Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marbäcksvägen 15, Löddeköpinge - Sandskogen, Kävlinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Marbäcksvägen 15, Löddeköpinge - Sandskogen, Kävlinge kommun, bild 2
Marbäcksvägen 15, Löddeköpinge - Sandskogen, Kävlinge kommun, bild 3

Marbäcksvägen 15

Villa
Löddeköpinge - Sandskogen, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
6 295 000 kr
141 m²
5 rum
1 503 m² tomt

Vi har nöjet att presentera denna fantastiska 1-plansvilla, perfekt belägen i vacker skogsmiljö. Här möts modern komfort och naturnära avkoppling på en välskött tomt om drygt 1500 kvm. Denna idyll erbjuder en harmonisk blandning av välskötta rabatter, ett rymligt trädäck, spabad, gräsmatta och skogskänsla. Huset är i utmärkt skick, där en del helrenoverades 2014 och en tillbyggnad genomfördes 2020. Generös takhöjd, stora fönsterpartier och dubbla altandörrar låter ljuset flöda in och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Vardagsrummet erbjuder öppen takhöjd och en mysig braskamin som ger extra värme och atmosfär. Här finns gott om plats för familj och vänner att samlas. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, en separat tvättstuga, ett modernt helkaklat badrum samt en praktisk gästtoalett. För bilarna finns en dubbelcarport som är förberedd för elbilsladdare. Naturen är ständigt närvarande med promenadstråk genom skogen, djurhägn och bara några minuter med bil till hav och bad. Dessutom finns skola, förskola och Center Syds breda utbud av butiker och service inom bekvämt avstånd. Huset har ett utmärkt läge för pendlare, med smidiga förbindelser till Malmö, Lund och Helsingborg. För extra trygghet är huset Länsdeklarerat, vilket innebär att en besiktning har genomförts och en dolda fel försäkring kommer att tecknas av säljaren. Denna pärla väntar på att bli ditt nya hem. Välkommen att boka en visning och upplev själv den fina kombinationen av modern livsstil och naturnära boende.

  • Premium
Karabyvägen 318-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun

Karabyvägen 318-0

Villa
Västra Karaby, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
3 695 000 kr
110 m²
4 rum
690 m² tomt

Drömmer du om att bo i en naturskön miljö med modern bekvämlighet? Nu har du chansen att förvärva detta välskötta hus med ett fint läge i Västra Karaby. Den vackra trädgården erbjuder plats för både avkoppling och socialt umgänge. Här finner du en rund pool och ett generöst trädäck där du kan njuta av varma sommardagar. Trädgården bjuder på en fantastisk fri vy över Dagstorps backar och Dagstorps kyrka – en vy som måste upplevas! Huset är omsorgsfullt renoverat och underhållet, vilket gör det inflyttningsklart och i utmärkt skick. Det moderna köket är utrustat med en slitstark och elegant bänkskiva av granit och husets båda badrum är helkaklade. Här finns tre rymliga sovrum, perfekt för familjen eller som gästrum och hemmakontor. Vardagsrummet är mysigt och inbjudande. Under en del av huset finns källare med en välutrustad tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. På tomten finns även en carport med plats för två bilar samt en friggebod för extra förvaring. Fastigheten är ansluten till fiber, vilket ger snabbt och stabilt internet. Solceller med batteri installerades 2022, vilket tillsammans med låga driftskostnader gör detta hem både miljövänligt och ekonomiskt. Här bor du med utmärkta pendlingsmöjligheter. Till tågstationen i Dösjebro är det endast ca 1,5 km och det finns en cykelväg nästan hela vägen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning.

Bygelvägen 17, Kävlinge - Arvidsborg, Kävlinge kommun

Bygelvägen 17

Villa
Kävlinge - Arvidsborg, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 995 000 kr
156 m²
5 rum
589 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda ett av de få 2-planshusen uppe på Arvidsborg i Kävlinge. Här bor man längst ut med vacker utsikt över de kringliggande åkrarna, självklart med solnedgång i bästa sikte. Samtidigt finns närhet till centrala Kävlinge med allt det har att erbjuda. På bara 5 minuter med cykel när man såväl tågstationen, matbutiker och centrum med butiker och diverse service. Huset som är i två fulla plan fördelar sig på nedre plan med stort allrum/vardagsrum som går i delvis öppen anknytning till köket, till det finns stort helkaklat badrum, grovkök med tvätt och egen ingång från uppfarten/carporten. Övre plan som har full takhöjd i alla rum ger en luftig och trevlig känsla, här fördelar sig planlösningen över tre stora sovrum, ett väldigt generöst allrum, som för den med behov kan bli ett extra sovrum samt ett badrum med bubbelbad. Ett mycket praktiskt och lättskött hus för den stora barnfamiljen! Trädgården följer runt huset med uteplats både i söder och i nordväst, vilket ger soltimmar under stora delar av dagen. På baksidan finns ett stort trädäck där kvällssolen kan avnjutas tillsammans med ljuvlig utsikt! I anslutning till huset finns även en carport med plats för 1 bil samt ett förråd bakom för god förvaring. På Arvidsborg bor du lugnt men mycket centralt i Kävlinge med närhet till centrum och till tågstationen. I området finns två förskolor samt närhet till grundskola. Bra pendling både med bil och tåg, tåget tar till Lund ca 10 minuter, Malmö ca 20 minuter och Helsingborg ca 30 minuter. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Tors väg 36, Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun

Tors väg 36

Villa
Löddeköpinge - Centrum, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 395 000 kr
124 m²
5 rum
630 m² tomt

Välkommen till denna nyrenoverade villa i toppskick, belägen centralt i Löddeköpinge. Här finner du en harmonisk tillvaro i ett lugnt och säkert villakvarter, bara en kort promenad från Löddes omfattande serviceutbud med allt från mataffär och skolor till förskolor, fritidsaktiviteter och natursköna skogsområden. Trädgården är omsorgsfullt skött och skyddad från insyn, vilket skapar en privat och avkopplande miljö. En härlig uteplats i soligt sydvästläge erbjuder perfekta förutsättningar för både avkoppling och sociala samvaron. Bostadshuset har genomgått en omfattande och stilfull renovering under 2021, vilket innebär att du kan flytta in och njuta av ett bekvämt liv utan bekymmer under många år framöver. Här möts du av ett modernt kök med en praktisk köksö och generös matplats, ett ljust vardagsrum komplett med en mysig braskamin, en välutrustad tvättstuga, två stilrena och helkaklade badrum, tre sovrum samt ett flexibelt allrum som enkelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum efter behov. För den som har bil erbjuds både garage och en rymlig uppfart, vilket säkerställer bekväm parkering och extra förvaringsutrymme. Till fastigheten hör även en charmig gäststuga samt ett praktiskt förråd, vilket ger ytterligare flexibilitet och möjligheter. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visning och för att få mer information om denna fantastiska villa!

Tornerstigen 5, Kävlinge - Arvidsborg, Kävlinge kommun

Tornerstigen 5

Villa
Kävlinge - Arvidsborg, Kävlinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
4 695 000 kr
148 + 33 m²
3 rum
771 m² tomt

Drömmer du om att bo med hela familjen i ett plan i en stor och mycket välskött 1-plansvilla med integrerat dubbelgarage? Då finns nu möjligheten att köpa detta mycket gedigna kvalitetshus om 148 kvm på attraktiva och lugna Arvidsborg i Kävlinge. Planlösningen bjuder idag på mycket generösa sällskapsytor, rejält kök och generösa sovrum. För den som önskar kan vardagsrummet delas upp i ett ytterligare sovrum. Självklart finns rymligt helkaklat badrum, extra toalett, goda förvaringsmöjligheter och eldstad för kyliga vinterkvällar. Till huset finns ett mycket tilltaget uterum samt isolerat dubbelgarage. Perfekt för bilentusiasten eller den som bara värdesätter extra utrymme för säkert förvaring av dina ägodelar. Huset som är byggt år 2000 erbjuder många moderna bekvämligheter med bland annat vattenburen golvvärme genomgående i bostaden samt ny frånluftsvärmepump från 2021, till det har även installerats solceller på taket som bidrar till mycket goda driftskostnader och hög komfort! Tomten som följer runt huset, är inramad med uppvuxen häck och gräsmatta, träd och annan växtlighet. På framsidan som till största del är stenlagd, finns både prydnadsträd och annan växlighet samt en mindre mur ut mot gatan, här finns också en generös uppfart med plats för 2-3 bilar, mycket praktiskt och tilltalande på alla sätt och vis! På Arvidsborg bor du lugnt men mycket centralt i Kävlinge med närhet till centrum och till tågstationen. I området finns två förskolor samt närhet till grundskola. Bra pendling både med bil och tåg, tåget tar till Lund ca 10 minuter, Malmö ca 20 minuter och Helsingborg ca 30 minuter. Missa inte detta tillfälle, utan boka in dig på visning!

Visar alla 5