Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södervångsvägen 173, Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun
 • Sön 3 mar kl 13:15
Södervångsvägen 173, Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun, bild 2
Södervångsvägen 173, Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun, bild 3

Södervångsvägen 173

Villa
Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 675 000 kr
113 m²
4 rum
6 196 kr/mån

På bra läge har vi nu nöjet att presentera detta trivsamma, friliggande 1 ½-planshus med villakänsla. Huset är i fint skick och fritt beläget med lekplats och gröning direkt framför huset. På entréplan erbjuds sociala ytor i ett ljust vardagsrum med plats för sittgrupper och även för matbord för den som önskar. Från rummet finns utgång till den insynsskyddade och lättskötta trädgården. Köket är välplanerat, arbetsvänligt och har bra förvaringsutrymmen. Matplatsen vid köksfönstret rymmer upp till 6-7 personer. Intill köket nås en separat tvättstuga som har dörr mot trädgården, tvättho, tvättpelare och skåp för förvaring. Entréplans badrum är helkaklat och av bra storlek med dusch med glasväggar. Badrummet helrenoverades 2015 i klassiska färgval. Från hallen nås även en klädkammare. Husets ovanvåning har tre generösa sovrum och en klädkammare. På ovanvåningen finns vidare ett stort helkaklat badrum med dusch och modern inredning. Detta badrum helrenoverades 2017. Huset är fritt beläget med en välskött trädgård med stort trädäck i bästa söderläge på baksidan. Framsidan är inbjudande med vackra singlade gångar och fina planteringar. Bilen ställs på den egna uppfarten. Till huset hör även ett förråd av bra storlek. På Södervång bor du barnvänligt och otrafikerat i välskötta omgivningar med närhet till Lödde Centrum. På promenadavstånd finns skola och förskola. Goda pendlingsmöjligheter med buss och bil till regionens omgivande städer. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

 • Premium
 • Uteplats
Mantalsvägen 11, Furulund - Nya Dala, Kävlinge kommun

Mantalsvägen 11

Villa
Furulund - Nya Dala, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 295 000 kr
146 m²
6 rum
613 m² tomt

Här öppnar du dörren till en fin och välskött villa på ett utmärkt läge på Nya Dala! Denna villa om 1½ plan rymmer sex rum och kök att skapa ett hem på. Villan bjuder in med sina 146 kvm med generösa ytor och en social planlösning. Det rymliga köket med köksö och den stora matplatsen är centralt placerade i öppen planlösning på entréplan. Detta är verkligen ett utrymme som passar familjen som gillar att umgås vid matlagning. Köksön mitt i rummet fungerar lika bra för barnen när de äter frukost eller gör läxan som för fredagsdrinken med vänner. Från kök och matplats nås även uteplatsen på trädäcket som löper längs huset i söder och väster för absolut bästa solläge. På entréplan finns även två fina sovrum, ett helkaklat badrum med badkar och groventré med tvättstuga samt god förvaring. Ovanvåningen har ett härligt stort allrum med braskamin, två bra sovrum samt ett badrum med dusch. Huset är beläget på en lättskött tomt med rabatter, välskött gräsmatta, många soltimmar och en uppvuxen häck samt staket som omgärdar tomten. Till huset finns också ett garage och förråd med goda förvaringsmöjligheter och en flaggstång för högtidsdagar. Huset är beläget på en återvändsgränd bara få meter från en gröning med stora lekytor, beachvolleybollplan och Nya Dala förskola. Alldeles i närheten ligger busshållplatsen som ger utmärkt pendling till Lund och Kävlinge. På promenadavstånd nås även pågatågstationen. Nya Dala är ett omtyckt, tryggt och trivsamt område i Furulund som bjuder på vackra grönområden och fina skogspartier med Stävieskogen och Furulundsskogen alldeles i närheten. En kort promenad bort ligger Ljungenskolan F-6, skatepark, fotbollsplaner, skogslekplats och många andra aktiviteter som Furulund har att erbjuda. Välkommen till visningen!

Johannes väg 12, Barsebäcks by, Kävlinge kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00

Johannes väg 12

Lägenhet
Barsebäcks by, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
3 100 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/1
4 627 kr/mån
38 272 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda ett mycket modernt och ljust boende på fint läge i populära och familjevänliga Barsebäck. Detta parhus i ett plan uppfördes 2019 och går i ett stilrent och påkostat utförande med kvalitetskök från Vedum och vackra golv av trestavs ekparkett respektive klinkers. Bostaden erbjuder välplanerade ytor, högt i tak och ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. De sociala ytorna består av ett ljust vardagsrum med matplats och soffhörna. Det är öppen planlösning mot det välutrustade köket. Centralt i rummet är en braskamin placerad. Genom altandörrar nås uteplatsen och trädgården i soligt söderläge. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och här finns även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds två sovrum av bra storlek, varav ett med klädkammare och det andra med garderob längs en hel vägg. Samtliga rum har stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Trädgården är placerad i perfekt solläge och upplåten med bostadsrätten. Till bostaden finns privat parkering, förråd och trädgård med trädäck och gräsmatta. Bostaden är mycket energieffektiv och värms upp med vattenburen golvvärme. Detta är en lugn och trivsam gata och i området finns fina promenadstråk. Här bor du nära skog, hav och böljande landskap. På bekvämt avstånd har du hela Löddeköpinges serviceutbud med vårdcentral, bibliotek och shopping på Center Syd. I Barsebäck finns en populär Montessoriskola och förskola. Utmärkt pendlingsläge till omgivande städer såsom Malmö, Lund och Helsingborg.

 • Plus
 • Uteplats
Bistrogränd 3, Kävlinge - Stationsstaden, Kävlinge kommun

Bistrogränd 3

Lägenhet
Kävlinge - Stationsstaden, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 275 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
5 435 kr/mån
34 470 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda ett mycket modernt och praktiskt boende på centralt läge i Stationsstaden, Kävlinge. Denna 3:a med inglasad balkong är belägen på våning tre av fem med hiss från markplan. Här erbjuds välplanerade ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilren köksinredning från Vedum i grå kulör, allt omges av ett härligt ljusinsläpp då lägenheten är placerad på gaveln med fönster i tre väderstreck. Till det finns två sovrum, klädkammare och snyggt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Lägenheten ligger trevligt placerat i huset med bra utsikt över närområdet, och inom bara 200m hittar vi en stor Coopbutik, gym, det nya badhuset och biblioteket och mycket mer. För dig som pendlar, ligger Kävlinge Tågstation bara ett stenkast bort. Ett perfekt läge, för en bekväm vardag! Kontakta mäklaren vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 2
Lantvägen 9, Löddeköpinge, Kävlinge kommun, bild 3

Lantvägen 9

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 875 000 kr
205 m²
7 rum
658 m² tomt

På eftertraktat läge mitt i barnvänliga Löddeköpinge har vi nu nöjet att presentera denna denna stora och väldisponerade villa om 205 kvm. Bostaden, som fördelas över 1½ plan, inkluderar ett generöst entréplan med lättarbetat och modernt kök, stort ljust vardagsrum med matplats och dubbla altandörrar, helkaklat badrum, tvättstuga/groventré såväl som tre sovrum. På övre plan finns ett ljust allrum och ytterligare två bra sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum. Fastigheten är belägen på en fint planerad hörntomt med flera uteplatser och pool med anslutande pooldäck. Njut av massor med trevliga attribut så som braskamin, hela fem sovrum, renoverat kök och två moderna helkaklade badrum. På båda våningsplanen finns luft-luftvärmepump som bra komplement för uppvärmningen. Välkomnande entré och bra utrymme för bilar i dubbelcarport. Här har ni gångavstånd till hela Löddeköpinges serviceutbud, utmärkta skolor och dagis. Bra pendlingsläge till regionens städer. Tillträde enligt överenskommelse! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Krutmöllevägen 35-0, Lilla Harrie, Kävlinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Krutmöllevägen 35-0

Villa
Lilla Harrie, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
1 195 000 kr
110 + 21 m²
4 rum
1 571 m² tomt

På trevligt läge i mellan Kävlinge och Lilla Harrie, erbjuder vi nu detta mindre bostadshus på grönskande och uppvuxen tomt. Med ett mysigt och naturnära läge, ligger huset med närhet till kringliggande åkrar och slänten ner mot Kävlingeån. Bostadsbyggnaden härstammar från tidigt 1900-tal och erbjuder idag en boyta om ca 110 kvm. I dagsläget finns stort behov av underhåll men möjligheterna är stora för den som vill forma sitt eget hem. Husets fördelar sig på nedre plan med kök, matplats, vardagsrum och ett sovrum samt hall/entré. Övre plan har ett allrum och ett ytterligare sovrum, samt vindsutrymme. Till det finns dusch/wc på nedre plan. Fristående från bostaden finns en äldre uthusbyggnad. Försäljningen avser två intilliggande fastigheter som idag är samägda och samintecknade, Lilla Harrie 19:8 (taxerad som småhusenhet, 220) och Lilla Harrie 19:9 (taxerad som lantbruksenhet, 121). På Lilla Harrie 19:9 finns ett stort växthus om ca 132 kvm, vilket ej har använts på flera år. Då bostadsbyggnad samt övriga byggnader på tomterna har större underhållsbehov, säljs fastigheterna där av med friskrivningsklausul avseende "dolda fel", Jordabalken 4 kap 19§.

Framtidsgatan 4C, Kävlinge - Centralt, Kävlinge kommun

Framtidsgatan 4C

Lägenhet
Kävlinge - Centralt, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
1 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
24 388 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna och fräscha lägenhet med trevlig atmosfär och god disponering i eftertraktade Brf Köpmannen! Bostaden är belägen på tredje våningen med härligt ljusinsläpp och fri vy över omgivningen. Med tilltagen takhöjd och balkong i västerläge är det här ett mycket inbjudande boende. Vardagsrummet är trivsamt med altandörr till balkongen. Stilrent helkaklat badrum med dusch. Sovrummet har plats för dubbelsäng och här finns en rymlig klädkammare. Modernt kök i klassiska färgval med utrymme för matplats. Populär och välskött förening med låg belåning och låg avgift! Fastigheten är ansluten till fiber. Här bor du mycket centralt i Kävlinge med närhet till bland annat mataffär, gym, restauranger och fina strövområden längs Kävlingeån. Optimalt pendlingsläge med tåg, du tar dig snabbt och smidigt till såväl Malmö/Lund som Helsingborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

 • Balkong
Svalörtvägen 27B, Hofterup, Kävlinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Svalörtvägen 27B

Radhus
Hofterup, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
726 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välskötta parhus i ett plan på bilfritt och naturnära läge i Hofterup. Detta är det perfekta hemmet för den som söker ett modernt och energieffektivt boende i utmärkt skick. Köket är välplanerat med trevliga materialval och smarta förvaringslösningar. Bostadens sociala ytor skapar en inbjudande atmosfär, där matsal/vardagsrum och salong knyter an i delvis öppen planlösning. Huset erbjuder två ljusa sovrum, det ena med dubbla altandörrar ut till den skyddade uteplatsen, det andra med stor skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet är smart planerat och rymmer även avdelning för klädvård. Uteplatsen är en pärla i söderläge, belägen på ett trädäck med trevliga nivåskillnader och inbyggd kryddrabatt. Vidare finns uterum som ger möjlighet att njuta av trädgården från tidig vår till sen höst. Trädgården är välvårdad och insynsskyddad, här finns förråd, egen boulebana och plats på gräsmattan för avkoppling och lek. Praktiska parkeringslösningar med carport för bilen och uppställningsplats för upp till ytterligare fyra bilar framför huset. Missa inte chansen att uppleva denna villa som kombinerar modernitet, bekvämlighet och närhet till naturen. Kontakta oss för att boka en visning och låt detta hus bli ditt framtida drömboende!

Blåeldvägen 63, Hofterup, Kävlinge kommun

Blåeldvägen 63

Villa
Hofterup, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 350 000 kr
114 + 154 m²
4 rum
1 165 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade friliggande villa belägen i ett bilfritt och naturnära område i Hofterup. Med sin öppna planlösning och ljusa, luftiga rum är detta hem perfekt för den moderna familjen. De sociala ytorna är placerade centralt i huset med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här får även den stora familjen plats! De tre sovrummen är belägna på samma våning och ger en bekväm och praktisk boendelösning. Dessutom finns det gott om bonusytor i källaren, vilket ger extra utrymme för umgänge, hobbyrum och förvaring. För den som gillar avkoppling finns en bastu och en öppen spis i källarens gillestuga. Det vidbyggda garaget, som bekvämt nås direkt från huset, rymmer två bilar. Den stora och lummiga tomten är uppvuxen och insynsskyddad, vilket ger både avskildhet och möjligheter till utomhusaktiviteter och odling. Här kan du njuta av solen på den trevliga uteplatsen eller koppla av i uterummet. Läget är barnvänligt och med promenadavstånd till skola och förskola blir vardagen smidig och bekväm. Dessutom är området omgivet av vacker skogsmiljö, vilket ger möjligheter till härliga promenader. Denna enplansvilla är mycket välskött och huset har ett nyare plåttak. Fastigheten är ansluten till fiber. För den som önskar finns det fördelaktiga bundna lån att ta över. Varmt välkommen till Blåeldvägen - ett perfekt hem för den som söker en trivsam och funktionell bostad i en naturskön miljö.

 • Plus
Västra Högsvägen 400-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun
 • Budgivning pågår

Västra Högsvägen 400-0

Villa
Västra Karaby, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
2 295 000 kr
150 + 20 m²
7 rum
433 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda denna mysiga och lantliga villa i Västra Karaby:s yttre del, med bostadsbyggnad som härstammar från början av 1900-talet. Lättskött tomt som omgärdas av bostadshus och uterum och med fritt läge på baksidan mot den grönskande omgivningen. Bostadsbyggnaden är stor med flertalet trevliga attribut. På entréplan erbjuds ljust vardagsrum med avskild matplats och braskamin, kök med plats för köksbord, sovrum, kontor och kombinerad tvättstuga/duschrum. På ovanvåningen finns två sovrum av bra storlek, möblerbar hall samt ett helkaklat badrum. Ny luft-vattenvärmepump (2023!). På tomten erbjuds ett mysigt friliggande uterum och här finns uppställningsplats för bilar. Tomten omgärdas av staket. Västra Karaby och närområdet är lummigt och grönskande med varierad byggnation och rofull miljö. En kort bit bort finner du Dösjebro, med service som förskola, skola, mindre matbutik, bensinmack och tågstation med god pendlingsmöjligheter såväl söderut som norrut. Skolbuss finns för barnen. Inom 10 minuter med bil når man både Kävlinge och Löddeköpinge med sitt fantastiska serviceutbud! Välkommen på visning!

Visar alla 10