Reveny

Reveny

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Viktoriagatan 34, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00
Viktoriagatan 34, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 34, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 34

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Reveny
4 780 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2
5 776 kr/mån
62 078 kr/m²

Utsikt, solig balkong, fint skick, hiss och ledig garageplats i huset. Välkomna till en välplanerad trea med stor walk in closet, öppen social planlösning och ett badrum med badkar samt kombimaskin. Hemmets stora balkong har ett mysigt läge mot föreningens lummiga innergård, en given plats att nyttja under årets varma dagar. Kök och vardagsrum har en öppen och social disposition med härliga ljusinsläpp, perfekt för trevliga middagar med nära och kära. Genomgående enstavs ekparkett från 2019 och väggar målade i ljusa toner. Det välplanerade köket med natursten på väggen har gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, fullstor kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Bostaden har dessutom flera garderober, en rymlig klädkammare samt källarförråd. Ytsmart hem i välskött förening med faciliteter som övernattningsrum för långväga gäster. Här bor ni på en lugn adress mitt i praktfulla Vasastaden med promenadavstånd till vårdcentral, gym, restauranger, matbutiker, systembolag och många skolor och förskolor. Linnégatan, Avenyen och mysiga Slottsskogen ligger nära och vill man inte gå är det smidigt med buss eller spårvagn. Hissen tar er bekvämt upp till bostaden och det finns lediga garageplatser till både vanliga bilar och el-bilar i samma byggnad. Välkomna till ett bekvämt boende mitt i city!

  • Premium
Linnégatan 76, Linné, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Linnégatan 76

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Reveny
5 480 000 kr
75,2 m²
3 rum
vån 1/8
5 141 kr/mån
72 872 kr/m²

Nyrenoverat kök, stor uteplats och härligt läge granne med Slottsskogen och Linnéplatsen. Läckert grått kök med svarta beslag, ljus kvartskomposit som bänkskiva och nya kvalitativa vitvaror från LG och Bosch. Från köket nås den generösa uteplatsen som ramas in av lummig grönska, en härlig yta under sommaren. Två stora sovrum, det ena med en rymlig klädkammare. Ljus färgsättning i hela hemmet som matchas av ekparkett och gör det lätt att inreda. Helkaklat badrum i klassiska färger med behaglig golvvärme och massagedusch. Bostaden renoverades mellan 2022-2024 och har nytt kök, nymålade tak och väggar samt genomgående nya golv, lister, innerdörrar samt inredning i badrummet. Välskött förening med grönskande innergård, bastu, solterrass, gästlägenheter och eget gym. I avgiften ingår bredband, digital-tv samt bostadsrättstillägg. Ett toppenläge med närhet till allt och ett rikt utbud av restauranger, shopping, service och allmänna kommunikationer utanför porten.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Billdals sommarväg 10C, Billdal, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Billdals sommarväg 10C

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Reveny
8 750 000 kr
140 + 20 m²
7 rum
1 419,3 m² tomt

Ljuvlig, ljusfylld, högt belägen villa med stor lummig trädgård, altan i sydvästligt läge och härliga sociala ytor. En perfekt familjevilla med 3-5 sovrum beroende på behov. Sällskapsrum och matsal ligger i fil och härifrån skymtar man havet genom de stora fönsterpartierna. Rymligt badrum med tvättavdelning utrustad med tvättmaskin och torktumlare, stilrent kök med integrerad fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare samt många garderober. Övre plan erbjuder ett sovrum samt två allrum i öppen planlösning med många användningsområden. Trädgården är något alldeles extra fylld av vackra växter, rosor och planteringar. Här finns också en gräsmatta samt pallkragar för den odlingsintresserade. Trädgården är delvis terrasserad och runt växterna slingrar sig fina gångar av grus och natursten. Altanen är mycket rymlig med plats för loungemöbler och matgrupp med sol större delen av dagen. På tomten finns även en bod/verkstad för ytterligare förvaring och fritidsintressen. Ett boende i ett idylliskt och familjevänligt bostadsområde med gång/cykelavstånd till havet och till skolor och förskolor.

  • Plus
  • Uteplats
Kungsfågelgången 67, Välen, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Kungsfågelgången 67

Fritidshus
Välen, Göteborgs kommun
Reveny
1 290 000 kr
35 + 10 m²
2 rum

Kontakta mäklaren för mer information.

Lindholmsallén 59, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 59

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Reveny
4 750 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/8
5 957 kr/mån
56 548 kr/m²

Ljust och välplanerat hem med stor inglasad balkong som har sol hela dagen. Här bor ni i ett populärt och expansivt område med närhet till stad, vatten och grönområden. Här finns det mesta man kan önska för en bekväm vardag så som ett fullutrustat kök, tvättavdelning i badrummet, tre sovrum, stor inglasad balkong samt hiss. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med fönster i två väderstreck som skänker ljus och rymd. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord med lätthet, perfekt för trevliga middagar. Den härliga balkongen är en given plats under årets varma dagar som tack vare inglasningen även går att nyttja från tidig vår till sen höst. Badrummet är inrett i tidlösa färger och har golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har dessutom goda förvaringsutrymmen i garderober och en rymlig walk in closet. Runt knuten finns allt som behövs. Här finner ni mataffär, bageri, caféer samt välrenommerade restauranger. Kolonilotter, parker, Slottsberget och närheten till kajkanten skapar ett mycket trivsamt boende. Goda kommunikationer in till staden, och med Älvsnabben når ni Stenpiren på bara tio minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Olivedalsgatan 15A, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Olivedalsgatan 15A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Olivedalsgatan 15A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Olivedalsgatan 15A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Reveny
7 750 000 kr
115 m²
4 rum
vån 5/5
6 728 kr/mån
67 391 kr/m²

Unik etagevåning högst upp med balkong i söderläge, utsikt över takåsarna, hiss i huset, generös takhöjd och sällsynta originalstuckaturer. Välutrustat, rymligt kök med Corian bänkskiva och fullstor vinkyl. Två badrum, tre bra sovrum och en inredd walk in closet. En spektakulär sekelskiftesbostad med huskänsla mitt i city som måste upplevas på plats. Ljuvligt läge högst upp i huset i nivå med Linnéstadens vackra takåsar. Magnifik takhöjd om cirka 3,2 m och stora fönster med överljus som ger ett luftigt, ljusfyllt hem. Rundad balkong i söder med utsikt och sol från morgon till kväll och öppna, sociala ytor som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Fina parkettgolv, sobra ytskikt och omgjord el i hela lägenheten. Stort kök med smakfull inredning och fullstor kyl och frys. Badrum på vardera plan, varav ett är förberett för tvättmaskin. Mysigt Master bedroom med stjärnhimmel och ombonad hotellkänsla. Gott om garderober och walk in closet med access till vindsförråd. Toppläge på Olivedalsgatan med allt vad Linné har att erbjuda utanför porten!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6