Norban

Norban

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brottkärrsvägen 9, Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Brottkärrsvägen 9

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Norban
2 490 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/6
2 929 kr/mån
63 846 kr/m²

Välplanerade etta med en stor balkong som är perfekt för avkoppling i morgonsolen. Med ett modernt kök i öppen planlösning kombineras matlagning och umgänge enkelt. Vardagsrummet ger gott om utrymme för sociala tillställningar och med en sovalkov går det enkelt att skärma av. Med ett stort och stilfullt badrum med tvättmöjligheter har denna lägenhet allt man kan tänkas behöva! Lägenhetens unika läge kombinerar en lugn och avkopplande miljö med närhet till Hovås centrums bekvämligheter. Här har du nära till affärer, restauranger och grönområden, allt i en stillsam atmosfär. Busshållplatsen ett stenkast från huset gör att du enkelt kan ta dig till stan på bara 20 minuter, vilket gör detta hem perfekt för både pendlare och stadsälskare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kabelgatan 20, Majorna, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Kabelgatan 20, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kabelgatan 20, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kabelgatan 20

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Norban
2 395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 4/5
5 096 kr/mån
43 945 kr/m²

Ljus lägenhet på eftertraktat läge med fin utsikt och balkong i soligt söderläge! Högt i tak och optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om utrymme och förvaringsmöjligheter, arbetshörna, rymligt sovrum samt ett fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin. Majorna är ett vackert och lugnt område med närhet till all tänkbar service, buss- och spårvagnsförbindelse, Slottsskogen, havet, samt Mariaplan och Centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 16A, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Föreningsgatan 16A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 16A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 16A

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Norban
4 295 000 kr
65 m²
3.5 rum
vån 2/6
4 699 kr/mån
66 077 kr/m²

I populära Vasastaden erbjuds detta välplanerade hem med stora fönster, mysig balkong och härlig utsikt. Här möts du av ett vackert ljus, stilrena materialval och en genomtänkt planlösning. Köket är öppet mot vardagsrummet, vilket skapar en social yta med en härligt luftig atmosfär. Lägenheten har två sovrum samt en halva som idag används som ett separat sovrum. Det rymliga badrummet har dusch och egna tvättmöjligheter. På Föreningsgatan bor man på en attraktiv adress som gränsar till Linné, Vasastaden och Annedal. Området är omtyckt då man har gångavstånd till det mesta, som bland annat restauranger, matbutiker och fina grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tessins väg 19A, Ribersborg, Malmö kommun

Tessins väg 19A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Norban
1 395 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/8
2 213 kr/mån
42 273 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta på populära Ribersborg med havet som granne. Här bor man ljust och rymligt med ett lättmöblerat allrum som rymmer både säng, soffmöblemang och ett matbord. Öppet kök med snygg baröppning mot matplatsen. Stilrent badrum med inkaklat badkar och gott om förvaring i garderob i hallen. Den välskötta föreningen bidrar till ett bekymmersfritt boende med sin grönskande gård som innehåller allt från lekplats och grillplats till bouleplan och cykelparkering. För den aktive finns gym i huset, och för bilägaren finns möjlighet till garageplats (separat kö-system). Läget kan inte bli bättre. På promenadavstånd når du Malmös pulserande stadskärna, strand/hav och grönskande parker. I närområdet finner du caféer, restauranger, apotek, bokhandel, blomsterhandel, diverse butiker och torghandel, samt skolor och förskolor. Dessutom erbjuder området utmärkta bussförbindelser.

  • Hiss
Kilian Zollsgatan 4D, Ribersborg, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Kilian Zollsgatan 4D

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Norban
2 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1,5/4
4 429 kr/mån
43 220 kr/m²

Välkommen till denna mysiga 2-rummare på belägen 1,5 trappa upp på en lugn och bred gata som maximerar ljusinsläppet och minimerar insyn. Bostaden har en unik planlösning med en rymlig matplats i köket, samt stora härliga fönster i samtliga rum. Den generösa takhöjden ger rymd till rummen och pryds av vackra takrosetter. Grannhusen mitt emot är strategiskt placerade och reflekterar solljuset in i lägenheten, vilket skapar en ljus och behaglig atmosfär året om. Perfekt belägen med endast 6 minuter till Malmö C med buss från Kronprinsen eller Tekniska museet. Denna bostad är en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet.

  • Plus
  • Hiss
Sivs Gränd 3A, Hyllie, Malmö kommun

Sivs Gränd 3A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Norban
1 350 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 2/5
3 060 kr/mån
41 538 kr/m²

På toppläge i Hyllie ligger denna välplanerade och ljusa etta som stod klar 2021. Hissen från markplan leder upp till andra våningen och lägenheten bjuder på snyggt kök i öppen planlösning mot det rymliga allrummet som leder ut till den mysiga balkongen. Lägg där till ett stilrent badrum med dusch och tvättmaskin samt hall med bra förvaringsmöjligheter. Föreningen bjuder på en grönskande innergård, tre gemensamma takterrasser och festlokal som kan hyras av medlemmarna. I närområdet finns både mataffärer, restauranger, shopping, tågstation och parker inom ett par minuters promenad. Här är det bara att flytta rakt in och trivas. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Norban
2 195 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 2/16
2 018 kr/mån
63 623 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade etta! Den öppna planlösningen med de stora fönsterna ger lägenheten härlig rymd och upplevs större än sina 34,5 kvm. Från vardagsrummet når man dessutom lägenhetens mysiga balkong. Vitt stilrent kök, parkettgolv och helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Perfekt boende för den som vill ha en billig månadskostnad i en nybyggd lägenhet där föreningen erbjuder många fördelar såsom t.ex. garage och bilpool. Här bor man ett par minuters promenad från både Lundbyvassen och Lindholmspiren där båten på mindre än fem minuter tar dig över till Stenpiren. Utmed vattnet finns fina promenadstråk och en kort cykeltur bort finns härliga promenadslingor och löpspår i Keillers park. Inom en snar framtid kommer spårvagnen att gå ett stenkast från lägenheten in till stan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dagvattengatan 8C, Hyllie, Malmö kommun

Dagvattengatan 8C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Norban
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/6
4 916 kr/mån
44 352 kr/m²

Högt upp i huset på Hyllies bästa läge på våning 5 finns nu möjlighet att förvärva denna genomgående tvåa med stor västerbalkong med utsikt över Dagvattenparken och Malmö Arena! Insynsskyddad lägenhet med stilsäkra materialval i hela bostaden med ljust parkettgolv, golvvärme, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett riktigt härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här bor du på centralt läge i området med Hyllie tågstation runt hörnet som möjliggör för utmärkt pendling till bl.a. Köpenhamn och Kastrup. Runt knuten dagligvarubutik i form av CityGross samt Emporia köpcenter. Här erbjuds utmärkta bussförbindelser och fina grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bergskroken 8, null, Mölndals kommun

Bergskroken 8

Lägenhet
Mölndals kommun
Norban
2 195 000 kr
34,5 m²
1 rum
3 563 kr/mån
63 623 kr/m²

Rymlig och stilren etta med högt i tak. Optimalt planerad med stort fönsterparti, ljusa materialval och utmärkta förvaringsmöjligheter. Här bor du granne med både gym och Safjällets naturreservat med sina härliga promenadstigar. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn finns på kort avstånd och går regelbundet, härifrån når du snabbt både Korsvägen och Mölndals centrum.

  • Uteplats
  • Hiss
Gustaf Pålssons Väg 18, Käglinge, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Gustaf Pålssons Väg 18, Käglinge, Malmö kommun, bild 2
Gustaf Pålssons Väg 18, Käglinge, Malmö kommun, bild 3

Gustaf Pålssons Väg 18

Villa
Käglinge, Malmö kommun
Norban
4 750 000 kr
136 + 9 m²
6 rum
382 m² tomt

Precis intill omtyckta Käglinge rekreationsområde ligger detta välplanerade hus med insynsskyddat trädäck med nedgrävd pool! Ett stilfullt hem med genomgående hög standard, stora öppna ytor på nedre plan och sovrummen privat belägna på övre plan. Här bor man bekvämt med ett modernt kök, två helkaklade badrum, bra förvaringsutrymmen samt grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Området är väldigt eftertraktat främst för närheten till naturen med promenadstråk, golfbanor och lekplatser, samtidigt som både affärer, förskolor och skolor finns i närheten.

  • Premium
Östra Vallgatan 2B, Centrum, Lunds kommun

Östra Vallgatan 2B

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Norban
2 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
2 408 kr/mån
71 719 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma, kvadratsmarta funkisetta på tredje våningen. Lägenheten vetter mot föreningens gård vilket ger ett lugnt och tyst läge. Här bor man i ett välskött hus från 1938 med mysig och insynsskyddad trädgård. Planlösningen är väl genomtänkt där den väl tilltagna takhöjden och de stora fönstren ger rymd och får lägenheten att upplevas större. I allrummet finns plats för både säng och soffa och köket har stilren vit inredning med matplats intill det stora fönsterpartiet. Tidstypiskt brädgolv genomgående i bostaden. Föreningens trädgård är en lugn oas med trädgårdsmöbler och grill under vår och sommar och det är lätt att glömma att Mårtenstorget och centrum ligger runt knuten. Här bor man med närhet till Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Dessutom är det utmärkta kommunikationsmöjligheter med busshållplatsen på Södra Esplanaden.

Sankt Göransgatan 153, Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 153

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
2 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 8/10
1 596 kr/mån
99 800 kr/m²

Visningar sker löpande - Kontakta ansvarig mäklare för att boka in tid. Väldisponerad hörnlägenhet med högt läge och utsikt mot Stadshuset och Vasastan. Optimalt planerad med stilrent kök, stambytt badrum från 2003 och en smart planlösning som möjliggör plats för både mindre matbord, soffa, säng och förvaring. På samma våningsplan finns två gemensamma balkonger och i föreningen finns tillgång till en större bokningsbar terrass. Attraktivt och expansivt läge vid Stadshagen med närhet till både dagligvaruhandel, T-bana, Kungsholms strand och på kort promenad via Karlbergs slott nås Vasastans stora utbud av restauranger och caféer.

  • Hiss
Roslagsgatan 60, Vasastan, Stockholms kommun
Roslagsgatan 60, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 60, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 60

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Norban
Pris saknas
126 m²
4 rum
vån 7/7
6 867 kr/mån

BRF Staren 8 söker köpare till råvind! Möjlighet att förvärva och färdigställa en eller flera lägenheter om totalt ca 126 kvm bostadsyta! Anbudsförfarandet kan komma att pågå till och med 2024-08-31 där målet är att avtal skrivs senast 2024-09-30. Föreningen förbehåller sig rätten att neka anbud utan att ange skäl. Läs mer längre ner i annonsen under - Beskrivning -

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Professorsgatan 4, Mölndal, Mölndals kommun

Professorsgatan 4

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Norban
3 995 000 kr
77 m²
3 rum
5 402 kr/mån
51 883 kr/m²

Välkommen till Professorsgatan 4 i Mölndal – ett modernt hem i toppklass! Denna genomgående lägenhet från 2024 erbjuder både uteplats och balkong, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen hela dagen. Här får du lyxen att bo i ett nybyggt hem med hög standard, där flera exklusiva tillval har gjorts för inredningen. Det stilfulla badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare och praktiska förvaringsskåp. Köket, med sin generösa matplats, är perfekt för både vardagsmåltider och middagsbjudningar. Vardagsrummet har en anslutande balkong som badar i eftermiddags- och kvällssol, medan uteplatsen vid entrén ger en härlig plats att njuta av morgon- och förmiddagssolen. Hela bostaden har ekparkett och målade väggar samt gott om garderober för förvaring. Området är en lugn och trivsam plats med närhet till allt du behöver. Här bor du med naturen runt hörnet och har flera grönområden och parker att njuta av. Det är bara en kort promenad till närmsta busshållplats, "Jolen Norra", vilket gör pendlingen enkel och bekväm. I närheten finns också skolor, förskolor och ett varierat utbud av service och butiker. Området erbjuder en perfekt balans mellan naturnära upplevelser och närhet till stadens bekvämligheter.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hägerstensvägen 300, Hägersten, Stockholms kommun

Hägerstensvägen 300

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Norban
2 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/3
2 123 kr/mån
80 484 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och fräscha etta i byggnad från 2019. Lägenheten bjuder på solljus som strålar in från morgon till eftermiddag genom fönsterna som vetter åt två håll - söder och öster. Detta i kombination med smarta compact living-lösningar gör att lägenheten känns rymligare än sina 31 kvadrat. Stilrent kök i öppen planlösning mot allrum, mysig balkong och rymligt badrum! 450 meter till Mälarhöjdens t-bana och på endast 9 minuter tar man sig med tunnelbanan in till Södermalm. Vid Mälarhöjdens tunnelbana finns även matbutik med postombud samt ett flertal kaféer och restauranger.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Räfsgatan 17C, Limhamn, Malmö kommun

Räfsgatan 17C

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Norban
4 550 000 kr
109 m²
5 rum
6 766 kr/mån
41 743 kr/m²

Här erbjuds ett modernt och ljust boende med välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan där den sociala delen är placerad på bottenplan och sovrummen finns avskilt på övre plan. Hemmet bjuder på ett stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två badrum, rymlig tvättstuga och en härlig stor uteplats som nås från vardagsrummet. Ett barnvänligt och lugnt kvarter med närhet till såväl Limhamn som shopping, restauranger och kulturutbud i Hyllie. I området stoltserar även Kalkbrottet - ett unikt naturreservat med en utsikt som sträcker sig mot Öresundsbron i horisonten och mysiga promenadstråk. Välkomna!

  • Uteplats
Wergelandsgatan 46G, Blackeberg, Stockholms kommun

Wergelandsgatan 46G

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Norban
1 895 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
2 857 kr/mån
59 219 kr/m²

I omtyckta Blackeberg ligger denna optimalt planerade 1,5a som nyproducerades 2018! Genomgående hög standard och öppen planlösning, praktiska lösningar för förvaring och möblering samt stora fönsterpartier i två väderstreck med ett rikligt ljusinsläpp och skogsutsikt. Utöver detta finns här också en generös uteplats med förmiddagssol. Lägenheten har använts som övernattningslägenhet och ingen har bott där permanent sedan den byggdes. Här bor du med närhet till skog, strand och bad, samtidigt som du har gångavstånd till tunnelbanan och Blackebergs Centrum med ett flertal butiker, mataffärer, restauranger och vardaglig service.

  • Uteplats
  • Hiss
Sjupundsgatan 43, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Sjupundsgatan 43

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Norban
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/7
3 352 kr/mån
47 981 kr/m²

Stilren tvåa i fastighet byggd 2022, som förenar modern bekvämlighet med en enkel och bekväm livsstil. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och rymlig atmosfär, som förstärks av den anslutande balkongen. Köket, av hög kvalitet från Ballingslöv, är perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Sovrummet har ett anslutande förråd som erbjuder extra förvaringsutrymme. Det eleganta badrummet är utrustat med dusch, golvvärme och tvättmöjligheter, vilket ger en känsla av vardagslyx. Fastigheten ligger i ett lugnt och tryggt område nära Ruddalen, Västra kyrkogården och Majorna, med ett mysigt café precis nedanför. För sociala tillfällen finns en gemensam takterrass med elgrill och ett utegym, vilket erbjuder både avkoppling och träningsmöjligheter. För bilägare finns garage i fastigheten, och med busshållplatsen Sjupundsgatan precis utanför dörren, där buss 16 går, är pendlingen smidig. Hemköp och STC runt hörnet gör vardagssysslorna enkla och bekväma. Kommunikationerna via Sjupundsgatan och Axel Dahlströms torg erbjuder ytterligare pendlingsmöjligheter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 60, Södermalm, Stockholms kommun
Ringvägen 60, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Ringvägen 60, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Ringvägen 60

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban
3 250 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 666 kr/mån
77 381 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade hem på trivsamma Södermalm! Tyst och fridfull bostad med fint ljusinsläpp, rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa, arbetsplats samt separat del som man enkelt kan skärma av för sovrum. Kök med matplats, helkaklat badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter. Läget är optimalt placerad på trivsamt läge mitt i innerstan – här finns ett stort utbud av restauranger, barer, caféer och goda kommunikationer med tunnelbana från Skanstull, pendeltåg från Södra station eller flera bussförbindelser. På promenadavstånd finns även Årstaviken och dess populära badmöjligheter samt fina promenadstråk.

  • Premium
  • Hiss
Isbergs gata 4, Dockan, Malmö kommun

Isbergs gata 4

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Norban
3 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1
3 889 kr/mån
48 409 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en unik bostad i Dockan - en gavellägenhet med ljusa rum och en fantastiskt härlig terrass i sydvästläge. Väldisponerade kvadratmeterna erbjuder generösa sällskapsytor då kök och vardagsrum samspelar i semiöppen planlösning. Tack vare gavelläget får man dessutom ljusinsläpp från två väderstreck. Från vardagsrummet når man den stora terrassen som är inmurad och privat belägen samt upphöjd från markplan. Här ute finns plats för både större matbord, grill och loungemöbler och man har sol från förmiddag till eftermiddag. Man bjuds på utsikt mot grönområdet och parken utanför huset samt på körsbärsträden på föreningens innergård. Lägenheten bjuder också på ett rymligt sovrum med inbyggda garderober, ytterligare förvaring i stor klädkammare och garderober i hallen samt badrum med egna tvättmöjligheter. Utanför porten finns allt Dockan har att erbjuda runt hörnet, småbåtshamnen, trevliga restauranger, promenadstråk och närhet till Malmö C. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Stormastgatan 9, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stormastgatan 9

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Norban
2 345 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/7
2 882 kr/mån
49 894 kr/m²

Välplanerad tvåa som byggdes 2016 med stor balkong i västerläge! Här erbjuds genomgående hög standard, öppna och sociala ytor med kök i anslutning till vardagsrum, bra förvaring med inbyggda garderober i både hall och sovrum samt bekvämligheten att ha ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. Perfekt läge med närhet till all tänkbar service och inom bekvämt gångavstånd nås dessutom Ribersborgsstranden, Västra Hamnens badbryggor, centralstationen samt Malmös stadskärna.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Agronomvägen 6, Råbylund, Lunds kommun

Agronomvägen 6

Lägenhet
Råbylund, Lunds kommun
Norban
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 557 kr/mån
39 909 kr/m²

Välkomna till omtyckta Råbylund och denna stilfulla lägenhet som nyproducerades av JM 2020. Optimalt planerad tvåa med hall som har bra förvaring i skjutdörrsgarderob, rymligt badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter, vardagsrum i anslutning till ett fullt utrustat kök samt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare garderobsförvaring. Utöver detta har lägenheten genomgående hög standard, fönster i tre väderstreck som skapar ett rikligt ljusinsläpp samt en rymlig balkong med morgon- och förmiddagssol. Här bor du i en naturnära stadsdel med vackra Råby sjöpark precis utanför dörren samt bra busskommunikationer in till centrala Lund.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Möllegatan 16, Väster, Lunds kommun

Möllegatan 16

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Norban
3 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 715 kr/mån
52 786 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig hörnlägenhet som utstrålar hemtrevnad och modernitet. Med sina 70 kvm, fördelade på tre rum och kök, erbjuder detta hem inte bara gott om plats för både vardag och fest, utan också en högkvalitativ boendestandard som gör livet både enklare och skönare. Här finns bl.a. nyare parkettgolv, kaklat badrum med golvvärme, kök från 2019/-20 och bra förvaringsutrymmen. Beläget på eftertraktade Möllegatan, placerar sig detta boende på ett av Lunds mest privilegierade lägen. Bara fem minuters promenad från Lund Centralstation, befinner du dig i hjärtat av staden med närhet till allt du kan önska. Oavsett om det gäller pendling till arbete eller studier, eller att njuta av Lunds kulturella utbud och mysiga caféer, har du allt inom bekvämt räckhåll.

  • Plus
Östra Kristinelundsvägen 13, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Östra Kristinelundsvägen 13

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Norban
2 345 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/4
5 600 kr/mån
34 485 kr/m²

Välplanerad 3:a med bevarad charm, stilrena materialval och sober färgsättning! Njut av en genomgående planlösning med fint ljusinsläpp, härliga sociala ytor, välplanerat kök och två sovrum. Perfekt lägenhet för paret eller den lilla familjen! Östra Kristinelundsvägen är en klassisk gata som går mellan Rönneholmsparken och Kronprinsen - här finns närhet till både Slottsstadens utbud av caféer och restauranger som promenadavstånd till fin natur i omtyckta Pildammsparken, Rönneholmsparken som Ribersborgsstranden. Bra kommunikationer från området som tar dig vidare in till stan. Välkommen!

  • Plus
Drottninggatan 5B, Slussen, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Drottninggatan 5B

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Norban
2 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 6/6
3 619 kr/mån
40 593 kr/m²

På centralt läge och i vacker fastighet med bevarade originaldetaljer ligger denna välplanerade 2:a med genomgående planlösning och fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck! Nyrenoverat kök från 2021 i lantlig stil med vinkyl, socialt vardagsrum, sovrum med optimala förvaringsmöjligheter i klädkammare och helkaklat badrum med tvättpelare. Ett bekvämt boende med tillgång till gemensam uteplats/terrass i föreningen. Direkt närhet till både city, Rörsjöstaden som Värnhem där kommunikationer, köpcentrum och allservice finns.

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30