Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Elin Edström

Elin Edström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Tis 21 maj kl 17:30

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Notar
2 165 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4/16
2 703 kr/mån
62 754 kr/m²

Välkommen! Detta är en ljus och välplanerad etta på Götaverksgatan 20. Denna mysiga lägenhet är den perfekta starten för dig som söker ditt första egna hem eller en smidig och stilren övernattningslägenhet med sitt härliga läge på Lindholmen. Lägenheten ligger på fjärde våningen och badar i naturligt ljus från stora fönster som erbjuder en fin utsikt över områdets lugna gator. Från balkongen skymtar även hamnen mellan huskropparna. Köket är modernt och utrustat med allt du behöver och den öppna ytan mot vardagsrummet ger dig flexibilitet att inreda med allt du kan tänkas behöva, utrustat med spishäll, köksfläkt samt diskmaskin. Smart förvaring med inbyggda garderober hjälper dig att maximera utrymmet och hålla ditt hem snyggt och organiserat. Badrummet är helkaklat och välutrustat med duschkabin, handfat och wc samt en kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Götaverksgatan 20 är beläget i ett dynamiskt och attraktivt område på Hisingen som erbjuder både stadens puls och närhet till avkopplande grönområden. Med utmärkta kommunikationer just utanför dörren, är det enkelt att utforska resten av Göteborg eller snabbt ta sig till andra delar av regionen. Omgivningarna är perfekta för avkoppling under soliga dagar eller för att umgås med grannar. Föreningen är aktiv och välorganiserad, och en låg månadsavgift inkluderar värme och vatten, vilket gör detta till en ekonomiskt fördelaktig investering. Ta chansen att skapa ditt nya hem på Götaverksgatan 20. Här får du en boendemiljö att trivas i, perfekt för dig som värdesätter design, komfort och tillgänglighet. Kontakta oss för visning och ytterligare information – välkommen till vad som kan bli ditt nya hem på Hisingen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Långejorden 18, Brännö, Göteborgs kommun

Långejorden 18

Tomt
Brännö, Göteborgs kommun
Notar
2 650 000 kr
732 m² tomt

Välkommen till Långejorden 18 på Brännö – skapa ditt drömhem i en av Göteborgs mest idylliska skärgårdsmiljöer. Denna vackert belägna hörntomt erbjuder en harmonisk kombination av naturens lugn och närheten till stadens bekvämligheter, med smidig färjeförbindelse och anslutande spårvagn är du snabbt i Göteborgs citymiljö igen. Detta är perfekt för dig som söker en plats att bygga på och njuta av en livsstil med havet och naturen som närmsta granne. Detaljplan och Byggbestämmelse enligt detaljplan: Tomten ligger inom detaljeplanelagt område. Tack vare ett beväxt parti med björkar avskärmas tomten från stamfastigheten och växtligheten runt tomten gör att läget upplevs insynsskyddat. Solen skiner in på olika delar av tomten från soluppgång till solnedgång. Den del av tomten som inte vetter mot grannar har fri sikt över Kvigvallens fårhagar, vilket är idyllsikt i sig! Via den lilla vägen på sidan av tomten når du havet och Brännö Samfällighets bryggor finns anlagda här. Huvudbyggnaden: Tillåten byggnadsarea är maximalt 120 kvadratmeter med en byggnadshöjd på högst 5,5 meter. Enplanshus med möjlighet att inreda vind. Uthus: Uthus eller gårdsbyggnader får byggas med en maximal yta på 30 kvadratmeter och en byggnadshöjd på 2,5 meter, perfekt för extra förvaring eller hobbyutrymme. Avståndskrav: Huvudbyggnaden ska placeras minst 4,5 meter från grannfastigheten, och uthus som inte är sammanbyggda med grannfastighetens byggnader ska placeras minst 3 meter från tomtgränsen. Taklutning: Taket får ha en lutning på högst 45 grader, vilket ger dig frihet att välja en traditionell eller modern arkitektonisk stil. Vatten och avlopp: Vatten och avlopp är redan indraget och förberett, vilket underlättar byggprocessen och ger en omedelbar tillgång till moderna bekvämligheter. Se bilagan under flik dokument, ang. anslutningspunkter. Sammanfattningsvis är Långejorden 18 på Brännö inte bara en tomt, det är en plats där du kan förverkliga din dröm om ett harmoniskt boende mitt i naturen, i Göteborgs fantastiska och eftertraktade skärgårdsmiljö . Med närhet till havet, pittoreska promenadstråk och en gemenskap som värdesätter lugn och ro, är detta den perfekta platsen för dig som vill skapa ett hem att älska och trivas i. Ta chansen att bygga ditt framtida hem på denna underbara plats – kontakta oss idag för mer information och upptäck möjligheterna med Långejorden 18 på Brännö! All information ovan är baserad på uppgifter från detaljplanen och dialog med stadsbyggnadskontoret och säljaren.

Hovås Allé 33, Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 15:30
Hovås Allé 33, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås Allé 33, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås Allé 33

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Notar
5 075 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 4/6
6 248 kr/mån
57 345 kr/m²

Välkomna till denna ljusa 4:a med två balkonger, belägen på våning 4 i det populära och lagom vimlande Nya Hovås. Lägenheten känns luftig tack vare gott om ljusinsläpp från två väderstreck. När ni kliver in genom den inbjudande hallen möts ni av en öppen planlösning med vardagsrum och kök samt utgång till en inglasad rejäl balkong som öppnar upp mot trevliga Nya Hovås. Master Bedroom är även det luftigt och ljust med utgång till balkongen som vetter mot den fridfulla innergården. Här kan eftermiddags- och kvällssolen avnjutas med blicken över den grönskande gården där grannar möts upp och i växthuset finns rum för middagar bland växtligheter. Två av sovrummen vetter mot innergården och det tredje ut mot Hovås Allé, med välisolerade fönster för nästintill obefintligt ljudinsläpp. Hela bostaden bjuder på generösa garderobsutrymmen. Badrummet och gäst-toaletten erbjuder en trivsam och stilren inredning. Denna välkomponerade bostad ger er möjligheten att bo bekvämt och centralt mitt i Nya Hovås. Med allt inom bekvämt räckhåll och stadskänslan bara ett stenkast bort, blir detta ert nya hem att trivas i, med havet som granne!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborgs kommun

Marklandsgatan 71

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Notar
2 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/8
3 872 kr/mån
39 058 kr/m²

Nyrenoverad trerumslägenhet på Marklandsgatan! På Marklandsgatan finner du nu en välrenoverad bostad – en rymlig och ljus trerumslägenhet som har allt du behöver. Stig in genom dörren och låt dig välkomnas av inbyggda garderober. Här finns gott om plats för dina kläder och vinterjackor. Till höger från hallen finner du det första sovrummet. Med östläget garanteras lugna nätter och rikligt med naturligt ljus. Dessutom ligger det andra sovrummet, med samma fina östliga utsikt, vägg i vägg. Perfekt för extra förvaring och utrymme för en bekväm bäddsoffa eller säng. Hallen har även ett praktiskt förråd som ger dig ytterligare utrymme för förvaring. Badrummet till vänster om hallen erbjuder komfort och elegans. Här finns varmt klinkergolv, handdukstork, WC och spegelskåp med kommod är detta ett badrum du kommer att älska. Lägenhetens välutrustade kök är perfekt för den hängivne kocken. Här finns gott om förvaring för dina köksredskap och en rymlig arbetsyta för matlagning. Fönstren vetter åt väst och skapar en härlig atmosfär. Ett matbord för fyra personer är en bekväm plats att njuta av dina måltider. Lägenheten är genomgående och vardagsrummet, som nås från både köket och hallen, utgör hjärtat av ditt nya hem. Här finns gott om utrymme för en bekväm soffhörna, en TV-möbel och om så önskas, även ett matbord. Stora fönster leder till den inglasade balkongen som ligger i väst, perfekt för att avnjuta underbara sommarkvällar. Denna bostad är ett måste för den som söker ett modernt och bekvämt hem i ett populärt område. Missa inte chansen att uppleva Marklandsgatan 71 på nära håll!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4