Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Tammar Abbud

Tammar Abbud

Om mig

Med över 10 år som prisad elitidrottare och lika många år i landslaget så har jag under åren fått lära mig vilket jobb som krävs för att uppnå ett högt uppsatt mål. Efter att ha tillhört världseliten senaste åren inom judo satsar jag nu även på att bli Sveriges bäst säljande mäklare. Jag kommer alltid vara den hårdast arbetande mäklaren, inte bara för att uppnå dina mål med försäljningen. Men också för att uppnå mina mål som mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vinodlargatan 9, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Vinodlargatan 9

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Notar
5 895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2
4 927 kr/mån
69 353 kr/m²

*Sjöutsikt *Egen innergård *Månadsavgift inkluderar värme, vatten, internet och kabel-tv *Beläget nära mysiga promenadstråk och badplatser Denna trevliga trea på 85 kvm är ett idealt val för den som uppskattar praktiskt och bekvämt boende. Lägenheten ligger på andra våningen och har en inbjudande balkong med sjöutsikt! Lägenheten har två rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Det fullt utrustade köket är praktiskt utformat med gott om förvaring och arbetsytor, vilket gör matlagning till en fröjd. Det moderna badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm vardag. Fastigheten har även tillgång till gemensamma utrymmen som innergård, källsortering, gemensamhetslokal och barnvagnsförvaring. Liljeholmskajen är en dynamisk stadsdel i Stockholm som lockar med sin fantastiska närhet till Mälarens glittrande vatten. För invånarna innebär detta badrocksavstånd till de välbesökta sol- och badbryggorna, vilka är särskilt uppskattade under de soliga månaderna. Morgondopp vid gryningen eller ett kvällsdopp följt av middag på något av områdets omtyckta matställen längs den vackra promenaden vid vattnet, skapar en livskvalitet utöver det vanliga. För den aktive erbjuder de natursköna promenadstråken vid vattnet perfekta förutsättningar för både löpning och lugna promenader, som kan förlängas ända till Årstavikens lugna oaser och Årstaskogens gröna miljöer med välutrustade utegym. De senaste åren har Liljeholmskajen genomgått en omfattande förvandling och är nu ett välutrustat område med ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Här hittar man allt från gourmetpizzor på Primo Ciao Ciao till utsökta indiska rätter från Indian Garden. Andra bekvämligheter inkluderar en stenugnsbageri, sushi och en libanesisk deli. Förutom detta finns en mängd tjänster som underlättar vardagslivet för de boende, såsom flera förskolor och skolor, en vårdcentral, SATS gym, och olika banktjänster. Liljeholmsbron ansluter området med Hornstull, bara en tio minuters promenad bort, vilket gör det lätt att utforska ännu mer av vad Stockholm har att erbjuda. En kort promenad i motsatt riktning leder till Liljeholmstorget där man finner Liljeholmstorgets galleria, ett shoppingcentrum med omkring 90 butiker inom mode, inredning och andra bekvämligheter som skomakerier och kemtvätt. Här finns också tillgång till ytterligare kommunikationer såsom bussar, tvärbana, tunnelbanans röda linje och direktbussar till Arlanda flygplats. Med sitt fulländade läge, moderna bekvämligheter och attraktiva boendemiljö är Liljeholmskajen utan tvivel en av Stockholms mest eftertraktade adresser.

  • Balkong
  • Hiss
Sjöviksvägen 34, 1tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Sjöviksvägen 34, 1tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Notar
8 495 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 2
6 173 kr/mån
73 550 kr/m²

*Bastu *2 Balkonger *2 badrum *Möjlig 6 rok *Stor klädkammare *Stora fönsterpartier *2.6m takhöjd Välkomna till denna ljusa och välplanerade femma på 115,5 kvadratmeter med flera moderna bekvämligheter ett stenkast från vattnet på Liljeholmskajen . Lägenheten har en öppen och inbjudande planlösning där kök och vardagsrum smälter samman till en samlingspunkt för såväl vardagsliv som underhållning. Köket är modernt och välutrustat, idealiskt för både vardagsmatlagning och större middagar. Lägenheten är perfekt för större familjer eller de som önskar extra rum för arbete eller fritidsaktiviteter, med sina fyra sovrum. Det stora badrummet är utrustat med en dusch och bastu (demonterbart), samt ett fullt utrustat tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, vilket gör vardagen både bekväm och effektiv. Ett extra badrum finns också, detta med sittbadkar, vilket ger extra bekvämlighet. Lägenheten kompletteras med tillgång till föreningens gemensamma faciliteter som cykelförråd, gemensamhetslokal, grovtvättstuga, barnvagnsrum, garage och källsortering, samt ett eget förråd. Belägen i ett barnvänligt område med närhet till både skolor och grönområden. Liljeholmens rika utbud av affärer, restauranger och utmärkta kommunikationsmöjligheter gör det enkelt att nå andra delar av staden

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungssätravägen 18, Sätra, Stockholms kommun

Kungssätravägen 18

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Notar
2 100 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/7
3 426 kr/mån
51 220 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Alla möbler ingår om köparen önskar Kontakta mäklaren för visning - 0708-99 38 60 - Enorm takterrass med bubbelpool - Privat och insynsskyddat läge - Tvättmaskin/torktumlare & diskmaskin - Gott om förvaringsmöjligheter - Endast 300 meter till tunnelbana - Golvvärme i badrummet - Modern & öppen planlösning - Nominerad till Årets Byggnad - Övernattningslägenhet i föreningen Välkomna till denna eleganta bostad i den populära Brf Kungsterrassen! Byggt år 2014 med närhet till Sätra tunnelbanestation, erbjuder denna lägenhet en unik design kombinerad med smart funktionalitet. Här står ljusflöde, välplanerade förvaringsmöjligheter och generösa sällskapsytor i centrum. En imponerande takterrass med bubbelpool ger en privat och avskild atmosfär. Tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin underlättar vardagen, och golvvärme i badrummet bidrar till extra komfort. Boendet är inte bara modernt med en öppen planlösning, utan har även blivit nominerad till Årets Stockholmsbyggnad 2015, tack vare sin unika design. Föreningen erbjuder en gemensam takterrass där man kan njuta av utsikten över takåsar och natur. Här kan du avnjuta middagar med vänner eller koppla av i spabadet för att temporärt glömma vardagens stress. Med endast 300 meter till Sätras tunnelbanestation tar du dig snabbt in till Stockholm city på cirka 21 minuter, alternativt tar bilresan cirka 15 minuter. I närområdet finns matbutiker, Sätras naturreservat, vackra promenadstråk längs Mälarens vatten och en stor arena för multisport. Dessutom har du närhet till Skärholmen köpcentrum med över 100 butiker, caféer och restauranger, Heron City och Kungens Kurva där du hittar bland annat Ikea och många andra butiker. Det här boendet är inte bara en lägenhet; det är en möjlighet att uppleva ett bekvämt och stilfullt boende i ett område som har allt att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3