Mäklare Nour Khalil

Nour Khalil

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sufflörgatan 7, Lindeborg, Malmö kommun

Sufflörgatan 7

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
MOHV Hyllie

1 745 000 kr

62 m²

2 rum

3 539 kr/mån

28 145 kr/m²

Välkommen upp till våning sex med hiss till en lägenhet som totalrenoverades smakfullt under 2022 och bjuder inte bara på ett nytt och modernt kök med alla bekvämligheter, utan också ett snyggt helkaklat badrum, bra med förvaring och rejäla rum som är enkla att möblera. Från balkongen har du fin utsikt och perfekt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du i en mycket stabil förening med låg månadsavgift men med många av de stora renoveringar utförda. Lindeborg kännetecknas av mycket grönska och luftiga avstånd mellan husen vilket ger en lugn och hemtrevlig miljö. Det här är ett expansivt område med närhet till shopping på Emporia, evenemang på Malmö Arena och Hyllie station som erbjuder goda tågkommunikationer till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne.

 • Balkong
 • Hiss
Kabbarps byväg 17-23A, null, Staffanstorps kommun

Kabbarps byväg 17-23A

Radhus
Staffanstorps kommun
MOHV Hyllie

3 245 000 kr

149 m²

4 rum

8 441 kr/mån

21 779 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna lantliga idyll i Kabbarp som bjuder på hela 149 kvm. I ett korsvirkeshus från 1929 bor du bekvämt med bostadsrättens fördelar, men med egen terrass, bubbelpool och utomhuskök för härliga grillkvällar med familj och vänner. Invändigt är standarden modern med alla faciliteter, men den äldre charmen finns bevarad i de djupa fönsternischerna och genom de synliga bjälkarna i taket. En sann skånedröm! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Tornfalksgatan 18, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 18

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Hyllie

1 695 000 kr

83,5 m²

3 rum

5 274 kr/mån

20 299 kr/m²

Varmt välkomna till denna trea med stor potential! Vi tar oss upp till våning tre där vi möts av en lägenhet med luftig hall som binder samman bostadens samtliga rum. Det allra mesta i bostaden är i äldre skick men här finns stora möjligheter då vi har ett badrum av bra storlek, gäst wc, generösa sovrum, bra utrymme i kök och vardagsrum. Sist men inte minst har vi utgång till bostadens inglasade balkong i perfekt söderläge där du kan avnjuta många härliga soltimmar. En utmärkt bostad för den som vill sätta sin egen prägel! Här bor ni i en hemtrevlig HSB förening med inhägnad innergård med lekplats, grillplats och fina grönområden. I närheten finner vi allt ifrån förskolor och skolor till enklare service utbud samt närhet till buss och inre ringvägen för den som ska vidare. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
Lönngatan 60A, Lönngården, Malmö kommun
 • Sön 2 apr kl 16:15

Lönngatan 60A

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
MOHV Hyllie

1 250 000 kr

67,1 m²

3 rum

4 350 kr/mån

18 629 kr/m²

Högt upp i huset på ett trevligt läge med Persborgs station runt knuten finns denna trivsamma trerummare. Bostaden är placerad på gavel vilket skapar ett härligt ljusinsläpp och en spännande utsikt över både grönområden och stadsliv. Utöver detta bjuder bostaden på goda förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum, två tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum. Närhet finns även till såväl city, Möllevången, Södervärns bussar samt bra kommunikationer och pendlingsmöjligheter till Köpenhamn och Lund. Välkommen på visning!

 • Plus
Panelgatan 24A, Kristineberg, Malmö kommun

Panelgatan 24A

Lägenhet
Kristineberg, Malmö kommun
MOHV Hyllie

1 845 000 kr

86 m²

4 rum

5 207 kr/mån

21 453 kr/m²

På populära och barnvänliga Kristineberg finns nu chansen att förvärva denna supertrevliga lägenhet. Bostaden erbjuder tre tilltagna sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp. Utöver det finns helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och WC. Från vardagsrummet finns utgång till en härlig balkong som vetter ut mot grönskande miljöer. Här finns dessutom en lekplats precis intill samt närhet till både förskola och grundskola, helt perfekt för en barnfamilj. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Kungsörnsgatan 22, Söderkulla, Malmö kommun

Kungsörnsgatan 22

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Hyllie

2 300 000 kr

105,5 m²

4 rum

6 595 kr/mån

21 801 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i en mycket familjevänlig och fräsch lägenhet på hela 105 kvm. Här finns tre sovrum med möjlighet till fyra om behovet finns, lyxigt renoverat badrum, extra gästtoalett, stort vardagsrum samt ett kök med tillhörande grovkök. Köket är välplanerat med alla bekvämligheter och från den stora inglasade balkongen har ni fina vyer. Området har närhet till grönområden, shopping, aktiviteter, mataffärer, förskola, skola och goda kommunikationer. Här bor ni nära Mobilia och attraktiva Hyllie Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Serenadgatan 62, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 62

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
MOHV Hyllie

1 200 000 kr

64,5 m²

2 rum

3 778 kr/mån

18 605 kr/m²

Välkomna till en trevlig 2:a på våning 7 med inglasad balkong! Här kliver vi in till en välplanerad och rymlig bostad som totalrenoverades år 2019. Bostaden erbjuder ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp, helkaklat badrum, modernt kök, stor inglasad balkong, rymligt sovrum och en hall som bjuder på gott om förvaringsutrymme. Tack vare våningsplanet är lägenheten insynsfri och ger en härlig utsikt. Här bor ni i en hemtrevlig HSB förening med inhägnad innergård med lekplats och fina grönområden. I närheten finner vi allt ifrån förskolor och skolor till enklare service utbud samt närhet till buss och inre ringvägen för den som ska vidare. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
MOHV Hyllie

1 295 000 kr

35 m²

1 rum

3 898 kr/mån

37 000 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna helt nyproducerade 1:a om 35 kvm på våning 2. Bostaden karaktäriseras av ett gediget ljusinsläpp, välplanerad planlösning, goda förvaringsmöjligheter och välutrustat kök i moderna materialval. Här får du ett stilrent helkaklat badrum med klinkergolv och kombinerad tvättmaskin. Genom köket nås den härliga balkongen i västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. En perfekt bostad för dig som vill bo i ett attraktivt område med brett serviceutbud alldeles inom räckhåll. På Hyllie finns bland mycket annat Emporia, Malmö Arena, Hyllievångsparken och Hylliebadet. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområden där du både kan bo och arbeta. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. Runt hörnet finner du även P-huset Hyllie och Fitness24Seven Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8