Reveny

Reveny

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Olivedalsgatan 15A, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Ons 22 maj kl 16:45
Olivedalsgatan 15A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Olivedalsgatan 15A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Olivedalsgatan 15A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Reveny
7 500 000 kr
115 m²
4 rum
vån 5/5
6 728 kr/mån
65 217 kr/m²

Unik etagevåning högst upp med balkong i söderläge, utsikt över takåsarna, hiss i huset, generös takhöjd och sällsynta originalstuckaturer. Välutrustat, rymligt kök med Corian bänkskiva och fullstor vinkyl. Två badrum, tre bra sovrum och en inredd walk in closet. En spektakulär sekelskiftesbostad med huskänsla mitt i city som måste upplevas på plats. Ljuvligt läge högst upp i huset i nivå med Linnéstadens vackra takåsar. Magnifik takhöjd om cirka 3,2 m och stora fönster med överljus som ger ett luftigt, ljusfyllt hem. Rundad balkong i söder med utsikt och sol från morgon till kväll och öppna, sociala ytor som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Fina parkettgolv, sobra ytskikt och omgjord el i hela lägenheten. Stort kök med smakfull inredning och fullstor kyl och frys. Badrum på vardera plan, varav ett är förberett för tvättmaskin. Mysigt Master bedroom med stjärnhimmel och ombonad hotellkänsla. Gott om garderober och walk in closet med access till vindsförråd. Toppläge på Olivedalsgatan med allt vad Linné har att erbjuda utanför porten!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Drottninggatan 4A, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30
Lilla Drottninggatan 4A, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Drottninggatan 4A, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Drottninggatan 4A

Lägenhet
Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
Reveny
4 190 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
4 138 kr/mån
66 508 kr/m²

Fin citybostad högst upp i ett 1800-talshus med fridfullt läge och solfylld balkong. Stilrent kök från Marbodal med integrerad diskmaskin, stort helkaklat badrum med separat tvättavdelning, öppen social planlösning ett rymligt sovrum och walk in closet. Härliga takfönster ger fint ljus till denna välplanerade tvåa och under sommarhalvåret bjuder den fina balkongen på många soltimmar från strax efter lunch och hela kvällarna. Sovrummet är rymligt, har en generös takhöjd och är beläget tyst och rofyllt mot föreningens innergård. Den vackra fastigheten är från 1856 men genomgick en stor renovering år 2013 då denna bostad byggdes. Hiss tar er smidigt hela vägen upp till bostaden. Här bor man centralt med närhet till shopping och restaurangliv men också nära kanalen och Trädgårdsföreningen. Genom en vacker smidesgrind nås föreningens trivsamma innergård och lugnet infinner sig direkt. En lugn och tyst oas mitt i staden.

  • Premium
Räntmästaregatan 21F, Lunden, Göteborgs kommun

Räntmästaregatan 21F

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 980 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 978 kr/mån
58 431 kr/m²

Tidsenlig funkistvåa på vån 2/4. Fint skick, storslagen utsikt och rymlig balkong i väster. Lugnt gavelläge utan insyn och med fönster i två väderstreck. Ytsmart med god förvaring. Bredband ingår! Här bor ni högt över staden med en härlig utsikt bland grönskande omgivningar. Dispositionen är genomgående med stora fönster åt två håll och hemmets höga läge gör att ni bor tyst och avskilt utan någon störande insyn. Tack vare att lägenheten ligger på gaveln av huset har ni dessutom endast grannar åt ena hållet. Framtagna, såpskurade brädgolv och generös takhöjd ger charm till detta hem. På den rymliga balkongen kan ni njuta i solen från eftermiddag till kväll och vila ögonen på den vackra vyn framför er. Köket är i fint skick och har bekvämligheter som diskmaskin och badrummet är helkaklat och utrustat med både badkar och tvättmaskin. Arkitekturen är genomtänkt med stora rum och goda förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör dessutom både vind- och källarförråd. Ett toppläge i gemytliga Lunden med täta turer in till city med 60-bussens hållplats endast 2 minuters promenad bort. Strax utanför huset finns en trappa som leder ner till Danska vägen och hela deras utbud av restauranger, caféer och mysiga butiker.

  • Balkong
Stafettgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun

Stafettgatan 4A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 080 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
2 909 kr/mån
61 176 kr/m²

Insynsskyddad och ljus genomgångsetta med bevarade detaljer som charmiga brädgolv och generös takhöjd. Ytsmart hem med gott om förvaringsutrymmen och totalrenoverat badrum från 2023. Två trappor upp ligger denna charmiga etta i fint skick. Totalrenoverat badrum och kök i fint skick med gott om förvaring i lådor och skåp. Bostaden präglas av tidstypiska inslag som högt i tak, vackra brädgolv och fönsterbräden i sten. Hemmet har fönster åt två håll vilket skapar ljus och rymd. Genomgående brädgolv som harmoniserar med ljusa ytskikt och gör det enkelt att inreda personligt. Kvadratmetrarna har nyttjats på ett effektivt sätt och känslan är betydligt större än den boyta som står angivet. Lugn adress med goda förvaringsutrymmen i flera garderober samt förråd. Föreningen har en gemensam bastu och en trädgård med mysiga uteplatser. Här bor ni i Lundens mysiga kvarter med närhet till både stad och natur. Via buss och spårvagn når ni city på nolltid och i området finns flera mataffärer, restauranger, caféer och charmiga småbutiker.

Klippan 1H, Klippan, Göteborgs kommun
Klippan 1H, Klippan, Göteborgs kommun, bild 2
Klippan 1H, Klippan, Göteborgs kommun, bild 3

Klippan 1H

Lägenhet
Klippan, Göteborgs kommun
Reveny
3 680 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
6 567 kr/mån
48 421 kr/m²

Välplanerad etagelägenhet som genomgick en stor renovering 2017, med sociala ytor, rymlig balkong samt Göta Älv som närmsta granne. Välkomna till detta omsorgsfullt renoverade hem som präglas av luftighet och rymd. Praktisk planlösning med kök och vardagsrum på nedre plan samt den privata delen med sovrum på övre plan. Vardagsrummet har en magnifik takhöjd som skapar en härlig atmosfär och härifrån når ni den rymliga balkongen som är en underbar tillgång under sommarhalvåret. Tack vare taket kan man även använda balkongen i sommarregnet. Köket totalrenoverades 2017 med modern köksinredning, stenbänkskiva och här finns bekvämligheter som både diskmaskin och tvättmaskin. Bostaden har två ordentliga sovrum, ett helkaklat badrum samt goda förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och enstavsparkett i ask som gör det enkelt att inreda personligt. Utanför dörren finns föreningens mysiga atriumgård. I Klippan bor ni i ett lugnt område med närhet till både vatten och stad. Direkt närhet till Sjöbergen, Röda sten, Sjömagasinet, Sockerbruket och Porter Pelle. Njut av båtliv, mysiga bryggor, fiskebåten Skalman varje fredag samt strandpromenaden ut mot Nya Varvet. En kort promenad bort finns Majornas många populära restauranger, butiker och bekvämligheter. Dessutom kan ni enkelt ta er över till Eriksberg och in till Operan med färjan som angör i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmsallén 59, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 59

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Reveny
4 750 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/8
5 957 kr/mån
56 548 kr/m²

Ljust och välplanerat hem med stor inglasad balkong som har sol hela dagen. Här bor ni i ett populärt och expansivt område med närhet till stad, vatten och grönområden. Här finns det mesta man kan önska för en bekväm vardag så som ett fullutrustat kök, tvättavdelning i badrummet, tre sovrum, stor inglasad balkong samt hiss. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med fönster i två väderstreck som skänker ljus och rymd. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord med lätthet, perfekt för trevliga middagar. Den härliga balkongen är en given plats under årets varma dagar som tack vare inglasningen även går att nyttja från tidig vår till sen höst. Badrummet är inrett i tidlösa färger och har golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har dessutom goda förvaringsutrymmen i garderober och en rymlig walk in closet. Runt knuten finns allt som behövs. Här finner ni mataffär, bageri, caféer samt välrenommerade restauranger. Kolonilotter, parker, Slottsberget och närheten till kajkanten skapar ett mycket trivsamt boende. Goda kommunikationer in till staden, och med Älvsnabben når ni Stenpiren på bara tio minuter.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6