Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Erik Wikingskiöld

Erik Wikingskiöld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsplan 8, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
 • Tor 5 okt kl 17:30
Torsplan 8, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Notar
8 250 000 kr
61 m²
2 rum
vån 14
5 197 kr/mån
135 246 kr/m²

Välkommen till en av dem absolut populäraste 2:orna Norra Tornen erbjuder: Med KLK/walk in closet och 61 kvadratmeter lyx har du utsikt över Stockholm från både vardagsrum och sovrum med exklusiva panoramafönster som ger härlig utsikt och ljusinsläpp över den öppna planlösningen. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Ett källarförråd tillhör lägenheten. - Genomgående golvvärme i hela bostaden - Gym i föreningen - Biograf i föreningen - Garage under huset Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torsplan 8, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun

Torsplan 8

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Notar
11 250 000 kr
78 m²
3 rum
vån 24
6 200 kr/mån
144 231 kr/m²

Välkommen till denna toppmoderna och attraktiva 3:a högt upp i fastigheten belägen på våning 24, detta ger oslagbar sjövy och bidrar till magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter! Upplevelsen att med magisk utsikt få se solnedgången & soluppgången varje dag samt att ha sjöutsikt åt två olika riktningar - gör varje dag till någonting speciellt. Lägenheten andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Bostaden består av eleganta, praktiska och lyxiga materialval som valts med omsorg i och med det unga byggåret. Vad sägs om walk-in closet tillhörande bostadens Master bedroom, privat access från sovrummen ut på bostadens största terrass, för att inte tala om det helkaklade badrummet i exklusiv natursten. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym och relaxavdelning med bastu. Ett källarförråd tillhör lägenheten och garage finns i fastigheten. - Genomgående golvvärme - Gavel med kvälls och morgonsol - Walk in closet Faciliteter såsom: - Gym - Biograf - Relaxavdelning & bastu - Garage under huset Område Norra tornen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

 • Balkong
 • Hiss
Parkvägen 2, null, Solna kommun

Parkvägen 2

Lägenhet
Solna kommun
Notar
2 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3
2 410 kr/mån
79 857 kr/m²

Välkommen till denna moderna 1 rok med möjlighet att göra till en 1,5: a - Dallas Tower ligger i centrala Solna med närhet till kommunikationer som tar dig till city på nolltid. Denna bostad andas ljus och lyx med en öppen planlösning samt en takhöjd på otroliga ca 3,7 meter. Takhöjden gör det möjligt att skapa en loftsäng för att frigöra mer golvyta. Lägenheten har balkong och påkostade materialval i kök och badrum. Här bor man i ett genomtänkt boendekoncept med hotellkänsla och tillgång till sociala ytor för både umgänge och avkoppling. - ca 3,7 meter takhöjd - Möjligt att bygga loftsäng - Nära kommunikationer - Nära Solnas grönområden och Stockholms innerstad Dallas Tower med sin spegelfasad och magnifika höjd om 17 våningar är ett sällsynt lyxboende som utmärks av en sann New York-känsla med exklusiv design. Interiörerna i Dallas Tower är utvecklade av inredningsdesignen Claes Dalén. Med stor hänsyn till byggnadens karaktär och formspråk har man skapat ett koncept som är urbant och internationellt, men samtidigt har starka skandinaviska referenser. Fastigheten erbjuder faciliteter som loungemiljöer, ett café, en biosalong, en wellness studio med relaxavdelning och bastu, en festlokal, två övernattningslägenheter samt takterrass som finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande. BRF Dallas Tower erbjuder: - Två övernattningslägenheter 20 och 27 kvm, för tillfällen man har gäster som behöver övernatta - Föreningslokal 34 kvm som kan användas för fest eller möten - Biosalong 18 kvm - Wellnesslokal 81 kvm - Bastu med utedusch - Loungelokal i entréplan - Trädgårdslounge med grill - Cykelrum - Gym ska byggas i föreningen - Cafélokal, uthyrd till extern hyresgäst Ta chansen att bo i Solnas mest omtalade byggnad på en attraktiv adress i Råsunda där du har närhet till Hagastadens restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Här bor du även nära alla tänkbara kommunikationer såsom tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Ett stenkast från fastigheten ligger tunnelbanan Solna Centrum som tar dig till city på ca 10 min. Du har även närhet till både Mall of Scandinavia och Solna Centrum samt stora grönområden vid Hagaparken och Brunnsviken. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hagaesplanaden 73, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Hagaesplanaden 73, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Hagaesplanaden 73, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Hagaesplanaden 73

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Notar
4 095 000 kr
41 m²
2 rum
3 456 kr/mån
99 878 kr/m²

Välkommen till denna magiska 2rok med 13 kvadrat privat uteplats - Hagaesplanaden 73 och Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. En passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer ska ni kunna ses och njuta av livet. Cederhusen är ett äkta trähus som står stadigt på en grund av betong. Cederhusens unika arkitektur med fyra torn, 10-13 våningar bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den kommande tunnelbanan i Hagastaden. Bostäderna uppförs även som den slutliga etappen av Hagastadens västra område, vilket innebär att det mesta av närområdet kommer vara på plats vid inflyttning. - Definitivt tillträde 2024-02-13 - 13 kvadrat privat uteplats - Nyproduktion - I anslutning till Norra stationsparken som är färdigställd sommar 2024 Kontakta mäklaren för information, materiallista och annan information om projektet Område: Cederhusen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna inom kort, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 4