Myresjöhus

Myresjöhus

Mäklare

Eneboslingan 24, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 24

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Myresjöhus

1 795 000 kr

1 458 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i sjönära och trivsamma Alster, strax utanför Karlstad. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. På den här tomten har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på Myresjöhus enligt detaljplan. Till priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av el och kommunalt V/A. Samt en kostnad för fiber och bygglov. Vänligen kontakta säljare Tomas Molander för med information.

 • Nyproduktion
Stöcksjö mor Grethas väg 7 , null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 7

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus

1 185 000 kr

1 239 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nyproduktion
Rosendalsvägen 5, Gäddeholm, Västerås kommun

Rosendalsvägen 5

Tomt
Gäddeholm, Västerås kommun
Myresjöhus

2 200 000 kr

1 211 m² tomt

I vackra och sjönära Gäddeholm har du nu möjlighet att bygga nytt hus tillsammans med oss på Myresjöhus. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Gäddeholm är hem åt grönskande åkrar och ängar, och den vackra Mälarnära ädellövskogen ramar in området och erbjuder många spännande lekplatser för barnen. Området växer, och allt eftersom fler invånare flyttar in byggs servicen ut. Idag finns både förskola och skola, samt ett mysigt café med uthyrningslokal. En gång- och cykelväg från Västerås centrum till Gäddeholm gör det smidigt att uträtta ärenden utan att behöva ta bilen. Men om du föredrar bilen så når du Västerås City på ca. tio minuter, och på bara fem minuter är du framme vid flygplatsen. Här i Gäddeholm får du det bästa av två världar – skog, ängar och vatten runt hörnet – och lika nära till stadens äventyr. I tomtpriset tillkommer avgifter för VA och el-anslutningar. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Gäddeholm!

 • Nyproduktion
Björnö backe 4, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö backe 4

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus

1 600 000 kr

911 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus på en tomt i natursköna Björnö, Norrtälje. Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer även en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter på ca 195 000 kr avseende el, VA och fiber samt kostnad på ca 2 500 - 3 000 kr per år för samfällighetsförening som ansvarar för skötsel av snöröjning, lekplats och gatubelysning. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Björnö!

 • Nyproduktion
Skjutbanevägen 7, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 7

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
Myresjöhus

625 000 kr

921 m² tomt

Flytta till lugnet i charmiga Ausås! Nu kan vi erbjuda denna fina tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö i Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj! I Ausås möts du av vacker natur, lokalproducerad mat, kultur, aktiviteter och mycket mer. Listan över aktiviteter att göra här är lång. Allt från att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Valmöjligheterna är många! Här rekommenderar vi att bygga 1-plan och 1 ½ plans hus. I priset tillkommer anslutningsavgifter. Kontakta oss om du vill veta mer!

 • Nyproduktion
Skjutbanevägen 9, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 9

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
Myresjöhus

625 000 kr

1 049 m² tomt

Bygg ditt drömhus bland de skånska fälten i Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj! I Ausås möts du av vacker natur, lokalproducerad mat, kultur, aktiviteter och mycket mer. Listan över aktiviteter att göra här är lång. Allt från att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Valmöjligheterna är många! Du tar dig med bil till Ängelholm på ca 15 min och till Helsingborg på 25 min. Skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Som pricken över i:et så har man även hittat en stor silverskatt i Ausås, vem vet det kanske är just du som hittar nästa skatt i Ausås! Varmt välkomna till harmoniska Ausås, ett stenkast från Helsingborg och Ängelholm. Kanske ett framtida boende för just dig? Här rekommenderar vi att bygga 1-plan och 1 ½ plans hus. I priset tillkommer anslutningsavgifter. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Ausås!

 • Nyproduktion
Källarängsvägen 13, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 13

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Myresjöhus

825 000 kr

910 m² tomt

Välkommen till Sundy Strand, ett expansivt samhälle vid Mälarens södra strand. Här har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med oss på Myresjöhus. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. Den vackra naturen och de slingriga småvägarna runt om i Stallarholmen gör det perfekt för härliga utflykter. Samhället sträcker sig både på fastlandssidan och på Selaön som är en av Sverige mest forminnesrika trakter. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Här finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det bara en timme in till Stockholm. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

 • Nyproduktion
Källarängsvägen 2, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 2

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Myresjöhus

800 000 kr

1 016 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i Stallarholmen vid Mälarens södra strand. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. Den vackra naturen och de slingriga småvägarna runt om i Stallarholmen gör det perfekt för härliga utflykter. Samhället sträcker sig både på fastlandssidan och på Selaön som är en av Sverige mest forminnesrika trakter. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Här finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det bara en timme in till Stockholm. Men varför ta sig till Stockholm när man i Stallarholmen kan fika och handla i Gula Industrihuset, besöka Mälsåkers slott eller någon av de medeltida kyrkorna, njuta av utsikten vid Åsa gravfält, cykla på vackra leder eller lägga till vid gästhamnen och äta på värdshuset, besöka ortens brygghus eller gästa något av Stallarholmens populära evenemang. Som ni märker så kan Stallarholmen kan visa upp en fin blandning av upplevelser för alla smaker. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

 • Nyproduktion
Moarna 24D, Varberg, Varbergs kommun

Moarna 24D

Tomt
Varberg, Varbergs kommun
Myresjöhus

1 200 000 kr

1 032 m² tomt

I natursköna Tvååker har du nu möjlighet att bygga nytt hus tillsammans med oss på Myresjöhus. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Strax utanför Varberg, bland sädesfält och bokskogar ligger charmiga Tvååker. Här kan du njuta av det goda livet med naturen runt knuten och alla bekvämligheter inom räckhåll. Du har cykelavstånd till havet och på orten finns trevliga motionsspår, golfbana, tennisbanor och flera andra aktiviter för dig som uppskattar en aktiv fritid. Tvååker har en hel del service som, matbutik, apotek, restauranger, förskolor och skola. Men du har också Träslövsläge och Breared inom räckhåll - och såklart Varberg 10 minuter bort med bilen. För tomten finns redan ett beviljat bygglov för Smart 126, vilket innebär kortare tid till inflytt och närmare till att strosa runt i ett nybyggt hus med praktiskt planlösning. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Tvååker!

 • Nyproduktion
Körvelvägen, null, Norrköpings kommun

Körvelvägen

Tomt
Norrköpings kommun
Myresjöhus

995 000 kr

617 m² tomt

Bygg hus i Kolmården! Nu kan vi erbjuda denna fina tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i mitt i naturen, med service på bekvämt avstånd. I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära tilla alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen.

 • Nyproduktion
Ingeboringen, Skeda Udde, Linköpings kommun

Ingeboringen

Tomt
Skeda Udde, Linköpings kommun
Myresjöhus

1 400 000 kr

1 137 m² tomt

Bygg nytt hus med Myresjöhus i Skeda Udde! I lantliga och trivsamma Skeda Udde planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus. Här bor du lagom lantligt, med hela Linköpings utbud på lagom avstånd. I Skeda Udde kan du njuta av villalivet fullt ut – med promenadavstånd till förskolor, idrottsplats, lekplatser och lanthandeln. Och när stadspulsen lockar tar du bilen till Linköping på 15-20 minuter. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Skeda Udde!

 • Nyproduktion
Mosås 107A, Mosås, Örebro kommun

Mosås 107A

Tomt
Mosås, Örebro kommun
Myresjöhus

1 300 000 kr

886 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i familjevänliga Mosås. Här, mitt i expansiva Mosås, håller ett nytt område på att växa fram där vi nu har möjlighet att erbjuda en unik chans att köpa tomt och bygga hus tillsammans med oss på Myresjöhus. Mosås är ett trivsamt och lugnt område med närhet till natur och grönska. Ett perfekt läge för den som vill ha närhet till Örebro city men ändå inte vill bo mitt i stan. I familjevänliga Mosås är kommunikationsmöjligheterna mycket goda till både Örebro city och Kumla. I området finns det både förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Bara ett stenkast bort ligger mariebergs köpcentrum med all dess utbud av mataffärer, klädesbutiker och restauranger. På den här tomten rekommenderar vi en av våra mest sålda husmodeller Smart 126. Det här enplanshuset består av 6 rum och kök fördelat på 126 kvadratmeter. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Vardagsrummets fönster når nästan golvet och ger ett större ljusinsläpp. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett. Månadskostnaden för ett Smart 126 på den här tomten ligger på 15 835 kr. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 5%, amortering på 0% och ett elpris på 2 kr/Kwh. Varm välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Mosås och för en mer detaljerad kalkyl!

 • Nyproduktion
Bullsta 6, Västerås, Västerås kommun

Bullsta 6

Tomt
Västerås, Västerås kommun
Myresjöhus

1 600 000 kr

1 206 m² tomt

Bygg hus tillsammans med Myresjöhus i Bullsta. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och 15-20 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås. På denna tomt rekommenderar vi att du bygger något av våra 1-planshus. Förslagsvis modellen Kilsten som passar både den lilla barnfamiljen och paret som vill ha gott om plats. Från entrén möts du av husets tre sovrum, med utsikt mot trädgården. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning och härlig kontakt med utsidan via markerade, generösa ljusinsläpp. Varmt välkommen att kontakta vår säljare Thomas på telefonnumret 070-580 80 95 om du vill bygga hus i Bullsta!

 • Nyproduktion
Bullsta 5, Västerås, Västerås kommun

Bullsta 5

Tomt
Västerås, Västerås kommun
Myresjöhus

1 500 000 kr

1 204 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den vackra och lugna stadsdelen Bullsta. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och 15-20 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås. På denna tomt rekommenderar vi att du bygger något av våra 1-planshus. Förslagsvis modellen Gryning som har en planlösning som präglas av stora, öppna glaspartier som sammanför insidan med utsidan av huset. Köket och vardagsrummet samspelar i en öppen yta. I den mer privata delen av huset hittar du sovrummen. Varmt välkommen att kontakta vår säljare Thomas på telefonnumret 070-580 80 95 om du vill bygga hus i Bullsta!

 • Nyproduktion
Hanaslöv, Lekaryd, Alvesta kommun

Hanaslöv

Tomt
Lekaryd, Alvesta kommun
Myresjöhus

1 150 000 kr

2 726 m² tomt

Bygg nytt hus med Myresjöhus i Lekaryd I Lekaryd får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån tätorten Alvesta där du hittar all service. I Lekaryd är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat en badplats, skidspår och en golfbana. Hanasalövs skidbacke ligger i direkt anslutning till tomterna. Välkommen att Myresjöhus oss om du vill bygga hus i Lekaryd!

 • Nyproduktion
Skogsholmavägen 6, null, Kristianstads kommun

Skogsholmavägen 6

Tomt
Kristianstads kommun
Myresjöhus

650 000 kr

891 m² tomt

Bygg ditt drömhus i vackra Önnestad! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I Önnestad får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Kristianstad.I Önnestad finns en skola med klasserna F-9. Du har goda pendlingsmöjligheter till både Kristianstad och Hässleholm. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus på en av våra tomter på Skogsholmavägen i Önnestad.

 • Nyproduktion
Bondstorp 1:30, null, Vaggeryds kommun

Bondstorp 1:30

Tomt
Vaggeryds kommun
Myresjöhus

995 000 kr

1 280 m² tomt

Bygg ditt drömhus med vacker sjöutsikt i vackra Bondstorp! Nu kan vi erbjuda unika tomter med sjöutsikt över sjön Rasjön i trivsamma Bondstorp. I Bondstorp är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära till både naturen och sjön samtidigt som det aldrig är långt till service och stadens puls i Jönköping. I Bondstorp finns både förskola och skola 1–3. Du pendlar smidigt till både Jönköping, Vaggeryd och Värnamo. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Bondstorp!

 • Nyproduktion
Stöcksjö mor Grethas väg 13, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 13

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus

1 235 000 kr

1 219 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nyproduktion
Pengabergsvägen  , null, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen  

Tomt
Jönköpings kommun
Myresjöhus

1 490 000 kr

816 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus i Tahe! Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera. Området består av totalt 19 tomter och kommer att släppas i flera etapper. Här kan du bygga valfri husmodell från Myresjöhus.

 • Nyproduktion
Vrakekevägen , Slättanäs, Ronneby kommun

Vrakekevägen

Tomt
Slättanäs, Ronneby kommun
Myresjöhus

850 000 kr

1 276 m² tomt

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Att kunna njuta av kvällssolen på altanen med utsikt över skogen utanför? Då har vi tomten för dig! I vackra Slättanäs, mellan Ronneby och Karlskrona, kan du bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Nära havet, granne med naturen erbjuder vi en tomt om 1276 m² i bästa västerläge. Här kan du bygga valfritt hus från Myresjöhus och skapa ditt nya hem utifrån våra smarta och genomtänkta husmodeller. Välkommen!

 • Nyproduktion
Eneboslingan 30, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 30

Tomt
Alster, Karlstads kommun
Myresjöhus

1 795 000 kr

1 323 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i sjönära och trivsamma Alster, strax utanför Karlstad. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. På den här tomten har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på Myresjöhus enligt detaljplan. Till priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av el och kommunalt V/A. Samt en kostnad för fiber och bygglov. Vänligen kontakta säljare Tomas Molander för med information.

 • Nyproduktion
Lillstugevägen 10 B, Ormesta/Mark, Örebro kommun

Lillstugevägen 10 B

Tomt
Ormesta/Mark, Örebro kommun
Myresjöhus

1 750 000 kr

1 210 m² tomt

Bygg ditt drömhus i populära Ormesta/Mark! Nu har du en unik chans att bygga hus med Myresjöhus på denna tomt i Ormesta/Mark, Örebro. Här bor du i ett attraktivt område med härliga grönområden precis runt husknuten. Här har du en möjlighet att få det bästa av två världar – du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum. På den här tomten rekommenderar vi en av våra mest sålda husmodeller Smart 126. Det här enplanshuset består av 6 rum och kök fördelat på 126 kvadratmeter. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Vardagsrummets fönster når nästan golvet och ger ett större ljusinsläpp. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett. Månadskostnaden för ett Smart 126 på den här tomten ligger på 16 869 kr. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 5%, amortering på 0% och ett elpris på 2 kr/Kwh. Varm välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Ormesta/Mark och för en mer detaljerad kalkyl!

 • Nyproduktion
Oxelstamsvägen 9, Skölsta, Uppsala kommun

Oxelstamsvägen 9

Tomt
Skölsta, Uppsala kommun
Myresjöhus

2 395 000 kr

1 026 m² tomt

Nu kan du bygga ditt drömhus tillsammans med Myreshöhus i lantlivsidyllen Skölsta. I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I området bygger vi också en ny förskola. I priset för tomten ingår anslutningsavgift för VA och fiber. Tomten säljs grovplanerad. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Muresjöhus!

 • Nyproduktion
Ingeboringen, Skeda Udde, Linköpings kommun

Ingeboringen

Tomt
Skeda Udde, Linköpings kommun
Myresjöhus

1 750 000 kr

1 279 m² tomt

Bygg nytt hus med Myresjöhus i Skeda Udde! I lantliga och trivsamma Skeda Udde planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus. Här bor du lagom lantligt, med hela Linköpings utbud på lagom avstånd. I Skeda Udde kan du njuta av villalivet fullt ut – med promenadavstånd till förskolor, idrottsplats, lekplatser och lanthandeln. Och när stadspulsen lockar tar du bilen till Linköping på 15-20 minuter. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Skeda Udde!

 • Nyproduktion
Koriandergatan 22, null, Norrköpings kommun

Koriandergatan 22

Tomt
Norrköpings kommun
Myresjöhus

1 595 000 kr

1 155 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus i Kolmården! I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära till alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen.

 • Nyproduktion
Hävdebacken 9, null, Halmstads kommun

Hävdebacken 9

Tomt
Halmstads kommun
Myresjöhus

1 350 000 kr

831 m² tomt

På naturskönt läge i Åled ges nu möjligheten att förvärva en tomt redo för ditt drömhus. Tomten, som är en hörntomt, ligger högt med härlig utsikt på en återvändsgata. Tomten ligger i ett barnvänligt område i samhället Åled som ligger ca 1 mil nordost om Halmstad. I Åled ligger flertalet lekparker och förskolor. Här finns även en grundskola, livsmedelsbutik samt ett populärt gatukök några minuter bort. Sennans IF som också bara ligger några minuter bort har stora fotbollsplaner att nyttja. Gillar man promenader och fiske så ligger Nissan och Torsjön strax runt hörnet. Åled har även mycket bra bussförbindelser. Det tar ca 25 minuter att ta sig till Halmstad centrum med buss och bara 10-15 minuter med bil. Med bil tar det också bara ca 15 min vare sig man vill till köpcentrum Hallarna eller Flygstaden. På denna tomt kan du bygga enplanshus enligt gällande detaljplan. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för kommunalt VA och el.

 • Nyproduktion
Midsommarvägen, null, Ljungby kommun

Midsommarvägen

Tomt
Ljungby kommun
Myresjöhus

240 000 kr

1 100 m² tomt

Bygg drömhuset i Ljungby! Nu har du möjlighet att bygga nytt hus på Midsommarvägen i Ljungby. I familjevänliga Ljungby finns det mesta inom räckhåll. Här bor du med ett bekvämt avstånd till centrum oavsett om du går, cyklar eller kör bil. Trevliga restauranger, mataffärer, apotek, bank, optiker, m.m. ligger inom 2 km från hemmet. I Ljungby finns förskola, skola 0-6 och 1-9 samt gymnasium och universitet. I Ljungby finns också gott om roliga aktiviteter för att hålla hela familjen sysselsatt året om. Motionsspår, cykelleder, bibliotek, lekplatser, fritidsgård, sagomuseum, utomhus- och äventyrsbad är några av alla saker du kan roa dig med när du bor i charmiga Ljungby. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus på Midsommarvägen i Ljungby.

 • Nyproduktion
Triangelvägen, Växjö, Lessebo kommun

Triangelvägen

Tomt
Växjö, Lessebo kommun
Myresjöhus

60 000 kr

985 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus på tomt i Hovmantorp! Hovmantorp ligger ca 23 kilometer från Växjö. Här får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna familjelivet i en naturskön miljö nära sjön Rottnen men ändå nära storstadspulsen i Växjö. Här finns förskola, låg- och mellanstadieskola, mataffär, bibliotek, restaurang, sporthall och kafé, allt som gör vardagen enkel. I Hovmantorp har rikt idrottsliv för både stora och små med aktiviteter som kan berika din vardag så som fotboll, basket, gymnastik och innebandy. Vill man ta sig till Växjö tar man sig de 23 kilometerna snabbt och enkelt med buss, bil eller tåg. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Hovmantorp!

 • Nyproduktion
Hästräfsevägen, Förslöv, Båstads kommun

Hästräfsevägen

Tomt
Förslöv, Båstads kommun
Myresjöhus

595 000 kr

340 m² tomt

Bygg hus i skånska idyllen Förslöv! Tomten har ett naturskönt läge och ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Här bor du endast en kort bilresa från havet och vackra stränder som Segeltorpsstrand och Vejbystrand. Inte långt ifrån Förslöv ligger även Båstad samt Ängelholm. Här finner du såväl nöjen som shopping och ett rikt restaurangliv. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
null, null, Växjö kommun

Tomt
Växjö kommun
Myresjöhus

1 400 000 kr

1 200 m² tomt

Bo i natursköna Rinkaby Rinkaby ligger ca 8 kilometer från Växjö. I Rinkaby får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både skogen och sjön tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Växjö. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Rinkaby!

 • Nyproduktion
Kuskbocksvägen 33, Södra Gunsta, Uppsala kommun

Kuskbocksvägen 33

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus

2 195 000 kr

1 013 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp.

 • Nyproduktion
null, null, Växjö kommun

Tomt
Växjö kommun
Myresjöhus

1 400 000 kr

1 200 m² tomt

Bo i natursköna Rinkaby Rinkaby ligger ca 8 kilometer från Växjö. I Rinkaby får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både skogen och sjön tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Växjö. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Rinkaby!

 • Nyproduktion

Visar alla 32