Mäklare Jenny Törnvall

Jenny Törnvall

Om mig

Jag hjälper dig som vill förmedla din bostad i Norrköping och Söderköping med omnejd. Själv bor jag i Söderköping men tillbringar även en hel del tid i Arkösund. Det är en stor och viktig affär att sälja sin bostad och för mig är det viktigt med ett samarbete där du som säljare känner dig trygg genom hela processen, välkommen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gångestagatan 12, null, Söderköpings kommun

Gångestagatan 12

Villa
Söderköpings kommun
2 695 000 kr
115 + 23 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Enplanshus med härlig utsikt över ängs- och åkermark. Huset ligger som sista hus på lugn gata och har en fint uppväxt trädgård med fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. Huset disponerar 3 sovrum med möjlighet till ett 4 rum för den som behöver. Vardagsrummet är stort och går i vinkel med plats för matbord. Via ett större förråd når du garaget och kan enkelt bära varor från bilen in i huset utan att behöva gå ut. Det här är huset för dig som vill ha en trevlig villa i ett plan och med en trädgård med plats för både lek och avkoppling. Välkommen att boka tid för visning.

Murkelgatan 81B, null, Norrköpings kommun

Murkelgatan 81B

Villa
Norrköpings kommun
3 995 000 kr
112 m²
523 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus i Brånnestad. Huset har en trevlig planlösning med 3-4 sovrum och ytskikten är ljusa och fräscha. Biluppfart för 1-2 bilar, förråd och plan gräsyta för lek och avkoppling. Det finns ett större altandäck med spabad och plats för solstolar. Huset känns väl omhändertaget och har fått nya fönster och ny panel. Badrum och tvättstuga med groventré och dusch renoverades 2012 och köket 2013. Här är det lätt att trivas med härliga sociala ytor med inglasat uterum och altaner. Brånnestad är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekpark, skola, mataffär och strövområden. Varmt välkommen att boka tid för visning.

Gärdesvägen 13, null, Söderköpings kommun

Gärdesvägen 13

Villa
Söderköpings kommun
1 995 000 kr
103 + 108 m²
4 rum
1 440 m² tomt

Enplansvilla med källare och uppväxt trädgård. Här är det gångavstånd till de centrala delarna av Söderköping med butiker och fina promenadstråk. På tomten finns även ett dubbelgarage samt förrådsbyggnader. Huset disponerar 2-3 sovrum, vardagsrum, kök och duschrum i entréplanet. I källardelen finns tvättstuga, gillestuga, pannrum och sovrum. Här finns även dusch, bastu och wc. Trädgården erbjuder odlingsmöjligheter för den som önskar med växthus och plan odlingsyta. På husets baksida finns ett stort inglasat uterum som löper längs med hela långsidan som inbjuder till social samvaro samt avkoppling. Välkommen att boka tid för visning.

Grymön 111, Grymön, Norrköpings kommun

Grymön 111

Fritidshus
Grymön, Norrköpings kommun
595 000 kr
30 m²
1 rum
200 m² tomt

Välkommen till denna oas på Grymön i utkanten av Norrköping. Här kan du koppla av och njuta av lugnet. För den som önskar finns det goda odlingsmöjligheter samt både bärbuskar och fruktträd. Grymön ligger på ungefär 10 min bilväg från centrala Norrköping och är därmed lättillgängligt året om. Från tomten är det ca 10 min gångavstånd till badplatsen där du kan svalka dig under sommarens varma dagar. Föreningen ordnar med midsommarfirande, tipspromenader och andra sommaraktiviteter. I år kommer det även att hållas ett jubileumsfirande då föreningen fyller 70 år! Huvudbyggnaden består av ett större rum med avdelning för kök med ugn, spis och kyl-/frysskåp, här finns även en ordentlig arbetsbänk. Sängen är platsbyggd och upphöjd en bit så att det bildas ett praktiskt förvaringsutrymme under sängen. Det finns även en fast arbetsbänk med plats för klädhängare under utmed ena kortväggen vilket medför praktisk förvaring av kläder. På tomten finns även gäststugor, förrådsbyggnad och hygienutrymme. Runt huset finns ett nybyggt altandäck så att det blir enkelt och trivsamt att umgås. Här får du plats med grillen, solstolen och matplats under tak. Här är det lätt att trivas för hela familjen, kontakta mäklaren för visning.

Drothemsgatan 5, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun

Drothemsgatan 5

Villa
Drothemskvarteren, Söderköpings kommun
4 700 000 kr
123 m²
6 rum
154 m² tomt

Välkommen till de historiskt intressanta kvarteren i Drothem. Här på Drothemsgatan ligger detta välskötta hus med anor från 1700-talet. Innergården är helt insynsskyddad och här avnjuter du ditt kaffet i solen med fågelkvitter i bakgrunden. På bara några minuters promenadavstånd når du Söderköpings pittoreska centrum med affärs- och promenadstråk samt nattliv längs Göta Kanal. Via hallen kommer du in i köket som renoverades 2020 samt intilliggande matsal med fungerande kakelugn. Vidare in i huset finns ett sovrum, hobbyrum och gästrum. Den här delen lät man bygga ihop med gäststugan 2018 för att skapa fler rum och en mer sammanhängande byggnad. Den egna ingången från gården ger en möjlighet till att skapa en verksamhet eller avskildhet för tonåringen. På övre plan finns ett sovrum samt ett vardagsrum (tidigare 2 sovrum som enkelt kan återställas). Det finns även en platsbyggd trappa upp till inredningsbara vinden. Här kan du inreda ytterligare sovrum eller gästrum vid behov. Det skulle även skapa en fin rymd i vardagsrummet om taket öppnades upp till nock. Missa inte denna unika möjlighet att få bo mitt i hjärtat av Söderköpings historia! Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Visar alla 5