Mäklare Erik Bysell

Erik Bysell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ljustergränd 5, 6tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 15:00
Ljustergränd 5, 6tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Ljustergränd 5, 6tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Ljustergränd 5, 6tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
6 500 000 kr
69 m²
2 rum
vån 6
3 983 kr/mån
94 203 kr/m²

Högst upp i huset med väl tilltagen balkong i söderläge och fri vy över vattnet i Hammarby Sjö. Välkommen till denna välplanerade och insynsskyddade tvåa i gavelläge vilket bidrar till ett härligt ljusflöde och en luftig känsla. Genomgående skeppsgolv, ljusa ytskikt och gott om förvaringsmöjligheter. Möjlig trea. Belägen i lugnt område vid vattnet och närhet till både grönområden, restaurang Thaiboat och Trädgården. Stabil förening med stora dolda tillgångar. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torbjörn Klockares Gata 3, Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 13:45
Torbjörn Klockares Gata 3, Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun, bild 2
Torbjörn Klockares Gata 3, Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun, bild 3

Torbjörn Klockares Gata 3

Lägenhet
Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
5 890 000 kr
62 m²
2 rum
3 417 kr/mån
95 000 kr/m²

Socialt disponerad tjugotalstvåa med tre fönster i fil mot lummig innergård. Välkommen till denna välplanerade lägenhet med genomgående plankgolv, öppen planlösning, stora sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Byggåret karaktäriserar bostaden med väl tilltagen takhöjd, speglade fönsternischer, stuckatur, spröjsade fönsterpartier, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor och vackra pardörrar. Belägen i attraktiva och charmiga kvarter kring Solvändan och Röda Bergen. Förening med låg belåning som äger marken. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Observatoriegatan 10, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Observatoriegatan 10, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Observatoriegatan 10, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Observatoriegatan 10

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
17 500 000 kr
137 m²
4 rum
5 542 kr/mån
127 737 kr/m²

Ljus sekelskifteslägenhet med exceptionell standard invid Odenplan. Välkommen till detta sociala drömhem där sekelskiftets charm blandats funktionen av nyproduktion. Här finner ni en social lägenhet med optimal planlösning, kök och vardagsrum i fil, tre sovrum och två badrum allt paketerat i en armada av smakfulla exklusiva materielval. Gipsstuckatur, bröstpanel, vardagsrum i burspråk med kakelugn och balkong, chevronparkett, pardörrar, spa-badrum med såväl bastu, dusch som badkar i Carraramarmor. Lägenheten är utrustad med ljudisolerade glas i samtliga fönster. Mycket stabil förening med goda lokalintäkter. Styrelsen har lagt förslag på ändrade andelstal vilket för denna lägenhet skulle ge en avgift om 5 542kr/mån. Nuvarande avgift 6 601kr/mån. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sankt Mickelsgatan 101, Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun
Sankt Mickelsgatan 101, Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Mickelsgatan 101, Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Mickelsgatan 101

Villa
Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
15 000 000 kr
240 + 124 m²
8 rum
980 m² tomt

En av Mälarhöjdens största privatbostäder där du kan förverkliga drömmen om ett rymlig villa, parhus där du bor spatiöst med goda hyresintäkter eller ett generationsboende. Möjligheterna är oändliga och dina behov avgör vad du ser. Välkommen till denna rymliga villa på väl tilltagen hörntomt där byggnaden har rivits ut på ett gediget sätt och är redo att börja byggas. Detta är perfekt för den som söker utrymme och komfort i ett etablerat och populärt område. Här finns möjlighet att skapa ett hem som inte bara imponerar med sin storlek, utan även med genomtänkt funktionalitet. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet i Mälarhöjden. Detta är en investering i framtidens boende. Byggnaden är idag utriven och det står köparen fritt att själv bekosta och bygga som det passar.

 • Premium

Visar alla 4