Mäklarhuset Kungsbacka

Mäklarhuset Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsbacken 4, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Skogsbacken 4, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Skogsbacken 4, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Skogsbacken 4

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Kungsbacka
4 750 000 kr
110 m²
4 rum
1 128 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som i dagsläget disponeras som två separata bostäder men som enkelt kan slås ihop till en bostad om du önskar det. Huset erbjuder både utrymme och flexibilitet för en familj som vill njuta av den underbara omgivningen. Med närhet till både natur och bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för dig. Du bor några minuters bilfärd från salta bad. Tar du cykel når du stranden på ca 15 minuter. En omfattande renovering gjordes av huset gjordes 2014. Allt från fasad och in har bytts ut, det vill säga isolering, ytskikt, material, elinsallation, ventilation och avlopp. På entréplanet välkomnas du av ett rymligt kök med en matplats framför fönstret där familj och vänner kan samlas för härliga middagar. Här finns även ett badrum med toalett och badkar, samt en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin. Det stora och luftiga vardagsrummet erbjuder en avkopplande atmosfär och har en vacker kamin som skapar en mysig och varm känsla. En del av vardagsrummet har blivit omvandlat till ett sovrum, vilket ger extra utrymme och flexibilitet. Intill vardagsrummet finner du en fantastiskt härlig loungedel som fungerar som en vinterträdgård med stora fönster och skjutdörrspartier som bjuder in naturens skönhet året runt. Härifrån har du utgång till altanen och gräsmattan. Här kan du njuta av lugna stunder och vacker utsikt över trädgården. Från vardagsrummet har du även direkt utgång till en härlig altan och den välskötta trädgården. Övre plan i huset hyrs för närvarande ut och nås genom en separat ingång via en trappa upp till en balkong. Här finns ett vardagsrum, ett sovrum och ett kök. Det finns också ett badrum med toalett, badkar och tvättmaskin. Denna lägenhet ger dig möjlighet att använda utrymmet för en extra inkomstkälla eller som en separat bostad för familjemedlemmar eller gäster. Önskar du nyttja hela huset som en bostad kan du sätta in en trappa från entréplanets vardagsrum. Det är också möjligt att göra om planlösningen och skapa fler sovrum på övre plan vid behov. Trädgården är verkligen något extra och erbjuder gott om plats för odling och lek. Här finner du en vacker damm med ett avkopplande vattenfall, ett växthus för att odla dina egna grönsaker eller blommor samt många vackra buskar och träd som skapar en fridfull och färgstark miljö. Huset har också en carport och en rymlig källare som erbjuder gott om plats för förvaring av verktyg, utrustning och andra tillhörigheter. På tomten finns även ett isolerat gästhus som passar perfekt för gäster eller som ett extra utrymme för tonåringen eller som ett hemmakontor. Genom att hyra ut övre plan har säljaren i dagsläget extra hyresintäkter. (Under rubriken övrigt finns en länk till Skatteverket där du kan läsa mer om hyresintäkter för privatbostad.) Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet att boka in dig på visning!

  • Premium
Jägmästarevägen 6, Hede, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Jägmästarevägen 6, Hede, Kungsbacka kommun, bild 2
Jägmästarevägen 6, Hede, Kungsbacka kommun, bild 3

Jägmästarevägen 6

Radhus
Hede, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Kungsbacka
5 295 000 kr
163 m²
7 rum
384 m² tomt

I barnvänliga Hede ligger detta trevliga kedjehus i 1,5 plan som byggts ut för att skapa större sociala ytor. I huset finns fem sovrum vilket ger plats åt en stor familj eller dig som önskar extra gästrum eller hemmakontor. Du bor nära skola, förskola och pendelstation vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt ta dig in till centrala Göteborg. Välkommen in i hallen där du genast känner dig som hemma med plats att hänga av dig i garderober. Det finns även en mindre klädkammare för extra förvaring. Om du har behov av en gästtoalett i hallen är denna klädkammare förbered för att installera handfat och toalett. På entréplan finns tre sovrum och angränsande till sovrummen finns en stor klädkammare. Köket är ljust och mycket smakfullt med vita luckor och ett vitt kakel ovanför arbetsbänken. Matplatsen vid fönstret rymmer ett stort matbord för familj och vänner. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med utgång till det inglasade uterummet som är en perfekt plats att njuta av ljumma sommarkvällar eller koppla av med en kopp kaffe på morgonen. Det finns ett smakfullt badrum med dusch, toalett och handfat och angränsande en stor tvättstuga med gott om plats att hänga tvätt och goda förvaringsmöjligheter. På övre plan finns ett allrum och ytterligare två sovrum. Här finns bostadens andra badrum med badkar, handfat och toalett. Det finns även en klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Utanför huset vid entrén finns en stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Vid entrén finns en trevlig yta för utemöbler där du kan njuta av eftermiddagssolen. På baksidan av huset har familjen skapat en underbar trädgårdsoas. Här finns uterummet med plats för matbord, perfekt under regniga dagar. En mycket stor träaltan löper utmed huset och garaget och här erbjuds möjlighet att sitta i solen både på förmiddagen och kvällen. Trädgården ramas in av en grön häck och det finns flera planteringar i pallkragar. Man har lagt singel på marken vilket bidrar till den prydliga känslan och den lättskötta utemiljön. Här vill man umgås med familj och vänner eller bara lägga sig en stund i hängmattan. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Klåvavägen 72, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Klåvavägen 72, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Klåvavägen 72, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Klåvavägen 72

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Mäklarhuset Kungsbacka
3 395 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/7
4 636 kr/mån
50 672 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2:a i Nya Hovås. Med en generös takhöjd på 2,5 meter i hela lägenheten och hela 3,4 meter i den magnifika orangeri/loungedelen skapas en oemotståndlig känsla av rymd och ljus. De stora fönsterpartierna i orangeri/loungedelen släpper in fantastiskt ljus och ger dig möjlighet att skapa din egen gröna oas med växter och personlig touch. Planlösningen är genomtänkt och inbjudande, med en välkomnande hall där du möts av vacker ekparkett som löper genom hela bostaden. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och matbord där du kan njuta av goda middagar med nära och kära. Köket från Marbodal har ljusa luckor och ovanför den mörka arbetsbänken sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med kyl och frys, spis, induktionshäll, fläkt, ugn med pyrolysfunktion, micro och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens 2019 (micro och spisen från Bosch 2019). Vardagsrummet sträcker sig i etage, och en trappa ner har du en mysig loungedel/orangeri med bekväma fåtöljer och gröna växter. Sovrummet, som vetter mot gården, erbjuder en lugn och rofylld plats där du kan sova gott i en rymlig dubbelsäng och förvara dina ägodelar i praktiska skjutdörrsgarderober. Utanför sovrummet väntar en härlig uteplats med trädäck, omgärdad av plank och gröna växter – en perfekt plats för umgänge med vänner, odling och grillkvällar. Genom att addera en pergola med justerbart tak har man skapat ett extra rum där du kan njuta av både soliga dagar och stjärnklara nätter. Det finns bygglov för inglasning av altanen. Badrummet är mycket smakfullt med grå klinkers och vitt kakel. Här finns dusch och handfat med kommod som har spegel ovanför med infälld belysning. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (Siemens 2019) samt en bra bänk att vika tvätt på med skåp ovanför. I badrummet finns även handdukstork samt spotlights i taket. Denna pärla i Nya Hovås erbjuder inte bara en underbar bostad, utan även närhet till allt du kan önska dig. Med salta bad, vacker natur, restauranger, caféer, butiker och mataffärer i området har du allt du behöver inom räckhåll. Med bil eller buss tar du dig enkelt både till centrala Göteborg och söderut till Kungsbacka. Buss X2 avgår var 10:e minut och tar dig på endast 20 minuter till Linnéplatsen, och i rusningstrafik går buss 282 till Vasaplatsen via Sahlgrenska. Tveka inte att boka in dig på visning och upptäcka allt detta fantastiska boende har att erbjuda. Här väntar en drömlägenhet som bara måste ses för att upplevas!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3