Croisette Malmö Slottsstaden

Croisette Malmö Slottsstaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Regementsgatan 25A, Ribersborg, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Regementsgatan 25A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Regementsgatan 25A, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Regementsgatan 25A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/5
3 849 kr/mån
45 820 kr/m²

Denna fantastiska tvårummare på Ribersborg erbjuder en oöverträffad kombination av stil, komfort och praktiskt boende högst upp i huset. Med hiss tillgänglig tar du dig enkelt till denna pärla som imponerar med en genomgående stilsäker interiör och smarta lösningar. Redan i hallen möts du av praktisk klinker på golvet och ypperliga förvaringsmöjligheter, vilket ger en välkomnande och organiserad inledning till hemmet. Kökets smakfullt inredda kvadrat bjuder in till kulinariska äventyr med förvaring bakom profilerade vita luckor och en fullt utrustad maskinpark som gör matlagningen till en fröjd. I vardagsrummet möts du av en vacker originalparkett och väggar i sobert grått, som ackompanjeras av ljusbringande fönsterpartier med direktaccess till den njutbara balkongen. Här kan du njuta av soliga dagar och utsikt över den grönskande gården. Sovrummet är lika inbjudande med sitt klassiska parkettgolv och rogivande kulör på väggar, samt en ypperlig förvaring i en inbyggd garderob som håller ordning och reda i dina kläder och tillhörigheter. Det eleganta badrummet är i helkaklat utförande och dessutom utrustad med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet. Denna tvårummare på Ribersborg erbjuder en modern och stilfull livsstil i en av Malmös mest eftertraktade områden, perfekt för dig som söker en harmonisk bostad med alla bekvämligheter inom räckhåll.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barlastgatan 26, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00
Barlastgatan 26, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Barlastgatan 26, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Barlastgatan 26

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
3 508 kr/mån
44 352 kr/m²

Högst upp i huset hittar vi ett synnerligen smakfullt hem på hörnläge med ett strålande ljusinsläpp och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat med utgång till njutbar balkong som blickar ostört ut mot de omgivande takåsarna. Stilsäker parkett i ask samspelar med målade ytskikt i ljus kulör och vacker köksinteriör i vitt från Marbodal med kvalitativ maskinpark från Siemens. Vidare finner vi ett inbjudande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och därtill ett stilrent helkaklat badrum med dusch samt smidig kombitvättmaskin. Limhamns Sjöstad är ett populärt, nybyggt område där det råder ett stilla lugn med böljande vatten runt omkring. På gångavståndavstånd har ni lyxen av att nå allt från Ribersborgsstranden, grönområden och småbåtshamn, samtidigt som ni enkelt når välsorterade matbutiker, restauranger och ett av Malmös populäraste caféer runt knuten. Med en kort cykeltur nås även Malmö City och möjlighet till pendling via Hyllie Station. Ett boende för livsnjutaren som vill ha nära till både hav, strand och stadsidyll. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Scheelegatan 2A, Håkanstorp, Malmö kommun

Scheelegatan 2A

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/11
3 705 kr/mån
16 311 kr/m²

Ge dig själv chansen att förvandla denna tvårummare, belägen på femte våningen i Håkanstorp, till ditt drömhem! Med en optimal planlösning och gott om möjligheter är detta ett projekt som väntar på att bli förvandlat till något extraordinärt. Genom att öppna dörren till denna bostad möts du av en hall som inte bara välkomnar dig, utan också förser dig med ypperlig förvaring i platsbyggda garderober. Ett luftigt kök väntar på att bli omformat till en plats för kulinariska skapelser och trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrummet bjuder in till kreativitet med sina ljusa ytor och direktaccess till balkongen, där du kan njuta av ljumma kvällar och sköna stunder utomhus. Här finns också flertalet möbleringsalternativ som låter dig skapa din egen personliga oas. Sovrummet erbjuder gott om plats och potential för att bli en avkopplande tillflyktsort, med utrymme för både säng och förvaring. Badrummet, i dagsläget halvkaklat, har ett badkar och en toppmatad tvättmaskin, vilket ger en bra grund för en framtida renovering och uppgradering. Denna tvårummare är ett renoveringsobjekt med stor potential att förvandlas till ett drömhem som speglar din personlighet och stil. Ta chansen att skapa din alldeles egna bostad på femte våningen i det eftertraktade området Håkanstorp och låt din kreativitet flöda fritt!

  • Balkong
  • Hiss
Vångavägen 10, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Vångavägen 10, Oxie, Malmö kommun, bild 2
Vångavägen 10, Oxie, Malmö kommun, bild 3

Vångavägen 10

Villa
Oxie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
7 695 000 kr
181 + 73 m²
6 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkomna till denna inbjudande familjevilla i en plan, uppförd 2014 på naturskönt läge med hästhagar och böljande fält intill samt med bara några få minuters körtid in till Malmö centrum. Fastigheten erbjuder en boarea om 181 väldisponerade kvadrat samt 73 kvadratmeter biarea som inkluderar uterum med SPA-bad, förråd och garage. Boningshuset erbjuder en vacker interiör med parkettgolv och putsade väggar som ackompanjeras av varierande takhöjd och fantastiska fönsterpartier. Suveräna sällskapsytor där vardagsrum och smakfull köksinteriör vävs samman, förser oss dessutom med centralt placerad braskamin som ytterligare bonus. Addera där till ytterligare allrumskvadrat, fyra sovrum, ypperlig förvaring i två klädkammare och helkaklade badrum i dubbel upplaga, varav ett med lyxigt bubbelbadkar samt separat grovkök med egen ingång från uppfarten. Den njutbara trädgården med pool gör heller ingen besviken och är som en oas för sig, där även ett inbjudande uterum med SPA-bad finns att tillgå. Elbilsladdare finns. Ett perfekt hem nära såväl serviceutbud, barnomsorg, golfbanor och vacker natur samt Käglinge rekreationsområde inom bekvämt avstånd. Välkomna att kontakta mäklare för privat visning.

  • Premium
Bodekullsgatan 37A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Bodekullsgatan 37A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Bodekullsgatan 37A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Bodekullsgatan 37A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
995 000 kr
40,8 m²
1 rum
vån 1/4
3 127 kr/mån
24 387 kr/m²

Välkomna till denna spatiösa och trivsamma enrummare på lugna Östra Sorgenfri. Härifrån tar man sig med enkelhet till resterande del av Malmö samt Lund! Bostaden är välplanerad, med uppdaterat kök och bad!

  • Premium
Änggatan 3a, Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:15
Änggatan 3a, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Änggatan 3a, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Änggatan 3a

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 095 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 795 kr/mån
63 485 kr/m²

Väldisponerade kvadrat, rymligt kök och helkaklat badrum präglar denna optimala funkislya. Perfekt placerat på husets gavel, en halvtrappa upp och med ljusinsläpp från olika väderstreck. Centralt beläget hem som erbjuder stans faciliteter på gångavstånd. Välmående och ekonomisk stabil förening. Missa inte chansen.

  • Premium
Argogatan 4, City, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Argogatan 4, City, Malmö kommun, bild 2
Argogatan 4, City, Malmö kommun, bild 3

Argogatan 4

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
4 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/7
4 017 kr/mån
66 597 kr/m²

Längs med trivsamma och populära Citadellskajen presenteras nu denna fantastiska och nyproducerade trerummare med närhet till både Västra Hamnen, Malmö Live och Varvsstaden. Här erbjuds en underbar våning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härligt ljusflöde från flera fönster och två stora sovrum. Lägg därtill ett helkaklade badrum med egna tvättfaciliteter samt en generös balkong med trevlig utsikt. Läget är suveränt med kanalen och Malmö Slott som granne, samtidigt som du bor nära city med brett utbud av shopping, trevliga restauranger och goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsgatan 19C, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Idrottsgatan 19C, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Idrottsgatan 19C, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Idrottsgatan 19C

Lägenhet
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 675 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 568 kr/mån
34 295 kr/m²

Varmt välkomna till Idrottsgatan 19C och denna fina lägenhet men oändlig potential. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning, två rymliga sovrum, bra förvaring i form av en stor klädkammare, rymligt badrum, stora ytor mellan kök och vardagsrum samt en fantastisk uteplats vänd i solsäkert västerläge. Här kan du verkligen skapa dig ett drömhem på optimalt läge!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lönngatan 60E, Lönngården, Malmö kommun
Lönngatan 60E, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 60E, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 60E

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
895 000 kr
48,6 m²
2 rum
vån 1/4
3 299 kr/mån
18 416 kr/m²

Här presenteras en stor och hemtrevlig bostad med en genomgående planlösning samt tillgång till gemensam balkong i trapphuset. I lägenheten möts vi av en fantastisk takhöjd, generösa fönsterpartier och bra med förvaringsutrymmen. Lägg dessutom till det ultimata läget, till fördel för dig som önskar kollektivtrafik, centrala mittpunkter samt grönområde på kort avstånd. Varmt välkommen att boka in visning!

  • Premium
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Friggs gränd 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Friggs gränd 12

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
3 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
5 161 kr/mån
39 177 kr/m²

Nu har vi möjligheten att stolt presentera denna stilrena trerummare i alltid lika populära Hyllie! Högst upp i huset ligger denna unika lägenhet med ljuvligt ljus tack vare stora fönsterpartier i olika väderstreck samt balkong. Kök och vardagsrum i semiöppen utformning ger goda sällskapsytor som förlängs av en rymlig balkong om 8 kvm i västerläge med sol större delen av dagen. Bostadens välplanerade kvadratmeter bjuder på rymliga och ljusa rum där exklusiva intryck blandas med en hemtrevlig atmosfär! Rogivande sovrum med gott om förvaring via garderob med skjutdörrar. Stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagens bestyr. Här bor du på bästa adress mitt i Hyllie bara ett stenkast från tågstationen. Trots cityläget har du i denna bostad en tyst och lugn inomhusmiljö. Ute på den grönskande innergården finner vi pergola med härligt utemöblemang, pingisbord samt sandlåda för de små. Dessutom har ni flera parker och fina promenadstråk precis runt hörnet! Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Ett stenkast från din ytterdörr finns även City Gross. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariedalsvägen 42, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00
Mariedalsvägen 42, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Mariedalsvägen 42, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Mariedalsvägen 42

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/5
5 326 kr/mån
38 896 kr/m²

Generös trea högst upp i huset! På vindsplanet befinner sig denna optimala trerummare med bra planlösning, modernt kök, helkaklat badrum och smakfullt renoverade ytskikt. Bostaden bjuder på två bra sovrum, rikligt med ljusinsläpp och generöst kök med matplats. Allt på fint läge invid omtyckta Slottsstaden nära parker, hav och stad!

  • Premium
  • Hiss
Idrottsvägen 6, Lomma, Lomma kommun
  • Imorgon kl 11:00

Idrottsvägen 6

Villa
Lomma, Lomma kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
9 195 000 kr
128 + 50,3 m²
4 rum
354 m² tomt

Det är med stor glädje jag tillkännager att nu finns chansen att flytta in till detta fantastiska hem som är fullt av känsla och charm där den välskötta och trevliga insidan tillsammans med den insynsskyddade baksidan skapar ett härligt villaliv för familjen som söker det där lilla extra. I denna villadröm, där alla punkter på önskelistan är uppfyllda, är det enkelt att göra sig hemmastadd där bottenplan blir en central del med sina sociala ytor. Här ligger vardagsrum och kök i nära samspel där dessutom utemiljön ansluts via otroligt vackert fönsterparti i samspel med ståtliga glasdörrar som öppnas upp helt och skapar en harmonisk övergång och gränsen mellan inne och ute suddas ut. Kliver vi en trappa upp så finner vi de lite mer privata utrymmena med tre sovrum där takbjälkar och spännande vinklar ger en unik karaktär åt varje rum. Vidare erbjuder detta hem två helkaklade badrum och ett separat tvättrum för extra komfort. Lägg därtill ett vackert renoverat gårdshus med komplett kök och öppen planlösning till vardagsrummet, helkaklat badrum och mysigt sovloft. Utomhus lockar två uteplatser så man kan följa solens strålar under dagen och i det fina uteköket kan du skapa en ny värld av fantastisk utomhusmatlagning till trädgårdsfesten eller grillkvällen. När kylan kryper på så lockar det rykande varma utespaat för en avkopplande stund under stjärnklar himmel. Här bor man med ett utmärkt läge nära allehanda service, barnomsorg och några hundra meter från havet. Välkomna på visning!

  • Plus
Ellstorpsgatan 4C, Ellstorp, Malmö kommun

Ellstorpsgatan 4C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 277 kr/mån
24 904 kr/m²

Varmt välkomna till Ellstorpsgatan 4C och denna fina 40-talspärla. Här bor ni på en hörna vid våning tre med en rogivande utsikt över den lummiga parken. Bostaden erbjuder ett renoverat badrum (av föreningen), bevarade fina golv, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring i form av garderober samt en härlig balkong i sydvästläge. Tack vare att lägenheten är placerad på hörnet så finns här i vardagsrummet ett extra fönster som ger ett enastående ljusinsläpp, vilket verkligen kombineras väl med den spatiösa takhöjden. Här bor ni bekvämt med närhet till flertalet matbutiker, restauranger, parker och bussförbindelser. Den här lägenhetens vill ni inte missa. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Västra Varvsgatan 60, Västra Hamnen, Malmö kommun

Västra Varvsgatan 60

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
5 995 000 kr
116 m²
5 rum
vån 2/6
6 151 kr/mån
51 681 kr/m²

Låt oss presentera denna fina femrummare på optimalt läge i Västra Hamnen. Här bor ni i en genomgående våning med två badrum, en tvättstuga, fyra sovrum i olika storlekar samt en mysig balkong vänd in mot föreningens lugna innergård. Flexibel lägenhet med möjligheter att ändra om i planlösningen för den som önskar större ytor vid både kök och vardagsrum. Se alternativ planlösning för inspiration. Föreningen har en gemensam takterrass med härlig utsikt över sundet. I området hittar ni allt från skolor, lekparker, promenadstråk, butiker och inte minst det vackra havet. Här bor ni bekvämt med närhet till matbutiker, apotek och bussförbindelser precis utanför porten. Kort och gott ett perfekt boende för hela familjen eller till dig som bara vill ha något större. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ämnesvägen 3, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Imorgon kl 13:30
Ämnesvägen 3, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Ämnesvägen 3, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Ämnesvägen 3

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 795 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 825 kr/mån
38 552 kr/m²

På idylliskt och naturskönt läge presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla och nyproducerade boende fördelat på tre rum och kök om 72,5 stilsäkra kvadrat. Här finner vi ett välplanerat hem, vars interiör tilltalar och imponerar med genomgående elegant ekparkett tillsammans med ytskikt i sobert vitt och ett kvalitativt samt fullt utrustat kök i vitt med fönsterparti ovan arbetsbänk. Lägg där till ett badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett strålande ljust vardagsrum av vida kvadrat, med access till en alldeles ljuvlig balkong med plats för både loungemöblemanget och grill. Hemmet erbjuder dessutom på upp till två sovrum med plats för flertalet möbleringsalternativ. Som grädde på moset ligger detta nybyggda område i direkt närhet till barnomsorg, skola och allehanda närservice! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Parkallén 28, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Imorgon kl 13:00
Parkallén 28, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Parkallén 28, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Parkallén 28

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
3 327 kr/mån
41 855 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Hjärup! Denna fina och nyproducerade 2:a på tredje våningen erbjuder en unik kombination av modern elegans och naturskön omgivning. Kliv in i ljuset och rymden i ditt nya hem där varje detalj har utformats med omsorg och kvalitet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och harmoni, med stora fönster som släpper in generösa mängder naturligt solljus. Här möts du av en stilren interiör med moderna materialval. Den rymliga balkongen i söderläge blir snabbt ditt favoritställe att koppla av. Här kan du njuta av ditt förmiddagskaffe medan du sveper blicken över det grönskande natur- och rekreationsområdet nedanför. På kvällen förvandlas balkongen till den perfekta platsen att avsluta dagen. Denna bostad är mer än bara ett hem – det är en livsstil. Med närheten till natur och rekreationsområden har du möjligheten att njuta av frisk luft och vacker omgivning varje dag. Samtidigt har du bekvämt avstånd till lokala bekvämligheter, skolor och kommunikationer. Välkommen till din nya oas högt ovan marken – ett hem där varje dag blir en påminnelse om ditt fantastiska val. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev själv hur detta unika boende kan bli din nya adress!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:30
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
3 152 kr/mån
57 000 kr/m²

12 månader fri avgift! Juridisk person accepteras. Nyproducerat student- eller övernattningsboende med låg månadsavgift. Här bor du på 35ljusa kvm med genomgående parkettgolv, sovalkov, komplett kök och helkaklat badrum. Omedelbar närhet till Universitetet, LTH, Ekonomicentrum, Lunds Universitetssjukhus, samt centrum. Nyproducerat boende med möjlighet till omgående tillträde.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2D, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Geijersgatan 2D, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2D, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 050 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/7
4 168 kr/mån
46 591 kr/m²

Välkommen till din drömbostad där stil möter funktionalitet på Limhamn. Denna nyproducerade tvårummare erbjuder en harmonisk atmosfär med genomgående trestavsparkett i ek och eleganta vita väggar som skapar en ljus och luftig känsla. De öppna sociala ytorna välkomnar dig till ett modernt vardagsrum med direkt access till en inbjudande balkong, perfekt för avkoppling eller underhållning. Köket, signerat Vedum, imponerar med sin stilrena design och erbjuder generös förvaring bakom vita luckor. I det rymliga sovrummet finner du gott om plats för avkoppling samt en praktisk skjutdörrsgarderob som ger optimal förvaringsmöjlighet. Badrummet är en oas av lyx med helkaklade ytor och en praktisk kombimaskin som förenklar din vardag. Denna bostad är en perfekt kombination av stil och bekvämlighet, perfekt belägen på Limhamn med närhet till både stadspuls och natur. Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ormvråksgatan 56, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 56

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 395 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 8/8
4 546 kr/mån
20 072 kr/m²

På åttonde våningen finner du denna välplanerade tvårummaren med inglasad balkong. Tack vare att lägenheten är belägen högt upp i huset generar det ett generöst ljusinsläpp med en fantastisk utsikt samt en begränsad insyn. Utöver detta erbjuder lägenheten ett sovrum med en klädkammare, trevligt kök, badrum som både innehar dusch och badkar, vardagsrum samt en balkong i anslutning till vardagsrummet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Råtegelvägen 40, Oxie, Malmö kommun

Råtegelvägen 40

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 995 000 kr
119 m²
4 rum
vån 1/2
6 837 kr/mån
16 765 kr/m²

Välkommen till barnvänliga Oxie och ett väldisponerat Brf-radhus i två plan med en stor trädgård och ett stort inglasat uterum. Här erbjuds tre välplanerade sovrum, stora sociala ytor, egen tvättstuga och 2 badrum. Här finns även en härlig trädgård med gräsmatta, 2 uteplatser och ett spabad som ingår i köpet. På en lugn adress bland grönska har du dessutom gångavstånd till buss- och tågförbindelse, och med närhet till både golfbanor, restauranger, matbutiker och skolor. Ett perfekt hus för familjen! Varmt välkommen på visning! Bostaden kommer säljas genom offentlig auktion. Den offentliga auktionen är satt till den 3 juni kl 17:00 på Croisettes kontor på Mariedalsvägen 45 i Malmö.

  • Balkong
  • Uteplats
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun, bild 2
Östra Förstadsgatan 17H, Slussen, Malmö kommun, bild 3

Östra Förstadsgatan 17H

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
4 851 kr/mån
33 716 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna genomgående trerummare bekvämt belägen på våning ett med solig balkong ut mot den mysiga grönskan. Köket bjuder på härligt ljusinsläpp med sina stora fönster och genom vardagsrummet når vi balkongen som ligger mot föreningens grönskande och möblerade innergård. Här bor vi i ett lugnt område, i en stabil förening. Lummiga Rörsjöparken alldeles intill utgör en skön och avkopplande oas, och på kort promenadavstånd väntar City med nöjen och shopping. För den som pendlar är läget perfekt med knutpunkten Värnhem strax runt hörnan och snabb access till motorvägen för vidare färd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Galaxgatan 50, Oxie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Galaxgatan 50, Oxie, Malmö kommun, bild 2
Galaxgatan 50, Oxie, Malmö kommun, bild 3

Galaxgatan 50

Villa
Oxie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
8 495 000 kr
176 m²
6 rum
513 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i familjevänliga Oxie, där modern design och komfort möts i en tvåplansvilla som tar andan ur dig från första ögonblicket. Med sociala ytor som vardagsrum och kök på entréplanet, omges du av strålande fönsterpartier från golv till tak som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Klinkergolv i varm träimitation och infällda spotlights i taket skapar en genomgående atmosfär av lyx och elegans. Köket är inget mindre än ett mästerverk från Marbodal, komplett med bänkskiva i svart stenkomposit som både är vacker och praktisk. Med fullt utrustad maskinpark är det här utrymmet redo att inspirera till kulinariska och gemensamma stunder. På övervåningen väntar fyra av villans fem sovrum, varav ett med fransk balkong och ett med utgång till en balkong som sträcker sig över tillbyggnaden. Bostaden förser oss även med två helkaklade badrum och ett separat grovkök för att göra vardagen smidigare. Förvaringsmöjligheterna är oöverträffade med rymlig klädkammare och stilrena skjutdörrsgarderober. Utomhus är ett sant paradis med välskötta trädgårdsytor och en lyxig pool som ger dig salta dopp under årets varmare månader. Uteplatserna är perfekta för både lugna stunder och festliga tillfällen. Dessutom erbjuds både garage och isolerat förråd, där förrådet i dagsläget är inrett som gym som en extra bonus för att göra livet ännu bekvämare. Varmt välkommen till ditt nya hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk och lyxig livsstil. Välkomna att boka er på visning!

  • Premium
Rödbenavägen 8, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Rödbenavägen 8, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Rödbenavägen 8, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Rödbenavägen 8

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
5 495 000 kr
135 + 12 m²
5 rum
363 m² tomt

I ett trivsamt och barnvänligt kvarter finner vi denna underbara villa på ypperligt läge i mysiga Bunkeflostrand! På Rödbenavägen väntar denna sobra villa om ett plan som med sina generösa ytor passar även den större familjen. Det luftiga vardagsrummet vetter mot stora fönsterpartier och husets uteplats vilket gör att inomhusmiljön och utomhusmiljön blir till ett. Här avnjuts en lättskött och grönskande trädgård med härlig trädäck placerad på eftertraktat söderläge. På ena sidan av huset finner vi en privat del perfekt för barnen med tre sovrum, badrum, gäst-wc och allrum som kan användas som lekrum eller hobbyrum. På andra sidan väntar ett praktiskt kök med utmärkta arbetsytor såväl som förvaringsutrymmen och bjuder in till såväl storslagna middagar som festligheter med nära och kära. Lägg där till separat tvättstuga och carport. Här bor vi på perfekt läge med närhet till kommunikation, skola och förskola, matbutiker och fina promenadstråk. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Premium
Sivs gränd 9A, Hyllie, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Sivs gränd 9A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Sivs gränd 9A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Sivs gränd 9A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
1 750 000 kr
44,4 m²
2 rum
vån 1/4
2 623 kr/mån
39 414 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna tvårummare i hjärtat av Hyllie. Här bor ni i ett bekvämt hem med härlig takhöjd, öppen planlösning till köket, stort badrum med tvättmöjligheter, smart förvaring, rymligt sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng samt en härlig uteplats vänd mot föreningens lugna innergård. Sivs gränd 9A ligger i ett mycket trivsamt område med endast någon minuts gångavstånd till Hyllie Station, Emporia, City Gross och grönskande omgivningar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Anemonvägen 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:00
Anemonvägen 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Anemonvägen 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Anemonvägen 5

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Malmö Slottsstaden
6 195 000 kr
97 m²
4 rum
486 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Bunkeflostrand! Denna enplansvilla från 2020 är en pärla med sina eleganta och genomgående klinkergolv samt ljusa ytskikt som ger en känsla av rymd och harmoni. Här möts du av strålande fönsterpartier från golv till tak som släpper in det naturliga ljuset på ett förtrollande sätt, ackompanjerat av takfönster i de sociala ytorna – vardagsrummet och köket i en öppen och välplanerad planlösning. Köket är en sann gourmetdröm från Marbodal, med högkvalitativa ytor och fullt utrustat med de senaste vitvarorna. Här finns gott om plats för ett större matbord där du kan samla vänner och familj för trevliga middagar och minnesvärda stunder. Boendet erbjuder tre generösa sovrum, varav mastersovrummet förför med en suite där du kan njuta av avskildhet och lyx. De två helkaklade badrummen är smakfullt inredda och ger en känsla av spa med sina moderna detaljer. Dessutom finns ett separat tvättrum för att göra vardagen smidig och bekväm. Utanför ditt nya hem väntar en trädgårdstomt som bjuder på lättskötta kvadrat, omgärdad av vackra stenlagda och upplysta uteplatser. Här kan du njuta av långa sommarkvällar i sällskap av nära och kära. De stora grönytorna ger utrymme för lek och avkoppling, och omgärdas av ett stilfullt plank som ger både trygghet och integritet. Plats för tre bilar på uppfart. Denna enplansvilla är en oas av modern och stilren design, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en trivsam och exklusiv atmosfär. Missa inte chansen att kalla detta för ditt hem – kontakta oss för visning och låt din dröm bli verklighet!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 64