MOHV Umeå

MOHV Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östermalmsgatan 44, Öst på stan, Umeå kommun
 • Fre 14 jun kl 16:30

Östermalmsgatan 44

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 659 kr/mån
27 500 kr/m²

Optimalt belägen och hemtrevlig vindslägenhet på Öst på stan! Lägenheten karaktäriseras av charmiga snedtak, har genomgående härlig färgsättning och fina trägolv. I harmoni disponeras tidlöst kök med takfönster, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till balkong, mysigt sovrum, hall med bra förvaring och ett rymligt badrum. Till lägenheten hör ett källarförråd och parkeringsplats finns tillgänglig för ny ägare. Tillträde kan ske efter önskemål! Här bor ni på lugnt och omtyckt område mycket nära Universitetet, sjukhuset, IKSU och den fantastiska älvspromenaden. Bekvämt gångavstånd till centrum och dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. I höst öppnar även både matbutik och nytt och fräscht gym på området. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Klackgatan 9, Teg, Umeå kommun
 • Mån 17 jun kl 18:15
Klackgatan 9, Teg, Umeå kommun, bild 2
Klackgatan 9, Teg, Umeå kommun, bild 3

Klackgatan 9

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 050 000 kr
79 m²
3 rum
4 396 kr/mån
38 608 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade gaveltrea med fönster i tre väderstreck som är helt inflyttningsklar. Denna moderna bostad är smakfullt inredd med vitpigmenterat ekparkettgolv och ljusgrå väggar. Lägenheten är utrustat med mörkmarkerande fönster som skapar ett elegant intryck och erbjuder rikligt med naturligt ljus. Genomgående stilsäkra tillval och ett smidigt kodlås till entrédörren. Lägenheten har en rymlig hall med stor skjutdörrsgarderob i spegelglas, ett tidlöst kök med köksö som smidigt övergår i det mysiga vardagsrummet, två sovrum där det ena har direktaccess till en praktisk klädkammare samt ett helkaklat duschrum med tvättmöjlighet. Dessutom finns möjlighet att ha en utegrupp mot föreningens lummiga innergård och ett förråd på ca 5 kvm. Kvarterets hus har en inbjudande arkitektur med varma toner, moderna trädetaljer och mörkmarkerande fönster och balkonger, vilket ger byggnaden en vacker karaktär. Den kommande innergården blir lummig med planteringar och ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här finns också ett orangeri för sociala tillställningar, en relaxavdelning med bastu och terrass i västerläge samt en övernattningslägenhet. Cykelparkeringar och garage finns under huskroppen, alla utrustade med hiss. Teg erbjuder närheten till centrum med dess kompletta serviceutbud samtidigt som älven och naturen ligger nära. I området finns förskola/ skola, matbutiker, träningsanläggningar, Winpos Arena samt goda bussförbindelser. Nära till hands finns även köpcentrumet Avion och Umeå Airport. Boka din visning redan idag. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Hiss
Storgatan 11C, Väst på stan, Umeå kommun
 • Imorgon kl 17:15

Storgatan 11C

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 274 kr/mån
29 805 kr/m²

Nu presenteras denna välplanerade trea i populära Brf Risten, en oas nära stan och ett stenkast från fantastiska strandpromenaden vid älven! Lägenheten har fantastiskt ljusinsläpp från söder, stilrena ytskikt, renoverat kök och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter. Balkong i varmt och solfyllt söderläge sätter guldkant på boendet. Här bor ni i välskött och hjälpsam bostadsrättsförening som under åren utfört många renoveringar och förbättringar på fastigheten så som fönsterbyte vilket bidragit till en tyst, välisolerad och varm innomhusmljö. Föreningen har stark ekonomi, bra belåningsgrad och tillhandahåller fina faciliteter för sina medlemmar. Avgiften har legat stabil under flera år och avgiften har knappt påverkats av det nya ränteläget. Praktiska bekvämligheter som nyinrett gym, relax med bastu, övernattningslägenhet, stor samlingslokal, flertalet tvättstugor och pingisrum. Laddstolpar för elbil kommer även att installeras i vår. Mycket trivsam och grönskande utemiljö med flera utegrupper, planteringar, grillplatser, sandlådor och lekpark. Till lägenheten hör ett rymligt förråd samt ett matkällarförråd. Centrumnära område med bara några minuters promenad till den aktiva stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service samtidigt bara ett stenkast från vackra älvspromenaden och Broparken. I närheten finns matbutiker, minigolfbana, äventyrslekpark och Nolia med dess stora idrottsutbud och IKSUs nya träningsanläggning. Uppskattad förskola och skola finns bara på andra sidan gatan. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats nära lägenheten. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Dragongatan 10D, Väst på stan, Umeå kommun

Dragongatan 10D

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/2
3 720 kr/mån
41 341 kr/m²

Smakfullt inredd och optimalt planerad tvåa med balkong i bästa västerläge! Detta är det perfekta hemmet för dig som söker ett modernt och komfortabelt boende på attraktiv adress. I harmoni fördelas hall med god förvaring, stilsäkert kök med öppen planering mot vardagsrum, mysigt sovrum med karaktäristisk träribbsvägg och ett stort, helkaklat duschrum med egen kombinationsmaskin. Balkong i ljuvligt västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen sätter guldkant på tillvaron. Avgiften inkluderar allt, värme, vatten, internet, tv och hushållsel och till lägenheten hör ett förråd som finns i separat byggnad. På föreningens gård erbjuds parkeringsplatser, grönytor och gemensam uteplats. Här bor du ett stenkast från busshållsplats varifrån det går busslinje till Universitetet. Området är lugnt och centrumnära med bara några minuters promenad till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv samtidigt bara en kort promenad till vackra älvspromenaden. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats efter intilliggande gata. Missa inte denna chans, en riktig citypärla. Välkommen!

 • Balkong
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 450 000 kr
34 m²
1 rum
2 755 kr/mån
42 647 kr/m²

Blivande student? Se hit! Med utmärkt läge nära Universitetet, mataffärer, gym och vackra Nydalasjön erbjuds denna nyproducerade etta. Lägenheten har hög standard, stilrent inrett kök med den maskinella utrustning du behöver och öppen planering mot allrum. Lyxigt helkaklat duschrum med egen kombinationsmaskin och separat sovalkov gör denna etta till en riktig pärla. Balkong i solfyllt söderläge förgyller vardagen och snabb inflyttning är möjlig. Till lägenheten hör ett förråd. På Mariehöjd, Umeås mest expansiva område bor du bekvämt med all service du behöver. God kommunikation via buss till centrumkärnans och dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5