Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustav III:s väg 82, Olovslund, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Gustav III:s väg 82, Olovslund, Stockholms kommun, bild 2
Gustav III:s väg 82, Olovslund, Stockholms kommun, bild 3

Gustav III:s väg 82

Lägenhet
Olovslund, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 995 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
6 477 kr/mån
61 804 kr/m²

Varmt välkomen till Brf Teaterkungen och denna mycket stilfulla och trivsamma våning om totalt 97 kvm, belägen i ett fint gavelläge högst upp i huset i anrika attraktiva kvarter. Genomgående fint skick och tidslösa matrialval i gedigen fastighet byggd 2009. Välbeläget och lugnt med grönska och inbjudande promenadslingor inpå kunten. Efter att ha varit i samma ägo sedan byggåret ges nu en sällsynt chans att förvärva detta +55 boende för dig med höga krav på ditt boende. Tilltallande planlösning med en luftig och lättmöblerad sällskappsyta. Med en känsla av rymd, ljus och helt insynsskyddat skapas ett boende att trivas i. Hela lägenheten är planerad med gott om förvaring, rymliga och sociala ytor med plats för stora sällskap och diverse detaljer för att underlätta boendet där det lugna läget med närhet till natur och centrum förgyller tillvaron. Kommunikationerna är mycket goda med buss till och från Alvik, Abrahamsberg, Ekerö och några minuter bort finner vi 12:ans spårvagn via hållplats Nockebytorg eller Olovslund mot Alvik C. Till föreningen, Brf Teaterkungen, hör en gemensamhetslokal, Gustavs Salong, som används för gemensamma fester. Till lokalen hör en uthyrningsdel för övernattning. Man har även en mindre verksamhet för utlåning av böcker, här kan även medlemmarna byta böcker. Teaterkungen är även en aktiv förening som erbjuder en trivsam grannsamvaro med olika aktiviteter och träffar. I området kring Gustav III:s väg råder lugnet och grönskan med parkområden som en grön oas. Granne med föreningens tomt ligger ett trevligt koloniområde i anslutning till trevliga promenadstråk. I området finns även ytterligare promenad- och träningsvänliga områden så som naturskyddsområdet Judarnskogen med Judarnsjön som på vintrarna används som skridskobana. Man finner även Olovslunden och Nockebyskogen i direkt närhet och för er som cyklar eller åker rullskidor finns finfina cykelvägar ut mot Ekerö. Nere vid Mälaren finns bra badmöjligheter från klipphällar och det populära Ängbybadet med fin sandstrand.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stångjärnsvägen 16, Bromma Johannesfred, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Stångjärnsvägen 16, Bromma Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Stångjärnsvägen 16, Bromma Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Stångjärnsvägen 16

Lägenhet
Bromma Johannesfred, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 690 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 900 kr/mån
58 478 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade bostadsrättslägenhet på Stångjärnsvägen 16 i natursköna Bromma. Med en yta på 46 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen och en optimalt planerad planlösning som passar perfekt för dig som söker en bekväm och funktionell boendemiljö. Högst upp i byggnaden i en stabil och välskött förening finner du denna pärla av en bostad. Här kan du njuta av en bekväm och naturnära tillvaro, samtidigt som du har närhet till allt som Bromma har att erbjuda. Här finns alla bekvämligheter du behöver för att trivas, medan de stora fönsterpartierna släpper in generöst med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen. Denna bostad erbjuder ett luftigt och rymligt vardagsrum, välplanerad kök och ett stilrent badrum. Köket är separerat från vardagsrummet här vilket skapar en tydlig uppdelning mellan avslappnings området och matlagningsutrymmet Här finns även ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Detta är verkligen det perfekta hemmet för dig som vill bo bekvämt och njuta av det bästa som Bromma har att erbjuda. Bromma - Johannesfred är ett område som lockar med sin grönska och närhet till både parker och vatten samt kommunikationer. Här kan du njuta av avkopplande promenader eller cykelturer längs med vackra stigar och Ulvsundasjön vidare mot Lillsjön. Bussar och tvärbana tar dig närmare populära Bromma Blocks för all möjlig shopping, eller varför inte någon station till in Sundbybergs stadskärna med restaurang, shopping och matvarubutiker. Du kan också ta dig smidigt till Solna samt Alvik med vidare kommunikation mot Stockholms C. I Solna och Sundbyberg finns även pendeltåg. Man kan även promenera till tvärbanan Johannesfred på drygt 4 minuter som leder till dessa härliga destinationer. Välkommen till Stångjärnsvägen

  • Premium
  • Balkong
Bårdgränd 11, Åkeshov, Stockholms kommun

Bårdgränd 11

Lägenhet
Åkeshov, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
2 297 kr/mån
74 821 kr/m²

Välkommen till denna otroligt välplanerade och renoverade bostad på Bårdgränd! På vån 3 av 3 erbjuds en lägenhet som är perfekt för dig som vill ha ett smakfullt boende med optimal yta. Med fantastiska fönsterpartier får du ett magiskt ljusinsläpp som skapar en trivsam atmosfär. Bostaden har ett stambytt badrum från 2010, vilket ger dig en bekymmersfri vardag. Dessutom har du tillgång till en gemensam trädgård som bjuder in till härliga stunder utomhus. Läget på Bårdgränd är perfekt för dig som vill ha närhet till både natur och kommunikation. Här bor du på en lugn gata omgiven av grönska, samtidigt som du har bara en kort promenad ner till Brommaplan. Där hittar du allt du behöver, från matbutiker och restauranger till tunnelbana och busslinjer som tar dig in till city på ca 15 minuter. För naturälskaren finns det gott om möjligheter att utforska. Judarskogen och Judarn ligger inom räckhåll, och Mälarens vackra strandlinje väntar på dig bara en kort cykeltur bort. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka din visning redan idag!

Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35F

Lägenhet
Troxhammar, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
4 980 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
0 kr/mån
57 241 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

  • Premium
  • Uteplats
Tunnlandsvägen 43, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 11:40

Tunnlandsvägen 43

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 595 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
2 608 kr/mån
61 786 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfulla gaveltvåa om 42 välplanerade kvm som sällan är till salu! - Synnerligen välplanerad planlösning som verkligen känns större än sina kvm! - Eftertraktat gavelläge som sällan är till salu och ger ljusinsläpp från tre väderstreck! - Trevlig balkong med högt, fritt och soligt sydvästläge med trivsam vy mot park och träd! - Genomgående gott skick med renoverade ytskikt i ljusa, smakfulla toner! - Mycket välskött förening med god ekonomi! - Föreningen har friköpt mark = ingen tomträtt! - Föreningen har 16 st hyresrätter som är en stor dold tillgång! - Lugnt läge intill grönskande park samtidigt som det är nära T-bana och närservice! Ljus och synnerligen välplanerad gaveltvåa som sällan är till salu i omtyckta Åkeslund. Bostaden består av 42 luftiga kvm som verkligen känns större och som passar för såväl singeln som för paret. Lägenheten erbjuder en optimal planlösning med härligt ljusinsläpp från flera stora fönster i tre väderstreck samt glasade dubbeldörrar till balkong mot grönskan. Stor balkong i soligt sydvästläge mot grönskande park. Genomgående ljusa och smakfulla ytskikt med målade väggar, snickerier och tak, nyare parkettgolv samt bevarat trägolv i sovrum. Här får man det bästa av 40-talets arkitektur, fönsterbänkar i sten, fönster med spanjolettlås och inte minst högt i tak! Inbjudande hall med bra avhängningsmöjligheter. Stilrent kök i vitt med bra arbetsytor och förvaring samt trevlig matplats för 4 personer. Ny diskmaskin från 2021 ger en bekväm vardag. Ljust och luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor, gavelfönster samt glasade dubbeldörrar till balkong mot grönskande baksida. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggda garderober samt fint furugolv. Stambytt badrum (-04) med helkaklade väggar, fönster och möjlighet till tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter genom inbyggda garderober och stort källarförråd. Ta chansen att köpa in dig i Brf Tunnan 10, en av områdets bästa föreningar med friköpt mark (dvs att det EJ är tomträtt), fastigheter i gott skick där de stora renoveringarna är utförda samt god ekonomi med bl.a. dolda tillgångar genom flera hyresrätter kvar. Lägg dessutom till grönskande gårdar mellan husen, ett lugnt läge intill stor och lummig park samtidigt som det bara är några hundra meter till Brommaplan med all dess service och bra kommunikationer. Föreningens fastigheter är välskötta och totalrenoverades 2004. Föreningen har goda dolda tillgångar i form av 16 hyresrätter. Om samtliga hyresrätter skulle säljas idag kan föreningen bli skuldfri! Under de senaste åren har ett flertal hyresrätter sålts vilket givit föreningen ett starkt tillskott i kassan och som bl.a. har använts till amortering av lån. Populärt boende i kvarteret ovanför Brommaplan. Här råder lugn och grönska med ett intilliggande parkområde som ger en grön oas. Tunnlandsparken intill föreningen rustas nu upp med nya planteringar, utegym, uppdaterade lekplatser, grillplatser etc. Samtidigt finns omedelbar närhet till all tänkbar service och bra kommunikationer genom bara ett par minuters promenad. Nere vid Brommaplans centrum finns tunnelbana och busstation, ICA, Coop, SATS, caféer, restauranger och annan service. Här finns numera omtyckta "Tunnlandet - Taproom & Kitchen", på Tunnlandsvägen 65 som är en trevlig mötesplats för de som tycker om god mat och god dryck. Utöver detta finns även ett trevligt bageri längre upp på Tunnlandsvägen. Här bor ni, trots det lugna läget, stadslik

  • Plus
  • Balkong
Gustavslundsvägen 155B, Alvik, Stockholms kommun

Gustavslundsvägen 155B

Lägenhet
Alvik, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
7 995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/8
7 457 kr/mån
79 158 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma 4:a om 101 kvm! Huset uppfördes 2014 och lägenheten känns fortfarande modern. - Ljus och välplanerad planlösning med generösa ytor! - Härligt ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck! - Högt och fritt läge utan insyn! - Två inglasade och rymliga balkonger, den ena med med soligt västerläge mot gården, den andra med morgon-/förmiddagssol! - Stort stilrent kök i vitt med matplats bra arbetsytor och gott om förvaring! - Två badrum med kaklade väggar, klinkergolv och golvvärme! - Tre ljusa och generösa sovrum! - Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv i ek! - Välskött förening med FRIKÖPT mark, hiss samt möjlighet till garageplats i källarplan! - Eftertraktat och centralt läge intill Alviks Torg med bra restauranger, närservice, bra kommunikationer samt Mälarens vatten! Här erbjuds ett mycket trivsamt och bekvämt boende för såväl barnfamiljen som för det kräsna villaparet. Välkomnande portentré som ger ett trevligt första intryck och den stora hissen tar dig bekvämt upp till lägenheten eller ned till garaget. Väl i lägenheten möts man av en inbjudande hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare är det tilltalande och trevliga sociala ytor med stort vardagsrum med lättmöblerade ytor och bra ljusinsläpp via fönster och balkongdörr. Stor balkong med soligt västerläge. Tack vare att balkongen är inglasad blir det som ett uterum som ger en längre säsong. Stilrent och välplanerat kök med matplats och utgång till den andra balkongen som också är inglasad och med morgon/förmiddagssol. Två välutrustade badrum varav det ena har egen tvättdel, båda med kakel, klinker och golvvärme. Ljust och digert master bedroom mot gårdssidan samt två rymliga sovrum mot andra sidan. Mycket bra förvaring genom flera inbyggda garderober med skjutdörrar. Stort förråd tillhör även lägenheten. Välskötta Brf Racketen har friköpt marken, stabil ekonomi och garageplatser i källarplanet! Förutom trivsamma boenden erbjuds en gemensam innergård med pergola samt cykel -och barnvagnsförråd i huset. Centralt och eftertraktat läge precis intill Alviks Torg, med ett brett utbud av butiker och kommunikationsmöjligheter. Vid torget finns en trevlig ICA butik, SALK hallen med tennis samt SATS gym, konditori, café, banker samt uppskattade Sjöpaviljongen, Bastard Burgers och Melanders. Alvik är en citynära stadsdel som bara en bro ifrån stadens centrum samtidigt som det erbjuder närhet till natur med löparspår, strandpromenader, badbryggor och allt vad vardagen har att önska. Stort urval av bra kommunikationer genom tunnelbana, flera bussar och tvärbanan. Tunnelbanan tar dig innanför tullarna på några få minuter, tvärbanan till södra Stockholm via Globen till Sickla Udde åt ena hållet och Solna C via Ulvsunda och Sundbyberg åt det andra. Du kan även färdas med den anrika Nockebybanan från Alvik till Nockeby. Stanna till vid de mysiga små torgen som t.ex Ålstens Torg för en glass på Scarfó eller ett bad vis Solviksbadet. Bussar till Bromma flygplats. Rakt över Tranebergsbron finner vi Fredhälls vackra klippor som bjuder in till sol, bad och mysiga grillkvällar. Det är också nära till förskolor och skolor i området.

  • Balkong
  • Hiss
Enevägen 34, Flysta, Stockholms kommun

Enevägen 34

Lägenhet
Flysta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
1 850 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
4 994 kr/mån
34 906 kr/m²

Välkommen till denna underbara gavellägenhet om hela 53 kvm i populära Flysta! Här möts ni av en inbjudande bostad som signalerar trivsamhet, med ett underbart naturligt ljusinsläpp från hela tre väderstreck som välkomnar er direkt när ni kliver över tröskeln. Med sina renoverade ytskikt, modernt och välutrustad kök med egen matplats intill fönster mot den gemensamma trädgården, ett helkaklat badrum samt stort sovrum. Sovrummet erbjuder utöver generösa ytor även utmärkt förvaring i via den platsbyggda garderobsväggen. Här kan man sommartid ha fönstret öppet och släppa in naturens svalka från den behagliga skuggsidan. Hallen är praktiskt med sitt klinkergolv och välplacerade yta för ytterkläder och skor. Badrummet är rymligt för bostadstypen och erbjuder smakfull och klassisk färgsättning, exklusiv dusch med extra takdusch, handdukstork och vädringsfönster sätter guldkant på tillvaron. Vardagsrummet imponerar med sin rymd, fantastiska ljusinsläpp via flera fönster och tillgång till stor balkong i bästa möjliga solläge. På det fräscha parkettgolvet ryms både soffgrupp och matbord. Föreningens medlemmar har tillgång till den gemensamma trädgården på husets baksida. Här kan man bjuda in till fest/middagar. För er med gröna fingrar finns även fina ytor för odling. Till lägenheten ingår ett separat förråd och tvättstugan nås smidigt en trappa ner från lägenheten. Från bostaden har du nära till affärer, restauranger och kommunikationer. Bland annat Brommaplan, Vällingby centrum och Spånga centrum nås snabbt och smidigt via buss, cykel eller promenad. Perfekt läge för att ha nära access till flera olika kommunikationsvägar till arbete och fritidsaktiviteter. Matbutik och restauranger och busshållplats finns inom ett stenkast från ytterdörren. Området präglas av sin omgivning bestående av villa-idyll och vacker natur. Denna pärla till lägenhet måste upplevas på plats. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Balkong
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 54

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
4 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/8
5 718 kr/mån
62 438 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och nyproducerade gavellägenhet om hela 80 kvm på en av Brommas mest eftertraktade adresser som bland annat erbjuder påkostade tillval samt centralt och sjönära läge! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig lägenhet med högt läge i nyproducerade Brf Pråmen som uppförts av JM i kvarteret Strandkanten intill Bällstaån. Lägenheten har en ljus och luftig planlösning samt ett stilrent uttryck genom smakfulla materialval. Här har man gjort både snygga och påkostade tillval som ger lägenheten en trendig och lyxig känsla. Tvärbanan ligger bara ett stenkast från lägenheten. Inbjudande hall där man välkomnas in i bostaden samt bra förvaring i inre hall. Modernt och stilsäkert kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här erbjuds smakfulla luckor i ljus ton, snygg bänkskiva samt rostfria vitvaror. Trevlig matplats med plats för stort matbord i öppen planlösning mot vardagsrum, perfekt för mingel i större sällskap. Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler. Från vardagsrum når man balkongen med soligt läge! Ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv i trendig ljus ton samt egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och tillhörande skåp. Stort master bedroom med bra förvarning. Bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober bakom skjutdörrar samt ett stort separat källarförråd. När du bor i Brf Pråmen har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. Här bor man på strandpromenaden i ett expansivt läge med utmärkta kommunikationer, restauranger, butiker och fina grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tunnlandsvägen 69, vån 3, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Tunnlandsvägen 69, vån 3, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Tunnlandsvägen 69, vån 3, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Tunnlandsvägen 69, vån 3

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
2 752 kr/mån
61 596 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade 2:a om 47 välplanerade kvm! - Underbart läge högst upp i huset med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck! - Stor balkong med soligt sydvästläge och trevlig vy mot lummiga träd och takåsar! - Synnerligen välplanerad planlösning som verkligen känns större på plats! - Renoverat kök i vitt med diskmaskin samt helkaklat badrum från 2017! - Genomgående toppskick med smakfulla toner på ytskikt och klart för inflyttning! - En av Brommas bästa och välskötta föreningar med god ekonomi! - Föreningen har friköpt mark = ingen tomträtt! - Föreningen har 16 st hyresrätter som är en stor dold tillgång! - Lugnt läge intill grönskande park samtidigt som det är nära T-bana och närservice! Här erbjuds ett toppenboende som lämpar sig såväl för den kräsna singel som för paret. Väldisponerad planlösning som ger välutnyttjade kvadratmeter som bidrar till att lägenheten verkligen känns större. Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck tack vare genomgående planlösning. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2017 och allt känns fortfarande fräscht. Då renoverade man samtliga ytskikt så som vitlaserat parkettgolv och trägolv, vitmålade väggar samt helt nytt badrum och ny balkong! Det finns fortfarande en bevarad funkiskänsla från 40-talets arkitektur så som fina fönsterbänkar, fönster med spanjolettlås och inte minst högt i tak! Inbjudande hall med bra förvaring. Renoverat badrum från 2017 med vitkaklade väggar, snyggt klinkergolv med golvvärme samt dusch med duschdörrar. Köket renoverades samma år med bl.a. ny spis och nytt kakel, numera finns det också diskmaskin (2020). Här erbjuds bra arbetsytor, gott om förvaring samt ljusinsläpp genom två stora parfönster. Ljust vardagsrum med fönster och glasade dubbeldörrar ut till balkong med soligt sydvästläge och lummig vy. Vardagsrummet ger plats för både sällskapsmöbler och arbetsplats. Trivsamt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaring. Stort källarförråd tillhör lägenheten. I lägenheten finns det smarta Plejdsystemet där man kan styra elkontakter och belysning via mobilen. Ta chansen att köpa in dig i Brf Tunnan 10, en av områdets bästa föreningar med friköpt mark (dvs att det EJ är tomträtt), fastigheter i gott skick där de stora renoveringarna är utförda samt god ekonomi med bl.a. dolda tillgångar genom flera hyresrätter kvar. Lägg dessutom till grönskande gårdar mellan husen, ett lugnt läge intill stor och lummig park samtidigt som det bara är några hundra meter till Brommaplan med all dess service och bra kommunikationer. Föreningens fastigheter är välskötta och totalrenoverades 2004. Föreningen har goda dolda tillgångar i form av 16 hyresrätter. Om samtliga hyresrätter skulle säljas idag kan föreningen bli skuldfri! Under de senaste åren har ett flertal hyresrätter sålts vilket givit föreningen ett starkt tillskott i kassan och som bl.a. har använts till amortering av lån. I föreningen finns numera omtyckta "Tunnlandet - Taproom & Kitchen", på Tunnlandsvägen 65 som är en trevlig mötesplats för de som tycker om god mat och god dryck. Utöver detta finns även ett trevligt bageri längre upp på Tunnlandsvägen. Populärt boende i kvarteret ovanför Brommaplan. Här råder lugn och grönska med ett intilliggande parkområde som ger en grön oas. Tunnlandsparken intill föreningen rustas nu upp med nya planteringar, utegym, uppdaterade lekplatser, grillplatser etc. Samtidigt finns omedelb

  • Premium
  • Balkong
Tyska Bottens väg 32, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Tyska Bottens väg 32, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Tyska Bottens väg 32, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Tyska Bottens väg 32

Lägenhet
Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/2
6 877 kr/mån
62 443 kr/m²

Välkommen till denna unika och totalrenoverade gavelfyra om 88 kvm med högt och fritt söderläge! - Hela lägenheten är totalrenoverad 2022 med genomgående stilrena och påkostade materialval! - Ljus och välplanerad planlösning med luftiga sociala ytor och flera sovrum! - Flexibel planlösning som kan bli en 5:a! - Eftertraktat gavelläge med härligt ljusinsläpp i tre väderstreck! - Mycket tilltalande Vedumkök i toppskick med öppen planlösning mot matrum! - Ombyggd planlösning med större, renoverat badrum än original med både badkar och dusch! - Helt ny, separat toalett/tvättstuga i tidigare klädkammare! - Bevarad charm med tidstypiska funkisdetaljer som fungerande öppen spis, fiskbensparkett, spanjolettlås samt högt i tak! - Nya dimrar där belysningen kan styras via Plejd och mobilen! - Trevlig balkong med högt och fritt söderläge med sol hela dagen och fin vy över området! - Stabil och välskött Brf med friköpt mark och flera hyresrätter kvar (god dold tillgång)! - Lugnt och naturnära läge med närhet till Mälarens vatten, förskola, skola, matbutik och kommunikationer! - Här erbjuds ett inflyttningsklart boende som sällan är till salu! Här finns helt klart en av de bästa lägenheterna i området som har allt man behöver. Det går även att enkelt göra om den från dagens 4:a till en bra 5:a om man så behöver, bara göra ett sovrum av dagens matrum. Idag är det en trivsam disposition med stor välkomnande hall med vackert naturstensgolv från Brännlyckan och Östersjösten samt platsbyggda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Härligt ljusflöde mellan vardagsrum, matrum och kök tack vare den öppna planlösningen. De sociala ytorna ligger i söder och här flödar ljuset och solen in. Ljust och luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor, öppen spis och utgång till trevlig balkong i söderläge. Stilrent och påkostat Vedumkök med bl.a. kompositbänk, vinkyl, vitrinskåp samt bra förvaring och arbetsytor! Välplanerat med tre riktigt bra sovrum där det finns ett större master bedroom med fönster mot gavelsidan. Två rymliga sovrum med plats för säng, skrivbord, förvaring samt fönster mot baksidan. Samtliga sovrum vetter mot rogivande natur. Mellan två sovrum ligger stort badrum med stilrena ytskikt genom granitkeramik i ton av kalksten från Bricmate samt bl.a. badkar, dusch, fönster och WC. I den tidigare klädkammaren har man tillbyggt separat toalett med WC samt egen tvättdel med kombimaskin för tvätt och tork. Man har installerat nya dimrar med Plejd i alla rum så man kan styra belysningen via mobilen, ger en bekväm vardag! Bra förvaring genom flera garderober samt två källarförråd. Ta chansen att köpa in dig i Brf Ordensgraden 1 som är en välskött förening med stabil ekonomi, friköpt mark (ej tomträtt) och hela 7 hyresrätter kvar vilket är en god dold tillgång för framtiden. I föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, föreningslokal med övernattningsmöjlighet, återvinningsrum, flera gemensamma uteplatser med grillmöjlighet och en enkel "lekplats" på baksidan. Här bor man med lugnt och skönt läge i mysiga Nockebyhov, intill grönskande natur och Mälarens vatten. Omtyckta Nockebyhov ligger alldeles invid Mälaren, här slänger man badlakanet över axeln och traskar ner till klipporna för sol och bad under sommarhalvåret. Detta drömområde erbjuder ett naturnära och lugnt läge med gångavstånd till fina promenadstråk längs Mälaren, de omnämnda badklipporna samt det härliga Ängbybadet. Runt hörnet ligg

  • Premium
  • Balkong
Tallbacksvägen 9, Ulvsunda, Stockholms kommun

Tallbacksvägen 9

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 095 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/3
2 868 kr/mån
58 194 kr/m²

Varmt välkomna till denna perfekt planerad 2a som varsamt har renoverats i en klassisk stil. Här bor du i ett lummigt läge, helt insynskyddat med vackra omgivningar och nära till kommunikationer. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med bland annat ett toppmodernt kök. I köket rymmer dessutom ett mindre matbord för fyra personer. Ljust och luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. På denna del av Tallbacksvägen bor man med perfekt, lugnt läge intill naturen med Ulvsundasjöns vatten samtidigt som det är nära till tvärbanan och buss som erbjuder bra kommunikationer. Omgivningen erbjuder vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön vidare mot Lillsjön. Tvärbanan eller bussar finns några minuter bort och tar dig smidigt till Bromma Blocks, Bromma Flygplats samt Alvik med vidare kommunikation mot Stockholms C. En kort resa i andra riktningen tar dig till populära Bromma Blocks och Hangar 5 med all möjlig shopping, eller varför inte någon station till för att nå Sundbybergs stadskärna med restaurang, shopping och matvarubutiker eller en kort busstur till Mall of Scandinavia. Här bor du sammanfattingsvis i en fint renoverad lägenhet och i en HSB förening med stabil ekonomi, låg belåningsgrad om endast 5 069kr/kvm (2022), gemensam bastu, fräscha tvättstugor samt kombinerad föreningslokal/övernattningslägenhet för medlemmar att hyra. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information, Romeo Amsieh, 072-310 12 03.

Vintergatan 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Vintergatan 12

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 261 kr/mån
55 463 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a om hela 54 kvm i Centrala Sundbyberg! På en attraktiv gata finner du denna bostad som kännetecknas av stilrena materialval och genomgående elegans. Köket erbjuder generösa ytor för matlagning samt gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummets öppna planlösning ger möjlighet till en lättmöblerad yta, perfekt för en större soffa och tillhörande möbler. Det rymliga och fridfulla master bedroomet är utrustat med generös förvaring. En underbar utegård väntar på er, perfekt för att njuta av härliga sommargrillningar tillsammans med familj och vänner! Som boende i föreningen har ni också tillgång till praktiska faciliteter såsom vindsförråd, cykelrum och tvättstuga, vilket ger en extra bekvämlighet och ordning i vardagen. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter runt hörnet, inklusive pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar med nästan oavbruten frekvens, är detta ett perfekt läge för den som vill ha smidiga resvägar. Det tar endast 10 minuter att ta sig in till Stockholm city.

Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 41

Radhus
Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 700 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
30 833 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i detta BR-radhus där ingen annan har bott, beläget i den växande stadsdelen Bro Mälarstad. Här bor ni med Mälaren som granne och med en av Europas främsta golfbanor, Bro Hof, på andra sidan skogsdungen. Radhuset präglas av ljusa och öppna ytor samt en genomgående hög byggkvalitet med bland annat enstavsparkett. Nedre plan har möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal med det mesta i utrustningsväg samt matplats för minst 8 personer. Från vardagsrummet nås den vackra altanen med utsikt mot hål 16 vid "Castle Course". Badrummet har bland annat tvättmaskin, torktumlare duschhörna. Ovanvåning med fyra rymliga sovrum samt ett övre allrum med plats för soffgrupp. Badrummet på övre plan har badkar. Utanför huset finns plats för parkering samt ett förråd med goda förvaringsutrymmen. Effektivt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump, vattenburen värme. I området finns Jensen Education som erbjuder skola för F-9. I Bro finns dessutom flertalet kommunala skolor och förskolor. Flertalet badplatser och möjlighet till båtplats finns inom en kort biltur från huset. Goda kommunikationer med gångavstånd till buss för vidare färd mot pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det drygt 30 minuter in till City.

  • Premium
  • Energieffektiv
Stopvägen 111, vån 1, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stopvägen 111, vån 1, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Stopvägen 111, vån 1, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Stopvägen 111, vån 1

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
4 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 842 kr/mån
58 264 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gaveltrea om 72 kvm i populära och omtyckta Brf Stopet 2,3,4. - Ljus och välplanerad planlösning som kan anpassas efter eget behov - kan bli en 4:a - Hög charmfaktor med fungerande öppen spis! - Bekvämt läge på hög 1 tr, perfekt för barnfamiljen med barnvagn! - Trevlig balkong med fritt söderläge och sol hela dagen! - Genomgående bra skick med fiskbensparkett, fina furugolv samt ljusa och smakfulla ytskikt! - Renoverat kök med marmor samt stambytt badrum med tvättmaskin! - Insynsskyddat läge med träd på båda sidor, inga bilar eller trafikljud! - Välskött förening med låg belåningsgrad och stabil ekonomi! - Lugnt och centralt läge nära bra kommunikationer, service samt grönskande natur! Här erbjuds trivsamt och välplanerat boende med lugnt och insynsskyddat läge. Trots det centrala läget är det fågelkvitter man främst hör. Lägenheten ligger bekvämt på 1 tr som är perfekt för barnfamiljen eller bara den som inte vill springa i trappor för mycket. Härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Inbjudande hall med bra förvaring. Rymligt parallellkök med bra arbetsytor, gott om förvaring och smakfulla materialval så arbetsbänk i ek och stänkskydd i marmor. Trevligt vardagsrum med lättmöblerade ytor, stort fönster, utgång till balkong samt fungerande öppen spis. Intill vardagsrum och kök ligger trevligt matrum med plats för stort matrum. Här finns möjlighet att öppna upp mellan kök och matrum för att få en mer öppen planlösning. Stambytt, helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats, tvättmaskin och ljusinsläppande fönster. Två luftiga och rogivande sovrum som vetter mot naturen. Båda sovrummen har plats för stora sängar, bra förvaring samt smakfulla ytskikt. Bostaden har generös förvaring genom flera garderober samt källarförråd på husets entréplan. Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna utförda. Föreningen har en gemensam trädäckad altan, egna parkeringsplatser samt övernattningslägenhet. Perfekt kombination av centralt läge intill Brommaplan med all dess service, flera busslinjer samt gröna linjens tunnelbana samtidigt som läget är väldigt tyst och rogivande med grönskande omgivningar. Populärt boende i kvarteret ovanför Brommaplan. Här råder lugn och grönska med ett intilliggande parkområde som ger en grön oas. Du får promenadavstånd ner till Mälaren och populära Solviksbadet samtidigt som det finns omedelbar närhet till all tänkbar service. Nere vid Brommaplans centrum finns tunnelbana och busstation, ICA, Coop, SATS, caféer, restauranger och annan service. Utöver detta finns även ett trevligt bageri längre upp på Tunnlandsvägen. Här bor ni, trots det lugna läget, stadslikt, med närhet till allt som vardagen önskar. Med tunnelbanan från Brommaplan når du bland annat såväl Fridhemsplan som Vällingby på 10 minuter. Från den stora bussterminalen tar du dig inte bara till Mälaröarna utan även till större delarna av norrort. Även flygbussen till Arlanda går från Brommaplan vilket är ett stort plus. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan, som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder.

  • Premium
  • Balkong
Stopvägen 109, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stopvägen 109

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 395 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
2 984 kr/mån
58 415 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och optimala tvåa om 41 kvm i populära och omtyckta Brf Stopet 2,3,4. - Ljus och välplanerad planlösning som verkligen känns större än sina kvm. - Härligt ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck samt bra rymd tack vare högt i tak! - Trevlig balkong med lummigt söderläge och sol hela dagen! - Genomgående bra skick med fiskbensparkett, målade trägolv samt ljusa väggar! - Stambytt och kaklat badrum duschplats och fönster! - Bostaden ligger på hög 1 tr som upplevs högre tack vare huset suterrängläge och husets höga läge mot baksidans natur! - Insynsskyddat läge med träd på båda sidor om huset, samt inga bilar eller trafikljud! - Välskött förening med låg belåningsgrad och stabil ekonomi! - Lugnt och centralt läge nära bra kommunikationer, service samt grönskande natur! Här erbjuds trivsamt och yteffektivt boende med genomgående planlösning och härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Mycket välplanerad planlösning som gör att lägenheten känns större än sina kvadratmeter. Generös takhöjd om ca 2,70 meter, vilket ger en härlig och öppen rymd. Ljust kök med vitaluckor, vitt kakel, bra arbetsytor och gott om förvaringsskåp. Stort parfönster släpper in fint ljus. Vardagsrum med fiskbensparkett, ljusa väggar samt lättmöblerade ytor för både soffa och matplats. Vardagsrummet har också fint ljus tack vare stort ljusinsläppande fönster och balkongdörr. Här nås en stor och trevlig balkong i soligt söderläge med grönskande vy där fåglarna kvittrar och rådjuren strosar. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord, dubbelgarderob samt arbetsplats. Stambytt, fräscht badrum med kaklade väggar, klinkergolv, fönster samt duschplats. Bra förvaring genom inbyggda garderober med överskåp. Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna utförda. Föreningen har en gemensam trädäckad altan, egna parkeringsplatser samt övernattningslägenhet. Stor och fräsch gemensam tvättstuga i grannporten samt gemensamt återvinningsrum ger en smidigare vardag. Perfekt kombination av centralt läge intill Brommaplan med all dess service, flera busslinjer samt gröna linjens tunnelbana samtidigt som läget är väldigt tyst och rogivande med grönskande omgivningar. Populärt boende i kvarteret ovanför Brommaplan. Här råder lugn och grönska med ett intilliggande parkområde som ger en grön oas. Du får promenadavstånd ner till Mälaren och populära Solviksbadet samtidigt som det finns omedelbar närhet till all tänkbar service. Nere vid Brommaplans centrum finns tunnelbana och busstation, ICA, Coop, SATS, caféer, restauranger och annan service. Utöver detta finns även ett trevligt bageri längre upp på Tunnlandsvägen. Här bor ni, trots det lugna läget, stadslikt, med närhet till allt som vardagen önskar. Med tunnelbanan från Brommaplan når du bland annat såväl Fridhemsplan som Vällingby på 10 minuter. Från den stora bussterminalen tar du dig inte bara till Mälaröarna utan även till större delarna av norrort. Även flygbussen till Arlanda går från Brommaplan vilket är ett stort plus. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan, som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder.

  • Balkong
Mariehällsvägen 30J, Mariehäll, Stockholms kommun
Mariehällsvägen 30J, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällsvägen 30J, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällsvägen 30J

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/13
3 942 kr/mån
70 278 kr/m²

***Säljs på ritning!*** Nyproducerad lägenhet med fina materialval och en rogivande känsla tack för den rymliga balkongen med utsikt över Bällstaån! Fantastisk lägenhet med exklusiva och moderna inredningsval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tillgång till en rymlig balkong med utsikt över Bällstaån. Vidare finner ni ett rymligt sovrum med gott om förvaring! Här bor du nytt och bekvämt med bara några hundra meter till mysiga Sundbyberg som har både t-bana, tvärbana och buss att erbjuda. I kvarteren runtomkring finns gott om butiker, restauranger och fina Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver finns på promenadavstånd. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort. TILLVAL: BADRUM: - Takdusch KÖK: - Rostfri ugn - Rostfri kyl/frys - Spotlights under köksluckor i kök inkl. dimmer - Tillträde 2024-06-25 - Externt förråd tillhör lägenheten **FÖR MER INFORMATION KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE!** Bli den första som flyttar in i den här fantastiska lägenheten som har allt att erbjuda. Bostaden är inredd i Besqabs inredningskoncept "Superb" - Exklusiv inredning där kontrasterna gör att färger och material framhäver varandra. Klassiskt möter modernt i en sammansvetsad helhet.Lägenheten har genomgående vitpigmenterad, mattlackad ekparkett på golven och målade väggar i grågröna toner som följer inredningskonceptets färgskala samt fönsterbänkar av natursten. Läs gärna mer på följande hemsida: https://www.besqab.se/stockholm/bromma-mariehall/niva/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snörmakarvägen 1, Åkeshov, Stockholms kommun

Snörmakarvägen 1

Lägenhet
Åkeshov, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 195 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
4 300 kr/mån
52 262 kr/m²

Varmt välkommen till Snörmakarvägen 1 och denna genomgående lägenhet! Här finner du en rymlig och ljus tvårummare som har allt du behöver. Stig in genom dörren och låt dig välkomnas av en varm och mysig atmosfär med fina ljusinsläpp, välplanerad planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Tidstypiska 40-tals detaljer har bevarats samtidigt som smakfulla renoveringar gjorts. Lägenheten är belägen på en lugn och attraktiv gata med bra kommunikationsutbud och gott serviceutbud med matbutiker, restauranger, gym och mycket mer. Det blir ett optimalt boende för dig som vill bo lugnt men samtidigt ha närhet till allt. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Kyl, frys och diskmaskin är inköpta 2023-2024. BRF Väverskan 8 - Föreningen äger marken. - Bredband (fiberoptik) ingår i avgiften (Bahnhof 1000/1000mbit). - Stabil förening som gjort många av de större renoveringarna - 7 569kr/kvm i belåning (2,2 mkr i kassan). - Intäkter = ca 250 000kr/år från hyreslägenheterna, lokalerna + parkeringsplatser. Kommunikation: Med tunnelbanan från Brommaplan når du bland annat såväl Fridhemsplan som Vällingby på 10 minuter. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder.

Björketorpsvägen 13, Stockholm - Bromma, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Björketorpsvägen 13, Stockholm - Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Björketorpsvägen 13, Stockholm - Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Björketorpsvägen 13

Lägenhet
Stockholm - Bromma, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
1 595 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/5
2 035 kr/mån
56 964 kr/m²

Superfin bostad på Björketorpsvägen 13 med goda kommunikationsförbindelser. Ljus och harmonisk bostad med yteffektiv planlösning om 28 kvm. Här erbjuds en trivsam boendemiljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Beläget i utmärkt läge med närhet till Råcksta T-Bana har du både det naturnära lugnet och närheten till service och bekvämligheter. Direkt vid entrén möts du av en inbjudande atmosfär och gott om förvaringsutrymme för dig som föredrar ordning och reda. Lägenheten har en smart sovalkov som ger flexibilitet till att skapa en arbetsplats eller ett mysigt sovutrymme. Perfekt för studenter eller yrkesverksamma som behöver ett funktionellt utrymme att arbeta eller plugga hemifrån. Här kan du också koppla av och återhämta dig i en lugn och fridfull miljö, bortom vardagens stress och bekymmer. Badrummet är stilrent och helkaklat med generösa ytor och god standard på materialval som ger en lyxig känsla och praktisk användning av det nödvändiga som behövs i ett badrum. Köket är välplanerat och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Rejäla fönster som bidrar rikligt med ljusinsläpp och en behaglig öppenhet. Det stora rummet är lättmöblerat och rymmer både soffa och matplats. Här finner du din sociala yta perfekt stunder för avkoppling och umgänge. Till lägenheten har du även en fransk balkong som bidrar med ytterligare ljusinsläpp och luftig atmosfär överlag. Föreningen är stabil och har genomfört större renoveringar. Långsiktighet och hållbarhet för de boende prioriteras tydligt. Dessutom har föreningen en del intäkter i form av byggnaden på Björketorpsvägen 15 som hyrs ut och bidrar ytterligare till en god ekonomi. Området erbjuder lugn och ro med närhet till natur och fina strövområden. Samtidigt finns all tänkbar service inom bekvämt gångavstånd. Tunnelbana, matbutiker och restauranger bland annat. Varmt välkommen till Björketorpsvägen 13 och Bostadsrättsföreningen Långskeppet – en perfekt plats att kalla ditt hem? Kontakta mäklare för vidare info och ytterligare service.

  • Premium
  • Hiss
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 2
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 3

Arkitektvägen 45

Lägenhet
Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 995 000 kr
59 m²
2 rum
3 360 kr/mån
67 712 kr/m²

Välkommen till denna moderna och väldisponerade bostadsrättslägenhet på Arkitektvägen i natursköna Bromma. Med en yta på 59 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen och en smart planlösning som passar perfekt för dig som söker en bekväm och funktionell boendemiljö. På bottenplan i en stabil och välskött förening finner du denna pärla av en bostad. Här kan du njuta av en bekväm och naturnära tillvaro, samtidigt som du har närhet till allt som Bromma har att erbjuda. Den moderna utrustningen i lägenheten ger en känsla av stil och komfort. Här finns alla bekvämligheter du behöver för att trivas, medan de stora fönsterpartierna släpper in generöst med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen. Bromma - Abrahamsberg är ett område som lockar med sin grönska och närhet till både parker och vatten. Här kan du njuta av avkopplande promenader eller cykelturer längs med vackra stigar. Denna välplanerade bostad erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett modernt kök och ett stilrent badrum. Här finns även ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Detta är verkligen det perfekta hemmet för dig som vill bo bekvämt och njuta av det bästa som Bromma har att erbjuda. Välkommen till Arkitektvägen – en plats där moderna bekvämligheter möter naturnära skönhet!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun

Margretelundsvägen 32

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 999 kr/mån
62 111 kr/m²

- STAMBYTT BADRUM 2022 - VÄLPLANERADE KVADRATMETER - LEDIG PARKERINGSPLATS - DOLDA TILLGÅNGAR I FORM AV 3 HYRESRÄTTER -TILLHÖRANDE FÖRRÅD -10 MIN TILL T-BANAN - GÅNGAVSTÅND TILL MÄLAREN - INSYNSSKYDDAT LÄGE - TVÄTTMASKIN I LÄGENHETEN - INFLYTTNINGSKLAR - TRIVSAM PLANLÖSNING - BEVARAD 30 -TALSCHARM - MYSIG BALKONG Kvadratsmart lägenhet högst upp i huset som ligger insynsskyddat mot det lummiga skogsbrynet med genomgående charm. Här finns stora härliga fönsterpartier i två väderstreck för fint ljusinsläpp och härlig balkong med sol hela dagen. I denna trevliga tvårummare är det lätt att känna sig som hemma då bostaden ligger belägen i ett av föreningens bästa lägen! Bostaden bjuder vidare på ett praktiskt och lättarbetat kök, lättmöblerade ytor och ett helkaklat och modernt badrum stambytt 2022 med kombinerad torktumlare och tvättmaskin. All el i kök och badrum är bytt. Stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum, samt kök med bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående bra skick med samtliga ytskikt renoverade liksom nytt kök och alla vitvaror från 2022. Denna lägenhet måste ses på plats! Föreningen heter Brf Stubintråden 7 är trevlig och pålitlig sådan med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Via föreningen får du bland annat tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd. På baksidan finns även en liten trädgård med trädgårdsmöbler som man har tillgång till. I månadsavgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Föreningen amorterar på lånen och har tre hyresrätter kvar som en dold tillgång, varav en har beslutats att säljas och kommer att bidra till en förbättrad ekonomi för föreningen. De andra två hyresrätterna förblir en dold tillgång, vilket ytterligare stärker föreningens finansiella stabilitet och möjligheter till framtida investeringar eller underhållsprojekt. Föreningen tillhandahåller 12 parkeringsplatser för 500 kr/mån idag finns 1 ledig (kontrollerad 2023-08-04) Detta boende har ett av Tranebergs bästa lägen – med promenadavstånd till pulserande Alvik med både tunnelbana, tvärbana och med närhet till Mälaren! Här finns även affärer, restauranger och gym. Med ca 5 minuters promenad nås Minnebergsbadet. Ulvsunda slott når du inom några minuter och cykeln tar dig till Kungsholmen på en kvart. Här finns det mesta för alla som vill kunna njuta av Traneberg. Välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Balkong
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35C

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 450 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1
0 kr/mån
48 661 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! https://www.lansfast.se/till-salu/bostad/stockholm/ekero/ska/troxhammar-byvag-31a/cmnyprod5ems4cj3u4an16kc/ Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

  • Premium
  • Uteplats
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35E

Lägenhet
Troxhammar, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 495 000 kr
124 m²
5 rum
44 315 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

  • Premium
Spångavägen 138, vån 2, Bromma Kyrka, Stockholms kommun

Spångavägen 138, vån 2

Lägenhet
Bromma Kyrka, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
1 695 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/3
1 059 kr/mån
89 211 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och yteffektiva 1:a som är belägen mitt i Bromma Kyrkas villaidyll. - Charmig 20-talsetta som totalrenoverades 2016/2017! - Ljust och yteffektivt boende mitt i villaidyllen! - Juridisk person kan köpa! - Stabil förening med goda lokalintäkter, friköpt mark, parkeringsplatser samt gemensam trädgård! - Trevlig läge intill grönskande natur samt närhet till badsjö, buss och matbutik. I charmigt 20-talshus erbjuds här ett stilrent renoverat boende om ca 19 kvm med allt man behöver. Hela lägenheten totalrenoverades 2016/2017. Härligt ljusinsläpp genom stort parfönster med utsikt mot grönskande villaområde. Föreningen har friköpt mark, godkänner juridiska personer som köpare, låga avgifter och de stora renoveringarna bakom sig. Lägenheten disponeras enligt följande. Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter samt fint trägolv. Smakfullt helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc, handfat med kommod samt badrumsspegel. Vidare in till rummet möts man av bostadens generösa ljus genom stort parfönster. Rummet har vitmålade väggar och ljust golv. Här erbjuds plats för säng, soffa och bord. Stilren kokvrå med vita luckor på skåpsluckor, kakelmosaik som stänkskydd ovanför arbetsbänk med spishäll och infälld diskho. Den maskinella utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn/mikro samt integrerad kylskåp med frysfack. Mycket trivsamt boende för dig som flyttar hemifrån, om du har en aktiv livsstil eller om du reser mycket då det också är nära till Bromma Flygplats. Lägenheten tillhör Brf Prästgället 2, en välskött förening som genomgått flertalet renoveringar under åren. Föreningen har även 1 lokal där populära Bromma Bistro ligger och som genererar intäkter till föreningen. Trevligt att ha nära till nybakat bröd och bullar eller njut av en god bit mat. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, förvaringsbod samt en gemensam trädgård i lummig omgivning. Om man har bil finns det även möjlighet till parkeringsplats. Föreningen äger marken vilket är en stor fördel. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor man bekvämt med goda kommunikationer i form av buss 117 precis utanför dörren som tar er vidare både till Brommaplan och Spånga Station. Kort promenadavstånd till Ica vid Spångavägen/Bällstavägen samt till badsjön Kyrksjön. Går man lite längre eller tar bussen så finns Brommaplan nära med ett brett serviceutbud genom bland annat mataffärer ICA och Coop, SATS-gym, restauranger, caféer, banker, Systembolaget, apotek och övrig service. Mitt i villaidyllen finner ni Kyrksjölötens naturreservat, perfekt för dig som gillar att promenera och motionera. Här bor ni i ett mycket lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur precis intill.

Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
6 890 000 kr
110 m²
4 rum
vån 5/8
7 155 kr/mån
62 636 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information och fler bilder! Nyproducerad gavelfyra i stilren nordisk stil med två balkonger, påkostade tillval samt centralt och sjönära läge! - Bli den första att flytta in med tillträde från 2023-03-15 till 2024-05-15! - Ljus och välplanerad 4:a om 110 kvm! - Två balkonger med soligt västerläge, den ena har sjöutsikt mot Bällstaån! - Nyproducerat toppskick med tilltalande materialval och påkostade tillval! - Perfekt planlösning med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum samt två badrum! - Underbart sjönäraläge intill Bällstaån! - Centralt läge nära Sundbyberg och Bromma Blocks! Läs gärna mer om projektet och se renderingsbilder och solstudien på JMs projektssida: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/bromma/strandkanten-strandpilarna/ Bostaden är under produktion - kontakta mäklaren för mer information! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig gavelfyra med högt läge i nyproducerade Brf Strandpilarna som nu uppförs av JM i kvarteret Strandkanten intill Bällstaån. Inflyttning för denna lägenheten sker 15 maj 2024, bli den första att bo i denna nya bostad! Lägenheten har en ljus och luftig planlösning samt ett stilrent uttryck genom smakfulla materialval. Här har man gjort både snygga och påkostade tillval som ger lägenheten en trendig och lyxig känsla. Inbjudande hall där man välkomnas in i bostaden samt bra förvaring i inre hall. Modernt och stilsäkert kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här erbjuds smakfulla luckor i ljus ton, snygg bänkskiva i kompositsten, svart blandare, svarta knoppar samt rostfria maskiner. Trevlig matplats med plats för stort matbord i delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler. Från vardagsrum når man balkong 1 med soligt söderläge! Två badrum med kaklade väggar och klinkergolv i trendig ljus ton av beige/sand samt komfortvärme på golvet. Det stora badrummet har även egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Stort master bedroom med utgång till balkong 2 samt bra skjutdörrsgarderob. Balkong 2 har mysig eftermiddags-/kvällssol. Två rymliga sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober bakom skjutdörrar samt separat källarförråd om ca 4 kvm. Brf Strandpilarna är en friköpt (ej tomträtt) förening som består av 76 lägenheter. Föreningen har en stor gård mot Bällstaån. När du bor i Brf Strandpilarna har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. I den norra delen får strandparken en grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken. Här bor man på strandpromenaden i ett expansivt läge med utmärkta kommunikationer, restauranger, butiker och fina grönområden.

  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 68, Bällsta, Stockholms kommun

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Bällsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
6 395 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/8
7 568 kr/mån
58 136 kr/m²

Tillträdesdag är 2024-03-28 Va först i att förvärva denna nyproducerade bostad på Masugnsvägen 68 i populära Mariehäll. Välplanerad och rymlig hörn-4:a om 110 kvm som är inredd i en stilren nordisk stil med vitlaserad stavparkett, fönsterbänkar i natursten och genomgående vita väggar. Hall som öppnar sig fint mot resten av lägenheten, här finns två stora skjutdörrsgarderober. Från hallen når du det mindre vitkaklade duschrum med tvättställ, toalett och dusch. Rymliga sovrum varav det ena med skjutgarderob och plats för dubbelsäng, här finner du även utgången till terrassen om ca 5 kvm mot lokalgatan. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum men här kan du även välja en mer flexibel planlösning och dela av köket med en innervägg beroende på vad som passar din livsstil. Modernt kök utrustat med rostfria energieffektiva vitvaror som två stycken delade kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt, ugn och micro. Här finns även plats för matbord. Vitkaklat badrum med grått klinker på golvet, utrustat med wc, dusch och både tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och förvaring i överskåp. Missa inte denna! För mer information kontakta ansvarig mäklare. På Masugnsvägen har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. I den norra delen får strandparken en grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 26