Myresjöhus

Myresjöhus

Mäklare

Yttre Långviken, Långviken, Umeå kommun

Yttre Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
1 350 000 kr
2 146 m² tomt

Förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus på sjönära tomt i Långviken. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön. Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Välkommen att kontakta oss ifall du vill bygga hus i Långviken!

  • Nyproduktion
Yttre Långviken, Långviken, Umeå kommun

Yttre Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
1 150 000 kr
1 925 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus på sjönära tomt i Långviken. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön. Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Under de varmare månaderna kan man promenera eller springa längs vackra vandringsleder, spela fotboll i klubben som fostrat fotbollstalangen Jesper Blomqvist och så klart ta ett dopp i sjön. Kontakta oss ifall du vill bygga hus i Långviken!

  • Nyproduktion
Hanaslöv, Lekaryd, Alvesta kommun

Hanaslöv

Tomt
Lekaryd, Alvesta kommun
Myresjöhus
1 050 000 kr
3 239 m² tomt

Bygg nytt hus med Myresjöhus i Lekaryd I Lekaryd får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån tätorten Alvesta där du hittar all service. I Lekaryd är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat en badplats, skidspår och en golfbana. Hanasalövs skidbacke ligger i direkt anslutning till tomterna. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Lekaryd!

  • Nyproduktion
Pengabergsvägen  , Taberg, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen  

Tomt
Taberg, Jönköpings kommun
Myresjöhus
1 295 000 kr
994 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus i Tahe! Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Tahe.

  • Nyproduktion
Stöcksjö Erik-ers väg 5, null, Umeå kommun

Stöcksjö Erik-ers väg 5

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus
1 235 000 kr
1 294 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

  • Nyproduktion
Stöcksjö mor Grethas väg 11, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 11

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus
1 185 000 kr
1 263 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Kontakta vår säljare Anna Hörnfeldt för mer information. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

  • Nyproduktion
Björkbacken, Valsjöskogen, Österåkers kommun
  • 4 lediga bostäder

Björkbacken

Villa
Valsjöskogen, Österåkers kommun
Myresjöhus
fr. 8 500 000 kr
178-194 m²
6-7 rum
1 159 m² tomt

I det växande bostadsområdet Valsjöskogen i Åkersberga, bland blåbärsris och vackra berghällar, planerar vi just nu för vårt nya kvarter Björkbacken med både tomter och Flyttklara hus. Här kan du njuta av livet nära naturen utan för den sakens skull göra avkall på vardagens bekvämligheter. Till Margretelund cyklar du på cirka 5 minuter och där finner du bland annat förskolor, skolor, matbutik och vårdcentral. Lägg till ytterliggare 10 minuter på cykeln och du når hela Åkersbergas serviceutbud. Om du jobbar i Stockholm reser du enkelt från Åkersberga med antigen bil eller tåg och är framme på cirka 40 minuter. Här erbjuder vi både tomter där du kan bygga din drömvilla tillsammans med oss och Flyttklara hus. Ett Flyttklart hus innebär att vi har valt ut våra bästa husmodeller för just den här platsen, både med tanke på hur tomten ser ut – och vilka husmodeller som efterfrågas i området. Vi har också tänkt till lite extra kring valen av inredning och utrustning för att skapa en välkomponerad helhet. På tomterna finns det redan beviljade bygglov. Kontakta oss om du vill veta vilka husmodeller som vi valt ut för respektive tomt.

  • Nybyggnadsprojekt
Eneboslingan 30, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 30

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Myresjöhus
1 795 000 kr
1 323 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i sjönära och trivsamma Alster, strax utanför Karlstad. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. På den här tomten har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på Myresjöhus enligt detaljplan. Till priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av el och kommunalt V/A. Samt en kostnad för fiber och bygglov. Vänligen kontakta säljare Tomas Molander för med information.

  • Nyproduktion
Enebovägen 25, Alster, Karlstads kommun

Enebovägen 25

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Myresjöhus
1 350 000 kr
1 165 m² tomt

Låt husdrömmen få liv i sjönära och trivsamma Alster, strax utanför Karlstad. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. På den här tomten har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på Myresjöhus enligt detaljplan. Till priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av el och kommunalt V/A. Samt en kostnad för fiber och bygglov. Vänligen kontakta säljare Tomas Molander för med information. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Alster.

  • Nyproduktion
Pilfinkvägen 13, Brittsbo, Östersunds kommun

Pilfinkvägen 13

Tomt
Brittsbo, Östersunds kommun
Myresjöhus
1 050 000 kr
1 066 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus med Myresjöhus på denna tomt i Brittsbo. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Välkommen till Brittsbo, Östersunds nyaste stadsdel som ligger i den västligaste delen av kommunen gränsande mot Sånghusvallen och Krokoms kommun. Området består till största del av villor och de flesta som bor här är barnfamiljer. Bara en dryg kilometer från området ligger Lugnvik. Där hittar du lokal service som ICA nära, bensinstation med livsmedels- och postservice, frisörer, pizzeria, diverse lunchställen, hälsocentral, fritidsgård och kyrka. I Lugnvik finns också förskola, samt skolorna Lugnviksskolan (F-9) och Sjöängsskolan (F-5). En stor del av charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och ta ett härligt dopp - lika lätt som du tar bussen in till nöjet i centrala Östersund. Och du, du behöver faktiskt inte ens ta bussen. Det går välplanerade gång- och cykelvägar från Brittsbo de fem kilometrarna in till centrum. Så det där med vardagsmotion, ja det blir lätt som en plätt! På den här tomten kan du bygga ett Myresjöhus i ett eller två plan, enligt detaljplanen. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

  • Nyproduktion
Södra Gunsta, Södra Gunsta, Uppsala kommun
  • 25 lediga bostäder

Södra Gunsta

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
fr. 1 795 000 kr
1 195 m² tomt

Välkommen till natursköna Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här erbjuder Myresjöhus Flyttklara hus och tomter där du har möjlighet att bygga hus tillsammans med oss. I Södra Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar för ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även nya förskolor, grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bo i Södra Gunsta!

  • Nybyggnadsprojekt
Basilikan, Björnö, Norrtälje kommun
  • 2 lediga bostäder

Basilikan

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus
fr. 1 700 000 kr
908 m² tomt

Förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus i natursköna Björnö! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Norrtälje!

  • Nybyggnadsprojekt
Tomter i Slaka, null, Linköpings kommun
  • 7 lediga bostäder

Tomter i Slaka

Tomt
Linköpings kommun
Myresjöhus
fr. 1 595 000 kr
728 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Slaka! I Slaka, strax utanför Linköping planerar Myresjöhus för ett nytt bostadsområde där du har möjlighet att uppfylla dina husdrömmar. I Slaka finns en dynamisk blandning av ny och gammal bebyggelse, och vackra grönområden. Här bor du i en lantlig och gemytlig miljö, samtidigt som du nära till det mesta du behöver i din vardag. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns i området och du har bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek samt hela Linköpings utbud en kort bil- eller busstur bort. Området är tryggt och lugnt och passar perfekt för dig som är ute efter ett familjevänligt boende. En lekplats kommer att byggas i området, så barnen kan enkelt springa och leka utan att du behöver tänka på logistiken. Vid lekplatsen kommer det även finnas flera sittplatser och en grillplats. Det finns goda kommunikationsförbindelser till och från Slaka. Busshållplats har du ett stenkast från din dörr, med bussar som går varje halvtimme till centrala Linköping eller Lambohov. Resan till Lambohov tar bara fem minuter, och där hittar du fler skolor, förskolor, mataffär och vårdcentral – allt du kan tänkas behöva i din vardag. På samma tid tar du dig även till handelsområdet Djurgården där det finns ett brett serviceutbud med både gym, mataffärer, butiker och apotek. Du som älskar naturen och tycker om att leva ett aktivt liv kommer att trivas som fisken i vattnet i lantliga Slaka. Här väntar längdskidspår på vintern, flera löpspår, och hockeyrink för den sportintresserade. Möjlighet till bad finns i sjön Blå Lagunen med fint, klart vatten. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Slaka!

  • Nybyggnadsprojekt
Lidmossevägen 10, Tahult, Härryda kommun

Lidmossevägen 10

Villa
Tahult, Härryda kommun
Myresjöhus
Pris saknas
146 m²
1 519 m² tomt

I hjärtat av Västra Götaland, bara en kort bilresa från Göteborg kan din husdröm bli verklighet. Kika in på våra tomter och tillsammans kan vi hjälpa dig att bygga ditt drömboende. Tahult: en plats att trivas på Tahult är omgivet av vacker natur med skogar, landskap och sjöar, perfekt för friluftsliv som promenader, cykling och paddling. Varje årstid erbjuder nya utomhusaktiviteter och platser att upptäcka. För sportintresserade finns Landvetter idrottsplats med fotbollsplaner och idrottshall 2 km norrut, samt Chalmers golfklubb med en 18-håls parkbana 8 km öster om Landvetter. En ny aktivitetspark med paddelbanor, tennisbanor och äventyrsgolf finns vid sjöns södra sida nära Landvetter centrum. I närliggande Landvetter, bara 3,5 km från Tahult, finns många serviceinrättningar och bekvämligheter som livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och restauranger. Här finns också flera förskolor och familjedaghem samt fyra skolor: Lunnaskolan, Landvetterskolan, Önnerödsskolan och Backaskolan. Tahult har bra kommunikationer med närhet till riksväg 40 och Landvetter flygplats, som nås på cirka 10 minuter med bil, vilket gör området idealiskt för pendling och resor.

  • Nyproduktion
Tahult, Tahult, Härryda kommun
  • 3 lediga bostäder

Tahult

Villa
Tahult, Härryda kommun
Myresjöhus
fr. 8 300 000 kr
146 m²
7 rum
1 543 m² tomt

I hjärtat av Västra Götaland, i Landvetter bara 20 min från Göteborg kan din husdröm bli verklighet. Kika in på våra tomter och tillsammans kan vi hjälpa dig att bygga ditt drömboende. Ett enkelt vardagspussel I närliggande Landvetter, endast 3,5 km från Tahult, finns en rad olika serviceinrättningar och bekvämligheter. Här hittar du flera livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare, och restauranger. Landvetter erbjuder också detaljhandel, mysiga caféer och restauranger. Här finns också många förskolor och familjedaghem. Även fyra skolor med blandade årgångar: Lunnaskolan, Landvetterskolan, Önnerödsskolan och den nya Backaskolan. Tahult har goda kommunikationer med närhet till riksväg 40 och Landvetter flygplats, som nås på cirka 10 minuter med bil. Detta gör området idealiskt för pendling och resor, både inom Sverige och internationellt. Allt för en aktiv fritid Tahult är omgivet av vacker natur med frodiga skogar, öppna landskap och glittrande sjöar. Området är perfekt för den som älskar friluftsliv. Här kan du ta långa promenader, cykla på natursköna vägar eller paddla på de närliggande sjöarna. Varje årstid erbjuder nya möjligheter att njuta av utomhusaktiviteter och upptäcka nya favoritplatser i den omgivande naturen. För den sportintresserade finns mycket att upptäcka i närheten av Tahult. Bara två kilometer norrut ligger Landvetter idrottsplats med fotbollsplaner och en nybyggd idrottshall. Chalmers golfklubb vid Snåkered, cirka 8 km öster om Landvetter, erbjuder en 18-håls parkbana, driving-range, shop och restaurang. En kort promenad från Landvetter centrum, vid sjöns södra sida, finns en ny aktivitetspark med paddelbanor, tennisbanor och äventyrsgolf. Hus- och tomtpaket Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Smart 147 – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Smart 147 är ett rymligt suterränghus med tre sovrum och praktiska finheter som badrum, tvättstuga och klädkammare – och allrum med eget pentry på entréplan. När du sedan tar trappan upp väntar något alldeles extra. Ett socialt kök med matplats i direkt anslutning till vardagsrummet. Men här finns också ytterligare två sovrum, en klädkammare och toalett, lite avskilt från händelsernas centrum. Välkommen att kontakta oss på Myresjöhus!

  • Nybyggnadsprojekt
Ladugården, Ekhöjden, Vetlanda kommun
  • 3 lediga bostäder

Ladugården

Tomt
Ekhöjden, Vetlanda kommun
Myresjöhus
fr. 525 000 kr
833 m² tomt

Bygg ditt drömhus på vackra Ekhöjden i Vetlanda! Här får du det bästa av två världar –du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dessutom är du aldrig långt ifrån tätorten Vetlanda där du hittar all service. På Ekhöjden bor du granne med skogen i ett lugnt och tryggt bostadsområde. Men samtidigt har du hela Vetlandas utbud på cykelavstånd. Vardagsliv och vardagslyx i samma härliga paket! Närmaste förskola ligger bara ett par hundra meter bort, men även skolor för alla åldrar finns på bekvämt avstånd. Bio, biblioteket, bowling, finmiddag eller hämtpizza – här har du allt inom räckhåll. Skogspromenader likaså – eller varför inte ta en tur i den fina Kvarndammsparken? Där kan du förresten även fiska i dammen. På sommaren lockar Forngårdens sommarcafé med både gofika och minigolf. Här har du alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Vetlanda har ett rikt föreningsliv, inte minst inom massor av olika sporter. Dessutom har du nära till Norrgårdens rekreationsområde med allt från motionsslingor och elljusspår till fotbollsplan, beachvolleybollplan och skateboardramp. Och gillar du golf tar du bilen till Vetlanda golfklubb på under 10 minuter. Granne med golfbanan kan du även ta en match på First Class Padel. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus på Ekhöjden!

  • Nybyggnadsprojekt
Kuskbocksvägen 24, Södra Gunsta, Uppsala kommun

Kuskbocksvägen 24

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
1 795 000 kr
1 147 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill Bygga hus här!

  • Nyproduktion
Mjövikstrandsvägen 16 A, Mjövikstrand, Karlskrona kommun

Mjövikstrandsvägen 16 A

Villa
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
Myresjöhus
4 795 000 kr
117 m²
4 rum
938 m² tomt

I lugna och trivsamma Mjövikstrand kan din husdröm bli verklighet. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Smart 117 – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Smart 117 är ett hus fyllt av smarta lösningar för en lite härligare vardag. Bra förvaring, föräldrasovrum med walk-in-closet och egen ingång till badrummet – liksom ett extra rum för ditt hemmakontor, till exempel. Redan i den rymliga entrén fångas vi av siktlinjen rakt genom huset. I husets mitt trivs det sociala livet i en ljus öppen planlösning där kökets placering gör att rumskänslan ändå är närvarande. På var sin sida om den väntar husets mer privata delar. Dels barnens domän med två sovrum och toalett med dusch. Dels det luftiga föräldrasovrummet, som nås via genomgångsrummet som passar utmärkt som hemmakontor – eller kanske som första rum för familjens minsting? Lika smarta fördelar är det fina klädvårdsutrymmet med groventré och badrummets extra ingång som skapar hotellkänsla i föräldrasovrummet. I Mjövikstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Mjövikstrandsvägen 18 B, Mjövikstrand, Karlskrona kommun

Mjövikstrandsvägen 18 B

Tomt
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
Myresjöhus
1 645 000 kr
963 m² tomt

Bygg nytt hus i vackra Mjövikstrand I Mjöviksstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Här bor du barnvänligt och bekvämt i ett populärt, lugnt och tryggt bostadsområde. Här finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som tennis, fotboll, padel, golf och gym. Det finns goda kommunikationer och en busshållplats ca 500 meter från området. Sommartid kan du åka båt från Nättraby brygga in till Karlskrona centrum. Det finns även en fin cykelväg mellan Nättraby och Karlskrona. Till priset tillkommer Kommunalt va, el samt mark och grundarbeten. Det finns en gemensamhetsanläggning för odlingslotter där varje tomt har ca 200 kvm mark för odling. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Fjäderbladsvägen 14 , Södra Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 14

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
1 850 000 kr
1 047 m² tomt

Bygg ditt drömhus i naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill Bygga hus här!

  • Nyproduktion
Häradsvägen, null, Linköpings kommun

Häradsvägen

Tomt
Linköpings kommun
Myresjöhus
1 595 000 kr
580 m² tomt

Förverkliga husdrömmen i Slaka! I Slaka finns en dynamisk blandning av ny och gammal bebyggelse, och vackra grönområden. Här bor du i en lantlig och gemytlig miljö, samtidigt som du nära till det mesta du behöver i din vardag. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns i området och du har bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek samt hela Linköpings utbud en kort bil- eller busstur bort. Området är tryggt och lugnt och passar perfekt för dig som är ute efter ett familjevänligt boende. Kostnad för VA, el och fiberanslutning tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under pågående försäljning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Vrakekevägen , null, Ronneby kommun

Vrakekevägen

Tomt
Ronneby kommun
Myresjöhus
795 000 kr
1 423 m² tomt

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Att kunna njuta av kvällssolen på altanen med utsikt över skogen utanför? Då har vi tomten för dig! I vackra Slättanäs, mellan Ronneby och Karlskrona, kan du bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Nära havet, granne med naturen erbjuder vi en tomt om 1 423 m² i bästa västerläge. Här kan du bygga valfritt hus från Myresjöhus och skapa ditt nya hem utifrån våra smarta och genomtänkta husmodeller. VA-anslutning ingår i priset. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Slättanäs!

  • Nyproduktion
Bergvägen 12, null, Växjö kommun

Bergvägen 12

Tomt
Växjö kommun
Myresjöhus
2 995 000 kr
705 m² tomt

Bygg ditt drömboende i centrala Växjö! Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus på en unik tomt i centrala Växjö. Här bor du i Europas grönaste stad med över 85 000 invånare. I Växjö kan du njuta av en stark framtidstro och tillväxt. Närheten till bra skolor, spännande jobb och fritidsaktiviteter gör det enkelt att få ihop livspusslet. Människorna i staden har tillsammans skapat en attraktiv plats att leva och bo på. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill veta mer om tomten!

  • Nyproduktion
Kristallvägen 8, Ekenäs, Ronneby kommun

Kristallvägen 8

Tomt
Ekenäs, Ronneby kommun
Myresjöhus
595 000 kr
1 043 m² tomt

Bo havsnära i vackra Ekenäs Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Nu kan vi erbjuda fina tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Här i Ekenäs, utanför Ronneby, bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden.

  • Nyproduktion
Sjöstensvägen 11B, Gislövs Strandmark, Trelleborgs kommun

Sjöstensvägen 11B

Tomt
Gislövs Strandmark, Trelleborgs kommun
Myresjöhus
2 650 000 kr
837 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Gislövs Strandmark! Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus i Gislövs Strandmark. tillsammans med oss på Myresjöhus. När du bygger nytt med oss bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Gislövs Strandmark är ett charmigt litet område beläget strax utanför Trelleborg i Skåne. Samhällets omgivningar pryds av en pittoresk natur som omfamnar det lilla området, och detta gör det till ett perfekt ställe för dig som längtar efter lugn och ro. Att vara granne med havet är inte bara en idyllisk tanke, utan en verklighet för de som bor här. Ta klivet utanför dörren, släng dig på cyklen och ta dig till vattnet på bara en minut. Här finns även bekvämligheter inom räckhåll – skolor, förskolor, en pizzeria, kaféer och en glasskiosk, som ger en känsla av gemenskap och tillgänglighet. Dessutom erbjuder området vackra promenadstråk och möjligheter för både bad och lek, vilket gör det till en attraktiv plats för familjer och naturälskare. Den närhet som Gislövs Strandmark har till Trelleborg, endast en kort bilresa på 10 minuter, är en fantastisk fördel. Denna närhet ger en perfekt kombination av landsbygdens lugn och stadsmiljöns liv och puls. I Trelleborg finns ett brett utbud av service och bekvämligheter som kompletterar det fridfulla livet här. Smart 148 på den här tomten Smart 148 är ett populärt 2-planhus som har sju rum och kök fördelat på 148 kvadratmeter. När du kliver in möts du direkt av ljuset från de stora fönstren i vardagsrummet, vilket ger en härlig känsla av rymd. Här kan du njuta av generösa sociala ytor med ett öppet kök och vardagsrum, samtidigt som du behåller känslan av separata rum. Köket är smart placerat i en vinkel, vilket ger en praktisk arbetsyta, och det stora fönstret över diskbänken ger dig en fin utsikt när du diskar. På övervåningen finns fyra sovrum, ett mysigt allrum, ett fräscht badrum och en rymlig klädkammare. Smart 148 uppfyller många önskemål, särskilt för dig som värdesätter tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata livet. Om du är intresserad av att bygga ett Smart 148 på Sjöstensvägen 11B, kan vi erbjuda ett paketpris på ca 6,5 mkr inklusive anslutningsavgifter, bygglovskostnader, pantbrev och lagfart mm. Alternativt kan du välja att bygga ett valfritt 1–1,5 eller 2-planshus enligt gällande detaljplan. Varmt välkommen att kontakta oss för en mer detaljerad kalkyl.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 73