Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Tammar Abbud

Tammar Abbud

Om mig

Med över 10 år som prisad elitidrottare och lika många år i landslaget så har jag under åren fått lära mig vilket jobb som krävs för att uppnå ett högt uppsatt mål. Efter att ha tillhört världseliten senaste åren inom judo satsar jag nu även på att bli Sveriges bäst säljande mäklare. Jag kommer alltid vara den hårdast arbetande mäklaren, inte bara för att uppnå dina mål med försäljningen. Men också för att uppnå mina mål som mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sätragårdsvägen 193, Sätra, Stockholms kommun

Sätragårdsvägen 193

Radhus
Sätra, Stockholms kommun
Notar
4 995 000 kr
126 + 7 m²
5.5 rum
224 m² tomt

Familjedröm på områdets mest populära adress, ett trevligt radhus beläget i det eftertraktade Sätra. Med sin ljusa interiör och praktiska planlösning. Ett perfekt boende för familjen då man dessutom bor nära vatten med flera badplatser, skolor med fotbollsplan, matbutiker, kommunikationer, båthamn och koloniområde. Bostaden har en välkomnande entré, ett rymligt vardagsrum med anslutning till matsalen som utgör hjärtat i hemmet för måltider och samvaro. Köket är fullt utrustat och erbjuder gott om arbetsyta samt förvaring. Ett flertal sovrum tillgodoser behovet av personliga utrymmen och arbetsrum eller hobbyrum. Ett stort plus är det charmiga badrummet som bidrar till husets karaktär. I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt. Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum. I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Järnbärarvägen 10, null, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr

Järnbärarvägen 10

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
2 711 kr/mån
41 341 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och ljusa tvåa om 41 kvm, en bostad som bjuder på en kombination av modern bekvämlighet och en hemtrevlig atmosfär. Den genomtänkta planlösningen erbjuder ett välkomnande vardagsrum med plats för såväl soffa som matgrupp och stora fönster som släpper in rikligt med ljus och skapar en öppen känsla. Det praktiska köket är fullt utrustat med vitvaror och har gott om arbetsytor, perfekt för matlagning och socialt umgänge. Sovrummet inbjuder till ro och avkoppling med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, medan det stilrena badrummet är utrustat med dusch och förvaringsmöjlighet. För extra förvaring finns det väl tilltagna inbyggda garderober och ytterligare förvaringsutrymmen som hjälper till att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Bostadsrättsföreningen är välskött och har precis genomfört ett stambyte, med en låg månadsavgift på 2 711 kr som inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband. Medlemmarna har tillgång till praktiska faciliteter som en generös tvättstuga, cykelrum och barnvagnsförråd. Dessutom är läget idealiskt med närhet till grönområden, kommunikationer och service som tillsammans skapar en perfekt balans av stadsliv och natur.

  • Plus
Kungssätravägen 18, Sätra, Stockholms kommun

Kungssätravägen 18

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Notar
2 100 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/7
3 426 kr/mån
51 220 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Alla möbler ingår om köparen önskar Kontakta mäklaren för visning - 0708-99 38 60 - Enorm takterrass med bubbelpool - Privat och insynsskyddat läge - Tvättmaskin/torktumlare & diskmaskin - Gott om förvaringsmöjligheter - Endast 300 meter till tunnelbana - Golvvärme i badrummet - Modern & öppen planlösning - Nominerad till Årets Byggnad - Övernattningslägenhet i föreningen Välkomna till denna eleganta bostad i den populära Brf Kungsterrassen! Byggt år 2014 med närhet till Sätra tunnelbanestation, erbjuder denna lägenhet en unik design kombinerad med smart funktionalitet. Här står ljusflöde, välplanerade förvaringsmöjligheter och generösa sällskapsytor i centrum. En imponerande takterrass med bubbelpool ger en privat och avskild atmosfär. Tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin underlättar vardagen, och golvvärme i badrummet bidrar till extra komfort. Boendet är inte bara modernt med en öppen planlösning, utan har även blivit nominerad till Årets Stockholmsbyggnad 2015, tack vare sin unika design. Föreningen erbjuder en gemensam takterrass där man kan njuta av utsikten över takåsar och natur. Här kan du avnjuta middagar med vänner eller koppla av i spabadet för att temporärt glömma vardagens stress. Med endast 300 meter till Sätras tunnelbanestation tar du dig snabbt in till Stockholm city på cirka 21 minuter, alternativt tar bilresan cirka 15 minuter. I närområdet finns matbutiker, Sätras naturreservat, vackra promenadstråk längs Mälarens vatten och en stor arena för multisport. Dessutom har du närhet till Skärholmen köpcentrum med över 100 butiker, caféer och restauranger, Heron City och Kungens Kurva där du hittar bland annat Ikea och många andra butiker. Det här boendet är inte bara en lägenhet; det är en möjlighet att uppleva ett bekvämt och stilfullt boende i ett område som har allt att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3