Mäklare Åke Serander

Åke Serander

Om mig

Åke är född och uppvuxen i Stockholm. Östgöte och Söderköpingsbo sedan 1977. Ekonom. Har tidigare bland annat arbetat i Söderköpings kommun samt som ekonomichef och controller på byggföretaget NCC och vid ett par ABB-företag. Utbildad till fastighetsmäklare vid Högskolan i Borås. På fritiden tycker Åke om att vara farfar och att tillbringa tid i den svenska naturen eller på Costa Blanca, Spanien.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikingagatan 5B, Söderköping centralt, Söderköpings kommun

Vikingagatan 5B

Villa
Söderköping centralt, Söderköpings kommun
3 900 000 kr
130 m²
6 rum
674 m² tomt

I ett attraktivt och centralt läge ligger detta trivsamma och välplanerade gavelradhus fördelat på 130 kvm i två plan, passande en barnfamilj. Disposition: Entréplan med sovrum, vardagsrum, fullutrustat modernt kök med matplats och ny diskmaskin, tvättstuga med ny tvättmaskin samt WC-rum. Övre plan med allrum och tre sovrum med nya ytskikt samt helkaklat duschrum med golvvärme. Uppvärmning genom luftvärmepump, kakelugn ansluten till värmesystem med fläkt och pump samt direktverkande el. Garage med förrådsdel. Gäststuga med altan samt vedförråd. Uteplats med altandäck. Stor trädgård med gräsmatta och perenner. Möjlighet för stora odlingar Ett verkligt trivsamt boende! Välkommen att kontakta oss för visning.

Bielkegatan 11B, Söderköping Centralt, Söderköpings kommun

Bielkegatan 11B

Lägenhet
Söderköping Centralt, Söderköpings kommun
1 490 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 351 kr/mån
28 381 kr/m²

Bostadsrätt centralt belägen med låg mån.avg. 3 351 kr inkl el. 2 rok på 53 kvm, på två trappor. Hela lägenheten upplevs som ljus! Så kallad genomgående lägenhet med fönster åt två väderstreck. Charmigt kök med ljusa snickerier och bl a diskmaskin. Fräscht duschrum med kaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Balkong i västerläge. Vinds- och matkällarförråd. Välskött förening, med bl a bytta VA stammar -06/-07 och fönster -19/-20. Bredband genom Telia 100/100 Mbit/s ingår i avgiften.

 • Balkong
Varvsgatan 2, null, Valdemarsviks kommun
 • Idag
Varvsgatan 2, null, Valdemarsviks kommun, bild 2
Varvsgatan 2, null, Valdemarsviks kommun, bild 3

Varvsgatan 2

Villa
Valdemarsviks kommun
1 150 000 kr
128 + 32 m²
5 rum
685 m² tomt

Välkommen till detta trevliga permanentboende eller varför inte fritidshus med närhet till naturen. Välskött soutterängvilla om 128 + 32 kvm Entréplan med kök med diskmaskin och utgång till rymlig balkong 30 kvm med markis, vardagsrum, två sovrum och stort WC-rum med klinkergolv. Soutterängplan med allrum med utgång till uteplats, sovrumrymligt, stora förrådsutrymmen, snickarrum, tvättstuga/våtrum med duschkabin, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, WC-rum, samt klädkammare. Trevlig och välskött tomt med odlingsmöjligheter. Flera uteplatser, även med tak på husets entrésida 20 kvm. Här anpassar ni er lätt efter sol och skugga. Garage och stenlagd uppfart. Närhet till Grännäs med härliga bad och idrottsplats. Även till Valdemarsviks centrum samt Vammar köpcentrum. Huset är förbesiktigad av ägaren.

 • Premium
Källbylundsvägen 4, null, Söderköpings kommun

Källbylundsvägen 4

Lägenhet
Söderköpings kommun
1 990 000 kr
78 m²
4 rum

KOMMANDE FÖRSÄLJNING Källbylundsvägen 4, Söderköping Fyra rum och kök, 78 kvm. Bostadsrätten ligger alldeles intill vackra Husby Gård, brf Odalmannen 6. Huset har småhuskaraktär och inflyttning skedde sommaren 2017, varför lägenheten är i mycket bra skick med nyare maskiner. Ljus interiör med vita målade väggar och tak. Ekparkett i alla rum, kakel och klinker utrustad med skön golvvärme i våtrum. Tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i söder/västerläge. Fjärrvärme. Fiber indraget från Telia. En parkeringsplats hör till lägenhet samt förråd på gården. Välkommen att att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Luddingsbovägen 43, null, Söderköpings kommun

Luddingsbovägen 43

Villa
Söderköpings kommun
2 500 000 kr
48 m²
2 rum
2 671 m² tomt

Trevlig och välskött fritidsbostad, som kan förvandlas till permanentboende, i natursköna Luddingsbo. Bra läge med 15 minuter till Söderköping eller Norrköping. Huset har en bra planlösning med hall med avhängning, duschrum, kök med matplats, storstuga med öppen spis med insats och utgång till stort inglasat uterum samt sovrum med förvaring. Det finns också en gäststuga med plats för två våningssängar, förrådsbod för trädgårdsverktyg samt ett större förråd med tre olika utrymmen som lämpar sig för exempelvis verkstad och vedförråd. Stor tomt 2 671 kvm. Trädgårdstomt med rosor, rabatter och fruktträd. Vacker utsikt över Asplången. Nedsänkt pool för dagar då man inte vill gå ned till bad i Asplången. Kommunalt vatten och avlopp. Fiskerätt följer med fastigheten. Välkommen på visning!

Vänneberga Villa Stenhägne, null, Söderköpings kommun

Vänneberga Villa Stenhägne

Villa
Söderköpings kommun
3 800 000 kr
127 + 58 m²
6 rum
1 888 m² tomt

Välkommen till Villa Stenhägne, belägen i vackra Vänneberga by. På södersluttning ner mot ett öppet landskap och Göta kanal. Det välskötta enplanshuset, med en planlösning som passar familjen, upplevs som ljus och charmig. Sex rum fördelade på 127 kvm plus 58 kvm biyta, uterum och garage. Stor tomt på 1 888 kvm, med en fantastisk trädgård som måste upplevas! Många "rum" i trädgården med fruktträd och intressanta perenner, varav en del unika. Gjuten fiskdamm som också kan byggas om till SPA-bad. Ett vattenfall liknande en japansk trädgård. Läs ägarnas personliga brev: "Efter mer än trettio år är det dags för oss att lämna vårt hem". Bostadshus är byggt 1991 och försett med bergvärme och ett effektivt ventilationssystem, vilket medför låga driftkostnader. Ägarna har bemödat sig om att utsikten från alla fönster ska vara vacker, antingen om det är söderut mot det öppna landskapet och Göta kanal eller mot den gröna trädgården. Köket är välutrustat, stort och härligt ljust med burspråk. Vardagsrum med Contura braskamin. Ljust stort inglasat uterum med vinstock. Huset är förbesiktigat av ägarna inför försäljningen. Några av fastighetens fördelar: Husets läge: på landet men nära Söderköping 7 km, Norrköping 11 km, och Linköping 45 km. Huset ligger i en södersluttning 300 meter från Göta kanal och Vänneberga bro. Här har du också nära till Norrköping/Söderköpings GKs golfanläggning med 27 hål. Tomtens utformning med en väl utbyggd planlösning och planteringar: Det finns två trädäck, en gjuten fiskdamm med reningsutrustning och vattenreglering. Det finns ett vattenfall med en bäck med pump, vattenbehållare och automatisk vattenpåfyllning. Det finns en sandlåda och en liten vattenbassäng med cirkulationspump och filter, för lek . Det finns ett sommarvattensystem med nio vattenposter kopplad till brunn med bra vattentillgång samt hydroforanläggning. Det finns ett bra system för kompostering av trädgårdsavfall. Låga driftkostnader: Ett nytt och effektivt värme-, ventilation- och kylsystem. Bergvärme från 2021. Dokumenterad elförbrukning av totalt 12 000 kWh per år. Energiförbrukning A temp, enligt energideklaration: endast 63 kWh/kvm/år Nätverk och område: Fiberbredband. Det finns ett uppdaterat trådbundet larm och ett trådbundet datornätverk som kan anslutas till centraldator. Fastigheten är ansluten till en gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp, kostnad 3 600:-/år. Det finns en vägsamfällighet med kostnad 650:-/år. Här kommer du att trivas, välkommen på visning!

 • Plus
Lövbergsvägen 13, null, Norrköpings kommun

Lövbergsvägen 13

Villa
Norrköpings kommun
2 975 000 kr
105 + 135 m²
4 rum
995 m² tomt

Drömmen om en villa för familjen, 106 plus 135 kvm bo- och biyta. Enplansvilla med källarplan. Här finns generösa och praktiska utrymmen inom- och utomhus. Fyra rum och kök, dessutom rum i källarplan: två allrum, tvättstuga m.m. Stort kök i öppen planlösning mot matplats. Utgång till inglasat uterum. Huset är trygghetsbesiktigat av Anticimex. Bergvärme från 2003, uppdaterad 2016 med låg energiförbrukning. Vacker trädgårdstomt om 995 kvm med fruktträd, trädgårdsland och perenner. Pool med stort altandäck. Kopplat garage, betongplatta, fjärrstyrd port. El och belysning. Perfekt för dig som är motorintresserad. Asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Nära till busshållplats, lekplats samt fotbollsplan. Här kommer du att trivas! Ett fantastiskt tillfälle som du inte får missa. Välkommen på visning!

Rådhustorget 3C, null, Söderköpings kommun

Rådhustorget 3C

Lägenhet
Söderköpings kommun
2 150 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
3 551 kr/mån
28 289 kr/m²

Bostadsrätt centralt belägen på två trappor med låg mån.avg. 3 551 kr inkl värme, vatten, el, TV, fiber (250 Mbit/s) och IP-telefoni. 3 rok på 76 kvm. Så kallad genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Två sovrum, vardagsrum samt möblerbar hall. Kök med ljusa snickerier med speglar. Badrum med kakel och våtrumsmatta. Bra förvaring med två klädkammare och två förråd. Renoveringsbehov av ytskikt. Avloppsrör relainade 2010. Skuldfri förening med god ekonomi.

 • Balkong
Lasarettsparken 5B, null, Söderköpings kommun

Lasarettsparken 5B

Lägenhet
Söderköpings kommun
3 700 000 kr
98,8 m²
4 rum
4 185 kr/mån
37 449 kr/m²

Bekvämt bostadsrättsparhus i ett plan. Mycket attraktiva Brf Lasarettsparken. Bostadsrätt i markplan med uteplats och "tomt". Låg mån.avg 4 185 kr inkl. värme, vatten samt garage/förråd. Boarea 98,8 kvm, fyra rum och kök. Kök med ljus matplats med gott om förvaring. Vardagsrum med utgång till uteplats. Stort våtrum med duschplats och tvättavdelning, dessutom separat WC rum. Skön vattenburen golvvärme (fjärrvärme) i hela huset. Ägaren disponerar "egen tomt" i söderläge med fruktträd, perenner och mycket mer. Föreningen äger marken men upplåter tomten till bostadsrättsinnehavaren. Ett bekvämt boende där föreningen ansvarar för allt yttre underhåll på huset. Garage med fjärrstyrd port och förråd. Asfalterad uppfart med bilplats. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Bolltorp Smedjan, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Smedjan

Tomt
Söderköpings kommun
850 000 kr
3 158 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2.97. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. På fastigheten finns också en gammal och vacker byggnad, en smedja, Fastigheten säljes med s.k. friskrivningsklausul för s.k. dolda fel då ägaren inte känner till husets skick och det är äldre. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:97. Tomtstorlek: 3 158 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten.

Bolltorp Utsikten, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Utsikten

Tomt
Söderköpings kommun
650 000 kr
3 926 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2:98. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:98. Tomtstorlek: 3 926 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten (servitut).

Källbylundsvägen 2, Skönberga, Söderköpings kommun

Källbylundsvägen 2

Lägenhet
Skönberga, Söderköpings kommun
795 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/2
2 058 kr/mån
28 393 kr/m²

Bostadsrätten ligger alldeles intill vackra Husby Gård. Ett rum och kokvrå, 28 kvm. Perfekt övernattning- eller studielägenhet. Huset har småhuskaraktär och inflyttning skedde sommaren 2017, varför lägenheten är i mycket bra skick med nyare maskiner. Bostadsrätten har haft samma ägare sedan byggnation. Ljus interiör med vita målade väggar och tak. Ekparkett i allrum, kakel och klinker utrustad med skön golvvärme i våtrum. Tvättmaskin och torktumlare. Bekvämt på entréplan med uteplats. Fjärrvärme. Fiber indraget från Telia. En parkeringsplats hör till lägenhet samt förråd på gården. Några ytterligare fördelar med boendet: - rök- och djurfri lägenhet. - I mån.avg. 2 058 kr ingår: fiber, tv-kanaler, värme samt v/a. - Närhet till hållplats ca 2 min, med bussar mot Norrköping/Valdemarsvik. Gångavstånd till förskola/skola.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 12