Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vinkelhaksvägen 7, Älta, Nacka kommun
 • Tor 27 jun kl 17:30

Vinkelhaksvägen 7

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Notar
2 195 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 1
4 625 kr/mån
33 258 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Vinkelhaksvägen 7 i Älta! Här finner du den perfekta boendemiljön för den som söker en lugn och trivsam vardag! Lägenhetens "tre" rum och kök disponeras på dess 66 kvadratmeter. Bostaden är välplanerad vilket bidrar till stora och härliga ytor. Det första vi möts av är bostadens hall som tar oss till samtliga rum. Vänder vi oss direkt till vänster finner vi bostadens badrum, här finns samtliga bekvämligheter som dusch med glasvägg, handfat, kommod och förvaring. Här finns även möjligheten att installera en tvättmaskin för den som önskar. Till höger om badrummet finner vi bostadens kök. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin mikro och förvaring. Köket är rymligt och erbjuder gott om utrymme för ett matbord. Från köket nås lägenhetens unika uteplats som bidrar till områdets radhuskänsla. Här erbjuds möjligheten att njuta av Ältas härliga sommardagar till dess fullo! Uteplatsen ligger i väster och har ett fritt solläge. Vänder vi oss till höger från köket når vi bostadens vardagsrum, vardagsrummet har precis som köket ett stort ljusinsläpp från väst. Detta är bostadens största rum och rymmer diverse möbler. För den inredningsintresserade finns det stora möjligheter att möblera detta rum som man själv önskar. Vänder vi blicken rakt fram från entrén når vi hallen som tar oss till bostadens två resterande rum. Rummet närmast entrén användas idag som ett extra sovrum, detta rum går även att använda som ett kontor eller en walk-in closet. Längst in i bostaden, i anslutning till det tidigare nämnde rummet finner vi det primära sovrummet. Här finns plats för en dubbelsäng och förvaring. Sovrummet har även ett fint ljusinsläpp från det ostörda fönstret i norr. Bostadsrättsföreningen Snöstjärnan är en välskött förening med härliga gemenskap och fina utegårdar. Föreningen har en stabil ekonomi vilket ger dig trygghet i ditt boende. I områdets närhet finns Ältasjön, Älta centrum, skolor, förskolor och svårslagen kommunikation med täta bussavgångar som tar dig till Sickla köpkvarter på endast 15 minuter. Utöver detta finns även Nackareservatet med dess svårslagna naturmiljö, strövområden, motionsspår och badsjöar. Detta är en lägenhet du inte vill missa! Ta chansen att ansluta dig till gemenskapen i Älta och skapa ditt drömboende i denna vackra del av Nacka kommun! För att boka en visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Bungss på 0709-99 79 24 eller [email protected].

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Tollareslingan 12, Tollare, Nacka kommun

Tollareslingan 12

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Notar
3 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5
4 283 kr/mån
55 086 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och härliga 2:a i populära Tollare. Lägenheten består av en trendig stil med hög kvalitet. Här bor man i ett fritt läge kombinerat med stora fönster som ger bostaden ett rikt ljusinsläpp. En välplanerad 2:a där man tänkt till. I lägenheten finner man ekparkett på golv samt ljusa kulörer på väggarna och en härlig takhöjd. Köket är socialt med öppen planlösning mot vardagsrum. Maskinella utrustningen består av ugn, mikro, spis, kyl/frys och diskmaskin. Med stor balkong i trevligt västerläge kan ni både avnjuta middagen och få en sjöglimt av Lännerstasundet. Bostadens sovrum är rymligt och ger plats för både dubbelsäng och annan förvaring. Här finns även en inbyggd garderobsvägg. Badrummet är helkaklat med golvvärme och handdukstork garanterar komfort och trivsel. I badrummen finns även en tvättmaskin och torktumlare. Här förenas två världar; å ena sidan lugnet och närheten till natur och vatten å andra sidan är det aldrig långt till innerstadens puls. Att bo i Tollare är livskvalitet, där närheten till vatten, skärgårdsklippor och natur inramar vardagen. Tollare som är ett relativt nytt område i Nacka och har mycket snabbt fått en egen identitet och blivit ett mycket omtyckt och populärt område. Här bor man precis invid naturen (Tollare naturreservat) men samtidigt som man tar sig in till Slussen på ca 20 minuter kommunalt. Området växer löpande med strandpromenad som ansluter till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme. Här finns flertalet skolor och förskolor, mysiga restauranger såsom Bruket, sushi, Tollare folkhögskola samt bageriet Grindstugan. För den som är sugen på en glass så är glassbaren Kennys gelato ett självklart val. Under sommaren har man nära till bad vid Boobadet och Bagarsjön med sandstrand sommartid och plogning för skridskoåkning vintertid. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bromsvägen 16A, Eknäs, Nacka kommun
Bromsvägen 16A, Eknäs, Nacka kommun, bild 2
Bromsvägen 16A, Eknäs, Nacka kommun, bild 3

Bromsvägen 16A

Radhus
Eknäs, Nacka kommun
Notar
7 450 000 kr
100 m²
4 rum
5 640 kr/mån
74 500 kr/m²

Med högt och fritt läge längst upp på lugn återvändsgata finner ni detta läckert designade och ytterst välplanerade gavelradhus uppfört år 2019. Bostaden är av högsta klass med smakfulla materialval, stora ljusinsläpp och komplett maskinpark. Här finns en sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen lösning, 3 bra sovrum, 2 exklusiva badrum samt bra förvaring. Köket har kyl i helskåp, frys i helskåp, induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. I ena badrummet finns tvättmaskin. Uppvärmning sker med en energieffektiv frånluftsvärmepump som levererar vattenburen värme varav golvvärme i entréplanet och radiatorer på övervåningen. Fiber finns indraget och till bostadsrätten hör en p-plats med el-laddstolpe. Exteriört bjuds ni på en suverän insynsskyddad tomt innefattande stora uteplatser med sol från morgon till sen kväll, plana gräsytor för lek samt plats för planteringar och bärbuskar. Här finns även ett spabad i bästa kvällssolsläge. I anslutning till altanen finns ett förråd. Till bostadsrätten hör ytterligare ett förråd om ca 2 kvm i separat byggnad på föreningens mark. Till huset hör en tomt om ca 220 kvm som innehas med bostadsrätt. Därutöver finns ytterligare mindre tomtyta som disponeras med nyttjanderätt. Se karta. Perfekt läge i populära Eknäs med promenadavstånd till förskolor, skolor, och Skurusundet. En kort promenad tar er till Björknäs IP och Björknäs ishall med ett stort utbud av sporter och aktiviteter för alla åldrar. Även Björknäs Centrum ligger inom promenadavstånd, här finns diverse butiker och bekvämligheter. För ännu mer shopping finns Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på vägen in till stan. Kommunikationerna är de bästa med direktbussar som bl a tar dig till Slussen och Skanstull på ca 15 min. Kontakta ansvarig mäklare Henrik Rundgren för visning, tel: 0708-997906 eller [email protected].

 • Premium
 • Uteplats
Gullvivevägen 2, Hagaberg, Värmdö kommun
Gullvivevägen 2, Hagaberg, Värmdö kommun, bild 2
Gullvivevägen 2, Hagaberg, Värmdö kommun, bild 3

Gullvivevägen 2

Villa
Hagaberg, Värmdö kommun
Notar
9 450 000 kr
155 m²
6 rum
764 m² tomt

I superpopulära och ytterst barnvänliga Hagaberg finner ni detta härliga boende med många disponeringsmöjligheter. Huset om 155 kvadratmeter är smakfullt nyrenoverat och har allt som kan önskas av ett boende. Planlösningen innefattar fina öppna sällskapsytor, ett högklassigt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och komplett maskinell utrustning (induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin, kyl i helskåp, vinkyl, frys och diskmaskin). Huset erbjuder 4 bra sovrum varav 3 på det övre våningsplanet och 1 på entréplan, om så önskas finns möjlighet att skapa ett femte sovrum av entréplanets allrum. Två helkaklade badrum med klinkers varav ett med dusch och ett med badkar. Separat tvättstuga med groventré, tvättmaskin, torktumlare, arbetsytor och förvaring. Riklig förvaring finns i garderober och klädkammare. I anslutning till huset finns även ett isolerat garage samt två rejäla varav ett med kodlås för exempelvis matleveranser. Huset har under det senaste året genomgått en omfattande renovering innefattande bl a nya nytt kök inkl vitvaror, nya trägolv, invändig ommålning, uppdatering av badrum, ny Nibe F370 frånluftsvärmepump, mm. Den insynsskyddade tomten gränsar till ett grönområde och är utan tvekan en av områdets allra bästa, här finns gräsytor för lek, planteringar och stora uteplatser med sol från morgon till kväll. Perfekt läge i eftertraktat område med bl a tennisplan, fotbollsplan och lekplats. På kort promenadavstånd har ni även elljusspår för löpning sommartid och skidor vintertid, sandstrand, båtklubb med bastu (https://sites.google.com/view/alstaksvikensbk/hem), golfbana och friluftsliv. Närmsta förskola ligger inom området. Till skolan promenerar barnen utan att behöva gå ut på någon stor väg. Läs mer om Hagaberg på samfällighetsföreningens hemsida: http://www.hagaberg.eu/. Direktbussen till slussen tar ca 25 minuter, till Värmdö köpcentrum med ett komplett utbud av butiker tar turen 5 minuter. Välkommen på visning!

 • Premium
Tollareslingan 3, 4tr, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 3, 4tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 3, 4tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 3, 4tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Notar
5 250 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4
8 629 kr/mån
51 980 kr/m²

Högt belägen och med stora fönster från öster till väster finner ni denna osedvanligt ljusa och trivsamma fyrarummare. Kontakta ansvarig mäklare Henrik Rundgren för visning, tel: 0708-997906 eller [email protected]. Lägenheten erbjuder en stor sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen lösning och riklig utsikt över Lännerstasundet. Köket erbjuder rejäla arbetsytor på en stor köksö, gott om förvaring samt komplett maskinpark (kyl i helskåp, frys i helskåp, induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns 3 sovrum, 2 helkaklade badrum med klinker, varav ett med dusch och ett med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. En stor balkong bjuder på fin utsikt åt såväl öster som söder. Genomgående bjuds på smakfulla materialval, stora ljusinsläpp och trevligheter som vattenburen golvvärme, elmarkiser/solskydd, höghastighetsbredband och elektroniskt bokningssystem för föreningens faciliteter. Inom föreningen finns bl a gemensamma takterrasser med gasolgrill, bastu med relaxavdelning, gästlokal/övernattningslägenhet, innergård med sandlåda och kolgrill, cykelrum, barnvagnsrum och garage med lediga platser samt el-laddstolpar. Lägenheten disponerar för närvarande ett rymligt förråd. JURIDISK PERSON KAN GODKÄNNAS SOM MEDLEM. Säljarna disponerar f.n. ett förråd (mått: B=1.50, L=3.00, H=2.60). I Tollare bor ni nära naturen, mellan Tollare Naturreservat och Lännerstasundets vatten. Området erbjuder fantastiska promenad- och motionsslingor, strandpromenad, fina bad och en flytbro som tar er över till lilla ön Mårtens Holme. Här finns Tollare Marina, trevliga restauranger såsom Bruket, prisbelönta Kennys Gelato, Café Grindstugan, närbutik samt exempelvis lekplats, padeltennis och fotbollsplan. I närområdet finns även populära förskolor och skolor. ¨ Snabba, täta och smidiga kommunikationer till bl a Slussen och Medborgarplatsen. Kontakta ansvarig mäklare Henrik Rundgren för visning, tel: 0708-997906 eller [email protected].

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Finntorpsvägen 3, Finntorp, Nacka kommun

Finntorpsvägen 3

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Notar
1 850 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 952 kr/mån
78 723 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyrenoverade yteffektiva 1:a i trevliga Finntorp. Här får du allt du kan tänkas behöva på mycket välplanerade kvadratmetrar. Köksdelen har byggts ut för att ge plats till ett rejält kök, golvet har lagts om i en ljusare nyans som bidrar till en mer luftig känsla, och till sist har badrummet fräschats upp med ny kommod, spegel och målat golv. Från allrummet har du en fransk balkong ut mot Finntorps Torg. Föreningen är stor och stabil, med låg belåningsgrad. Det finns tillgång till tvättstuga, cykelrum, garage och förråd. Stambyte gjort 2004. Perfekt Finntorpsläge med närhet till såväl natur som kommunikationer. Finntorp präglas av närförortens lugn men har ändå direkt närhet till Stockholms innerstad. Bussar och Saltsjöbanan avgår med täta avgångar och tar dig till Slussen på 8 minuter. Här finns bl a matbutik, gym, bageri samt några restauranger. På några minuters promenad ligger Sickla Köpkvarter med ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter samt t ex ännu ett gym (sats) och en biograf. Längs Svindersvik finns fina promenad- och motionsslingor samt båtklubb. På några ytterligare minuters promenad- eller cykelväg finns Hammarbybacken med skidåkning och Nackareservatet med allehanda friluftsliv både sommar och vinter. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Ugglevägen 23, Saltängen, Nacka kommun
 • Imorgon kl 17:30

Ugglevägen 23

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Notar
2 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 989 kr/mån
49 914 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Ugglevägen 23 i populära Saltängen! Nu har du möjligheten att bli ägare av denna trivsamma och fina bostad med en takhöjd på 2,85 meter som dessutom är helt insynsskyddad i en av Nacka bästa områden. Bostaden har en yta på 58 kvadratmeter som fördelas på dess två rum och kök. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som tillsammans med det stora ljusinsläppet från bostadens norra sida bidrar till den rymliga känslan. Vid första anblick möts vi av bostadens hall som leder in till den öppna ytan som ansluter till vardagsrummet. Till vänster om hallen finner vi bostadens sovrum med tillhörande garderob och balkong. Sovrummet är stort och rymmer gott med förvaring, en dubbelsäng och även lite till. Balkongen i norr som nås direkt från sovrummet bidrar till ett stort ljusinsläpp med många soltimmar. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning, vardagsrummet utgör en stor del av bostadens yta och ger plats åt de möbler som önskas. Även köket har gott om utrymme där bland annat ett matbord ryms. Köket är utrustat med allting som kan tänkas behövas i vardagen, det vill säga, förvaring, diskmaskin, mikro, kyl/frys, spis och ugn. Sist men inte minst har vi badrummet. Badrummet är kaklat och utrustat med spotlights och golvvärme. Bekvämligheter som dusch med glasvägg, WC, handfat, förvaring och även tvättmaskin med tillhörande avlastningsyta finns här. Hela bostaden har ett parkettgolv i ek. Lägenheterna i denna del av Brf Nacka-hus nr 2 är byggda mellan år 2013-2015. Detta betyder att du som boende får en nybyggd bostad samtidigt som denna är belägen i en äldre, stabil och lågt belånad förening, alltså det bästa av båda världar. Bostadsrättsföreningen har en god ekonomi och förvaltas väl. Som medlem har du tillgång till en mängd olika gemensamma utrymmen samt möjligheten att hyra en egen parkeringsplats. Denna bostad får inte missas. Ta vara på möjligheten att skapa ditt drömboende i denna attraktiva del av Saltängen, Nacka. För att boka en visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Bungss på 0709-99 79 24 eller [email protected].

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skogsbovägen 20, Gustavsberg / Ösbydalen, Värmdö kommun

Skogsbovägen 20

Lägenhet
Gustavsberg / Ösbydalen, Värmdö kommun
Notar
3 295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2
5 961 kr/mån
51 484 kr/m²

Drömmer du om en fullt utrustad lägenhet med allt man kan tänkas behöva, i ett mysigt och lugnt område nära naturreservat, sjö/bad, men med möjlighet till citys stadspuls på 30min? Då har du hamnat rätt! Denna bostad finner du i Ösby sjöpark, i närheten av Ösbydalen, en mycket lugn och familjär del i Gustavsberg som har mycket att erbjuda. På andra våningen hittar du denna fantastiska bostad. Rymlig lägenhet med två bra sovrum, trevligt vardagsrum samt kök med en halvöppen planlösning och två stora balkonger om ca 12kvm och 7kvm. Från den största balkongen kan du avnjuta den härliga eftermiddags och kvällssolen medan den andra balkongen bjuder på sjöutsikt - bästa av båda världar. Stilrent kök med vita skåpsluckor. Från köksfönstret har du en trevlig utsikt utöver sjön som är mycket populär under hela året för både sommar och vinteraktiviteter. Badrummet är inrett i vitt och svart och är utrustat med dusch där man har glasduschväggar, golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare. Rymliga sovrum med goda garderobsutrymmen, gott om utrymme för en större säng. De inbyggda garderoberna har elfa-inredning med belysning och skjutdörrar. Källarförråd om ca 3kvm tillhör lägenheten. Som medlem i föreningen får du också tillgång till deras gym samt möjlighet att hyra gästlägenhet, garage och parkeringsplats. Här bor i ett lugnt och tryggt område med närhet till allt som går att önska. Närhet till skola (Ösbyskolan F-9), förskolor, träningshallar och promenadstråk. Inte långt ifrån når du Gustavsbergs Centrum och populära Gustavsbergs Hamn med stort utbud av restauranger, bagerier mm. Även Värmdö köpcentrum (Mölnvik) ligger inom nära avstånd och här finner du de stora varuhusen såsom Rusta, JULA, ICA Maxi men även restauranger och shopping. Även sjö (Ösbyträsk), badhus och naturreservat finner du runt husknuten. Goda kommunikationer med buss till slussen på cirka 30 minuter. Anmäl gärna ert intresse - Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Wilhelm Kåges gata 9, null, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges gata 9

Lägenhet
Värmdö kommun
Notar
1 995 000 kr
37 m²
1 rum
3 143 kr/mån
53 919 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha och optimala 1:a i populära Porslinskvarteren. Här bor du på välplanerade 37kvm i bästa skick och med stor uteplats in mot föreningens lugna innergård. Du välkomnas av en stor hall med bra förvaringsmöjligheter, och direktanslutning till badrummet. Det är grått/vitt helkaklat och har kombimaskin, dusch, WC och handfat med kommod. Från hallen kommer du till köket som är fullt maskinellt utrustat och som har öppen planlösning mot vardagsrummet, uteplatsen och sovdelen. Möjlighet finns att bygga in sovdelen till ett separat sovrum (se alternativ planlösning). Här finns även en garderobsvägg. Uteplatsen är stor och ger plats för både matgrupp och soffgrupp. Här kan du njuta av solen under många timmar av dagen. Föreningen har parkeringsplatser i Porslinsgaraget och det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Flera gemensamhetsutrymmen finns att läsa under föreningsinformation. Bostaden har ett centralt läge i Gustavsbergs hamn som nu genomgår en förvandling och är mötesplats för kultur, sjöliv och natur. Allt mixat med butiker, caféer, restauranger, galleri, utegym, yogacenter, vandringsleder (Tjustviksrundan) och badplatser bla. Närmsta matbutik återfinns bara ett par hundra meter bort utmed Gustavsbergs Allé där även busshållplats finns. Motorvägsbussar trafikerar sträckan mot Slussen varje kvart som tar ca 30 minuter, går även sen kväll/natt. Även bussar ut till olika platser på Värmdölandet. En kort promenad bort återfinns Gustavsbergs centrum med ett rikt utbud av närservice med mataffär, apotek, post, bank, systembolag, café, bageri och restauranger. I anslutning till centrum finns simhall med gym och äventyrsbad, sporthall, tennishall, skatepark, såväl ute- som inomhusrink för ishockey samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I nära anslutning finns Nacka Golfklubb där spåras det vintertid för längdskidåkning. I Gustavsbergs hamn/Kattholmen finns gästhamn med bastuflotte att hyra in sig i och möjlighet att bada direkt i Östersjön. Finns även 2 stora köpcentrum i närheten, Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum (Mölnvik) där ytterligare affärer och gym finns tex. Clas Ohlson, Mio, Plantagen, Biltema och många fler. På bekvämt promenadavstånd återfinns Kvarnsjön med möjlighet till insjöbad. Sjön omgärdas likt Farstaviken av orörd natur med stigar och löpspår som leder vidare bort mot Lemshaga och Södersved där havsbad finns. Ytterligare en bit ut i kommunen tar Stockholms skärgård vid. Låter det här som en lägenhet för dig? Tveka inte då på att höra av dig till mäklaren för visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Åkerblomsvägen 21, Hässelmara, Värmdö kommun

Åkerblomsvägen 21

Villa
Hässelmara, Värmdö kommun
Notar
5 995 000 kr
130 + 35 m²
5 rum
4 670 m² tomt

Med attraktivt läge endast 300 meter från härliga bad i Storsjön finner ni detta fantastiska ställe med Värmdös kanske mest välskötta tomt och många möjligheter. Fastigheten som haft samma ägare sedan 1975 har med åren förädlats och förbättras. Den uppvuxna trädgårdstomten är något utöver det vanliga med perfekt skötta planteringar, träd och buskar. Här finns riklig plats för lek och bollspel, umgänge och mycket mer. Huvudbyggnaden i två plan erbjuder rejäla sällskapsytor i form av vardagsrum, matsal, kök och en inglasad veranda samt 3 sovrum, helkaklat badrum med klinkers, gäst-wc samt tvättstuga. Riklig förvaring finns även i såväl källare som klädkammare och garderober. Övrig byggnation innefattar ett charmigt bastuhus med dusch och relaxavdelning, en friggebod, en stor redskapsbod/verkstad samt garage med carport. Fastigheten ligger lugnt och stilla i lantliga omgivningar bara 300 meter från fin badplats och dansbana vid Storsjön. Storsjön är Värmdös största sjö och känd för sitt fina fiske och sina varma bad. Vill ni ge er ut på sjön så gör ni det omotoriserat eller med elsnurra för att inte störa grannar och djurliv. Inte långt bort ligger Malma kvarn med trevliga Franska restaurangen Bistro Malma Kvarn samt båthamn. Sommartid anordnas seglarläger där. När ligger även Malma Gård med gårdsbutik och Fågelbro Golf & Country Club. På Fågelbro finns bl a 18-hålsbana, 9-hålsbana, tennis, padeltennis, squash, gym, utomhuspool och högklassiga Fågelbro Krog. Fågelbro Stall är en av Sveriges bästa ridanläggningar och hotellet Fågelbro Hus erbjuder såväl restaurang som nybyggt Spa. På Fågelbro anordnas såväl golf-, tennis-, padeltennis- och ridläger för barn under sommaren. Från hållplats Tavastbodavägen tar ni er med direktbuss till Slussen på ca 40 minuter. Handlar gör ni enklast på ICA Stavsnäs, eller om ni vill ha ett komplett utbud av butiker, i Mölnvik. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Henrik Rundgren för visning, [email protected] eller tel. 0708-997906.

 • Plus
Flyginfarten 14A, null, Järfälla kommun
 • Idag

Flyginfarten 14A

Lägenhet
Järfälla kommun
Notar
1 475 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1
1 914 kr/mån
64 130 kr/m²

Välkommen till en perfekt planerad 1:a med härligt ljusinsläpp, många fönster och stort badrum. Här möts du av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Stort kök med gott om arbetsyta samt plats för matbord för 4 personer. Allrummet har väl disponibla kvadratmetrar, med en möjlighet för flertal möbleringsalternativ. Helkaklat och stort badrum med både handdukstork, dusch och kombimaskin. I denna förening har du fri uthyrning, vilket innebär att du får hyra ut din bostad till både privatpersoner och juridiska personer - under obestämt tid. Låter detta som ett boende för dig? Tveka inte på att kontakta mäklaren!

 • Plus
 • Hiss
Vikstens backe 17, Fågelbro, Värmdö kommun
Vikstens backe 17, Fågelbro, Värmdö kommun, bild 2
Vikstens backe 17, Fågelbro, Värmdö kommun, bild 3

Vikstens backe 17

Villa
Fågelbro, Värmdö kommun
Notar
11 250 000 kr
154 m²
5 rum
986 m² tomt

Med högt och fritt söderläge på en lugn återvändsgata finner ni denna härliga 1½-plansvilla om 154 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Huset som uppfördes år 2010 erbjuder luftiga sällskapsytor, ett fullutrustat kök med komplett maskinpark från Miele (köksfläkt är Thermex), 4 bra sovrum varav två på entréplan, 2 badrum samt tvättstuga med groventré. Här bjuds ni på rejäl takhöjd, elegant braskamin, ekparkett med vattenburen golvvärme, rikliga ljusinsläpp och utsikt över bl a Fågelbros korthålsbana samt Tranaröfjärden. Den stora altanen som löper från öster till väster bjuder på sol från morgon till kväll. Ett uterum i glas skapar en suverän plats för samkväm när temperaturen sjunker eller regndroppar faller. Från hela altanen bjuds på härlig vy över omgivningarna. På tomten finns även ett isolerat garage. Ett stenkast bort, vid gatans ände väntar skogen med fina promenadstråk och gott om såväl svamp som bär. Huset värms upp med bergvärme och fiber finns indraget. I närområdet finns oändligt med aktiviteter för såväl stora som små. Fågelbro Golf & Country Club (www.fagelbrogolf.se) har utöver högklassig golf även tennisbanor, padeltennis, squash, gym och pool. På bekvämt promenadavstånd finns inte mindre än fyra restauranger som alla serverar god mat i trevliga miljöer, Fågelbro Krog (www.fagelbrokrog.se), Strömma Krog & Kanalbar (www.strommakrogochkanalbar.se), Bistro Lillströmma (www.lillstromma.se) samt FågelbroHus (www.fagelbrohus.se) där ni även finner ett spa med uppvärmd utomhuspool. I blickfången från altanen finns Fågelbro Stall som anses vara en av Sveriges allra bästa anläggningar. I området finns möjligheter att hyra båtplats och härifrån når ni snabbt och smidigt många av Skärgårdens riktiga pärlor. Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Västertorp, Fågelbrovägen eller Strömmadal och turen till slussen tar ca 30 minuter. Vid Fågelbrovägen finns även en pendelparkering. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på www.varmdo.se. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Vikstens backe 20, Fågelbro, Värmdö kommun
Vikstens backe 20, Fågelbro, Värmdö kommun, bild 2
Vikstens backe 20, Fågelbro, Värmdö kommun, bild 3

Vikstens backe 20

Villa
Fågelbro, Värmdö kommun
Notar
12 750 000 kr
217 m²
9 rum
1 285 m² tomt

Med attraktivt läge på Fågelbro finner ni detta högklassiga tvåplanshus om hela 217 kvadratmeter med stora soliga altaner och tillhörande garage. Huset som uppfördes år 2015 har stora sällskapsytor i två plan, 5 sovrum (möjlighet till fler), 2 badrum, tvättstuga och gäst-wc. Entréplanet bjuder på en härligt luftig sällskapsdel med kök och vardagsrum i helt öppen lösning. Köket har gott om skåp, bra arbetsytor och komplett maskinpark bestående av kyl i helskåp, frys i helskåp, induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. På entréplanet finns även tv-rum, walk-in-closet/kontor, två sovrum, badrum med badkar och dusch samt tvättstuga och gäst-wc. Flertalet altandörrar tar er ut till de stora altanerna som löper runt huset. Övre plan innefattar ett sällskapsrum, 3 sovrum och ytterligare ett badrum. Exteriört ger de stora altanerna plats för flertalet sittgrupper, solstolar, växter och grill. På höjden ovan huset har säljarna byggt ett stort altandäck med vidsträckt utsikt. Här finns såväl el som vatten draget och däcket är förstärkt för att hålla för exempelvis en byggnad eller ett spa-bad. Isolerat garage om ca 30 kvadratmeter. I närområdet finns oändligt med aktiviteter för såväl stora som små. Fågelbro Golf & Country Club (www.fagelbrogolf.se) har utöver högklassig golf även tennisbanor, padeltennis, squash, gym och pool. På bekvämt promenadavstånd finns inte mindre än fyra restauranger som alla serverar god mat i trevliga miljöer, Fågelbro Krog (www.fagelbrokrog.se), Strömma Krog & Kanalbar (www.strommakrogochkanalbar.se), Bistro Lillströmma (www.lillstromma.se) samt Fågelbrohus (www.fagelbrohus.se) där ni även finner ett nybyggt spa med uppvärmd utomhuspool. Fågelbro Stall genomgick för ett par år sedan en utbyggnad och totalrenovering och anses idag vara en av Sveriges allra bästa anläggningar. I området finns möjligheter att hyra båtplats och härifrån når ni snabbt och smidigt många av Skärgårdens riktiga pärlor. Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Västertorp, Fågelbrovägen eller Strömmadal och turen till slussen tar ca 30 minuter. Vid Fågelbrovägen finns även en pendelparkering. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på www.varmdo.se. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Wilhelm Kåges gata 100, null, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges gata 100

Lägenhet
Värmdö kommun
Notar
2 350 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3
3 626 kr/mån
53 409 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklare för visning!! Denna charmiga bostad i Porslinskvarteren i Gustavsberg är precis vad du letar efter! Med en välplanerad planlösning på 44 kvm som inkluderar 2 rum och en härlig balkong i söderläge, kommer du aldrig vilja lämna detta hem. Bostaden är modern och ligger högst upp i huset, vilket ger dig en trevlig utsikt, massor av ljus och ingen insyn. Köket är fullt maskinellt utrustad och badrummet har egen kombimaskin. Föreningen har parkeringsplatser i Porslinsgaraget och det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Bostaden har ett centralt läge i Gustavsbergs hamn som nu genomgår en förvandling och är mötesplats för kultur, sjöliv och natur. Allt mixat med butiker, caféer, restauranger, galleri, utegym, yogacenter, vandringsleder (Tjustviksrundan) och badplatser bla. Närmsta matbutik återfinns bara ett par hundra meter bort utmed Gustavsbergs Allé där även busshållplats finns. Motorvägsbussar trafikerar sträckan mot Slussen varje kvart som tar ca 30 minuter, går även sen kväll/natt. Även bussar ut till olika platser på Värmdölandet. En kort promenad bort återfinns Gustavsbergs centrum med ett rikt utbud av närservice med mataffär, apotek, post, bank, systembolag, café, bageri och restauranger. I anslutning till centrum finns simhall med gym och äventyrsbad, sporthall, tennishall, skatepark, såväl ute- som inomhusrink för ishockey samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I nära anslutning finns Nacka Golfklubb där spåras det vintertid för längdskidåkning. I Gustavsbergs hamn/Kattholmen finns gästhamn med bastuflotte att hyra in sig i och möjlighet att bada direkt i Östersjön. Finns även 2 stora köpcentrum i närheten, Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum (Mölnvik) där ytterligare affärer och gym finns tex. Clas Ohlson, Mio, Plantagen, Biltema och många fler. På bekvämt promenadavstånd återfinns Kvarnsjön med möjlighet till insjöbad. Sjön omgärdas likt Farstaviken av orörd natur med stigar och löpspår som leder vidare bort mot Lemshaga och Södersved där havsbad finns. Ytterligare en bit ut i kommunen tar Stockholms skärgård vid. Låter det här som en lägenhet för dig? Tveka inte då på att höra av dig till mäklaren för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Mjölnarvägen 8A, 8tr, Kvarnholmen, Nacka kommun

Mjölnarvägen 8A, 8tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Notar
6 195 000 kr
78 m²
3 rum
5 049 kr/mån
79 423 kr/m²

- Stor inglasad balkong med utsikt mot Djurgården! - Välutnyttjade kvadratmetrar! - Gott om ljusinsläpp! - Nära Stockholm City och skärgården! - Gott om restauranger och kommunikationer! - Populär adress! Nu finns denna mycket trevliga trea till försäljning på populära Kvarnholmen! Här har ni en underbar inglasad balkong om hela 11 kvm som tillsammans med ett högt läge i huset, en härlig utsikt ut mot Kungliga Djurgården med många förbipasserande båtar, så blir detta ett eget smultronställe hemma. Den inglasade balkongen bidrar också till en känsla om ett ytterligare vardagsrum att njuta av större delen av året. Bostaden erbjuder dessutom välutnyttjade kvadratmetrar, ett rikligt ljusinsläpp och sociala ytor. Vardagsrummet är i öppen planlösning till köket som bidrar till dem sociala ytorna, här finns plats för större soffgrupp och matbord med flertalet möbleringsalternativ. Lägenhetens kök erbjuder gott om arbetsytor och förvaring, här finns all den maskinella utrustningen den matlagningsintresserade kan önska sig. Två bra sovrum varav ett större och ett något mindre. I anslutning till det mindre sovrummet finns en stor klädkammare. Elegant helkaklat badrum med klinkers, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Staden växer vidare längs vattenvägarna i och med Nackas satsning på Kvarnholmen. På denna lilla holme finns en attraktiv blandning av bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, vård, skola, kulturliv och rekreation. Kvarnholmen ligger nära både Stockholms innerstad, Nacka Forum och Sickla köpkvarter, som alla nås inom tio minuter med kollektivtrafik. I området finns närbutiker, restauranger samt andra bekvämligheter. Goda kommunikationer erbjuds både via bussar som tar en in till slussen på 10 minuter och SL-pendelbåtar tar en in till Nybrokajen på ca 25 minuter. Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Winges väg 5, Fågelbro, Värmdö kommun

Winges väg 5

Villa
Fågelbro, Värmdö kommun
Notar
8 000 000 kr
194 m²
6 rum
552 m² tomt

På Winges Väg, ett stenkast från Fågelbro Golf och Fågelbro Stall finner ni detta läckert helrenoverade tvåplanshus med bästa solläge och en totalarea om 194 kvadratmeter (Boa 139 kvm + Bia 55 kvm enligt taxering). Interiört bjuds ni på stora öppna sällskapsytor med utsikt över hästhagarna, ett fullutrustat kök, 4 sovrum, 2 badrum, tvättstuga samt smarta platsbyggda förvaringslösningar. Exteriört finns stora altaner i bästa söderläge med sol från morgon till kväll, här ges plats för sittgrupper, solstolar, växter, grill och umgänge. Utöver huvudbyggnaden finns även en carport med laddstation för elbil samt ett förråd. På husets södersida finns plana gräsytor med fruktträd samt plats för lek och bollspel. Ett stenkast bort, vid gatans ände väntar en allmänning som tar er ner genom kohagarna till Norrviken. På några få minuters promenad finns Fågelbro Golf & Country Club (www.fagelbrogolf.se) med högklassig golf, men även tennisbanor, padeltennis, squash, gym och pool. Fågelbro Krog (www.fagelbrokrog.se) serverar utmärkt mat och vid halfway house kan ni ta en frukost och Värmdös sannolikt allra godaste morgonkaffe. Fågelbro Stall som ligger framför huset anses vara en av Sveriges allra bästa anläggningar. Sommartid erbjuds såväl rid-, golf- och tennisläger för barn i alla åldrar. På promenadavstånd finns även Fågelbro hotell med populär restaurang och spa samt Strömma Krog och Bistro Lillströmma. Båtplatser går normalt att hyra i närområdet och härifrån kan ni enkelt nå många av skärgårdens pärlor. Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Fågelbrovägen, Västertorp eller Strömma Kanal och turen till slussen tar ca 40 minuter. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på www.varmdo.se. Nuvarande ägares omfattande renovering har bl a innefattat: - Installations elbilsladdare (2023) - Kök inkl. alla vitvaror, fläkt, platsbyggd soffa i burspråket, mm (2022) - Badrum övre plan (2022) - Installation av takspotlights båda våningsplanen (2022) - Nytt ventilationsaggregat samt flyttat upp aggregatet från tvättstugan till vinden (2022) - Ytskikt övre plan (2022) - Platsbyggd förvaring övre plan (2022) - Ny Nibe inomhus och utomhusdel för luft/vatten (2020) - Fasadmålning (2020) - Takfotsbelysning (2020) - Omläggning gräsmatta (2019) - Stenläggning framsida (2019) - Badrum nedre plan (2018) - Ny trall med infälld belysning (2017) I huset finns plejd https://www.plejd.com/sv-fi för att styra all belysning i huset samt fasad via app. Man kan ställa in olika lägen mm tex semesterläge. För närmare information, kontakta ansvarig mäklare Henrik Rundgren, [email protected] eller 0708-997906.

Vikstens backe 16, Fågelbro, Värmdö kommun

Vikstens backe 16

Villa
Fågelbro, Värmdö kommun
Notar
8 995 000 kr
153 m²
5 rum
1 411 m² tomt

Högt upp på lugn återvändsgata och med naturen som granne finner ni detta fina tvåplanshus om 153 kvadratmeter fördelat på 5- 6 rum och kök. Huset som uppfördes år 2010 erbjuder rejäla sällskapsytor i två plan, ett fullutrustat kök med vitvaror från Miele, 3 sovrum (den som önskar kan med enkla medel skapa ett fjärde sovrum), två högklassiga badrum, bastu samt en tvättstuga med groventré. I entréplanet bjuds på vattenburen golvvärme medan det övre planet har radiatorer. Altanen på husets framsida i sydost har sol från tidig morgon och utsikt mot hästhagar och golfklubb medan den stora altanen i nordväst är väl skyddad från insyn och bjuder på sol till långt in på kvällen. Skogen som är närmsta granne bakom huset erbjuder fina promenadstråk och gott om såväl svamp som bär. Övrig byggnation på tomten innefattar varmbonat garage med el-port samt ett kallförråd. I närområdet finns oändligt med aktiviteter för såväl stora som små. Fågelbro Golf & Country Club (www.fagelbrogolf.se) har utöver högklassig golf även tennisbanor, padeltennis, squash, gym och pool. På bekvämt promenadavstånd finns inte mindre än fyra restauranger som alla serverar god mat i trevliga miljöer, Fågelbro Krog (www.fagelbrokrog.se), Strömma Krog & Kanalbar (www.strommakrogochkanalbar.se), Bistro Lillströmma (www.lillstromma.se) samt FågelbroHus (www.fagelbrohus.se) där ni även finner ett nybyggt spa med uppvärmd utomhuspool. Fågelbro Stall genomgick för ett par år sedan en utbyggnad och totalrenovering och anses idag vara en av Sveriges allra bästa anläggningar. I området finns möjligheter att hyra båtplats och härifrån når ni snabbt och smidigt många av Skärgårdens riktiga pärlor. Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Västertorp, Fågelbrovägen eller Strömmadal och turen till slussen tar ca 30 minuter. Vid Fågelbrovägen finns även en pendelparkering. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på www.varmdo.se. Kontakta ansvarig mäklare Henrik Rundgren för närmare information, [email protected] eller 0708-997906.

 • Plus
Ringvägen 62, Södermalm, Stockholms kommun

Ringvägen 62

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Notar
9 750 000 kr
137 m²
5 rum
10 217 kr/mån
71 168 kr/m²

Med närhet till Årstaviken ligger denna mycket trivsamma etagelägenhet med gavelläge, terrass i söder och optimal planlösning. Lägenheten erbjuder ett entréplan med en härlig sällskapsdel bestående av vardagsrum och ett snyggt renoverat kök i öppen lösning. Entréplanet har även två bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en rymlig hall. En elegant trappa med närmare fem meters takhöjd leder upp till övervåningen där ni finner ett tredje sovrum samt ett stort sällskapsrum (som kan nyttjas som ett fjärde sovrum om behov finns). Även på övervåningen finns ett helkaklat badrum, detta med badkar. Lägenhetens stora balkong ligger i soligt söderläge och är en given samlingspunkt under sommarmånaderna, här finns plats för såväl sittgrupp som växter och solstolar! Läget är en dröm för barnfamiljen. I anslutning till huset finns lekplats och fina gräsytor, Eriksdalsskolan med årskurs F-9 ligger på en minuts promenad. Ett stenkast bort ligger även Eriksdalshallen med aktiviteter såsom gymnastik, badminton, innebandy, handboll och bordtennis. Strax nedanför huset ligger Årstaviken med suveräna promenad- och motionsstråk, badbryggor, båtklubbar och flera populära restauranger för ljumma sommarkvällar. Ett par minuters promenad österut ligger Eriksdalsbadet med både inom- och utomhusbad samt simskola och äventyrsbad. Några minuter västerut väntar Tantolunden med härliga gräsytor och populär badplats. En ytterligare favorit för barnen är Rosenlundspaken och Skånegläntan med parklek och öppen förskola. Rakt över gatan från lägenheten ligger en välsorterad ICA-butik och på några få minuters promenad finns ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter i Ringens köpcentrum. Även kommunikationerna är svårslagna med en uppsjö av busslinjer i direkt närhet (bl a stamlinje 3 och 4). Närmsta T-bana är Skanstull (3- 4 minuters promenad) och Södra Station nås till fots på mindre än 10 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Notgatan 14, Fisksätra, Nacka kommun

Notgatan 14

Radhus
Fisksätra, Nacka kommun
Notar
3 995 000 kr
116 m²
5 rum
135 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta charmiga radhus i populära Fiskarhöjden. Planlösningen är i nuläget disponerad med sällskapsrum på nedre plan, kök med matsal, vardagsrum samt ett badrum med dusch. På övre plan finns fyra sovrum och ett helkaklat badrum med WC, dusch, handfat med kommod och tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har gott om förvaring i form inbyggd hallförvaring, "walk-in closet" och liknande förrådsutrymmen. På fastighetens framsida välkomnas du av en trevlig uteplats med stenplattor. Här finns gott om utrymme för alla sorters utemöbler och plantering. Solen ligger i sydost så här går det att njuta av många soltimmar. På baksidan ligger trätrall, här kommer kvällssolen in, och även här finns utrymme för utemöbler. Fiskarhöjden är ett sjönära område med närhet till fina rekreationsområden som Erstavik och Saltsjöbaden. På 5 minuters promenadavstånd finns Saltsjöbanan som för närvarande är avstängd men som ersätts av bussar fram till våren 2024. Även med bil är det lätt att ta sig in till city inom 15 minuter. I området runt Fiskarhöjden är det nära till såväl hav som skog. Ett trevligt promandstråk leder längs Lännerstasundet in till Duvnäsviken. Närmaste badplats är Holmens badplats i Lännerstasundet. Med cykel tar man sig på några minuter till härliga områden runt Erstaviken med härliga promenadstråk och havsbad. Småbåtshamn finns i Fisksätra och för golfspelaren finns Saltsjöbadens golfklubb. Matvarubutiker finns i närbelägna Fisksätra centrum. Serviceutbud finns i Saltsjöbaden centrum med bl a diverse butiker, gym, bank, restaurang och Systembolag. Det är heller inte långt till Forum Nacka och Sickla köpstad.

Ängsbacken 6, Björknäs, Nacka kommun

Ängsbacken 6

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
Notar
2 600 000 kr
80,2 m²
3 rum
6 387 kr/mån
32 419 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Fräsch och välplanerad trea med genomgående ljusa väggar och snyggt stengolvsimitation. Lägenheten erbjuder en väl tilltagen hall med goda förvaringsutrymmen, 2 rymliga sovrum, ett fräscht kök, ett stort, ljust badrum med en tvättstugedel, samt ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till en härlig uteplats. Området är lugnt och barnvänligt med bilfri innergård samt en lekplats för barnen. Läget är ultimat med närhet till natur och stad. Ett stenkast ifrån och du står på busshållsplatsen där bussarna passerar med täta avgångar och kan ta dig till stan på 15 min. Gångavstånd till badsjöar och Skurusundet. Björknäs Centrum ligger endast ett par minuter ifrån bostaden, där finns bl.a. matbutik, restaurang, hårfrisör, postombud, videobutik m.m. Inom området finns förskolor, skolor och idrottsplatser. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Storholmsslingan 2, Djurö - Vindö, Värmdö kommun

Storholmsslingan 2

Fritidshus
Djurö - Vindö, Värmdö kommun
Notar
Pris saknas
220 m²
6 rum
13,5 ha tomt

En riktigt lantlig timrad gårdsfastighet för dig som har höga krav på ert permanent- eller fritidsboende på Värmdös just nu mest efterfrågade markområden. Jakträtt och möjlighet till häst- eller fårhållning. Fastigheten är en äkta sjötomt om hela 134.750 kvm varav ett 5.440 kvm stort vattenområde med god tillgång på abborre, gädda m.m. Markerna består av ett plant skogsparti med ädelskog innefattande ek, hassel, vide och flera sorters fridlysta orkidéer. Denna del öppnades upp och gallrades i samråd med Skogsstyrelsen. Strandområdet, 300 meter från boningshuset med charmig stig genom hage, bjuder på en sandstrand, klippor och ett båtupptag. Strandlinjen är ca 200 meter och här ligger även det charmiga lilla fårhuset. Utmärkt båtläge för utfärder till Sandhamn via Bullandö eller till Möjaskärgården via Vindö ström. Fastigheten har en för området unik jakträtt av älgkalv, rådjur, bock och sjöfågel. Byggnadernas placering är noga anpassat för att ge optimalt solläge, vid utsikt över fastighetens skog och jaktmark samt totalt insynsskydd och avskildhet. Huvudbyggnaden om ca 180 kvm är i handbilat heltimmer sammanfogat med lin. Här blandas den senaste tekniken med ytterst smakfulla materialval och en inredningsstandard långt utöver det vanliga. Entréplanet erbjuder stora öppna sällskapsytor, ett högklassigt fullutrustat kök med murad öppen spis och ljusa plankgolv samt 2 separata sovrum, ett badrum med badkar samt ett badrum med dusch. Sällskapsdelen ger en härligt rymlig känsla tack vare delar med närmare 6 meters takhöjd samtidigt som ljuset flödar in genom de spröjsade fönster och altandörrar som sammanlänkar köket med mat- och sällskapsdelen. Från såväl kök som vardagsrum nås det soliga altandäcket som är en underbar plats för frukost, lunch och till middag. Övervåningen är i två delar där den ena fungerar som ett tredje sovrum och den andra utgörs av ett sällskapsrum. Om så önskas kan övervåningens sällskapsrum även nyttjas som ett fjärde sovrum. Jakt-/gästhus om ca 40 kvm i handbilat heltimmer från Ljusdal i samma stil som huvudbyggnaden. Här finns ett sällskapsrum med nockhöjdstak samt bastu, dusch & omklädningsrum. Fastigheten rymmer även ett garage samt en rejäl uppställningsplats för allehanda fordon. Läget är hett eftertraktat med närhet till åretrunthandel och hembagerier på Djurö samt i Stavsnäs och flertal uppskattade sjökrogar såsom Bullandö, Motorverkstan, Svartsö, Gällnö, Harö, Sandhamn på bekvämt avstånd. Ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter finns i Mölnvik och Värmdö Marknad. Med bil tar ni er på 15- 20 minuter till både Fågelbro och Wermdö Golf. Bilavstånd till stan är ca 50 minuter och för den som hellre åker kommunalt går tät trafik med direktbussar till Slussen. Varmt välkommen till ett av de verkligt få riktigt stora och genuina, grannfria jordbruksfastigheterna ute på Vindö/Djurö för den som söker en kombination av ett högklassigt boende i naturskön vild skärgårdsmiljö med möjlighet till avkoppling och ro samt jakt eller häst- och fårhållning. och information För personlig visning och information kontakta Stefan Landberg, mobil: 0708-832195 eller Henrik Rundgren, mobil: 0708-997906. VÄLKOMNA !

Soldatvägen 16A, Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Soldatvägen 16A

Lägenhet
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Notar
1 295 000 kr
20 m²
1 rum
2 288 kr/mån
64 750 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Välkommen till en perfekt planerad 1:a med härligt ljusinsläpp, många fönster och sovalkov. Här möts du av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Stort kök med gott om arbetsyta samt plats för matbord för 4 personer. Allrummet har väl disponibla kvadratmetrar, med en naturlig avdelning för säng. Helkaklat och stort badrum med både handdukstork, dusch och kombimaskin. Utanför ytterdörren finns utrymme för sittgrupp dit solen når på förmiddagen. Förråd om 4-5kvm samt parkeringsplats ingår. Här bor du i ett naturskönt och lugnt område med närhet till det mesta. För den badsugna finns det flera badsjöar på gång- och cykelavstånd. Den närmsta är Kocktorpssjön som nås med en 5-minuters promenad. Närhet till flertal busstationer i området, in mot stan men även ut mot Värmdö. Inom promenadavstånd finns en stor Hemköp och för ett större utbud av butiker och restauranger ligger Orminge Centrum inte långt bort.

Visar alla 22