MOHV Tyresö/Haninge

MOHV Tyresö/Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vendelsövägen 58B, Trollbäcken, Tyresö kommun

Vendelsövägen 58B

Lägenhet
Trollbäcken, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge
4 295 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/4
6 361 kr/mån
50 529 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad och läckert inredd 4:a högst upp i huset med stor balkong! Lägenheten är påkostad med material av hög kvalitet som läckert kök i kvartskuren ljus ek med bänkskiva/stänkskydd av keramisk Carrarasten (grå kalksten) samt vitvaror från Siemens. Delvis kaklat duschrum med keramisk Carrara (grå kalksten) och 3 bra sovrum varav ett större master bedroom. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och ljusa målade väggar samt ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här har man även gjort flertalet tillval såsom stor platsbyggd förvaringslösning i master bedroom, snygga spotlights i taket och industriglasvägg i både badrum och in mot master bedroom. Garage finns i huset och även tvättstuga i föreningen. Denna lägenhet måste ses! OM OMRÅDET: Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Bussar går även till Tyresö C och Handen. I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice. I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cykelturer, svampplockning och mycket mera. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

  • Balkong
  • Hiss
Timmervägen 16C, Kolartorp, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Timmervägen 16C, Kolartorp, Haninge kommun, bild 2
Timmervägen 16C, Kolartorp, Haninge kommun, bild 3

Timmervägen 16C

Lägenhet
Kolartorp, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
2 495 000 kr
48 m²
2.5 rum
vån 1/1
3 362 kr/mån
51 979 kr/m²

Varmt välkomna till Timmervägen 16C och denna kvadratsmarta etage bostaden om 48 kvm. Här bor ni med närhet till allt ni kan tänkas behöva. Bostaden är fördelad på två plan och har både balkong och uteplats. Här hittar vi det perfekta boendet med ett välplanerat och kvadratsmart hus samt en solig tomt. Huset är fördelat på två plan där övervåningen/entréplan har kök som är utrustat med all maskinell utrustning ni behöver. Köket har luckor i vitt och mörk bänkskiva - i anlutning till köket finns plats för matbord. Vidare in har ni ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. På undervåningen har ni ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns ett till sovrum som kan nyttjas som barnrum/gästrum eller kontor. Tomten bjuder på sol hela dagen med och har flertalet platser att umgås på. På framsidan finns en balkong där ni kan njuta av morgonsolen. Baksidan har en altan och gräsyta att njuta av eftermiddags- och kvällssolen på. - Genomgående hög standard - Uteplats med kvällssol - Balkong med förmiddagssol - Parkering ingår i avgiften - Närhet till natur, Vega station, affärer, skola och kommunikationer Föreningen består av nio styckna bostäder fördelat på tre parhus och tre designhus. Området I populära och expansiva Kolartorp är det nära till det mesta. På bekvämt avstånd nås exempelvis vackra Rudan med strövområden, motionsspår, badstrand och skidspår på vintern. Närhet till ytterligare naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär samt nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa bort. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sköllerstagatan 56, Bandhagen-Rågsved, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sköllerstagatan 56, Bandhagen-Rågsved, Stockholms kommun, bild 2
Sköllerstagatan 56, Bandhagen-Rågsved, Stockholms kommun, bild 3

Sköllerstagatan 56

Lägenhet
Bandhagen-Rågsved, Stockholms kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
4 936 kr/mån
34 397 kr/m²

Välkommen till Sköllerstagatan 56 och denna rymliga tvåa där inget lämnats åt slumpen. Här erbjuds 58 väldisponerade kvadratmeter från 2018 med ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök från Vedum, ett rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Inglasad balkong med förmiddagssol sätter pricken över "i". Byggnaden, uppförd av Peab, stod klar så sent som 2018 och erbjuder ett modernt och bekvämt boende. Nuvarande bostadsrättsinnehavare är den enda ägaren och bostaden har använts sparsamt (jättefint skick!). Här finns hiss från markplan och en mysig innergård med lek- och grillmöjligheter. Bostaden är centralt belägen i Rågsved, med utmärkta kommunikationer och på bekvämt avstånd till allt du behöver. Här bor du nära grönområden, skolor och förskolor. På en kort promenad (ca 5 min) nås tunnelbanan, vilken tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Dessutom finns det gott om affärer, restauranger och kaféer inom bekvämt räckhåll. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nynäsvägen 84, Centrala Handen, Haninge kommun

Nynäsvägen 84

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
2 595 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/18
3 910 kr/mån
40 547 kr/m²

Välkomna till Nynäsvägen 84 och denna ytterst kvadratsmarta trea i centrala Handen. Här erbjuds ett boende med närhet till all tänkbar service, kommunikationer och natur. Byggnaden stod klar så sent som 2018 och utgör redan en viktig hörnsten i det nyetablerade området "Haningeterrassen". Byggnaden har prisats av Haninge kommun för sin arkitektur och att döma av de projekterade framtidsplanerna kommer detta bli ett än mer trivsamt område med tiden. Vad sägs om biograf, torgstråk, pendeltåg, shopping, busslinjer, sjukvård etc bara ett stenkast bort? Bostaden erbjuder en trevligt planlösning med genomgående hög standard och en stor, inglasad balkong. Det perfekta boendet för dig som letar efter ett bekvämt och modernt boende! Planlösningen är välplanerad och det första du möts av är den praktiska hallen med gott om avhängningsmöjligheter och klinkergolv. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet i stilren design. Vidare in i lägenheten välkomnar sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i väl tilltagen storlek. Väggen mellan vardagsrummet och bostadens andra sovrummet går att ta ner för att skapa en rymlig tvåa (se alternativ planlösning). Köket är välutrustat och beklätt med ljusa luckor och mörkare bänkskiva.

  • Balkong
  • Hiss
Arkens väg 12, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Arkens väg 12, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 2
Arkens väg 12, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 3

Arkens väg 12

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
5 833 kr/mån
34 841 kr/m²

Välkommen till Arkens väg 12 och denna rymliga gaveltvåa om 63 kvm med närhet till det mesta! Här erbjuds en ytterst välplanerad bostad med modernt och fräscht kök, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum med gott om förvaring, vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och en stor balkong i västerläge. Lägenheten är genomgående med fönster i tre väderstreck och belägen på en trappa. Här bor ni i ett lugnt och bekvämt område med närhet till centrum, kommunikationer samt det populära friluftsområdet Rudan på bekvämt avstånd. - YTTERST VÄLPLANERAD - HISS FRÅN MARKPLAN - STOR BALKONG I VÄSTERLÄGE - NÄRA KOMMUNIKATIONER - RYMLIGT KÖK MED MATPLATS - BADRUM MED TVÄTTMÖJLIGHETER

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Harpsundsvägen 80B, Bandhagen-Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr

Harpsundsvägen 80B

Lägenhet
Bandhagen-Högdalen, Stockholms kommun
MOHV Tyresö/Haninge
3 295 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 2/3
7 544 kr/mån
40 183 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS**Välkommen till Harpsundsvägen 80B och till den här magnifika lägenheten om 82 kvm med härlig balkong och en genomtänkt öppen planlösning i hjärtat av Högdalen! Närmare en "lyxkänsla" är svårt att komma! Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som delas av med en social köksö samt generösa fönsterpartier i tre väderstreck, är den här lägenheten något ut över det vanliga! Från de generösa vardagsrummet nås den harmoniska balkongen som är lämpad för både umgänge och plantering om så önskas! Sovrummen är av varierande storlekar för att maximera dispositionen och tillfredsställa olika behov och badrummet är helkaklat i lyxig stil. Hela lägenheten har förstklassiga material och färgval som ger ett modernt och stilfullt intryck! Föreningen är stabil med god ekonomi och har gemensamma utrymmen som uthyrningslägenhet/festlokal och garage för att erbjuda sina medlemmar det bästa! Här bor du också med gångavstånd till matbutiker, tunnelbanan där också ett flertal busslinjer trafikerar, restauranger, simhall, bibliotek och ett ordentligt utbud av butiker samt skolor och parker mm. Ja, du hör! Den här lägenheten har allt och är till för dem som inte vill kompromissa! Kontakta ansvarig mäklare Linnea Westlander 0705-55 49 51 alt. [email protected] idag för att boka din visning och låt mig välkomna dig till ditt nya drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 141, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Vallavägen 141, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 141, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 141

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
4 497 kr/mån
26 556 kr/m²

Välkommen till Vallavägen 141 och denna välplanerade tvåa på 45 kvm med stambytt badrum! Bostaden rymmer en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och praktiskt kök, ett stambytt badrum (2024!), ett lättmöblerat vardagsrum och ett väl tilltaget sovrum. I närheten av lägenheten finner du skolor, mataffärer och ett stort butiksutbud i Haninge Centrum. Den som gillar natur kommer uppskatta Rudans friluftsområde & naturreservat med bad- och fiskemöjligheter samt vackra promenad- och löpstråk. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och pendeltåg som tar dig direkt in till Stockholm City. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Alfabetsvägen 52, Vendelsö, Haninge kommun
Alfabetsvägen 52, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Alfabetsvägen 52, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Alfabetsvägen 52

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
4 795 000 kr
142 m²
6 rum
191 m² tomt

Välkommen till Alfabetsvägen 52 och ett mycket tilltalande radhus i barnvänligt och populärt område! Entréplan rymmer ett stort kök med matplats, ett lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum, modernt badrum med bastu och en praktisk tvättstuga. Ovanvåningen huserar fyra bra planerade sovrum och ett helkaklat badrum. Både fram- och baksida har härliga uteplatser med gott om utrymme för både loungemöbler och matmöblemang. Gräsmatta med plats för studsmatta, odlingar eller liknande på baksidan. Carport finns mittemot huset, extra p-plats och separat förråd. Här bor du nära både buss, förskola/skola, natur och flertalet stormarknader! - FEM SOVRUM - FRIKÖPT - BRA SKICK - FAMILJEIDYLL - CARPORT & SEPARAT FÖRRÅD

  • Premium
Källtorpsvägen 53, Vendelsö - Lyckeby, Haninge kommun
  • Ons 1 maj kl 14:15
Källtorpsvägen 53, Vendelsö - Lyckeby, Haninge kommun, bild 2
Källtorpsvägen 53, Vendelsö - Lyckeby, Haninge kommun, bild 3

Källtorpsvägen 53

Radhus
Vendelsö - Lyckeby, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
2 795 000 kr
98 m²
4 rum
6 520 kr/mån
28 520 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till Källtorpsvägen 53 och till det här charmiga hörnradhuset om 98 kvm! Här presenteras ett naturnära boende med två rymliga uteplatser, perfekt för soldyrkare då solen alltid går att fånga! Optimal planlösning med kök, vardagsrum, gästrum och badrum, egen tvättstuga samt förråd på entréplan och två sovrum samt ett stort badrum med badkar och förråd på övre plan. Här finns gott om plats för hela familjen! Med gångavstånd till bussförbindelser som tar dig enkelt till bla. Gullmarsplan, Haninge C, närbutiker samt grönområden är det här boendet perfekt för alla som inte vill kompromissa! Två Uteplatser: Njut av utomhuslivet till fullo med inte en, utan två underbara uteplatser. Perfekt för avkoppling, socialt umgänge eller för odling om så önskas! Perfekt Planlösning: Varje kvadratmeter är genomtänkt för att maximera bekvämlighet och funktionalitet, vilket ger en rymlig och öppen atmosfär. Stabil förening: Föreningen har god ekonomi och det finns både festlokal och garage/ parkering att hyra för extra trivsel! Optimalt läge: Omges av natursköna grönområden samtidigt som du har gångavstånd till kommunikationer och närbutiker kan läget inte bli bättre för den som vill ha lite av allt! Anmäl ditt intresse till Linnea Westlander 0705- 55 49 51 alt. [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Oxens gata 259, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Oxens gata 259, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 259, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 259

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/8
3 982 kr/mån
21 630 kr/m²

Välkomna till Oxens gata 259 och denna stereotvåan på 46 kvm i populära Brf Väduren! Här bor du centralt med närhet till allt du kan tänkas behöva. -Stabil HSB förening -Flexibelt tillträde -Ett tillhörande förråd till bostaden i källarplan i samma fastighet -Närhet till brandbergen centrum, förskolor/skolor, matbutik, gym och kommunikationer Snart finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en tvåa belägen med närhet till allt. Planlösningen är smart upplagd med sovrum och vardagsrum på varsin sida om hallen och köket. Lägenheten är högt belägen med mycket ljusinsläpp från de åt väst belägna fönsterna. Dessa ger eftermiddagssol samt en milsvid utsikt över och förbi skog och byggnader. På sommaren kan man njuta av de grönskande träden utanför. När du kliver in i bostaden möts du av den öppna hallen med gott om avhängningsmöjligheter. I hallen har du även badrummet som är utrustat med wc, handfat och badkar. Vidare in i lägenheten har vi vardagsrummet som bjuder på en stor socialyta med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet kommer vi in till köket. Köket har goda arbetsytor och ordentligt med förvaring. Sovrummet är stort och ger gott om plats för sängen, skrivbord och har bra förvaring genom dom platsbyggda garderoberna. Föreningen Föreningen består av 913 lägenheter fördelat på 7 höghus med 25 portar och 22 låghus med 69 portar. Brf Väduren är medlem i HSB vilket innebär att alla Brf Vädurens medlemmar även måste vara med i HSB. Föreningen beskattas som äkta och äger marken huset står på. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastum. Grilllplatser finns även på flertalet gårdar, barnvagnsrum i alla hus samt cykelrum finns i området. TVÄTTSTUGA Se separat karta för lokalisering av närmaste tvättstuga. Bokning sker på bokningstavlan vid tvättstugan eller via hemsidan. Området Området är ett familjevänligt område med närhet till det mesta. I området finns det mesta, stort utbud av lekplatser, parker och utomhusbad. Friluftsområdet med sjön Rudan vid Haninge C finns 30 min promenad alt 5 min bussresa bort. Tyresta By med intilliggande nationalpark finns även tillgängligt via ca 30 min promenad eller 5 min med buss.Skutans gård med barn och ungdomsverksamhet med inriktning mot hästar och andra djur ligger ca 15 min promenad bort. Här finns stall, betesmarker, skogar och en fågelsjö. Brandbergen Centrum med affär, apotek, restauranger, hårfrisör och bio på gångavstånd, samt pizzeria och mindre livsmedelsaffär nära bostaden. Läget innebär närhet till fina grönområden. Sörmlandsleden ligger ca 15 min promenad bort.

  • Premium
  • Hiss
Gudö åväg 4H, Gudö, Haninge kommun

Gudö åväg 4H

Lägenhet
Gudö, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 950 000 kr
31,5 m²
1 rum
2 356 kr/mån
61 905 kr/m²

**Accepterat pris** Välkommen till Gudö åväg 4H och till den här nybyggda (2022) 1:an om 31,5 kvm! Här presenteras en kvadratsmart lägenhet i snygg och modern stil och där ytskikt och vitvaror är noga utvalda! På den generösa uteplatsen i naturnära läge kan du avnjuta en kopp kaffe i morgonsolen och lyssna på Gudöåns porlande och härligt fågelkvitter! Lägenheten har en trevlig hall med gott om förvaring, det stora rummet är ljust och luftigt tack vara de stora fönsterpartierna som sträcker sig längs långsidan. Köksdelen är utrustad med alla bekväma maskiner och det finns även gott om arbetsyta och förvaring. Det helakaklade badrummet är i dag utrustat med bla. dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i ett modernt hem med naturen som närmsta granne samtidigt som du har gångavstånd till bussförbindelser som tar dig snabbt och enkelt till bla. Gullmarsplan, Stockholms C. samt Tyresö C. och Haninge C ! Välkommen med din intresseanmälan till Linnea Westlander 0705- 55 49 51 alt. [email protected]

  • Uteplats
Vädurens gata 230, Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 230

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 100 000 kr
27 m²
1 rum
2 423 kr/mån
40 741 kr/m²

Välkommen till Vädurens gata 230 och denna kvadratsmarta lägenhet med modernt kök, praktisk köksö, plats för stor säng, renoverat badrum och en inglasad balkong. Bostaden lämpar sig utmärkt som ett första boende eller varför inte som övernattningslägenhet? Bostaden har ett genomgående mycket gott skick samt generöst med förvaring i stor skjutdörrsgarderob i hallen. Till lägenheten hör dessutom ett separat förråd på samma våningsplan. Bekvämt läge med flertalet busslinjer i direkt närhet som tar dig till Stockholm C, Gullmarsplan, Handen etc. På gångavstånd ligger Brandbergens C med mataffär och annat service. Alldeles i närheten ligger Pias närlivs med en pizzeria och Ica Maxi ligger inte långt ifrån bostaden. - LÅG AVGIFT I POPULÄR BOSTADSRÄTTSFÖRENING - GENOMGÅENDE MYCKET GOTT SKICK - RYMLIG OCH INGLASAD BALKONG - LUGNT LÄGE - EXTERNT FÖRRÅD

  • Balkong
Ugglevägen 21, Brevik, Tyresö kommun

Ugglevägen 21

Tomt
Brevik, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge
4 495 000 kr
2 786 m² tomt

Varmt välkomna till Ugglevägen 21 och denna fantastiska tomt om 2786kvm med utsikt över Kalvfjärden! Nu finns chansen att förverkliga drömmen om att bygga hus på en av Tyresös vackraste platser. Här har ni Kalvfjärden som grannar och en tomt som kan nyttjas på många olika sätt. Tomten har kommunalt VA och den gällande detaljplanen erbjuder en generös byggrätt - så här är det bara att låta fantasin flöda fritt. På fastigheten finns idag ett förråd med carport och del av grund till ett tidigare hus som stått där. Det finns förslag på hur ett hus skulle kunna placeras och utformas på tomten. Är du intresserad av att ta del av det så tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare. - Generös byggrätt - Kommunalt VA - Sjöutsikt - Förråd med carport - Flexibelt tillträde - Närhet till natur, vatten, kommunikationer, skola och förskola Området Brevik utgör en unik pärla i Stockholms skärgård, med en fantastisk natur, modern bekvämlighet och närhet till storstaden. Här kan du njuta av skärgårdens skönhet, oavsett om du gillar vattensporter, vandringar eller bara avkoppling vid vattnet. Området erbjuder olika bostadsmöjligheter och en av Tyresös bästa skolor. Smidiga kollektivtrafikförbindelser gör Brevik till en idealisk plats för de som söker en harmonisk livsstil där stad och skärgård möts. Välkommen till ditt nya skärgårdsparadis! Läs mer om gällande detaljplan: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/426---ugglevagen-etapp-9.html Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

Fiskarnas gata 179, Brandbergen, Haninge kommun

Fiskarnas gata 179

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 204 kr/mån
22 438 kr/m²

Varmt välkomna till Fiskarnas gata 179 och denna fantastiska trea om 80 kvm i den mycket populära Brf Väduren. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi samt att ni har alla tänkbara bekvämligheter i närheten. - Stabil förening med god ekonomi - Flexibelt tillträde - Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol - Helkaklat badrum - Närhet till skog, vatten, Haninge centrum, kommunikationer, skolor och förskolor Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin trea. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med mycket förvaring i garderoberna på höger sida. I anslutning till hallen har du två sovrum, båda med gott om plats för dubbelsäng, nattygsbord och bra med förvaring i garderoben. Vardagsrummet är stort och öppet vilket ger plats för soffgrupp, tv-möbel och även matplats för den som önskar det. Från vardagsrummet nås balkongen som erbjuder härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenhetens badrum är helkaklat och utrustat med allt du behöver. Köket är välutrustat och är i beklätt med ljusa luckor och ljus bänkskiva. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! FÖRENINGEN Föreningen består av 912 lägenheter fördelat på 7 höghus med 25 portar och 22 låghus med 69 portar. Brf Väduren är medlem i HSB vilket innebär att alla Brf Vädurens medlemmar även måste vara med i HSB. Föreningen beskattas som äkta och äger marken huset står på. OMRÅDET Området är ett familjevänligt område med närhet till det mesta som butiker, restauranger, sjukhus, skolor och förskolor. Närhet till både Brandbergen centrum och Haninge centrum med sitt stora utbud av butiker och restauranger. I området finns det mesta, stort utbud av lekplatser, parker och utomhusbad. Från bostaden finns det goda kommunikationer som direktbuss till Stockholm city (ca 30 min) och bussar till Gullmarsplan (ca 25 min) samt närhet till pendeltågsstationen. Ett stenkast bort ligger även Tyresta by, Rudans frilufsområde och nära till flertal badplatser. Varmt välkomna på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Skogs Ekebyvägen, bredvid nr 45, Tungelsta, Haninge kommun

Skogs Ekebyvägen, bredvid nr 45

Tomt
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
3 495 000 kr
6 518 m² tomt

I fantastiskt härligt läge erbjuds denna lättbebyggda tomt i Tungelsta! Du själv väljer fritt husleverantör för planering av ditt drömhus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och har avstyckningsmöjlighet! Tungelsta erbjuder en underbar känsla av svensk landsbygd och med närheten till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. På kort promenadavstånd nås förskolor, skolor, idrottsplats, gym, mataffär, restauranger, bensinmack och pendeltågstation I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån går färja till Utö med skärgårdsmiljö. Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]! Tomten är uppskyltad - åk gärna ut och titta på tomten själv men visa hänsyn till närliggande grannar.

Storseglet 45, null, Haninge kommun

Storseglet 45

Lägenhet
Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
3 950 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/5
5 783 kr/mån
43 407 kr/m²

Varmt välkommen till expansiva och populära Vega och denna nyproducerade fyra med plats för hela familjen! Här erbjuds en genomgående stilren bostad om 91 kvm fördelat på 3 sovrum med förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett fint och ljust kök som är fullt maskinellt utrustat med rostfria vitvaror. Ett stort vardagsrum om hela 29 kvm med fönster i två väderstreck med gott om plats för matbord, soffa m.m. Utgång till den trevliga balkongen via vardagsrum. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Lägenheten erbjuder även en helkaklad gäst WC och ett rymligt förråd som ligger i anslutning till hallen. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, fina ekparkettgolv och hög standard. För att vara belägen på en trappa ligger bostaden högt upp i huset med ostört läge från gata och port! - UNIK PLANLÖSNING MELLAN KÖK OCH VARDAGSRUM (delvis separat) - NYPRODUKTION - PRELIMINÄR INFLYTT I JUNI 2023 - FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK - SÄLJS PÅ RITNING Bostaden ligger i hjärtat av det ständigt växande Vega som är en perfekt plats att bo på för den som vill kombinera stadspuls med naturliv! Pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter ligger på bekvämt promenad avstånd och likaså andra bekvämligheter som Busstorg, Ica, Hemköp, flera gym och restauranger. En kort bilresa/bussresa tar dig till Port73, Haninge Centrum och Länna Köpkvarter när du blir shoppingsugen. Närliggande Rudan bjuder på härliga promenadstråk och badsjöar och andra aktiviteter.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Glömminge backe, null, Mörbylånga kommun

Glömminge backe

Tomt
Mörbylånga kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 175 000 kr
1 202 m² tomt

Välkommen till Glömminge Backe och det nyplanerade bostadsområdet med vackra omgivningar och bra pendlingsavstånd till Kalmar, Mörbylånga och Borgholm. Avstyckning är nu genomförd och i det angivna tomtpriset inkluderas anslutningsavgift för VA samt fiber (!). Dessutom är inte tomten knuten till någon husleverantör och det står således fritt att bygga vad som önskas, så länge det faller inom ramen för detaljplanen. Vägar och VA-anslutning planeras under 2025-2026. För att se tillgängliga tomter, se www.geranio.se.

Visar alla 17