Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Moränvägen 2, Luvsjön, Katrineholms kommun
Moränvägen 2, Luvsjön, Katrineholms kommun, bild 2
Moränvägen 2, Luvsjön, Katrineholms kommun, bild 3

Moränvägen 2

Villa
Luvsjön, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
7 995 000 kr
270 m²
8 rum
1 222 m² tomt

Vi är stolta att presentera denna enastående och exklusiva villa som kombinerar elegant design och omsorgsfullt utvalda material i varje detalj. Med allt i ett plan och en boyta på 270 kvadratmeter erbjuder denna bostad en unik livsstil som överträffar alla förväntningar. Med 8 rum och kök, inklusive 5 sovrum, är detta det perfekta hemmet för att skapa varaktiga minnen och njuta av lyx i vardagen. Ett av husets mest slående drag är de 7 takfönstren som släpper in en härlig naturlig belysning och sprider ljus i huset. Stora öppna ytor och generösa takhöjder ger en känsla av rymd och lyx i varje rum. Det stora köket och vardagsrummet, som sträcker sig över 86 kvadratmeter, är en central plats för underhållning och umgänge. Med en takhöjd på över 5 meter får detta utrymme en imponerande känsla av rymd och elegans. Här kan du njuta av god matlagning och avkoppling med familj och vänner. Badrummet är en riktig pärla med sina 19 kvadratmeter. Här finner du 2 duschar och ett rymligt spabad med plats för upp till 7 personer. Koppla av och njut av välbefinnande i ditt eget hem. Dessutom finns en bastu där du kan ta dig tid att varva ner och släppa stressen efter en lång dag. Master bedroom-avdelningen erbjuder en privat och avkopplande oas. Här hittar du en generös walk-in closet, ett eget duschrum och till och med ett kontor. Skapa din egen fristad och njut av en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. På baksidan av huset finner du en underbar utomhusmiljö som kommer att bli din privata reträtt. En imponerande pool, 5 x 10 meter, kommer att vara en favoritplats för sommarbad och avkoppling. Dessutom finns ett swimspa där du kan njuta av simning och träning närhelst du önskar. Denna magnifika och exklusiva villa erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Med den nyinstallerade solcellsanläggningen och en beräknad produktion på 34 000 kWh per år kommer du att dra nytta av både hållbarhet och kostnadsbesparingar. Ta steget mot en grönare framtid och minska din miljöpåverkan samtidigt som du njuter av lyxen i ditt nya hem. Missa inte chansen att äga denna magnifika och exklusiva villa med fantastiska funktioner och enastående design. Välkommen med intresseanmälan för mer information!

  • Premium
Skogsvägen 30, Högsjö, Vingåkers kommun
  • Imorgon kl 17:00
Skogsvägen 30, Högsjö, Vingåkers kommun, bild 2
Skogsvägen 30, Högsjö, Vingåkers kommun, bild 3

Skogsvägen 30

Villa
Högsjö, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
995 000 kr
140 m²
7 rum
1 520 m² tomt

Varmt välkommen till detta trevliga hus på Skogsvägen 30 i Högsjö. På denna lugna och barnvänliga gata finner vi detta välbevarade hus med SOLCELLER, flera mysiga sovrum, trevliga sällskapsrum och en fin trädgårdstomt. Här finns flera gamla fruktträd och perenna växter, möjlighet till både odling och lek. Närhet till skog och natur! Huset har en trevlig planlösning med sociala ytor både på entré- och övreplan. Ett fint kök med matplats där utgång även finns till den härliga inglasade altanen. Njut av en varm bastu som finns tillbyggd. Ett stort vardagsrum där familj och vänner kan umgås. 2 badrum finns på vardera våningsplan och en tvättstuga. Stor härlig balkong med eftermiddagssol. Gott om förvaring i förråd och klädkammare. Garage med plats för en bil och parkering på garageuppfart. På fastigheten finns även ett förråd där trädgårdsredskap kan förvaras. Fiber är installerat i huset. Här bor ni med närhet till skola, barnomsorg samt med närhet till dagligvaruhandel. Fina gång- och skogsstråk finns även i närheten. Närhet till många fina och barnvänliga sjöar såsom Högsjön. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Premium
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 2
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 3

Sandviksvägen 22F

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 950 000 kr
131 + 131 m²
7 rum
1 190 m² tomt

Varmt välkomna till en rymlig etagevilla med pool i trivsamma Björkvik. Längst ner på gatan i det lugna familjeområdet ligger huset med skogen som närmsta granne. Här är boytan smart fördelad över 3 halvplan och därutöver en källarvåning med direktingång till garaget. Entrévåningen bjuder på sociala ytor med kök, ett stort vardagsrum och ett duschrum. En etage upp finns det 4 st sovrum av varierande storlek som man enkelt kan omvandla till 3 sovrum igen enligt tidigare ägares utförande. Mellan sovrummen ligger ett stort, nyrenoverat duschrum (2020) med plastmatta på golv, helkaklade väggar och dubbeldusch. En halvtrapp ned från entrévåningen ligger en stor gillestuga med murad braskamin samt tvättstugan och ytterligare ett sovrum. Ännu en halvtrapp ned, från gillestugan, finns källarvåningen med ett hobbyrum, en stor relaxavdelning med klinkergolv, helkaklade väggar samt dusch, hörnbubbelbad och bastu. Källaren bjuder också på flera förråd, pannrum (ny Bergvärmepump från 2022) och matkällare. Även utvändigt bjuds man in till härliga sociala ytor; en stor, taklagd altan utmed husets baksida i direkt söderläge. Från altanen når man en öppen uteplats och vidare till soldäcket runt den uppvärmda poolen. På husets gavel, i västerläge med kvällssol finns ännu en uteplats med en stomme för paviljongtak. Trädgården är en lummig trädgårdstomt, helt idealisk för barnfamiljen med fina gräsytor att leka på. Här finns perenner, vackra buskar, fruktträd och bärbuskar. Precis invid tomten ligger en lekplats för barnen att leka vid. Området är ett lugnt och stillsamt villakvarter. På gångavstånd når man badplats, skog och natur, servicebutik, och förskola-/grundskola (FK-åk 6). Björkvik har även ett aktivt föreningsliv med bl. a. fotbollsplan och egen ponnyridskola. Närmsta stad är kommunens huvudort Katrineholm (ca 2,5 mil) och E4:an till Stockholm ligger 15 minuter bort med ytterligare ca 1 timmes resväg till huvudstaden. Välkomna att anmäla er på visningen

  • Premium
Grevgatan 15, Vingåker, Vingåkers kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Grevgatan 15, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Grevgatan 15, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Grevgatan 15

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
130 + 70 m²
6 rum
706 m² tomt

Välkomna till denna enastående villa som omfamnar en elegant äldre stil och samtidigt erbjuder moderna bekvämligheter. När du stiger in i detta charmiga hem, kommer du omedelbart att känna dess personlighet och karaktär. Huset har en trevlig och social planlösning med sällskapsytor på entréplanet och sovrummen på övervåningen. Trädgården är som en inramad oas, lockande med sin frodiga grönska. Tomten är lagom stor och därför väldigt lättskött. Dessutom är all vardaglig service bara en kort promenad bort. Ån ringlar sig strax nedanför husets baksida med en nyanlagd promenadväg intill. Här kan du njuta av avkopplande promenader och stillsamhet i en naturskön miljö. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Premium
Strängstorpsvägen 13, Strängstorp, Katrineholms kommun

Strängstorpsvägen 13

Villa
Strängstorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
142 + 22 m²
8 rum
1 343 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket trevlig familjevilla med det mesta man kan önska sig! Ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna fina bostad i idylliska Strängstorp. Detta hem är väl omhändertaget med fina hemtrevliga detaljer och med noga genomtänkt inredning. Huset är optimalt planerat med rymliga och härliga sociala ytor och möjlighet till flera privata rum. Ett ljust och fint kök med matplats för familj och vänner. Stort vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp samt framförallt den härliga täljstenskaminen som värmer gott. Från vardagsrummet finns utgång till den härliga och stora altanen i söderläge och här återfinns stora fönster som ger fantastiskt ljus. Njut av grillaftnar och en mysig kvällsstund i solen med nära och kära. Huset har hela två badrum fördelade på vardera våningsplan. På övreplan finns ett allrum där en tv-hörna passar perfekt! Här finns flera möjligheter för en privat del på övreplan med flera sovrum samt möjlighet till lika många sovrum på entréplan. En bra tvättstuga, gott om förvaring i både garderober samt klädkammare. Ett perfekt läge på en insynsskyddad härlig trädgårdstomt och med fina platser där sol kan njutas. Här finns möjlighet för både odling och lek. Runt hörnet pockar den vackra sörmländska naturen med fina promenadslingor, bär- och svampplockning och för den som vill ta sig ett dopp en varm sommardag så finns familjevänlig badplats bara några kilometer bort i sjön Malmen med både sandstrand och brygga. Bra kommunikationer till skola och förskola i Bie samt till Katrineholm. Lekpark som finns ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in er på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Sågmogatan 30, Laggarhult, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar kl 13:00
Sågmogatan 30, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Sågmogatan 30, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Sågmogatan 30

Villa
Laggarhult, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 995 000 kr
203 m²
7 rum
934 m² tomt

Här möts man av hela 7 rum och kök i gott skick, där bostadens sociala yta finns på övre plan med nyrenoverat kök som naturligt blir en samlingsplats för hela familjen. På nedre plan finns det idag tre sovrum, en walkin-closet, och duschrum med bastu. Därtill finns också en enorm tvättstuga med egen groventré. Övervåningen erbjuder som tidigare nämnt det fina köket, stort och fräscht duschrum, sovrum, gästrum samt vardagsrum med utgång till en stor balkong där man kan avnjuta kvällssolen. Tomten erbjuder ett stort uterum med plats för mycket familj och vänner. Intill detta finns ett stort tralldäck med spabad att avnjuta. På tomten finns dessutom ytor för lek eller möjligheter till odling. Egen parkeringsplats och garage med plats för en bil finns på husets framsida. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Premium
Torggatan 1A, Nävertorp, Katrineholms kommun
Torggatan 1A, Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Torggatan 1A, Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Torggatan 1A

Lägenhet
Nävertorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
730 000 kr
47,4 m²
2 rum
vån 3/3
2 651 kr/mån
15 401 kr/m²

En mysig lägenhet med närhet till centrum, mataffär och pizzeria. Lägenheten ligger högst upp i huset och har ett ljust kök med matplats, sovrum med fransk balkong och klädkammare. Ett fräsch duschrum och vardagsrum med utgång till balkong mot söder. Här bor man i en välskött förening med gångavstånd till det mesta. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Premium
Claestorpsvägen 2B, Strandvägsområdet, Katrineholms kommun

Claestorpsvägen 2B

Lägenhet
Strandvägsområdet, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 595 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 273 kr/mån
19 333 kr/m²

Denna trevliga bostadsrätt, belägen på andra våningen i en modern fastighet med hiss, har allt du kan önska dig. Med sina fyra rymliga rum och kök är detta den perfekta platsen för dig och din familj att trivas på. Balkongen i österläge, här kan du börja din dag med en kopp kaffe i soluppgången eller njuta av kvällssolen med dina nära och kära. Balkongen blir din egna oas där du kan koppla av och ta in den friska luften. Strandvägsområdet är känt för sina vackra promenadstråk som tar dig nära naturen. Bara 300 meter bort ligger Duveholmsbadet, perfekt för sköna dopp och avkoppling vid vattnet. Samtidigt är det bekvämt nära till affärer, förskola och vårdcentral, vilket gör vardagen smidig och enkel. Och om du behöver ta dig till centrum finns en busshållplats endast två minuter bort. Detta gör att du har snabba och smidiga kommunikationsmöjligheter till centrum. Välkommen!

  • Plus
  • Hiss
Storgatan 16B, Norr, Katrineholms kommun

Storgatan 16B

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
395 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 4/7
2 322 kr/mån
14 364 kr/m²

Den här lägenheten består av 1 rok på 27,5 kvm på 4:e våningen i hus med hiss. Passar bra för dig som söker en central lägenhet nära kommunikation och centrum. Är det kanske första lägenheten, eller önskar du att bo mindre men praktiskt, kanske är det en övernattningslägenhet du söker? Då är det här boendet perfekt. Tågstationen ligger precis runt hörnet, torget en kort promenad bort och skola och träningsanläggningar når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Katrineholm. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Hiss
Bintjevägen 22C, Forssjö, Katrineholms kommun
  • Imorgon kl 16:15

Bintjevägen 22C

Lägenhet
Forssjö, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
7 335 kr/mån
22 450 kr/m²

Nästan längst ner på Ragnars Gärde finns möjligheten att förvärva ett bekvämt och modernt boende i ett plan nybyggt år 2021. Välplanerade kvadratmeter på två sovrum, varav det ena har en klädkammare, kök, allrum och duschrum. Det helkaklade duschrummet har en generös dusch med glasvägg samt både tvättmaskin och torktumlare och även överskåp och bänkyta. Köket är rymligt med matplats och gott om förvaring och runt hörnet ligger allrummet med utgång till uteplatsen. Parkettgolv och målade väggar i behagliga toner är genomgående i hela den här bostaden något som nuvarande ägare låtit utföra under sin tid här. Med en utgång från allrummet når man uteplatsen med fin sjöutsikt och eftermiddag/kvällssol och den lagom stora gräsmattan för lek eller odlingar. Hela bostaden värms upp energieffektivt med vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Det finns en vind till förvaring inne i bostaden samt ett eget förråd i byggnaden bredvid. Här bor man bekvämt med gångavstånd till badplats, busskommunikationer samt naturen och promenadstråk. In till Katrineholm tar man sig på 10 minuter med bil och där ifrån till Stockholm med tåg som tar ca 1h. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Plus
  • Uteplats
Eriksbergsvägen 1 A, null, Katrineholms kommun

Eriksbergsvägen 1 A

Lägenhet
Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 875 000 kr
66,1 m²
3 rum
vån 1/6
5 153 kr/mån
28 366 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Hiss
Eriksbergsvägen 1 B, null, Katrineholms kommun

Eriksbergsvägen 1 B

Lägenhet
Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 250 000 kr
81,5 m²
3.5 rum
vån 1/4
6 353 kr/mån
27 607 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Hiss
Bieåsen 25, Bie, Katrineholms kommun

Bieåsen 25

Villa
Bie, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 195 000 kr
98 + 90 m²
4 rum
1 471 m² tomt

Varmt välkommen till ett mysigt hus som har det mesta man kan önska sig i idylliska Bie. Detta fina hus har en trevlig planlösning och ligger på en härlig tomt med äppelträd, bärbuskar och möjlighet till både odling och lek. Huset på 1 ½ plan med källare inger hemtrevnad och plats för både familj och vänner. Huset består av 4 rum och kök med 3 mysiga sovrum. Ett ljust kök med matplats intill fönster. Vardagsrum som möbleras med både en soffdel med Tv-hörna samt här får även matbord plats för middagar med familj och vänner. Från vardagsrum nås den härliga inglasade altanen som blir en förlängning av sommaren och här njuter man av den prunkande trädgården samt lugnet av att bo på landet. Njut av en kopp kaffe på den trevliga inglasade altanen med öppningsbara glaspartier med ett härligt solläge. I källarplan finns möjlighet till förvaring, tvättstuga, verkstad samt garage. Här bor ni med bekvämt promenadavstånd till mycket, såsom lekparker och fina grönområden. Från Bie finns bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till Katrineholms stadskärna med mysiga caféer, restauranger och affärer. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Uteplats
Höjdvägen 6, Marmorbyn, Vingåkers kommun

Höjdvägen 6

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 895 000 kr
135 m²
6 rum
1 025 m² tomt

I populära Marmorbyn uppför nu Byggsolid "Villa Duvhöken" - en unik möjlighet att köpa en nybyggd villa i ett redan väletablerat område. Här erbjuds ett modernt, öppet och välplanerat enplanshus med bl.a. vattenburen golvvärme i alla rum och allt annat som hör nyproduktion till. Den väldisponerade ytan om 135 kvadratmeter fördelar sig på 6 rum och kök och erbjuder t.ex. ett avskilt master bedroom med dressingroom. I barnens del finns det generöst med plats och ett gemensamt allrum. Du som flyttar till Villa Duvhöken kan se fram emot en skön och bekymmersfri tillvaro. Bostaden är attraktivt och naturskönt belägen med närhet till badplats i sjön Kolsnaren samt förskola, fritidshem och skola för årskurs 1-6. Här bor man i ett lugnt och naturnära område och har bara ca 9 km in till Katrineholm varifrån man t.ex. når Stockholm med tåg på under 1 timme. För den som vill skapa sin egen prägel och stil kommer det att erbjudas olika tillvalsmöjligheter både in- och utvändigt.

  • Nyproduktion
Sjögölet 1, Österåker, Vingåkers kommun

Sjögölet 1

Gård/Skog
Österåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
6 995 000 kr
182 m²
5 rum
12,8 ha tomt

Varmt välkomna till Skogen Sjögölet 1 i vackra Österåker och med dess fantastiska sjöläge mot Öljaren. Denna lilla gård är en pärla där allt har fått sin kärlek och eftertanke i både vad som gäller renoveringar och gårdshållning. Mangårdsbyggnaden har historia från tidigt 1900-tal och nuvarande ägare av gården har velat bevara denna tidsepok, en viss modernisering har skett med nytt avlopp, vatten och ny el. Här välkomnas vi av den vackra glasverandan som bevarats i sitt ursprung som sedan leder oss in i den stora och mysiga hallen. Vidare nås det fina köket med matplats, detta härliga och rymliga rum har fått en renovering senare år och här får både familj och vänner plats. På plan 1 finns flera härliga rum, stort kök med matplats, vardagsrum och ett stort allrum som kan användas som sovrum om så önskas. En liten toalett finns i utrymmet under trappen. Den vackra trappen leder upp till flera rum på plan 2, här finns 3 stora rum samt ett badrum som byggts till. Flera kattvindar samt klädkammare finns för god förvaring. Bevarade vackra kakelugnar och vedspisar har sparats och är samtliga godkända. Gården ligger vackert belägen med fantastisk utsikt över det öppna landskapet ned till sjön och omgärdad av mindre skogsområde. En fin gårdsplan med översikt över hagarna och fågeldammarna med djuren som idag finns på gården samt en fantastisk trädgård som ramas in av vackra träd av flera sorters äppelträd, gråpäron, päronträd, klarbär, fläder och sötkörsbär. Här finns flera perenna blommor och växter och möjligheten att odla och botanisera sig med det som önskas av en gård. 12,7 hektar mark tillhör fastigheten och idag finns det bland annat får, kor, gäss, kalkoner och höns på gården. På vägen upp till huset välkomnas vi av en mindre allé med träd och hagar och här infinner sig känslan av lugnet av att vara på landet och njutning i allra högsta grad av att kunna ta ett morgondopp på badrocksavstånd i sjön Öljaren. Vid sidan av mangårdsbyggnaden ligger flera byggnader som idag används till djuren på gården. Dessa byggnader har historiskt utgjort ladugård, magasin och förrådsbyggnader. Besiktningsprotokoll finns på Mangårdsbyggnaden kontakta ansvarig mäklare, Linda Hjalmar för mer information. Varmt välkommen att boka in er för visning.

  • Uteplats
Djulögatan 46 A, null, Katrineholms kommun

Djulögatan 46 A

Lägenhet
Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 450 000 kr
84,3 m²
3 rum
vån 2/6
6 572 kr/mån
29 063 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Hiss
Eriksbergsvägen 1 A, null, Katrineholms kommun

Eriksbergsvägen 1 A

Lägenhet
Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 950 000 kr
70,8 m²
3 rum
vån 2/6
5 519 kr/mån
27 542 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Hiss
Humlegatan 19, Vingåker, Vingåkers kommun

Humlegatan 19

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
103 + 75 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Humlegatan 19 i Vingåker. På en lugn och barnvänlig gata finner vi detta fina och väl omhändertagna hus. Här välkomnas vi av den mysiga altanen under tak där man kan njuta av lugnet och fågelkvitter. Huset är väl omhändertaget och har renoverats med nytt tak, fönster och kök. Huset har flera mysiga sovrum som är fördelade på varje våningsplan och såväl om så önskas ytterligare ett rum i källarplan. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar rymd och en härlig känsla, här finns plats för både familj och vänner. Flera fönster som ger mycket ljusinsläpp och med utgång till den stenlagda uteplatsen, där man njuter av den härliga eftermiddagssolen med en kopp kaffe i handen. Badrum finns på entréplan samt en liten toalett på övreplan. Gott om förvaring i källare. Garage finns. Lättskött trädgårdstomt med flera fina perenna växter och träd. Fiber finns indraget. Här bor ni med närhet till skola, barnomsorg och idrottsanläggningar. Fina promenad- och skogsstråk. I närheten finns även flera barnvänliga sjöar. Bra kommunikationer med både buss och tåg samt närhet till dagligvaruhandel. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

  • Uteplats
Katrineholms nya landmärke!, Centrum, Katrineholms kommun

Katrineholms nya landmärke!

Lägenhet
Centrum, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
fr. 1 875 000 kr
66,1-84,4 m²
3-3,5 rum
5 153 kr/mån

RÄNTEGARANTI! Bostadsrättsföreningen och Tegelstaden har tecknat ett avtal om räntegaranti avseende bostadsrättsföreningens lån, helt unikt i denna lite oroliga räntemarknad. Vi har ännu en gång fått förtroendet av Tegelstaden att förmedla ett nyproduktionsprojekt, denna gång är det kvarteret Abborren som kommer att ligga där gamla brandstationen låg. I hörnet Djulögatan / Eriksbergsvägen växer det fram med sitt fantastiska läge precis intill grönskande Stadsparken. Bostadsrättsföreningen har en stor gemensam takterrass högst upp i "runda hörnet". Missa inte chansen att köpa en av Katrineholms finaste och bäst belägna lägenheter! Huset kommer att bestå av 55 bostadsrättslägenheter, 1 bostadsrättslokal och 41 hyreslägenheter. Bostadsrättslägenheterna varierar från 45,8 - 169 kvadratmeter fördelat på 2-4 rum och kök. I bostadsväljaren nedan ser du vilka bostadsrättslägenheter som fortfarande är till salu, kontakta oss för mer information. Intresseanmälan för hyreslägenheterna görs till Tegelstaden på telefonnummer 0150-557 50.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19