Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Botan Barzanji

Botan Barzanji

Om mig

Jag jobbar med kvalité och med hög energi mot att ständigt överträffa förväntningar, såväl mina egna som kunders. Det finns ingen som har så trevliga visningar som jag, stämningen är alltid på topp, man måste kunna bjuda på sig själv och nästa sekund kunna bläddra fram till exakt rätt siffra i föreningens årsredovisning. Den konsten kan jag. Vill man ha en engagerad, smidig och ofta rolig process ska man välja mig. jag brukar bli ett bra team med mina säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekedalsvägen 28, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Idag
Ekedalsvägen 28, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Ekedalsvägen 28, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Ekedalsvägen 28

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Notar
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/4
6 803 kr/mån
30 561 kr/m²

Denna drömliknande bostad kombinerar det bästa från två världar – inte helt lägenhet, inte helt villa, utan det perfekta mellantinget. Lyx och bekvämlighet på hög nivå! Stor terrass med plats för loungeset, högt i tak för en känsla av rymd, dubbla lyxiga badrum för extra komfort och bredband ingår i avgiften för att göra ditt liv enklare. Garage under huset för bekväm parkering! Med en tilläggsavgift på endast 500kr kan du säkert förvara din bil och njuta av direkt tillgång till din bostad. Fulländad livsstil! Tillgång till tvättstuga, förråd och cykelrum gör vardagen smidigare, medan närheten till kommunikationer, skolor, grönområden och service gör detta till det perfekta hemmet för dig och din familj Välkommen till denna fantastiska 4:a över två våningar, spridda över 98 kvadratmeter. En smart planlösning ger gott om utrymme för både inredning och förvaring. Perfekt för familjeliv och underhållning! På entréplan möts du av en imponerande hall som leder till ett stort sovrum och ett modernt kök med granitbänkskivor och köksö. Här finns även ett elegant badrum med golvvärme och badkar. Maximera ditt utomhusliv! Övre plan erbjuder ett rymligt vardagsrum med fransk balkong och två mysiga sovrum, samt ett stilrent duschrum. Från terrassen kan du avnjuta solnedgången och den hisnande utsikten. En förening att trivas i! Brf Ekedalsbacken är välskött med flertalet utförda underhållsåtgärder och möjligheten att hyra garageplatser med laddstolpar i samma hus. Läget som ger allt! Med närhet till skolor, förskolor, pendeltåg och Jakobsberg centrum, samt vackra naturreservat bara en kort promenad bort, får du det bästa av både stadsliv och natur.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kirunagatan 25A, Vällingby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Kirunagatan 25A, Vällingby, Stockholms kommun, bild 2
Kirunagatan 25A, Vällingby, Stockholms kommun, bild 3

Kirunagatan 25A

Lägenhet
Vällingby, Stockholms kommun
Notar
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
4 881 kr/mån
36 064 kr/m²

Denna magnifika etagelägenhet på cirka 47 kvadratmeter är en absolut pärla på marknaden! Med en oslagbar känsla av exklusivitet och komfort är detta inte bara ett hem, det är en livsstil. Varje detalj i denna bostad är noggrant utvald för att erbjuda det allra bästa till dess framtida ägare. Det rymliga vardagsrummet är designat för att imponera, med gott om plats för en generös matplats där du kan skapa minnen och dela måltider med dina nära och kära. Och låt oss inte glömma det lyxiga helkaklade badrummet, komplett med golvvärme för att skämma bort dig själv varje dag. Dessutom finns tvättmaskin för maximal bekvämlighet. Läget är en dröm för alla som söker bekvämlighet och tillgänglighet. Med Vällingby Centrum bara ett stenkast bort har du allt du behöver inom räckhåll. Och för de som pendlar eller älskar stadslivet är närheten till T-banestationen en ovärderlig tillgång. En av få föreningen i Vällingby där man kan få p-plats direkt. Denna bostad erbjuder inte bara ett fantastiskt boende, utan även extra förvaringsutrymme med ditt eget förråd direkt anslutet till lägenheten. Här finns alla möjligheter att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Slutligen, detta är inte bara en lägenhet - det är en möjlighet att äga det bästa av allt. Komfort, stil och ett oslagbart läge väntar på dig. Kontakta mig genast för att boka din visning och uppleva denna unika bostad själv. Låt oss göra din dröm om det perfekta hemmet till verklighet!

  • Premium
  • Balkong
Fabelvägen 3, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Idag
Fabelvägen 3, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Fabelvägen 3, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Fabelvägen 3

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Notar
1 795 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 1/6
6 781 kr/mån
20 514 kr/m²

+ HISS +Balkong i sydvästläge! +Stambyte genomfört +Nära till Kallhäll C + Nära service & kommunikationer +God förening + Nära centrum med goda kommunikationer +Nära till skola/förskola Här erbjuds ett svårslaget boende för dig med höga krav! Välkommen till populära Fabelvägen! Här har ni en modern och välplanerad 3:a i mysiga Kallhäll med en solig balkong i sydvästläge. Bostaden ligger nära till buss, pendeltåg, Kallhäll centrum och natur. Med god planlösning och klassiska inslag utnyttjas samtliga 87,5 kvadratmeter optimalt. Här erbjuds många sociala ytor för familjen att umgås i. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder gott om förvaring. Hela fastigheten har genomgått ett stambyte i kök/badrum. Välkommen hem! OMRÅDE Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som under de närmaste åren kommer att moderniseras och byggas ut. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 20min. På gångavstånd finns mysiga promenadstråk längs med vattnet och populära Kallhällsbadet och Ångbåtsbryggan. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens Båtklubb och Kallhälls Båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Månadsvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun
Månadsvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Månadsvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Månadsvägen 50

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Notar
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
4 923 kr/mån
28 913 kr/m²

Nu saluförs denna 3:a om 69 kvm. Den rymliga, välplanerade hallen er välkomna med gott om utrymme för avhängning samt förvaring längst ena väggen, vidare erbjuder bostaden genomgående ljusa golv samt ljusa väggar. Smakfullt renoverat badrum i samband med stambytet med komfortvärme. Gäst-WC, stort kök med ljusa luckor, 2 ljusa sovrum och ett ljuvligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong som är i söderläge. Fritt läge utan direkt insyn då inget hus finns beläget på baksidan fastigheten utanför balkongen! Här bor ni i en perfekt belägen lägenhet i ett av Jakobsbergs populäraste område med gångavstånd till butiker och restauranger samt till pendeltåget som tar er in till Stockholms City på ca 20 minuter. Dessutom i en välskött förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder och härlig gemenskap. * Stor och rymlig inglasad balkong med fri utsikt mot lummig grönska * Stort ljusflöde från fönster i två väderstreck * Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och garderober * Gångavstånd till Jakobsberg Centrum med pendeltåg och bussterminal

  • Premium
  • Balkong
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 92

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Notar
2 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/6
4 940 kr/mån
42 786 kr/m²

Nu saluför denna välplanerade och nyproducerade 3:a där du har möjligheten att bli den första som flyttar in i. För dig som tänker nytt, fräscht och kvalitativt är Barkarbyvägen 92 det perfekta hemmet för dig. Utanför ytterdörren möts du av den perfekta harmonin och lugnet med närhet till naturupplevelserna, gym, joggingspår, förskolor, skolor, shopping, restauranger, caféer, lekparker, bra kommunikationer och kollektivtrafik. - Endast två kvarter bort beräknas tunnelbanans blåa linje till Barkarby vara belägen. Med funktionalitet, kvalitet och modernisering har Credentia skapat sina lägenheter i detta projekt. Här blir du den första att flytta in i en välplanerad ljus bostad med öppen planlösning. Bostaden har högkvalitativa materialval och genomtänkta detaljer såsom golvvärme i badrum och spotlights (se materialval under dokument). De har skapat ett boende med eleganta och exklusiva material som är valda med omsorg för detta attraktiva projekt. Byggbolaget Credentia går in med en räntegaranti om 1%-enhet under bindningstiderna för föreningens lån som är bundna från 3 månader till 5 år. Detta innebär att föreningen skyddas från kraftigt ökade kostnader under de första åren och månadsavgiften blir 902 kr/ kvm. På så vis slipper du och dina grannar riskera kraftigt höjda månadsavgifter i ert nya hem. Område: För dig som söker ett centralt, naturnära och familjevänligt läge är Barkarbystaden ett utmärkt val. Gångavstånd till Stora Torget med ICA Maxi, Järvafältets naturreservat, Herrestaskolan, Karlslunds förskola mm. Med pendeltåget är du inne i centrala Stockholm på bara 12 min. Här finns närheten till både Bromma flygplats (ca 20 min), Arlanda (ca 30 min) och resten av världen. Kommande tunnelbanestation! Här kommer tunnelbana, pendeltåg, bussar, regionaltåg, E18 och Förbifart Stockholm att skapa ett nytt nav för kommunikationer.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 23, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 23, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 23, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 23

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Notar
1 995 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 048 kr/mån
42 000 kr/m²

* Högt i tak + Öppen planlösning + Stankast från Stora torget Nu saluförs en fantastik 2:a som har så mycket att erbjuda. Med högt i tak ger den känsla av öppenhet och gott om ljus. I köket finns bra förvaringsmöjligheter, skåpsluckor i vitt kulör och gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten har ett sovrum och en klädkammare rum som kan användas som barnrum eller kontor. Det finns också ett stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp. Badrummet har en duschhörna och tvättpelare. Lägenheten ligger i Barkarbystaden, ett spännande utbyggnadsområde som växer fram med många nya bostäder och arbetsplatser. Barkarbystaden är en välplanerad stadsdel där närheten till naturen och kulturhistoriska miljöer tas till vara. Det är också en knutpunkt för kollektivtrafik med både fjärr- och pendeltåg, samt tunnelbana som planeras att stå klar 2026. Barkarbystaden har många bekvämligheter, inklusive restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik. Det är också granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

  • Premium
  • Hiss
Karlslundsvägen 17, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Idag
Karlslundsvägen 17, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 17, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 17

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Notar
2 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/6
6 026 kr/mån
38 288 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga, underbara och yteffektiva 3:a på ett av Barkarbystadens attraktiva adresser. Genomgående lägenhet i öppen planlösning med stora sociala ytor mellan vardagsrummet, hallen och köket. Perfekt för att bjuda hem vänner och familj. Bostaden erbjuder två sovrum med plats för säng och sovrummöblemang i ostört läge, fina ytskikt och en uteplats som nås från vardagsrummet som förlänger sommarens heta dagar långt in i hösten. I bostadens hall finns det ett separat förråd som kan disponeras enligt önskade ändamål. Funktionalitet och stilsäkerhet i en perfekt kombination. Lägenheten är väl ansluten till resten av Barkarbystaden, med närhet till både butiker, kommunikationer och grönområden. Naturen är aldrig långt borta, med det vackra naturreservatet med skog, ängar och promenadstråk inom gångavstånd. Här bor du centralt med allt du kan önska inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av den avskilda känsla som högläget ger på hemmaplan. - Källarförråd - Fönster i 2 väderstreck - Nära till stora torget i Barkarbystaden & IKEA - 17 min till Sthlm C - Gångavstånd till kommunikation och handelsplats

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Traktorvägen 56 vån 4, Viksjö, Järfälla kommun

Traktorvägen 56 vån 4

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Notar
2 445 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/4
7 403 kr/mån
28 765 kr/m²

Sällan erbjuds en sådan pärla på marknaden! Denna välplanerade 4-rumslägenhet är nu tillgänglig för dig som söker det optimala boendet i Viksjö. Belägen högst upp i huset erbjuder denna bostad enastående panoramautsikt och en känsla av lugn och avskildhet. Denna imponerande bostad erbjuder allt du önskar - från de rymliga sovrummen till den välplanerade och öppna ytorna, Det ljusa vardagsrummet med balkong och delvis öppen planlösning mot kök. De generösa sovrummen inbjuder till avkoppling och en fridfull natts sömn. Modernt kök med gott om arbetsytor samt matbord intill fönster. - Hiss vån 4/4 - Stenkast från Viksjö C - P-plats ingår i avgiften

  • Balkong
  • Hiss
Traktorvägen 56 vån 3, Viksjö, Järfälla kommun

Traktorvägen 56 vån 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Notar
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
4 877 kr/mån
32 054 kr/m²

+ Hiss + P-plats ingår i avgiften + Busshållplats utanför porten och stenkast från Viksjö C Välkommen till Traktorvägen 56 här erbjuds en imponerande lägenhet som kommer att överskrida dina förväntningar. Denna rymliga 2-rumslägenhet kombinerar elegans med funktionalitet och ger dig ett boende där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att passa din livsstil. När du kliver in genom den stora entrén möts du av en känsla av rymd och välkomnande atmosfär. Här finns gott om plats för att hänga av dig jackan och förvara dina skor. Dessutom har du tillgång till ett praktiskt förråd eller klädkammare precis vid entrén, vilket ger dig extra utrymme för förvaring och organisation. Det fina och moderna köket kommer att bli din kulinariska oas. Här kan du utforska din passion för matlagning och njuta av att skapa fantastiska smaker. Det stora sovrummet erbjuder en mångsidig och flexibel layout. Här finns gott om utrymme för att inreda med en bekväm dubbelsäng och samtidigt skapa en sällskapsyta där du kan koppla av, umgås och underhålla. Detta rum kommer att bli en perfekt plats att dra sig tillbaka till och njuta av lugna stunder. Badrummet är rymligt och inbjudande, och här finner du en praktisk tvättdel. Du får inte bara tillgång till en bekväm och stilfull plats för personlig hygien, utan också möjligheten att enkelt ta hand om din tvätt i hemmets bekvämlighet. Sovrummen är i bra storlek och det interna förrådet, ett perfekt tredje rum att använda som kontorsrum. Förvaringen är god med många garderober, möjlig internt förråd och även ytterligare ett förråd externt. Här har du även lyxen att ha en egen parkeringsplats . Viksjö är ett lugnt trivsamt familjeområde omgiven av skolor, fina naturområden och med gångavstånd till skolor, dagis och busshållplatser. Ett stenkast Viksjö Centrum med affärer, restauranger, högstadieskola och bibliotek. På cykelavstånd ligger Viksjö Golfbana som även inbjuder till härlig skidåkning vintertid samt en mängd fritidsaktiviteter. Vidare finns badplatser, simhall, Marina, slalombacke samt Barkarby Handelsplats på bekvämt avstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Kalvshällavägen 26 vån 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Idag

Kalvshällavägen 26 vån 4

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Notar
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4
6 627 kr/mån
39 658 kr/m²

+ Två balkonger + Generösa fönsterpartier Nu saluför denna underbara 73 kvm bostad med en smart planlösning och genomtänkta detaljer. Här finner du både komfort och funktionalitet med två välplacerade balkonger som bjuder på sol hela dagen – en mot söder för ljusa och härliga morgnar och en mot norr för svalkande skugga under eftermiddagen. Vardagsrummet öppnar upp sig generöst och rymmer med lätthet en rymlig soffa samt extra möblemang för mysiga kvällar eller sociala tillställningar. De väldesignade sovrummen följer samma stilrena koncept som hela lägenheten och bjuder på en avkopplande atmosfär. Det stora sovrummet imponerar med gott om förvaringsutrymme längs med den praktiska garderobsväggen, medan det andra sovrummet också har en garderob och möjlighet för ytterligare möblering. För dig som älskar smart förvaring har du en mängd alternativ – utöver de generösa garderoberna i hallen och sovrummen, finns även ett extra förråd för att säkerställa att du har plats för allt du behöver. Badrummet är elegant med kaklade väggar och klinker på golvet, och här har du utrymme att njuta av en rymlig dusch. Tvättavdelningen är både praktisk och effektiv med tvättmaskin och torktumlare, och de stora skåpen erbjuder gott om plats för handdukar och badrumsartiklar. Här finns även en bred bänk som är perfekt för att vika tvätt eller förbereda dig inför dagen. En extra touch av lyx är golvvärmen som kommer att göra dina höstfötter glada och välmående. Hallen är inte bara inbjudande med sin golvvärme, den har också smarta avhängningsmöjligheter och ytterligare två garderober för ännu mer ordnad förvaring. OMRÅDET Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor och det är enda innergården i Barkarbystaden där bara medlemmar har tillgång till gården genom blipp. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Du finner flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Skolan erbjuder lokaler för sport och kultur som står öppna för barn, vuxna och föreningar under kvällstid. All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna. Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara. Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. I Barkarbystaden kan du njuta av a

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsvägen 41B, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 41B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Notar
1 895 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 827 kr/mån
42 584 kr/m²

+ Högst upp i huset + Fönster i tre väderstreck + Förråd i bostaden samt förråd på källarplan Nu saluför denna välplanerade 2:a med allt man behöver och lite till. Genomgående ljusa materialval och kvadratsmarta ytor. Belägen på högst upp med vy över hela innergården. Fönster i tre väderstreck som skapar harmoniskt ljusflöde. Djup hall med flertalet garderober för förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och mysigt sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social och ljus atmosfär. Här ryms enkelt både soffgrupp och matbord. Köket är både praktiskt och estetiskt med gott om arbets- och förvaringsytor. Här finns alla bekvämligheter man kan önska i ett kök. Från vardagsrummet når vi den oslagbara balkongen. Här spenderas med fördel sena sommarkvällar med nära och kära. Kommunikationer: Från Jakobsbergs centrum går pendeltåget direkt till Stockholms Central samt flertalet bussar till närområdet. Från lägenheten tar ni er enkelt ut på E18 samt E4:an. Service och Shopping: Endast någon minut från lägenheten ligger Jakobsbergs centrum med ett rikt och varierat utbud av butiker, caféer, daglig matvaruhandel, service och shopping. I närheterna av Jakobsberg ligger också Barkarby Outlet/Handelsplats med välsorterade märkesbutiker samt stora varuhus såsom IKEA, Bauhaus, Media Markt för att bara nämna några. Natur: Runt om i hela Jakobsbergs finns ett bra utbyggt nät av cykelbanor och promenadstråk. Populära fritidsområden som Järvafältet, Görväln samt Ängsjö finns för den som gillar naturen.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11