Mäklare Anders Carlman

Anders Carlman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammeltorpsvägen 2B, Centralt, Nykvarns kommun

Gammeltorpsvägen 2B

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Nykvarnsmäklarna AB
1 875 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 279 kr/mån
33 662 kr/m²

Utmärkt tvårummare 1/2 trappa upp. Hela Nykvarns centrum finns att tillgå alldeles runt hörnet. Inglasad balkong & Säkerhetsdörr. Endast en kort promenad till tågstationen - snabbtåg till Stockholm C 30 minuter. Bredband ingår i avgiften och p-plats inkl el 125 kr/mån. Välskött förening med låg belåning och god ekonomi. Välkommen!

  • Balkong
Södra skogen 14, Södra skogen, Nykvarns kommun
Södra skogen 14, Södra skogen, Nykvarns kommun, bild 2
Södra skogen 14, Södra skogen, Nykvarns kommun, bild 3

Södra skogen 14

Tomt
Södra skogen, Nykvarns kommun
Nykvarnsmäklarna AB
1 495 000 kr
533 m² tomt

Ett gediget radhus är under produktion som det första huset i en liten radhuslänga om totalt 5 st enheter. Friköpt fastighet. Murad stomme och betongplatta som är förberett för vattenburen golvvärme. Tak och mellanbjälklag. Södra skogen är ett litet område beläget mitt emellan Nykvarn och Mariefred. Kontakta gärna mäklaren för mer info och visning!

  • Premium
Norra Stationsvägen 8B, Centralt, Nykvarns kommun

Norra Stationsvägen 8B

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Nykvarnsmäklarna AB
1 650 000 kr
42,4 m²
2 rum
vån 2/3
2 911 kr/mån
38 915 kr/m²

Välkommen till en liten charmfull tvårumslägenhet - endast en kort promenad till Nykvarns nya centrum! Brf Solbergahem - en äldre och stabil bostadsrättsförening som en av de allra bästa i Nykvarn. Lägenheten innehåller ett fräscht badrum som renoverades i samband med stambytet 2013. Nya fönster och renoverad fasad 2021. Bredband och TV-basutbud ingår i månadsavgiften. För mer info och visning - kontakta mäklaren.

  • Plus
Källsvik 41, Källsvik, Nykvarns kommun

Källsvik 41

Tomt
Källsvik, Nykvarns kommun
Nykvarnsmäklarna AB
650 000 kr
1 847 m² tomt

Här kommer en villatomt med positivt förhandsbesked. Nära Yngerns strand och endast 10 km till Nykvarns tätort. Inom närområdet finns gårdar med hästhagar, ängs- och skogsmark samt friliggande villor. Bygg er egen villa med fritt val av husleverantör. Se bifogat förhandsbesked och nybyggnadskarta. Tillträde omgående om så önskas. Välkommen!

Ensta 8, null, Södertälje kommun

Ensta 8

Tomt
Södertälje kommun
Nykvarnsmäklarna AB
1 695 000 kr
3 109 m² tomt

Med högt läge och storslagen natur inpå knuten - Placera ert drömhus på berget med södersluttning och vacker utsikt. Elanslutning ingår och fiberkabel är anslutningsbart. Tomten är belägen inom en liten grupp om fyra fastigheter utmed "Sjundavägen" mellan Nykvarn och Järna. En liten lokalgata är iordningställd och leder fram till var och en av tomterna. I närområdet finns det också flera rena sjöar för bad och fiske. Varför inte ta en dagstur på Sörmlandsleden? Se gärna den bifogade drönarfilmen via länken nedan. Välkommen!

  • Plus

Visar alla 5