Mäklare Hannah Olsson

Hannah Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blåsebergavägen 23, Elinegård, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Blåsebergavägen 23, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Blåsebergavägen 23, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Blåsebergavägen 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/6
3 792 kr/mån
40 741 kr/m²

Nu presenteras denna välplanerad, inbjudande och ljusa trerummare i det charmiga området Elinegård! Här finner vi en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket öppnar upp den sociala ytan. Bostadens kök är stilrent utformat i en modern grå nyans, kompletterat med en elegant bänkskiva i stenimitation. Köket är välutrustat med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva samt som det finns god arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder även på ett helkaklat badrum, två rymliga sovrum och en trevlig balkong med morgonsol. Här hittar du en bostad där trivsel och funktion går hand i hand. Varmt välkommen med din intresseanmälan eller boka in dig på förhandsvisningen den 5/5.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Axel danielssons väg 85, Almvik, Malmö kommun

Axel danielssons väg 85

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 750 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
5 952 kr/mån
18 041 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och genomgående lägenhet om fyra rum och kök i stilrent skick. Ett hem med välplanerade kvadratmetrar som kombineras med generösa sovrum och härliga sociala ytor, samt ett stilrent och rymligt kök. Det finns även en mysig balkong i optimalt västerläge där ni kan njuta av kvällssolen under sommartid, samtidigt som man får en bra utsikt utöver området. Detta i ett fridfullt och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. På få minuter med bil nås också Hyllieområdet med både tågstation och Emporia. Detta är ett boende ni inte får missa! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Vougts väg 7, Rosengård, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Vougts väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 2
Vougts väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 3

Vougts väg 7

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
MOHV Malmö
795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/9
6 618 kr/mån
10 325 kr/m²

Välkommen till denna moderna och stilrena lägenhet på våning 6. Här möts du av en modern design som är genomtänkt och välplanerad för maximal bekvämlighet. Det rymliga köket lockar med gott om förvaringsutrymme och en generös arbetsyta, samt en trevlig matplats i anslutning till köket. Vardagsrummet välkomnar dig med stora fönster som flödar in med naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär. De två sovrummen är väl tilltagna och det moderna badrummet kompletterar bostadens stil och funktion. I närområdet finner vi allt ifrån grönområden till skola, förskola, affärer, buss och ringvägen inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning eller med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Hiss
Södra Tennisgränd 21, Hyllie, Malmö kommun
Södra Tennisgränd 21, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Södra Tennisgränd 21, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Södra Tennisgränd 21

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
MOHV Hyllie
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 414 kr/mån
36 273 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Upptäck denna moderna 2:a från 2021 med enhetlig ekparkett och ljusa väggar. Stora fönster som sprider ljus över de 55 kvadratmeterna. Helkaklat badrum som inkluderar tvättmaskin, medan hall och sovrum har smarta inbyggda garderober. Här finns även en balkong som ligger i sydväst-läge som ger dig möjlighet att njuta av eftermiddags- och kvällssol. Denna lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktion. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hyllie vattenparksgata 44, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie vattenparksgata 44

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/6
3 829 kr/mån
39 196 kr/m²

I ett attraktivt område möter vi denna välplanerade, otroligt fina och ljusa tvårummare med en härlig uteplats ut mot innergården. Bostaden erbjuder ett vackert ljusinsläpp och en hemtrevlig atmosfär. Köket är modernt med en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket bjuder in till en trevlig social yta. Denna yta kan lätt möbleras med en soffgrupp och en matgrupp om det är något som skulle önskas. Sovrummet är rymligt och härifrån når vi även den härliga uteplatsen som ligger i öst. Dessutom finns här även goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Denna bostad har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva! Här bor du i ett perfekt läge med gångavstånd till såväl Emporia som Hyllie Station, och mitt över gatan hittar du även City Gross. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Berguvsgatan 9A, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 9A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 695 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 4/4
6 228 kr/mån
23 333 kr/m²

Välkommen till denna charmiga femrumslägenhet i det attraktiva och barnvänliga området Söderkulla. Lägenheten är en genomtänkt gavellägenhet som erbjuder ett stilfullt och välorganiserat boende. Här möts du av generösa sociala ytor, rymliga sovrum, ett helkaklat badrum, en praktisk gäst-wc och ett kök med gott om plats för matbord. Bostaden har också den förmånen att kunna njuta av en fantastiskt inglasad balkong med en härlig utsikt över det omgivande området. Området kännetecknas av närhet till grönområden, shoppingmöjligheter, aktiviteter, mataffärer, förskolor och skolor, samt utmärkta kommunikationer. Du bor här med bekvämt avstånd till både Mobilia och Hyllie, vilka båda erbjuder ett omfattande utbud av shopping och smidiga kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan för att upptäcka allt detta boende har att erbjuda!

  • Balkong
Serenadgatan 35, Högaholm, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:30

Serenadgatan 35

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 495 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 765 kr/mån
18 121 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva en modern och stilfull bostad med en genomtänkt planlösning. Boendet har ett praktiskt och funktionellt kök, ett modernt badrum, bekväma tvättmöjligheter direkt i lägenheten, två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum samt en imponerande inglasad balkong med panoramautsikt över området. Det här är en bostad som är redo att flyttas in i direkt! Precis utanför lägenhetens dörr finner du en förening som erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive bastu, gym, festlokal och ett hobbyrum för föreningens medlemmar. Dessutom finns en trevlig innergård tillgänglig med sittplatser, lekplatser, cykelställ och miljöhus. I området finns också allt du behöver, såsom skolor, matbutiker, hundrastplatser och utomhusbad. För pendlare är läget optimalt med tillgång till olika bussar i området, vilket gör det smidigt att ta sig runt i Malmö. Dessutom ligger både yttre och inre ringvägen i direkt anslutning till området, vilket ger enkel tillgång till andra delar av staden. Det här är verkligen ett komplett och bekvämt boende med allt du behöver inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 9B, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 9B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
MOHV Malmö
850 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/8
4 119 kr/mån
15 596 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga tvåa på populära Almhög, omgiven av vackra innergårdar. Här möts ni av en trivsam atmosfär och genomtänkta detaljer som gör detta till ett hemtrevligt boende. I köket möts ni av modern utrustning och gott om plats för ett mysigt köksbord, perfekt för måltider och sociala stunder. Det rymliga vardagsrummet välkomnar er med tillräckligt med utrymme för en stor soffgrupp och ett matrumsbord, skapande av en harmonisk samlingsplats för både avkoppling och måltider. Sovrummet imponerar med tillräckligt med plats för en bekväm dubbelsäng och skapar en avkopplande oas. Badrummet är smakfullt inrett med trevliga färgval och skapar en fräsch känsla. En extra bonus är den västvända balkongen som bjuder in till avkoppling och njutning av kvällssolen. Här finner ni bekvämligheter för en praktisk vardag. Utbud av närservice i området är omfattande. Här bjuds det bland annat på kaféer, konditori, pizzeria, kebab- och falafelkiosk, en livsmedelsbutik, ett apotek med mera. Grönsaks- och klädeshandel på Nydalatorget förekommer under vissa perioder. Gym och idrottsanläggningar för alla som älskar att motionera och hålla sig i form. Närhet till Mobilia shoppingcenter medför ytterligare möjligheter till storhandel och shopping. I området finns det en skola och förskolor samt olika lekplatser. Kommunikationsmöjligheter i form av bland annat busstrafiken är utmärkta med buss nummer 2 och 8. Hållplatser till stadsbussarna finns det gott om och det är enkelt att ta sig till andra delar av Malmö. Området är nära beläget Inre Ringvägen och erbjuder därmed möjlighet till smidiga bilresor utanför staden men även till andra stadsdelar. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kabbarps byväg 17-23A, null, Staffanstorps kommun

Kabbarps byväg 17-23A

Radhus
Staffanstorps kommun
MOHV Hyllie
2 595 000 kr
149 m²
4 rum
vån 1/2
10 341 kr/mån
17 416 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna lantliga idyll i Kabbarp som bjuder på hela 149 kvm. I ett korsvirkeshus från 1929 bor du bekvämt med bostadsrättens fördelar, men med egen terrass, bubbelpool och utomhuskök för härliga grillkvällar med familj och vänner. Invändigt är standarden modern med alla faciliteter, men den äldre charmen finns bevarad i de djupa fönsternischerna och genom de synliga bjälkarna i taket. En sann skånedröm! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kastanjegatan 6C, Hindby, Malmö kommun

Kastanjegatan 6C

Radhus
Hindby, Malmö kommun
MOHV Hyllie
4 395 000 kr
124 m²
5 rum
309 m² tomt

På attraktiva och barnvänliga Hindby kan vi nu med glädje presentera detta väldisponerade kedjehus med hörntomt! Med hela 124 kvm boarea hittar vi ett hus med öppen planlösning, stilrena och renoverade badrum, bra sällskapsytor och fyra sovrum. Perfekt för barnfamiljen! På nedervåningen har vi de gemensamma ytorna med ett stort kök samt ett vardagsrum med utrymme för både soffgrupp samt matplats. På baksidan finner vi en uteplats där vi kan avnjuta morgonkoppen i solen samt på framsidan i anslutning till huset finner vi ännu en uteplats som är perfekt för de sena sommarkvällarna med familj och vänner. En trappa upp möts vi av bostadens privata del med tre bra sovrum i kombination med härligt ljusinsläpp via takfönster samt ett renoverat badrum i modernt. Härifrån har vi dessutom tillgång till vinden som bjuder på goda förvaringsmöjligheter. Här har ni en bostad ni absolut inte får missa. Varmt välkomna på visning!

Blåsebergavägen 29, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 29

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
MOHV Hyllie
3 495 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/5
4 953 kr/mån
38 407 kr/m²

En halvtrappa upp i huset med hiss från markplan finner vi denna välplanerade gavellägenhet om hela 91 kvm. Kök, vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning och bildar tillsammans en stor social yta. Köket är fullutrustat med moderna tillval som laminatbänkskiva i marmorimitation, rostfria vitvaror, induktionshäll med ugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Bänkskivans fina mönster står i perfekt kontrast till dem vita köksluckorna och här finns goda arbetsytor för matlagningen. Vardagsrummet är generöst tilltaget med gott ljusinsläpp tack vare stora fönster i två olika väderstreck. Rummet rymmer en stor soffgrupp och härifrån finns access til en härlig hörnbalkong i mysig oas. Bostaden erbjuder utöver det ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, en helkaklad wc samt två tilltagna sovrum med tillhörande walk-in closet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11