Mäklare Yvonne Larsson

Yvonne Larsson

Om mig

Med ett öppet sinne, där jag lyssnar och tar in, vill jag ge våra kunder den servicenivå, det engagemang och den trygghet som jag själv skulle ha förväntat mig och önskat få vid en fastighetsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Färjegatan 2, Centralt, Härjedalens kommun
  • Lör 4 maj

Färjegatan 2

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
Pris saknas
135 + 80 m²
5 rum
1 359 m² tomt

Välkommen att förvärva denna fastighet med unikt läge i centrala Sveg med egen bryggplats i Ljusnan. Här finns allt man kan önska, utsikt mot Ljusnan fån både inglasat uterum, men även från soldäck, nya fönster, solceller på taket, jordvärme, dubbelgarage med golvvärme samt elbilsladdare, bastu, jacuzzi och mycket mera. Entrévåningen erbjuder fina sällskapsytor som består av hall, öppen planlösning mellan kök och allrum med braskamin och utgång både mot det inglasade uterummet och soldäcket. Kontorsrum och toalett, samt trappa upp till övervåningen och ner till suterrängvåningen Suterrängvåningen består av hall, gästrum/gillestuga, bastu, badrum med jacuzzi, dusch och dubbla handfat, tvättstuga med utgång till trädgården och pannrum. Övervåningen har hall, 2 sovrum, klädkammare och toalett.

  • Plus
  • Energieffektiv
Loftgatan 9, Centralt, Härjedalens kommun

Loftgatan 9

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
795 000 kr
103 + 103 m²
927 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villan som är belägen i ett lugnt bostadsområde i Sveg. Här finns fantastiska möjligheter för den som vill leva med naturen runt knuten och samtidigt ha alla bekvämligheter som den mysiga "småstads"idyllen har att erbjuda. Fastigheten har en entréveranda med tak och ingång till hall med en halvtrappa upp till entrévåningen. Goda sällskapsytor med matplats i anslutning till hallen och köksdelen, samt rymligt vardagsrum och matsal i vinkel, med utgång till den inglasade altanen och anslutning till soldäck. Det finns även två rymliga sovrum och ett badrum. Källarvåning med mysig gillestuga med braskamin, gästrum, toalett, tvättstuga/duschrum med bastu, verkstadsrum, matkällarförråd och trappa upp till garaget. Rymligt garage och goda förvaringsmöjligheter i förråd.

Östansjö 398, Östansjö, Härjedalens kommun
Östansjö 398, Östansjö, Härjedalens kommun, bild 2
Östansjö 398, Östansjö, Härjedalens kommun, bild 3

Östansjö 398

Villa
Östansjö, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
56 m²
2 rum
1 892 m² tomt

Här kan ni finna ro i själen, bara sitta på verandan och njuta av den vackra utsikten, eller varför inte gå ner till bryggan och ta ett morgondopp en tidig sommarmorgon? Här är bilfritt, ingen motorväg som susar i bakgrunden, bara tysthet. Ett stenkast bort ligger en fin sandstrand och i närområdet kan man fiska, åka skidor, paddla kanot, strosa i skogen eller ta en skotertur över sjön eller på de fina skoterleder som finns i området som leder upp till orörd fjällnatur. Mysig timmerstuga på 56 kvm, byggd 1971 med veranda och uteplats med enastående utsikt och solläge. Man kommer in i hall del med plats för ytterkläder och har öppen planlösning mot storstuga med synliga timmerstockar i taket, braskamin och nytt och fräscht kök med diskbänk, diskmaskin, induktions häll, fläkt, kombinerad ugn/mikro och kyl/frys. Hela stugan har trägolv och träpanel på väggar och tak. Sovrummet ligger till höger i hallen och har sovplatser för fyra personer. Badrum med wc, handfat, duschkabin och varmvattenberedare. Vatten är anslutet från en lokal vattenförening och avlopp i egen en-kammarbrunn. Finns även sommarvatten. Man kan med enkla medel tömma ur vattensystemet så att huset kan var helt kallställt under vintern. Stugan säljs delvis möblerad. På tomten som är 1892 kvm, ligger även en gäststuga med sovplatser för 2-3 personer och en förrådsbyggnad/vedbod nedanför. Egen brygga.

  • Premium
Tjärngatan 15, null, Härjedalens kommun

Tjärngatan 15

Villa
Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
875 000 kr
143 + 42 m²
861 m² tomt

Välkommen till Tjärngatan 15 och denna trivsamma villa med rymlig entréhall, ljust och trevligt kök, vardagsrum med öppen planlösning mot matsalen. 2 sovrum, rymligt badrum och bastu m.m. Övervåningen har ett rymligt allrum och 2 sovrum. Fastigheten ligger på lugn gata med direkt närhet till längdskidspår, skoterled och sommarbad i Sandtjärnen.

Målga 806, Älvros, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Målga 806

Villa
Älvros, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
285 000 kr
95 + 12 m²
4 rum
1 789 m² tomt

Välkommen till denna gårdsfastighet fridfullt beläget mellan byarna Älvros och Remmen och med närhet till Målgaån och skoterled bakom knuten. Huset består av hall, kök och två rum på entrévåning och på övervåningen, hall, sovrum, allrum/sovrum och flertalet förrådsutrymmen. Hela fastigheten är i renoveringsbehov. Eget vatten-och avlopp samt el indraget ej fungerande i dagsläget. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Ångevägen 6, Centralt, Härjedalens kommun

Ångevägen 6

Övrigt
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
750 000 kr
1 416 m² tomt

Centralt belägen fastighet i Ytterhogdal med tomt på 1416 kvm. Mittemot ligger en Ica butik och man har en mycket privat och trevlig trädgårdstomt med bl.a. Knoppergården som närmaste granne. Fastigheten är byggd 1958 som består av 2 st före detta kontorsrum på 99 kvm med före detta bankvalv, kan med fördel brukas som bostadslägenhet alternativt bedriva någon form av verksamhet. Hall, kök och 2 wc. Nya ytskikt i lokalerna, samt nya fönster, luft-vatten värmepump. Separat lägenhet på 79 kvm med kök, vardagsrum med uteplats, 2 sovrum och källare med pannrum med pelletspanna med elpatron och VVB. Matkällare, tvättstuga med tvättho, dusch och tvättmaskin samt förrådsrum. Hyresgäst finns i den mindre lägenheten med en intäkt på ca 60 000 kr/år. Garage och förråd.

  • Plus
null, null, Härjedalens kommun

Gård/Skog
Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
975 000 kr
1 689 m² tomt

Vackert belägen tomt strax utanför Bruksvallarna med endast några minuter till slalombacken och skidspåren. Vintertid har vi 11 mil välpreparerade skidspår som slingrar sig i dalgången och går upp i vår vackra högfjällsnatur. Sommartid finns oändliga möjligheter till stora naturupplevelser. Tillhörande enklare garagebyggnad som är behov av renovering som kan användas som förvaring av skoter, fyrhjuling etc. Tomten kan även nyttjas som ställplats för husbilen.

Härjedalsgatan 36, Kåkstan, Härjedalens kommun

Härjedalsgatan 36

Villa
Kåkstan, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
950 000 kr
145 + 21 m²
6 rum
1 284 m² tomt

Välkommen till denna fastighet som karaktäriseras av ljus och rymd med ett generöst ljusinsläpp i salen, som även har en braskamin och öppen planlösning mot köket vilket ger möjlighet för trevliga middagar med familj och vänner. På entrévåningen finner vi hall med golvvärme, kök, sal, tre sovrum, toalett och ett helkaklat badrum/tvättstuga. Övervåningen har ett allrum och ett sovrum. Huset är väldisponerat och utnyttjas på bästa sätt. På tomten finns gott om plats för bilar och en rymlig jord/vinkällare. I Sveg bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast från både skola och förskola och allt vad Sveg har att erbjuda. Man har även fördelen med att man är nära natur, skidåkning, skoteråkning och fina fiskevatten m.m.

  • Plus
Härjedalsgatan 30, Kåkstan, Härjedalens kommun

Härjedalsgatan 30

Villa
Kåkstan, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
370 + 161 m²
2 252 m² tomt

En unik fastighet som erbjuder dig möjligheten att skapa ditt drömboende. Här har du möjlighet att hyra ut lägenheter alternativt att forma ett generationsboende med två separata lägenheter, en på varje våningsplan. Eller kan du välja att sammanfoga de två våningsplanen och skapa en rymlig villa. På vindsvåningen finns möjlighet till en övernattningslägenhet, perfekt för tonårsbarnen eller att hyra ut som studentlägenhet. I källaren finns matkällarförråd, förvaringsmöjligheter, pannrum med fjärrvärme och tvättstuga. Härlig trädgård med möjlighet att odla egna grönsaker och gott om utrymme för barnen att leka. Fastigheten har även ett fristående garage.

  • Energieffektiv
Loftgatan 2, Centralt, Härjedalens kommun

Loftgatan 2

Lägenhet
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
270 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 151 kr/mån
3 418 kr/m²

Välkommen till Loftgatan 2b och den här rymliga och hemtrevliga 3:an med balkong. Här bor man i centralt läge med närhet till allt Sveg har att erbjuda inklusive café, restauranger, matbutiker, apotek med mera! Man kommer in i hallen där det finns generöst om förvaring med sju stycken inbyggda garderober och sedan in till ett trivsamt kök samt ett rymligt vardagsrum med laminat golv och utgång till balkongen. I lägenheten finns även ett sovrum med tre garderober och ett badrum med dusch. Lägenheten är ljus, trivsam och det är enkelt att röra sig emellan rummen, sovrummet har till exempel två ingångar. Separat ingång till ett rum som lämpar sig för eventuell uthyrning, med egen toalett och tvättmaskin/torktumlare. På byggnadens baksida sträcker sig en stor gräsmatta som man har utsikt över från balkongen. I källaren finns ett förråd som följer med lägenheten och en gemensam tvättstuga i föreningen.

  • Plus
Loftgatan 5, Centralt, Härjedalens kommun

Loftgatan 5

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
775 000 kr
103 + 131 m²
6 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna rejäla 70-talsvilla, Gullringshus, som är stilrent inredd i originalskick från byggåret 1971. Huset är mycket välbehållet och entrévåningen består av hall, kök, vardagsrum med luftvärmepump och utgång till inglasad altan, 3 sovrum och badrum. Källare med gillestuga som är utrustad med pelletskamin, ett gästrum, tvättstuga, hobbyrum, duschrum, förråd samt jordkällare och trappa upp till garaget/verkstad som ligger på gatuplanet. Trevlig trädgårdstomt på baksidan av huset mot trädunge. Villan kommer att säljas med friskrivningsklausul, då säljaren är ett Dödsbo.

  • Plus
Härjulfs väg 7, Centralt, Härjedalens kommun
Härjulfs väg 7, Centralt, Härjedalens kommun, bild 2
Härjulfs väg 7, Centralt, Härjedalens kommun, bild 3

Härjulfs väg 7

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
445 000 kr
150 + 125 m²
5 rum
1 530 m² tomt

OBS Prissänkt! Välkommen till denna centralt belägna fastighet i Lillhärdal med två affärslokaler med separata ingångar och stora skyltfönster, varav den ena är uthyrd till frisörsalong. Här finns även möjlighet att bedriva egen verksamhet eller att hyra ut den andra lokalen som har 2 rum. Gemensam wc och hall innanför lokalerna. Det finns även en lagerlokal, och två gästrum varav det ena är uthyrt. Hyreskontrakt följer med köparen för att hyresgästerna ska kvarstå. Separat ingång och entréhall på insidan av gården för lägenheten på övervåningen som består av möblerbar hall med utgång till balkong, kök, vardagsrum , tre sovrum och badrum. Källare i original skick med tvättstuga, matkällare, förrådsrum, pannrum med jordvärmeinstallation och garage. På tomten finns ett garage med ett gästrum. TOTALA INTÄKTER : 38 656 kr/år.

  • Premium
  • Balkong
Vålkojan 632, Vålkojan, Vemhån, Härjedalens kommun

Vålkojan 632

Tomt
Vålkojan, Vemhån, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
375 000 kr
1 692 m² tomt

Välkommen till denna tomt som har närhet till många av Härjedalens populära skidorter såsom Björnrike, Vemdalsskalet och Storhogna. I närheten ligger också Veman som erbjuder ett varierat fiske och för den skoterintresserade finns även ett brett utbud av skoterspår. Tomten ligger i detaljplanerat område och får bebyggas med högst 2 fritidshus med sammanlagd area av 110 kvm samt 1 fristående. Högst 1 våning mmed högsta byggnadshöjd 4,5 m. El och vatten intill tomtgräns. Avlopp anordnas genom enskild 3-kammarbrunn. För vidare frågor kontakta Härjedalens kommun, vxl 0687-165 00.

Svegsgatan 38, Centralt, Härjedalens kommun

Svegsgatan 38

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 100 000 kr
112 + 175 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till Svegsgatan 38 och den här fantastiskt rymliga villan som erbjuder allt även för den större familjen! Bostaden har över tre plan 4 sovrum, rymliga sociala ytor såsom ett ljust vardagsrum med braskamin, inglasad veranda med trädäck, ett fullt utrustat nytt Härjedalskök -20, matsal, badrum, WC med mera. På källarplan finns bland annat rymligt rum för tex verkstad/ hemmagym, tvättstuga, bastu, trinettkök, kontorsrum och garage. Fiber finns indraget till huset och det finns elbilsladdare. Solceller på taket -20. Fastigheten är besiktigad. Trädgården är vackert bevuxen med äppelträd, en ek, havtorn- och bärbuskar. Svegsgatan är belägen i ett lugnt villaområde, men man har också närhet till matbutiker, apotek, caféer, butiker, skolor med mera. Runt knuten finns också ett fantastiskt naturliv såsom ån Ljusnan, skogsmarker, skid- och motionsspår!

Visar alla 14