Norban

Norban

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fågelbacksgatan 6H, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 12:45
Fågelbacksgatan 6H, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Fågelbacksgatan 6H, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Fågelbacksgatan 6H

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Norban
3 595 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3
5 475 kr/mån
39 944 kr/m²

Denna genomgående 3:a, belägen på attraktiv adress i hjärtat av Malmö, har ett utmärkt läge med stadens pulserande liv, parker och havet inom bekvämt avstånd. Socialt kök med gott om utrymme för matlagning och sociala tillställningar vid den rymliga matplatsen. Det ljusa vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Med två välplanerade sovrum som båda vetter mot en lugn innergård, säkerställs en god natts sömn. I det fräscha badrummet finns dusch, handdukstork och tvättmaskin installerad, vilket underlättar vardagslivet och ger hög komfort. För dig som pendlar eller ofta är på språng finns utmärkta kommunikationsmöjligheter. Bussen tar dig snabbt och smidigt från Kronprinsen medan Triangelns station erbjuder tågförbindelser för längre resor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nybohovsbacken 97, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsbacken 97

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Norban
3 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 10/11
2 476 kr/mån
59 237 kr/m²

På högt och fritt läge ligger denna välplanerade tvåa med stor inglasad balkong! Njut av insynsfritt läge med fantastisk utsikt över området mot bland annat Midsommarkransen och Aspudden. Stilrent kök i vitt, härliga sociala ytor i vardagsrum, mysigt sovrum och riktigt bra förvaringsmöjligheter. Bo i välskött förening som erbjuder bokningsbart relaxrum med bastu, övernattningslägenhet och gym som går att nyttja mot en avgift. Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk vid Trekanten eller Vinterviken som Liljeholmstorgets utbud av galleria, mataffär och riktigt bra kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Kvillegatan 11, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Kvillegatan 11

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Norban
2 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/7
3 357 kr/mån
44 741 kr/m²

Rymlig 2:a med genomgående hög standard och social planlösning. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum som bjuder in till gemenskap, en stor balkong som är halvt inglasad och bjuder på morgonsol, ett sovrum, badrum med tvättmaskin och gott om förvaring. Stabil förening med garage under huset och övernattningslägenhet för besökande vänner och familj. Området är attraktivt med sitt centrala läge med närhet till både Göteborg city samt fina grönområden. I närområdet finns trevliga kvarterskrogar, butiker och bra kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 41A, Limhamn, Malmö kommun

Birger Jarlsgatan 41A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
1 395 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 394 kr/mån
34 444 kr/m²

I hjärtat av gamla Limhamn finns denna fina 1:a som är optimalt planerad med stor balkong i solsäkert söderläge! Stora sociala ytor och stilrena materialval i både kök och badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Perfekt lägenhet för förstagångsköparen eller studenten! Bo på promenadavstånd till vackra strövområden vid havet, Limhamns fiskrökeri, småbåtshamnen och Limhamns centrum med alla faciliteter.

  • Balkong
Högbergsgatan 72, Södermalm, Stockholms kommun

Högbergsgatan 72

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban
8 250 000 kr
92 m²
3.5 rum
6 329 kr/mån
89 674 kr/m²

Magisk lägenhet i ombyggd butikslokal från sekelskiftet, ett stenkast från Mariatorget. Egen ingång från gatan och jättelika fönster med underbart ljusinsläpp. Stort vardagsrum med 3,5 m högt i tak och öppet kök. Den bakre delen av lägenheten är idag uppdelad på tre mindre rum samt en passage som passar perfekt som barnrum, kontor eller klädkammare. Här finns möjligheter att skapa den perfekt planerade lägenheten mätt i dina egna mått. Helkaklat badrum med stort inbyggt badkar. Ingång finns även via trapphuset. Här blir du medlem i en stabil förening med god ekonomi som nyligen genomfört stora förbättringar så som nytt tak, fasadrenovering samt indragning av fjärrvärme vilket drastiskt sänkt energikostnaderna. Tillgång till två separata vindsförråd. Huset har två vackra innergårdar, en gemensam samlingslokal och snickeriverkstad.

Dalgången 7, Nockebyhov, Stockholms kommun

Dalgången 7

Lägenhet
Nockebyhov, Stockholms kommun
Norban
4 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1
5 612 kr/mån
58 451 kr/m²

Välplanerad 3:a belägen i ett avslappnat och lugnt område med harmonisk boendemiljö. Dess ljusa och stilrena design ger utrymme att inreda enligt eget smak och tycke. Nytt kök från Tibrokök med nya vitvaror och vinkyl. Möjlighet finns att göra om bostaden till en 4a. Balkong med härlig eftermiddags och kvällssol. Här bor du med närhet till Mälarens mysiga strandlinje och vacker natur i Judarskogens naturreservat . För barnfamiljer finns här både förskola och skola. På gångavstånd nås Drottningholms slott och bad vid Södra Ängbybadet. Här kan du njuta av solen och dessutom ta en paus på den närliggande serveringen. För vardagslivet finns bekvämligheter som matbutiker och Nockeby torg i närheten, vilket gör det enkelt att handla och ta del av olika tjänster. Busshållsplats finns ca 100 meter från bostaden som tar dig till Brommaplan som vidare erbjuder flertalet busslinjer och tunnelbana. På gångavstånd nås även Nockebybanan som tar dig till Alvik på ca 10 min.

  • Balkong
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Polhemsgatan 38

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
3 495 000 kr
44,2 + 5,7 m²
2 rum
vån -1/5
3 654 kr/mån
79 072 kr/m²

På ett av Kungsholmens bästa lägen ligger denna helt nyrenoverade lägenhet om totalt 50 kvm! Här erbjuds öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum, bra förvaring i både hall och sovrum samt ett stort badrum med egna tvättmöjligheter. Bo bekvämt i en modern lägenhet som är topprenoverad från golv till tak. Stabil och välskött förening attraktivt belägen med närhet till såväl Västermalmsgallerian, Kronobergsparken som Fridhemsplan. Väldigt bra kommunikationer med tunnelbana från Fridhemsplan eller Rådhuset samt buss utanför huset som går genom hela staden.

  • Premium
Grev Turegatan 62, Östermalm, Stockholms kommun
  • Ons 15 maj kl 18:00
Grev Turegatan 62, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grev Turegatan 62, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grev Turegatan 62

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Norban
3 995 000 kr
32 m²
2 rum
2 087 kr/mån
124 844 kr/m²

Välplanerad tvåa attraktivt belägen med närhet till såväl Stureplans puls som härliga grönområden på Gärdet och Djurgården! En ljus och fin bostad med stilfullt renoverat kök och badrum, stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett samt ett mysigt sovrum. Trots det oslagbara läget mitt i stan så är gatan väldigt lugn och i närheten finns allt man kan tänkas behöva. Föreningen är välskött och stabil där fastigheten nyligen genomgått stambyte. Föreningen erbjuder även de boende en trivsam innergård och en gemensam takterrass.

  • Premium
  • Hiss
Tollareslingan 20, Nacka, Nacka kommun
  • Mån 20 maj kl 17:15
Tollareslingan 20, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 20, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 20

Lägenhet
Nacka, Nacka kommun
Norban
5 995 000 kr
112 m²
4 rum
vån 5/9
8 270 kr/mån
53 527 kr/m²

På attraktivt, högt läge ligger denna stilfulla bostad med genomgående hög standard och inglasad balkong med utsikt över sundet! Ett välplanerat hem med öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum vilket tillsammans med stora fönsterpartier i olika väderstreck skapar ett otroligt ljusinsläpp. Här bor man bekvämt med ett modernt kök, väldigt bra förvaring i både garderober och klädkammare samt två badrum varav ett större med egna tvättmöjligheter. Inom föreningen finns ett garage med 107 st bilplatser varav 22 st elladdplatser. Eftertraktat område med närhet till allt man behöver i vardagen såsom närservice, gym, café och restaurang samt bra kommunikationer med med buss eller pendlarbåt – samtidigt som du bor omgiven av skärgårdens alla fördelar. I närheten finns också Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön som är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmshamnen 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Tis 21 maj kl 17:30
Lindholmshamnen 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Norban
4 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
5 189 kr/mån
60 696 kr/m²

Unik lägenhet precis vid kajkanten med två balkonger och stora fönster som ger rikligt ljusinsläpp och fantastisk älvutsikt. Lägenheten nyproducerades 2018 med genomgående hög standard i materialval som kompositsten och påkostade vitvaror i köket, massiva trädörrar och vardagslyx med vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Byggnadens genomtänkta arkitektur med lutande fasad genererar också mer ljusinsläpp i lägenheten. Föreningen är stabil och huset är svanenmärkt vilket ger möjlighet att söka grönt bolån. Läget nära vattnet gör det möjligt att ta gratisfärjan på några minuter in till stan som går cirka var 6:e minut och området är sprudlande av liv på grund av sin blandning av företag i science park, universitet, skola och restauranger. Det nya bryggdäcket med torg och restaurang kommer finnas vid husfoten och blir klart sommaren 2024. På lördagar öppnar Lindholmen Street Food Market dörrarna i sin gamla varvslokal för att erbjuda härliga matupplevelser och trevligt häng. Läget är också granne med expansiva området kring Karlatornet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Carlsgatan 31, City, Malmö kommun

Carlsgatan 31

Lägenhet
City, Malmö kommun
Norban
1 995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3/18
2 831 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkommen till din framtida drömbostad på Carlsgatan 31, en nyproducerad bostad med inflyttning i oktober 2024! Upptäck det senaste inom modern boendekomfort i denna lägenhet där allt är nytt och designat för en högkvalitativ livsstil. Med en smart planlösning som förenar kök och vardagsrum i en öppen och välkomnande miljö, blir varje kvadratmeter både funktionell och inbjudande. Köket är utrustat med toppmodern teknik och stilrena ytor, perfekt för både matlagning och socialt umgänge. I badrummet finner du en praktisk kombimaskin som gör vardagen både enklare och mer platsbesparande. Glid ut på den sköna uteplatsen eller njut av den vackra innergården där du kan slappna av i en lugn och harmonisk miljö. Lägenhetens läge är oslagbart, med bara några minuters promenad till Malmö centralstation och citys puls.

  • Uteplats
  • Hiss
Parkvägen 7, Järfälla, Järfälla kommun

Parkvägen 7

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Norban
2 495 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 663 kr/mån
48 447 kr/m²

* ACCEPTERAD PRIS * Snabbt tillträde möjligt Ljus och välplanerad bostad som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Med kök och vardagsrum i en öppen och inbjudande planlösning skapas perfekta förutsättningar för både vardagsliv och fest. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och förstärker känslan av rymd. Lägenheten stoltserar med en rymlig balkong där du kan njuta av många soliga dagar och sköna kvällar. Förvaringsmöjligheterna är exceptionella med generösa utrymmen integrerade och badrummet är utrustat med både dusch och en praktisk tvättmaskin, vilket bidrar till en bekväm vardag. Detta är en idealisk bostad för dig som värdesätter hög standard och bekvämligheter i ett attraktivt och lugnt område. Området kännetecknas av vackra grönområden och parker där du kan njuta av lugna promenader och friluftsliv året om. Med flera busslinjer och nära tillgång till större vägar är det enkelt att snabbt nå andra delar av staden. För den som pendlar erbjuder området goda förbindelser både lokalt och regionalt, vilket gör vardagslogistiken smidig och effektiv.

  • Balkong
  • Hiss
Tegvägen 42, Järfälla, Järfälla kommun

Tegvägen 42

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Norban
2 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 400 kr/mån
30 197 kr/m²

Genomgående lägenhet i eftertraktat bostadsområde som kombinerar det bästa av två världar: lugnet i en välskött förort och närheten till stadens hjärta. Området är känt för sin grönska och närhet till flera vackra parker och naturområden där du kan njuta av friluftsliv och rekreation året runt. Bostaden som erbjuder en rymlig och välplanerad interiör har bl.a. ett rymligt vardagsrum, sovrum samt nyare kök och badrum. Det helkaklade badrummet är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionellt med både tvättmaskin och torktumlare – en lyx i vardagen! Via vardagsrummet når du balkongen som bjuder på ett fritt läge och utsikt över omgivningen. Kommunikationsmöjligheterna här är utmärkta med flera busslinjer som erbjuder smidiga förbindelser till stadens centrum och andra delar av regionen. För den som pendlar med bil är tillgången till större vägar och motorvägar god, vilket gör det enkelt att navigera både inom och utanför staden. I närheten finns även all nödvändig service som butiker, skolor, och vårdcentraler, vilket bidrar till en enkel och bekväm vardag.

  • Balkong
Virkesvägen 15, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Virkesvägen 15, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Virkesvägen 15, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Virkesvägen 15

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Norban
3 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/11
3 896 kr/mån
77 900 kr/m²

Nyproducerad lägenhet där modern komfort möter optimalt läge i Sjöstaden, färdigställd 2019, som erbjuder en oöverträffad vardagslyx. Denna lägenhet imponerar med sin öppna planlösning som genomsyras av ljus och rymd, tack vare den rymliga balkongen i söderläge som sträcker sig längs hela bostadens bredd. Föreställ dig sköna morgonstunder i solen med en kaffe i handen, eller hur du underhåller gäster på denna makalösa utomhusyta. För den bilburne är lägenheten ett riktigt kap med sitt parkeringsgarage direkt i huset (just nu kort kö). Att slippa den vanligtvis långa kön för en parkeringsplats i stadsområden är inget mindre än ett unikum i Sjöstaden. Inuti bostaden finner du allt som den moderna människan kan begära: en stor walk-in closet för förvaring av kläder och accessoarer, samt toppmoderna vitvaror som tvättmaskin, diskmaskin och mikrovågsugn – allt för att göra din vardag både enklare och mer njutbar. Ytskikten håller hög standard och bidrar till en känsla av ny och fräsch bostad. Som om detta inte vore nog har du även tillgång till flera taklounger, varav den största ligger i samma trappuppgång som lägenheten. Denna lounge på 11:e våningen erbjuder 73 kvadratmeter av social yta inklusive pentry och wc, perfekt för större samlingar eller bara för att njuta av en stund ovanför stadens brus. Det lugna och lummiga gårdsområdet med flera trevliga uteplatser och odlingsmöjligheter ger dig chansen att odla dina egna grönsaker eller bara njuta av en bit grönt mitt i staden. Missar inte denna unika möjlighet att förvärva en drömlägenhet som kombinerar det bästa av stadsboende med en känsla av lugn och privatliv. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Väpnarstigen 3, Lidingö, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Väpnarstigen 3

Lägenhet
Lidingö, Lidingö kommun
Norban
1 975 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/3
2 214 kr/mån
54 861 kr/m²

Trivsam lägenhet belägen i lugnt område med tillgången till löp- och vandringsstigar runt Kottlasjön, där det också finns badplats. På baksidan av huset, mot skogen, finns en fint arrangerad grillplats med trädäck och utemöbler. Själva lägenheten vetter mot söder och flödar av ljus. Breviks station längs Lidingöbanan går ända till Ropstens tunnelbanestation. Just nu vänder tåget vid Baggeby under renovering av tågbron mot Stockholm, men hela banan öppnar 28 maj. Till Breviks station är det 4 min gångväg från lägenheten. Tåget till Ropsten tar en kvart.

  • Plus
  • Balkong
Ankargatan 9, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00

Ankargatan 9

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Norban
3 495 000 kr
77 m²
3.5 rum
vån 1/5
5 724 kr/mån
45 390 kr/m²

Mitt i hjärtat av Västra Hamnen ligger detta unika boende om 2 plan med fantastisk utsikt mot kanalen och Turning Torso. Ljust och modernt boende med 2 franska balkonger (en på vardera våningsplan) som bjuder på morgonsol. Väl genomtänkt med en privat avdelning en trappa upp och en social och öppen yta där nere. Inom bostadsrättsföreningen finns en takterrass som föreningens 30 bostäder gemensamt får nyttja. Läget vid vattnet, närheten till city och de fina stadsmiljöerna gör Västra Hamnen till ett av Malmös mest attraktiva områden att bo, arbeta och vistas i. Även busshållplatsen Turning Torso ligger precis i närheten.

  • Plus
  • Hiss
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Gottorpsvägen 33F

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
2 140 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 790 kr/mån
29 722 kr/m²

- Stilfull lägenhet med genomgående hög standard - Öppen planlösning som skapar sociala ytor - Stor balkong - Badrum med tvättmaskin och torktumlare Välkommen till ett hem som erbjuder den perfekta kombinationen av modern design och socialt umgänge. Denna genomgående lägenhet med balkong har en öppen planlösning som integrerar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt, vilket gör det till en idealisk plats att umgås. Byggnadsåret är 2016 vilket ger en modern och stilsäker känsla och självklart har du egna tvättmöjligheter i lägenheten. Här bor du i en lugn och trevlig omgivning, samtidigt som du har mataffärer, skolor och parker inom promenadavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmshamnen 36, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Lindholmshamnen 36, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 36, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 36

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Norban
3 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/5
3 232 kr/mån
69 286 kr/m²

Stilrent boende med generös takhöjd på dryga 4 meter och golvvärme i hela lägenheten. Här bor du högst upp på femte våningen med utsikt över granntaken och älven i expansiva Lindholmen! Vid kajkanten i Svanenmärkt byggnad får man ett modernt och bekymmersfritt boende med omtyckta restauranger och fik direkt runt husknuten. Med buss eller gratis båt nås centrala Göteborg och stadspulsen på bara några minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ängelholmsgatan 5, Möllevången, Malmö kommun
Ängelholmsgatan 5, Möllevången, Malmö kommun, bild 2
Ängelholmsgatan 5, Möllevången, Malmö kommun, bild 3

Ängelholmsgatan 5

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Norban
1 495 000 kr
27 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 409 kr/mån
55 370 kr/m²

Nybyggd och väldigt mysig vindsvåning från 2021 med härlig takhöjd, synliga takbjälkar, snedtak och stora takfönster. Tillbyggt sovloft 2022 som frigör utrymme i vardagsrummet. Här bor man med alla de typiska vindsvåningsattributen samt med ett modernt kök och badrum. På Möllevången har man nära till allt det bästa Malmö har att erbjuda med ett rikt restaurang- och krogutbud, shopping, livsbutiker och direkt närhet till goda kommunikationer via Citytunneln på Triangeln Södra.

  • Premium
Folkungagatan 56, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Folkungagatan 56

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban
4 295 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3
1 242 kr/mån
92 366 kr/m²

Trivsamt boende i hjärtat av ett livfullt och kulturellt område. Här bor man i en dynamisk del av staden där det kulturella utbudet är rikt och varierat, med närliggande gallerier, teatrar och ett myller av kaféer och restauranger. Här har vi ett modernt boende med stilsäkert kök med ljusgrå inredning och bänkskiva av exklusiv Carraramarmor, som erbjuder en matlagningsplats som både inspirerar och imponerar. Vardagsrum och kök i öppen planlösning skapar en luftig och inbjudande atmosfär, med utrymme för både matbord och en mysig soffhörna – perfekt för både vardagsmys och underhållning. Även det helkaklade badrummet är stilsäkert och funktionellt utformat med duschväggar, takdusch, golvvärme och tvättmaskin. Med flera busslinjer och tunnelbanestationer inom gångavstånd är det enkelt att snabbt ta sig till andra delar av staden. Även för de som föredrar att cykla eller gå finns det gott om cykelvägar och behagliga promenadstråk som förbinder dig med stadens alla hörn. Denna idealiska placering gör det lätt att balansera mellan ett pulserande stadsliv och en lugn hemmiljö.

  • Plus
  • Hiss
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Östhammarsgatan 72A

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Norban
2 495 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/7
1 790 kr/mån
103 958 kr/m²

Varmt välkommen att trivas i denna högfunktionella, perfekt planerade etta med fantastiskt läge intill Gärdesfältet! Ett av stans finaste bostadsprojekt där man kompromisslöst har byggt smarta, stilrena bostäder i skandinavisk design. Belägenheten med både staden och naturen som närmsta granne gör det lätt att stortrivas i detta folkkära kvarter. I bostaden är du omgiven av fina naturmaterial, smarta lösningar, goda förvaringsutrymmen och hög funktionalitet där varje kvadrat fyller en viktig funktion. Ljusa, öppna sällskapsytor, en mycket fin och diskret loftsäng, rymlig matplats, ultramodernt kök, solig balkong samt badrum med lyxig hotellkänsla.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gunnesbovägen 38, Gunnesbo, Lunds kommun

Gunnesbovägen 38

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Norban
2 595 000 kr
84,5 m²
4 rum
6 459 kr/mån
30 710 kr/m²

Ljus och väldisponerad markplanslägenhet med lummig uteplats i lugnt område. Optimalt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, renoverat badrum, tre väl tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter och en fantastiskt mysig och helt insynsskyddad uteplats! Här bor man i ett lugnt och naturskönt område närhet till skola, affärer och köpcenter samt goda förbindelser med både tåg och buss. Parkeringsplats ingår i avgiften.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Svärdlångsvägen 55, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Svärdlångsvägen 55

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Norban
2 975 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 247 kr/mån
52 193 kr/m²

Visningar sker löpande - Kontakta ansvarig mäklare för att boka din tid. Välkommen till denna välplanerade 2:a med fönster i två olika väderstreck. Beläget högst upp i huset omfamnas du av en luftig atmosfär och ett generöst ljusinsläpp som strömmar genom varje rum. Den soldränkta balkongen i söderläge bjuder in till den perfekta platsen för morgonkaffet men även för vinet på fredagskvällen med utsikt över omgivningarna. Bostaden har genomgående ljusa parkettgolv förutom i vardagsrummet där originalparkett ligger, vackra fönsterbänkar i sten, ett modernt kök med bänkskiva i granit och badrum samt bra förvaringsmöjligheter. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. Till bostaden tillhör 2 st källarförråd. Föreningen är väldigt stabil och har en mycket låg belåningsgrad vilket ger en trygg och stabil boendemiljö. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar. Med närhet till närlivs och andra bekvämligheter samt praktiska faciliteter såsom cykel- och barnvagnsförråd samt två välutrustade tvättstugor, är din vardag här både bekväm och effektiv. Dessutom planeras för tunnelbana i området, vilket ytterligare förbättrar ditt resande i och runt Stockholm. Den perfekta kombinationen av stadspuls och natur återfinns med utmärkta kommunikationer som tar dig direkt till stadens centrum eller till en avkopplande dag vid badplatsen, endast en kort promenad bort. För den som reser ofta erbjuds även pendeltåg direkt till Arlanda. Från Årstaberg erbjuds enkla transportmöjligheter med pendeltåg, tvärbana och bussar, vilket gör att du kan utforska allt som Stockholm har att erbjuda med lätthet. T.ex. tar du dig väldigt snabbt till följande platser: Södermalm - 3 min Liljeholmen - 4 min City - 6 min Odenplan - 9 min Arlanda – 46 min Missa inte chansen att kalla detta för ditt hem – kontakta oss idag för en visning och låt drömmen bli verklighet.

  • Plus
  • Balkong
Kronborgsvägen 12A, Fågelbacken, Malmö kommun

Kronborgsvägen 12A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Norban
2 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/5
5 545 kr/mån
36 159 kr/m²

På utmärkt läge, med ett stenkast från Pildammsparken, ligger denna trivsamma 3:a på gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder ett modernt och renoverat kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum med fransk balkong, två sovrum och välbevarade detaljer. Läget är optimalt och på gångavstånd nås Triangeln, Malmö City och även Ribersborgsstranden.

  • Hiss
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 16:30
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Pärlugglevägen 3

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
5 195 000 kr
140 + 20 m²
5 rum
352 m² tomt

Välkomna till omtyckta Pärlugglevägen och ett av de attraktiva kedjehusen med direkt närhet till strandängarna och havet! Här erbjuds ett stilfullt renoverat hus med öppna, sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum, totalt fyra sovrum samt bekvämligheten att ha både ett stort badrum, gäst-WC och en separat tvättstuga. Trivsam utemiljö med en insynsskyddad atriumträdgård i söderläge, två förråd perfekt för förvaring samt uppfart med plats för två bilar. Huset är beläget i populära och barnvänliga Bunkeflostrand med närhet till havet och vacker natur. Ett stråk av grönområde med en bäck går utanför huset hela vägen ner till havet. På detta grönområde finns både en traditionell lekplats och en av Malmös temalekplatser som kallas Djungellekplatsen, samt en spelplan för bland annat fotboll, bandy, basket eller tennis. Inom bekvämt avstånd nås även skolor, förskolor och olika aktiviteter samt centrum med bibliotek, vårdcentral, pizzeria och matbutik. Även bra busskommunikationer finns i närheten som enkelt tar dig till Limhamn, Emporia eller Klagshamn.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 36