SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 2C, Södra Sofielund, Malmö kommun

Köpmansgatan 2C

Lägenhet
Södra Sofielund, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
995 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 031 kr/mån
20 947 kr/m²

På centralt läge ligger denna rymliga och genomgående bostad om två rum och kök. En hemtrevlig bostad med renoverat, helkaklat badrum och renoverat stilrent kök. Vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder och härifrån når vi franska balkongen i sydostläge. Genomgående ljusinsläpp med fönster in mot den grönskande gården samt ut mot den lugna återvändsgatan. Bo med närhet till bra kommunikation, Möllan, Jesusparken, det populära biblioteket Garaget och spännande dagligvaruhandel såsom Mathallen. Köpcentret Mobilia ligger också på direkt gångavstånd. Området har mycket att erbjuda och samtidigt som du kommer snabbt ut på motorvägen om du pendlar. En bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Svängedammsgatan 21, Kristineberg, Malmö kommun

Svängedammsgatan 21

Radhus
Kristineberg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
110 m²
5 rum
4 742 kr/mån
31 773 kr/m²

Välkommen till detta lugna och trivsamma gavelradhus i två plan, nybyggt av Götenehus år 2016-2017. Det är ett hem där vardagslyx och praktiska detaljer förenas till en perfekt plats för familjen. På framsidan av huset finns plats för två bilar, vilket gör det smidigt för hushållet. Den rymliga baksidan lockar bland annat med rymligt förråd där lådcykel får plats, grönskande gräsmatta och en solig stenlagd uteplats i västerläge, perfekt för avkopplande kvällar. Närhet till natur och kommunikationer gör detta hem ännu mer attraktivt. Med endast en 3-minuters promenad når du närmaste busshållplats, medan Oxie tågstation ligger bara 20-minuters promenad eller en kort 5-minuters cykeltur bort. Cykelvägen till Malmö centrum tar bara 30 minuter! För familjen finns gott om möjligheter till lek och rekreation. En minut bort ligger en park med lekplatser, hundrastgård och promenadstråk. Dessutom ger den lugna återvändsgatan en trygg miljö för barnen att leka på. Detta nybyggda hus är inte bara praktiskt, det är också hållbart. Med minimala underhålls- och värmekostnader samt en modern laddstation för elbilar och ett växthus för självodling, är det ett hem som tänker på både plånboken och miljön. Sammanfattningsvis är detta ett i princip underhållsfritt hem som bjuder in till en harmonisk livsstil. Det är den perfekta miljön för familjen att trivas och skapa minnen i. Välkomna till ert nya hem!

  • Energieffektiv
Spångatan 16F, Centrum/Triangeln, Malmö kommun

Spångatan 16F

Lägenhet
Centrum/Triangeln, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 995 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 634 kr/mån
45 657 kr/m²

På klockren city-adress ligger denna charmiga och mycket fint renoverade etagelägenhet med balkong mot innergården! Här råder en väldisponerad genomgående planlösning med sällskapsytor på bottenplan och det privata på övre plan. Trots sitt centrala läge infinner sig en tyst, lugn och grönskande atmosfär. De sociala ytorna på nedre plan består av ett smakfullt kök i vit inredning med gott om plats för hela familjen, ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och med utgång till bostadens härliga balkong. I den öppna hallen tar man sig sedan upp för den vitmålade trappan för att möta bostadens samtliga sovrum. Två badrum hör dessutom inte till det vanliga och här finner vi ett på vardera plan. Bo på ett av Malmös bästa cityläge och möt pulsen utanför dörren eller njut av lugnet på föreningens vackra innergård. Här finns allt man behöver enbart ett stenkast iväg, såsom Triangelns köpcenter, matbutiker, stadsteater, konserthus, caféer, gym, busskommunikationer samt citytunneln som snabbt tar dig till den "konglige byen".

  • Hiss
Mellquists gata 37, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Mellquists gata 37

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 900 000 kr
133 m²
6 rum
172 m² tomt

Varmt välkomna till ett av Öresundsbyns mycket attraktiva 2-planshus! Ett radhus i sten och betong med mycket hög materialstandard som verkligen imponerar på oss. Enstavsparkett, Marbodalkök med granit i bänkskiva, fönsterbänkar i marmor, energieffektiv frånluftsvärmepump från IVT med solpaneler, betongbjälklag mellan våningsplanen, Elitfönster med aluminiumförsedd utsida, maskinpark från Siemens med hög standard, infällda spotlights samt uteplats med vacker plattsättning och cykelställ på framsidan gör detta hus helt oslagbart i sin genre! Planlösningen är fenomenal med badrum, tvätt, matplats, kök med köksö samt vardagsrum på nedanplan. På ovanvåningen får man utrymme för fyra sovrum, allrum och badrum. Förråd på trädgårdsidan för god förvaring och laddbox för bilen skapar fina mervärden. Här bor ni i lugn, barnvänlig och trivsam miljö med kort promenad-/cykelavstånd till strandängar, hav, bra förskolor/skolor samt busslinjer. Extremt låg driftkostnad och ingen kommunal fastighetsavgift/fastighetsskatt i 15 år från nybyggnadsåret ger en mycket sund boendekostnad!

  • Energieffektiv
Balpressgatan 9A, Elinelund, Malmö kommun

Balpressgatan 9A

Radhus
Elinelund, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 795 000 kr
123 m²
5 rum
131 m² tomt

Radhus som är uppfört så sent som 2022. Här bor man verkligen billigt i ett modernt radhus i två plan, beläget i populära området Elinelund. Med friköpt tomt blir din boendekostnaden mycket lägre än för motsvarande bostadsrättsradhus. Här bor man med en driftkostnad om ca 2500 kr/mån. Öppen planlösning på bottenvåningen med rymligt kök som erbjuder gott om arbetsplats och förvaring. Här kan man duka upp matplatsen, som rymmer 4-6 personer. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare två stora glasade partier mot terrassen vilket ger ett härligt ljus åt hela bottenplan. Här erbjuds vidare stilrent badrum med egen tvätt-del fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen samt en groventré med förrådsutrymme. På övervåningen finns ett rymligt och allrum, perfekt för avkoppling och umgänge, vilket även kan göras om till sovrum om man behöver ett till. Här finns också tre stora sovrum varav det ena med gott om garderobsförvaring. Här finns också en rymlig klädkammare. På övervåningen finner man även ett helkaklat modernt badrum utrustat med badkar. Här finns verkligen gott om plats för hela familjen att trivas. Det här radhuset har ett fantastiskt läge som ger dig möjlighet att njuta av närheten till naturen samt närheten till Centrum i härliga Elinelund och nära till såväl Hyllie som Limhamns centrum. Här erbjuds utmärkta pendlingsmöjligheter där du snabbt tar dig till Malmö centrum, Lund eller Köpenhamn. Dessutom finns det fina promenadstråk nära bostaden där du kan njuta av frisk luft och vacker natur. Missa inte chansen att bosätta dig i detta fantastiska radhus på Elinelund där allt är i toppskick och fräscht samtidigt som boendekostnaden är väldigt låg! Välkommen att boka visning!

Havsnejlikegatan 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Havsnejlikegatan 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Havsnejlikegatan 5, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Havsnejlikegatan 5

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
6 595 000 kr
135 m²
6 rum

Välkommen till denna nyproducerade familjeidyll med solceller i natursköna Bunkeflostrand! Ett hem skapat för den moderna familjen som värdesätter hög bostadskomfort, väl genomtänkt planlösning, låga driftkostnader och ett minskat klimatavtryck. På entréplan finns generösa sociala ytor, perfekt för trevliga tillställningar med familj och vänner. Köket från Marbodal är smakfullt inrett och fullt utrustat, planlösningen tillåter dessutom matbord för gott och väl 6 personer. En trappa upp väntar en mer privat del av bostaden. Här finns rymliga sovrum samt goda förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Två helkaklade badrum, ett på övre plan med dusch samt ett på entréplan med tvättmöjligheter och badkar. Framsida med stor uppställningsplats samt trädgårdssida med omgärdande häck, gräsmatta för hopp och lek samt förrådsbyggnad. Exteriört finns det massvis av möjligheter för trädgårdsentusiasten. Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem för familjen med otrolig närhet till vacker natur, bra skolor, matbutik, kommunikationer och service. Att leva här, i detta nybyggda radhus kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Brunandsvägen 6, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Brunandsvägen 6

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 975 000 kr
136 m²
4 rum
320 m² tomt

Varmt välkomna till denna 2-planspärla på sjösidan med inbjudande trädgård i västerläge i direkt anslutning till stort grönområde! Oemotståndligt familjehus med optimal planlösning, vilket idag ger stora sociala ytor på entréplan (kan bli ytterligare ett sovrum) tillsammans med stilsäkert kök från Ballingslöv, nyrenoverat badrum i vacker design samt praktiskt grovkök. På ovanplan finner man den privata avdelningen med tre generösa sovrum, funktionell klädkammare samt ett läckert badrum. Trädgården lockar med förförande spabad och trädäck i soligt söder- och västerläge. Lägg därtill låga driftkostnader med modern frånluftsvärmepump, praktiskt förråd samt garage och uppställningsplats för ytterligare en bil och vi hoppas att ni har funnit ert nästa favoritboende! Här har man kort promenad-/cykelavstånd till havet, strandängarna, idrottsplatsen, Afrikaparken, fina förskolor och skolor, mataffär och busslinjer ( 4:an och 6:an).

Lektorsgatan 3A, Nydala, Malmö kommun

Lektorsgatan 3A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 550 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 307 kr/mån
20 261 kr/m²

Här har du chansen att äga en helt fantastisk lägenhet på fjärde våning! Den är inte bara hemtrevlig och optimalt planerad, den är också designad för att skapa det mest sociala och inbjudande hemmet möjligt. Med rymliga och öppna ytor har den här lägenheten allt du behöver för att trivas och njuta av varje dag. I detta trivsamma bostadsområde bor ni dessutom granne med Nydalaparken och på gångavstånd hittar ni torgsvimlet där närbutiker, gym och service finns. Området bjuder för övrigt på bra bussförbindelser in till city och med sin närhet till Inre Ringvägen är denna bostad optimal för pendlaren. Brf Nydala förvaltas av HSB och ett medlemskap i denna förening medför ett tryggt boende i en stabil förening med god ekonomi.

  • Hiss
Bomhögsgatan 112, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bomhögsgatan 112, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Bomhögsgatan 112, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Bomhögsgatan 112

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
7 695 000 kr
125 m²
4 rum
436 m² tomt

Välkommen till denna familjeidyll i natursköna Bunkeflostrand! Här presenteras den oerhört populära 1-plansvillan, Viken, byggd av SKANSKA så sent som 2022 och där ni blir de första att bo! Ett hem skapat för den moderna familjen som värdesätter hög bostadskomfort, väl genomtänkt planlösning, låga driftkostnader och ett minskat klimatavtryck. Ni möts av en rymlig entré som öppnas upp mot generösa sociala ytor, perfekt för trevliga tillställningar med familj och vänner. Köket från Marbodal är smakfullt inrett och fullt utrustat, planlösningen tillåter dessutom matbord för gott och väl 6 personer. De generösa fönsterpartierna och ryggåstaket öppet upp i nock med en takhöjd på hela 3,7m ger en fantastisk rymd. Balkongdörren direkt ut till den stenlagda terrassen som vetter ut mot de fria ängarna är en detalj ni kommer att njuta av under alla årstider. Längre in i huset väntar en mer privat del av bostaden. Här finns rymliga sovrum i ljusa kulörer med förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Två helkaklade badrum, ett med dusch samt ett med badkar. Separat tvättstuga med egen ingång och gott om plats gör de vardagliga bestyren så mycket trivsammare och enklare. Stenlagd framsida med förrådsdel samt baksida med stenlagd uteplats, grön gräsmatta, omgärdande häck och en fantastisk utsikt mot det öppna fältet i öster och söder. Exteriört finns det massvis av möjligheter för trädgårdsentusiasten. Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem för familjen med otrolig närhet till vacker natur, bra skolor, matbutik, kommunikationer och service. Att leva här, i denna nybyggda villa kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet! Välkommen Hem!

  • Premium
Glasblåsaregatan 1A, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30

Glasblåsaregatan 1A

Radhus
Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
7 395 000 kr
137 m²
5 rum
177 m² tomt

Vi har nöjet att presentera ett av de mycket populära svanenmärkta radhusen i Limhamns sjöstad i två plan från 2016. Den välskötta bostaden ligger på en gavel med en insynskyddad tomt inne på det barnvänliga området med en solig trädgård mot väst. Omgivningarna bjuder på det bästa av Malmö och du har promenad avstånd till till kajkanten, badbryggor, Ribersborgstranden, Hylliekrokens golfbana samt Limhamns utbud av affärer och restauranger! Den moderna designen inkluderar en öppen planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum på bottenvåningen, samt tre fina sovrum och ett allrum på övervåningen. Med två badrum av hög standard, en trädgård med spabad och parkeringsplats för två bilar är detta det perfekta familjehemmet! Dessutom har huset ett smart energisystem med FTX (till-och frånluftsventilation med återvinning) och fjärrvärme som ger låga driftkostnader. Detta är ett ypperligt tillfälle att förvärva ett hus på bästa läge med närhet till det bästa. Du har goda kommunikationer som tar dig in till Malmös citypuls, närhet till Emporia och Hyllie station. Välkommen hem!

  • Plus
Vintrievägen 56B, Vintrie, Malmö kommun

Vintrievägen 56B

Lägenhet
Vintrie, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 895 000 kr
129 + 3,5 m²
5 rum
vån 1/2
6 707 kr/mån
37 946 kr/m²

Välkommen till ett brf-radhus i familjevänliga Vintrie med lagom avstånd till Hyllievång med Emporia och Hyllie station. En bostad i två plan med optimal planlösning som ger ljusa luftiga rum med flexibel möblering. Härligt rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier ner till golvet som ger fint ljusinsläpp och dubbeldörrar ut till trädäcket i skönt sydväst läge. Hall med garderober och förråd under trappan samt helkaklat badrum med dusch och tvättpelare finns också på nedre plan. En trappa upp finner vi ett stort allrum, tre sovrum i bra storlek och helkaklat badrum med badkar. Hela bostaden är stilrent inredd 3-stavs ekparkett och vita släta väggar och kök från Ballingslöv med vita köksluckor, vitt kakel och svart bänkskiva i kompositsten och rostfria vitvaror från Electrolux. Ett hem att trivas i!

  • Uteplats
Kalkstensvägen 12, Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun

Kalkstensvägen 12

Lägenhet
Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 995 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 3/4
1 554 kr/mån
36 673 kr/m²

Ljus tvårummare på våning 3 med en stor inglasad balkong i utmärkt sydostligt läge! Ett bekvämt boende med stora sällskapsytor mellan kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett strålande ljusinsläpp ifrån flertalet fönster. Stilrent helkaklad badrumsmiljö med duschhörna och egna tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Tillgång till ett rymligt sovrum med fönster i samma sydostliga läge. Lägenheten bjuder även på utmärkt förvaring i hallen med flertalet garderober! En ljus och fräsch bostad nyproducerad 2016!

  • Balkong
  • Hiss
Blekingsborgsgatan 3C, null, Malmö kommun

Blekingsborgsgatan 3C

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
595 000 kr
19,5 m²
1 rum
vån 1
1 776 kr/mån
30 513 kr/m²

Fin etta på trevliga Blekingsborg med badrum renoverat av föreningen i samband med stambyte. Det perfekta boendet för dig som söker en otroligt låg boendekostnad, inglasad balkong med fin utsikt och vill bo mitt i Malmö! Centralstationen och Högskolan bara 15 min bort med bussen. Promenadavstånd till Pildammsparken, stadionområdet samt shoppingcentret Mobila endast ett stenkast bort. Föreningens lån uppgår till under 4500 kr/m², mycket bra! Välkommen hem.

Rosentorpsvägen 56, Oxie kyrkby, Malmö kommun

Rosentorpsvägen 56

Villa
Oxie kyrkby, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
6 595 000 kr
136 m²
5 rum
719 m² tomt

Detta imponerande stenhus, uppfört 2018 är en pärla av modern arkitektur och energieffektivitet. Med betyget B enligt energideklarationen är det en investering i ett hem med låga driftkostnader och minimal påverkan på miljön. Exteriört är huset inbäddat i en underbar trädgårdsmiljö med fruktträd och grön gräsmatta och välkomnar dig med stenlagda uppfarter som ger plats åt upp till fyra bilar samt ett garage för ytterligare en, perfekt för familj och gäster. De stenlagda uteplatserna och det stora trädäcket erbjuder möjligheter för utomhusmiddagar och avkoppling. Trädäcket nås från vardagsrummet genom ett stort skjutglasparti från exklusiva Hajom. Partiet ger fin utsikt ut över den omgivande naturen och den populära pulkabacken, "Granabacken" vilket gör vintertiden till en fest för både barn och vuxna. Interiört utstrålar huset en känsla av väl genomtänkt design och omsorg för detaljer. Materialvalen och utförandet är av högsta kvalitet. Vattenburen golvvärme sträcker sig genom hela huset och den drivs av en modern frånluftsvärmepump med återvinning. Detta ger en behaglig och energieffektiv uppvärmning året runt. Husets öppna planlösningar skapar en känsla av rymd och samhörighet i hela hemmet men framförallt i vardagsrummet och köket. Det stora skjutbara glaspartiet ger en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusliv och detta i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör huset både ljust och välkomnande. Köket är utrustat med toppmoderna apparater, elegant design samt en ö-del som gör matlagningen till en nöje. Övriga bekvämligheter inkluderar rymliga sovrum, stilfulla badrum och ett elegant kontor. Sovrum 3 erbjuder dessutom stora förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt helkaklat badrum en suite! Det här är inte bara ett hus, det är en välbyggd villa som harmonierar med omgivningen och tar hand om både dina komfort- och energieffektivitetsbehov. Om du letar efter ett hem som går utöver det vanliga med sin perfektion i utförandet och sin moderna samt miljövänliga teknologi är detta huset för dig.

  • Energieffektiv
Törringevägen 3, null, Malmö kommun

Törringevägen 3

Villa
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 795 000 kr
130 + 157 m²
5 rum
938 m² tomt

Stor familjevilla med totalyta om 287m² fördelat över 130m² på entréplan och 130m² källarplan samt garage som kan nås inifrån bostaden om ca 27m². Villan har tre bra sovrum, helkaklat badrum i moderna nyanser, nytt modernt kök med köksö och matplats. Det stora vardagsrummet har stora fönsterpartier ut mot den trevliga trädgården. Källaren inrymmer ett mindre kök, duschrum/pannrum, wc, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Stort garage med ingång till källaren. Trädgården ligger i skönt söderläge med trädäck, stensatt uteplats, gräsmatta, växthus och med gott om utrymme för barnens lek. För den som söker uthyrningsmöjligheter/hyresgäster anses detta vara ett ypperligt hus! 938m² friköpt tomt.

  • Uteplats
Ängeltoftagatan 46, Djupadal, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:15

Ängeltoftagatan 46

Radhus
Djupadal, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 975 000 kr
125 + 77 m²
4 rum
230 m² tomt

På mycket lugnt och trivsamt läge med Djupadalsparken som närmaste granne kan vi nu erbjuda er detta riktigt gedigna, moderna och välskötta 2-planshus med inredd källare. Trädgård i soligt sydvästläge med trädäck, pergola och sköna trätrappor för att njuta av kvällsmåltiden eller eftermiddagsfikan med nära och kära. Smart och effektivt planerat radhus med stora sociala ytor på entréplan tillsammans med inbjudande kök och matplats. Tre bra sovrum och fräscht badrum på ovanplan samt inredd källare med bl.a. generöst hobbyrum, helkaklat badrum och stor tvättavdelning gör detta till ett helt oslagbart boende för barnfamiljen. Att bo med familjen i ett bekymmersfritt hus nära stora gröna ytor, fina förskolor och Djupadalsskolan ger mycket fina mervärden. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sundsgatan 17, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 18:15

Sundsgatan 17

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
8 200 000 kr
153 m²
7 rum
794 m² tomt

Helt insynsskyddad vacker enplansvilla med valmat tak på områdets barnvänligaste återvändsgata som totalrenoverades 2023. Förutom helt fantastiska diftskostnader finns spännande och unika sällskapsytor på över 60 kvm med lika inkluderande och fina trivsel-zoner som i trädgården. En trädgård som vetter åt söder och väster där pergola och öppet uterum skyddar mot väder och vind. 4 bra sovrum, fina helkaklade badrum och splitternytt grafitgrått kök med stor kökksö och sällskapligt barhäng. Bunkeflostrand är kanske Malmös mest efterfrågade villaområde beroende på närheten till havet, massor av ideella verksamheter, bra skolor och förskolor samt endast ett fåtal minuter till Öresundsbron. Här finns synnerligen bra bussförbindelser till centrala Malmö och Hyllie med Arenan och Emporia samt tågen till Köpenhamn och Lund.

  • Plus
Högestadsgatan 36, Rosenvång, Malmö kommun

Högestadsgatan 36

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
7 995 000 kr
189 + 3 m²
6 rum
992 m² tomt

Rymlig familjevilla med stor hörntomt på Rosenvång! Välskött och lummig trädgård välkomnar oss på Högestadsgatan 36 där det nu är dags för en ny familj att flytta in efter 55 år med samma ägare. Gedigen 1,5 plans villa med många original detaljer, stora sociala ytor och fyra sovrum.Hallen är möblerbar och rymlig, har gott om plats för ytterkläder och vacker ek-trappa upp till övre plan. Vardagsrummets tidstypiska glasdörrar bjuder in till ett ljust och generöst rum med vackra fönster mot trädgården och utgång så man når den stenlagda uteplatsen i en lugn vrå av trädgården och med söderläge. Stort kök med matplats för 6-8 personer och stilren köksinredning i ek och blommönstrad kakel i dovt blå-grön nyans från 60-talet. Nedre plan har två sovrum, varav ett är stort föräldrasovrum med garderober, ett badrum med badkar och grovkök med egen ytterdörr mot trädgården och baksidan av garaget. På övre plan når vi ett stort allrum med takfönster som ger ett fint och ljust rum. På båda sidor om allrummet finns två sovrum i bra storlek där det finns klädkammare i varje och ett med söderbalkong.

  • Balkong
  • Uteplats
Julebäcksgränd 8, null, Malmö kommun

Julebäcksgränd 8

Radhus
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 995 000 kr
140 m²
4 rum
474 m² tomt

Den öppna planlösningen möter oss redan i hallen och ger bostaden extra rymd och fint ljusinsläpp. Köket med sin stora köksö som en naturlig samlingspunkt går i svart och rostfritt. Vardagsrummet är i bra storlek och har plats till både matbord och större soffgrupp och de stora fönsterpartierna mot atriumgården ger fint ljus och härlig vy över poolen. Rummet har öppnats upp för extra ytor men kan göras om till 1-2 sovrum som det var i original planlösningen. I en mer privat del av huset finns ett helkaklat badrum i sobert svart med dusch, tre sovrum varav ett nås via förrådet. Huset ligger på en gaveltomt och har gräsmatta, fruktträd och plats för odlingslådor på framsidan och sidan av huset. Djupadal är ett populärt område med nära till bra skolor och goda kommunikationer där man når Inre- och Yttre ringvägen, Öresundsbron och Hyllie tågstation på några minuter. Perfekt för pendlaren!

Annebergsgatan 3B, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Annebergsgatan 3B

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 075 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 277 kr/mån
25 460 kr/m²

Välkommen till denna genomgående trearummare i originalskick belägen på det populära området Borgmästaregården, med närhet till Pildammsparken och city. Bostaden är mycket välvårdad med många fina originaldetaljer i intakt. Planlösningen bjuder på två sovrum, ett stort vardagsrum och ett rymligt kök med goda arbetsytor och plats för ett stort matbord. Dessutom når man den inglasade balkongen från båda sovrummen. Balkongen mot söder ger ett stort extra värde och fungerar som ett extra rum. Borgmästaregården är ett populärt område och den gröna gården och närheten till skolor, gör detta till ett barnvänligt område. Föreningen är en välskött, välkänd gammal förening med synnerligen god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen övernattningslägenhet, fritidslokal, gym, tvättstuga och soprum. Området ligger strategiskt mycket bra med närhet till matbutiker, Mobilias köpcentrum, stadion och city! Välkommen hem! Lägenheten säljs med FRISKRIVNINGSKLAUSUL.

  • Balkong
Guldbaggegatan 28, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Guldbaggegatan 28

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
6 895 000 kr
155 m²
6 rum
500 m² tomt

Varmt välkomna hem till detta optimala familjeboende i 1 1/2-plan som har varit Skanskas storsäljande hus under många år! Här möts man av modern design med materialval av hög kvalitet såsom exempelvis de vackra, Junckers skeppsgolven i hela huset. Planlösningen är ypperlig med entréplan som inbjuder med sovrum, badrum, grovkök samt vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. På ovanplan lockas man av allrum, generös klädkammare, badrum med både dusch och badkar samt tre rymliga sovrum som alla har skjutdörrsgarderober. Trädgården i väster är helt ljuvlig med exempelvis rosor, vindruvor, päron, äpplen, hallon och björnbär samt ett skyddat trädäck för lata dagar i solen. Även på baksidan finns ett trädäck, där man njuter av morgonfrukosten och utsikten mot parkområde. Frånluftvärmepump för sund driftkostnad samt carport och uppställningsplats för ca 4 bilar ger ytterligare fina mervärden. Här bor man i lugna och rogivande omgivningar med kort promenad-/cykelavstånd till bra förskolor och skolor, havet och strandängar samt till 4:an och 6:ans busslinjer.

Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:45
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/8
5 134 kr/mån
52 164 kr/m²

Kontakta mäklaren för visningstider. Med slottet runt knuten ligger Malmös nyaste kronjuvel - Brf Kanalpromenaden på Citadellskajen. Här flyttar du in i en helt ny bostad med hög standard och gårdsvänd balkong. Här lockar ett välplanerat boende utöver det vanliga med genomgående eleganta materialval, ackompanjerat av ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Bostaden präglas av en elegant och enhetlig interiör med genomgående ekparkett och genomtänkta färgval, som tillsammans skapar ett hem att verkligen trivas i. Öppna och sociala ytor där matplats och vardagsrum möts - härifrån nås också bostadens balkong om ca 8 kvm med förmiddagssol. Vidare hittar vi ett rofyllt sovrum, stort badrum med dusch samt egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. I närheten av Citadellskajen finns attraktioner som Malmö Live, fiskehamnarna och saluhallen. Stranden på Ribersborg ligger bara några minuters promenad bort. Dessutom har vi bekväm närhet till alla fördelar som Malmö City har att erbjuda, samtidigt som de förtjusande badplatserna i Västra Hamnen enkelt nås genom en kort promenad. För pendlaren eller resenären som vill till kontinenten finns Malmö C med tåg- och bussförbindelser på gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trelleborgsgatan 18, Nobeltorget, Malmö kommun

Trelleborgsgatan 18

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 250 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 194 kr/mån
29 762 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 1,5-rumslägenhet. Här finner du en attraktiv 1930-talscharm med imponerande takhöjd, djupa nischer och stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusflöde. Köket är välutrustat med generösa förvaringslösningar och en bred arbetsyta. Det rymliga vardagsrummet är idealiskt för trevliga träffar och ett aktivt socialt liv. Om du föredrar ett avskilt sovrum finns möjligheten att omvandla köket till ett sovrum med utsikt mot gården. Boendet är beläget på en tyst sidogata inom eftertraktade Brf Osbygården som erbjuder låg belåning och ett fördelaktigt läge nära Nobeltorget, intill Folkets Park och staden, tillgängligt via en kort cykeltur. Detta är den idealiska bostaden för dig som söker ett centralt boende med höga standarder på komfort och design. Välkomna dig på visning!

Flugsnapparevägen 8, null, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Flugsnapparevägen 8

Villa
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 435 000 kr
155 m²
5 rum
352 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Fernissagatan 6, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Fernissagatan 6, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 6, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 6

Lägenhet
Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/4
4 820 kr/mån
38 731 kr/m²

Endast ett stenkast från den glittrande Öresund kan vi nu presentera en välplanerad trerummare där varje kvadratmeter är planerad med fingertoppskänsla. På tredje våningen möts ni av klassisk skandinavisk design med stilfulla toner och kulörer. Spatiösa sociala sällskapsytor där sovrummen ligger i en egen del av bostaden. Den genomgående planlösningen bidrar till ett härligt ljusinsläpp tillsammans med den generösa takhöjden. Lägg därtill på en stor inglasad balkong som förlänger bostaden under det varmare sommarhalvåret. I bekvämlighetens namn har ni hiss från markplan, tvättmöjligheter i lägenheten, ett kök som är utrustat för att förenkla er vardag samt gott om förvaring. Utöver detta bor ni i en stabil och engagerad förening som både har en gemensam stor takterrass samt övernattningslägenhet när era gäster är på besök. Området Limhamn Sjöstad erbjuder er allt ifrån närbutiker som Ica, restauranger och fik men även skolor och förskolor. Detta endast med en kort promenad från er bostad. Vill ni i sommar ta ett dopp har ni stranden ett stenkast från er såväl som en cykeltur tar er in till Malmös Citypuls! För att tillägga så kommer gatorna runt omkring inom kort att börja finas till. Varmt välkomna på en exklusiv visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 91