Mäklare Jörgen Olsson

Jörgen Olsson

Om mig

Jag har sedan 1994 skött försäljningen av ett par tusen lägenheter, villor och landställen, stort som smått. NOMAD mäkleri är ett modernt företag med fastighetsmäkleri och tjänster rörande ditt boende som huvuduppgift. Med 30 års erfarenhet i branschen kan vi skräddarsy varje affär efter dina önskemål och behov, inga uppdrag är för små eller för stora.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxenstiernas väg 5 B, Slottshöjden, Enköpings kommun

Oxenstiernas väg 5 B

Radhus
Slottshöjden, Enköpings kommun
Nomad Mäkleri
3 495 000 kr
128 + 12 m²
5 rum
5 498 kr/mån
27 305 kr/m²

Tre års avgiftsfritt! Huset ligger endast 30 minuter från Stockholm och mindre än 15 minuter från pendeltåg i Bålsta! Bostaden är byggd i två plan med en bostadsyta om ca 140 kvm och en BOA om 128 kvm. Huskropparnas formspråk är inspirerat av klassiska lador med strama linjer och lantlig karaktär. Fasaden utgörs av stående träpaneler i en mörk kulör som smälter in i den omgivande miljön. Stora panoramafönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp och den genomgående generösa takhöjden, 2,7 meter på entréplan och 3,5 meter på övre plan, skapar en underbar känsla av rymd. Tomt om ca 570 kvadratmeter och två altaner med kvällsol på baksidan av huset. I området finns det ett helt nybyggt utegym, grillplats samt lekplats, om man går en bit till så finns det en vällskött badplats vid mälaren! Huset ger dig som köpare möjlighet att söka om amorteringsfritt i upp till 5 år, prata med din bank och se vilka möjligheter du har! Välkomna hem som första boende i detta mycket exklusiva hem!

  • Uteplats
David Bagares gata 7, Norrmalm, Stockholms kommun
David Bagares gata 7, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
David Bagares gata 7, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

David Bagares gata 7

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Nomad Mäkleri
5 795 000 kr
65 + 17 m²
3 rum
vån 1
2 675 kr/mån
89 154 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och välplanerad lägenhet invid Stureplan, i en omtyckt och välskött förening. Lägenheten är helt nybyggd med genomgående fina ytskikt och gedigna materialval. Generösa ytor med separat matplats vid köket, ett vardagsrum, två mysiga sovrum och möblerbar hall. Golvytan är totalt 82 kvm fördelade på 65 kvm boarea och 17 kvm biarea.

  • Premium
  • Hiss
Tomtebogatan 46, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Tomtebogatan 46, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Tomtebogatan 46, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Tomtebogatan 46

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Nomad Mäkleri
3 995 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/6
3 023 kr/mån
110 972 kr/m²

Högt belägen sekelskiftesetta med balkong och härlig utsikt över takåsarna. Lägenheten har en klassisk planlösning med separat kök, rymligt rum med klädkammare. Välkommen till populära Birkastan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergsbyvägen 37, Idre, Älvdalens kommun
Bergsbyvägen 37, Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Bergsbyvägen 37, Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Bergsbyvägen 37

Lägenhet
Idre, Älvdalens kommun
Nomad Mäkleri
2 398 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/1
2 755 kr/mån
39 967 kr/m²

Nu marknadsför vi 32 st moderna lägenheter om 60 kvm i Brf Pine Hill 1B. Det attraktiva läget invid golfbanan, och det nya Hotel North Park som är underbyggnation, ger dig många aktivitetsmöjligheter både sommar- och vintertid. Se info och fakta i de bifogade dokumenten. Obs! 3 st är redan köpta och 12 st bokade. Tillträde är planerat till Q4 i år.

  • Premium
  • Nyproduktion
Hornsbergs Strand 65, Hornbergs Strand, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Hornsbergs Strand 65

Lägenhet
Hornbergs Strand, Stockholms kommun
Nomad Mäkleri
8 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 6/7
4 553 kr/mån
96 720 kr/m²

Välkommen till en av Hornsbergs Strands bäst planerade och trivsamma bostäder. Ytterst välplanerad med tre stora sovrum (alla med plats för dubbelsäng), gott om förvaring och generöst vardagsrum med separat kök. Stor balkong mot innergården med morgon/förmiddagssol som svalkar skönt om eftermiddagen när solen står som högst över strandpromenaden. Hornsbergs Strands strandpark har fått utmärkelsen Sienapriset, ett arkitektpris för sin utformning med motiveringen ”Ett samtida möte mellan staden och vattnet. Ett välkommet tillskott i en lång svit av stockholmska strandpromenader.” Föreningen äger marken, har mycket god ekonomi och har inga planerade avgiftshöjningar eller större kommande renoveringar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gunnervägen 4 B, Idre, Älvdalens kommun
Gunnervägen 4 B, Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Gunnervägen 4 B, Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Gunnervägen 4 B

Lägenhet
Idre, Älvdalens kommun
Nomad Mäkleri
2 198 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/1
2 570 kr/mån
36 633 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade fjällbostad, som är lugnt belägen på 1 tr med utsikt mot vackra Idrefjällens golfbana. Den moderna lägenhet om 60 kvm är både rymlig och yteffektiv och innefattar kök och vardagsrum i öppen planlösning, två bra sovrum varav det ena med plats för en dubbelsäng, samt badrum med bastu. Det attraktiva läget invid golfbanan, och det nya Hotel North Park som är underbyggnation, ger dig många aktivitetsmöjligheter både sommar- och vintertid.

  • Premium
  • Balkong
Oxenstiernas väg 4 A, Slottshöjden, Enköpings kommun

Oxenstiernas väg 4 A

Radhus
Slottshöjden, Enköpings kommun
Nomad Mäkleri
3 842 900 kr
128 + 12 m²
5 rum
5 498 kr/mån
30 023 kr/m²

Föreningen är räntesäkrad kommande tre år! Huset ligger endast 30 minuter från Stockholm och mindre än 15 minuter från pendeltåg i Bålsta! Bostaden är byggd i två plan med en bostadsyta om ca 140 kvm och en BOA om 128 kvm. Huskropparnas formspråk är inspirerat av klassiska lador med strama linjer och lantlig karaktär. Fasaden utgörs av stående träpaneler i en mörk kulör som smälter in i den omgivande miljön. Stora panoramafönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp och den genomgående generösa takhöjden, 2,7 meter på entréplan och 3,5 meter på övre plan, skapar en underbar känsla av rymd. Tomt om ca 1610 kvadratmeter och två altaner med kvällsol på framsidan av huset. I området finns det ett helt nybyggt utegym, grillplats samt lekplats, om man går en bit till så finns det en vällskött badplats vid mälaren! Huset ger dig som köpare möjlighet att söka om amorteringsfritt i upp till 5 år, prata med din bank och se vilka möjligheter du har! Välkomna hem som första boende i detta mycket exklusiva hem!

  • Uteplats

Visar alla 7