Mäklare Ylva Ekelund

Ylva Ekelund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tre Liljor 6, 1,5tr, Vasastan, Stockholms kommun

Tre Liljor 6, 1,5tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
6 995 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 1,5
3 224 kr/mån
99 929 kr/m²

Varmt välkommen på visning av detta välplanerade och luftiga boende med högt i tak och fönster mot både gata och gård. Här återfinns vackra attribut så som tidstypiska beslag, äldre radiatorer, spröjsade fönsterpartier och takrosetter. Genomgående stilren färgpalett med sobert målade väggar och ljust behandlade plankgolv. Praktiskt boende tack vare stilfullt kök med tidlösa materialval, stort badrum med kombinerat tvätt/tork och gott om förvaring. Stort sovrum med pardörrar ut till en härlig balkong, belägen mot lummig innergård. Förening med god ekonomi som äger marken.

  • Balkong
  • Hiss
Lundagatan 37A, Södermalm, Stockholms kommun

Lundagatan 37A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1
2 372 kr/mån
93 594 kr/m²

Varmt välkommen på visning av detta välplanerade boende med vackra attribut från förra sekelskiftet så som stuckaturer, takrosetter, höga golvlister och ljust behandlat plankgolv. Generöst ljusinsläpp tack vare genomgående högt i tak och tre stora fönsterpartier mot lummig innergård. Bostaden har ett väl tilltaget kök med matplats, förvaring i klädkammare med originaldörr och är ensamt belägen på sitt våningsplan. Här bor du invid Skinnarviksparken, i en representativ fastighet från 1903 som sköts av en lågt belånad förening med äganderätt.

Bondegatan 46, 1,5tr, Södermalm / SoFo, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30
Bondegatan 46, 1,5tr, Södermalm / SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Bondegatan 46, 1,5tr, Södermalm / SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Bondegatan 46, 1,5tr

Lägenhet
Södermalm / SoFo, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1,5
2 409 kr/mån
95 119 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna charmiga söderpärla med genomgående planlösning och stora fönster mot både gata och gård. Fantastiskt boende på omåttligt populära Bondegatan, ett stenkast från Nytorget. Från köket nås en södervänd balkong mot lummig innergård. Här återfinns välbevarade detaljer från byggåret så som fönsterbrädor i sten med tidstypiska ventiler, äldre radiatorer och vackra fönsterbeslag. Praktiskt boende tack vare gott om förvaring, fullt utrustat kök och gott om förvaring. Förening med välskött ekonomi som äger marken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Eriksgatan 58B, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sankt Eriksgatan 58B, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
14 995 000 kr
121 m²
4 rum
vån 4
3 572 kr/mån
123 926 kr/m²

Spektakulär tjugotalsklassicism med ett stort burspråk med blyinfattat småspröjs, balkong i söder och vacker utsikt mot Vasastan, Karlbergs slott åt ena hållet och Hötorgsskraporna åt andra! Bostaden är varsamt renoverad med stor respekt för lägenhetens originalkaraktär. Här återfinns bevarade detaljer så som takrosetter, fönster med spröjs och spanjoletter, vackra taklister, pardörrar och serveringsgång med fungerande betjäntklocka. Fantastiskt boende med genomgående sober färgpalett och ljust behandlad fiskbensparkett. Stora sällskapsytor, platsbyggt kök med vinkyl i öppen planlösning skapar ett hem där man gärna underhåller stora sällskap. Här finns tre insynsskyddade sovrum, stort badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare likväl som separat gäst-wc. Högt belägen lägenhet med genomgående planlösning och trädäckad balkong belägen mot innergård samt vardagsrum och kök med slående utsikt över den glittrande Karlbergskanalen. Möjlighet att överta garageplats i denna skuldfria förening!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4