Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tornfalksgatan 8B, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 8B

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 345 000 kr
83 m²
3 rum
vån 6/8
4 542 kr/mån
16 205 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma trerumslägenhet högt upp i huset på våning 6 och med ett ljust hörnläge. Här möts man av en välavvägd planlösning som fördelas på två sovrum, ett badrum, rymligt kök samt ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Från köket, ett av sovrummen samt vardagsrummet når man en stor inglasad balkong som förser en med ett härligt solläge i öst och en vacker vy över omgivningarna. Bostaden erbjuder även gott om förvaringsutrymme genom ett flertal platsbyggda garderober, klädkammare samt vinds- och matkällarförråd. Som boende på Söderkulla kan du tack vare generösa grönområden njuta av fina utemiljöer och trevliga promenadstråk, samtidigt som du även har närhet till det mesta inom service. I närområdet ligger både skola, förskolor, lekplatser, mataffärer och vårdcentral. Ringvägen nås på knappa minuten som tar dig vidare till både Hyllie och Svågertorp med stort utbud av shopping och evenemang. Ytterligare kommunikationer erbjuds via stadsbuss 2 och 7 som snabbt tar dig in till de centrala delarna av Malmö. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Hiss
Packhusgatan 31A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:10
Packhusgatan 31A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Packhusgatan 31A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Packhusgatan 31A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/7
5 082 kr/mån
41 914 kr/m²

På femte våningsplanet presenteras en rymlig hörntrea med fönster i två väderstreck och stor balkong i härligt söderläge som bjuder på massor av soltimmar och trevlig vy över havet som rinner mellan Limhamns Sjöstad och Ön. Här kan du bli den första som bosätter sig i lägenheten som erbjuder generösa sällskapsytor, öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum där de luftiga ytorna har plats för stort matbord och traditionell soffgrupp, bord och tv-möbler. Härifrån nås den södergående balkongen om ca 10 kvm och från både vardagsrumsfönster och balkong kan du koppla av med sköna blickar över hav, Limhamns ön och Öresundsbron. Över hela bostaden ligger mattlackerad ekparkett och köket från Marbodal håller god kvalitet. De centralt placerade sällskapsytorna flankeras av två funktionella sovrum och det helkaklade badrummet har givetvis egna tvättmöjligheter. Föreningen har garage och varje lägenhet har ett förråd i källaren där det även finns rum för cyklar och barnvagnar. Medlemmarna har dessutom möjlighet att husera gäster i en gästlägenhet som kan hyras. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten. I grannhuset ligger S:t Jacobs stenugnsbageri så en kopp kaffe med gott tilltugg i en härlig miljö är aldrig långt bort och inom kort öppnar vinbaren Lilla Tabberaset alldeles intill vattnet! På promenadavstånd nås Dragörkajen med välrenommerade pizzerian Mastio och Limhamns glassmejeri. Åt andra hållet nås Hylliekrokens golfbana samt Limhamnsfältet med sina saltstänkta badbryggor och utsiktsvyer över Sundet och Köpenhamn. Kommunikationsmöjligheter för att ta sig till city eller Hyllie nås från Limhamnsvägen och inne i Limhamns stadskärna finns all tänkbar service som apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och ett brett utbud av restauranger och butiker. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lönngatan 18G, Sofielund, Malmö kommun
  • Idag kl 14:00

Lönngatan 18G

Lägenhet
Sofielund, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
895 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 808 kr/mån
27 121 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1,5-rummare med kök och vardagsrum i ett samt en halva med utrymme för säng och arbetsplats. Lägenheten har också ett rymligt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Perfekt för förstagångsköparen eller studenten. I södra innerstaden i Malmö finner du Brf Mood 89 med 29 stycken välplanerade och genomtänkta bostadsrätter, alltifrån studios till etagelägenheter och radhus med en härlig och avkopplande innergård. Här bor du med närhet till goda kommunikationer från Södervärn men också till Möllevången och Folkets Parks stora utbud av barer och restauranger samt handel och service på Mobilia. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus
Tornfalksgatan 10A, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 10A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/8
4 652 kr/mån
15 602 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i denna charmiga trerummare där varje detalj utstrålar komfort och hemtrevnad. Lägenheten erbjuder en yteffektiv planlösning med bra rumsfördelning och förvaringsmöjligheter. Ljusa färger genomgående skapar en fräsch känsla och bidrar till den luftiga atmosfären i lägenheten, här finns även välbevarade original attribut i bland annat parkettgolven. Det generösa vardagsrummet blir det ultimata samlingsstället för sociala stunder, och den inglasade balkongen förlänger boendeytan och skapar en underbar plats att njuta av året runt. I köket finns allt du behöver för matlagning och förvaring, med gott om arbetsyta och plats för en matgrupp. Badrummet är ljust halvkaklat och utrustat med toalett, vask, badkar och handdukshängare. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och annan möblering efter önskemål. Ljust tapetserade väggar och originalgolv bidrar till den behagliga atmosfären, och en utgång till den inglasade balkongen gör det enkelt att njuta av frisk luft och natursköna omgivningar direkt från sovrummet. Det andra rummet fungerar som arbetsrum, gästrum eller annat rum efter önskemål och erbjuder en lugn och inspirerande plats för studier eller arbete, originalgolv och fint ljusinsläpp skapar här en trivsam miljö. Inom gångavstånd finns livsmedelsbutik och närservice med det mesta man kan tänka sig. I området finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter med busshållplats nära inpå som med lätthet tar dig in till stadskärnan eller Hyllie för vidare avfärd.

  • Balkong
  • Hiss
Valhallagatan 1, Bellevuegården, Malmö kommun

Valhallagatan 1

Villa
Bellevuegården, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
8 995 000 kr
143 + 38 m²
5 rum
784 m² tomt

Välkomna till detta exklusiva Uniqhus i dansk design, beläget på ett plan och med en total yta om 143 kvm. Boendet erbjuder en lyxig tillvaro för den som söker extra komfort. Den generösa sociala ytan mellan kök, vardagsrum och matsal skapar en inbjudande och trivsam miljö. Poolområdet är en förlängning av det sociala rummet och erbjuder möjligheten för familj och vänner att umgås tillsammans. Bostaden är belägen i ett attraktivt område med närhet till Malmös livliga stadspuls, charmiga Limhamn och vackra havet. I området finns även skolor samt mysiga gator perfekta för avslappnade promenader. Ett perfekt läge för den som vill kombinera stadsliv med närheten till natur och hav. Missa inte detta drömhem!

Arkitektgatan 51, Södertorp, Malmö kommun
  • Idag kl 13:00

Arkitektgatan 51

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 695 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/8
6 884 kr/mån
25 425 kr/m²

I populärt område presenterar vi denna välplanerade gavel-fyra. Här erbjuds tre bra sovrum, rymligt kök med matplats för upp till åtta personer och stort allrum med fönster i två väderstreck. Här finner vi ett helkaklat badrum med badkar och separat gäst-wc. Från samtliga sovrum nås den väl tilltagna inglasade balkongen, lägenheten har också egna tvättmöjligheter. Här bor man i en välskött förening med många av de stora renoveringarna bakom sig, bredband är inkluderat i avgiften. Södertorp ligger strategiskt till vilket för det lätt att ta sig överallt med både cykel, bil och buss. I närheten finner vi såväl förskola som skola, och Mobilia köpcentrum ligger bara en kort promenad bort. Det är cykelavstånd till både city och Hyllie med ett brett utbud av shopping, nöjen och restauranger. Från Hyllie tar man snabbt tåget över till Danmark och för den bilburne nås rinvgvägarna smidigt för vidare färd. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Hiss
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue, Malmö kommun
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue, Malmö kommun, bild 2
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue, Malmö kommun, bild 3

Vikingsbergsvägen 23

Villa
Bellevue, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
18 800 000 kr
286 + 87 m²
7 rum
1 074 m² tomt

På ett av Malmös mest eftertraktade områden kan du nu förvärva denna unika villa som har en fantastisk tillbyggnad ritad av Abelardo Gonzalez som har vunnit många priser för sin design, bl.a. vinnare, "Sveriges bästa interiör" samma år som han designade detta hus. Boytan är på 286 kvm med en biyta på 87 kvm där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. De sociala ytorna är stora och fördelade på olika etager, som ger en underbar takhöjd. Takhöjden och de stora fönsterpartierna ger ett enastående ljusinsläpp och skapar en både öppen och inbjudande atmosfär. Genom glasdörrarna från vardagsrummet når man poolområdet som blir en naturlig förlängning av det sociala rummet. Njut av lugna dagar vid poolen och ta ett dopp eller koppla av i spa-avdelningen med jacuzzi och bastu. Här är ett boende med lyx och bekvämlighet! Bellevue Sjösida är känt för sin charmiga miljö och närhet till golfbana, tennis, paddelbanor, hav och småbåtshamn. För barnfamiljen finns närhet till förskola, skola och mysiga lekplatser. Här finns allt man behöver för att leva ett bekvämt och avkopplande liv. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta fantastiska boende.

  • Premium
Packhusgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 10:30
Packhusgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Packhusgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Packhusgatan 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 425 000 kr
34,5 m²
1.5 rum
vån 2/9
2 466 kr/mån
41 304 kr/m²

Med havet ett par steg utanför dörren har vi nöjet att presentera en helmysig enrummare med genomtänkta och trendiga materialval och en underbar balkong på hela 8 kvm! Bostadens ca 34,5 kvm är belägen på andra våningen som nås med hiss från garage- och markplan. Här erbjuds en välplanerad planlösning med bra förvaringsutrymmen i två stora garderober med skjutdörrar, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och generösa sällskapsytor i stora rummet som länkar vidare ut till balkongen och har sovalkov. Materialvalen i kök och badrum är utmärkande och lätta att förälska sig i. De små detaljerna i de rosétonade handtagen, tonade duschdörrar och sobra färgvalen i kakel och skåpluckor påverkar det stora i lägenheten och ger den en personlighet. Balkongen vetter mot öst och erbjuder sol till ca lunch - här har säljaren verkligen uppskattat de sköna timmarna i såväl solen som i svalare skuggläge under de varmaste dagarna. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten. I grannhuset ligger S:t Jacobs stenugnsbageri så en kopp kaffe med gott tilltugg i en härlig miljö är aldrig långt bort och inom kort öppnar vinbaren Lilla Tabberaset alldeles intill vattnet! På promenadavstånd nås Dragörkajen med välrenommerade pizzerian Mastio och Limhamns glassmejeri. Åt andra hållet nås Hylliekrokens golfbana samt Limhamnsfältet med sina saltstänkta badbryggor och utsiktsvyer över Sundet och Köpenhamn. Kommunikationsmöjligheter för att ta sig till city eller Hyllie nås från Limhamnsvägen och inne i Limhamns stadskärna finns all tänkbar service som apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och ett brett utbud av restauranger och butiker. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Beridaregatan 20A, Malmö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:30
Beridaregatan 20A, Malmö, Malmö kommun, bild 2
Beridaregatan 20A, Malmö, Malmö kommun, bild 3

Beridaregatan 20A

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 160 kr/mån
58 125 kr/m²

Bland Slottsstadens levande kvarter, med gångavstånd till både havet och city, ligger Beridaregatan 20 alldeles intill grönskande Rönneholmsparken. På våningsplan 2 - ett ljust och fritt söderläge, väntar denna enrummare på sin nya ägare. Parkläget, ljusinsläppet från de stora fönsterpartiet och den rymliga balkongen är några attribut som denna compactlivingpärla erbjduer. I lägenheten finns gott om plats för förvaring under det praktiska sovloftet, som avskiljer sovdelen från resterande utrymmen i lägenheten. Köket renoverades 2023, då las även golvet om i lägenheten och 2022 drogs all el om. Lägenheten uppfattas som ljus och rymlig trots sina 24 kvadratmeter. Brf Katrinetorps vitputsade och vackra funkisbyggnader uppfördes 1940 och trots renoveringar genom åren har byggnaden verkligen behållit sin själ och funkiskaraktär. Föreningens medlemmar har bland annat försetts med två fina takterrasser där man kan njuta av solen hela dagen och en underbar utsikt över vackra Rönneholmsparken och de mysiga kvarteren runt omkring sig. I området finns all tänkbar service du behöver. Nära till bra förbindelser med stadsbuss och med kort avstånd till centralen. Gatorna i Slottsstaden är levande med mysiga små butiker, caféer och på senare tid en hel del nyöppnade och populära restauranger. Vill du till havet når du Ribersborgsstranden inom några minuters promenad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kollegiegatan 3B, Nydala, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:30

Kollegiegatan 3B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 4/8
2 897 kr/mån
17 611 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga 2:a i ett av höghusen i välskötta BRF Malmöhus nr 11! Denna lägenhet på 56,5 kvm på våning fyra erbjuder en trivsam och bekväm lägenhet. Här finns kök, ett rymligt vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum samt en härlig inglasad balkong med västerläge. Denna välskötta förening erbjuder trevliga innergårdar och en trivsam miljö för dig att njuta av. Med närhet till stadens puls kan du enkelt ta dig dit till fots eller med cykel på kort avstånd. Upplev det bästa av både stadsliv och avkoppling i denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tessins väg 19B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tessins väg 19B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Tessins väg 19B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Tessins väg 19B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 795 000 kr
109 m²
4 rum
vån 7/8
5 435 kr/mån
43 991 kr/m²

Mitt i underbara Ribersborg kan vi presentera denna högt belägna funkisvåning med gavelläge som ger ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Hissen går från markplan och på det sjunde våningsplanet ligger denna fyrarummare med 109 kvadratmeter bostadsyta och en rymlig balkong med utsikt över omkringliggande gårdsmiljöer och med möjlighet till sol under sen eftermiddag och kväll. Den välplanerade planlösningen erbjuder idag två stora sovrum, med möjlighet till tre beroende av hur man väljer att disponera matrummet. Vardagsrummets generösa sällskapsytor rymmer utan problem matbord tillsammans med luftiga ytor för soffgrupp. Här märks flera tidstypiska attribut i välbevarad klassisk 50-talsparkett med holländskt mönster, innerdörrar med frostat glas och perspektivsfönster. I hallen finns tillgång till badrum och gäst-toalett som är förberett för tvättmaskin. Köket renoverades 2013 och har använts ytterst sparsamt sedan dess vilket gör att det fortfarande upplevs nytt och fräscht. Föreningen har en välskött och stor innergård där medlemmarna har möjlighet till umgänge över stensatta ytor likväl som gräsytor. Här finns grillplats med bord och stolar, lekplats för de små och trevliga rabatt- och planteringsytor som ger ett väldigt gott intryck för boende och besökare. I närområdet finns ett brett serviceutbud med välsorterade matbutiker, apotek och systembolag. Slottsstadens mysiga kvarter innehåller dessutom flera fina caféer, restauranger och butiker. Inom kort promenadavstånd når man havet och Ribersborgsstranden. Om man önskar att ta en promenad eller löprunda, passar Slottsparken eller Pildammsparken perfekt för det. Goda kommunikationer erbjuds med stadsbussnätet runt hörnet som tar er till city och centralen för vidare pendlingsmöjligheter. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Varvsgatan 16C, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30

Östra Varvsgatan 16C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/5
3 726 kr/mån
47 500 kr/m²

Välkomna till en av Västra Hamnens absolut mysigaste och välplanerade tvåa med genomgående planlösning, egen entré från innergård och lummig uteplats med träckdäck i soligt sydvästligt läge. Bostadens 42 kvadratmeter är noggrant planerade med en öppen planlösning som optimerar sällskapsytorna. Ett stort fönsterparti som börjar från golvnivå ger sällskapsrummet ett härligt ljusinsläpp och en trevlig närkontakt med uteplatsens grönska och frodiga omgivning. Köket från Marbodal är byggt längst med långsidan av rummet och här finns en naturlig matplats för ca 4-6 personer. Vid sidan av köket ligger ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och sovrummet har utmärkta förvaringsmöjligheter, plats för dubbelsäng samt fransk balkong. I Brf Barcelona bor man i en stabil och trevlig förening med bra gemensamma utrymmen som övernattningsrum och innergård som känns som en riktig trädgård med gräsmatta och blomsterrabatter, soldäck med bord och stolar inspirerade av Barcelonas arkitektur. Parkering till uthyrning mot månadsavgift finns i eget garage under huset där föreningen även hyr ut några p-platser förmånligt per dygn. I Barcelona bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. Alldeles utanför dörren finns goda kommunikationer med femmans superbuss mot centrum – och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar. Har du inte en egen cykel kan du hyra en av Malmö by Bikes cyklar som kan plockas upp och lämnas av strax utanför huset och sedan på valfritt cykelställ i Malmö. Runt hörnet ligger även Varvsparken och Stapelbäddsparken, Malmös världsberömda skatepark vars former är inspirerade av Gaudís Barcelona.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Nobelvägen 145 B, Ellstorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00

Nobelvägen 145 B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 050 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2
5 221 kr/mån
27 703 kr/m²

Nu har du chansen att överta denna välplanerade trea i omtyckta Ellstorp, ett stenkast från Värnhem. Här hittar vi två trappor upp en härlig lägenhet med plats för både möta vardagens utmaningar och helgens kalas. Här finns ett renoverat kök med plats för matbord, ett större sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett mindre som både kan användas som sovrum, gästrum eller arbetsrum. Ett badrum som totalrenoverades i samband med stambyte, utrustat med såväl takdusch, duschväggar och handduksvärmare. I vardagsrummet möts du av generösa fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla. Här kan du njuta av sköna stunder med nära och kära, och med vänner. Området Värnhem är känt för sina vackra rundade gator med många äldre hus från början av 1900-talet. Läget är centralt med ett bekvämt avstånd till både shopping och promenadstråk i närliggande Rörsjöparken eller Ellstorpsparken. Inom promenadavstånd finner du Värnhemstorget med dess goda kommunikationer både vad det gäller regional samt lokal busstrafik och likaså närheten till motorvägen. Cykelavstånd till Malmös centrala delar och till Malmö Universitet. Området kring Värnhem erbjuder även ett bra utbud av restauranger, butiker och kaféer. På Entré finns bland annat bio, bowling, mataffär, apotek och systembolag. Även närhet till ett flertal olika gym och lekplatser finns det också. Välkommen till din nya oas i trevliga Ellstorp! Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hospitalsgatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun
Hospitalsgatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Hospitalsgatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Hospitalsgatan 5

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 895 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 4/4
3 067 kr/mån
53 022 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Gamla Väster, belägen högst upp på fjärde våningen med tillgång till hiss. Denna välskötta bostad erbjuder praktiska lösningar och en privat atmosfär. Lägenheten består av ett ljust vardagsrum med två fönsterpartier i söderläge och djupa fönsternischer, ett sovrum, ett kök och ett badrum. Varje rum är genomtänkt och skapar en trivsam boendemiljö. Kök och badrum renoverades i början av 10-talet och bidrar tillsammans med ett enhetligt skeppsgolv en modern känsla i hela bostaden. Samtliga fönster har djupa fönsternischer och ligger i söderläge där du kan njuta av trevliga vyer över takåsar och en glimt av Slottsparken. Det finns smarta förvaringslösningar i både hall och sovrum samt skafferilösning med skjutdörrar i köket. I Gamla Väster ringlar sig mysiga kullerstensgator runt kvarteren som stoltserar med några av stadens allra vackraste byggnader. Allt från charmiga små gathus till pampiga residenshus från sent 1800-tal med utsmyckade fasader och pittoreska gator. Här är slående lugnt trots att du befinner dig knappt 300 meter från det mest pulserande torget i hela Malmö. I kvarteret finns mängder av små butiker, caféer och några av stans bästa restauranger ligger precis runt hörnet. Lägg till detta att du har centralstationen ca fem minuter bort och helt underbara Slottsparken i stort sett utanför dörren. Superlativen är många men området har verkligen allt och det är ingen underdrift att säga att detta är hjärtat i Malmö. Om du söker en välskött och praktisk bostad på ett av Malmös mest eftertraktade områden, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Kontakta oss gärna för att boka en visning och uppleva själv vad detta hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Hiss
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Klagshamnsvägen 73

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
7 795 000 kr
203 + 2 m²
8 rum
807 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva Bunkeflos äldsta hus! Detta fantastiska hem, byggt år 1893 med sten från Klagshamns kalkbrott, är ett unikt hus med många charmiga vinklar och vrår. Genom årens gång har huset genomgått flera renoveringar och är nu en perfekt kombination av gammalt och nytt. I huvudbyggnaden möts man av rum i fil med braskamin, vackra Dalaflodagolv, härligt ljusflöde, ett trivsamt kök i husets hjärta och ett trevligt matrum med platsbyggda vitrinskåp. Här finns också ett badrum med charmig inredning och stort träbadkar. Vidare genom arbetsrummet når man ett stort uterum i söderläge och sedan annexet/stallet. I denna del finns i markplan en stor tvättstuga med fina arbetsytor och förvaringsutrymme och ett förråd/verkstad - båda med direkt tillgång till trädgården. Här finns också ett duschrum med bastu. En trappa upp möts man av ett härligt allrum med braskamin. Utsikten över naturreservatet och Öresund gör att man lätt slår sig ner här! Med många rum att disponera finns här gott om möjligheter att anpassa bostaden efter dina personliga behov och önskemål. Skapa ett hemmakontor, inred ett lekrum för barnen eller låt dina kreativa drömmar bli verklighet - valet är ditt! Läget är verkligen oslagbart. Den lummiga trädgården ligger precis intill det vackra naturreservatet i Bunkeflo vilket ger dig en fridfull och harmonisk omgivning att njuta av. Att vakna upp till en fantastisk utsikt över Öresund är en förmån som få kan uppleva. En perfekt kombination av gammaldags charm och modern bekvämlighet, med en lummig trädgård intill naturreservatet och en rogivande utsikt över Öresund. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Solvägen 5, Åkarp, Burlövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Solvägen 5

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
162 + 28 m²
6 rum
1 819 m² tomt

Välkomna till soliga Kabbarp som August Nilsson kallade huset kallade när han byggde det 1910. Idag behöver huset en genomgående renovering. Stommen och själen i huset finns kvar och det finns alla möjligheter att förverkliga sina husdrömmar i ett unikt hus med anor. Stuckatur, stora spröjsade fönster, kakelugn och öppen spis finns på nedanvåningen, där man också har tre rum i fil, med allrum, salong och matsal. Vissa fönster är de ursprungliga från 1910, andra är ifrån 50-talet. Från ovanvåningen har man utsikt i alla väderstreck, huset ligger högt. Även ovanvåningen har kvar sin ursprungliga stomme med kattvindar, och har utöver tre sovrum, badrum och hall/allrum också balkonger på bägge sovrumsgavlar. Bakom huset finns resterna av de stora pampiga körsbärsträden som planterades samtidigt som huset byggdes kvar. Trots att det bara finns några knotiga delar av träden kvar så blommar det ena och ger körsbär. Ingen har haft hjärta att såga ner resterna. Huset har en oinredd källare och ett uthus med två garage och ett rum med toalett, uthuset kan byggas om till egen bostad eller verksamhet. Tomten är stor och lummig med gamla päronträd och även här finns möjlighet att skapa efter eget behov och drömmar. Huset har omfattande renoverings och underhållsbehov. Huset är förbesiktigat och besiktningsprotokollet finns bifogat under dokument. Luft/vatten-värmepumpen är ur funktion och huset har stått ouppvärmt åtminstone de senaste 12 månaderna. Huset säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Blåsebergavägen 23, Elinegård, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:40

Blåsebergavägen 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 4/6
3 792 kr/mån
40 741 kr/m²

Välkomna in i denna öppna och ljusa trea med fönster i två väderstreck och balkong med utsikt över kalkbrottet. Under fina dagar blir balkongen en underbar plats för umgänge med familj och vänner. Här njuter du av en öppen planlösning och bra förvaring. När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avgängning via smidig skjutdörrsgarderob och och plats för ytterligare möblering. Intill hallen ligger hemmets helkaklade badrum som är utrustat med toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför tvättmaskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Från hallen når vi lägenhetens hjärta som också utgör hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samma till en generös umgängesyta. Det inbjudande rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en soffgrupp och matplats för många gäster. Från det stora rummet når vi även balkongen i norrläge med utsikt mot kalkbrottet i väst. På sommaren blir det en given favoritplats för umgänge, som gjord för morgonkaffet i solen, mysiga bruncher och middagar med familj och vänner. De två sovrummen har båda ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Det största har dessutom en skjutdörrsgarderob utmed ena väggen med tilltagen plats kläd- och skoförvaring. Genomgående för hela lägenheten är den vitlaserad trestavsparketten och de ljust sandfärgade väggarna. Läget är optimalt med närhet till naturen, då bostaden ligger invid det vackra kalkbrottet på Elinegård. Samtidigt är pendlingsläget mycket bra, med nära till ringvägen och Köpenhamn. Dessutom finns det även bra bussförbindelse till Limhamn och Hyllie samt centrum. Här finns även fina promenadområden och en skola precis på andra sidan gatan – perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:30
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens Esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 425 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
4 262 kr/mån
47 549 kr/m²

Alldeles intill Varvsparken och i hjärtat av Västra Hamnen erbjuds denna nyproducerade tvårummare till den som söker en välplanerad bostad med en sober interiör och det lilla extra i fina tillval som höjer den annars goda grundstandarden. Här märks bland annat arbetsytor i kompositsten i köket, infällda spotlights med dimmerfunktion i hall och badrum samt takdusch och tvättpelare. Dessutom löper vitlaserad ekparkett över hela lägenheten och ger ett behagligt och ljust intryck. Lägenhetens 51 kvadratmeter används på bästa tänkbara sätt. En effektiv hall med garderob övergår snabbt till ett stort och luftigt rum där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Härifrån når man en rymlig balkong med solmöjligheter under förmiddagen fram till ca lunchtid. En trevlig detalj i vardagsrummet är det lilla södergående fönstret, vilket ger rummet ljusinsläpp från två väderstreck. Badrummet har egna tvättmöjligheter och i sovrummet ryms en dubbelsäng tillsammans med förvaringsutrymme i en garderob med skjutdörrsfunktion. Ytterligare förvaring erbjuds i ett vindsförråd. Medlemmarna i Brf Jogga har tillgång till en övernattningslägenhet och en grönskande innergård att umgås på. Ett stenkast bort ligger den gröna Varvsparken, och man kan knappt få en enklare vardag med tanke på allt som erbjuds i närområdet. Här bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. På nära avstånd finns goda kommunikationer, och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar in mot stan som blir ännu bättre från sommaren 2024, då cykelbroarna över Varvsstadens bassäng kommer att vara redo att användas. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information eller bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 10

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
13 950 000 kr
125 m²
4 rum
vån 8/8
8 576 kr/mån
111 600 kr/m²

Om ni söker efter ett boende som går bortom det vanliga så har ni just hittat det perfekta hemmet. Denna kronjuvel till penthouse ligger i kungliga kvarteret Slottshusen och erbjuder en idyllisk omgivning med Malmöhus slott och Slottsparken som närmsta granne, rinnande kanaler längs Citadellskajen och Västra Älvgatan - en bilfri tillvaro som förgylls av småbåtar, trädäck med sittbänkar. Här presenteras en våning på plan åtta med en magnifik takterrass på cirka 31 kvm där ni kan njuta av en magnifik utsikt över staden, slottet och parken. Här har du din egna parkeringsplats i garaget och tar hissen upp till åttonde våningen. När vi har passerat den rymliga hallen möts vi av en öppen planlösning där köket länkas samman med vardagsrummet. Direkt från vardagsrummet nås en balkong som tillsammans med breda fönsterpartier låter ljuset strömma in och ger en öppen och luftig känsla. Det stilrena Marbodal-köket i nyanser av grått inkluderar en praktisk köksö och är komplett med högkvalitativa Siemens vitvaror. Här ryms ett stort matbord intill höga fönster som börjar från golvnivå och steget är inte långt till de två utgångarna mot terrassen. Två av sovrummen i lägenheten är rymliga med sina 15 kvm, respektive 13 kvm, och inbjudande med gott om plats för en dubbelsäng samt garderobsvägg. Våningen rymmer också ett ytterligare sovrum för flexibel användning för gäster och/eller arbetsrum. Möjlighet att bygga ett fjärde sovrum finns, se alternativ planritning. Det stora och stilfullt helkaklade badrummet har en elegant duschhörna och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme för extra komfort. Blicka ut över kanalen så ser du Malmöhus slott, Nordens äldsta bevarade renässansslott. En kort promenad från Slottshusen ligger Malmös vackra strand med den ändlösa horisonten och Ribersborgs kallbadhus. På ungefär samma avstånd nås Gamla Väster och sedermera myllrande citygator med shopping, restauranger och gemytliga torg. Promenera genom slottsträdgårdens odlingar och besök caféer, tematrädgårdar och evenemang. Här finns även Malmös färskaste fisk och fantastiska rätter i Fiskehoddorna, saluhall och vinbar. För pendlaren eller resenären finns Malmö C med tåg- och bussförbindelser på gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:30
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Kolsyregatan 16

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
5 691 kr/mån
40 183 kr/m²

I lugna nybyggda kvarter ligger Kolsyregatan på perfekt läge för den som uppskattar en smidig vardag där det i direkt närområdet erbjuds mataffär, busskommunikationer, förskola och restauranger. Här bjuder vi upp till översta våningen för att presentera en riktig pärla i form av en genomgående trerummare med dubbla balkonger, generösa sällskapsytor och en hög boendestandard med sobra och praktiska materialval. Hissen går från garage- och markplan och lägenhetens 82 kvadratmeter har två funktionella sovrum - master bedroom med lyxig klädkammare och ett andra sovrum vars avlånga utformning gör rummet praktiskt oavsett om man tänker använda det som hemma kontor med möjlighet till gästsäng eller som barnrum med generösa lekytor. Härifrån nås även en av bostadens balkonger med riktning mot föreningens trevliga innergård och möjlighet till morgonsol. Det helkaklade badrummet har allt man efterfrågar i ett modernt badrum med egna tvättmöjligheter, handdukstork och goda förvarvaringsutrymmen i vägghängda skåp. De generösa sällskapsytorna, som öppet sträcker sig över kök och vardagsrum, får rikligt med ljusinsläpp från breda fönsterpartier och erbjuder gott om ytor för både matplats och vardagsrumsmöbler. Från vardagsrummet har man också tillgång till en stor balkong om cirka 9 kvadratmeter som erbjuder solmöjligheter från strax före lunch till sen eftermiddag. Här har man ett fritt läge med utsikt över Sjöstadens blandade bebyggelse. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten eller natursköna områden. Ner mot vattnet ligger S:t Jacobs stenugnsbageri så en kopp kaffe med gott tilltugg i en härlig miljö är aldrig långt bort. På promenadavstånd nås Dragörkajen med välrenommerade pizzerian Mastio och Limhamns glassmejeri. Ett längre stenkast bort ligger Ica Nära och Hylliekrokens golfbana och därefter Limhamnsfältet med sina saltstänkta badbryggor och utsiktsvyer över Sundet och Köpenhamn. Kommunikationsmöjligheter för att ta sig till city eller Hyllie ligger runt hörnet och inne i Limhamns stadskärna finns all tänkbar service som apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och ett brett utbud av restauranger och butiker. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning och mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sundelius väg 4, Eslöv Marieholm, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sundelius väg 4

Villa
Eslöv Marieholm, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
123 + 55 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla i Marieholm! Med en generös hörntomt och rymliga 123 kvm erbjuds här ett perfekt hem för familjen. Här finns kök med öppen planlösning till vardagsrummet, fyra välplanerade sovrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och möjlighet att göra ett extra vardagsrum eller sovrum. Interiören har genomgått en större renovering där man har möjlighet att flytta in direkt. I Marieholm finns allt du behöver i vardagen – från förskolor och grundskola till badmöjligheter vid Marieholmsbadet och en praktisk dagligvarubutik. Dessutom ligger Eslöv endast en kort 15-minutersbilväg bort, vilket ger dig tillgång till ännu fler shopping- och restaurangalternativ. Här finns även tågstation som tar en till bland annat Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs.

Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 35D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
6 595 000 kr
123 m²
5 rum
vån 8/9
8 603 kr/mån
53 618 kr/m²

En ny stjärna har tänts och tagit plats på ypperligt läge där Ribersborgs öppna gröna fält och strandremsa tar slut och Västra Hamnens moderna bebyggelse tar vid. Brf Stellas niovåningshus reser sig längs Stora Varvsgatan och här har vi det stora nöjet att bjuda upp till den åttonde våningen och denna fantastiska bostad med havsutsikt, dubbla balkonger och en tilltalande planlösning med flertalet uppskattade egenskaper. Av föreningens 57 lägenheter är detta den enda lägenhetstypen som erbjuder fyra sovrum - alla dessutom av generösa storlekar vilket är sällsynt och perfekt för familjer med äldre barn. De 123 kvadratmeterna förgylls av flera smarta förvaringslösningar, två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med tvättmöjligheter och framförallt ett underbart sällskapsrum med stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljusinsläpp. Här ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö som dels tillför köket en praktiskt dimension i arbetsytor och förvaring, men fungerar även som en trevlig samlingsplats vid sociala sammankomster. Härifrån den stora söderbalkonger med gott om solmöjligheter och fantastiska utsikter där främst Ribersborgsstranden och havet fångar blicken men om sliter man ögonen åt andra hållet tornar citys skyline upp i sydost. Sovrummen är mellan 11-14 kvm och från ett master bedroom nås bostadens andra balkong som vetter in mot gården i ett svalare norrläge. Föreningens byggnad har låg energiförbrukning och en energiklassificering på B, vilket ger möjlighet till gröna bolån hos banker. Med hänsyn av klimatet har solceller installerats på husets tak. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslokal, cykelverkstad och gott om cykelparkering i källaren.. En lummig innergård kommer anläggas med gräsmatta, träd, pergola, och möjligheter för grill och umgänge. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sjöblads väg 29, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 29

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 150 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 164 kr/mån
14 465 kr/m²

Välkomna till Sjöblads Väg 29! Här finner ni en bostad som är optimal för er som värdesätter stora sällskapsytor för umgänge med familj och vänner. Lägenheten erbjuder ett socialt vardagsrum med möjlighet till stor soffa och tv-bänk, två rymliga sovrum samt badrum med dusch och en separat gäst-toalett. Bostadens kök är välplanerat med gott om förvaring och möjlighet till matplats upp till fyra personer. Inglasad balkong med utgång från både köket och det ena sovrummet. Bostadsrättsföreningen Ida har en välskött innergård med stora ytor för lek och avkoppling ute i det gröna. Vill du njuta av mer grönska, finner du i närheten en härlig park och för svalka Rosengårdsbadet inom promenadavstånd. Har du barn ligger bostaden nära både grundskola och förskola. City nås enkelt antingen via cykel eller genom de goda busskommunikationerna och närmsta busshållplats ligger ca 100 meter bort. Fri motorväg hela vägen till Danmark för den som pendlar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Kostergränd 5A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Kostergränd 5A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/5
4 170 kr/mån
47 872 kr/m²

Välkommen till lugna Kostergränd och bostadsrättsföreningen Barcelona. Här presenteras en genomgående tvårummare med sociala ytor, uteplats vid entrén och västbalkong från sovrummet. De 47 kvadratmeterna inleds med en yteffektiv hall innan de stora sällskapsytorna tar över i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Enhetlig ekparkett i 3-stav löper genom hela bostaden och väggarna är målade i ljusgrå ton. Köket från Marbodal är byggt längst med långsidan av rummet och här finns en naturlig matplats för ca 4-6 personer. Intill köket nås ett gediget badrum som innehåller allt vad man efterfrågar med moderna lösningar i form av stora ytor, snygg kakelsättning, tvättmöjligheter, arbetsbänk och förvaring i vägghängda skåp. Sovrummet med rymmer dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter i fem högskåpsgarderober samt utgång till balkong mot väst. I Brf Barcelona bor man i en stabil och trevlig förening med bra gemensamma utrymmen som övernattningsrum och innergård som känns som en riktig trädgård med gräsmatta och blomsterrabatter, soldäck med bord och stolar inspirerade av Barcelonas arkitektur. Parkering till uthyrning mot månadsavgift finns i eget garage under huset där föreningen även hyr ut några p-platser förmånligt per dygn. I Barcelona bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. Alldeles utanför dörren finns goda kommunikationer med femmans superbuss mot centrum – och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar. Har du inte en egen cykel kan du hyra en av Malmö by Bikes cyklar som kan plockas upp och lämnas av strax utanför huset och sedan på valfritt cykelställ i Malmö. Runt hörnet ligger även Varvsparken och Stapelbäddsparken, Malmös världsberömda skatepark vars former är inspirerade av Gaudís Barcelona. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Blåsebergavägen 21, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 175 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/5
3 196 kr/mån
39 831 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etta på entrévåningen med fransk balkong och härlig social yta mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för både matlagning och umgänge när vännerna kommer förbi. Dessutom får du smidig förvaring i skjutdörrsgarderob. Bostadsrätt med smart förvaring När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning i en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder samt ett praktiskt städskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Inredning i din nya bostadsrätt i Horisonten Originalsortimentet erbjuder bland annat: Trestavig ekparkett från Kährs Släta vita köksluckor från Marbodal Vitmålade väggar för att skapa en stilren helhet att inreda kring Miljöklassade vitvaror från Siemens Induktionshäll Helkaklade badrum Duschväggar i klarglas från INR Vit kommod och spegelskåp från INR

  • Nyproduktion
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 51