Mäklare Oskar Rydström

Oskar Rydström

Om mig

Som franchisetagare på Notar Göteborg anser Oskar att det finns en lösning till allt och lägger stor vikt vid behovsanalysen för att kunna anpassa affären efter kundens viktigaste behov. Höga ambitioner och engagemang är två av de viktigaste egenskaperna för att kunna skapa långsiktiga relationer. Att dessutom vara ordentligt påläst om bostaden är extremt viktigt för Oskar då det kan vara avgörande för att få ut ett så högt slutpris som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Friggagatan 13C, Stampen Gårda, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 1 maj kl 18:30
Friggagatan 13C, Stampen Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Friggagatan 13C, Stampen Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Friggagatan 13C

Lägenhet
Stampen Gårda, Göteborgs kommun
Notar
2 950 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1
4 039 kr/mån
46 094 kr/m²

Välkommen till ett drömboende på Friggagatan – en charmig tvåa belägen i hjärtat av Göteborg. Denna lägenhet är den perfekta blandningen av hemtrevnad och funktionalitet, skräddarsydd för dig som uppskattar det lilla extra i vardagen. Redan i hallen välkomnas du av en känsla av att komma hem, med goda avhängningsmöjligheter och smart förvaring som gör det lätt att hålla ordning. Vidare in i köket har du allt du behöver med ett härligt ljusinsläpp från söder. Med gott om arbetsyta och smart förvaring blir matlagningen enkel, och efterarbetet blir ännu enklare med diskmaskinen. Vardagsrummet är hemmets samlingspunkt med gott om plats för både soffgrupp och matbord, idealiskt för måltider och umgänge. Stora fönster släpper in ljus och liv i rummet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Balkongen erbjuder en fantastisk plats för avkoppling mot den mysiga innergården, en skön plats för morgonkaffe eller middagar under stjärnorna. Sovrummet som ligger i ett lugnt läge säkerställer en god natts sömn med plats för en stor säng och tillräckligt med förvaring för en organiserad känsla. Badrummet är har en bra standard, utrustat med allt du kan behöva. Med närheten till allt som Göteborg har att erbjuda, från pulserande stadsliv till gröna oaser, representerar den här lägenheten en unik chans att skapa ditt drömhem. En möjlighet att bli en del av detta levande och kärleksfulla grannskap. Föreningen har två trivsamma gårdar med grill och en trevlig sammanhållning samt eget garage. Här bor ni så centralt som det går att komma, med närhet till restauranger, butiker och puls. Inte nog med det så finns det sköna promenadstråk runt hörnet. Sist men inte minst så ligger centralstationen ett stenkast bort!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klarinettgatan 7, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Klarinettgatan 7

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Notar
1 995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 004 kr/mån
37 290 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare i mysiga Ruddalen! Här möts du av en varmt välkomnande entré som leder dig in till de väldisponerade 53,5 kvadratmeterna. Med generöst ljusinsläpp och varma toner skapas en elegant känsla i hela lägenheten. I det rymliga vardagsrummet möts du av en behaglig miljö som leder ut till balkongen i västerläge. Här kan du njuta av lugna stunder och soliga dagar. Det nyrenoverade och stilfulla köket är utrustat med det du behöver och goda förvaringsutrymmen. Här har du skogen precis utanför fönstret och med hjälp av naturfärgerna i köket får du en avslappnande känsla. Sovrummet erbjuder en lugn och trivsam hemkänsla med fin stuckatur på väggen. Även här är du skogen utanför fönstret för sköna nätter. Badrummet är stilrent och elegant utformat med vitt kakel som kompletterar resten av lägenheten. Det generösa ljusinsläppet i kombination med det välplanerade utrymmet ger ett luftigt och öppet intryck som gör det lätt att trivas. Föreningen är en stark Riksbyggen förening med 374 lägenheter. Klarinettgatan omges av motionsområdet Ruddalen som har utvecklats till ett fantastiskt område. Här finns utegym, sjöar, stigar och motionsspår. Om du är shoppingsugen kan du ta dig till Frölunda Torg på endast ett par minuter, eller till centrala Göteborg på 15 minuter. Som förälder finns det även många fördelar såsom närhet till för- och grundskolor samt lekplatser! Varmt välkomna till Klarinettgatan!

  • Balkong
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 19:00
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Seglaregatan 4

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Notar
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/8
5 105 kr/mån
39 528 kr/m²

Varmt välkomna till en nyrenoverad tvårummare på våning två! En lägenhet som har allt du behöver och ett stenkast från centrala Göteborg. Först och främst möts du av den välkomnande hallen där du enkelt kan hänga av din ytterjacka till vänster. På din högra sida har du ett flertal inbyggda garderober som löser all typ av förvaring. Går vi sedan vidare till vänster så hittar vi det nyrenoverade och stilrena köket. En snygg och modern beige färg pryder köksluckorna och har utformats stilrent. Den ljusa bänkskivan bryter snyggt av. Köket och vitvarorna är från Ikea och du hittar bland annat micro, ugn, kyl, frys och spishäll. I köket har du ett fönster som släpper in gott om ljus och inte nog med det, får du ordentligt med ljusinsläpp från vardagsrummet. I vardagsrummet har du stora fönster riktat mot nordväst och gott om utrymme för din egna möblering. Här finns plats för en stor soffa och matbord för sex personer. Även vardagsrummet har fått sig en uppgradering och ytskikten har fått ny färg. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen där du får plats med cafébord för sköna sommarkvällar. Från vardagsrummet når du även det praktiska sovrummet. Ett fönster ut mot balkongen släpper in ljuset och här får du enkelt plats med en dubbelsäng. Sist men inte minst har vi badrummet. Här är föreningen i full gång med planeringen för ett framtida stambyte som ger dig ett nytt och fräscht badrum. Sist men absolut inte minst ingår det en garageplats i avgiften! Här bor du i ett centralt läge med närhet till Majornas mysiga kvarter, Slottsskogen och centrala Göteborg. Anmäl dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solarvsplan 13, Askim, Göteborgs kommun

Solarvsplan 13

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Notar
3 295 000 kr
93,2 m²
4 rum
vån 1
5 805 kr/mån
35 354 kr/m²

Har du alltid tänkt att du vill komma nära havet, ändå ha en kvart in till centrala Göteborg och ha utrymme till dig och din familj? Här kan du bocka av alla punkter. Den här lägenheten ligger i ett helt rätt läge och i en av de lugnaste delarna i föreningen. Stora fönster släpper in ljuset och tre sovrum ger dig gott om utrymme till familjen att växa. Eftersom att du har tre stora sovrum så tänker man snabbt att vardagsrummet eller förvaringen blir lidande, men här blir du snabbt motbevisad. Två badrum och en soldränkt balkong gör också livet enklare. Vita Fläcken är en väldigt omtyckt och trygg HSB-förening med god ekonomi. En förening med lång erfarenhet och välskötta hus, exempelvis är stamrenoveringen redan avklarad. I närheten hittar du salta bad och sköna promenadstråk. Är du sugen på att ta dig in till centrala Göteborg så gör du det snabbt med kommunikationen som går med korta mellanrum. Det här är alltså en lägenhet som inte lämnas åt slumpen och som du dessutom har chansen att göra till din egen.

  • Balkong
Hedtångsvägen 27, Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Hedtångsvägen 27, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hedtångsvägen 27, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hedtångsvägen 27

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Notar
4 995 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 4/5
6 072 kr/mån
51 231 kr/m²

Söker du efter ett hem med fyra väldisponerade rum i Nya Hovås? Den här bostaden välkomnar dig med sina praktiska utformade utrymmen. Här får du två ordentliga badrum och även två välplacerade balkonger som bjuder på sol och avkoppling från olika håll. I pulsens centrum, bara ett stenkast från dörren, hittar du Nya Hovås – ett blomstrande centrum där du kan uppleva det urbana livets finesser. Här kan du strosa runt bland butiker och caféer, göra dina dagliga ärenden i en av Göteborg mest välsorterade Ica-butiker eller bara njuta av en god fika på det lokala caféet. Inne i lägenheten möts du av en lugn och praktisk atmosfär. Du möts av ett ljust klinker som räddar upp regniga dagar och sedan tar den klassiska ekparketten över och leder dig in i ett hem som andas kvalitet och omsorg. De skräddarsydda förvaringslösningarna med sina praktiska skjutdörrar ger en känsla av ordning och reda. Köket och vardagsrummet är hjärtat i lägenheten med sin öppna planlösning. Marbodalkökets rena linjer och den stilrena bänkskivan kompletterar rummets moderna känsla och bjuder in till matlagning och umgänge. Den integrerade köksutrustningen är av hög kvalitet, och matplatsen, med sina stora fönster, skapar den perfekta miljön för middagar och gemenskap. Vardagsrummet är inbjudande och lätt att inreda, med gott om utrymme för avslappning och sociala tillfällen. Härifrån kan du också stiga ut på den västvända balkongen och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. De tre sovrummen erbjuder flexibilitet och komfort för familj och gäster. Det största sovrummet är en sann fristad med egen balkong och privat badrum, medan de andra sovrummen ger plats för barnrum eller hemmakontoret. Nya Hovås är inte bara en adress, det är en expanderande och modern stadsdel där bekvämlighet möter naturskönhet. Med närhet till både hav och skog samt utmärkta kommunikationsmöjligheter till Göteborgs stadskärna, ger detta område dig det bästa av två världar. Välkommen till en bostad där varje detalj är noggrant genomtänkt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5