MOHV Malmö

MOHV Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tisdagsgatan 5, Rosenvång, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:00

Tisdagsgatan 5

Radhus
Rosenvång, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 995 000 kr
72 + 69 m²
3 rum
289 m² tomt

Drömmer du om att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det? Nu har du chansen att förvärva ett charmigt radhus på Tisdagsgatan 5, som är redo för din kreativa och personliga touch. Detta är inte bara ett hem; det är en blank canvas där du kan omvandla dina idéer till verklighet och skapa ditt eget paradis! Med möjlighet att inreda både källare och vind kan detta hus passa både den stora och lilla familjen. Renovera köket till en gourmetkockens dröm, skapa en öppen planlösning som ger maximalt med ljus och rymd, eller varför inte bygga en vacker trädgård där du kan koppla av och njuta av svenska sommarkvällar? Endast din fantasi sätter gränserna! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kronetorpsgatan 70C, Segevång, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Kronetorpsgatan 70C

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
MOHV Malmö
695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 057 kr/mån
12 523 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Kronetorpsgatan 102A, Segevång, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Kronetorpsgatan 102A, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 102A, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 102A

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 395 000 kr
68,5 m²
2.5 rum
vån 1/4
4 957 kr/mån
20 365 kr/m²

*OM ANGIVEN VISNINGSTID INTE SKULLE PASSA KAN ANNAN TID BOKAS VIA ANSVARIG MÄKLARE* En halv trappa upp i huset möts vi av denna väldisponerade 2,5:a med potential att göras om till 3:a. I en öppen planlösning skapar kök, matplats samt vardagsrum ett enda stort och socialt rum. Från vardagsrummet nås en sovalkov som med enkelhet kan omvandlas till ytterligare ett rum med utrymme för en dubbelsäng. Utöver det bjuder bostaden på ett halvkaklat badrum med badkar, stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob samt en inglasad balkong i strålande sydost läge. Dessutom är bostaden belägen i perfekt gavel vilket innebär fönster i tre olika väderstreck som skapar ett ljuvligt ljusflöde som genomsyrar hela bostaden. På denna adress bor du i ett lummigt område med närhet till grönska, golfbana, stort utbud av matbutiker, skolor, förskolor samt inre ringvägen.

  • Premium
  • Balkong
Gröndalsgränd 5A, Gröndal, Malmö kommun

Gröndalsgränd 5A

Lägenhet
Gröndal, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 295 000 kr
111,2 m²
3 rum
vån 1/2
5 782 kr/mån
20 638 kr/m²

På ett fantastiskt lugnt läge ligger detta radhus med dubbla uteplatser. Bostaden disponerar över 111,2 kvadratmetrar fördelat på två plan. På första våningen har vi bostadens rymliga kök, ett stort vardagsrum med utgång till trädgården, samt ett badrum. Tar vi trappen upp till våning två så finner vi bostadens båda sovrum samt det andra badrummet, här finns också extra plats intill trappan för kontorshörna eller extra vardagsrum. Hela bostaden har bredspacklade och målade väggar samt slipade golv.

  • Uteplats

Visar alla 4