Mäklare Nour Khalil

Nour Khalil

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Videdalsvägen 72, Videdal, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Videdalsvägen 72

Villa
Videdal, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 795 000 kr
89 + 89 m²
3 rum
703 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna 1-plansvilla om 89 kvm med lika stor källaryta. Här bjuds vi in till ett välplanerat och mysigt hus som väntar på din personliga prägel. På första plan finner vi den sociala delen som fördelas på ett rymligt kök med flödande ljusinsläpp, stort vardagsrum med plats för större soffgrupp och matplats för härliga middagar. Vidare finns ett badrum och två sovrum med inbyggda garderober. Från ena sovrummet finns utgång till ett inglasat rymligt uterum med plats för utemöbler. På källarplan har vi ett stort allrum som kan användas som sovrum eller efter behov, ytterligare ett rum, stort hobbyrum som tidigare nyttjats som en verkstad, tvättstuga med tillhörande dusch, rymlig toalett, förråd samt matförråd. Utöver det erbjuds en lättskött trädgård samt ett garage. Här får du fria händer att skapa ditt alldeles egna hus med alla bekvämligheter som vardagen kräver. Dessutom bor du på ett lugnt och familjevänligt Videdal med trevligt grannskap. Ett par minuter bort har vi skolor, närhet till affärer samt Inre Ringvägen för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

Lektorsgången 5B, Nydala, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Lektorsgången 5B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
MOHV Malmö
745 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 8/8
3 235 kr/mån
16 022 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta med inglasad balkong och härlig utsikt. Här fördelas 46,5 kvm på ett stort kök som rymmer en matplats och goda arbetsytor. I vardagsrummet finns gott om plats för en soffgrupp, mediemöblemang samt en dubbelsäng. I taket hänger en lamellgardin för att avskilja sovplatsen från det sociala utrymmet. Härifrån finns också access till den inglasade balkongen som vetter ut mot grönska. Badrummet är halvkaklat och i dagsläget finns ett badkar. I hallen finns generösa ytor för garderober och även en klädkammare med spotlights för ytterligare förvaring. Området erbjuder stillsamma grönskande innergårdar, goda kommunikationsmöjligheter till motorvägen mot Emporia men även till centrum. På Nydalatorget finns en mängd bekvämligheter, inklusive apotek, matbutiker, pizzeria, gym, cykelaffär, videobutik och ett café. Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsörnsgatan 18, Söderkulla, Malmö kommun

Kungsörnsgatan 18

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 095 000 kr
105,5 m²
5 rum
vån 3/3
6 991 kr/mån
19 858 kr/m²

Välkomna upp till denna praktiska och moderna gavellägenhet på hela 105 kvm. Direkt vid ingång möts vi av en hemtrevlig känsla tack vare den luftiga hallen som erbjuder ytor för förvaring och garderober om så önskas. Här finns fyra sovrum, lyxigt renoverat badrum från 2023 med våtrumsintyg, stilrent kök med tillhörande tvättstuga för extra komfort samt en renoverad gästtoalett. Utöver det bjuds här på en stor inglasad balkong som används som extra rum året runt. En perfekt bostad för den stora familjen som söker en inflyttningsklar bostad. Området har närhet till grönområden, shopping, aktiviteter, mataffärer, förskola, skola och goda kommunikationer. Här bor ni nära Mobilia och attraktiva Hyllie Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 3