Mäklare Yvonne Larsson

Yvonne Larsson

Om mig

Med ett öppet sinne, där jag lyssnar och tar in, vill jag ge våra kunder den servicenivå, det engagemang och den trygghet som jag själv skulle ha förväntat mig och önskat få vid en fastighetsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östansjö 398, Östansjö, Härjedalens kommun
Östansjö 398, Östansjö, Härjedalens kommun, bild 2
Östansjö 398, Östansjö, Härjedalens kommun, bild 3

Östansjö 398

Fritidshus
Östansjö, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
1 892 m² tomt

Här kan ni finna ro i själen, bara sitta på verandan och njuta av den vackra utsikten, eller varför inte gå ner till bryggan och ta ett morgondopp en tidig sommarmorgon? Här är bilfritt, ingen motorväg som susar i bakgrunden, bara tysthet. Ett stenkast bort ligger en fin sandstrand och i närområdet kan man fiska, åka skidor, paddla kanot, strosa i skogen eller ta en skotertur över sjön eller på de fina skoterleder som finns i området som leder upp till orörd fjällnatur. Mysig timmerstuga på 56 kvm, byggd 1971 med veranda och uteplats med enastående utsikt och solläge. Man kommer in i hall del med plats för ytterkläder och har öppen planlösning mot storstuga med synliga timmerstockar i taket, braskamin och nytt och fräscht kök med diskbänk, diskmaskin, induktions häll, fläkt, kombinerad ugn/mikro och kyl/frys. Hela stugan har trägolv och träpanel på väggar och tak. Sovrummet ligger till höger i hallen och har sovplatser för fyra personer. Badrum med wc, handfat, duschkabin och varmvattenberedare. Vatten är anslutet från en lokal vattenförening och avlopp i egen en-kammarbrunn. Finns även sommarvatten. Man kan med enkla medel tömma ur vattensystemet så att huset kan var helt kallställt under vintern. Stugan säljs delvis möblerad. På tomten som är 1892 kvm, ligger även en gäststuga med sovplatser för 2-3 personer och en förrådsbyggnad/vedbod nedanför. Egen brygga.

  • Premium
  • Uteplats
HÄRJEDALEN KOLSÄTTER 5:10, 5:3, Härjedalen, Härjedalens kommun
HÄRJEDALEN KOLSÄTTER 5:10, 5:3, Härjedalen, Härjedalens kommun, bild 2
HÄRJEDALEN KOLSÄTTER 5:10, 5:3, Härjedalen, Härjedalens kommun, bild 3

HÄRJEDALEN KOLSÄTTER 5:10, 5:3

Gård/Skog
Härjedalen, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
5 300 000 kr
257,2 ha tomt

Skogsfastighet belägen ca 3,5 mil öster om Sveg. Här finns fina möjligheter både för dig som ny skogsägare och för dig som vill utöka ditt skogsinnehav med god tillväxt. Fastigheten består av tre intilliggande skiften om ca 259 ha totalt. Den produktiva skogsmarken uppgår till 206,3 ha. Skog med övervägande del yngre skog med god tillväxt. Totalt virkesförråd om 10 135 m3sk varav 1 725 m3sk i huggningsklass S 2 skog. God bonitet och bra vägnät. Fastigheten ingår i jakt i Kolsätts jaktlag som förfogar över 4 000 ha.

  • Premium
Ytterberg Östpåhögen 658, Sveg, Härjedalens kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Ytterberg Östpåhögen 658, Sveg, Härjedalens kommun, bild 2
Ytterberg Östpåhögen 658, Sveg, Härjedalens kommun, bild 3

Ytterberg Östpåhögen 658

Gård/Skog
Sveg, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
690 000 kr
7,6 ha tomt

Välkommen till Ytterberg och denna idylliska fastighet med tillhörande ladugård och timmerstuga. Intilliggande skog med ca 8,2 ha ingår i fastigheten. Skogen består av ca 1,4 ha inägomark samt 3 ha skogsmark med ett totalt virkesförråd om ca 775 m³sk. Lagom avskilt beläget med utsikt över skog och grönskande ängar, bostadsbyggnaden är ca 123 kvm, byggd 1909, perfekt anpassat som permanentboende eller som fritidsboende. På entréplan finns en hall, kök, kammare, vardagsrum samt ett badrum med dusch. Övervåningen består av en hall med inbyggda garderober samt två sovrum, respektive med tillhörande förrådsrum och badrum. Vid entrén finns en veranda med utsikt över den fina gården.

  • Premium
Jämtlandsgatan 19B, null, Härjedalens kommun

Jämtlandsgatan 19B

Villa
Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
995 000 kr
145 + 82 m²
6 rum
1 773 m² tomt

Välkommen till den här fantastiskt charmiga 'flygel' fastighet anno 1929 i centrala Sveg! Här möts man av en vacker och tidsenlig målad träfasad samt en entré med stenveranda. Man kommer in i husets entréplan där det finns en hall, ett rymligt kök, vardagsrum, WC, samt ett oinrett rum. Rummen är ljusa och luftiga med vackra fönster, charmig träpanel, ekparkett- och klinkergolv. Det hemtrevliga köket har vita träluckor, vitvaror i modernt rostfritt stål och en matplatsdel med braskamin. På övervåningen finns en hall, två sovrum, kattvind och ett fint och modernt badrum med badkar och dusch. Husets källarplan har ett allrum, sovrum, WC, tvättstuga, bastu, duschrum och pannrum för fjärrvärme. Fastigheten har en tomt med gräsmatta samt en rymlig uteplats mot innergården. På tomten finns också ett garage med stora extra ytor för exempelvis snickeri eller annan verksamhet.

  • Plus
Svegsgatan 7E, Centralt, Härjedalens kommun
Svegsgatan 7E, Centralt, Härjedalens kommun, bild 2
Svegsgatan 7E, Centralt, Härjedalens kommun, bild 3

Svegsgatan 7E

Övrigt
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 750 000 kr
1 480 m² tomt

I hjärtat av Sveg ligger den här charmiga byggnaden som är uppdelad i nio separata hyreslägenheter. Fastigheten från 1918 har en utmärkande sekelskiftesstil med putsad fasad och genomgående vackra detaljer. På baksidan av huset finns en mysig innergård med blomstrande små trädgårdar och här har några av lägenheterna privata uteplatser. Lägenheterna i fastigheten består av fyra 1,5-rok, en 2-rok, en 3-rok, en 4-rok samt en 5-rok uppdelat över två våningar. Total interiör uthyrnings area för bostäder är 580kvm. Övriga utrymmen med möjlighet att göra i ordning: - Mindre lägenhet på källarplan - Rymlig källarlokal - cirka 140 kvm - Etagelägenhet i huslängan vid sidan - 2 plan om ca 40 kvm vardera, beroende på planlösning. - Vindsvåning i stora huset - 160 kvm - Lokaler kan ersättas med lägenheter - cirka 100 kvm Utförda samt pågående renoveringar: - Isolering av vind med lösull -20/21 - tre lägenheter helt nyrenoverad -22/23 - Nya golv och ytskikt i 1,5-rok lgh -20 - Utrymme för ny tvättstuga i källare påbörjad med nya ytskikt mm. -21 - Längan på byggnaden har nytt tak sedan ca. 20 år tillbaka - Lagning och renovering av fasad är utförd 2021. Övriga detaljer: - Huset har fjärrvärme - Byggnaden har separat tvättstuga

  • Premium
Gränsgatan 4, Centralt, Härjedalens kommun

Gränsgatan 4

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 350 000 kr
1 247 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga hyresfastighet som är centralt belägen i Sveg! Fastigheten är från 1929 och har en boa på 296 kvm och består av tre lägenheter totalt. Charmig trädgårdstomt på 1247 kvm med förrådsbyggnad/vedbod, lekstuga, garage och carport. Fastigheten har många äldre detaljer välbevarade såsom takhöjd, kakelugn, spegeldörrar m.m. Ett perfekt val för den som söker en investering eller möjlighet att skapa sitt eget boende. Lgh1/Entré HALL Tapet vägg, trägolv. Kläd förvaring och insats kamin. HALL MOT KÖK Målad vägg, plastmatta golv, garderober, kläd förvaring. KÖK Fönster, tapet, delvis bröstpanel vägg, plastmatta och pärlspont tak. Ljusgult Ikea kök, kakel ovanför diskbänk, kyl, frys, diskmaskin, spishäll med fläkt och ugn. MATSAL Fönster, tapet vägg, trägolv. Burspråk ut mot trädgården. VARDAGSRUM Fönster, tapet vägg, trägolv och målat tak. Välbevarad kakelugn. Utgång till veranda. SOVRUM Fönster, tapet vägg, laminatgolv. Ingång till egen Wc. GÄSTRUM/SOVRUM Fönster, tapet vägg, laminatgolv, målat tak. SYATELJÉ/SOVRUM Fönster, tapet vägg, laminatgolv. Kakelugn(ur funktion). BADRUM Fönster, kakel vägg, klinkers golvvärme, handfat, Wc och dusch hörna. KÄLLARPLAN Utrymmen för Tvättstuga med tvättmaskin, torktumplare, pannrum samt förråd. LGH 2, Övre plan HALL/ALLRUM Fönster, tapet delvis träpanel vägg, plastmatta golv. Utgång till balkong. KÖK Fönster, tapet, träpanel vägg, plastmatta golv. Ljusa köksluckor, spis med häll och fläkt och diskmaskin. Kyl, frys och skafferi. VARDAGSRUM Fönster, tapet vägg, laminatgolv. Öppenspis samt utgång till balkong. SOVRUM Fönster, tapet vägg, plastmatta golv. Flertalet garderober. BADRUM Kakel vägg, klinkers golv. Dusch, handfat, tvättmaskin och Wc. LGH 3, Övre plan Hall Tapet vägg, plastmatta golv. Hylla för klädförvaring. Fönster, målad vägg, plastmatta golv. Äldre köksinredning. Kyl och frys. VARDAGSRUM/SOVRUM Fönster, tapet vägg, plastmatta golv. Kakelugn. BADRUM Våtrumstapet, våtrumsmatta golv. Dusch, handfat, Wc och tvättmaskin.

  • Plus
HÄRJEDALEN ÄLVROS KYRKBY 42:6, Sveg, Härjedalens kommun

HÄRJEDALEN ÄLVROS KYRKBY 42:6

Fritidshus
Sveg, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
595 000 kr
30 m²
2 rum
1 350 m² tomt

Charmig stuga på sjötomt med egen brygga belägen på skogstomt alldeles intill Masjön, ca 8 km från byn Älvros. Storstuga med avskärmad köks-del och braskamin. Utedass och vedbod. Rikligt med blåbär och lingon samt närhet till skoterled. Goda fiskemöjligheter.

Andåsen 175, Älvros, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Andåsen 175

Fritidshus
Älvros, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
375 000 kr
52 m²
1 rum

Välkommen till denna fantastiska stuga tillhörande gäststuga med unikt och naturskönt läge med direkt närhet till Andåstjärnen. Stugorna är belägen ca 7 km norr om Älvros. STORSTUGA Uppförd i timmer på plintar och takplåt med delvis inglasad veranda och två glas fönster. Kombinerat allrum/matrum med sovplats för två personer. Tapet, delvis träpanel vägg, samt trätak med balkar. Bänk för disk och matlagning med gasol spis och köksö i trä. GÄSTSTUGA Uppfört i träfasad med takplåt på plintar och två glas fönster. Allrum med sov loft. Fönster, plastmatta, samt tapet vägg. Köks-del med gasolkök. FÖRRÅD/VEDBOD Uppfört i träfasad med takplåt på natursten. UTEDASS Klassiskt utedass uppfört i träfasad med plåttak på natursten. Vatten tas från "bäcken" som kommer från tjärnen.

  • Plus
Härjeåsjön 278, Härjeåsjön, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Härjeåsjön 278

Fritidshus
Härjeåsjön, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
895 000 kr
60 + 18 m²
4 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till populära Härjeåsjön och till denna mysiga stuga! Stugan har fräscht kök med matplats och braskamin samt allrum med braskamin och ett tvättrum. Sovloft med två rum. Här finns även en gäststuga med vedspis och allrum. Bastustuga med duschmöjligheter och badbalja. Grillplats, vedbod, utedass och förvaringsbodar samt hundgård. Fastigheten har ett otroligt vackert och lugnt läge; i stort sett hela tomten har en klar vy ner mot sjön. Det går en stig som leder till vattenbrynet för härliga sommarkvällar och ett svalkande kvällsdopp. Fastigheten har ej el indraget.

  • Plus
Åsen 787, Åsen, Härjedalens kommun
Åsen 787, Åsen, Härjedalens kommun, bild 2
Åsen 787, Åsen, Härjedalens kommun, bild 3

Åsen 787

Fritidshus
Åsen, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
895 000 kr
80 m²
3 rum
1 990 m² tomt

Här kan ni finna lugnet, bara sitta på soldäcket och njuta av den vackra utsikten och lyssna på fågelkvittret, eller varför inte gå ner till bryggan och ta ett morgondopp en tidig sommarmorgon? Stugan består av hall, kök, storstuga och badrum, på sovloftet finns hall och två sovrum. Tillhörande förrådsbyggnad och vedbod. Indraget el och eget vatten från borrad brunn. Båt ingår med båtmotor på 15 hk. I närheten ligger en fin badstrand och i närområdet kan man fiska, åka skidor, paddla kanot, strosa i skogen eller ta en skotertur över sjön eller på de fina skoterleder som finns i området som leder upp till orörd fjällnatur.

  • Premium
null, Orrmo, Härjedalens kommun
null, Orrmo, Härjedalens kommun, bild 2
null, Orrmo, Härjedalens kommun, bild 3

Fritidshus
Orrmo, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 195 000 kr
38 m²
3 rum
578 m² tomt

Välkommen till denna underbara stuga med båtkänsla och ligger alldeles intill sjön. Inglasat uterum, hall, allrum med kök och öppenspis samt utgång till soldäcket . Två sovrum. På tomten finns en förrådsbyggnad med vedbod, förbränningstoalett samt utedass. Flytbrygga ingår. Ny el är indraget men inte VA. Luftvärmepump.

  • Premium
Sålnbergsbodarna 217, Sålnbergsbodarna, Härjedalens kommun

Sålnbergsbodarna 217

Fritidshus
Sålnbergsbodarna, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
395 000 kr
40 m²
1 rum
4 400 m² tomt

Välkommen till denna idylliska fäbodvall i Sålnbergsbodarna som ligger ca drygt 1 mil utanför Sveg. Fastigheten består av en timrad "Gammelstuga" som är i originalskick och kan användas som sommarbostad, samt ett boningshus i timmer som uppfördes på 70-talet, och som tidigare var en del av en före detta ladugård. Den är vinterisolerad med kamin i köket och öppenspis i storstugan. På tomten finns även ett härbre med sovplatser, samt en timrad lada som används som förråd /vedbod samt ett utedass. Gångavstånd och skymt av sjön som ligger nedanför. För att ta sig in till Sålnbergsbodarna måste man ha en kod till en bom.

  • Plus
Särnavägen 73, Härjeån, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår
Särnavägen 73, Härjeån, Härjedalens kommun, bild 2
Särnavägen 73, Härjeån, Härjedalens kommun, bild 3

Särnavägen 73

Fritidshus
Härjeån, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
450 000 kr
40 m²
3 rum
2 988 m² tomt

Välkommen till denna mysiga timmerstuga med tillhörande förrådslänga som ligger ligger utanför byn Lillhärdal i Härjedalen med närhet till bra fiske i Härjeån, skoterleder och Vedungsfjällen. Stugan har rymlig veranda vid entrén, hall med gott om plats för ytterkläder, rymligt kök med stora spröjsade fönster, skafferi, och bra med förvaringsskåp samt öppen planlösning mot storstugan som har både kamin och öppenspis och även det rummet har två stora spröjsade fönster. Från hallen går en trappa upp mot sovloft som har hall med öppen planlösning mot ena sovloftet och ett sovdel mot andra sidan. På tomten finns en förrådslänga med gjuten platta och portar där det finns en dieselgenerator som genererat el till lampor och dyl

  • Premium
Färjegatan 2, Centralt, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Färjegatan 2

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 350 000 kr
135 + 80 m²
5 rum
1 359 m² tomt

Välkommen att förvärva denna fastighet med unikt läge i centrala Sveg med egen bryggplats i Ljusnan. Här finns allt man kan önska, utsikt mot Ljusnan fån både inglasat uterum, men även från soldäck, nya fönster, solceller på taket, jordvärme, dubbelgarage med golvvärme samt elbilsladdare, bastu, jacuzzi och mycket mera. Entrévåningen erbjuder fina sällskapsytor som består av hall, öppen planlösning mellan kök och allrum med braskamin och utgång både mot det inglasade uterummet och soldäcket. Kontorsrum och toalett, samt trappa upp till övervåningen och ner till suterrängvåningen Suterrängvåningen består av hall, gästrum/gillestuga, bastu, badrum med jacuzzi, dusch och dubbla handfat, tvättstuga med utgång till trädgården och pannrum. Övervåningen har hall, 2 sovrum, klädkammare och toalett.

  • Plus
  • Energieffektiv
Loftgatan 9, Centralt, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Loftgatan 9

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
795 000 kr
103 + 103 m²
927 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villan som är belägen i ett lugnt bostadsområde i Sveg. Här finns fantastiska möjligheter för den som vill leva med naturen runt knuten och samtidigt ha alla bekvämligheter som den mysiga "småstads"idyllen har att erbjuda. Fastigheten har en entréveranda med tak och ingång till hall med en halvtrappa upp till entrévåningen. Goda sällskapsytor med matplats i anslutning till hallen och köksdelen, samt rymligt vardagsrum och matsal i vinkel, med utgång till den inglasade altanen och anslutning till soldäck. Det finns även två rymliga sovrum och ett badrum. Källarvåning med mysig gillestuga med braskamin, gästrum, toalett, tvättstuga/duschrum med bastu, verkstadsrum, matkällarförråd och trappa upp till garaget. Rymligt garage och goda förvaringsmöjligheter i förråd.

Målga 806, Älvros, Härjedalens kommun

Målga 806

Fritidshus
Älvros, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
285 000 kr
95 + 12 m²
4 rum
1 789 m² tomt

Välkommen till denna gårdsfastighet fridfullt beläget mellan byarna Älvros och Remmen och med närhet till Målgaån och skoterled bakom knuten. Huset består av hall, kök och två rum på entrévåning och på övervåningen, hall, sovrum, allrum/sovrum och flertalet förrådsutrymmen. Hela fastigheten är i renoveringsbehov. Eget vatten-och avlopp samt el indraget ej fungerande i dagsläget. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Svegsgatan 22, Centralt/Kåkstan, Härjedalens kommun

Svegsgatan 22

Villa
Centralt/Kåkstan, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 595 000 kr
96 m²
3 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda och stilrena enplansvilla med fokus på kvalité och trivsel, inga renoveringar och minimalt underhåll de närmsta åren. Villan består av hall, rymligt kök och allrum med öppen planlösning, 2 sovrum, badrum och tvättstuga/groventré med utgång till trädgården. Frånluftsvärmepump med golvvärme i hela huset, gångavstånd till allt vad Sveg har att erbjuda. Ingen fastighetsskatt kommande 15 åren.

  • Plus
Ångevägen 6, Centralt, Härjedalens kommun

Ångevägen 6

Övrigt
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
750 000 kr
4 rum
1 416 m² tomt

Centralt belägen fastighet i Ytterhogdal med tomt på 1416 kvm. Mittemot ligger en Ica butik och man har en mycket privat och trevlig trädgårdstomt med bl.a. Knoppergården som närmaste granne. Fastigheten är byggd 1958 som består av 2 st före detta kontorsrum på 99 kvm med före detta bankvalv, kan med fördel brukas som bostadslägenhet alternativt bedriva någon form av verksamhet. Hall, kök och 2 wc. Nya ytskikt i lokalerna, samt nya fönster, luft-vatten värmepump. Separat lägenhet på 79 kvm med kök, vardagsrum med uteplats, 2 sovrum, badrum och källare med pannrum med pelletspanna med elpatron och VVB. Matkällare, tvättstuga med tvättho, dusch och tvättmaskin samt förrådsrum. Hyresgäst finns i den mindre lägenheten med en intäkt på ca 60 000 kr/år. Garage och förråd.

  • Plus
null, Bruksvallarna, Härjedalens kommun

Gård/Skog
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
975 000 kr
1 689 m² tomt

Vackert belägen tomt strax utanför Bruksvallarna med endast några minuter till slalombacken och skidspåren. Vintertid har vi 11 mil välpreparerade skidspår som slingrar sig i dalgången och går upp i vår vackra högfjällsnatur. Sommartid finns oändliga möjligheter till stora naturupplevelser. Tillhörande enklare garagebyggnad som är behov av renovering som kan användas som förvaring av skoter, fyrhjuling etc. Tomten kan även nyttjas som ställplats för husbilen.

Härjedalsgatan 30, Kåkstan, Härjedalens kommun

Härjedalsgatan 30

Villa
Kåkstan, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
370 + 161 m²
2 252 m² tomt

En unik fastighet som erbjuder dig möjligheten att skapa ditt drömboende. Här har du möjlighet att hyra ut lägenheter alternativt att forma ett generationsboende med två separata lägenheter, en på varje våningsplan. Eller kan du välja att sammanfoga de två våningsplanen och skapa en rymlig villa. På vindsvåningen finns möjlighet till en övernattningslägenhet, perfekt för tonårsbarnen eller att hyra ut som studentlägenhet. I källaren finns matkällarförråd, förvaringsmöjligheter, pannrum med fjärrvärme och tvättstuga. Härlig trädgård med möjlighet att odla egna grönsaker och gott om utrymme för barnen att leka. Fastigheten har även ett fristående garage.

  • Energieffektiv
Loftgatan 5, Centralt, Härjedalens kommun

Loftgatan 5

Villa
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
650 000 kr
103 + 131 m²
6 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna rejäla 70-talsvilla, Gullringshus, som är stilrent inredd i originalskick från byggåret 1971. Huset är mycket välbehållet och entrévåningen består av hall, kök, vardagsrum med luftvärmepump och utgång till inglasad altan, 3 sovrum och badrum. Badrum och Wc är helt nyrenoverade 2024. Källare med gillestuga som är utrustad med pelletskamin, ett gästrum, tvättstuga, hobbyrum, duschrum, förråd samt jordkällare och trappa upp till garaget/verkstad som ligger på gatuplanet. Trevlig trädgårdstomt på baksidan av huset mot trädunge. Villan kommer att säljas med friskrivningsklausul, då säljaren är ett Dödsbo.

  • Plus
Härjulfs väg 7, Centralt, Härjedalens kommun
Härjulfs väg 7, Centralt, Härjedalens kommun, bild 2
Härjulfs väg 7, Centralt, Härjedalens kommun, bild 3

Härjulfs väg 7

Övrigt
Centralt, Härjedalens kommun
Nordica Fastighetsbyrå AB
445 000 kr
150 + 125 m²
5 rum
1 530 m² tomt

OBS Prissänkt! Välkommen till denna centralt belägna fastighet i Lillhärdal med två affärslokaler med separata ingångar och stora skyltfönster, varav den ena är uthyrd till frisörsalong. Här finns även möjlighet att bedriva egen verksamhet eller att hyra ut den andra lokalen som har 2 rum. Gemensam wc och hall innanför lokalerna. Det finns även en lagerlokal, och två gästrum varav det ena är uthyrt. Hyreskontrakt följer med köparen för att hyresgästerna ska kvarstå. Separat ingång och entréhall på insidan av gården för lägenheten på övervåningen som består av möblerbar hall med utgång till balkong, kök, vardagsrum , tre sovrum och badrum. Källare i original skick med tvättstuga, matkällare, förrådsrum, pannrum med jordvärmeinstallation och garage. På tomten finns ett garage med ett gästrum. TOTALA INTÄKTER : 38 656 kr/år.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 22