MOHV Malmö

MOHV Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 29A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
MOHV Malmö

2 195 000 kr

46 m²

2 rum

4 055 kr/mån

47 717 kr/m²

VISNING SÖN 4 JUNI! Boka i annonsen. Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet perfekt belägen mellan hav och stad! Här presenteras denna optimalt planerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och lyxiga tillval kombineras här stor estetik med komfort! Den effektiva planlösningen i kombination med rymlig balkong med utsikt över Varvsparken och förvaring utöver det vanliga gör detta till ett perfekt boende på oslagbart läge. Garagemöjlighet och nära till allt är ytterligare plus! Här bor man med havet som granne samt optimala kommunikationer till Malmös andra delar. Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Läs mer i annonsen!

 • Balkong
 • Hiss
Västmanlandsgatan 4B, Dalaplan/Södervärn, Malmö kommun

Västmanlandsgatan 4B

Lägenhet
Dalaplan/Södervärn, Malmö kommun
MOHV Malmö

795 000 kr

39,5 m²

1 rum

2 291 kr/mån

20 127 kr/m²

Varmt välkomna till Västmanlandsgatan 4B! Nu kan vi med stort nöje presentera denna hemtrevliga och genomgående bostad på Västmanlandsgatan 4B! Lägenheten är belägen på andra våningen och fördelad på 39,5 välplanerade kvadratmeter. Med tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och charmigt brädgolv skapas här en luftig atmosfär. Vidare erbjuder bostaden en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett halvkaklat badrum samt fint originalkök med plats för matbord. Vardagsrummet är generöst och rymmer såväl arbetsyta, soffgrupp samt säng. Varmt välkomna på visning!

Bertrandsgatan 2F, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 4 jun kl 11:30

Bertrandsgatan 2F

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
MOHV Malmö

3 495 000 kr

110 m²

3 rum

6 372 kr/mån

31 773 kr/m²

Unik marklägenhet med huskänsla perfekt belägen på en lugn gata mellan parker och stad! Här finner du denna genomgående, optimalt planerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hemtrevlig atmosfär in i minsta detalj. Med sin härliga takhöjd, öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och stilrena inredningsval kombineras här stor estetik med komfort! Med två badrum och direktutgång till föreningens vackra innergård är detta ett boende med många fördelar. Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Farmvägen 19AA, Centrum/City, Malmö kommun

Östra Farmvägen 19AA

Lägenhet
Centrum/City, Malmö kommun
MOHV Malmö

695 000 kr

66 m²

2 rum

11 575 kr/mån

10 530 kr/m²

Urban perfektion med framtiden i fokus i Malmös nya hippa cityområde, till ett oslagbart pris! Möjlighet att omvandla till 3a! I ett av Malmös nya cityområden finner du denna optimalt planerade och toppmoderna bostad präglad av en urban känsla in i minsta detalj. Med vackra enhetliga parkettgolv, betongväggar och industriell design kombineras här stor estetik med komfort! Öppen och genomgående planlösning, alla praktiska bekvämligheter samt stora fönster i olika väderstreck fri utsikt men samtidigt helt utan insyn ger detta boende många fördelar. Garage i källaren och nära till allt är ytterligare plus! Missa inte denna citypärla!

 • Hiss
Lertegelvägen 26, Oxie, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 4 jun kl 15:00

Lertegelvägen 26

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 595 000 kr

87 m²

3 rum

4 902 kr/mån

18 333 kr/m²

Varmt välkommen till ett välplanerat bostadsrättsradhus i barnvänliga Oxie! Njut av en vackert grönskande trädgård som är hemmets pärla och erbjuder yta för sällskapsgrupper i såväl sol som skugga. Ett hem på hörnet med en otroligt trevlig trädgård som du når från framsidan men även via vardagsrummet på framsidan. Bostaden bjuder på stora och öppna sociala ytor i vardagsrummet med utrymme för soffgrupp för den stora familjen. Boendes här kan du njuta av optimala kommunikationsmöjligheter tack vare ett gångavstånd på endast några minuter till Oxie tågstation som tar dig in till bland annat knytpunkterna Triangeln station och Malmö Central. Här bor du även med kort gångavstånd till Oxie centrum som erbjuder bland annat matbutik, apotek, gym, vårdcentral och veterinär. En bostad med närhet till flertal låg- och mellanstadieskolor, högstadieskola samt dagis.

 • Plus
 • Uteplats
Västmanlandsgatan 4E, Dalaplan/Södervärn, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Västmanlandsgatan 4E

Lägenhet
Dalaplan/Södervärn, Malmö kommun
MOHV Malmö

945 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 349 kr/mån

23 333 kr/m²

Varmt välkomna Västmanlandsgatan 4E! Nu kan vi med stort nöje presentera denna hemtrevliga och genomgående bostad på Västmanlandsgatan 4E! Lägenheten är belägen på första våningen och fördelar sig på 40,5 generösa välplanerade kvadratmeter. Med väl tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och charmigt ekparkett skapas här en luftig atmosfär. Vidare erbjuder bostaden en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter, helkaklat badrum och ett praktisk kök med goda förvaringsytor. Vardagsrummet är generöst till ytan och rymmer såväl större soffgrupp. Varmt välkomna på visning!

Grönvägen 2G, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 2G

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
MOHV Malmö

1 875 000 kr

98 m²

4 rum

4 365 kr/mån

19 133 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och genomgående lägenhet om fyra rum och kök i stilrent skick. Ett hem med välplanerade kvadratmetrar som kombineras med generösa sovrum och härliga sociala ytor. Mysig balkong i optimalt österläge där ni kan njuta av morgonsolen under sommartid. Stilrent rymligt kök med vit skåpinredning, helkaklat badrum och rymlig gästtoalett som kombinerats med grovkök. Detta i ett fridfullt och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. På få minuter med bil nås också motorvägen samt tågstation och busshållsplats för pendlaren. Ett boende ni inte får missa! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Von lingens väg 20, Rosengård, Malmö kommun

Von lingens väg 20

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
MOHV Malmö

895 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 994 kr/mån

15 042 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Varmt välkomna till Von Lingens väg 20! Just nu ges tillfälle att förvärva denna fantastiska tvåa på Von Lingens väg 20. Vi möts av en hall med goda förvaringsmöjligheter med hjälp av inbyggda garderober samt avhängningsmöjligheter. Här erbjuds inget mindre än ett rymligt sovrum, helkaklat badrum och ett praktiskt kök där vi har goda förvaringsmöjligheter samt en god arbetsyta. Inte nog med det så bjuder vardagsrummet på en generös yta som bjuder in till sociala tillställningar. Genom lägenhetens alla rum når vi ut till den stora balkongen där vi gärna spenderar alla sommarkvällar. Denna lägenhet vill du inte missa! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vårgatan 15, Östervärn, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 4 jun kl 12:00
Vårgatan 15, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Vårgatan 15, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Vårgatan 15

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 495 000 kr

56 m²

2 rum

3 644 kr/mån

26 696 kr/m²

Varmt välkomna till Vårgatan 15! Nu kan vi med stort nöje presentera denna fantastiska lägenhet på Vårgatan 15! Lägenheten är belägen på andra våningen och fördelar sig på 56 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds inget mindre än ett rymligt sovrum, klassiskt badrum och ett praktiskt kök med gott om förvaring i över och underskåp där vi har goda förvaringsmöjligheter samt en god arbetsyta. Inte nog med det så bjuder vardagsrummet på en generös yta som bjuder in till sociala tillställningar och rymmer såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till city samt bo i ett av Malmös mest populära områden. Här bor du nära till mataffärer, gym och restauranger. Vi har goda busskommunikationer till såväl City som Malmö Universitet. Kort sagt ett utmärkt boende för den som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Denna lägenhet vill du inte missa! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Törringevägen 3, Käglinge, Malmö kommun

Törringevägen 3

Villa
Käglinge, Malmö kommun
MOHV Malmö

4 995 000 kr

130 m²

5 rum

938 m² tomt

I den stora familjevillan om 1 plan med källare finns det plats för större sällskap att umgås -både inne som ute. Villan har tre bra sovrum, helkaklat badrum i moderna nyanser, nytt modernt kök med köksö och matplats. Det stora vardagsrummet har stora fönsterpartier ut mot den trevliga trädgården. Källaren inrymmer ett mindre kök, duschrum/pannrum, wc, tvättstuga, och gott om förvaringsutrymmen. Stort garage med ingång till källaren. Trädgården ligger i skönt söderläge med trädäck, stensatt uteplats, gräsmatta, växthus och med gott om utrymme för barnens lek.

Vougts väg 7, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 7

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
MOHV Malmö

795 000 kr

84 m²

3 rum

7 220 kr/mån

9 464 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna genomgående och välplanerade trea om hela 84 kvadratmeter. Bostaden ligger belägen högt upp i huset vilket medför härligt ljusinsläpp och det finns dessutom en rymlig balkong med fantastisk utsikt över Malmö. Här erbjuds rymligt vardagsrum, ljust kök och två bra sovrum. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter samt tvättmöjligheter i lägenheten. En bostad med närhet till Rosengård Centrum, flertal matställen, skola, idrottsplats och fotbollsplan. Boendes här kan du njuta av mycket goda kommunikationsmöjligheter tack vare kort avstånd till Rosengård station samt till busstation där linje 5, 33 och 35 går.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ehrensvärdsgatan 3, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Ehrensvärdsgatan 3

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 350 000 kr

37 m²

2 rum

2 973 kr/mån

36 486 kr/m²

Privatvisningar erbjuds, kontakta ansvarig mäklare för bokning! Nu kan vi stolt presentera denna fantastiskt fina och charmiga 2:a i en byggnad uppförd 1935 av den kände byggmästaren Eric Sigfrid Persson. Här andas karisman sedan husets byggår med den trevliga takhöjden! Samtidigt erbjuds här även ett stilrent kök, en fräsch WC samt en separat del för dusch som man dessutom har tillgång till helt privat via sovrummet. Här är det dessutom praktiskt med förvaring i både skafferi och klädkammare. Allt detta finner vi på optimalt läge ett stenkast ifrån både grönskande Rörsjöparken och Värnhemstorget med dess stora utbud av restauranger, shopping, serviceutbud, gym, goda busskommunikationer och Malmö city på promenadavstånd. Varmt välkomna hem!

 • Hiss
Kronetorpsgatan 46D, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 46D

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 050 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 885 kr/mån

18 919 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och välskötta tvåa på populära Segevång bland grönskande innergårdar. Vi bjuds på en lägenhet perfekt för den mindre familjen! Ett välutrustat kök med plats för köksbord. Rymligt vardagsrum som hyser större soffgrupp och matrumsbord, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett skötsamt badrum med trevliga färgkulörer. Vidare finner vi en balkong belägen i syd, perfekt för att avnjuta solen.

 • Balkong
Kolsyregatan 5B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 5B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
MOHV Malmö

3 495 000 kr

88 m²

4 rum

6 856 kr/mån

39 716 kr/m²

PRIVATA VISNINGAR ERBJUDS! Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet perfekt belägen mellan hav och stad! Bostaden är ursprungligen tänkt som en fyrarumslägenhet och möjligheten att bygga till ytterligare sovrum är optimal om behovet finns. Idag har lägenheten 3 rum. Här presenteras denna välplanerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och elegans kombineras här stor estetik med komfort! På den stora balkongen har du utsikt över gården och Limhamns Sjöstads omgivning samt skymtar havet i horisonten. Garagemöjlighet, övernattningslägenhet i kvarteret och nära till allt är ytterligare plus! Här bor man med havet som granne samt optimala kommunikationer till Malmös andra delar. Nya Glasbruksskolan och nyöppnade ICA Supermarket på nära avstånd samt med kort promenad till Limhamns centrum. Du finner även Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana på nära avstånd. Ta en skön promenad längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen, eller varför inte luncha på populära Kajutan? Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 895 000 kr

49 m²

2 rum

4 774 kr/mån

38 673 kr/m²

Bli den första att bosätta dig i denna nyproducerade tvårummare med uteplats! Här har vi en lägenhet som bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som välkomnar till sociala tillställningar. Vidare finner vi ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter i form av garderober i sovrummet samt ett stort förråd i hallen. Inte nog med det så erbjuder denna bostad på en uteplats i trevligt västerläge. Ta chansen och bosätt dig här med alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder! På Hyllie finns bland mycket annat Emporia, Malmö Arena, Hyllievångsparken och Hylliebadet. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområden där du både kan bo och arbeta. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. Runt hörnet finner du även P-huset Hyllie och Fitness24Seven Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
 • Hiss
Majorsgatan 14, Centrum/City, Malmö kommun

Majorsgatan 14

Lägenhet
Centrum/City, Malmö kommun
MOHV Malmö

2 895 000 kr

83 m²

3 rum

6 088 kr/mån

34 880 kr/m²

Perfekt cityläge, på lugn tvärgata har vi nöjet att presentera en generös trea med trevliga sällskapsytor. Ta dig ut genom porten och direkt finner du utbudet av stadens butiker, caféer och restauranger. Mer centralt blir det inte! Lägenheten är belägen på femte våningen med hiss från markplan. Såväl kök som vardagsrum är rymliga till ytan och vi får enkelt plats med matplatser och soffhörna. Vidare bjuds det på två sovrum varav det ena innehar otroligt god förvaring i stora inbyggda garderober längs en vägg och det andra en praktisk klädkammare. Ifrån det större sovrummet nås även den härliga balkongen i västerläge! Lägenheten bjuder dessutom på ett stilrent badrum med tvättmaskin och en rymlig och möblerbar hall som leder oss in i bostadens alla rum. Föreningens renoverade innergård bjuder på trädäck, grönska, murad grill och lekplats - en riktig oas mitt i stan och en perfekt plats för de små. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kastanjegatan 6C, Hindby, Malmö kommun

Kastanjegatan 6C

Radhus
Hindby, Malmö kommun
MOHV Malmö

4 495 000 kr

124 m²

5 rum

309 m² tomt

På attraktiva och barnvänliga Hindby kan vi nu med glädje presentera detta väldisponerade radhus med hörntomt! Med hela 124 kvm boarea hittar vi ett hus med öppen planlösning, stilrena och renoverade badrum, bra sällskapsytor och fyra sovrum. Perfekt för barnfamiljen! På nedervåningen har vi de gemensamma ytorna med ett stort kök samt ett vardagsrum med utrymme för både soffgrupp samt matplats. På baksidan finner vi en uteplats där vi kan avnjuta morgonkoppen i solen samt på framsidan i anslutning till huset finner vi ännu en uteplats som är perfekt för de sena sommarkvällarna med familj och vänner. En trappa upp möts vi av bostadens privata del med tre bra sovrum i kombination med härligt ljusinsläpp via takfönster samt ett renoverat badrum i modernt. Härifrån har vi dessutom tillgång till vinden som bjuder på goda förvaringsmöjligheter. Här har ni ett radhus ni absolut inte får missa. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 17