MOHV Umeå

MOHV Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Verkstadsgatan 7E, Teg, Umeå kommun

Verkstadsgatan 7E

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå

5 995 000 kr

96,3 m²

3 rum

5 227 kr/mån

62 253 kr/m²

Kliv in denna underbara och representativa bostad, högst upp i huset med terrass i väster – modern och stilfull, en drömlägenhet om tre rum och kök med en slående takhöjd upp i nock på 3,7! Lägenheten är öppen och ljus i sin disposition med sobra färgval, genomgående hög materialstandard och vackra mörkmarkerade fönster vilket sätter extra karaktär på bostaden. De sociala ytorna, kök och vardagsrum har en öppen planlösning, en kamin centralt placerad samt flertalet fönsterpartier i väster och öster med utgång till en av terrasserna med härlig kvällssol. Här disponeras utöver de sociala ytorna två sovrum (var av det ena med egen klädkammare) samt två badrum (var av det ena med dusch). Det större badrummet är helkaklat i varmbeige ton och även försett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober, klädkammare samt ett separat förråd (beläget i källarplan). Flera fina och påkostade tillval är gjorda, vilket förhöjer den representativa och stilfulla känslan ytterligare. Det trevliga kvarterets hus går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Den blivande innergården planeras lummig med planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här kommer ett orangeri för sociala tillställningar uppföras, gemensam relax med bastu samt övernattningslägenhet. Cykelparkeringar och garage under huset, med hiss. Området Teg ligger med närhet till centrum med dess kompletta utbud av service samtidigt som älven och naturen ligger inom ett stenkast, en underbar kontrast och kombination. På området finns förskola/skola, matbutiker, träningsanläggningar, Winpos arena samt goda busskommunikationer. Nära nås även köpcentrumet Avion och Umeå Airport. Enastående bostad som måste upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun

Tankvägen 20B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå

4 295 000 kr

98,5 m²

4 rum

5 327 kr/mån

43 604 kr/m²

Välkommen in i denna ljuvliga gavelfyra i absolut nyskick med två underbara balkonger. Här bor ni lyxigt i en lägenhet i absolut nyskick med många fina tillval. Genomgående hög standard, sobra färgval och både mörklaserat parkettgolv och vackra mörkmarkerade fönster sätter extra karaktär på bostaden. Lägenhetens fina gavelläge och stora djupa fönster i tre väderstreck gör att hela lägenheten badar i ljus. Stilsäkert kök med bra maskinell utrustning, arbetsbänk i kvartskomposit och praktisk köksö integrerar fint med matplats. Centralt placerat vardagsrum bjuder in till besök. Utöver de gästvänliga ytorna disponeras tre sovrum, varav ett med egen klädkammare och två helkaklade duschrum. Det stora duschrummet är försett med egen tvättavdelning och skön golvvärme. Två stora balkonger och funktionen smarta hem ger extra guldkant på tillvaron. Det trevliga kvarterets hus går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Den blivande innergården planeras lummig med planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här kommer ett orangeri för sociala tillställningar uppföras, gemensam relax med bastu samt övernattningslägenhet. Cykelparkeringar och garage under huset, med hiss. Området Teg ligger med närhet till centrum med dess kompletta utbud av service samtidigt som älven och naturen ligger inom ett stenkast, en underbar kontrast och kombination. På området finns förskola/skola, matbutiker, träningsanläggningar, Winpos arena samt goda busskommunikationer. Nära nås även köpcentrumet Avion och Umeå Airport. Enastående lägenhet som måste upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Mollstråket 10, Rödäng, Umeå kommun

Mollstråket 10

Radhus
Rödäng, Umeå kommun
MOHV Umeå

3 895 000 kr

127 m²

5 rum

254 m² tomt

Familjevänligt atriumhus på fint gavelläge och med insynsskyddad innergård i bästa sydväst! Huset har väldisponerade och sociala ytor med vardagsrum, matsal och kök i öppen planering och stora fönsterpartier släpper in fantastiskt ljusinsläpp. Den välplanerade fastigheten erbjuder ett stilsäkert renoverat arbetskök, fyra sovrum alla i bra storlek, helkaklat och modernt duschrum, separat wc samt tvättstuga. Klädkammare och rymligt förråd med direktaccess till den ljuvliga innergården och solfyllda altanen. Möjlighet att inreda vind för ytterligare boyta. Garage med fjärrstyrd port samt tillgång till parkeringsyta. Här bor ni på ett mycket barnvänligt kvarter ett stenkast från förskola, matbutik, skola och med skog och härlig natur i närområdet. Goda bussförbindelser till centrumkärnan och dess kompletta utbud av service. En tilltalande villa som bör ses på plats, välkommen på visning!

Glassgränd 72, Ersboda, Umeå kommun

Glassgränd 72

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
MOHV Umeå

1 495 000 kr

60 m²

2 rum

3 773 kr/mån

24 917 kr/m²

På ett av områdets bästa lägen, med lite insyn och utsikt över grönområde erbjuds denna välplanerade markplanstvåa. Vid entrén har du en skyddad uteplats i västerläge samt tillgång till ett kallförråd och från bostadens vardagsrum nås den insynsskyddade stora altanen med underbar sol på förmiddagen. Här finns gott om utrymme för sittgrupp och den mysiga gården erbjuder möjlighet till odling i pallkrage och planteringar. Lägenheten har genomgående ljus och modern färgsättning och disponerar egen entré med anslutande klädkammare och ett klassiskt inrett kök med bra arbetsytor. Stort vardagsrum med plats för variation och större soffgrupp samt generöst duschrum med tvättmaskin. Trivsam förening med stor samlingslokal, bastu, solarium, hobbyrum, cykelförråd och flertalet tvättstugor. På området finns även lera lekplatser på varje gård, fotbollsplan, boulebana och odlingslotter. Möjlighet att hyra garage eller parkeringsplats, finns ledigt. Här bor ni nära skog och natur, fina promenadområden, förskola, skola och det stora handelsområdet som erbjuder flertalet matbutiker, butiker och restauranger. God busskommunikation till Umeå centrum med dess kompletta utbud av service. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4