Mäklare Ann-Sofie Demander

Ann-Sofie Demander

Om mig

Ann-Sofie Demander jobbar på MOHV i Norrtälje och är registrerad mäklare sedan 2021-12-16. Ann-Sofie har fått in flertalet rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2023. Ann-Sofie har enligt statistik genomfört flertalet försäljningar under det senaste halvåret. Läs vad tidigare bostadssäljare säger om Ann-Sofie genom att surfa in på: https://www.hittamaklare.se/annsofie.demander

Mäklarens försäljning på Hemnet
Enbäcksvägen 6A, Väster Knutby, Norrtälje kommun

Enbäcksvägen 6A

Lägenhet
Väster Knutby, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 695 000 kr
83,2 m²
3 rum
6 248 kr/mån
20 373 kr/m²

Välkommen till denna superfina bostad om hela 83 kvm fördelade på tre rum och kök - bekvämt i markplan. Här i omåttligt populära Brf Knutby Gård med de välskötta innergårdarna finns nu denna trea, genomgående stilrent renoverad i lugna och harmoniska färger. I det helkaklade duschrummet så har du en egen tvättmaskin, men precis utanför entrén och i samma plan så har du även föreningens gemensamma tvättstuga med både torktumlare och torkskåp samt mangel. Hiss finns i huset och till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, och från det fullt utrustade köket når du uteplatsen som också är inglasad. En perfekt bostad för dig som vill bo i ett lugnt område och där man har en mycket fin gemenskap - samtidigt som du har nära till allt. På gångavstånd har du handelsområdet vid Knutby Torg och likaså till Lommarbadet - en insjö med en badplats i kvällssol. Parkering eller carport med förråd finns att hyra via föreningen. Här finns även en inhägnad boulebana för medlemmarna och utöver den så finns här också några lekplatser samt en alldeles nybyggd altan uppe på en kulle med utsikt att nyttja för medlemmarna. Du når snabbt västra vägen härifrån, och som är stadens 80 km/h-förbifart - söderut mot Stockholm, och norrut till väg 76 mot Väddö/Grisslehamn/Östhammar. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Kvisthamragatan 7B, Kvisthamra, Norrtälje kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00

Kvisthamragatan 7B

Lägenhet
Kvisthamra, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 140 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 075 kr/mån
36 774 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindslägenhet om 31 kvm i populära Brf Fjärden. En förening med mycket god ekonomi, vissa år har man t o m haft en avgiftsfri månad för sina medlemmar. Perfekt som en första-lägenhet eller som en övernattningslägenhet! Denna bostad erbjuder mycket karaktär som bara vindslägenheter kan göra med snedtak och takfönster. Här bor du i ett av Norrtäljes mest attraktiva områden - Kvisthamra. Originalparketten ger lägenheten en unik och varm atmosfär. Charmen i bostaden förstärks av det generösa ljusinsläppet från takfönstren. Här kan du njuta av naturligt ljus och samtidigt skåda ut över det vackra villaområdet. Takfönstren skapar en ljus och luftig känsla samtidigt som de erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningarna. Du kommer att älska att vakna upp till soluppgången och se solnedgången över det gröna villaområdet. Köket renoverades 2023 och här finns även en tvättmaskin att använda till vardags, men givetvis så har föreningen en stor gemensam tvättstuga också. Nytt kök med nedfälld spishäll, köksfläkt samt varmluftsugn. Duschrum med dusch, WC samt handfat i kommod i stilrena färger och vägg-i-vägg med duschrummet finns en rymlig klädkammare. I just denna lägenhet så har man även satt upp en extra vägg för att skapa en mysig sovalkov som skiljs av från vardagsrummet, men det kan enkelt tas ned om du hellre vill ha ett enda stort rum istället. Läget är oslagbart med närhet till allt du kan behöva. Omgivningen erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Kollektivtrafik finns i närområdet för enkel förflyttning och du har även bekväm tillgång till grönområden, badstranden vid Kärleksudden samt flera promenadstråk. Lågt belånad förening och med en fantastisk, lummig och vacker innergård. P-plats via föreningen (via kösystem) och till varje bostadsrätt hör två förråd. Gemensamt cykelförråd samt hobbyrum för medlemmarna i föreningen. Denna vindslägenhet är perfekt för den som söker en kombination av charm samt närhet till småstadslivets pulserande centrum med butiker, caféer och restauranger. Lika nära är det till Societetsparken med utegym och tennisbanor - eller varför inte ta cykeln och rulla ner till Kärleksuddens badstrand för ett kvällsdopp? Missa inte chansen att kalla detta unika boende för ditt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Åkeröstigen 5, Rådmansö, Norrtälje kommun
Åkeröstigen 5, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 2
Åkeröstigen 5, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 3

Åkeröstigen 5

Tomt
Rådmansö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
895 000 kr
1 000 m² tomt

Plan tomt där el finns och kommunalt VA via samfällighet. Fiber framdraget till tomtgränsen. På gångavstånd (ca 800 m) finns en trivsam badplats vid Åkeröfjärden. Byggrätt enligt detaljplanen: 140 kvm för huvudbyggnad och 60 kvm för komplementsbyggnad. (Se under dokument) Fastigheten är ansluten till kommunalt VA via samfällighet och ligger inom utbyggnadsområde för kommunalt VA i Åkerö: Kommunalt VA i Åkerö - Norrtälje Vatten och Avfall (nvaa.se) Se under länkar. För ytterligare frågor gällande kommunalt VA kontakta Norrtälje Vatten och Avfall. Välkommen att åka ut och kika på tomten och att sedan anmäla intresse.

  • Premium
Två Kyrkors väg 86 C-E, null, Norrtälje kommun

Två Kyrkors väg 86 C-E

Tomt
Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
495 000 kr
2 400 m² tomt

Nu finns ytterligare tre villatomter om 2300 kvm resp 2400 kvm att förverkliga din husdröm på! Var först att välja den tomt som passar dig bäst. Statlig väg hela vägen fram till tomterna och här går även skolbussen till bl a Svanberga skola som är en mycket populär F9-skola i kommunen. I närheten finns även Drottningdals skola som är en mycket populär F6-skola. Förhandsbesked finns för uppförande av villa . Här kan du bygga i stort sett det hus och garage ni vill då fastigheterna ligger utanför detaljplanerat område. Se under bilder och EXEMPEL på hur man skulle kunna bygga, men det är givetvis valfritt för den som köper tomten. Tomterna är belägna ca 7 km norr om Norrtälje och är avskogade och i stort sett plana och således lättbyggda. Här bor man nära naturen i fin lantlig miljö. Tomterna är inte bundna till någon husleverantör utan man kan fritt välja att bygga med vem man vill. Likaså är skogen på andra sidan vägen (mittemot dessa tomter) avskogad vilket skänker fint ljus samt magiska solnedgångar att njuta av varje kväll. Tomterna säljs i befintligt skick och lantmäteriförrättning begärs vid försäljning och bekostas av säljaren. Tillträde sker så snart lantmäteriförrättningen har vunnit laga kraft. Utöver tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter avseende el, VA (minireningsverk) och fiber. Prisexempel: ca 200 000 kr. Avlopp - Ej anlagt. Vatten - Ej anlagt El - finns vid tomten men ej anslutet. Fiber - ej anslutet, men går att ansluta inom områdets knutpunkt. Upplev alla fördelar med nyproduktion med alla garantier och dessutom slipper du fastighetsskatt i 15 år från det att huset har byggts upp. Varmt välkommen att åka ut redan nu och kika på tomterna och de vackra omgivningarna! (MOHV-skyltar visar dig vägen fram)

Visar alla 4