Mäklare Nur Asplund

Nur Asplund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högränd 18, Vikhem, Staffanstorps kommun
Högränd 18, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Högränd 18, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Högränd 18

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
3 195 000 kr
112,5 m²
5 rum
8 401 kr/mån
28 400 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska gavel radhus på 2 plan och en vacker trädgård i härligt söderläge. Med 4 rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Njut av ljusa och öppna ytor, moderna bekvämligheter och en härlig utomhusmiljö där du kan koppla av och umgås med nära och kära. Missa inte chansen att bo i detta underbara hem - kontakta oss redan idag för mer information och visning!

  • Premium
  • Uteplats
Cellogränd 4, null, Staffanstorps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Cellogränd 4

Radhus
Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
4 595 000 kr
145 m²
6 rum
509 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska kedjehus på Cellogränd 4. Här hittar du ett hem som har genomgått omfattande renovering och är redo att flytta in i. Med en stilren design och hög standard är detta en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Huset är fördelat över två plan och rymmer fem generösa sovrum, perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar gott om plats. De ljusa och öppna sällskapsytorna bjuder in till umgänge och mysiga stunder tillsammans. I trädgården finns gott om plats för lek och avkoppling, samt en härlig altan där du kan njuta av sommarkvällar med vänner och familj. Njut även av närheten till grönområden, lekplatser, skolor och centrum. Miss inte chansen att få äga detta vackra kedjehus i Cellogränd 4. Välkomna på visning!

Spannmålsgränd 4, Vikhem, Staffanstorps kommun

Spannmålsgränd 4

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
3 095 000 kr
112,5 m²
5 rum
8 401 kr/mån
27 511 kr/m²

På underbart läge finner vi detta trevliga radhus på 112,5 kvm. Vi välkomnas in i hallen som har klinker på golv och gott om avhängningsutrymme. Genomgående på golven är ek parkett. Den öppna planlösningen med stilfullt HTH kök i vitt, härliga tillval, stora fönster med ett underbart ljusinsläpp och trivsam trädgård med härligt trädäck som skapar en nöjd tillvaro och superfint boende. Nedre plan är sällskapliga ytor som bjuder in till härliga stunder med familj och vänner, från vardagsrummet når vi trädgården, med sin lummighet, blir en förlängd sällskapsyta när vädret tillåter. Trappan i vitt och ek leder oss upp till ovanvåningen där finner vi bostadens fyra sovrum. I avgiften ingår en parkeringsplats på gemensam parkeringsplats samt renhållning. Ett boende utöver det vanliga som inte får missas! Välkomna på visning!

  • Uteplats
Vendelvägen 24, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vendelvägen 24

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
2 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
5 036 kr/mån
34 297 kr/m²

Stolt presenteras denna underbara lägenhet med två rum och kök i öppen planlösning. Belägen på tredje våningen med extra takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och härlig stor inglasad balkong som kan fungera som ett extra utrymme under vår och sommar som även bjuder på en helt otrolig utsikt över grönområde och damm. Bovieran är ett 55+ boende som bjuder på gemenskap, glädje och trygghet. Vi välkomnas in i hallen med goda avhängningsmöjligheter och platsbyggd garderob. Till höger från hallen når vi sovrummet. Här finns rymlig klädkammare som avskärmas med moderna skjutdörrar och fönster som vätter ut mot innergården och dess exotiska växtlighet. Mittemot sovrummet finner vi badrummet. Helkaklat i grått och vitt, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, handukstork samt tvättställ och wc i vitt porslin. Hallen med sina ljusa kulörer på väggarna och fin ek parkett på golven, leder oss vidare in till ett stort vardagsrum med öppen planlösning till det stilfulla köket som går i vitt. Vardagsrummet bjuder på härligt generösa ytor och utgång till den väl tilltagna inglasade balkongen som bjuder in till extra utrymme och dess oemotståndliga vyer. Bovieran är ett 55+ boende som tillhandahåller fantastisk miljö med exotisk växtlighet och behaglig temperatur året runt. Trädgården bjuder på flertalet sittplatser under palmernas blad och exotiska blommor att vila dina ögon på, damm med fiskar och bro över och är du tävlingssugen så utmanar du dina vänner på boulebanan och kör en match. Förutom vinterträdgården erbjuder föreningen en gemensamhetslokal och en gästlägenhet som kan bokas för gäster som övernattar. För privatvisning av bostaden annat än utsatt visningstillfälle, välkomna att kontakta mäklaren!

  • Balkong
  • Hiss
Vikhems bygata 59, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 59

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
2 695 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
7 260 kr/mån
28 670 kr/m²

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva ett nybyggt gathus i det charmiga området Vikhem. Med sin generösa takhöjd och kvadratmeter erbjuder detta hem en stilfull och modern design, perfekt för den som söker det lilla extra. Byggt med noggrannhet och omsorg om detaljer, möts du av en entré som direkt förmedlar känslan av exklusivitet. Det öppna och luftiga vardagsrummet bjuder in till både avkoppling och umgänge. Här finns gott om plats för soffhäng och middagar med familj och vänner. Master bedroom med sin väl tilltagna inbyggda garderob, finner vi på nedre plan tillsammans med badrummet i ljusa kulörer. Det nybyggda köket är smakfullt utformat med högkvalitativa vitvaror och kvalitetsmaterial som ger en modern touch. Här finns även utrymme för matbord, perfekt för vardagliga måltider eller trevliga sammankomster. Ovanvåningen bjuder på två rymliga sovrum, som alla erbjuder gott om förvaring och utrymme för personlig inredning. Det ljusa och fräscha badrummet är utrustat med dusch och handdukstork. Gathuset har även en egen uteplats där du kan njuta av solen och frisk luft. Perfekt för sommaraktiviteter eller bara att koppla av med en bra bok. Läget i Vikhem är idealiskt för den som söker närhet till naturen samtidigt som bekvämligheter såsom affärer, aktiviteter och skolor finns inom räckhåll. Med bra kommunikationer är det enkelt att ta sig till och från området. Om du drömmer om ett nybyggt och stilfullt gathus med gott om utrymme, behöver du inte leta längre. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till Vikhem - en plats att kalla hem!

  • Uteplats
Vikhemsvägen 7 a, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Idag kl 14:00

Vikhemsvägen 7 a

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
4 441 kr/mån
28 506 kr/m²

På andra våningen i populära Brf Porthusen finns möjligheten att förvärva denna härliga trea med dubbla balkonger, ingång till bostaden är inomhus och belägen med närhet till både hiss och barnvagnsförråd. Vi välkomnas in i hallen med goda avhängningsmöjligheter, förråd och garderober. Därefter leds vi in i vardagsrummet som med öppen planlösning till köket bjuder in till gemenskap och härliga stunder. Båda sovrummen som är jämnstora, har rymliga garderober med skjutdörrar och masterbedroom har egen balkong. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt duschhörna. Balkongerna vätter mot söderläge och bidrar till ett enormt ljusinsläpp samt utsikt över torget. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vikhemsvägen 7 a, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 7 a

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 261 kr/mån
37 000 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på populära Vikhem! Denna välplanerade och ljusa lägenhet är perfekt för en person eller ett par som söker bekvämt boende med närhet till både natur och stadsliv. Lägenheten består av ett väldisponerat rum och kök med balkong. Det stilrena köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror och har gott om förvaringsmöjligheter. Den genomgående planlösningen ger en känsla av rymd och låter ljuset flöda in. Stora fönster ger en fantastisk utsikt över omgivningen och skapar en härlig atmosfär som du kommer att älska att komma hem till. Lägenheten är belägen på tredje vån med balkong i söderläge. Med närhet till vackra grönområden, promenadstråk och kommunikationer är denna lägenhet perfekt för förstagångsköparen. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska lägenhet. Ett bekvämt och vackert boende väntar på dig i Staffanstorp!

  • Balkong
  • Hiss
Vikhems bygata 105, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 105

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
MOHV Staffanstorp
2 350 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/3
3 684 kr/mån
33 911 kr/m²

Vi välkomnas in i lägenheten och slås av det underbara ljusinsläppet som faller in genom de stora fönsterpartierna. Hallen med vacker, marockansk mönstrad klinkers på golvet bjuder på goda avhängningsmöjligheter, till höger om hallen når vi det mindre av de två sovrummen som har härlig parkett på golv och ljusa väggar. Till vänster från hallen leds vi in det härliga köket i grå kulör på luckorna, spots över de goda arbetsytorna, bänkskiva i marmormönstrad komposit, fullhöjd på kyl och frys, inbyggd ugn, micro och rymlig matplats. Köket med sin öppna planlösning gränsar till vardagsrummet. Fönsterpartierna med utgång till balkongen ger ett iögonfallande ljusinsläpp. Från Vardagsrummet når vi även masterbedroom som likt resterande av lägenheten går i ljusa, moderna färger och härligt ljus! Det rymliga badrummet har tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsytor och förvaring. Utrustat med duschhörna, kommod i vitt och handdukstork. Den stora balkongen bjuder in till härliga soliga dagar och underbara kvällar. På gården finns det en gemensam pool för föreningens medlemmar samt stor gemensamhetslokal för medlemmar att utnyttja. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8