Myresjöhus

Myresjöhus

Mäklare

Mjövikstrand, Mjövikstrand, Karlskrona kommun
 • 4 lediga bostäder

Mjövikstrand

Villa
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
Myresjöhus
fr. 1 395 000 kr
117 m²
4 rum
972 m² tomt

Bygg nytt hus i vackra Mjövikstrand! I Mjövikstrand utanför Nättraby har du nu möjlighet att hitta hem tillsammans med Myresjöhus. I Mjövikstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Här bor du barnvänligt och bekvämt i ett populärt, lugnt och tryggt bostadsområde. Här finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som tennis, fotboll, padel, golf och gym. Det finns goda kommunikationer och en busshållplats ca 500 meter från området. Sommartid kan du åka båt från Nättraby brygga in till Karlskrona centrum. Det finns även en fin cykelväg mellan Nättraby och Karlskrona. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Mjövikstrand!

 • Nybyggnadsprojekt
Kv Havsbrisen, Kårehogen, Orust kommun
 • 5 lediga bostäder

Kv Havsbrisen

Tomt
Kårehogen, Orust kommun
Myresjöhus
fr. 1 900 000 kr
2 435 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus mitt i Orust. I Kårehogen på Orust är livet garanterat fri från storstadsstress. Här, nära havet och med golfbanan som närmaste granne, är det lätt att ta dagen som den kommer. Ta båten till Malö, Flatön eller vidare längs kusten. Njut av salta dopp och solvarma klipphällar. Eller kanske en tur med kajaken? Och när vardagen gör sig påmind har du all service i Ellös, Henån eller Torp köpcentrum på bekvämt avstånd. Här har du nu möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här i Kårehogen!

 • Nybyggnadsprojekt
Förslöv, null, Båstads kommun
 • 4 lediga bostäder

Förslöv

Villa
Båstads kommun
Myresjöhus
fr. 3 709 552 kr
80-138 m²
2-6 rum
407 m² tomt

Bygg hus i skånska idyllen Förslöv. Förslöv är ett växande samhälle vid foten av den mäktiga Hallandsåsen. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus. Tomterna ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Tomterna har ett naturskönt läge och ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Här bor du endast en kort bilresa från havet och vackra stränder som Segeltorpsstrand och Vejbystrand. Inte långt ifrån Förslöv ligger även Båstad samt Ängelholm. Här finner du såväl nöjen som shopping och ett rikt restaurangliv. En stor anledning till att många familjer väljer att flytta till Förslöv är att all service finns inom ett bekvämt avstånd. Här finns mattaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, bensinstation flera förskolor och skola (F-9). I Förslöv finns det förutom god service många bra fritidsaktiviteter. Här finns möjlighet att bland annat ägna sig åt fotboll, tennis, paddel och innebandy. Knappt 4 km från tomten finns även Åkagårdens golfklubbs 18-hålsbana med vacker utsikt över Skälderviken. I Förslöv finns det även goda kommunikationer. Cirka 900 meter från tomten ligger busshållplats och ytterligare 1,3 km ifrån ligger Förslöv tågstation. Från stationen tar du dig enkelt till städer som Helsingborg och Köpenhamn. Om du vill resa till varmare breddgrader så ligger Ängelholm-Helsingborgs flygplats endast 11 km bort. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Förslöv.

 • Nybyggnadsprojekt
Torsviken - en del av Krokek, Krokek, Norrköpings kommun
 • 23 lediga bostäder

Torsviken - en del av Krokek

Tomt
Krokek, Norrköpings kommun
Myresjöhus
fr. 795 000 kr
1 283 m² tomt

Tomter i Torsviken I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd. Här kan du bygga ditt drömhus med Myresjöhus. Området har ett naturskönt läge med närhet till både skog som vatten. Här har du nära till en härlig fritid och både sköna skogspromenader såväl som svalkande dopp blir snabbt ett naturligt inslag i vardagen här. Men även om Torsviken för tankarna till naturens lugn så har du nästan lika nära till alla nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, vårdcentral, pizzerior, förskola och skolor och mycket mer. Och på strax under 20 minuter i bilen tar du dig in till Norrköping och hela utbudet där. Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg. Här erbjuder Myresjöhus tomter där du kan bygga ditt drömhus. Varmt välkommen att kontakta Myresjöhus för mer information!

 • Nybyggnadsprojekt
Yttre Långviken, Långviken, Umeå kommun

Yttre Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
1 350 000 kr
2 146 m² tomt

Förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus på sjönära tomt i Långviken. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön. Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Välkommen att kontakta oss ifall du vill bygga hus i Långviken!

 • Nyproduktion
Yttre Långviken, Långviken, Umeå kommun

Yttre Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
1 150 000 kr
1 925 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus på sjönära tomt i Långviken. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön. Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Under de varmare månaderna kan man promenera eller springa längs vackra vandringsleder, spela fotboll i klubben som fostrat fotbollstalangen Jesper Blomqvist och så klart ta ett dopp i sjön. Kontakta oss ifall du vill bygga hus i Långviken!

 • Nyproduktion
Björnö backe 9, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö backe 9

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus
1 700 000 kr
821 m² tomt

Låt husdrömmen få liv i Björnö! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Tomt säljs i befintligt skick. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter på ca 195 000 kr avseende el, VA och fiber samt kostnad på ca 2 500 - 3 000 kr per år för samfällighetsförening som ansvarar för skötsel av snöröjning, lekplats och gatubelysning.

 • Nyproduktion
Pilfinkvägen 13, Brittsbo, Östersunds kommun

Pilfinkvägen 13

Tomt
Brittsbo, Östersunds kommun
Myresjöhus
1 050 000 kr
1 066 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus med Myresjöhus på denna tomt i Brittsbo. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Välkommen till Brittsbo, Östersunds nyaste stadsdel som ligger i den västligaste delen av kommunen gränsande mot Sånghusvallen och Krokoms kommun. Området består till största del av villor och de flesta som bor här är barnfamiljer. Bara en dryg kilometer från området ligger Lugnvik. Där hittar du lokal service som ICA nära, bensinstation med livsmedels- och postservice, frisörer, pizzeria, diverse lunchställen, hälsocentral, fritidsgård och kyrka. I Lugnvik finns också förskola, samt skolorna Lugnviksskolan (F-9) och Sjöängsskolan (F-5). En stor del av charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och ta ett härligt dopp - lika lätt som du tar bussen in till nöjet i centrala Östersund. Och du, du behöver faktiskt inte ens ta bussen. Det går välplanerade gång- och cykelvägar från Brittsbo de fem kilometrarna in till centrum. Så det där med vardagsmotion, ja det blir lätt som en plätt! På den här tomten kan du bygga ett Myresjöhus i ett eller två plan, enligt detaljplanen. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

 • Nyproduktion
Brittsbo, Brittsbo, Östersunds kommun
 • 3 lediga bostäder

Brittsbo

Tomt
Brittsbo, Östersunds kommun
Myresjöhus
fr. 1 000 000 kr
1 192 m² tomt

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I det lunga och natursköna området Brittsbo strax utanför Östersund erbjuder vi tomter där du har möjlighet att bygga hus tillsammans med oss på Myresjöhus. Välkommen till Brittsbo, Östersunds nyaste stadsdel som ligger i den västligaste delen av kommunen gränsande mot Sånghusvallen och Krokoms kommun. Området består till största del av villor och de flesta som bor här är barnfamiljer. Bara en dryg kilometer från området ligger Lugnvik. Där hittar du lokal service som bensinstation med livsmedels- och postservice, frisörer, pizzeria, diverse lunchställen, hälsocentral, fritidsgård och kyrka. I Lugnvik finns också förskola, samt skolorna Lugnviksskolan (F-9) och Sjöängsskolan (F-5). En stor del av charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och ta ett härligt dopp - lika lätt som du tar bussen in till nöjet i centrala Östersund. Och du, du behöver faktiskt inte ens ta bussen. Det går välplanerade gång- och cykelvägar från Brittsbo de fem kilometrarna in till centrum. Så det där med vardagsmotion, ja det blir lätt som en plätt!

 • Nybyggnadsprojekt
Stadsängshöjden, null, Sigtuna kommun
 • 5 lediga bostäder

Stadsängshöjden

Villa
Sigtuna kommun
Myresjöhus
fr. 8 090 000 kr
186 m²
6 rum
620 m² tomt

Med ett utsökt läge uppe på en höjd i Sigtunas nyaste kvarter gör vi rum för det ljuva villalivet. Här erbjuder vi tre olika ljuvliga villor och två olika storlekar. De två större husen om 186 kvm bjuder på fyra – fem sovrum. Dessa två liknar varandra en hel del, men har små skillnader i planlösningen som gör det lätt att hitta rätt. Det ena kan dessutom skryta med en fin balkong på övervåningen. I den lite mindre husmodellen om 144 kvm kan du välja mellan tre – fyra sovrum. Här bor du i ett luftigt och trivsamt kvarter där husen placeras i samförstånd med den vackra naturen. Mitt i härligheten finns en mysig skogsdunge, och naturen sträcker sig ända in på vissa av tomterna – perfekt för dig som helt vill slippa trädgårdsskötsel. Gillar du att pyssla i din egen täppa väljer du helt enkelt en av tomterna med mer gräsmatta, här varierar tomterna en hel del i storlek vilket gör att det finns något för alla smaker. Att bo på en mindre ort innebär ett enklare och tryggare liv. Men också ett härligare sådant. Här har du stora vackra skogsområden precis runt knuten och nära till både svalkande dopp i Mälaren och till Sigtunas fina stadskärna. Stadsdelen siktar på att bli Sveriges mest hållbara och kännetecknas av små trevliga kvarter, fint planterade parker och varierad bebyggelse – men också gott om service för en fungerande vardag.

 • Nybyggnadsprojekt
Bullsta, Bullsta, Västerås kommun
 • 9 lediga bostäder

Bullsta

Villa
Bullsta, Västerås kommun
Myresjöhus
fr. 1 500 000 kr
146-156 m²
6 rum
1 439 m² tomt

Ett stenkast ifrån Västerås stadsliv hittar du den vackra och lugna stadsdelen Bullsta. Här växer det fram ett nytt bostadsområde med Flyttklara hus och tomter där du kan bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus. I Bullsta kan du njuta av villalivet lagom mycket på landet, samtidigt som du har Västerås stadsliv inom räckhåll. Här lever du med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen, en aktiv fritid och det goda livet! I Dingtuna finns flera förskolor och Dingtuna skola erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Bullsta har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill hitta hem i Bullsta!

 • Nybyggnadsprojekt
Alster, Alster, Karlstads kommun
 • 10 lediga bostäder

Alster

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Myresjöhus
fr. 1 350 000 kr
1 760 m² tomt

Nu kan du förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus i Alster. Här säljer vi både Flyttklara hus eller tomter där du kan bygga ditt drömhus. Flyttklart från Myresjöhus innebär att vi bygger och säljer färdiga hus på attraktiva och noga utvalda tomter, där alla val redan är gjorda och det bara är att flytta in och trivas! Ett Flyttklart hus säljs antingen under byggtid eller efter det att huset är färdigbyggt och du som köpare får på så vis kortare tid till inflyttning. Ett enklare sätt att få bo i ett nybyggt hus med äganderätt helt enkelt. Här känns det som att bo på landet, men på ett lite lagom vis. För du når hela Karlstads utbud på cirka tio minuter i bilen och har både förskola och lekplats på promenadavstånd. Här har du även närhet till Vänern, vilket är en av de stora fördelarna med att bo här. Till Alsters Strandbad cyklar du på 5-10 minuter. Hit brukade Karlstadsborna åka tåg från Östra Station för att sommarbada förr om åren.

 • Nybyggnadsprojekt
Långviken, Långviken, Umeå kommun
 • 4 lediga bostäder

Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
fr. 1 150 000 kr
2 146 m² tomt

I Långviken erbjuder Myresjöhus tomter med vacker utsikt över Tavelsjön. Här har du chansen att förverkliga ditt drömboende tillsammans med oss. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

 • Nybyggnadsprojekt
Källarängsvägen 4, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 4

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Myresjöhus
800 000 kr
1 015 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i Sundby Strand. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. Den natursköna omgivningen och de slingriga småvägarna runt om i Stallarholmen gör det perfekt för härliga utflykter. Samhället sträcker sig både på fastlandssidan och på Selaön som är en av Sverige mest forminnesrika trakter. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stallarholmen!

 • Nyproduktion
Stöcksjö Erik-ers väg 5, null, Umeå kommun

Stöcksjö Erik-ers väg 5

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus
1 235 000 kr
1 294 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nyproduktion
Eneboslingan 30, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 30

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Myresjöhus
1 795 000 kr
1 323 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i sjönära och trivsamma Alster, strax utanför Karlstad. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. På den här tomten har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på Myresjöhus enligt detaljplan. Till priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av el och kommunalt V/A. Samt en kostnad för fiber och bygglov. Vänligen kontakta säljare Tomas Molander för med information.

 • Nyproduktion
Pengabergsvägen  , Taberg, Jönköpings kommun
 • Borttagen från Hemnet

Pengabergsvägen  

Tomt
Taberg, Jönköpings kommun
Myresjöhus
1 295 000 kr
994 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus i Tahe! Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Tahe.

 • Nyproduktion
null, null, Växjö kommun

Tomt
Växjö kommun
Myresjöhus
1 400 000 kr
1 200 m² tomt

Bo i natursköna Rinkaby Rinkaby ligger ca 8 kilometer från Växjö. I Rinkaby får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både skogen och sjön tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Växjö. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Rinkaby!

 • Nyproduktion
null, null, Växjö kommun

Tomt
Växjö kommun
Myresjöhus
1 400 000 kr
1 200 m² tomt

Bo i natursköna Rinkaby Rinkaby ligger ca 8 kilometer från Växjö. I Rinkaby får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både skogen och sjön tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Växjö. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Rinkaby!

 • Nyproduktion
Stöcksjö Lillberget, Stöcksjö, Umeå kommun
 • 5 lediga bostäder

Stöcksjö Lillberget

Tomt
Stöcksjö, Umeå kommun
Myresjöhus
fr. 1 185 000 kr
1 294 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nybyggnadsprojekt
Stöcksjö mor Grethas väg 11, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 11

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus
1 185 000 kr
1 263 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Kontakta vår säljare Anna Hörnfeldt för mer information. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nyproduktion
Moarna 24D, Tvååker, Varbergs kommun

Moarna 24D

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
Myresjöhus
1 360 000 kr
1 032 m² tomt

I natursköna Tvååker har du nu möjlighet att bygga nytt hus tillsammans med oss på Myresjöhus. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Strax utanför Varberg, bland sädesfält och bokskogar ligger charmiga Tvååker. Här kan du njuta av det goda livet med naturen runt knuten och alla bekvämligheter inom räckhåll. Du har cykelavstånd till havet och på orten finns trevliga motionsspår, golfbana, tennisbanor och flera andra aktiviter för dig som uppskattar en aktiv fritid. Tvååker har en hel del service som, matbutik, apotek, restauranger, förskolor och skola. Men du har också Träslövsläge och Breared inom räckhåll - och såklart Varberg 10 minuter bort med bilen. För tomten finns redan ett beviljat bygglov för Smart 126, vilket innebär kortare tid till inflytt och närmare till att strosa runt i ett nybyggt hus med praktiskt planlösning. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Tvååker!

 • Nyproduktion
Mullsjö - Havstenshult, null, Mullsjö kommun
 • 6 lediga bostäder

Mullsjö - Havstenshult

Tomt
Mullsjö kommun
Myresjöhus
fr. 399 000 kr
1 050 m² tomt

Tomter i Mullsjö I lugna och natursköna Havstenshult i Mullsjö planerar vi för ett nytt bostadsområde där du kan bygga ditt drömhus med Myresjöhus. I Mullsjö får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. I Mullsjö finns flera skolor och förskolor. Här finns också butiker och affärer, bland annat livsmedelsbutikerna ICA Supermarket samt Coop Konsum. Det finns även en bank, konditori och bibliotek och flera restauranger. Varmt välkommen att kontakta Myresjöhus för mer information!

 • Nybyggnadsprojekt
Kuskbocksvägen 24, Södra Gunsta, Uppsala kommun

Kuskbocksvägen 24

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
1 795 000 kr
1 147 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill Bygga hus här!

 • Nyproduktion
Sonatavägen 4, Häggenäs, Hörby kommun

Sonatavägen 4

Tomt
Häggenäs, Hörby kommun
Myresjöhus
875 000 kr
936 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Ludvigsborg Nu kan vi erbjuda denna fina tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. VA ingår i tomtpriset, men el och fiber tillkommer utöver det. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. I Ludvigsborg hittar du skola, affär och busshållplats. Det finns en friskola 1-9 med förskola samt ett kommunalt dagis och fritids. Högstadium finns i närbelägna Hörby som du når på ca 10 minuter. I Hörby hittar man ett rikt föreningsliv, det finns många idrottsföreningar samt ett bra utbud av kultur, såsom bibliotek, teater, bio och museum. Området runt Ringsjön bjuder på allt möjligt såsom golfbana, idrottsanläggning, Skånes Djurpark, Bosjökloster slott m fl. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Exempelvis tar du dig till Lund på 25 min, Malmö 35 min, Köpenhamn 1 timme och 15 min, Hässleholm 20min och Kristianstad 40 min. Eller om du har bil så tar det till Lund 25 min, Malmö 40 min, Köpenhamn 1 timme och 15 min, Hässleholm 35 min och Kristianstad 35 min. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Ludvigsborg.

 • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 68