Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Pihl

Linda Pihl

Om mig

Jag är civilekonom och registrerad fastighetsmäklare. Jag brinner för att skapa affärer och utveckla relationer. Med gedigen kunskap om fastighetsbranschen, hög personlig service och stort engagemang lotsar jag dig i din bostadsaffär. Söker du en professionell mäklare med huvudet på skaft, som år efter år säljer flest bostäder till högst värde i Kävlinge kommun, så har du hittat rätt! Ring eller mejla så pratar vi vidare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tors väg 36, Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun

Tors väg 36

Villa
Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 495 000 kr
124 m²
5 rum
630 m² tomt

Välkommen till denna nyrenoverade villa i toppskick, belägen centralt i Löddeköpinge. Här finner du en harmonisk tillvaro i ett lugnt och säkert villakvarter, bara en kort promenad från Löddes omfattande serviceutbud med allt från mataffär och skolor till förskolor, fritidsaktiviteter och natursköna skogsområden. Trädgården är omsorgsfullt skött och skyddad från insyn, vilket skapar en privat och avkopplande miljö. En härlig uteplats i soligt sydvästläge erbjuder perfekta förutsättningar för både avkoppling och sociala samvaron. Bostadshuset har genomgått en omfattande och stilfull renovering under 2021, vilket innebär att du kan flytta in och njuta av ett bekvämt liv utan bekymmer under många år framöver. Här möts du av ett modernt kök med en praktisk köksö och generös matplats, ett ljust vardagsrum komplett med en mysig braskamin, en välutrustad tvättstuga, två stilrena och helkaklade badrum, tre sovrum samt ett flexibelt allrum som enkelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum efter behov. För den som har bil erbjuds både garage och en rymlig uppfart, vilket säkerställer bekväm parkering och extra förvaringsutrymme. Till fastigheten hör även en charmig gäststuga samt ett praktiskt förråd, vilket ger ytterligare flexibilitet och möjligheter. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visning och för att få mer information om denna fantastiska villa!

Kvarngatan 29C, Kävlinge - Centralt, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Kvarngatan 29C

Lägenhet
Kävlinge - Centralt, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
6 120 kr/mån
13 636 kr/m²

Centralt belägen och fräscht renoverad lägenhet med god disponering. Lägenheten har en genomgående planlösning med fina ljusinsläpp och trivsam atmosfär. Det ljusa, rymliga vardagsrummet med sin tongivande fondvägg har utrymme för såväl matgrupp som soffa. Från vardagsrummet finns utgång till den soliga söderbalkongen. Köket är snyggt renoverat med stilren köksinredning i vitt. Sovrummet är rymligt och har bra förvaringsmöjligheter. Fräscht helkaklat badrum med dusch. Här bor du mycket centralt i Kävlinge med närhet till bland annat butiker, restauranger och gym. Mycket bra pendling med närhet till stationen där tåget snabbt och smidigt tar dig till Malmö/Lund och Helsingborg. Här finns fina strövområden kring Kävlingeån och alldeles intill växer nya stadsdelen Stationsstaden fram.

  • Plus
  • Balkong
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 2
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 3

Lantvägen 9

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 875 000 kr
205 m²
7 rum
658 m² tomt

På eftertraktat läge mitt i barnvänliga Löddeköpinge har vi nu nöjet att presentera denna denna stora och väldisponerade villa om 205 kvm. Bostaden, som fördelas över 1½ plan, inkluderar ett generöst entréplan med lättarbetat och modernt kök, stort ljust vardagsrum med matplats och dubbla altandörrar, helkaklat badrum, tvättstuga/groventré såväl som tre sovrum. På övre plan finns ett ljust allrum och ytterligare två bra sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum. Fastigheten är belägen på en fint planerad hörntomt med flera uteplatser och pool med anslutande pooldäck. Njut av massor med trevliga attribut så som braskamin, hela fem sovrum, renoverat kök och två moderna helkaklade badrum. På båda våningsplanen finns luft-luftvärmepump som bra komplement för uppvärmningen. Välkomnande entré och bra utrymme för bilar i dubbelcarport. Här har ni gångavstånd till hela Löddeköpinges serviceutbud, utmärkta skolor och dagis. Bra pendlingsläge till regionens städer. Tillträde enligt överenskommelse! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Per Tolvas väg 15B, Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun

Per Tolvas väg 15B

Villa
Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 650 000 kr
160 + 50 m²
6 rum
858 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen på ett centralt läge i Löddeköpinge. Denna väl underhållna villa erbjuder en trivsam tillvaro med välskött tomt som inkluderar ett växthus, flera uteplatser och ett dubbelgarage. På entréplanet möts du av generösa ytor, inklusive ett rymligt och ljust TV-rum, en matsal perfekt för familjemiddagar, ett allrum för avkoppling, ett ljust kök med matplats samt ett badrum med dusch. Ovanvåningen är alldeles fantastisk med mysiga vinklar och vrår, vackra takbjälkar, öppet upp i nock, enhetligt parkettgolv och fin rymd! Här finner du tre sovrum samt ett ljust allrum, vilket erbjuder utrymme för samvaro. Dessutom finns ett rum som är förberett för att bygga ett badrum, vilket ger möjlighet till ytterligare bekvämlighet. Denna charmiga tegelvilla har nyligen fått ett helt nytt tak, ny luft-vattenvärmepump och ovanvåningen är ombyggd med ny planlösning och omdragen el. I källaren erbjuds fördelaktiga bonusytor, perfekt för förvaring eller hobbyaktiviteter. Läget är oslagbart med bekvämt avstånd till skola, förskola, busshållplats, matbutik och övrig service i Löddeköpinge Centrum. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en välskött och välbelägen villa i hjärtat av Löddeköpinge. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning idag!

Västra Högsvägen 400-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Västra Högsvägen 400-0

Villa
Västra Karaby, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 295 000 kr
150 + 20 m²
7 rum
433 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda denna mysiga och lantliga villa i Västra Karaby:s yttre del, med bostadsbyggnad som härstammar från början av 1900-talet. Lättskött tomt som omgärdas av bostadshus och uterum och med fritt läge på baksidan mot den grönskande omgivningen. Bostadsbyggnaden är stor med flertalet trevliga attribut. På entréplan erbjuds ljust vardagsrum med avskild matplats och braskamin, kök med plats för köksbord, sovrum, kontor och kombinerad tvättstuga/duschrum. På ovanvåningen finns två sovrum av bra storlek, möblerbar hall samt ett helkaklat badrum. Ny luft-vattenvärmepump (2023!). På tomten erbjuds ett mysigt friliggande uterum och här finns uppställningsplats för bilar. Tomten omgärdas av staket. Västra Karaby och närområdet är lummigt och grönskande med varierad byggnation och rofull miljö. En kort bit bort finner du Dösjebro, med service som förskola, skola, mindre matbutik, bensinmack och tågstation med god pendlingsmöjligheter såväl söderut som norrut. Skolbuss finns för barnen. Inom 10 minuter med bil når man både Kävlinge och Löddeköpinge med sitt fantastiska serviceutbud! Välkommen på visning!

Visar alla 5