Reveny

Reveny

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Restenäs ö 128, Ljungskile, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 12:00
Restenäs ö 128, Ljungskile, Uddevalla kommun, bild 2
Restenäs ö 128, Ljungskile, Uddevalla kommun, bild 3

Restenäs ö 128

Villa
Ljungskile, Uddevalla kommun
Reveny
8 500 000 kr
92 + 14 m²
4 rum
2 016 m² tomt

Rofyllt, renoverat ö-boende med egen brygga. Flera öppningsbara glaspartier mot hemmets många uteplatser gör att ute och inne flyter i hop på ett harmoniskt vis. Stilrent kök med inredning från italienska Varenna och öppen planlösning mot det ljuvliga sällskapsrummet, rymlig matsal, tre braskaminer och bastu. Lugnt placerat i ena delen av huset ligger sovrum med utgång till altanen, ett helkaklat badrum samt en rymlig walk-in-closet. Bostaden har också ett TV-rum som kan användas som ytterligare ett sovrum. Gäststuga med kök och badrum samt egen uteplats. Två stora förråd, vedbod, utekök och utedusch med varmvatten samt ett vedeldat badkar finner du i den uppvuxna trädgården med fruktträd, blåbärsbuskar, växthus och odlingar. Fina omgivningar med riklig växtlighet, klippor och vidsträckt utsikt över havet. Du parkerar bilen på fastlandet och tar sedan cykel, fyrhjuling eller en promenad över bron som leder ut till ön. Huset är vinterbonat så här har man det lika härligt året runt. Med båt nås flera andra öar samt Ljungskiles vackra innerskärgård och på öns södra del finns en mysig sandstrand. Vid den egna bryggan är det djupt nog att lägga till med segelbåt. Här bor du med endast ca 45 minuters restid till Göteborg, Restenäs ö är belägen mitt emellan Uddevalla och Ljungskile så det är inte långt till matbutiker och annan service. Varmt välkomna att uppleva denna pärla på plats!

  • Premium
  • Uteplats
Sergelsgatan 2F, Lunden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:15

Sergelsgatan 2F

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 780 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/4
3 456 kr/mån
59 149 kr/m²

Välplanerat hem med stor västerbalkong från 2015 med många soltimmar samt ett extra gavelfönster i söder. Originaldetaljer som fönsterbänkar i sten och generös takhöjd blandas med renoverat kök och stambytt badrum. Brf med mycket god ekonomi som nyligen installerat solceller på taken. Äntligen en lägenhet till salu i föreningens bästa uppgång på gaveln! Mysig tvåa med en fin kombination av gammalt och nytt. Stilrent kök i vitt med mycket skåpsutrymme och integrerad diskmaskin. Luftigt vardagsrum som rymmer både matsalsbord och soffgrupp utan problem, och tack vare det extra gavelfönstret i söder flödar ljuset in i rummet och bjuder dessutom på en härligt grönskande utsikt. Den väl tilltagna västerbalkongen förlänger rummet ytterligare och här skiner solen från lunch till kvällen. Dessutom ett mysigt sovrum med god förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med en inbyggd garderob innanför, och i hallen finns ytterligare en garderob. Badrummet stamrenoverades 2005 och är inrett med tidlösa färger. Härlig arkitektur med stora lättmöblerade ytor och tidsenliga ytskikt samt rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Mycket välmående förening som har alla stora renoveringar bakom sig och som ej höjt avgifterna sedan 2007. De har dessutom hyresrätter kvar som kommer generera intäkter den dagen de säljs. Övernattningsrum, lummig innergård samt eget bredband 1000/1000 Mbit för låga 149 kr/månad. Goda kommunikationer med 60-bussen och Lundens rika utbud utanför porten!

  • Plus
  • Balkong
Ulfsparregatan 9G, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Ulfsparregatan 9G

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 250 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
2 666 kr/mån
60 811 kr/m²

Charmig etta med framtagna brädgolv, generös takhöjd samt både disk- och tvättmaskin. Stilrent kök samt stamrenoverat badrum. Tre trappor upp med fönster i två väderstreck och härlig västerbalkong mot innergården. Brf med god ekonomi som under förra året installerat solceller på taken. En ytterst väldisponerad enrummare med genomgående arkitektur och luftiga ytor att möblera på. Rymligt kök i fint skick utrustat med både diskmaskin och tvättmaskin. Lummig västerbalkong med utsikt över föreningens mysiga innergård, här skiner solen eftermiddag och kväll. Ljus ifrån fönster i motsatta väderstreck och tidsenliga fönsterbänkar i sten. Fina, nyslipade originalbrädgolv samt fräscht badrum som är stambytt. Välmående förening som ej höjt avgifterna sedan 2007, med övernattningsrum samt eget bredband 1000/1000 Mbit för låga 149 kr/månad. Närhet till stad och natur samt 60-bussens linje strax utanför. Tillgång till mataffärer, restauranger, caféer och förtjusande småbutiker!

  • Balkong
Stafettgatan 4C, Lunden, Göteborgs kommun

Stafettgatan 4C

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 190 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
2 973 kr/mån
62 571 kr/m²

Mysig etta i toppskick som totalrenoverats under 2024. Framtagna, vitpigmenterade originalbrädgolv, genomgående ljusa ytskikt, fönster i två väderstreck samt generös takhöjd. Brf med god ekonomi samt faciliteter som gemensam bastu och mysig trädgård. Här är det bara att flytta in! En välplanerad enrummare med genomgående arkitektur och luftiga ytor att möblera på. Köket är klassiskt vitt med integrerad diskmaskin och kombinerad ugn/micro för att maximera ytan. Alla vitvaror har dessutom garanti ända till år 2029. Badrummet är lyxigt med golvvärme, spotlights i taket (dimbara, via Plejd) samt kvalitativa badrumsmöbler från Svedbergs. I allrummet ryms både säng och soffa, och här har man byggt en smart hylla vid sängplatsen med eluttag. Flera garderober i hall och rum tar hand om förvaringen. Lugnt läge högst upp i huset med ljus från fönster i motsatta väderstreck och tidsenliga fönsterbänkar i sten. Välmående brf med gemensam bastu och egna parkeringsplatser. Närhet till stad och natur samt 60-bussens linje strax utanför. Tillgång till mataffärer, restauranger, caféer och mysiga småbutiker samt Skatås och Delsjöområdet på cykel- och promenadavstånd.

Nordostpassagen 31, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Nordostpassagen 31

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Reveny
2 580 000 kr
38,9 m²
1.5 rum
vån 2
1 863 kr/mån
66 324 kr/m²

Optimalt disponerad 1,5:a med avskild sovalkov och inglasad balkong i västerläge. Låg avgift i brf med hyresintäkter som bidrar till en redan god ekonomi. Bredband ingår! Bo i en välmående och lågt belånad förening med Linnégatans rika restaurangutbud runt knuten samt Slottsskogens grönområde på gångavstånd. En mycket trivsam och ombonad 1,5:a som tack vare sin optimala planlösning känns betydligt större än de kvadratmeter som står angivet. Hemmet bjuder på ett ordentligt matlagningskök med anslutande sällskapsrum som kan möbleras med soffa samt matsalsgrupp. En inglasad balkong som vetter mot väster förlänger bostaden och stora fönster ger en ljus och behaglig känsla. I vardagsrummet sitter en skiljevägg som skapar en separat sovrumsdel, något som inger en mysig atmosfär. Därtill erbjuds ypperlig förvaring samt en praktisk tvättpelare i badrummet för god komfort. Ett toppläge med förstklassiga kommunikationer till stadens alla hörn och all service som behövs utanför porten!

  • Balkong
  • Hiss
Femkampsgatan 9, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Femkampsgatan 9

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 980 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
2 417 kr/mån
63 404 kr/m²

Fint skick med solig, inglasad västerbalkong högt upp i huset. Generös takhöjd, utsikt och skuldfri förening med hiss i huset. Hemmet har varsamt renoverats med stilfulla materialval som enstavig ekparkett och tidsenliga färger på väggarna. Köket renoverades 2015 och har gråa luckor och integrerade vitvaror. Utrustat med diskmaskin och vackra helglasade dubbeldörrar ut till balkongen gör att rummet fylls av ljus. Den inglasade västerbalkongen har ett högt och fritt läge och bjuder på härlig utsikt över staden. Inglasningen går att öppna upp om man vill, solen lyser här från lunchtid till sen kväll. Rymligt vardagsrum samt sovrum med hel garderobsvägg. Dessutom ett helkaklat badrum i tidlösa färger. Mycket stabil förening som är obelånad, dessutom har de fortfarande en hyresrätt kvar som kan säljas och generera intäkter den dagen den sägs upp. Trevlig gård på baksidan med grillmöjligheter och hiss finns i huset. Bra parkeringsmöjligheter i området, med fri parkering och vid Ica nära kan man hyra en fast plats. I Lunden bor ni med mataffärer, restauranger och butiker på bekvämt avstånd. Runt hörnet stannar 60-bussen som tar dig in till stan på bara några minuter. I närheten ligger även Skatås och Delsjöområdet med promenadstråk och motionsslingor.

  • Balkong
  • Hiss
Klippan 1H, Klippan, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 16:00
Klippan 1H, Klippan, Göteborgs kommun, bild 2
Klippan 1H, Klippan, Göteborgs kommun, bild 3

Klippan 1H

Lägenhet
Klippan, Göteborgs kommun
Reveny
3 480 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
6 567 kr/mån
45 789 kr/m²

Välplanerad etagelägenhet som genomgick en stor renovering 2017, med sociala ytor, rymlig balkong samt Göta Älv som närmsta granne. Välkomna till detta omsorgsfullt renoverade hem som präglas av luftighet och rymd. Praktisk planlösning med kök och vardagsrum på nedre plan samt den privata delen med sovrum på övre plan. Vardagsrummet har en magnifik takhöjd som skapar en härlig atmosfär och härifrån når ni den rymliga balkongen som är en underbar tillgång under sommarhalvåret. Tack vare taket kan man även använda balkongen i sommarregnet. Köket totalrenoverades 2017 med modern köksinredning, stenbänkskiva och här finns bekvämligheter som både diskmaskin och tvättmaskin. Bostaden har två ordentliga sovrum, ett helkaklat badrum samt goda förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och enstavsparkett i ask som gör det enkelt att inreda personligt. Utanför dörren finns föreningens mysiga atriumgård. I Klippan bor ni i ett lugnt område med närhet till både vatten och stad. Direkt närhet till Sjöbergen, Röda sten, Sjömagasinet, Sockerbruket och Porter Pelle. Njut av båtliv, mysiga bryggor, fiskebåten Skalman varje fredag samt strandpromenaden ut mot Nya Varvet. En kort promenad bort finns Majornas många populära restauranger, butiker och bekvämligheter. Dessutom kan ni enkelt ta er över till Eriksberg och in till Operan med färjan som angör i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 76, Linné, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:45

Linnégatan 76

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Reveny
5 250 000 kr
75,2 m²
3 rum
vån 1/8
5 141 kr/mån
69 814 kr/m²

Nyrenoverat kök, stor uteplats och härligt läge granne med Slottsskogen och Linnéplatsen. Läckert grått kök med svarta beslag, ljus kvartskomposit som bänkskiva och nya kvalitativa vitvaror från LG och Bosch. Från köket nås den generösa uteplatsen som ramas in av lummig grönska, en härlig yta under sommaren. Två stora sovrum, det ena med en rymlig klädkammare. Ljus färgsättning i hela hemmet som matchas av ekparkett och gör det lätt att inreda. Helkaklat badrum i klassiska färger med behaglig golvvärme och massagedusch. Bostaden renoverades mellan 2022-2024 och har nytt kök, nymålade tak och väggar samt genomgående nya golv, lister, innerdörrar samt inredning i badrummet. Välskött förening med grönskande innergård, bastu, solterrass, gästlägenheter och eget gym. I avgiften ingår bredband, digital-tv samt bostadsrättstillägg. Ett toppenläge med närhet till allt och ett rikt utbud av restauranger, shopping, service och allmänna kommunikationer utanför porten.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Masthuggsliden 12, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Masthuggsliden 12

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Reveny
2 190 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1
2 598 kr/mån
53 415 kr/m²

Välplanerad, ljus möjlig tvåa med stora fönsterpartier, rymligt vardagsrum och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden flödar i ljus tack vare generösa ljusinsläpp i såväl kök som vardagsrum. Det hemtrevliga köket bjuder på en rofylld utsikt mot gården och köksinredningen har gott om förvaringsmöjligheter. Framför fönstret får matbordet sin naturliga plats och här ryms med lätthet 4-6 personer. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt som harmoniserar med snyggt laminatgolv och gör det enkelt att inreda. Vardagsrummet är rymligt och rymmer soffa, klädförvaring, skrivbordshörna samt en bredare säng. Hallen är generös och har goda förvaringslösningar. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Lägenheten ligger på en populär adress i en välskött förening med gym, bastu, tvättstuga samt garage. Ett perfekt förstaboende. Masthuggets läge är ett av stadens bästa för dig som söker både lugn och närhet till citypuls. Promenadavstånd till såväl Linnéstaden som till Majorna och goda kommunikationer finns till stadens alla hörn missa heller inte det mysiga lilla bageriet Bullen & Brödet som ligger en minuts promenad från bostaden.

  • Hiss
Ernst Torulfsgatan 3A, Munkebäck, Göteborgs kommun
Ernst Torulfsgatan 3A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst Torulfsgatan 3A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst Torulfsgatan 3A

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Reveny
4 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/7
5 745 kr/mån
60 897 kr/m²

Hörnläge, välplanerad, öppen planlösning och stor balkong med sol hela dagen. Modern bostad med välutrustat kök och stort badrum med tvättavdelning och bra förvaring. Fönster i tre väderstreck skapar ljus och rymd och från vardagsrummet nås den stora balkongen som till viss del är inglasad men det finns även en öppen del. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll. Bostadens väldisponerade ytor är inredda med klassiska materialval som ekparkett och ljust målade väggar som gör det enkelt att inreda personligt. Det största sovrummet har en skjutdörrsgarderob och det mindre en rymlig walk-in-closet. Fastigheten är byggd med miljötänk och här sitter solceller på taken för ett hålla nere energikostnaderna. Hiss direkt ner i garaget, som har laddplatser för elbil, och föreningen har också faciliteter som övernattningsrum samt trevliga uteplatser med lekplats och grill. Här bor man i en levande stadsdel nära all service, grönskande natur samt goda kommunikationer in till city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stafettgatan 4C, Lunden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Stafettgatan 4C, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Stafettgatan 4C, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Stafettgatan 4C

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 395 000 kr
27 m²
2 rum
vån 5/5
2 806 kr/mån
88 704 kr/m²

Högst upp i huset byggs nu fyra nyproducerade minitvåor i toppskick. Ytsmart hem med alla bekvämligheter och terrass med härlig eftermiddags- och kvällssol. Här får man det bästa av två världar- ett nyproducerat hem i toppskick i en gammal och stabil bostadsrättsförening med låg belåning. Ljuset flödet från takfönster och det större glaspartiet vid terrassdörren direkt när man kommer in. Eftersom det är snedtak är golvytan betydligt större än de kvadratmeter som är boarea. Välutrustat kök från Marbodal med vardagslyx som diskmaskin samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningen har en gemensam bastu och en trädgård med mysiga uteplatser. Här bor ni i Lundens mysiga kvarter med närhet till både stad och natur. Med 60-bussen runt hörnet når ni city på nolltid och i området finns flera mataffärer, restauranger, caféer och charmiga småbutiker. På https://loft1.se kan ni se all info om materialval, tillval samt bilder från ett annat projekt som SBT Living byggt i Kvillebäcken. Samma material och val kommer att gälla här. Observera att bilderna i denna annons är tagna i en visningslägenhet i det projektet och inte på Stafettgatan. Nu finns det möjlighet att göra intresseanmälan till detta projekt, säljstarten av dessa 4 lägenheter (2 rum och kök 26-28 kvm) är efter sommaren men hör av dig redan nu då det är fasta priser och först till kvarn som gäller. Preliminär inflyttning är Q1 2025.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
Lindholmsallén 59, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 59

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Reveny
4 500 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/8
5 957 kr/mån
53 571 kr/m²

Ljust och välplanerat hem med stor inglasad balkong som har sol hela dagen. Här bor ni i ett populärt och expansivt område med närhet till stad, vatten och grönområden. Här finns det mesta man kan önska för en bekväm vardag så som ett fullutrustat kök, tvättavdelning i badrummet, tre sovrum, stor inglasad balkong samt hiss. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med fönster i två väderstreck som skänker ljus och rymd. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord med lätthet, perfekt för trevliga middagar. Den härliga balkongen är en given plats under årets varma dagar som tack vare inglasningen även går att nyttja från tidig vår till sen höst. Badrummet är inrett i tidlösa färger och har golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har dessutom goda förvaringsutrymmen i garderober och en rymlig walk in closet. Runt knuten finns allt som behövs. Här finner ni mataffär, bageri, caféer samt välrenommerade restauranger. Kolonilotter, parker, Slottsberget och närheten till kajkanten skapar ett mycket trivsamt boende. Goda kommunikationer in till staden, och med Älvsnabben når ni Stenpiren på bara tio minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Stafettgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun

Stafettgatan 4A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Reveny
2 080 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
2 909 kr/mån
61 176 kr/m²

Insynsskyddad och ljus genomgångsetta med bevarade detaljer som charmiga brädgolv och generös takhöjd. Ytsmart hem med gott om förvaringsutrymmen och totalrenoverat badrum från 2023. Två trappor upp ligger denna charmiga etta i fint skick. Totalrenoverat badrum och kök i fint skick med gott om förvaring i lådor och skåp. Bostaden präglas av tidstypiska inslag som högt i tak, vackra brädgolv och fönsterbräden i sten. Hemmet har fönster åt två håll vilket skapar ljus och rymd. Genomgående brädgolv som harmoniserar med ljusa ytskikt och gör det enkelt att inreda personligt. Kvadratmetrarna har nyttjats på ett effektivt sätt och känslan är betydligt större än den boyta som står angivet. Lugn adress med goda förvaringsutrymmen i flera garderober samt förråd. Föreningen har en gemensam bastu och en trädgård med mysiga uteplatser. Här bor ni i Lundens mysiga kvarter med närhet till både stad och natur. Via buss och spårvagn når ni city på nolltid och i området finns flera mataffärer, restauranger, caféer och charmiga småbutiker.

Visar alla 13