Norban

Norban

Mäklare

Ludvigsbergsgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00
Ludvigsbergsgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Ludvigsbergsgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Ludvigsbergsgatan 13

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban

10 495 000 kr

118 m²

5 rum

4 908 kr/mån

88 941 kr/m²

Ljus lägenhet med generösa kvadratmeter på Södermalm! Läget på Ludvigsbergsgatan är perfekt för dig som letar ett lugnt och centralt läge med närhet till grönområden. Stora tidstypiska fönsterpartier ger härligt ljusinsläpp och den nyinglasade balkongen ger det lilla extra. Genomtänkt och anpassad planlösning ger plats för den stora familjen. Föreningen är skuldfri och har en trevlig gård med lekplats, plaskdamm och gräsmattor.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Folketshusvägen 7, Klagshamn, Malmö kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Folketshusvägen 7

Lägenhet
Klagshamn, Malmö kommun
Norban

3 495 000 kr

112 m²

4.5 rum

5 993 kr/mån

31 205 kr/m²

Marklägenhet på grönskande och barnvänligt läge intill Kalkbrottet i Klagshamn! Nyproducerad lägenhet från 2021 i två plan med genomgående stilrena materialval och alla moderna bekvämligheter – perfekt för familjen som söker radhuskänsla. Social nedanvåning där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning mot varandra, rymlig klädkammare som idag används som hemmakontor och badrum med egna tvättmöjligheter. Privat ovanvåning med tre sovrum och allrum samt ytterligare ett badrum. Från köket nås bostadens uteplats och grönskande trädgård med utsikt mot Kalkbrottet. I Klagshamn bor familjen i naturskönt område med närhet till grönskande park, badstrand och ett flertal skolor i närområdet. Dessutom är det bekvämt pendlingsavstånd till Malmö och Hyllie. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Friggs Gränd 16, Hyllie, Malmö kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Friggs Gränd 16

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Norban

2 995 000 kr

78 m²

3 rum

4 736 kr/mån

38 397 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna genomgående trea med modern inredning och stor balkong i söderläge! Lägenheten byggdes 2019 och är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om inbyggd förvaring samt ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. Optimalt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva - stor matbutik, Hyllie station som enkelt tar dig till City eller över till Danmark, Emporia shoppingcenter samt nya moderna parkområden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sankt Göransgatan 152, Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 152

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban

4 450 000 kr

61 m²

3 rum

3 261 kr/mån

72 951 kr/m²

På attraktivt läge på Kungsholmen ligger denna gavellägenhet med stilrena materialval och fint ljusinsläpp! Njut av en väldisponerad planlösning med omsorgsfullt renoverat kök i anslutning till vardagsrummet – ytor som bjuder in till socialt umgänge. Dessutom finns en mysig balkong, två sovrum och badrum med egna tvättmöjligheter. Som boende i Brf Stugan 4 får du tillgång till både övernattningslägenhet och gemensamma takterrasser med härlig utsikt. Läget är utmärkt för dig som vill bo med närhet till både stadslivet och som naturen - på promenadavstånd nås både Hornsberg Strands strandpromenader, Lindhagensgallerian och populära restauranger samt caféer. Goda kommunikationer via bussar och tunnelbanans blåa linje som tar dig till T-centralen på några få minuter.

 • Balkong
 • Hiss
Ulvsättragränd 7, Järfälla, Järfälla kommun

Ulvsättragränd 7

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Norban

1 550 000 kr

34 m²

1.5 rum

2 560 kr/mån

45 588 kr/m²

Högt upp i huset- Hiss finns- Välplanerad lägenhet på eftertraktat läge i Kallhäll nära vacker natur och Mälaren! Lägenheten byggdes 2017 och erbjuder genomgående hög standard, öppen planlösning med kök och vardagsrum avskilt från sängalkov, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt balkong. Förutom närheten till vacker natur och promenadstråk ner mot Mälaren bor du också nära matbutik, vardagslag service samt Kallhäll station med pendeltåg.

 • Balkong
 • Hiss
Bärnstensgatan 56A, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 56A

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Norban

2 350 000 kr

82 m²

3 rum

6 797 kr/mån

28 659 kr/m²

Enplansradhus på gavelläge med påkostat uterum i sydvästläge! Välkomna till detta inflyttningsklara boende med de extra attributen. Nytt kök och nytt badrum från 19/20, egen trädgård och allt i ett plan. Praktiskt för alla generationer helt enkelt. Området är levande med nära till Råå strand, mysiga promenadstråk samt gång/cykelavstånd till flertalet matbutiker.

 • Uteplats
Grynbodgatan 15B, Gamla Väster, Malmö kommun
 • Ons 8 feb kl 18:00
Grynbodgatan 15B, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Grynbodgatan 15B, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Grynbodgatan 15B

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Norban

2 995 000 kr

65 m²

2 rum

3 638 kr/mån

46 077 kr/m²

På Gamla Väster ligger denna genomgående topprenoverade 2:a med separat kök, där bevarad charm med en takhöjd på över 3 meter möter moderna inslag. Lägenheten ligger högst upp i huset, hiss finns. Senaste året har omfattande renoveringar utförts och lägenheten upplevs ljus och välkommande, en plats att trivas på. Tack vare lägenhetens fina läge kommer ni bo mitt i centrum med närhet till allt, på kort promenadavstånd nås Lilla torgs restaurang- och krogliv, gågatans shopping, Kungsparkens grönområden samt goda kommunikationer från Centralstationen.

 • Premium
 • Hiss
Skvadronsgatan 22A, Slottsstaden, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 8 feb kl 17:00

Skvadronsgatan 22A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Norban

2 495 000 kr

62 m²

2 rum

4 269 kr/mån

40 242 kr/m²

På central och trevlig gata finner man denna väldisponerade och ljusa tvårummare med balkong i sydväst! Genomgående stilrena materialval, fin färgsättning samt både sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i ett härligt kvarter med närhet till Malmös breda utbud av caféer, restauranger, fina grönområden samt goda kommunikationer. Välskött och stabil förening med hög standard!

 • Plus
 • Balkong
Östgötagatan 75, Södermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:00
Östgötagatan 75, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Östgötagatan 75, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Östgötagatan 75

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban

10 995 000 kr

110 m²

4 rum

4 134 kr/mån

99 955 kr/m²

På attraktivt läge ligger denna vackra och genomgående sekelskifteslägenhet med balkong lugnt belägen mot innergården. En pampig 4-rummare med den generösa takhöjden på ca 3 meter som bidrar till en fantastisk rymd i samtliga rum. Här kombineras dagens standard med bevarade detaljer från byggåret såsom vackert brädgolv och spegeldörrar i original, fungerande kakelugn samt burspråk med stora fönster och fönsterbrädor i marmor. Utöver detta har lägenheten generösa ytor, väldigt bra förvaringsutrymmen och bekvämligheten att ha både ett rymligt badrum och en gäst-wc. Här blir du dessutom medlem i en förening med mycket god ekonomi, betyg A++. Bra intäkter från föreningens lokaler som håller nere både belåningsgraden samt avgifterna. Läget är inte sämre det, Östgötagatans lugn med närhet till allt praktiskt man behöver i vardagen samt ett stort utbud av mysiga restauranger och butiker vid Nytorget.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Svängrumsgatan 87, null, Göteborgs kommun
 • Ons 8 feb kl 17:30
Svängrumsgatan 87, null, Göteborgs kommun, bild 2
Svängrumsgatan 87, null, Göteborgs kommun, bild 3

Svängrumsgatan 87

Lägenhet
Göteborgs kommun
Norban

2 295 000 kr

45 m²

2 rum

2 608 kr/mån

51 000 kr/m²

Väldisponerad och mysig tvårummare med stor balkong! Här bor man i en Svanenmärkt byggnad med hög standard, stilrena materialval och energisnåla vitvaror. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en rymlig balkong med utgång från det sociala köket! Optimalt läge med närhet till både butiker, grönområden och goda förbindelser med spårvagn!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Birger Jarlsgatan 115B, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Birger Jarlsgatan 115B

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Norban

5 750 000 kr

62 m²

3 rum

2 571 kr/mån

92 742 kr/m²

Välkomna till attraktiva Birger Jarlsgatan och denna vackra sekelskifteslägenhet med generös takhöjd, klassiska vitbetsade golv och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Ett trivsamt hem som smakfullt renoverats med nytt kök i shakerstil, genomgående fina ytskikt och ny garderobsförvaring, samtidigt som ett stort fokus lagts på att bevara de tidstypiska detaljerna. Här bor man i en välskött förening med mysig innergård på perfekt läge med närhet till allt Vasastan har att erbjuda samt olika grönområden såsom Vanadislunden, Hagaparken och Norra djurgården.

 • Plus
 • Hiss
Aromavägen 31, null, Lomma kommun

Aromavägen 31

Radhus
Lomma kommun
Norban

6 300 000 kr

144 m²

5 rum

217 m² tomt

VISNING söndag 5/2! Välkomna till Bjärreds sjösida och detta eftertraktade parhus, fantastiskt beläget på en insynsskyddad hörntomt med promenadavstånd till såväl strandpromenaden som affärer och förskolor/skolor. Ett trivsamt och lättskött hus perfekt för familjen med genomgående hög standard, låga driftkostnader med värmepump, fjärrvärme och braskamin samt en separat gästavdelning med egen ingång. Entréplan erbjuder ett stilfullt kök från Vedum med köksö, välutrustad tvättstuga och badrum med dusch samt ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummen nås en vacker medelhavsträdgård med Ölandskalksten, ritad och uppförd av Peter Englander, med olika sittplatser och upphöjda odlingslådor. Privat ovanvåning med tre sovrum, bra förvaringsutrymmen och ytterligare ett badrum, samt en härlig terrass med soldäck och växthus!

Wingårdsgatan 1C, Kålltorp, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:30
Wingårdsgatan 1C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Wingårdsgatan 1C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Wingårdsgatan 1C

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Norban

2 890 000 kr

55 m²

2 rum

3 010 kr/mån

52 545 kr/m²

Välplanerad tvåa med garderobsförvaring både i hall och sovrum, trivsamt vardagsrum med utgång till balkongen, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett renoverat kök med inbyggd diskmaskin och mikro samt matplats. Lägenheten ligger i omtyckta Kålltorp med genomgående planlösning och härlig balkong! Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet matbutiker och vardaglig service, olika grönområden, vackra promenadstråk och badmöjligheter samt bra kommunikationer med spårvagn eller buss in till centrala Göteborg.

 • Premium
 • Balkong
Lostigen 10, Bergshamra, Solna kommun

Lostigen 10

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Norban

3 895 000 kr

75 m²

3 rum

3 988 kr/mån

51 933 kr/m²

Välplanerad 3:a med bevarad 50-tals charm, belägen i omtycka Stjärnhusen! Trevlig planlösning med ljusinsläpp från tre olika väderstreck samt balkong med utsikt över grönskande område. Här erbjuds ett stort vardagsrum med plats för både trevliga middagar som häng i soffan med familjen, två stora sovrum, nyrenoverat badrum och genomgående fräscha ytskikt. På Lostigen bor familjen i ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Bergshamra har ett utmärkt läge med närhet till stan, Mall of Skandinavia och den omgivande naturen! Mycket bra kommunikationer med t-bana, bussar och bra bilförbindelser.

 • Balkong
Mjölnaregatan 8, Mörarp, Helsingborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Mjölnaregatan 8

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
Norban

3 495 000 kr

160 m²

6 rum

854 m² tomt

Välkomna till ett välplanerat hus perfekt för familjen! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra sovrum, badrum, gästtoalett, gott om förvaring och en mysig braskamin. Njut av husets trevliga hörntomt med stort trädäck på framsidan i sydväst med sol hela dagen. Här bor familjen i ett lugnt område med närhet till affär, tågstation och kort bilväg till Helsingborg.

 • Plus
Norrtullsgatan 4, Vasastan, Stockholms kommun

Norrtullsgatan 4

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Norban

5 195 000 kr

47 m²

2 rum

825 kr/mån

110 532 kr/m²

På attraktiv adress precis vid Odenplan ligger denna vackra sekelskifteslägenhet med generös takhöjd! Välplanerad tvåa med riktigt bra förvaring, fräscht kök och badrum samt många tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett, stora fönster med djupa fönsternischer, stuckatur och takrosett samt en ståtlig portal. Här bor du dessutom i en stabil och välskött förening med god ekonomi och väldigt låg avgift.

 • Hiss
Tranebergsvägen 38, Traneberg, Stockholms kommun

Tranebergsvägen 38

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Norban

3 100 000 kr

43 m²

1.5 rum

2 191 kr/mån

72 093 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! På lugnt och trivsamt kvarter i omtyckta Traneberg finner du denna väldisponerade lägenhet med södervänd balkong! Här kombineras välbevarade klassiska detaljer och fin färgsättning med moderna bekvämligheter och stilrena materialval. Optimalt planerad planlösning med smarta förvaringslösningar och härligt ljusinsläpp. Här bor du med närhet till natursköna promenadstråk, ett stenkast från tunnelbanan samt flertalet trevliga caféer och restauranger. Välkommen!

 • Balkong
Södra Tennisgränd 3, Hyllie, Malmö kommun
 • Sön 12 feb kl 10:45

Södra Tennisgränd 3

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Norban

2 095 000 kr

58 m²

3 rum

3 589 kr/mån

36 121 kr/m²

Välplanerad lägenhet som nyproducerades 2021, optimalt belägen med närhet till Emporia och Hyllie station! Genomgående trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum båda med garderobsförvaring, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en generös balkong med utsikt över Hyllie!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rådmansgatan 14, Triangeln, Malmö kommun

Rådmansgatan 14

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Norban

2 250 000 kr

36 m²

1 rum

1 908 kr/mån

62 500 kr/m²

Modern lägenhet på 14e vån med fri utsikt över Malmö! Välplanerad planlösning med stilrent kök från Myresjö, rymligt allrum och sovalkov. Dessutom finns ett helkaklat badrum med tvättpelare och bra förvaringsmöjligheter. På attraktivt läge bor du ovanför Triangel köpcenter vilket erbjuder möjligheten att shoppa utan att lämna byggnaden och med endast 2 min promenad till Triangelns tågstation.

 • Hiss
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Norban

2 395 000 kr

47 m²

2 rum

3 208 kr/mån

50 957 kr/m²

På attraktivt läge i Västra Hamnen ligger denna moderna och stilsäkra 2:a med nyproduktionens alla fördelar. Optimal planlösning med sociala ytor mellan kök och vardagsrum, sovrum med god förvaring och badrum med egna tvättmöjligheter. Inflyttningsklar lägenhet som erbjuder närhet till både havet och stranden som stadslivets puls. Välkommen!

 • Hiss
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 40

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Norban

2 895 000 kr

75 m²

3 rum

4 639 kr/mån

38 600 kr/m²

Nyproducerad, gårdsvänd markplanslägenhet med två sovrum i detta klimatsmarta boende i Brf Life uppfört av Granitor. På ett läge precis i närheten av det nya Brunnshögstorget och spårvagnshållplats som gör att du når Lund C på några få minuter. Smart och effektiv planlösning samt en takhöjd på ca 3 meter med en härlig känsla av rymd och stora ljusinsläpp i de sociala utrymmena. Två stora och lättmöblerade sovrum. Generös uteplats med direkt tillgång mot den mysiga gården som planeras till en grönskande plats med växthus, pergola och odlingsmöjligheter. Precis utanför ligger nya Nobelparken - en ny trevlig rekreationsplats i Lund. I föreningen finns en gemensam social hub/lounge på entréplan, föreningens tvättlounge och cykelverkstad. I avgiften ingår även medlemskap i bilpool och föreningen har lådcyklar till utlåning till medlemmarna. Allt för att gynna en hållbar livsstil! Lägenheten säljs på ritning - tillträde from 21 februari. Föreningen har 3-årig räntegaranti. Kontakta ansvarig mäklare eller kontaktperson för mer info.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Rödlönnsgången 26, Brämaregården, Göteborgs kommun

Rödlönnsgången 26

Lägenhet
Brämaregården, Göteborgs kommun
Norban

1 895 000 kr

30,5 m²

1 rum

2 771 kr/mån

62 131 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna stilfulla lägenhet som nyproducerades 2020. Genomtänkt planlösning med kök i anslutning till vardagsrum, separat sovalkov, bra förvaringsutrymmen, helkaklat badrum med kombitvättmaskin samt balkong i fritt läge! Här bor du i ett eftertraktat område med närhet till vardaglig service, mataffärer och restauranger, träningsanläggning, olika parkområden samt bra kommunikationer. Dessutom ligger populära Ramberget och Keillers Park inom promenadavstånd.

 • Balkong
 • Hiss
BRF Life, null, Lunds kommun

BRF Life

Lägenhet
Lunds kommun
Norban

2 093 400 kr

51 m²

2 rum

3 483 kr/mån

Ett nytt slags boende! Mitt i centrala Brunnshög utvecklar Granitor 42 bostadsrätter ritade av välrenommerade White Arkitekter. Det blir allt ifrån ettor på 35 kvm till treor på 75 kvm, samtliga med antingen stor balkong, terrass eller uteplats, ibland med både och. Miljövänliga byggnadsmaterial och metoder prioriteras, men i Brf Life går vi ännu längre med hållbarheten. Här delar du på husets tvättlounge, verktyg och cyklar för att det gör skillnad ur resurshushållningsperspektiv. Du väljer utan problem bort bil och sporras ständigt till vardagsmotion. Förutom genomtänkta planlösningar får du en förlängning av ditt hem genom en social hubb – ett vardagsrum för hela huset som kompletterar ditt eget – där du kan jobba, plugga eller fika med grannarna. Ett perfekt ställe att börja bygga ditt nätverk om du är nybliven Lundabo eller helt enkelt bara trivs bäst i andras sällskap! Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse genom att klicka på länken nedan! OBS: Lägenheterna i listan nedan är bara ett exempel. Samtliga lägenheter och aktuell status hittar ni på projektets hemsida.

 • Nybyggnadsprojekt
Spårvägen 16A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun

Spårvägen 16A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban

1 495 000 kr

35 m²

2 rum

3 015 kr/mån

42 714 kr/m²

I expansiva Norra Sorgenfri ligger denna yteffektiva och välplanerade 2:a! Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter såsom stilrent och välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum, sovrum med gott om förvaring, badrum med kombimaskin och uteplats mot lugn innergård. Genomgående moderna materialval, härlig rymd och fint ljusinsläpp! Direkt närhet till stadslivets puls, S:t knuts mysiga caféer och Rörsjöstadens ljuvliga promenadstråk. Välkommen!

 • Uteplats
 • Hiss
Brännkyrkagatan 92A, Södermalm, Stockholms kommun

Brännkyrkagatan 92A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban

3 350 000 kr

34 m²

1.5 rum

2 395 kr/mån

98 529 kr/m²

Accepterat pris! Nyrenoverad och väldisponerad lägenhet på lugn gata! Här finner du stilrena och genomtänkta naturmaterial, minimalistisk design och välplanerade kvadratmetrar med smarta förvaringslösningar. Centralt och lugnt läge med Zinkensdamms, Mariatorget och Hornstulls stora utbud av restauranger, barer och butiker alldeles runt knuten. Goda kommunikationer med båda buss och tunnelbana endast ett stenkast bort. Här bor du tryggt i en välskött och omtyckt förening med två fantastiska innergårdar med både grill- och uteplatser. Välkommen!

Ringvägen 41A, Södermalm, Stockholms kommun

Ringvägen 41A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban

4 850 000 kr

52 m²

3 rum

2 510 kr/mån

93 269 kr/m²

Välplanerad 3:a med balkong på attraktiv adress med lugnt gårdsläge nära kommunikationer. Här erbjuds en inglasad balkong, väldisponerad planlösning med stilrent kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum, god förvaring i skjutdörrsgarderober samt badrum med tvättmaskin. Perfekt läge på Södermalm med närhet till både bad, grönska och stadens puls med Mariatorget och Zinkensdamm med tunnelbana runt knuten. På ett par minuters gångavstånd finner du även pendeltåg (Södra station) och ett stort resturang, butik och serviceutbud.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lindeborgsgatan 87, Lindeborg, Malmö kommun

Lindeborgsgatan 87

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Norban

3 350 000 kr

85 m²

3 rum

4 925 kr/mån

39 412 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Välkomna till denna välplanerade bostad med trivsam radhuskänsla, lugnt belägen med inglasat uterum, mysig trädgård i soligt söderläge samt trädäck! Öppna och sociala ytor med kök i anslutning till matplats och vardagsrum som binds samman av en köksö, stort badrum, tvättstuga, två sovrum samt en rymlig klädkammare för förvaring. Här bor man i ett populärt område med närhet till allt vardagen kräver i form av förskolor, skolor, matbutiker och service samt goda bussförbindelser. Inom bekvämt cykelavstånd nås dessutom Hyllie station, Emporia shoppingcenter och Malmö Arena!

 • Uteplats
Gibraltargatan 1C, Malmö Live, Malmö kommun

Gibraltargatan 1C

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Norban

3 295 000 kr

50,5 m²

2 rum

2 124 kr/mån

65 248 kr/m²

På ett av Malmös mest eftertraktade lägen, med utsikt mot kanalen och Slottsparken, ligger denna välplanerade 2:a med inglasad balkong i solsäkert västerläge! Öppen och social planlösning och ett hem som erbjuder nyproduktionens alla fördelar för ett bekvämt liv. Som boende i Brf Sopranen finns det tillgång till både festvåning och stor takterrass. Utanför porten nås både Malmö Live, omtycka Saluhallen och på promenadavstånd nås hela Malmös stadskärna samt bra kommunikationer från Centralen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Johan Banérs Gata, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Johan Banérs Gata, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Johan Banérs Gata, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Johan Banérs Gata

Villa
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Norban

22 000 000 kr

331,8 m²

11 rum

760 m² tomt

Vackert arkitektritat stenhus där varenda detalj givits omtanke och kvalitet. Här på Johan Banérs gata har Dast AB fått möjlighet att skapa ett personligt och unikt hem i toppklass. Planlösningen är uppdelad på tre våningsplan, samtliga väl tilltagna. Massiva ekfönster från Ekstrands tillsammans med garageport i samma träslag bryter av den putsade fasaden på ett nästintill konstnärligt sätt. Direkt på entréplan är det tydligt att inget lämnats åt slumpen. Ytorna för samvaro känns helt självklara och tack vare tre generösa skjutdörrspartier möts inne och ute på ett helt naturligt sätt, en atriumliknande känsla har skapats mot trädgården. På våning tre ges möjlighet att njuta av så väl orangeri som takterass med härlig utsikt. Huset har anpassats för att tillgodogöra sig tomten maximalt. Idag är fastigheten näst intill obebyggd och en ny ägare kommer att köpa tomten av fastighetsägaren för att sedan teckna avtal med Dast AB för husbyggnation. Kostnad för anläggning av trädgård och pool tillkommer. Möjligheten till denna typ av boende på Tågaborg är unikt i sin helhet och placeringen i området, med minutavstånd till både hav och natur, är slående.

 • Premium
 • Nyproduktion
Brf Gourmet (Greenhouse Sthlm), null, Stockholms kommun

Brf Gourmet (Greenhouse Sthlm)

Lägenhet
Stockholms kommun
Norban

3 100 000 kr

44 m²

2 rum

1 817 kr/mån

Mitt på Kungsholmen i direkt anslutning till Stadshagens tunnelbanestation skapas ett nytt kvarter med vardagslyx på en helt ny nivå – välkommen till Greenhouse Sthlm! Först ut är Brf Gourmet med 114 klimatsmarta, Svanenmärkta och yteffektiva 1:or och 2:or. Kvarteret erbjuder generösa resurser att dela på såsom pool- och fitnesscenter högst upp i huset, takterrass, restaurang med milsvid utsikt över stan, padelbana på gården där även utegym, boulebana, odlingsmöjligheter och ett utekök finns. Du möts direkt av husets conciergeservice i cafét vid loungen och även det extra stora och lyxiga gemensamma köket där du kan laga mat med dina grannar och vänner för större middagssällskap. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem i Greenhouse Sthlm – en plats för en mer hållbar livsstil! För fullständig information klicka på ”Läs mer om projektet” nedan! Besök gärna Greenhouse Sthlms hemsida för att läsa mer om hela kvarteret: https://greenhousesthlm.se/

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 30