Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tornerstigen 5, Kävlinge - Arvidsborg, Kävlinge kommun

Tornerstigen 5

Villa
Kävlinge - Arvidsborg, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 995 000 kr
148 + 33 m²
3 rum
771 m² tomt

Drömmer du om att bo med hela familjen i ett plan i en stor och mycket välskött 1-plansvilla med integrerat dubbelgarage? Då finns nu möjligheten att köpa detta mycket gedigna kvalitetshus om 148 kvm på attraktiva och lugna Arvidsborg i Kävlinge. Planlösningen bjuder idag på mycket generösa sällskapsytor, rejält kök och generösa sovrum. För den som önskar kan vardagsrummet delas upp i ett ytterligare sovrum. Självklart finns rymligt helkaklat badrum, extra toalett, goda förvaringsmöjligheter och eldstad för kyliga vinterkvällar. Till huset finns ett mycket tilltaget uterum samt isolerat dubbelgarage. Perfekt för bilentusiasten eller den som bara värdesätter extra utrymme för säkert förvaring av dina ägodelar. Huset som är byggt år 2000 erbjuder många moderna bekvämligheter med bland annat vattenburen golvvärme genomgående i bostaden samt ny frånluftsvärmepump från 2021, till det har även installerats solceller på taket som bidrar till mycket goda driftskostnader och hög komfort! Tomten som följer runt huset, är inramad med uppvuxen häck och gräsmatta, träd och annan växtlighet. På framsidan som till största del är stenlagd, finns både prydnadsträd och annan växlighet samt en mindre mur ut mot gatan, här finns också en generös uppfart med plats för 2-3 bilar, mycket praktiskt och tilltalande på alla sätt och vis! På Arvidsborg bor du lugnt men mycket centralt i Kävlinge med närhet till centrum och till tågstationen. I området finns två förskolor samt närhet till grundskola. Bra pendling både med bil och tåg, tåget tar till Lund ca 10 minuter, Malmö ca 20 minuter och Helsingborg ca 30 minuter. Missa inte detta tillfälle, utan boka in dig på visning!

Slåttervägen 37, Kävlinge - Åkershäll, Kävlinge kommun

Slåttervägen 37

Radhus
Kävlinge - Åkershäll, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 750 000 kr
96 + 18 m²
4 rum
vån 1/1
7 630 kr/mån
28 646 kr/m²

Enplans kedjehus om 4 rum och kök på utmärkt läge på lugna Åkershäll i Kävlinge. Bostaden genomgick 2017 en renovering med ett nytt smakfullt kök, stilrent badrum och renovering av samtliga ytskikt, därefter har nuvarande ägare bytt golv 2021 och byggt nytt uterum (delvis isolerat) under 2023. Det trivsamma köket inbjuder till matlagning med fina arbetsytor och god förvaring samt bra utrymme för matplats. Badrummet är fräscht och har badkar samt tvättmaskin. Huset har sedan tre bra sovrum samt en klädkammare och extra toalett. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och ger utrymme för såväl soffa som matsalsbord. Här finns utgång till uterummet och trädgården belägen i perfekt soligt sydvästläge. Kedjehuset är beläget på en insynsskyddad, trivsam trädgårdstomt som angränsar till gröningen i området. Den uppväxta trädgården med såväl uterum och öppen uteplats ger en snarlik villakänsla. I direkt anslutning till huset finns garage samt isolerat förråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophämtning, fiber, kabel-tv och bostadsrättstillägg. På Åkershäll bor du i ett lugnt och trivsamt område med trevliga grannar. Det är nära till fin natur på de omgivande åkrarna samt vid Kävlingeån som gränsar mot den lummiga Furulundsskogen. Nära centrala Kävlinge med mataffärer, butiker och vårdcentral. Och såklart bra pendling med såväl buss, tåg som bil. Vid intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Uteplats
Kvarngatan 29C, Kävlinge - Centralt, Kävlinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Kvarngatan 29C

Lägenhet
Kävlinge - Centralt, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
6 120 kr/mån
13 636 kr/m²

Centralt belägen och fräscht renoverad lägenhet med god disponering. Lägenheten har en genomgående planlösning med fina ljusinsläpp och trivsam atmosfär. Det ljusa, rymliga vardagsrummet med sin tongivande fondvägg har utrymme för såväl matgrupp som soffa. Från vardagsrummet finns utgång till den soliga söderbalkongen. Köket är snyggt renoverat med stilren köksinredning i vitt. Sovrummet är rymligt och har bra förvaringsmöjligheter. Fräscht helkaklat badrum med dusch. Här bor du mycket centralt i Kävlinge med närhet till bland annat butiker, restauranger och gym. Mycket bra pendling med närhet till stationen där tåget snabbt och smidigt tar dig till Malmö/Lund och Helsingborg. Här finns fina strövområden kring Kävlingeån och alldeles intill växer nya stadsdelen Stationsstaden fram.

  • Plus
  • Balkong
Bävervägen 2, Hofterup, Kävlinge kommun

Bävervägen 2

Lägenhet
Hofterup, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
4 808 kr/mån
31 333 kr/m²

Denna välplanerade och yteffektiva 3:a i markplan är belägen i populära och naturnära Hofterup. Lägenheten har en hörnposition och erbjuder egen uteplats samt trädgård på båda sidor om huset. Till bostaden hör även en egen uppfart med plats för upp till tre bilar samt ett fristående förråd för extra förvaring. I bostaden möts du av ett ljust vardagsrum med generösa fönsterpartier som släpper in naturligt ljus. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Köket är välutrustat och har en trevlig matplats samt utgång till uteplatsen via en altandörr. De två sovrummen är rymliga och funktionella. Det ena sovrummet rymmer en dubbelsäng samt förvaringsmöbler medan det andra sovrummet kan användas för en enkelsäng eller som kontorsutrymme. Badrummet är helkaklat och är utrustat med dusch samt en avskild tvättavdelning där även frånluftsvärmepumpen finns. Samtliga rum är försedda med slipbara parkettgolv och bostaden värms upp av effektiv vattenburen golvvärme för en behaglig inomhusmiljö året runt. Boendet ligger på bekvämt gångavstånd till skola och förskola, vilket är perfekt för barnfamiljer. Dessutom har du naturen med vackra promenadvägar direkt utanför dörren. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning av denna charmiga bostad.

  • Uteplats
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 2
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 3

Lantvägen 9

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 875 000 kr
205 m²
7 rum
658 m² tomt

På eftertraktat läge mitt i barnvänliga Löddeköpinge har vi nu nöjet att presentera denna denna stora och väldisponerade villa om 205 kvm. Bostaden, som fördelas över 1½ plan, inkluderar ett generöst entréplan med lättarbetat och modernt kök, stort ljust vardagsrum med matplats och dubbla altandörrar, helkaklat badrum, tvättstuga/groventré såväl som tre sovrum. På övre plan finns ett ljust allrum och ytterligare två bra sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum. Fastigheten är belägen på en fint planerad hörntomt med flera uteplatser och pool med anslutande pooldäck. Njut av massor med trevliga attribut så som braskamin, hela fem sovrum, renoverat kök och två moderna helkaklade badrum. På båda våningsplanen finns luft-luftvärmepump som bra komplement för uppvärmningen. Välkomnande entré och bra utrymme för bilar i dubbelcarport. Här har ni gångavstånd till hela Löddeköpinges serviceutbud, utmärkta skolor och dagis. Bra pendlingsläge till regionens städer. Tillträde enligt överenskommelse! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Per Tolvas väg 15B, Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun

Per Tolvas väg 15B

Villa
Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 650 000 kr
160 + 50 m²
6 rum
858 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen på ett centralt läge i Löddeköpinge. Denna väl underhållna villa erbjuder en trivsam tillvaro med välskött tomt som inkluderar ett växthus, flera uteplatser och ett dubbelgarage. På entréplanet möts du av generösa ytor, inklusive ett rymligt och ljust TV-rum, en matsal perfekt för familjemiddagar, ett allrum för avkoppling, ett ljust kök med matplats samt ett badrum med dusch. Ovanvåningen är alldeles fantastisk med mysiga vinklar och vrår, vackra takbjälkar, öppet upp i nock, enhetligt parkettgolv och fin rymd! Här finner du tre sovrum samt ett ljust allrum, vilket erbjuder utrymme för samvaro. Dessutom finns ett rum som är förberett för att bygga ett badrum, vilket ger möjlighet till ytterligare bekvämlighet. Denna charmiga tegelvilla har nyligen fått ett helt nytt tak, ny luft-vattenvärmepump och ovanvåningen är ombyggd med ny planlösning och omdragen el. I källaren erbjuds fördelaktiga bonusytor, perfekt för förvaring eller hobbyaktiviteter. Läget är oslagbart med bekvämt avstånd till skola, förskola, busshållplats, matbutik och övrig service i Löddeköpinge Centrum. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en välskött och välbelägen villa i hjärtat av Löddeköpinge. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning idag!

Västra Högsvägen 400-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Västra Högsvägen 400-0

Villa
Västra Karaby, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 295 000 kr
150 + 20 m²
7 rum
433 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda denna mysiga och lantliga villa i Västra Karaby:s yttre del, med bostadsbyggnad som härstammar från början av 1900-talet. Lättskött tomt som omgärdas av bostadshus och uterum och med fritt läge på baksidan mot den grönskande omgivningen. Bostadsbyggnaden är stor med flertalet trevliga attribut. På entréplan erbjuds ljust vardagsrum med avskild matplats och braskamin, kök med plats för köksbord, sovrum, kontor och kombinerad tvättstuga/duschrum. På ovanvåningen finns två sovrum av bra storlek, möblerbar hall samt ett helkaklat badrum. Ny luft-vattenvärmepump (2023!). På tomten erbjuds ett mysigt friliggande uterum och här finns uppställningsplats för bilar. Tomten omgärdas av staket. Västra Karaby och närområdet är lummigt och grönskande med varierad byggnation och rofull miljö. En kort bit bort finner du Dösjebro, med service som förskola, skola, mindre matbutik, bensinmack och tågstation med god pendlingsmöjligheter såväl söderut som norrut. Skolbuss finns för barnen. Inom 10 minuter med bil når man både Kävlinge och Löddeköpinge med sitt fantastiska serviceutbud! Välkommen på visning!

Johannes väg 12, Barsebäcks by, Kävlinge kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Johannes väg 12

Lägenhet
Barsebäcks by, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/1
4 627 kr/mån
36 975 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda ett mycket modernt och ljust boende på fint läge i populära och familjevänliga Barsebäck. Detta parhus i ett plan uppfördes 2019 och går i ett stilrent och påkostat utförande med kvalitetskök från Vedum och vackra golv av trestavs ekparkett respektive klinkers. Bostaden erbjuder välplanerade ytor, högt i tak och ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. De sociala ytorna består av ett ljust vardagsrum med matplats och soffhörna. Det är öppen planlösning mot det välutrustade köket. Centralt i rummet är en braskamin placerad. Genom altandörrar nås uteplatsen och trädgården i soligt söderläge. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och här finns även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds två sovrum av bra storlek, varav ett med klädkammare och det andra med garderob längs en hel vägg. Samtliga rum har stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Trädgården är placerad i perfekt solläge och upplåten med bostadsrätten. Till bostaden finns privat parkering, förråd och trädgård med trädäck och gräsmatta. Bostaden är mycket energieffektiv och värms upp med vattenburen golvvärme. Detta är en lugn och trivsam gata och i området finns fina promenadstråk. Här bor du nära skog, hav och böljande landskap. På bekvämt avstånd har du hela Löddeköpinges serviceutbud med vårdcentral, bibliotek och shopping på Center Syd. I Barsebäck finns en populär Montessoriskola och förskola. Utmärkt pendlingsläge till omgivande städer såsom Malmö, Lund och Helsingborg.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 8