Norban

Norban

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
John Ericssonsgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Tor 21 mar kl 17:30
John Ericssonsgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
John Ericssonsgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

John Ericssonsgatan 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
4 095 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/6
2 026 kr/mån
85 313 kr/m²

På ett av Kungsholmens bästa lägen ligger denna trivsamma tvåa med charmiga 30-talsdetaljer som spegeldörrar och vacker fiskbensparkett! Ytterst välplanerad lägenhet med högt i tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, väldigt bra förvaringsutrymmen, helkaklat badrum samt ett rofyllt sovrum. Här bor du omsluten av parker och grönområden med närhet till både butiker, restauranger och bra kommunikationer. Dessutom ligger Norr Mälarstrand och vattnet ett stenkast bort med mysiga promenadstråk.

  • Premium
  • Hiss
Kronobergsgatan 26, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15
Kronobergsgatan 26, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kronobergsgatan 26, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kronobergsgatan 26

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
5 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
2 889 kr/mån
105 175 kr/m²

På en mysig gata intill vattnet ligger denna ljusa och fina sekelskiftestvåa med balkong lugnt belägen mot föreningens innergård. Här kombineras dagens standard med många bevarade detaljer från byggåret såsom genomgående originaltiljor, djupa speglade fönsternischer, speglade dörrar och takrosetter. Här erbjuds även ett stilrent renoverat kök, trivsamt vardagsrum med dubbla glasdörrar ut mot balkongen och ett rymligt sovrum med garderobsvägg. Lägenheten ligger i en äkta förening som äger marken och har låg belåning, samt erbjuder de boende en väldigt mysig gemensam innegård. Direkt utanför porten finns vattnet och Karlbergskanalen med promenadstråk och cykelbana som snabbt tar dig in till City eller runt Kungsholmen. I närheten har du också Fridhemsplan med all tänkbar service samt Västermalmsgallerian med bland annat shopping och flera matbutiker. Inom bekvämt avstånd nås även bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blå linje samt flera av innerstans busslinjer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spårvägen 16A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Spårvägen 16A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 795 000 kr
44 m²
2 rum
vån 5/5
3 735 kr/mån
40 795 kr/m²

Ett smakfullt och bekvämt hem som har allt man kan önska sig i ett nybyggt hus från 2021 där hållbarhet står i centrum. Här erbjuds öppen planlösning, modernt kök samt badrum med egna tvättmöjligheter. Sorgenfri är Malmös häftigaste stadsbyggnadsprojekt där gammalt och nytt blandas i en träffsäker mix. Gångavstånd till alla bekvämligheter såsom matbutiker, förskola, skola, lekplats, parker samt Citykärnans härliga myller. För den som pendlar är läget utmärkt med flera busslinjer, smidig access till motorvägen samt väl utbyggda cykelbanor.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tulpangatan 15, Fosiedal, Malmö kommun

Tulpangatan 15

Lägenhet
Fosiedal, Malmö kommun
Norban
850 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 281 kr/mån
10 494 kr/m²

Genomgående lägenhet med funktionellt kök, rymligt vardagsrum, två bra sovrum, fullutrustat badrum och separat gästtoalett. Den inglasade balkongen blir ett extrarum under årets varmare månader och bjuder på ljust sydvästläge. På bekvämt avstånd finns bussförbindelser och på cykelavstånd nås bl.a. Hyllie som erbjuder det mesta oavsett om du är ute efter shopping, nöje eller pendling.

Roslins väg 4, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 4

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Norban
5 995 000 kr
90,1 m²
3 rum
vån 6/6
5 511 kr/mån
66 537 kr/m²

Upplev den perfekta kombinationen av modern elegans och charmig karaktär i en av Malmös kanske vackraste vindsvåningar. Takterrass i västerläge mot lugn innergård, utsikt över takåsar och med soltimmar från morgon till kväll gör detta till en oslagbar plats att spendera fina dagar på. En avkopplande oas mitt i staden, helt fantastiskt! Öppen och luftig planlösning och generös golvyta ger utrymme för kreativt inredande. Uppskattad och stabil förening bidrar till trivsel. Att bo i Slottstaden erbjuder både ett centralt läge nära Malmös hjärta samtidigt som man här är omgiven av natursköna parker och nära till stranden. Bra och nära busskommunikationer gör det enkelt både för pendlaren och för familjen att ta sig runt om i Malmö.

  • Balkong
  • Hiss
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 9

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
4 195 000 kr
101 m²
5 rum
vån 2
7 569 kr/mån
41 535 kr/m²

Bo i hjärtat av Limhamn med idylliska promenadstråk och bekvämt gångavstånd till allt du behöver. Lägenhet om drygt 100 kvm erbjuder bland annat en härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum fyllt med naturligt ljus. Härlig förmån med dubbla balkonger där solen går att följa större delen av dagen. Dessutom, för smidig pendling, finns busshållplatsen vid Geijersgatan precis runt hörnet. Du är bara ca 10-minuters bussresa från Malmö Centralstation och endast 15 minuter från Hyllie.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Svarvargatan 7

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
5 200 000 kr
66 m²
2 rum
3 639 kr/mån
78 788 kr/m²

Accepterat pris! Sällan till salu - Ateljévåning i Oscar Properties Industriverket med spatiösa fönsterpartier från golv till tak. Bostaden är belägen i Radiofabriken, tidigare en av Industriverkets tre fabrikslokaler som omvandlades till bostäder 2018. Lugn och tyst adress vilket skapar ett ostört boende både från gata och grannar. Här erbjuds en sällan skådad rymd där den öppna planlösningen fint vävs samman med det mer privata, insynskyddade sovloftet med gott om plats för både dubbelsäng, förvaringsmöbler, lounge-del och tv. Stilsäkert och väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Elegent förvaring erbjuds i form av en klädkammare/förråd som nås via hallen. Modernt och hemtrevligt möter industrikänsla, väl tilltagen takhöjd och exklusiva detaljer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Sofiaparken 4C, Sofiaparken, Lunds kommun

Sofiaparken 4C

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Norban
2 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
2 710 kr/mån
35 984 kr/m²

Ljus charmig 50-talslägenhet med stort sovrum och vardagsrum, nyslipat fiskbensparkett i hall och vardagsrum,rymligt kök, okej badrum med dusch. Balkong i söderläge med vacker utsikt över trädgård med grillplats och parken, så ingen insyn på framsidan och baksidan då det är buskar o träd . Två förråd i källaren o direkt under lägenheten en trappa ner finns även tvättstugan o torkrum.

  • Plus
  • Balkong
Amiralsgatan 14, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Amiralsgatan 14, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 14, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 14

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Norban
1 750 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
3 384 kr/mån
40 698 kr/m²

Väldisponerad sekelskiftsidyll på attraktiv adress! På omtyckt läge mitt i city finner man denna luftiga tvårummare med kvadratsmart öppen planlösning och extra rymligt badrum. Här bor man nära Malmös breda utbud av allt från shopping, restauranger och uteliv samt goda kommunikationer med både buss och tåg. Välskött förening med lummig innergård - bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Hiss
Ronnebyvägen 15, Björkhagen, Stockholms kommun

Ronnebyvägen 15

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Norban
1 995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
1 632 kr/mån
73 889 kr/m²

Här har vi ett hem som är lika inbjudande som det är praktiskt. Yteffektivt och välplanerat med rymligt rum, arbetskök med generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen och ett helkaklat badrum inrett med dusch. Ett stort plus är den franska balkongen som vetter mot den lugna och grönskande gården - här kan man verkligen andas in lugnet. Fastigheten Rimfrosten 2 uppfördes mellan 1946–50 av Anders Diös för Stockholmshem. Arkitekt var Edvin Engström. Rimfrosten 2 består av tre trevåningshus som är grönklassade i Stockholms stads kulturhistoriska klassificering. Nackareservatet och Sörmlandsleden ligger runt husknuten, där alla möjligheter till motion och friluftsliv finns. I reservatet finner du underbara Hellasgården, med restaurang Storstugan, en matdestination mitt i naturen. Bastu- och badbryggan vid Källtorpssjön passar dig som vill vinterbada och samtidigt svalka dig om sommaren. I närområdet finns pizzeria Lo Mero’s, kvarterskrogen Nytorpet i Kärrtorp, biograf Reflexen i Kärrtorp Centrum och Hammarbybacken. För den som älskar arkitektur är Markuskyrkan, ritad av Sigurd Lewerentz, belägen mitt i Björkhagen, granne med Georg Varhelyis 50-talshöghus. Och i Gamla Enskede, en korts tids promenad från Björkhagen, återfinns fantastiska Skogskyrkogården, en pärla inom modern arkitektur och en del av Unescos världsarv.

Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Eslövsgatan 5

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/4
2 066 kr/mån
37 093 kr/m²

Perfekt planerad hörnlägenhet lugnt belägen på en attraktivt adress med S:t knuts mysiga kvarter runt hörnet! Här erbjuds ett väldisponerat hem med högt i tak och öppen planlösning vilket tillsammans med de höga fönsterpartierna i olika väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp. Bostaden har dessutom många bevarade detaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett, takrosett och profilerade snickerier. Föreningen är stabil och välskött med låg avgift samt en väldigt trivam innergård.

  • Premium
Vittangigatan 10, 3tr, Vällingby, Stockholms kommun
Vittangigatan 10, 3tr, Vällingby, Stockholms kommun, bild 2
Vittangigatan 10, 3tr, Vällingby, Stockholms kommun, bild 3

Vittangigatan 10, 3tr

Lägenhet
Vällingby, Stockholms kommun
Norban
1 745 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/9
2 584 kr/mån
51 324 kr/m²

På toppläge i centrala Vällingby ligger denna ljusa och fina bostad med öppen planlösning och nyrenoverad, inglasad balkong! Här erbjuds sociala ytor med ett modernt kök i öppen anslutning till det generösa allrummet samt ett stilfullt, stambytt badrum. Bostaden har dessutom stora fönsterpartier i olika väderstreck vilket skapar ett fint ljusinsläpp och extra rymd. Läget är perfekt med närhet till både vacker natur, bra kommunikationer med tunnelbana eller buss samt allt man behöver i vardagen. I närheten finns även ett köpcentrum med allt från apotek, vårdcentral, tandvård, butiker, mataffärer och biograf.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garvis Carlssons Gata 24, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Garvis Carlssons Gata 24, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Garvis Carlssons Gata 24, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Garvis Carlssons Gata 24

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Norban
5 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/6
7 653 kr/mån
59 950 kr/m²

Här hittar du en fantastiskt charmig 4a med stor inglasad balkong i hjärtat av Råsunda! Bostaden erbjuder tre sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - perfekt för den som älskar att ha gäster på besök. Ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en extra gäst-wc. I området har du nära till allt man behöver i vardagen såsom restauranger, gym, tunnelbana, tvärbana, bussar samt Solna Centrums alla affärer, mataffärer, skolor och förskolor m.m. Det finns även en innegård med stora ytor som kan nyttjas till lek eller annat. Perfekt lägenhet för den som snabbt vill ta sig till stan men också njuta av närliggande grönområden. För mer information välkommen att kontakta Benjamin Afsan. Telefon: 079- 006 59 34 E-post: [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åldermansgatan 1A, null, Lunds kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00

Åldermansgatan 1A

Lägenhet
Lunds kommun
Norban
2 350 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 1/4
4 121 kr/mån
41 519 kr/m²

Ljus och fin gavellägenhet med inglasad balkong i söderläge, lugnt belägen mot föreningens innegård! Ett trivsamt hem med genomgående planlösning, fönster i olika väderstreck och högt i tak vilket tillsammans skapar ett väldigt fin ljusinsläpp. Här bor man i en omtyckt förening med trevlig innergård med pergola och gemensam grill. Dessutom ingår garageplats i avgiften. I närheten finns såväl shopping som grönskande parker, vardaglig service samt bra kommunikationer med busshållplats precis utanför dörren.

  • Plus
  • Balkong
Astris Gata 86, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 18:30
Astris Gata 86, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Astris Gata 86, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Astris Gata 86

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Norban
2 250 000 kr
42 m²
1.5 rum
2 331 kr/mån
53 571 kr/m²

Ljus och kvadrateffektiv lägenhet i modern och fräsch utformning. Planlösningen känns genomtänkt och bjuder in till både social samvaro och mysiga hemmakvällar. Uteplats mot öster. Läget på Astris gata är eftertraktat och här bor du bara några hundra meter bort från Eriksbergskajen med promenadstråk och fint utbud av restauranger, caféer och butiker. Dessutom är här gångavstånd till Färjenäsparken med härligt gröna promenadstråk, lekplatser samt ytor för utomhus evenemang.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grev Turegatan 62, Östermalm, Stockholms kommun
Grev Turegatan 62, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grev Turegatan 62, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grev Turegatan 62

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Norban
3 995 000 kr
32 m²
2 rum
2 087 kr/mån
124 844 kr/m²

Välplanerad tvåa attraktivt belägen med närhet till såväl Stureplans puls som härliga grönområden på Gärdet och Djurgården! En ljus och fin bostad med stilfullt renoverat kök och badrum, stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett samt ett mysigt sovrum. Trots det oslagbara läget mitt i stan så är gatan väldigt lugn och i närheten finns allt man kan tänkas behöva. Föreningen är välskött och stabil där fastigheten nyligen genomgått stambyte. Föreningen erbjuder även de boende en trivsam innergård och en gemensam takterrass.

  • Premium
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 28A, Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar

Birger Jarlsgatan 28A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
2 095 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/3
4 807 kr/mån
35 508 kr/m²

Väldisponerad trea med mysig balkong i västerläge, lugnt belägen på gaveln intill ett stort vackert träd! Här nyttjas varje kvadratmeter till fullo med väldigt bra förvaringsutrymmen, två sovrum i österläge, välutrustat kök samt ett generöst vardagsrum. Den genomgående planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar tillsammans ett väldigt fint ljusinsläpp. Området är eftertraktat främst för närheten till havet och stranden, men även för det breda utbudet av vardaglig service, matställen och butiker samt busskommunikationerna in till stan eller Hyllie.

  • Plus
  • Balkong
Follingbogatan 18, Beckomberga, Stockholms kommun

Follingbogatan 18

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Norban
1 295 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 878 kr/mån
55 106 kr/m²

Smakfullt renoverad (2018) enrummare i hjärtat av staden! Trots dess kompakta yta, är detta hem smart utformat för att maximera utrymmet och funktionaliteten, vilket gör det till en perfekt "första bostad" eller för den söker smarta downsize-lösningen. Men livet på Follingbogatan 18 sträcker sig långt utöver din egen dörr. Som del av en aktiv och välkomnande bostadsrättsförening får du tillgång till flertalet gemensamma ytor som verkligen lyfter boendestandarden. Här finns gemensamt kök för större sammankomster, mysig lounge där du kan slappna av med grannar eller vänner, och inte att förglömma – en bastu där du kan koppla av efter en lång dag. Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. För den aktive finns gymmet Puls & Träning i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk. För mer information välkommen att kontakta Benjamin Afsan. Telefon: 079- 006 59 34 E-post: [email protected]

  • Hiss
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Gottorpsvägen 33F

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
2 250 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 790 kr/mån
31 250 kr/m²

- Stilfull lägenhet med genomgående hög standard - Öppen planlösning som skapar sociala ytor - Stor balkong - Badrum med tvättmaskin och torktumlare Välkommen till ett hem som erbjuder den perfekta kombinationen av modern design och socialt umgänge. Denna genomgående lägenhet med balkong har en öppen planlösning som integrerar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt, vilket gör det till en idealisk plats att umgås. Byggnadsåret är 2016 vilket ger en modern och stilsäker känsla och självklart har du egna tvättmöjligheter i lägenheten. Här bor du i en lugn och trevlig omgivning, samtidigt som du har mataffärer, skolor och parker inom promenadavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svarvargatan 11, Kungsholmen, Stockholms kommun

Svarvargatan 11

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
4 595 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 400 kr/mån
95 729 kr/m²

Väldisponerad och ljus lägenhet med attraktivt läge! Här kombineras genomgående stilrena materialval med goda förvaringslösningar, trevliga sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Välskött förening med god ekonomi och mysig uteplats. Här bor man centralt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationsförbindelser.

  • Hiss
Lötmogatan 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Lötmogatan 7

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Norban
2 450 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1
4 152 kr/mån
68 056 kr/m²

Ljus och välplanerad tvåa i attraktiva Midsommarkransen! Här erbjuds ett fint ljusinsläpp med stora 30-talsfönster samt en öppen och social planlösning där du får plats med precis allt som behövs. Köket är välutrustat och badrummet är rymligt, man känner verkligen att varje kvadratmeter nyttjas optimalt. Utsikten är fantastisk över fina äldre hus och lummig grönska vilket gör att läget känns väldigt familjärt och tryggt. Endast några få minuters promenad till Midsommarkransens tunnelbana.

  • Hiss
Kalkstensvägen 46, Limhamn, Malmö kommun

Kalkstensvägen 46

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Norban
4 350 000 kr
102 m²
4 rum
4 465 kr/mån
42 647 kr/m²

Stilrent bostadsrättsradhus på omtyckta Limhamn med öppen planlösning, genomgående hög standard och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp på båda våningsplanen! Ett hus perfekt för familjen fördelat på två plan med uteplats på både fram- och baksidan (samt en gemensam gräsmatta). Social nedanvåning med kök i öppen anslutning till ett stort vardagsrum, hall med stor förvaringsmöjlighet, samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns, förutom ytterligare ett badrum och walk-in closet tre sovrum. Läget är optimalt med närhet till Kalkbrottet för fina promenadstråk och Sibbarpsstranden för bad. I närområdet finns skolor, matbutiker och inom cykelavstånd ligger Hyllie med Emporias breda serviceutbud och goda kommunikationer.

  • Uteplats
Wrangelsgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun
Wrangelsgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Wrangelsgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Wrangelsgatan 4B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Norban
7 500 000 kr
149 m²
6 rum
vån 3/3
7 223 kr/mån
50 336 kr/m²

Välkomna till omtyckta Lunden och denna unika pärla - en fantastisk etagevåning fördelad på två plan med generösa ytor, högt i tak (2,7m) och många höga fönster vilket tillsammans skapar ett fint ljusinsläpp! En lägenhet utöver det vanliga på högt och fritt läge med vacker utsikt över takåsarna och östra Göteborg ända bort till Sävenäs. Entréplan nås via två olika entréer och erbjuder ett trivsamt kök, stort vardagsrum med balkong och kvällssol, två badrum, tre sovrum samt väldigt bra förvaringsutrymmen (inbyggd garderobslösning i hall). På övre plan finns ytterligare ett sovrum/kontor och en generös sällskapsyta med takfönster, halvbalkong och kamin. Hela lägenheten är nyrenoverad och officiellt ommätt till 149 kvm Ursprungligen är det 3 lägenheter som är hopslagna till en. Om man önskar, går det att dela av övre plan till separat kontorsdel med egen ingång. Lägenheten kommer med egen vindsförvaring och stort källarförråd. Etagevåningen ligger högst upp vid en vändplan, vilket gör att det är lugnt, tyst och ingen genomfartstrafik. Här bor man i ett mycket trevligt område med närhet till bra kommunikationer, vardaglig service, caféer och restauranger samt olika grönområden i Skatås och Delsjöområdets naturreservat.

  • Premium
  • Balkong
Örnehuvuds väg 39, Västra Kattarp, Malmö kommun
Örnehuvuds väg 39, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 2
Örnehuvuds väg 39, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 3

Örnehuvuds väg 39

Radhus
Västra Kattarp, Malmö kommun
Norban
3 295 000 kr
117 m²
5 rum
6 323 kr/mån
28 162 kr/m²

Välplanerat radhus på gavelläge i nyproducerat område! Inflytt skedde i slutet av 2020 och den moderna och familjeanpassande planlösningen ligger helt rätt i tiden. Stilrena materialval och lättmöblerade ytor är uppskattat likaså dubbla uteplatser. En parkeringsplats ingår i avgiften. Området ligger mellan det befintliga villaområdet i Västra Kattarp och Botildenborgs vattentorn på Rosengårdsfältet. I närområdet finns ett flertal lekplatser, förskolor, skolor och sportanläggningar. Med närhet till både Rosengård centrum och Jägersro centrum, finns tillgång till all service man kan behöva.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ronnebygatan 7, Västra Sorgenfri, Malmö kommun

Ronnebygatan 7

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 095 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4/5
3 561 kr/mån
31 286 kr/m²

Högt upp i huset med rikligt ljusinsläpp finns denna välplanerade etta med sovalkov. Bevarade detaljer såsom plankgolv och lamprosett bidrar till funkiskänslan. Bostaden är ypperligt disponerad med separat charmigt originalkök, plats för säng i utrymmet mellan hall och vardagsrum samt modernt badrum med dusch. På Ronnebygatan bor man ett stenkast från pittoreska S:t Knuts Torg, Karlskronaplan och Folkets Park. Detta mysiga och trivsamma bostadsområde har något för alla som vill bo lugnt, attraktivt och centralt. Här har man nära till caféer, bra kommunikationer, vackra grönområden, matbutiker och gym.

Visar 1 - 25 av 40