Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Nicklas Talvitie

Nicklas Talvitie

Om mig

Liljeholmens/Gröndals bäst säljande mäklare sedan 2011 och verksam mäklare sedan 2008 (erfarenhet av sälj sedan 2003). Övriga meriter är hela Notars bäst säljande mäklare 10 år i rad (2011-2020) och hela Sveriges bäst säljande mäklare (alla företag inkluderat) 2013 och 2014. Under mina år som mäklare har jag fått förtroendet att förmedla över 2.000 bostäder. Jag hjälper gärna även Dig med din försäljning - så Ring redan idag för att boka ett förutsättningslöst möte! Väl mött!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grenljusbacken 26, 3.5tr, Gröndal, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30

Grenljusbacken 26, 3.5tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
4 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3,5
4 870 kr/mån
67 047 kr/m²

Funkispärla med sjöglimt, solig balkong, stora karaktäristiska fönsterpartier i hörnläge och varsamt renoverad interiör! Här bor man med en ljuvlig atmosfär tack vare underbara fönsterpartier i hörnläge varifrån man bl.a. ser ut mot den intilliggande lummiga grönskan och en del av sjön Trekanten. Disponeringen är mycket välbalanserad och bjuder på sociala sällskapsytor med ett underbart ljusinsläpp, dubbla walk-in-closet (matkällare finns även i källaren), stort badrum med tvättdel, generösa sovrum och en solig balkong i härligt högt läge. Lägenhetens interiör har renoverats varsamt för att bevara den tidsenliga charmen. Köket är varsamt kompletterats med moderna inslag, genomgående ligger stilfulla parkettgolv, väggarna är målade i ljusa kulörer och badrummet är kaklat och stamrenoverat. Brf Sannadalsplatån är en stabil förening med 330 st lägenheter i byggnader belägna på Ljusstöparbacken 1, Grenljusbacken 24-26, Ljusstöparbacken 5-11 samt Ljusstöparbacken 18-30 som ritades av arkitekterna Bertil Karlén & Ralph Wikner. Föreningen äger marken och har en extremt låg belåning om ca 3233kr/kvm enl senaste årsredovisningen. I föreningen finns ett flertal lokaler som genom uthyrning inbringar ett stort kapital varje år. Några av dessa har det även varit tal om att ombildas till bostäder vilket gynnar föreningens ekonomi ytterligare. Alla medlemmar erbjuds tillgång till bl.a. en populär gemensamhetslokal (Snabbköpet), två gästlägenheter, förmånligt gruppavtal för fiber ( 1000/1000 Mbit) och kabel-tv samt en mycket trivsam och populär gård med lekplats med tillhörande fotbollsplan och sittgrupper samt grillplats. Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns stora Liljeholmshallarna, fotbollsplan med konstgräs samt Vinterviken med sporthall, utegym och gratis tennis- och paddelbanor. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Man svingar sig på cykel till Hornstull på fem minuter. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gröndalsvägen 198, vån 4, Gröndal, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00

Gröndalsvägen 198, vån 4

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
4 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4
2 772 kr/mån
73 456 kr/m²

Stilfullt renoverad hörntvåa med underbar sjöutsikt, solig inglasad balkong och generösa ytor. Mycket välskött Brf med endast 1 178 kr/kvm i lån, garage (kort kö-tid), gym, bastu & gäst-lägenhet! Här bor man med ett härligt ljusinsläpp tack vare ljuvliga fönsterpartier i hörnläge. Från delar av bostaden har man en fenomenal utsikt över Mälarens inlopp och bort mot stora Essingen. Lägenhetens disponering är mycket social och präglas av generösa sällskapsytor, stort sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med tvättmedel samt en stor inglasad balkong med sol hela dagen. Interiören är genomgående smakfull och utgörs av ett stilrent renoverat kök i ljusa kulörer, sobert inrett badrum med golvvärme och genomgående ljusa ytskikt. Populär och välskött Brf som sänkte avgiften 5% 2021 och har ombildat ett par bostäder de senaste åren (vilket inbringat totalt ca 12 miljoner kronor). Föreningen äger marken, amorterar i väldigt hög takt (bl.a. 5 Mkr under 2020 och 6 Mkr under 2021) och har nu endast en belåning på 1 178 kr/kvm (enligt 2022 års årsredovisning). Föreningen har bara lån kvar på 23 Mkr och har fortfarande 10 st hyresrätter kvar, vilka tillsammans har ett värde som långt överstiger lånet. Föreningen har bl.a. stora källarförråd, varmgarage (kort kötid) med spolplatta och laddplatser, flertalet lekplatser på gårdarna, gästlägenhet, bastu, gym och det finns även möjlighet till båtplats i området! Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Här bor man på en udde intill Mälarens inlopp, helt utan genomfartstrafik. Utanför porten går pendlarbåten (SL båtlinje 89) som tar dig till city via Lilla Essingen. Bussen går tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. I området finns även en välsorterad jourlivsbutik. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (det finns båda brygga och klippor inom badrocksavstånd) och åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken, Vintervikens Trädgårdscafé, Padelbanor och mycket mer. Tvärs över gatan finns en grundskola för barn upp till 5an och även en förskola som båda är mycket omtyckta. Fler förskolor finns även i närområdet. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ekensbergsvägen 15, vån 2, Gröndal, Stockholms kommun

Ekensbergsvägen 15, vån 2

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
5 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/6
2 408 kr/mån
66 188 kr/m²

Hörntrea med sjöglimt, låg avgift, stor solig balkong och förening med extremt låg belåning, varmgarage (kort kötid), gäst-lgh och solceller! Lägenheten bjuder på ett härligt ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier i hörnläge. Från dessa har man utsikt över den trivsamma gården och även en glimt av Mörtviken och Mälaren. Interiören utgörs av ett stilrent renoverat kök med stor matplats, parkett-/klinkergolv samt ett ljust badrum. Lägenhetens disponering bjuder på sociala sällskapsytor, stor solig balkong, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter (stort förråd finns i källaren). Mycket välskött och solid förening som äger marken med endast 10 Mkr i lån (belåningsgrad på 988 kr/kvm), 26st hyresrätter kvar (stort dolt kapital), 5 Mkr i amortering under -21, och flertalet avgiftssänkningar bakom sig. Föreningen har installerat solceller och har utöver detta bl.a. varmgarage med kort väntetid, gästlägenhet (https://dinbrfsida.se/stapelbadden5/boende/gastlagenhet/) och tillgång till den populära gemensamhetslokalen Varvseken! Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Här bor du på en udde intill Mälarens inlopp, helt utan genomfartstrafik. En bit bort går pendlarbåten (SL båtlinje 89) som tar dig till och från city via Lilla Essingen på 14-25 minuter beroende på årstid. Bussen tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. I området finns även en välsorterad jourlivsbutik. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (det finns både brygga och klippor inom badrocksavstånd) och åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken, Vintervikens Trädgårdscafé, Padelbanor och mycket mer. Tvärs över gatan finns en grundskola för barn upp till 5an och även en förskola som båda är mycket omtyckta. Fler förskolor finns även i närområdet. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Nybohovsbacken 42, vån 2, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsbacken 42, vån 2

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
5 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
5 913 kr/mån
75 290 kr/m²

Med en fantastisk utsikt in mot stan bor man här i en stilfull hörntrea med modern planlösning, stor balkong och centralt läge närhet till allt! Lägenheten bjuder på en ljuvlig atmosfär tack vare stora fönsterpartier i kombination med den moderna och öppna planlösningen. Denna bjuder på sociala sällskapsytor, stort badrum med tvättdel, goda förvaringsmöjligheter och en stor inglasad balkong med härlig vy in mot stan och över den intilliggande lummiga grönskan som omger sjön Trekanten. Interiören är genomgående smakfull då inflyttning var 2019/2020. Här ligger stilfulla parkettgolv som matchas av ljusa väggar, kaklat badrum med golvvärme och ett sobert inrett kök med full maskinpark. Brf Liljeholmsblick 2 är en äkta förening bestående av flerbostadshus från 2018. Föreningen äger marken och erbjuder sina medlemmar garagemöjlighet, förråd, cykelförråd, barnvagnsrum, källsortering samt kabel-tv och bredband som ingår i avgiften! Stabil ekonomi utan några planerade avgiftshöjnings och föreningen amorterar även på lånen. Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till citypulsen och med en härlig närhet till natur och vatten. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken och nära den finns även både förskola och grundskola. Nedanför backen, endast några meter ifrån bostaden, finner ni Liljeholmens populära galleria med stort serviceutbud så som bland annat fantastiska ICA Kvantum, apotek, vårdcentral, SATS, klädbutiker, systembolag, caféer och restauranger. Vid torget finns goda kommunikationsmöjligheter med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flertalet kompletterande bussar. Med tunnelbana tar man sig till city på ca 10 minuter och med bil är man snabbt ute på E4:an. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget till Arlanda flygplats. På promenadavstånd når man även innerstan och Hornstull med en härlig puls tack vare flertalet restauranger och caféer. I övrigt har man sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken på nära avstånd. Här finner man vackra promenadstråk där man kan bada, fiska samt åka skridskor. På andra sidan Liljeholmen finns Liljeholmskajen med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. I närliggande Gröndal finns även Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé och vackra omgivningar invid Mälaren. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Oskarslundsbacken 26, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 26

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Notar
4 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
5 826 kr/mån
65 724 kr/m²

Genomtänkt planlösning med egen uteplats på liljeholmskajen! OBS Lägenheten säljs på ritning! * 16 kvm uteplats i västläge * Stora sociala ytor * klädkammare * tvättmaskin och torktumlare i lägenheten * Garage i föreningen * Nära Mälaren och badbrygga * Natur med promenadstråk runt husknuten * Nära flertalet populära restauranger * Gångavstånd till galleria * Gångavstånd till buss, T-bana & Tvärbana * Nära pendeltåg * Skola & förskola i området för barn i alla åldrar * Flertalet gym i närområdet Denna bostad bjuder på ett öppet vardagsrum och kök, vilket gör det enkelt att vara social medan man lagar mat. Ljusa fönster och en utgång till en 16 kvm stor uteplats ger en öppen och ljus atmosfär. Köket är modernt med vita skåpluckor, klick-öppning, och en silvrig laminatbänkskiva. Praktiskt med inbyggnadshäll, integrerad ugn, mikro, två kyl/frys och diskmaskin. Badrummet har ett led-belyst spegelskåp, vit kommod, duschhörna och praktisk tvättutrustning. Klädkammaren har smarta förvaringslösningar och sovrummen är i vitt, samt en klädkammare som nås genom det större sovrummet. Förvaring är inget problem med skjutdörrsgarderober i Vista Plain-serien, som även ger en ljus och rymlig känsla i hallen. En genomtänkt bostad med en underbar uteplats. I Liljeholmens centrum ligger även den nya och moderna gallerian "Liljeholms torget". Där finns ett flertal butiker, restauranger och matbutiker. Även i själva området Liljeholmskajen finns det ett flertal småbutiker med varierande utbud, allt ifrån frisör till restauranger. Så Liljeholmskajen är ett väldigt levande området med perfekt läge precis vid vattnet. Och känner man att man tröttnat på området för stunden är det bara att promenera över till Södermalm via Årstabron och allt som den stadsdelen har att erbjuda. Om man vill ha lite större matbutiker för storhandling finns även ett flertal inom bilavstånd, bl.a. i Västberga, Sickla Köpkvarter och Kungens Kurva. Även dagis och skolor finns det gott om i området, alltifrån för de allra minsta upp till gymnasienivå. Läs mer hos JM: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/liljeholmskajen/sjoviksglantan/ Varmt välkommen att höra av dig!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5