Mäklare Evelina Linder

Evelina Linder

Om mig

Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke. Med ett helhjärtat engagemang och driv, har jag som mål att alltid överträffa mina kunders förväntningar och ge dig som säljare bäst betalt. För mig står er trygghet och tillit högst och när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål, därför arbetar jag med dig tills du är 100% nöjd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hindstorpsvägen 102-6, Svedala, Svedala kommun

Hindstorpsvägen 102-6

Villa
Svedala, Svedala kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
9 995 000 kr
187 + 54 m²
6 rum
1 062 m² tomt

Ni kommer säkert att häpna över denna eleganta futuristiska 1 1/2- plans stenvilla om 187 kvm på naturskön hörntomt med pool i populära Svedala. Vägen upp till Hindstorpsvägen kantas av ett vackert kuperat landskap så typiskt för den skånska faunan. Villan är lika sofistikerat och stilfull som den är praktiskt, välplanerad och industriell. Känslan är i det närmaste pompös och tankarna för oss tillbaka till ett medeltida spannmålsmagasin hos en skånsk storbonde. Rejäla och generösa sällskapsytor ger gott om plats för såväl familjeliv som återkommande festligheter och gillen. Påkostade materialval är ett genomgående tema och förstärker husets gedigna karaktär och exklusiva byggteknik. Stora spröjsade svarta fönster löper från golv till fullhöjd och samsas om ljusinsläpp med flera fönster i ryggåstaket. Så läckert! Vackra trägolv i vaxad ek flyter genom kök och sällskapsytor, men även i hall och sovrum. Köket, som går i grön-gråa linjen, ligger ostört bakom allrummet i direkt anslutning till den givna matplatsen. I köket finns bra med avställningsytor genom stor utbredd köksö framför skåpspanel med integrerad ugn och mikro. Exteriört har hörntomten flera fina trivselzoner och trädäcket är enormt med sin fina poolanläggning integrerad. Somrarna är dock extra magiska - då står dörrarna till trädgården öppna och livet flyttar ut. Här njuter ni i solen på det insynsskyddade trädäcket som blir er egen privata oas medan barnen roar sig med poolbad och fotbollsspel.

Västra Ryttmästaregatan 17A, Slottsstaden, Malmö kommun

Västra Ryttmästaregatan 17A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
3 739 kr/mån
38 984 kr/m²

På alltid lika attraktiva Västra Ryttmästaregatan välkomnar vi er till denna stilrena bostad. Här bor vi på en lugn bakgata med restauranger och caféer runt hörnet. 64 väldisponerade kvadratmeter, där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det eleganta och moderna köket. Vidare möts vi av handlagd originalparkett, ljuvligt brädgolv och stora fönster som visuellt tar tomtens lövverk in i huset. Slottsstaden är populärt tack vare den korta sträckan till såväl glimrande strand som in till city om mer puls önskas, dessutom ligger allt man behöver i form av matbutiker och service bara ett stenkast bort. Ett hem att trivas i helt enkelt. Hjärtligt välkomna på visning!

Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Carl Söderbergs allé 1

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 845 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
4 748 kr/mån
34 811 kr/m²

Nu ges ypperlig möjlighet att förvärva denna ljusa och välplanerade gaveltvåa med balkong i sydvästläge! Invändigt präglas bostaden av enhetlig interiör samt ljuset som flödar in genom fönster i två väderstreck. Vi följer det för bostaden genomgående parkettgolvet till samlingspunkten - vardagsrummet. Härifrån nås den rymliga balkongen i sydvästläge, där vi kan få koppla av och avsluta en härlig sommardag framför de klorofyllstinna lövkronorna och milsvida utsikten över takåsar. Den utmärkta planlösningen erbjuder en social bostad där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det eleganta och moderna köket som smälter in fint i hemmet. Säljaren gjorde även en del tillval, en sammanställning av dessa finner du under dokument. En bostad utöver det vanliga! Sege Park är ett nytt unikt och hållbart område som växer fram i Malmö där du bor i en redan grönskande parkmiljö, omgiven av kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Här utvecklar Malmö stadens mest hållbara område och framtidens mest moderna boendelösningar med allt från öppen dagvattenhantering, lokala energikällor, smart elnät och självförsörjande gatu- belysning tillsammans med återbrukstation, växthus och cykelpool. Knytkalaset har självklart solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen för att vardagen ska vara lättare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lilla Varvsgatan 19 A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 19 A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/10
3 077 kr/mån
41 078 kr/m²

På perfekt läge med närhet till hav och ett stenkast till allt från parker och restauranger finner vi denna välplanerade och ljusa tvårummare! Vi välkomnas av en ljus och luftig bostad med stilren parkett som flyter genom samtliga rum och en bostad som är lika sofistikerad och stilfull som den är praktisk och välplanerad. Förutom morgonrocks-avstånd till havet, får den som flyttar in här njuta av en bostad med semi-öppen planlösning där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det stilrena och moderna köket, trivsam atmosfär och en alltigenom ljus tillvaro. Här saknas inget! Njut av en promenad längs havet eller besök något av kvarterets populära caféer och restauranger. Vill du ge dig ut på längre utflykter är kommunikationerna goda till både Centralen och innerstan med allt vad staden har att erbjuda. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, systembolag och Ica Maxi vid Masttorget, endast ett stenkast från lägenheten. Somrarna bjuder på en trivsam badmiljö vid Bo01-bryggan och Scaniabadet. Ta även del av volleybollplaner, beachclub, glasscaféer och njut av den härliga sommarmiljön som området präglas av.

  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 595 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/6
4 197 kr/mån
51 900 kr/m²

På perfekt läge med närhet till hav och ett stenkast till allt från parker och restauranger finner vi denna välplanerade och nyproducerade tvårummare! På femte våning välkomnas vi av en ljus och luftig bostad med stilren vitlaserad ekparkett som flyter genom samtliga rum. Förutom en spatiös balkong i österläge får den som flyttar in här njuta av en bostad med öppen planlösning där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det stilrena och moderna köket, trivsam atmosfär och en alltigenom ljus tillvaro. Här saknas inget! Medlemmarna i Brf Jogga har tillgång till en övernattningslägenhet och en grönskande innergård att umgås på. Ett stenkast bort ligger den gröna Varvsparken, och man kan knappt få en enklare vardag med tanke på allt som erbjuds i närområdet. Här bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. På nära avstånd finns goda kommunikationer, och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar in mot stan som blir ännu bättre från sommaren 2024, då cykelbroarna över Varvsstadens bassäng kommer att vara redo att användas. Bostaden kommer att vara färdigbyggd och redo att tillträdas från och med 16 april 2024. Innan dess kan inga visningar i bostaden erbjudas, men ansvarig mäklare tar gärna emot på kontoret eller finns tillgänglig för ett informationssamtal över telefon.

  • Balkong
  • Hiss
Astervägen 40, Burlövs Egnahem, Burlövs kommun

Astervägen 40

Tomt
Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 595 000 kr
810 m² tomt

Här finns nu möjligheten att förverkliga din husdröm om ett arkitektritat 1,5-plans hus. I samarbete med Nordiska Villor uppförs ett nyckelfärdigt hus med smart och genomtänkt planlösning och låga driftskostnader. Villa Tygelsjö är ett hus med fantastiskt ljusinsläpp! På nedre plan välkomnas du in i en avlång hall. Hallen leder sedan in i öppen planlösning med otroligt ljus från de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Här inne har ni kombinerat kök, matplats och vardagsrum - allt för att den sociala ytan ska bli så trevlig som möjligt. På nedre plan har ni även ett master bedroom med en egen walk-in-closet, Ni har även toalett och ett tvättrum på andra sidan av huset. Går ni sedan till övre plan kommer ni upp till ett allrum. Här uppe avgränsas utsikten till nedre plan med ett stilrent glasräcke. På vardera sida av allrummet har ni två rymliga sovrum. Ni har även ett badrum på övre plan. Villa Tygelsjö är det perfekta huset när det kommer till både exteriör och interiör. Huset står på en betongplatta med vattenburen golvvärme och uppförs i lättbetong. Givetvis 3-glasfönster. Hög standard med bland annat kök från Ballingslöv, golv från Kährs, och vitvaror från Bosch/Siemens. Tillval efter tycke! I priset ingår förutom tomten, även samtliga ritningar/dokumentation för att få bygglov/startbesked, markarbete för byggnation, nyckelfärdigt hus och utfärdande av slutbevis. I samarbete med Nordiska Villor uppförs ett nyckelfärdigt hus för 6 095 000kr. Byggherrekostnader samt anslutningsavgifter tillkommer.

Visar alla 6