Norban

Norban

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Östhammarsgatan 72A

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Norban
2 495 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/7
1 790 kr/mån
103 958 kr/m²

Varmt välkommen att trivas i denna högfunktionella, perfekt planerade etta med fantastiskt läge intill Gärdesfältet! Ett av stans finaste bostadsprojekt där man kompromisslöst har byggt smarta, stilrena bostäder i skandinavisk design. Belägenheten med både staden och naturen som närmsta granne gör det lätt att stortrivas i detta folkkära kvarter. I bostaden är du omgiven av fina naturmaterial, smarta lösningar, goda förvaringsutrymmen och hög funktionalitet där varje kvadrat fyller en viktig funktion. Ljusa, öppna sällskapsytor, en mycket fin och diskret loftsäng, rymlig matplats, ultramodernt kök, solig balkong samt badrum med lyxig hotellkänsla.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Simrishamnsgatan 7A, null, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Simrishamnsgatan 7A

Lägenhet
Malmö kommun
Norban
1 430 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 776 kr/mån
26 000 kr/m²

Högt upp i fastigheten ligger denna genomgående tvåa med charmiga detaljer från byggåret såsom vackert brädgolv och lamprosett. Ett välplanerat hem där möjligheterna är många med högt i tak och generösa ytor vilket tillsammans med den genomgående planlösningen skapar härlig rymd och ett fint ljusinsläpp. Här bor man lugnt beläget på fjärde våningen i ett hus från 1935. I trappuppgången bredvid går hissen hela vägen upp till femte våningen, och sen går du bara en trappa ner till 7A så når du lägenheten. Bo mitt på attraktiva Möllan med närhet till olika restauranger och nöjesliv, S:t Knuts torg med mysiga caféer samt Triangeln med bra shopping och pendlingsmöjligheter.

  • Plus
Gunnesbovägen 38, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Gunnesbovägen 38

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Norban
2 595 000 kr
84,5 m²
4 rum
6 459 kr/mån
30 710 kr/m²

Ljus och väldisponerad markplanslägenhet med lummig uteplats i lugnt område. Optimalt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, renoverat badrum, tre väl tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter och en fantastiskt mysig och helt insynsskyddad uteplats! Här bor man i ett lugnt och naturskönt område närhet till skola, affärer och köpcenter samt goda förbindelser med både tåg och buss. Parkeringsplats ingår i avgiften.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Svärdlångsvägen 55, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Svärdlångsvägen 55

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Norban
2 975 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 247 kr/mån
52 193 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med fönster i två olika väderstreck. Beläget högst upp i huset omfamnas du av en luftig atmosfär och ett generöst ljusinsläpp som strömmar genom varje rum. Den soldränkta balkongen i söderläge bjuder in till den perfekta platsen för morgonkaffet men även för vinet på fredagskvällen med utsikt över omgivningarna. Bostaden har genomgående ljusa parkettgolv förutom i vardagsrummet där originalparkett ligger, vackra fönsterbänkar i sten, ett modernt kök med bänkskiva i granit och badrum samt bra förvaringsmöjligheter. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. Till bostaden tillhör 2 st källarförråd. Föreningen är väldigt stabil och har en mycket låg belåningsgrad vilket ger en trygg och stabil boendemiljö. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar. Med närhet till närlivs och andra bekvämligheter samt praktiska faciliteter såsom cykel- och barnvagnsförråd samt två välutrustade tvättstugor, är din vardag här både bekväm och effektiv. Dessutom planeras för tunnelbana i området, vilket ytterligare förbättrar ditt resande i och runt Stockholm. Den perfekta kombinationen av stadspuls och natur återfinns med utmärkta kommunikationer som tar dig direkt till stadens centrum eller till en avkopplande dag vid badplatsen, endast en kort promenad bort. För den som reser ofta erbjuds även pendeltåg direkt till Arlanda. Från Årstaberg erbjuds enkla transportmöjligheter med pendeltåg, tvärbana och bussar, vilket gör att du kan utforska allt som Stockholm har att erbjuda med lätthet. T.ex. tar du dig väldigt snabbt till följande platser: Södermalm - 3 min Liljeholmen - 4 min City - 6 min Odenplan - 9 min Arlanda – 46 min Missa inte chansen att kalla detta för ditt hem – kontakta oss idag för en visning och låt drömmen bli verklighet.

  • Plus
  • Balkong
Tunnlandsvägen 24, Bromma, Stockholms kommun

Tunnlandsvägen 24

Lägenhet
Bromma, Stockholms kommun
Norban
2 395 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
4 114 kr/mån
57 024 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna genomgående tvåa med solig balkong som vetter mot grönska! Här kombineras dagens standard med bevarade originaldetaljer såsom vacker fiskbensparkett och fungerande öppen spis. Lägenheten erbjuder ett renoverat kök, stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp hela dagen, sovrum med en lugn och harmonisk känsla samt bra garderobsförvaring i både hall och sovrum. Här bor man lugnt beläget med närhet till vardagslag service, bra kommunikationer med både buss och tunnelbana, samt trevliga grönområden och promenadstråk.

  • Balkong
Höbalsgatan 16, Limhamn, Malmö kommun

Höbalsgatan 16

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Norban
4 395 000 kr
109 m²
4 rum
5 399 kr/mån
40 321 kr/m²

Familjevänligt och bekvämt boende i två plan i modern tappning. Fokus på umgänge och sociala ytor på entréplanet och privat avdelning med tre sovrum samt allrum en trappa upp. Båda våningsplanen har badrum, dusch nere och badkar på ovanvåningen. Trivsamt hörnläge samt insynsskyddad trädgård med härligt trädäck på baksidan. I Elinegård växer en ny stadsdel fram med parker, skolor och service. Lugnt område med Bullerbykänsla och fantastisk natur med promenadstråk vid kalkbrottet runt knuten. Närhet till både Limhamn och Hyllies breda utbud av shopping, restauranger och kultur. Lägg där till bra kommunikationer till Danmark och övriga Skåne med både buss, tåg och via bilväg. Perfekt för familjen!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kronborgsvägen 12A, Fågelbacken, Malmö kommun

Kronborgsvägen 12A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Norban
2 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/5
5 545 kr/mån
36 159 kr/m²

På utmärkt läge, med ett stenkast från Pildammsparken, ligger denna trivsamma 3:a på gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder ett modernt och renoverat kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum med fransk balkong, två sovrum och välbevarade detaljer. Läget är optimalt och på gångavstånd nås Triangeln, Malmö City och även Ribersborgsstranden.

  • Hiss
Wrangelsgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Wrangelsgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Wrangelsgatan 4B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Wrangelsgatan 4B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Norban
6 995 000 kr
149 m²
6 rum
vån 3/3
7 223 kr/mån
46 946 kr/m²

Välkomna till omtyckta Lunden och denna unika pärla - en fantastisk etagevåning fördelad på två plan med generösa ytor, högt i tak (2,7m) och många höga fönster vilket tillsammans skapar ett fint ljusinsläpp! En lägenhet utöver det vanliga på högt och fritt läge med vacker utsikt över takåsarna och östra Göteborg ända bort till Sävenäs. Entréplan nås via två olika entréer och erbjuder ett trivsamt kök, stort vardagsrum med balkong och kvällssol, två badrum, tre sovrum samt väldigt bra förvaringsutrymmen (inbyggd garderobslösning i hall). På övre plan finns ytterligare ett sovrum/kontor och en generös sällskapsyta med takfönster, halvbalkong och kamin. Hela lägenheten är nyrenoverad och officiellt ommätt till 149 kvm Ursprungligen är det 3 lägenheter som är hopslagna till en. Om man önskar, går det att dela av övre plan till separat kontorsdel med egen ingång. Lägenheten kommer med egen vindsförvaring och stort källarförråd. Etagevåningen ligger högst upp vid en vändplan, vilket gör att det är lugnt, tyst och ingen genomfartstrafik. Här bor man i ett mycket trevligt område med närhet till bra kommunikationer, vardaglig service, caféer och restauranger samt olika grönområden i Skatås och Delsjöområdets naturreservat.

  • Premium
  • Balkong
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Pärlugglevägen 3

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
5 195 000 kr
140 + 20 m²
5 rum
352 m² tomt

Välkomna till omtyckta Pärlugglevägen och ett av de attraktiva kedjehusen med direkt närhet till strandängarna och havet! Här erbjuds ett stilfullt renoverat hus med öppna, sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum, totalt fyra sovrum samt bekvämligheten att ha både ett stort badrum, gäst-WC och en separat tvättstuga. Trivsam utemiljö med en insynsskyddad atriumträdgård i söderläge, två förråd perfekt för förvaring samt uppfart med plats för två bilar. Huset är beläget i populära och barnvänliga Bunkeflostrand med närhet till havet och vacker natur. Ett stråk av grönområde med en bäck går utanför huset hela vägen ner till havet. På detta grönområde finns både en traditionell lekplats och en av Malmös temalekplatser som kallas Djungellekplatsen, samt en spelplan för bland annat fotboll, bandy, basket eller tennis. Inom bekvämt avstånd nås även skolor, förskolor och olika aktiviteter samt centrum med bibliotek, vårdcentral, pizzeria och matbutik. Även bra busskommunikationer finns i närheten som enkelt tar dig till Limhamn, Emporia eller Klagshamn.

  • Premium
Baskemöllegatan 3C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 12:00

Baskemöllegatan 3C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 395 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 3/4
4 209 kr/mån
23 969 kr/m²

40-tals pärla med renoverat stilfullt kök, härligt ljus och balkong. Vardagsrummet har gott om plats både för soffgrupp samt större matbord. I sovrummet där väggarna går i rogivande mörkare nyans finns gott om plats för dubbelsängen samt förvaring. Föreningen jobbar gemensamt för att bibehålla en trevlig boendemiljö med grönskade innegård och gemensamhetslokaler. Här bor du på central läget med närhet till både trevliga caféer, barer och butiker samt bra kollektivtrafik.

  • Plus
  • Balkong
Drottningholmsvägen 282, Ulvsunda, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Drottningholmsvägen 282, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Drottningholmsvägen 282, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Drottningholmsvägen 282

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Norban
2 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/2
4 861 kr/mån
60 761 kr/m²

Välkommen till en charmig lägenhet som kombinerar stadslivets bekvämligheter med naturens fridfulla närhet. Ett mysigt boende med en välkomnande öppen spis och klassisk fiskbensparkett som sträcker sig genom det ljusa vardagsrummet. Badrummet är utrustat med golvvärme och praktisk tvättmöjlighet, perfekt för de kyliga morgnarna och de vardagliga behoven. Lugnt beläget med balkongen vänd mot trädgården, där du kan njuta av naturens skådespel med besök av kaniner och rådjur. Föreställ dig morgonkaffet i soluppgången medan du observerar djurlivet, eller kvällsmys i skenet från den öppna spisen. I närheten finns en sjö, utomhusgym och promenadstråk som lockar till aktiviteter året runt. Under sommarmånaderna erbjuder sjön svalkande bad medan vintern förvandlar landskapet till en skridskoälskares paradis. Busshållplatser och tunnelbanestationer finns i närheten, vilket ger smidig tillgång till Stockholms innerstad och dess omfattande utbud av kultur, shopping och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
Båtbyggargatan 21, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Båtbyggargatan 21

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Norban
6 450 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1
5 883 kr/mån
70 879 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade pärla! En modern och stilren 4:a om 91 m² med både en rymlig uteplats mot gården samt en inglasad balkong i underbart söderläge som ger lägenheten en extra upplevelse av rymd och ljusflöde! Denna nyproducerade (2018) lägenhet bjuder på ljusa och öppna ytor, 3 bra sovrum samt lyxen av både ett rymligt badrum & en gästtoalett. Belägen i familjevänliga Hammarby Sjöstad, är detta hem omgivet av grönska och närhet till både natur och stadens puls. Ett lugnt och fridfullt område med lite av en kontinental atmosfär där människor tar promenader eller joggar på bryggorna som slingrar sig längs vattnet för att sedan avsluta med ett besök på något av kaféerna eller restaurangerna som erbjuder mat från olika delar av världen med både inne och uteservering man kan njuta av i solnedgången. Med närhet till skolor, parker och lekplatser är området idealiskt för barnfamiljen. Ett stenkast bort finner man både tvärbana samt flertalet bussar för att ta sig till och från området, eller varför inte ta båten direkt över till Södermalm eller in till city. Du tar dig härifrån med enkelhet ut på E4an samt Essingeleden och endast en kort promenad bort ligger Sickla köpkvarter med en mängd butiker, cafeer, restauranger och allt man kan önska. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vanadisvägen 26A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Vanadisvägen 26A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Norban
6 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
5 022 kr/mån
105 985 kr/m²

I vacker fastighet från 1914 ligger denna välplanerade 2:a med genomgående planlösning och balkong i västerläge! Väl avvägd planlösning där moderna materialval möter bevarade tidstypiska detaljer, som härlig takhöjd och djupa fönsternischer, i en perfekt balans. Smakfullt renoverad med genomgående ljusa ekgolv, nymålade ytskikt, renoverat kök från 2021-2022 och stambytt badrum från 2022. Som boende i föreningen har ni tillgång till en mysig innergård och utanför porten nås kvarterets utbud av välsorterade matbutiker, bagerier, caféer och trevliga restauranger. På promenadavstånd nås Odenplan som erbjuder bra kommunikationer via både tunnelbana och buss samt omtyckta Stallmästargården och Hagaparken.

  • Balkong
  • Hiss
Ribevägen 16D, Dammfri, Malmö kommun

Ribevägen 16D

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Norban
2 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 086 kr/mån
36 891 kr/m²

Ljus och genomgående lägenhet med inhägnad uteplats i härligt söderläge! Uteplatsen ligger mot föreningens grönskande gård och bjuder på sol från morgon till kväll – här finns plats för loungegrupp och solbädd. Placerad en halv trappa upp från markplan, bor du bekvämt i en fräsch och stilren lägenhet som under 2023 målades om och uppdaterade köket. 2019 lades nytt parkettgolv in, nya lister och alla innerdörrar omlackerades. Välplanerad planlösning med sociala ytor och optimala förvaringsmöjligheter med både garderober i bostaden samt två tillhörande källarförråd. I föreningen finns tillgång till garage under huset, gästrum och föreningslokal samt två tvättstugor i källaren. Utanför porten finns närhet till grönskande Pildammsparken, Ribersborgsstranden och till Malmös stadsliv. Bra kommunikationer i nära anslutning till lägenheten finns flera stadsbussar och Triangelns tågstation ligger 15 min promenad bort.

  • Uteplats
Vidblicksgatan 3, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 22 apr kl 18:30
Vidblicksgatan 3, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Vidblicksgatan 3, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Vidblicksgatan 3

Lägenhet
Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
Norban
2 150 000 kr
25 m²
1 rum
1 857 kr/mån
86 000 kr/m²

I attraktiva Nedre Johanneberg ligger denna perfekt planerade studiolägenhet med genomgående stilrena materialval och hög standard! Lägenheten totalrenoverades under 2021 och erbjuder en välplanerad och öppen planlösning mellan kök och allrum, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum. Bo i lugnt och trevligt område med promenadavstånd till både Chalmers, omtyckta grönområden som Avenyns sjudande nöjesliv och allt staden har att erbjuda.

  • Premium
  • Hiss
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Gottorpsvägen 33F

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
2 140 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 790 kr/mån
29 722 kr/m²

- Stilfull lägenhet med genomgående hög standard - Öppen planlösning som skapar sociala ytor - Stor balkong - Badrum med tvättmaskin och torktumlare Välkommen till ett hem som erbjuder den perfekta kombinationen av modern design och socialt umgänge. Denna genomgående lägenhet med balkong har en öppen planlösning som integrerar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt, vilket gör det till en idealisk plats att umgås. Byggnadsåret är 2016 vilket ger en modern och stilsäker känsla och självklart har du egna tvättmöjligheter i lägenheten. Här bor du i en lugn och trevlig omgivning, samtidigt som du har mataffärer, skolor och parker inom promenadavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
John Ericssonsgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
John Ericssonsgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
John Ericssonsgatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

John Ericssonsgatan 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
4 095 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/6
2 026 kr/mån
85 313 kr/m²

På ett av Kungsholmens bästa lägen ligger denna trivsamma tvåa med charmiga 30-talsdetaljer som spegeldörrar och vacker fiskbensparkett! Ytterst välplanerad lägenhet med högt i tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, väldigt bra förvaringsutrymmen, helkaklat badrum samt ett rofyllt sovrum. Här bor du omsluten av parker och grönområden med närhet till både butiker, restauranger och bra kommunikationer. Dessutom ligger Norr Mälarstrand och vattnet ett stenkast bort med mysiga promenadstråk.

  • Premium
  • Hiss
Spårvägen 16A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15

Spårvägen 16A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 795 000 kr
44 m²
2 rum
vån 5/5
3 735 kr/mån
40 795 kr/m²

Ett smakfullt och bekvämt hem som har allt man kan önska sig i ett nybyggt hus från 2021 där hållbarhet står i centrum. Här erbjuds öppen planlösning, modernt kök samt badrum med egna tvättmöjligheter. Sorgenfri är Malmös häftigaste stadsbyggnadsprojekt där gammalt och nytt blandas i en träffsäker mix. Gångavstånd till alla bekvämligheter såsom matbutiker, förskola, skola, lekplats, parker samt Citykärnans härliga myller. För den som pendlar är läget utmärkt med flera busslinjer, smidig access till motorvägen samt väl utbyggda cykelbanor.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Roslins väg 4, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 4

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Norban
5 995 000 kr
90,1 m²
3 rum
vån 6/6
5 511 kr/mån
66 537 kr/m²

Upplev den perfekta kombinationen av modern elegans och charmig karaktär i en av Malmös kanske vackraste vindsvåningar. Takterrass i västerläge mot lugn innergård, utsikt över takåsar och med soltimmar från morgon till kväll gör detta till en oslagbar plats att spendera fina dagar på. En avkopplande oas mitt i staden, helt fantastiskt! Öppen och luftig planlösning och generös golvyta ger utrymme för kreativt inredande. Uppskattad och stabil förening bidrar till trivsel. Att bo i Slottstaden erbjuder både ett centralt läge nära Malmös hjärta samtidigt som man här är omgiven av natursköna parker och nära till stranden. Bra och nära busskommunikationer gör det enkelt både för pendlaren och för familjen att ta sig runt om i Malmö.

  • Balkong
  • Hiss
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 9

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
4 195 000 kr
101 m²
5 rum
vån 2
7 569 kr/mån
41 535 kr/m²

Bo i hjärtat av Limhamn med idylliska promenadstråk och bekvämt gångavstånd till allt du behöver. Lägenhet om drygt 100 kvm erbjuder bland annat en härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum fyllt med naturligt ljus. Härlig förmån med dubbla balkonger där solen går att följa större delen av dagen. Dessutom, för smidig pendling, finns busshållplatsen vid Geijersgatan precis runt hörnet. Du är bara ca 10-minuters bussresa från Malmö Centralstation och endast 15 minuter från Hyllie.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Eslövsgatan 5

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/4
2 334 kr/mån
37 093 kr/m²

Perfekt planerad hörnlägenhet lugnt belägen på en attraktivt adress med S:t knuts mysiga kvarter runt hörnet! Här erbjuds ett väldisponerat hem med högt i tak och öppen planlösning vilket tillsammans med de höga fönsterpartierna i olika väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp. Bostaden har dessutom många bevarade detaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett, takrosett och profilerade snickerier. Föreningen är stabil och välskött med låg avgift samt en väldigt trivam innergård.

  • Premium
Åldermansgatan 1A, null, Lunds kommun

Åldermansgatan 1A

Lägenhet
Lunds kommun
Norban
2 295 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 1/4
4 121 kr/mån
40 548 kr/m²

Ljus och fin gavellägenhet med inglasad balkong i söderläge, lugnt belägen mot föreningens innegård! Ett trivsamt hem med genomgående planlösning, fönster i olika väderstreck och högt i tak vilket tillsammans skapar ett väldigt fin ljusinsläpp. Här bor man i en omtyckt förening med trevlig innergård med pergola och gemensam grill. Dessutom ingår garageplats i avgiften. I närheten finns såväl shopping som grönskande parker, vardaglig service samt bra kommunikationer med busshållplats precis utanför dörren.

  • Plus
  • Balkong
Birger Jarlsgatan 28A, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Birger Jarlsgatan 28A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
2 095 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/3
5 047 kr/mån
35 508 kr/m²

Väldisponerad trea med mysig balkong i västerläge, lugnt belägen på gaveln intill ett stort vackert träd! Här nyttjas varje kvadratmeter till fullo med väldigt bra förvaringsutrymmen, två sovrum i österläge, välutrustat kök samt ett generöst vardagsrum. Den genomgående planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar tillsammans ett väldigt fint ljusinsläpp. Området är eftertraktat främst för närheten till havet och stranden, men även för det breda utbudet av vardaglig service, matställen och butiker samt busskommunikationerna in till stan eller Hyllie.

  • Plus
  • Balkong
Follingbogatan 18, Beckomberga, Stockholms kommun

Follingbogatan 18

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Norban
1 295 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 878 kr/mån
55 106 kr/m²

**Kontakta mäklaren för visning** Smakfullt renoverad (2018) enrummare i hjärtat av staden! Trots dess kompakta yta, är detta hem smart utformat för att maximera utrymmet och funktionaliteten, vilket gör det till en perfekt "första bostad" eller för den söker smarta downsize-lösningen. Men livet på Follingbogatan 18 sträcker sig långt utöver din egen dörr. Som del av en aktiv och välkomnande bostadsrättsförening får du tillgång till flertalet gemensamma ytor som verkligen lyfter boendestandarden. Här finns gemensamt kök för större sammankomster, mysig lounge där du kan slappna av med grannar eller vänner, och inte att förglömma – en bastu där du kan koppla av efter en lång dag. Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. För den aktive finns gymmet Puls & Träning i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk. För mer information välkommen att kontakta Benjamin Afsan. Telefon: 079- 006 59 34 E-post: [email protected]

  • Hiss
Lötmogatan 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Lötmogatan 7

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Norban
2 600 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1
4 152 kr/mån
72 222 kr/m²

Accepterat pris - Ljus och välplanerad tvåa i attraktiva Midsommarkransen! Här erbjuds ett fint ljusinsläpp med stora 30-talsfönster samt en öppen och social planlösning där du får plats med precis allt som behövs. Köket är välutrustat och badrummet är rymligt, man känner verkligen att varje kvadratmeter nyttjas optimalt. Utsikten är fantastisk över fina äldre hus och lummig grönska vilket gör att läget känns väldigt familjärt och tryggt. Endast några få minuters promenad till Midsommarkransens tunnelbana.

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 33