MOHV Hyllie

MOHV Hyllie

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tenorgatan 15, Almvik, Malmö kommun

Tenorgatan 15

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
MOHV Hyllie

1 495 000 kr

75 m²

3 rum

5 171 kr/mån

19 933 kr/m²

Välkommen till en mysig 3:a med balkong i härligt söderläge. Här bor du på lummiga och gröna Tenorgatan i en smart planerad trea med två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är luftigt med stora sällskapsytor och det delvis öppna köket är fräscht och bra planerat. Almvik är ett familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor, bra kommunikationer samt Emporia. Perfekt för familjen och till pendlaren.

  • Balkong
Packhusgatan 29, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 29

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
MOHV Hyllie

3 495 000 kr

81,5 m²

3 rum

4 670 kr/mån

42 883 kr/m²

Nytt, fräscht och med alla bekvämligheter. Här är det bara att flytta in och ta del av närheten till både hav och stad. Den här ljusa 3:an har flera mycket smakfulla tillval såsom enhetliga vitpigmenterade parkettgolv och ett kök med stilrena sandfärgade luckor som matchas fint mot den ljusa bänkskivan och de rostfria vitvarorna. Det stora vardagsrummet i öppen planlösning med köket skapar en trevlig och social atmosfär, - gavelläget ger dessutom ett vackert ljusinsläpp från två håll. Dessutom finns en härlig balkong i perfekt söderläge med utsikt över vattnet. Här bor man med havet som granne samt med optimala kommunikationer till Malmös andra delar. Nya Glasbruksskolan på nära avstånd samt en kort promenad till Limhamns centrum. Du finner även Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana på nära avstånd. Ta en skön promenad längs havet in mot Malmö City eller ta bussen på Limhamnsvägen. Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Inflyttning förväntas kunna ske i juni. Välkommen att kontakta mig för mer info! För mer information: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo/limhamn/havsbrynet/

  • Balkong
  • Hiss
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
MOHV Hyllie

4 495 000 kr

112 m²

4 rum

9 060 kr/mån

40 134 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade 4:a om 112 kvm högst upp i huset på Hyllie med dubbla balkonger åt två väderstreck samt med en takhöjd på ca tre meter! Brf Nära ligger centralt med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Fantastisk lägenhet med rymd, stora ytor och med en härlig vitlaserad parkett. På Hyllie finns bland mycket annat Emporia, Malmö Arena, Hyllievångsparken och Hylliebadet. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområde, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. Runt hörnet finner du även P-huset Hyllie och Fitness24Seven.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3