Mäklare Andreas Knutson

Andreas Knutson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hvitfeldtsgatan 1, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:30
Hvitfeldtsgatan 1, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 1, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 1

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Reveny
8 475 000 kr
124 m²
3 rum
vån 2/7
6 716 kr/mån
68 347 kr/m²

Sekelskiftestrea (möjlig fyra - femma) med spatiösa rum, utsikt, två kakelugnar, vackra parspegeldörrar, höga fotlister, stuckaturer och genomgående nya ytskikt på väggarna. Ett ljuvligt sällskapsrum med tre högresta fönsterpartier, fungerande kakelugn och ljust brädgolv, två mycket rymliga sovrum, där det ena kan delas av till två rum, badrum med badkar och två kommoder och ett kök med en rustik framtagen tegelvägg. Köket har nyligen fått ommålade luckor och matchande ny bänkskiva i stenkomposit. Den generösa takhöjden möter er direkt i hallen och hela bostaden genomsyras av vackra sekelskiftesdetaljer som ramar in rummen. Läget uppe på Kungshöjd är toppen med närhet till trevliga restauranger, matbutiker, gym och mysiga små butiker. Linnéstaden, Vasa och Haga nås på en kort promenad och närområdet inbjuder till härliga promenader i vackra sekelskifteskvarter. Välkommen till ett rofyllt boende mitt i city.

  • Premium
  • Hiss
Götabergsgatan 16, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Sön 3 mar kl 13:00
Götabergsgatan 16, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Götabergsgatan 16, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Götabergsgatan 16

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Reveny
8 475 000 kr
90 m²
3 rum
vån 5/6
4 694 kr/mån
94 167 kr/m²

Hög standard på översta originalplan med stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar, generös takhöjd och balkong. Hiss i huset hela vägen från gatan utan trappsteg. Genomgående tidlösa materialval samt snyggt renoverat kök och badrum. Köket har exklusiv bänkskiva från Silestone, två platsbyggda skafferier och alla maskiner är från Miele. I badrummet finns behagligt komfortvärmegolv och tvättmaskin samt torktumlare från Miele. Vardagsrummet har stilfull fiskbensparkett och fönster med överljus som vetter mot Vasaparken. Båda sovrummen har ett rofyllt läge och bjuder på utsikt över innergården och taknockarna. Från det största sovrummet nås bostadens trevliga balkong. Ett ljust hem med bra förvaring och luftiga rum som genomsyras av tidstypiska detaljer. Här bor man i en vacker fastighet anno 1890 som har genomgått ett unikt ombyggnadsprojekt som var klart 2018. Toppläge i hjärtat av Lorensberg nära kommunikationer, Vasaparken och Avenyns nöjesstråk. Många mysiga butiker, restauranger och caféer i området.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arsenalsgatan 4B, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Arsenalsgatan 4B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Arsenalsgatan 4B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Arsenalsgatan 4B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Reveny
4 100 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
4 835 kr/mån
73 214 kr/m²

Topprenoverad citybostad med fri utsikt i västerläge, rymligt vardagsrum, stilrent kök från 2019 och ett badrum inrett i marmor. Bostaden ligger i en ståtlig fastighet anno 1908 och från såväl vardagsrum som sovrum bjuds det på utsikt över nya och gamla landmärken samt bort mot Göta Älv. Fransk balkong med helglasade balkongdörrar att öppna upp för att njuta av kvällssolen, vardagsrum som med lätthet rymmer ett stort matbord, soffgrupp samt en nisch perfekt för hemmakontoret. Välutrustat kök med gott om förvaring och integrerad diskmaskin som underlättar vardagen. Badrummet har en lyxig hotellkänsla med mörk marmor, härlig golvvärme och fin belysning. Läget är toppen med närhet till populära restauranger, matbutiker, gym och mysiga små butiker. Linnéstaden, Vasa och Haga nås på en kort promenad och här finns bra kollektivtrafik. Välkommen till ett rofyllt boende mitt i city.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3