Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söderliden 5, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Söderliden 5, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Söderliden 5, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Söderliden 5

Radhus
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 795 000 kr
114 + 24 m²
4 rum
181 m² tomt

Med sitt lugna läge skapas trygghet och barnvänlighet. Detta radhus har en stilren och praktisk framsida som bjuder på en tilltalande karaktär. Trädgården på baksidan har en uppskattad lummighet som ger en privat utemiljö och som verkligen bjuder till att höja trivselfaktorn. Interiören har en ljusoch genomgående rymlig känsla. Planlösningen erbjuder ett stort vardagsrum med eldstad och utgång till balkong. Här möts du av en milsvid och imponerande utsikt. Inbjudande kök i tidlöst utförande och gott om förvaring i både över- och underskåp. Här finns även plats för familjens matbord intill fönstret. Vidare finns tre sovrum med generös yta, dubbla helkaklade badrum varav ett med separat tvättstuga. Generös entré med garderob, klädkammare och gäst-WC. Från entréplanet finns också utgång till den trivsamma uteplatsen i ett soligt söderläge. Här finns också ett inglasat uterum/växthus med trevlig vinranka. Här bor ni i ett omtyckt och barnvänligt läge med skogsområde runt knuten. Uppskattad närhet till flera förskolor och skolor, lekplatser, Lillån, IKHP, Bondberget, affärer/samhällsservice samt Vapenvallen. Välkommen hem!

  • Premium
Västra Hällstorpsvägen 39, Hovslätt, Jönköpings kommun
  • Mån 20 maj kl 16:45
Västra Hällstorpsvägen 39, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Västra Hällstorpsvägen 39, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Västra Hällstorpsvägen 39

Lägenhet
Hovslätt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 400 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/4
6 378 kr/mån
26 374 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i Brf Lövkullen. Här väntar en harmonisk tillvaro i en bostad av högsta kvalitet. Varje detalj, från de noggrant utvalda vitvarorna till de eleganta ytskikten, är utformad för att skapa en atmosfär av komfort och stil. Denna rymliga trea erbjuder inte bara generösa ytor utan även en känsla av rymd som är svår att finna någon annanstans. Med ett stort kök med köksö som smälter samman med vardagsrummet och en inglasad balkong med många soltimmar! Här finns också praktiska fördelar som ett välutrustat badrum och en separat tvättdel komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är generösa med rymliga skjutdörrsgarderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Huset är byggt av Pålssons Bygg och har vunnit Jönköpings stadsbyggnadspris, vilket är välförtjänt med tanke på den vackra arkitektur som fastigheten besitter. Hovslätts Ängar är känt för sin natursköna omgivning och närheten till bekvämligheter som matvarubutiker och kommunikationer. Att nå stadens puls tar bara några minuter, vilket gör det till en perfekt plats för både arbete och avkoppling. Varmt välkommen att upptäcka allt som Västra Hällstorpsvägen 39 har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Andréevägen 6, Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Andréevägen 6, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Andréevägen 6, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Andréevägen 6

Villa
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
5 380 000 kr
185 m²
7 rum
664 m² tomt

Drömmer du om att bo i en välskött villa på populära Vättersnäs? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar! Denna fantastiska villa ligger "badrocks nära" Vättern, perfekt för dig som älskar ta dig ett dopp. Villan erbjuder gott om utrymmen för familjen med krav på många sovrum & stora sällskapsytor. Här hittar vi hela 5 sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Nuvarande ägare har under årens lopp skött om sitt hus och gjort flera stora renoveringar såsom byte av fönster, rengöring tak och byte av kök mm. Villan har också en underbar uteplats i västerläge där du kan njuta av solnedgångarna varje kväll. Från den praktiska groventrén är det nära till garaget. Garaget har en elbilsladdare som gör det enkelt att ladda din elbil. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter och extra förråd på tomten för alla dina prylar. Fler bilder kommer inom kort! Missa inte chansen att äga denna drömboende, kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 för mer information och visning!

  • Premium
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 18:30
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 3/4
4 614 kr/mån

Upptäck fördelarna med att bo på Lönnholmsgatan 8B, med en stödjande handen från HSB Göta som säkrade en stabil framtid genom att snabbt låsa räntan för föreningens lån. Med en imponerande boyta på 87 kvm och placerad på våning 3/4, badar denna helt nya bostad i fantastiskt ljus. Här finns en väl tilltagen balkong där möjlighet till inglasning finns. Vy rakt fram och härlig kvällssol! Stig in i en modern dröm av en bostad, där högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter möts. Det rymliga och ljusa vardagsrummet är idealiskt för umgänge med familj och vänner, med generösa fönster som fyller rummet med solsken. Köket är en kocks paradis, komplett med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme för att laga och dela läckra måltider med nära och kära. De två sovrummen erbjuder också en avkopplande oas, med tillräckligt med plats för att göra dem till en bekväm tillflyktsort för natten. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga en rymlig, modern och elegant bostad på en eftertraktad adress, med en stabil framtid säkrad genom HSB Göta. Kom och upplev det själv, och låt Mellangatan 6 bli din inkörsport till det bekväma och moderna livet du längtat efter. I fastigheten finns både garage, övernattningslägenhet och tvättstuga. Er närmsta granne väljer ni själva om ni ska låta vara Vättern, Rocksjön eller Liljeholmsparken! Välkomna att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Traversvägen 26 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun
Traversvägen 26 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 2
Traversvägen 26 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 3

Traversvägen 26 lgh 1103

Lägenhet
MÅNSARP, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
82,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 883 kr/mån

Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen under ett års tid från dagen föreningen hade sin första inflyttning. Med vår inbyggda trygghet behöver du inte oroa dig över att köpa en bostad där det finns flera andra till salu. Tills bostäderna får nya ägare köper GBJ Bygg dem och betalar alla avgifter så att bostadsrättsföreningen aldrig påverkas ekonomiskt. Det tycker vi känns som en trygghet. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/projekt/kedjehus-och-lagenheter-i-mansarp/ Flerfamiljshusen i Månsarp är två vinkelhus med tre lägenheter på varje plan. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och kök, ca 67 och 83 kvadratmeter. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså ett förråd. Det blir totalt tolv lägenheter i olika storlekar. I kvarteret kommer det att finnas gott om grönytor, växthus och en väl tilltagen gemensamhetsyta, strategiskt placerad i mitten av området. Parkering av både bil och cykel finns i nära anslutning till de båda flerfamiljshusen. Den inre delen av området blir fri från biltrafik och skall erbjuda mötesplatser av olika slag samt exempelvis odlingsplatser för de boende. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

  • Premium
Lyftstigen 16, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun
Lyftstigen 16, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Lyftstigen 16, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Lyftstigen 16

Lägenhet
Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
113,7 m²
5 rum
vån 1/2
8 857 kr/mån

GBJ Bygg lovar - du vågar! Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen under ett års tid från dagen föreningen hade sin första inflyttning. Med vår inbyggda trygghet behöver du inte oroa dig över att köpa en bostad där det finns flera andra till salu. Tills bostäderna får nya ägare köper GBJ Bygg dem och betalar alla avgifter så att bostadsrättsföreningen aldrig påverkas ekonomiskt. Det tycker vi känns som en trygghet. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/projekt/kedjehus-och-lagenheter-i-mansarp/ Tvåplansvillorna kedjas ihop i två längor om fem respektive tre. De får en stenlagd entrégård mot öster som kan möbleras för morgonkaffet i solen eller en svalkande stund i skuggan på eftermiddagen. Husets gröna uteplats vetter mot väster och bjuder på ett trädäck och en privat gräsyta. Här lever du villaliv utan måsten, trädgårdsliv utan ansträngning, sommarliv när det är som bäst. Som ett pärlband radas de mysiga kedjehusen upp med mellanliggande carportar och förråd. Med sina stora sällskapsytor, uteplats, balkong, fransk balkong och en grön täppa blir denna femrummare det perfekta hemmet för den aktiva familjen som gillar att umgås både ute och inne. Tack vare två stora och välutrustade badrum klarar ni också rusningstrafiken på morgonen utan gnissel. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

  • Premium
  • Energieffektiv
Klevavägen 3B, Tenhult, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 17:00
Klevavägen 3B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 2
Klevavägen 3B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 3

Klevavägen 3B

Lägenhet
Tenhult, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 600 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/3
5 782 kr/mån
16 327 kr/m²

Välkommen till Klevavägen 3B i Tenhult, där denna fina 3-rumslägenhet i Brf Bergsätra 3 förenar modern komfort med tidlös charm. Lägenheten strålar i en härlig atmosfär och erbjuder en imponerande utsikt över Tenhults-omgivningarna. En riktigt bra lägenhet med fint skick. Den rymliga vardagsrummet fångar naturligt ljus genom stora fönster och skapar en inbjudande atmosfär perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Här bjuds både familj och vänner in till häng. Köket imponerar med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme, medan de två stora och välplanerade sovrummen erbjuder bekvämt boende för både lilla eller större familjen. Badrummet är en verklig pärla, komplett med bastu, stort badkar och separat dusch – en oas för avkoppling och välbefinnande. Dessutom finns en separat toalett för extra bekvämlighet. Detta kan va det största badrummet vi sett på länge! Utomhusutrymmen inkluderar två parkeringsplatser för praktisk åtkomst, en privat trädgård för utomhusaktiviteter och en balkong med förtrollande utsikt över omgivningarna. Denna välskötta bostad behåller sin charm från ett äldre trähus samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter. Med sitt höjdläge ger den inte bara en fantastisk utsikt utan också en känsla av avskildhet. Belägen nära både bekvämligheter och natursköna områden, är detta verkligen en unik pärla. Detta hem passar dig som vill ha känslan av villa men bekvämligheten från en lägenhet. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva själv det underbara boendet på Klevavägen 3B.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 5A

Lägenhet
Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
3 089 kr/mån
18 968 kr/m²

Unikt läge med oslagbar utsikt över Vättern. På Norrängen och speciellt i denna välskötta bostadsrättsförening trivs man riktigt bra och får njuta av solnedgången varje kväll. Högst upp i huset innebär inte bara fantastiska vyer utan även ett ostört läge utan någon insyn. Kök med bra skåpförvaring och goda arbetsytor, helkaklat och fräscht badrum, rejält vardagsrum med vyer mot Vättern och Jönköping. Direkt till vänster från hallen ligger sovrummet med fönster mot söder. Härligt ljusinsläpp från takfönster i kök och badrum. Bostadsrättsföreningen är ansluten till HSB som tar om all skötsel och administration. Välskött med god ekonomi och flertalet renoveringar utförda. Alldeles utanför dörren finns ett vindsförråd som medföljer lägenheten. Föreningen har flertalet tvättstugor, ett motionsrum, bastu, två övernattningsrum och en fritidslokal. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 26

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 459 kr/mån
39 909 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Kålgården! Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, härifrån nås badrummet som är utrustat med en tvättsektion. Vidare in i lägenheten finns köket som är öppet mot vardagsrummet vilket bjuder in till härliga ytor för umgänge och gemenskap. Köket är utrustat med gråa luckor samt en mörk bänkskiva. Från det rymliga sovrummet når man balkongen som ligger i söderläge mot innergården. Lägenheten som är belägen högt upp i huset inger en lugn atmosfär samt får ett härligt ljusinsläpp som som sprider sig vidare på de ljusa ytskikten. Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker. Brf Drotten 2 erbjuder sina medlemmar en mysig innergård med gemensamhetsutrymmen som inrymmer bastu och samlingslokal, utegym finns på gården. Under föreningens fastighet finns varmgarage. Det finns också en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar. Föreningen har dessutom ett förmånligt gruppavtal för internet och tv-utbud, för endast 179 kr/mån erbjuds fiberuppkoppling 100/100 och Telias tv-utbud Lagom. Varmt välkommen till ett grymt läge på Kålgården!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hakarpsvägen 33, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 16:45
Hakarpsvägen 33, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Hakarpsvägen 33, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Hakarpsvägen 33

Villa
Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 800 000 kr
168 + 51 m²
6 rum
1 045 m² tomt

Här på Hakarpsvägen 33 finns en gedigen villa med fyra bra sovrum, ett stort allrum, vardagsrum och kök. Villan erbjuder två stora badrum det ena med en rejäl bastu och det andra med badkar. Braskamin för mysiga vinterkvällar, garage i huset och potential att bli en riktig pärla efter modernisering. I entréplanet finns ett stort allrum med öppen spis direkt till höger innanför entrédörren och till vänster finns en fint sovrum. Badrummet här nere har wc, handfat och duschplats och här finns också en rejäl bastu. Tvättstugan är även den relativt stor och i anslutning till den finns dels en matkällare och dels en klädkammare. Går man istället in till höger kommer man in i källardelen och här finns ett stort förråds/träningsrum, husets pannrum och härifrån leder även dörren in till det stora garaget. En trappa upp kommer vi direkt till det rymliga och trivsamma köket och till höger ovanför trappan öppnar sig det stora vardagsrummet med milsvid utsikt och utgång till baksidan upp sig innanför glasdörrarna. I passagen till vänster finns tre rejält stora sovrum, ett med utgång till balkongen på framsidan och ett med utgång till trädgården på baksidan. Badrummet uppe har wc, dubbelhandfat och ett badkar allt i lite äldre stil. Huset har haft en ägare sedan byggåret och de har tagit hand om huset väl så det är inte slitet, men det går med enkla medel uppdatera kök och badrummen och kanske även öppna upp planlösningen mellan vardagsrum och kök för att få till en bra helhet och ett modernt hus. Det uppvuxna trädgården erbjuder flera äppelträd, päronträd och körsbärsträd. Här finns dessutom möjlighet att bygga ett stort utsiktsdäck på baksidan av huset. Sammanfattningsvis ett härligt hus med en mycket bra planlösning som idag behöver lite modernisering. Välkommen hem!

  • Premium
Kilallén 6, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45
Kilallén 6, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Kilallén 6, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Kilallén 6

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 000 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
4 395 kr/mån
37 500 kr/m²

Lägenheten är välplanerad och upplevs som både ljus och luftig, samtidigt privat då den är insynsskyddad. Bostaden bjuder på genomgående stilrena ytskikt med ljusa väggar och vacker ekparkett som ger en sober bas för er att inreda till. Den genomtänkta planlösningen bjuder på ett välplanerat kök med en stor köksö i anslutning, här finner ni utgången till bostadens balkong. balkongen vetter mot väster och ger gott om plats för större matgrupp eller loungemöbler. Västerläget innebär rikligt med sol under eftermiddagen. Trivsamt läge med fri känsla över innergårdarna utanför. Vardagsrummet präglas av rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti, två sovrum som är generöst utformade vara av ett med en stor skjutdörrsgarderob, som löser förvaringsproblemen. Badrummet är praktisk med stor dusch samt gott om utrymme och de bekvämligheter du behöver i ett badrum så som tvättmaskin och torktumlare. På Liljeholmen bor ni nära Vätterstranden, Liljeholmsparken och smidiga kommunikationer. Med gångavstånd till A6-center och många andra välsorterade butiker så kommer livet att flyta på som det ska. Återigen, fokus på bekymmersfrihet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48

  • Premium
  • Hiss
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 12D

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
2 633 kr/mån
26 923 kr/m²

Välplanerade och rymliga etta som har allt man behöver för att verkligen trivas hemma. Lägenheten är välbevarad och har målats i varsamt utvalda kulörer som skapar harmoni. Köket ger dig både svängrum vid matlagning liksom plats för ett större matbord för att ha flera gäster på besök. Badrummet upplevs, trots sina få kvadratmeter, inte trångt tack vare de smarta valen av nätt badrumsinteriör. Det som verkligen sticker ut med denna lägenheten är den stora inglasade balkongen som ger ett extra vardagsrum där du kan njuta av ljumma kvällar stora delar av året. Här är det underbart att slå sig till ro med en kopp kaffe efter en jobbdag och se solen försvinna ner i Vättern. Sommartid kan man enkelt svalka sig med ett sjödopp eller besöka närliggande Brunstorpsbadet, med tempererad utomhusbassäng. I omgivningarna finns även flera trevliga utflyktsmål så som trädgårdscaféer och gårdsbutiker. Året runt kan man ta en tur till det otroligt vackra naturreservatet Huskvarnabergen med utsikt över Vättern. Här finns mängder av vandringsleder att upptäcka, liksom skid- och mountainbikespår. Busshållplats nås bara ett stenkast från lägenheten och tar dig snabbt till Huskvarna Centrum, eller ända in till centrala Jönköping. Bostadsrättsföreningen är ansluten till HSB som tar om all skötsel och administration. Välskött med god ekonomi och flertalet renoveringar utförda. Alldeles utanför dörren finns ett vindsförråd som medföljer lägenheten. Föreningen har flertalet tvättstugor, ett motionsrum, bastu, två övernattningsrum och en fritidslokal Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Balkong
Tormenåsgatan 31, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 15:20
Tormenåsgatan 31, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Tormenåsgatan 31, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Tormenåsgatan 31

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 695 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 402 kr/mån
23 706 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet med generösa sällskapsytor, modernt och stilrent kök, två fina sovrum och en underbar balkong i soligt läge. Badrummet helkaklades i ett marmorliknande mönster i samband med stambytet i föreningen 2022 med en mycket fin och lyxig interiör. Här erbjuds genomgående ljusa ytskikt och vackra golv som ger en bra bas att inreda utefter. Brf skytteln nr 7 är en mycket stabil och bra förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Notera även månadsavgiften om endast 3 828 kr som bidrar till en behaglig boendekostnad. Här finns möjlighet till parkering direkt vid inflytt. Närheten till kommunikationer och centrum är slående med en busshållplats inte långt från bostaden. Gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Tågstationen ligger ca. 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköping

  • Premium
  • Balkong
Stagneliigatan 4, Bäckalyckan, Jönköpings kommun
Stagneliigatan 4, Bäckalyckan, Jönköpings kommun, bild 2
Stagneliigatan 4, Bäckalyckan, Jönköpings kommun, bild 3

Stagneliigatan 4

Villa
Bäckalyckan, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
14 900 000 kr
282 + 240 m²
7 rum
1 394 m² tomt

Med storslagen utsikt över Jönköping ligger denna kulturhistoriskt intressanta fastighet som uppfördes 1922 för byggherre Henning Odes räkning, dåvarande ägare till Jönköpings Linnefabrik. Villan är uppförd i tidstypisk Nordisk Klassicism och har många fina detaljlösningar och gedigna material. Under de senaste åren har gjorts genomgripande renoveringar och moderniseringar då man tagit stor hänsyn och också lyckats att behålla villans ursprungliga atmosfär och charm. De stora spröjsade fönstren och den vackra fasaden är ett par bra exempel. Här är ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet som erbjuder livskvalitet utöver det vanliga. De stora ytorna ger fantastiska möjligheter för sociala sammankomster i både små och stora sällskap. Även utemiljön är något alldeles extra. Redan den fina järngrinden som visar vägen in från gatan ger en hint om vad som väntar. Här finns murar, stensättningar, vackra trappor men även stora utvecklingsmöjligheter. För att skapa extra mysig stämning på kvällarna har de vackra träden försetts med dimbar belysning. Kvalitet i varje detalj! Ett fint komplement är det nybyggda gästhuset norr om villan med separat lägenhet om ca 60 kvm och ett exklusivt trebilsgarage i sutterängvåningen för tre bilar fördelat på dubbelgarage och ett singelgarage, alla med fjärrstyrda portar. Gediget byggt med gjutet valv ovanför garagen och golvvärme i hela garagevåningen gör detta till drömmen för den bilintresserade. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Jan Windolf för en genomgång och visning av denna fantastiska fastighet.

  • Premium
Barnarpsgatan 86B, Jönköping, Jönköpings kommun
Barnarpsgatan 86B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Barnarpsgatan 86B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Barnarpsgatan 86B

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 700 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 456 kr/mån
43 590 kr/m²

Med ett bekvämt läge en trappa upp i huset ligger denna ljusa etta. Lägenhetens 39 kvm är välplanerade med ett riktigt kök i klassiskt vit samt matplats för 4 personer, Härifrån nås bostadens första balkong som vetter mot innergården. Här kan ni njuta av sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Rummet är lätt att möblera och man får plats med både soffa och tv-möbler och sängen. Här ifrån nås bostadens andra balkong med ett österläge och förmiddagssol. Helkaklat och stambytt badrum. Området på Torpa är både smidigt och centralt. Här når du stan på bara två-tre minuters cykelväg och vill du hellre promenera så gör du det smidigt längs med Barnarpsgatan. Nära ligger Munksjöstaden och Munksjön som bjuder in till mysiga promenader. Bussarna går med täta avgångar alldeles i närheten och ett par stenkast bort ligger Pizzeria, godisaffär, matvarubutik och caféer. Ett livligt område som du garanterat kommer att trivas i. Lägenheten ingår i en välskött bostadsrättsförening med en stabil ekonomi och låg belåning. Den goda ekonomin i föreningen har resulterat i låga avgifter för medlemmarna där det ingår bredband, värme, vatten och bostadsrättstillägg.

  • Premium
Hagstensgatan 5B, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Hagstensgatan 5B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 5B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 5B

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 575 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
3 939 kr/mån
20 724 kr/m²

HSB Brf Norrängen är ett populärt ställe att bo på - och vi förstår verkligen varför! Närheten till natur, vackra Vättern och en trygg, stabil förening i ryggen gör att alla bockar tickas av! Här på Norrängen är det lugnt, välskött och omhändertaget både sett till grönytor, fastigheterna och ekonomin. Barn som leker samspelar med pensionärer som sitter och avnjuter utsikten och det yngre paret som hittat hem till sin första bostad! Beläget endast en kort avstickare från Huskvarna centrum finner vi bekvämt avstånd till matbutik, apotek, vårdcentral, skolor och allmänna kommunikationer för dig som inte jobbar i närområdet. E4-an tar dig smidigt vidare åt både norr och söder! Denna bostad väntar in sina nästa ägare och välkomnar er hem! Här är det ingenting som behöver göras, men med en möjlighet att fortfarande sätta er egen prägel i form av färgval och inredning. 3 rum och kök samsas på 76 kvadrat och balkongen i västerläge skapar vår- och sommartid ett fjärde rum! Här hintas det om att många timmar kommer spenderas. På "rätt" sida Vättern får ni även njuta av den vackra solnedgång som varje dag utspelar sig. För dig som söker en välplanerad bostad med ett vackert läge har du kanske nu letat klart? Bostadsrättsföreningen Norrängen förvaltas av eminenta HSB och är en välskött förening med flertalet stora renoveringar utförda såsom stambyte, balkongrenovering samt nya tvättstugor och bastu. Medlemmarna har dessutom tillgång till gemensamhetslokal, övernattningsrum, bastu och gym. En ekonomiskt mycket stark förening med låga lån per kvadratmeter. Nyligen adderade föreningen en bekvämlighet: varje hus har sin egen sopsortering i källaren. En regnig Oktober-kväll är detta värt mycket! Varmt välkomna, Ellen Nylén 0708-72 76 01 Svensk Fastighetsförmedling

  • Premium
Kungsgatan 15, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Kungsgatan 15, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 15, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 15

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3
3 629 kr/mån
33 529 kr/m²

Varmt välkomna till ett optimalt boende på Kungsgatan 15 som passar singelhushållet eller paret! Ett soligt och strålande läge på Kungsgatan. Här hittar vi en genomgående fräsch lägenhet som står inflyttningsklar. En välkomnande och luftig hall, ett välutrustat kök, helkaklat badrum, stort sovrum med skjutdörrsgarderob och ett fantastiskt vardagsrum med vacker vy mot innergården! Sist men inte minst så kan ni se fram emot en magisk södervänd balkong som bjuder på häftiga vyer och många sköna soltimmar! Bostadsrättsföreningen Kronan kännetecknas av god ekonomi och stabil förvaltning genom välkända HSB. Läget på Söder är perfekt för dig som vill ha nära till City, Universitetet och smidiga kommunikationer. I närheten finns även gott om restauranger, caféer och matbutiker. Faktum är att närmsta matbutik ligger dryga 100 meter från lägenheten. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 2
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 3

Ceciliagatan 56

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
90 m²
3 rum
vån 3/4
5 809 kr/mån

36 månader avgiftsfritt samt prisgaranti vid bostadsköp i senast 15 juni! Söker du lägenhetsliv med det lilla extra? Upptäck denna fantastiska 3-rok på Ceciliagatan 56 på Strandängen. Här bor du i vackert läge mellan vatten och natur, dessutom har du tillgång till ett generöst poolhus som förutom uppvärm pool även inrymmer bastu och övernattningslägenhet. Lägenheten är redo för inflytt! Vi erbjuder även en unik prisgaranti för att du som kund ska känna dig trygg och säker vid eventuella förändringar på bostadsmarknaden. Enkelt förklarat, prisgarantin innebär att du kan köpa en bostadsrätt där Tosito garanterar att ni minst får tillbaka er insats, säljer du med vinst behåller du överskottet själv. Prisgarantin gäller 2-5 år efter ditt köp. Dessutom bjuder vi på 36 fria månadsavgifter. Passa på att göra din livs bostadsaffär! Sjöviken, kvarteret som lyfter nyproduktion till nya nivåer med läckert poolhus på innergården och takterrass där utsikten blir svårslagen. Här väntar en generöst tilltagen trea med stor balkong i söder och två badrum. Modernt kök från HTH i vitt utförande och rostfri maskinpark. Helkaklade badrum i ljusa kulörer med tvättsektion i det större. Med Vättern och grönskande natur som kvarterets närmsta grannar kan det ju inte bli annat än succé. Med sitt öppna och luftiga läge har innergården kryddats med ett poolhus med tillhörande bastu och uteplats. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern! På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen. Därutöver finns gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet. Sjöviken är startskottet för etapp 3 av nya Strandängen. Det natursköna området har länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel planeras är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Visionen är; "Strandängen - En levande stadsdel". Etapp 3 av nya Strandängen sträcker sig fram till ekdungen söder om Ekelundshov. Sjöviken får ett fantastisk läge då kvarteret blir motsatsen till ett stängt kvarter och det blir Strandängens mest strandnära kvarter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning. Har ni inte redan varit på plats rekommenderas verkligen ett platsbesök!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 2/4
4 614 kr/mån

GAVELLÄGENHET I BRF FÅGELN! Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid. Välkommen till BRF Fågeln, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 87 kvm. Lägenheten är belägen på gaveln mellan Lönnholmsgatan och Mellangatan. Detta ger mer ljusinsläpp och fönster åt inte bara två utan faktiskt tre väderstreck! Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus. Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag. De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på. Är ni fler i familjen som ibland hälsar på finns en trevlig övernattningslägenhet i föreningen. Garageplats finns tillgängligt vid inflytt och från trevliga innergården når man även den fullt utrustade tvättstugan man valde att bygga. Riktigt bra! Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Fågeln har att erbjuda! Kontakta Johan eller Ellen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Getingaryd Rastaborg 1

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 350 000 kr
109 m²
5 rum
1 830 m² tomt

Välkommen till Getingaryd Rastaborg 1 i Uppgränna - en nyrenoverad och tillbyggd villa med närhet till naturen. Här har inget lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning med fyra gedigna sovrum, allrum samt kök med matplats. På baksidan och gaveln av villan finns en väl tilltagen uteplats i söder och västerläge med en vedeldad bastu och terasspool som är isolerad för vinterbruk. En villa som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

  • Premium
Lovsjövägen 17, Jönköping, Jönköpings kommun
Lovsjövägen 17, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Lovsjövägen 17, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Lovsjövägen 17

Villa
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
236 m²
6 rum
8 147 m² tomt

På kort pendlingsavstånd till Jönköping säljes på grund ändrade familjeförhållanden fastigheten Barnarp 1:8, under 2023 totalrenoverad av Skärstad Bygg i nära samråd med ägaren, vars familj (Sager) ägt och bebott fastigheten som återköpts 2022 av undertecknad. Mangårdbyggnaden från 1751 är Barnarps finaste hus, belägen på Barnarps största strandtomt med egen brygga och fiskerätt i sjön. Hela huvudbyggnaden har under hösten isolerats utvändigt och försetts med ny, stående 1700-talspanel. Samtliga fönster har bytts till nya, efter individuell måttagning. Säljs med gästhus, sjöstuga, varmgarage för fyra bilar och separat, renoverad vin-/fruktkällare. Ny el. Jordvärme. Bärbuskar och fruktträd beskurna/rensade inför våren. Utmaningen vid renoveringen av huset har varit att kompensera 1700-talets låga passager mellan rummen. Resultatet blev en arkitektritad tillbyggnad med en matsal om ca 30 kvm och fyra meter i takhöjd, för att kunna härbärgera en större konstsamling. Tillbyggnadens innerväggar och tak är därför klädda med plyfa i stället för gips. Invändigt har övervåningens våtutrymmen kompletterats med ett nytt badrum i bottenplanet. Det moderna köket med elspis och vedspis har kompletterats med en italiensk gasspis i anslutning till den nya matsalen. Husets 1700-talskaraktär har på detta sätt kunnat behållas. Skåne den 31 januari 2024 Henrik Andersson (F.d. Wollsjö säteri) Denna fastighet från 1700-talet bär på en rik historia och bevarar många originella detaljer. I mangårdsbyggnaden möts ni av bland annat antika trägolv som bär spår av århundradens slit och skapar en unik patina. Uppskattade eldstäder, vars eld har värmt generationer, skapar en varm och inbjudande känsla i de historiska rummen. Med sina generösa och gedigna renoveringar, som innefattar både interiöra och exteriöra åtgärder skapas ett mycket gott intryck av fastigheten. Tomten, omfattande över 8 000 kvadratmeter, utgör en frodig och välskött trädgård som smälter samman med omgivande natur. Ståtliga träd och mycket grönska skapar en harmonisk atmosfär, med en privat strandlinje längs Barnarpssjön som ger möjlighet till avkoppling. Garaget är generöst med dubbla portar och kapacitet för fyra bilar. Dess eleganta design kompletterar huvudbyggnaden och ger utrymme för fordon samtidigt som det är en visuell del av fastighetens helhet. Sjöstugan är en pärla intill vattnet, inredd med bar och värmande braskamin, samt en del förråd/snickeri. Den erbjuder en avslappnad atmosfär, perfekt för att njuta av solnedgångar eller att umgås med gäster i den rustika, men ändå moderna, atmosfären. Gästhuset är inte bara ett tillägg till fastigheten utan en autonom enhet som erbjuder flexibilitet. Med sina fyra rum och kök skapar det en bekväm plats för gäster eller potentiell uthyrning, vilket gör fastigheten än mer mångsidig.

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnvägen 8, Lovsjön, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Kvarnvägen 8

Fritidshus
Lovsjön, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
450 000 kr
24 m²
3 rum

Välkommen till din drömstuga på Kvarnvägen 8 i Lovsjön, där varje dag känns som en semesterdag! Denna charmiga stuga med tre rum och kök är belägen på en fridfull arrendetomt, omgiven av naturens skönhet. Steg in i stugans mysiga atmosfär, där varje hörn berättar en historia av avkoppling och vila. Men det är på baksidan av stugan som en riktig pärla väntar - det inglasade uterummet. Här kan du sitta och koppla av, oavsett väder, medan du lyssnar till fåglarnas sång och njuter av den friska luften. För naturälskaren är detta paradiset. Med närhet till en idyllisk badplats kan du ta ett uppfriskande dopp närhelst du önskar. Och med skogen som din granne finns det alltid möjlighet till spännande utflykter och vandringar. Det pågår ett arbete via Jönköpings Kommun att ansluta hela området till det kommunala VA nätet och detta kommer att ske inom några år.

  • Plus
Sikvägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun
Sikvägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Sikvägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Sikvägen 6

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 795 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/4
7 532 kr/mån
31 056 kr/m²

Denna fantastiska trerummare är stillsamt belägen på fjärde våningen. När du tar ett kliv innanför ytterdörren möts du omedelbart av en blickfångande utsikt över Vättern. De stora fönsterpartierna låter solens strålar beklä dem stora samt mycket sociala och öppna ytorna i det kombinerade vardagsrum- och köket. Här finns möjlighet att ha många trevliga middagsbjudningar med familjen och vännerna men även egentid med avkoppling framför flera häpnadsväckande solnedgångar. De stora ytorna i det fullutrustade köket rymmer plats för ett större matbord och vardagsrummet har plats för en fullstor soffgrupp. De två sovrummen är uppdelade på ett masterbedroom med god förvaring och ett lite mindre som passar bra som både barnrum, kontor eller gästrum. Badrummet går i en stilren, skandinavisk design och är utrustad med både fullstor tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Stenhuggargatan 5

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 775 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 374 kr/mån
50 714 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet med optimal planlösning och smarta utrymmen, perfekt för den som söker en bekväm och funktionell boendemiljö. Lägenheten, som är på 35 kvadratmeter, välkomnar dig med en öppen och luftig atmosfär. En sovalkov erbjuder en avskild plats för sömn och avkoppling. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt, utrustat med en tvättmaskin som gör tvättprocessen enkel och bekväm. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den stora balkongen, här kan du njuta av härliga stunder utomhus. Den generösa ytan rymmer både en matplats och loungemöbler, perfekt för att njuta av soliga dagar eller ljumna kvällar. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en optimal kombination av funktionalitet, bekvämlighet och stil. Med dess genomtänkta planlösning och moderna bekvämligheter är det här ett hem där du med lätthet kan trivas och känna dig välkommen. Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker. Brf Drotten 2 erbjuder sina medlemmar en mysig innergård med gemensamhetsutrymmen som inrymmer bastu och samlingslokal, utegym finns på gården. Under föreningens fastighet finns garage. Det finns också en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 13B, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Skolgatan 13B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Skolgatan 13B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Skolgatan 13B

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 795 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/5
6 037 kr/mån
27 829 kr/m²

Varmt välkomna till Skolgatan 13B, Bostaden bjuder på genomgående stilrena ytskikt med vitmålade väggar och vacker ekparkett som ger en sober bas för er att inreda till. Den genomtänkta planlösningen. Rymligt vardagsrum som har delats av för att skapa ytterligare ett sovrum. Från den härliga balkongen mot föreningens innergård kan ni njuta av ett soligt söderläge. Köket är välplanerat med en matplats intill fönstret, perfekt för fyra personer att samlas kring. Det stora sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme och i det helkaklade badrummet finns alla bekvämligheter. Bostadsrättsföreningen är välskött med flertalet renoveringar utförda - solceller, nya hissar, fiber, ommålning trapphus, portlåssystem, relining och nya lägenheter uppförda på innergården. I källaren finns garageplatser, cykelförråd, gemensam tvättstuga och bastu. I månadsavgiften om 6 037 kr ingår värme, vatten, tv, internet (fiber 100/100) samt bostadsrättstillägg. Ett förråd medföljer bostaden, belägen i garaget. Läget är fantastiskt med närhet till vackra Sofiakyrkan, butiker, caféer, restauranger och högskola. Allt man kan önska finns inom promenad- och cykelavstånd, och för de som gillar att bada eller ta långa promenader ligger Vättern inte långt bort. Dessutom finns mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både buss- och tågcentral, bara en kort promenad från fastigheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 94