MOHV Tyresö/Haninge

MOHV Tyresö/Haninge

Mäklare

Höglundavägen 5, Jordbro, Haninge kommun

Höglundavägen 5

Lägenhet
Jordbro, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge

1 695 000 kr

80 m²

3 rum

5 473 kr/mån

21 188 kr/m²

Välkomna till Höglundavägen 5 och denna rymliga tean om 80kvm högt upp i huset! Här bor du centralt i en avslappnande miljö med mycket grönt runt omkring. -Högt upp i huset -Solig balkong -Flexibelt tillträde -Stabil HSB förening -Närhet till skolor, bussar, centrum, natur och idrott och matbutiker Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en 3:a i Haninge/Jordbro. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med gott om avhängningsmöjligheter. Vidare in i lägenheten har du två riktiga sovrum där det finns plats för säng och förvaring. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för soffgrupp och matbord, från vardagsrummet når du balkongen. Lägenheten har ett badrum och en till wc. Trevligt kök med utrymme för matbord och stolar. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger den ett härligt ljusinsläpp. Området Jordbro präglas av en familjär och trevlig känsla där Höglundaparken står i centrum med stor fotbollsplan. Lekplats finns för både stora och små barn och med en härlig äng som ständigt står i liv, lek och rörelse. Utegym och Höglundabadet med 3 st utomhusbassänger står till invånarnas förfogande sommartid och vid Höglundabacken tillbringas många härliga pulkaåkningsdagar vintertid. I det mångfacetterade Jordbro Centrum finns allt från välsorterad livmedelsaffär med mat från alla världens hörn till restaurang och apotek. Föreningen HSB Brf Mejsgarn i Haninge bildades 1963 och tillträdde fastigheterna 1970. Föreningen är fördelade på 4 hus (Höglundavägen 1-25) och består av 258 lägenheter och 15 lokaler. Den totala byggnadsytan uppgår till 19 721 kvm, varav 19 643 kvm utgör lägenhetsyta och 78 kvm lokalyta. Föreningen beskattas som äkta och äger marken man står på. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Solhemsvägen 15, Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun
 • Borttagen före visning

Solhemsvägen 15

Lägenhet
Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge

1 495 000 kr

77 m²

3 rum

6 601 kr/mån

19 416 kr/m²

Varmt välkomna till Solhemsvägen 15 och den trea om 77kvm i populära brf Ribbyberg! Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med möjlighet för ombyggnation. -Stambytt badrum -Stor HSB förening -Inglasad balkong -Flexibelt tillträde -Högst upp -Närhet till mataffär, natur, kommunikationer och grönområden Här möts du av trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i lägenheten har du två ordentliga sovrum på varsin sida om hallen med plats för säng och mycket förvaring. Lägenheten på sina 77 kvadratmeter bjuder på ett stort vardagsrum med gott om plats för soff- och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet har du balkongen som är väl tilltagen och inglasad. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och här går det att öppna upp helt mellan vardagsrum och kök för den som vill ha en mer öppen planlösning. Köket har goda arbetsytor och mycket förvaring samt ordentligt med plats för matbord och stolar. Badrummet är nyligen stambytt, helkaklat och utrustat med dusch, wc, handfat, kommod och har ljusa väggar och golv i grå ton. Området Västerhaninge - Ribby är en underbar blandning av svensk landsbygd . Det är ett lugnt och naturnära område med närhet till Stockholm city, som kan nås med både bil och pendeltåg inom ca 25 minuter. I omgivningen finns ett rikt friluftsliv, hästgårdar, golfbanor, sjöar, Årsta havsbad och därifrån t.ex. färja till Utö. Föreningen Första husen byggdes 1968 och föreningen grundades 1969. Föreningen består av 15 hus med 336 lägenheter. Samlingslokal och övernattningslägenhet finns att hyra för föreningens medlemmar samt solarium och snickeriverkstad. Här finns fina gårdar med lekplatser och grönska! Ca 3 minuters gångavstånd till Konsumbutik, pizzeria och buss. 5 minuter till skola och förskola. 15 minuter till Västerhaninge centrum, flera golfbanor, bil till stan m.m. Se gärna föreningens hemsida www.ribbyberg.com Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Renlavsgången 142, Krusboda, Tyresö kommun

Renlavsgången 142

Radhus
Krusboda, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

4 795 000 kr

123 m²

5 rum

146 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till ett genomgående mycket snyggt renoverat radhus i populära Krusboda! Huset är om 123 kvm och rymmer välplanerat och stilrent kök med gott om förvaring, stor arbetsyta och matplats för 6-8 personer samt härligt vardagsrum med utgång till den trädäckade uteplatsen i bästa solläge på baksidan. Helkaklat duschrum med tvättpelare och mysigt sovrum/arbetsrum. Övre plan rymmer tre bra sovrum, klädkammare och helkaklat lyxigt badrum med badkar. Garageplats ingår i samfällighetsavgiften och finns bara ett par minuter från huset. - Stort kök med grå skåpsinredning (2020) - 2 helkaklade badrum (2016 och 2019) - Ny takpapp (2020) - Garageplats (ingår i samfällighetsavgiften) - Pool finns i området (ingår i samfällighetsavgiften) - Mycket barnvänligt och populärt område - Direkt närhet till flera förskolor, skola och matvaruaffär - Direkt närhet till Alby med elljusspår, bad, natur m.m. Krusboda är ett mycket populärt och barnvänligt område med både skola, flera förskolor, goda kommunikationer, natur, pool och badplatser på gångavstånd. Ett perfekt bostadsområde för barnfamiljer! I Krusboda finns litet centrum med Hemköp samt även skola (6-års till 6:an) och förskolor. Poolanläggning och barnbassäng med omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och gångavstånd till Tyresö gymnasium. Välkommen med din intresseanmälan på [email protected]!

Vendelsövägen 62 B, Trollbäcken, Tyresö kommun

Vendelsövägen 62 B

Lägenhet
Trollbäcken, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

1 775 000 kr

27 m²

1 rum

2 218 kr/mån

65 741 kr/m²

Bli först att flytta in i denna välplanerade 1:a med hög kvalitet på både material och inredning. Snyggt kök i kvartskuren ek och bänkskiva/stänkskydd av kvartskomposit "grå kalksten" samt vitvaror från Siemens. Kaklat duschrum med keramisk "carrara" - grå kalksten och mysig sovalkov. Genomgående vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och ljusa målade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt fransk balkong. För interiörbilder se nedan länk samt fullständig information material i bofaktabladet via annonsen. https://imola.se/projekt/sodergarden/ Köpet sker på ritning och tillträde kan ske i början av februari 2023! Varmt välkommen med din intresseanmälan till [email protected]! OM OMRÅDET: Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Bussar går även till Tyresö C och Handen. I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice. I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cykelturer, svampplockning och mycket mera.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Vendelsövägen 60B, Trollbäcken, Tyresö kommun

Vendelsövägen 60B

Lägenhet
Trollbäcken, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

3 375 000 kr

71 m²

3 rum

4 507 kr/mån

47 535 kr/m²

Bli först att flytta in i denna öppna och moderna 3:a högst upp i huset med hiss! Lägenheten är påkostad med material av hög kvalitet som läckert kök i kvartskuren ljus ek med bänkskiva/stänkskydd av keramisk Carrarasten (grå kalksten) samt vitvaror från Siemens. Kaklat duschrum med keramisk Carrara (grå kalksten) och två mysiga sovrum. Genomgående vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och ljusa målade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt fransk balkong med utsikt mot den trevliga innergården. För interiörbilder se nedan länk samt fullständig information om material i bofaktabladet vidare in annonsen! https://imola.se/projekt/sodergarden/ Köpet sker på ritning och tillträde kan ske i början av februari 2023! Varmt välkommen med din intresseanmälan till [email protected]! OM OMRÅDET: Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Bussar går även till Tyresö C och Handen. I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice. I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cykelturer, svampplockning och mycket mera.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun

Oxens gata 237

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge

1 495 000 kr

69 m²

2 rum

5 415 kr/mån

21 667 kr/m²

Varmt välkomna till Oxens gata 237 och denna tvåa om 69 kvm! Här bor du med närhet till allt du kan behöva och i en lägenhet med många möjligheter. -Inglasad balkong -Flexibelt tillträde -Stor tvåa med möjlighet att göra om till en trea -Stabil HSB förening -Närhet till brandbergen centrum, förskolor/skolor, matbutik, idrottsanläggningar, friluftsområden, gym och kommunikationer Lägenheten på sina 69 kvadratmetrar bjuder på ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet har du den inglasade balkongen som erbjuder många trevliga soltimmar. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Köket är ljust och trevligt med stora arbetsytor och mycket förvaring samt ordentligt med plats för matbord och stolar vid det fantastiska burspråket. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, kommod och har ljusa väggar och golv. Området Området är ett familjevänligt område med närhet till det mesta. I området finns det mesta som stort utbud av lekplatser, parker och utomhusbad. Ett stenkast bort ligger även Tyresta by, Rudans friluftsområde och nära till flertal badplatser. Brandbergen Centrum med affär, apotek, restauranger, hårfrisör och bio på gångavstånd, samt pizzeria och mindre livsmedelsaffär nära bostaden. Vid intresse eller visningsförfrågan kontakta ansvarig mäklare Felix Winnersjö 070-919 27 72 [email protected]

 • Balkong
 • Hiss
Snövits väg 23A, Trollbäcken, Tyresö kommun

Snövits väg 23A

Villa
Trollbäcken, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

6 695 000 kr

144 m²

6 rum

952 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS Varmt välkomna till Snövits väg 23A och denna trevliga villa i familjevänliga Trollbäcken! Huset erbjuder gott om plats för hela familjen. Tomten med alla sin växtligheter erbjuder en lugn och härlig stämning där ni kan njuta av alla solens timmar. -Lummig och grönskande tomt -Flexibelt tillträde -Möjlighet att bygga garage -Soligt läge -Närhet till skolor, bussar, Trollbäcken centrum, natur och idrott och matbutiker En trevlig och välkomnande hall med gott om förvaring med stora garderober, i anslutning till hallen finns ett badrum. Från hallen nås köket och foajén där vi möts av ljusa ytskikt och stora fönsterpartier som ger en härlig känsla. Här finns det gott om plats för matplats. Från köket kommer kommer ni ut till altanen som har sol i stort sett hela dagen. Köket erbjuder gott om plats för förvaring och stora arbetsytor. Nedre plan har även ett sovrum och ett stort vardagsrum med gott om plats för både matbord och större soffgrupp. Vidare uppe på övre plan finner vi ett stort allrum med balkong. På våningen finns även ett badrum, förråd, tre rymliga sovrum. Övervåningen har idag en luftgång men som går att göra om till boyta för den som önskar. Här bor du nära naturen och Långsjön där du har motionsspår runt. I närheten har du även busshållplats med bussar till Haninge, Tyresö C, Nacka, Gullmarsplan och Vattugatan. Barnvänligt område med lekplatser samt förskola och skolor i närheten. Du har även närheten till både Trollbäcken centrum och Tyresö centrum, där du har allt, matbutiker, restauranger, postombud och mycket mer. Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information! OBS! Nya bilder kommer torsdag 10/11, besiktningsprotokoll finns under dokument.

Vendelsö skolväg 14, Vendelsö - sågen/lötkärr, Haninge kommun

Vendelsö skolväg 14

Lägenhet
Vendelsö - sågen/lötkärr, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge

2 195 000 kr

64 m²

2 rum

3 658 kr/mån

34 297 kr/m²

Välkomna till Vendelsö skolväg 14 och denna fina tvåa i populära Brf Vendelsö skolväg! Kontakta ansvarig mäklare för visning. -Flexibelt tillträde -Stor balkong -Helkaklat badrum -Tillhörande förråd -Populär förening -Närhet till, förskola, skola, natur, matbutik och kommunikationer Här möts du av trevlig och öppen hall med gott om förvaring. Vidare in lägenheten har du ett stort sovrum med goda ytor för dubbelsäng och mycket förvaring. Lägenheten på sin 64 kvadratmetrar bjuder på ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet har du balkongen som erbjuder många trevliga soltimmar. Köket är modernt och trevligt med stora arbetsytor och mycket förvaring samt ordentligt med plats för matbord och stolar. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handfat, kommod och har ljusa väggar och golv. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! Området Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö. Föreningen Föreningen bildades våren 2013 och omfattar totalt 110 lägenheter med tillhörande källarförråd. Dessutom finns 2 st tvättstugor, cykelrum i varje hus, parkeringsplatser, garage och kommersiella lokaler. Föreningen har avtal med Comhem och Bredbandsbolaget/ Telenor ang internet. Utemiljön är lummig med både lek- och grillplats. Husen är belägna på Vendelsö Skolväg 2-24. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong

Visar alla 8