Mäklare Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Om mig

Jag är verksam mäklare i Tyresö och Haninge med flera års erfarenheter inom fastighets- och försäljningsbranschen. Med mig får du en driven och hungrig mäklare som strävar efter att överträffa dina mål i affären och samtidigt ha en trygg och personlig kontakt. Jag finns med dig genom hela processen som ett bollplank där vi tillsammans lägger upp den perfekta strategin för just din bostadsaffär. Först när ni som nöjda kunder rekommenderar mig vidare, då har jag lyckats!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalvägen 2B, Trollbäcken, Tyresö kommun

Dalvägen 2B

Villa
Trollbäcken, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

6 195 000 kr

155 m²

7 rum

788 m² tomt

Varmt välkomna till Dalvägen 2B och denna trevliga villa i familjevänliga Trollbäcken! Huset erbjuder gott om plats för hela familjen. Tomten med alla sin växtligheter erbjuder en lugn och härlig stämning där ni kan njuta av alla solens timmar. -Lummig och grönskande tomt -Flexibelt tillträde -Soligt läge -Närhet till skolor, bussar, Trollbäcken centrum, natur och idrott och matbutiker En trevlig och välkomnande hall med gott om förvaring med stora garderober, i anslutning till hallen finns två sovrum och ett stort badrum. Från hallen nås vardagsrummet och köket där vi möts av ljusa ytskikt och stora fönsterpartier som ger en härlig känsla. Här finns det gott om plats för matplats, soffgrupp, tv och annat möblemang. Från vardagsrummet kommer ni ut till altanen som har sol i stort sett hela dagen. Köket erbjuder gott om plats för förvaring och stora arbetsytor. Vidare uppe på övre plan finner vi ett allrum, badrum/wc, förråd, tre rymliga sovrum. Här bor du nära naturen och Långsjön där du har motionsspår runt. I närheten har du även busshållplats med bussar till Haninge, Tyresö C, Nacka, Gullmarsplan och Vattugatan. Barnvänligt område med lekplatser samt förskola och skolor i närheten. Du har även närheten till både Trollbäcken centrum och Tyresö centrum, där du har allt, matbutiker, restauranger, postombud och mycket mer. Fastigheten ligger i den del av Trollbäcken där kommunen planerar en utveckling av centrumstråket. Detta innebär att det kommer komma en ny detaljplan över området där denna fastighet är del av den utvecklingen. Tanken är att det ska byggas flerbostadshus längst vendelsövägen. Läs mer hos kommunen eller kontakta ansvarig mäklare för mer information. https://www.tyreso.se/stadsutveckling/pagaende-planer-och-byggen/planprogram-pa-gang/trollbackens-centrumstrak.html Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information! OBS! Bilder kommer inom kort.

Förrådsvägen 30, Huddinge, Huddinge kommun

Förrådsvägen 30

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
MOHV Tyresö/Haninge

3 495 000 kr

74 m²

3 rum

4 595 kr/mån

47 230 kr/m²

Välkomna till Förrådsvägen 30 och denna stilrena trea i hjärtat av Huddinge! Här bor ni med närhet till allt man kan behöva och lite till. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med genomgående hög standard och en generös balkong i soligt läge. - Exklusiva tillval - Garage nås från hissen - Tillhörande förråd - Stor balkong med eftermiddagssol och en fransk balkong - Nära buss, pendeltåg, Huddinge C, skolor, förskolor och naturen Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin trea. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är hallen som är rymlig och har gott om förvaring i de båda garderobspartierna. Det L-formade köket är välutrustat och är i beklätt med vita luckor och ljus bänkskiva samt rostfria vitvaror. Intill köket har vi vardagsrummet med härliga ytor för soffgrupp och tv-möbel. Sovrummen har gott om plats för dubbelsängen, nattygsbord samt att det ena har platsbyggda garderober och utgång till balkongen. Lägenhetens badrum är helkaklat och utrustat med allt du behöver. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! Området Här har ni allt som kan tänkas behövas på gångavstånd, allt ifrån mataffärer, restauranger, pendeltåget och Huddinge C med sitt breda utbud. I området finns flertalet skolor och förskolor som Hörningsnässkolan samt Ängsnässkolan. Här bjuder även omgivning på mycket grönt i from av naturreservat och Solgård med elljusspår. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ullbergsvägen 107, Raksta, Tyresö kommun

Ullbergsvägen 107

Villa
Raksta, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

4 695 000 kr

60 m²

3 rum

2 184 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS Varmt välkomna till Ullbergsvägen 107 och detta fantastiska hus om 60 kvm byggt 2006. Tomten erbjuder stora sociala ytor med sol hela dagen. Huset är byggt i modern villastandard och är förberett för att ansluta till det kommunala VA så fort etappen är klar. Här bor du i lugnet, nära skog, hav och all tänkbar service! -Dubbelgarage -Många soltimmar -Modern villastandard -Inhägnad tomt -Etapp 8 (preliminärt klar i Maj 2023) -Gäststuga -Närhet till skog, hav och all tänkbar service Snart finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter ett fint hus i natursköna Raksta. Huset är byggt 2006 och är i modern villastandard vilket ger dig ett ordentligt isolerat hus med 3-glas fönster och värmesystem. Planlösningen är välplanerad och det första du möts av är hallen med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i klädkammaren. Vidare in i huset har du två sovrum med plats för säng och förvaring. Vardagsrummet är öppet och ger plats för stor soffgrupp, från vardagsrummet når du uteplatsen. Huset har ett badrum som är helkaklat. Trevligt kök med goda arbetsytor och utrymme för matbord och stolar. Här är det bara att flytta in och njuta av naturen och allt som Raksta har att erbjuda. Området Här bor du med vacker natur in på husknuten, granne med Tyresta Nationalpark och naturreservat. Promenera i de vackra skogarna med dess vandringsleder och promenadstigar. Med närheten till Albysjön och Grändalssjön, bjuder Raksta in till bad från både klippor, hopptorn och sandstrand. På vintern plogas Albysjön för skön skridskoåkning. Har du båt finns möjlighet till båtplats i Kalvfjärden. Raksta har en fin gemenskap och här anordnas både midsommarfirande och valborg nere på Amerikaängen. Här finns även en fotbollsplan och lekpark. Läs mer om etappindelningen och utvecklingen av det kommunala VA https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/460---raksta-etapp-8.html?searchKeyword=460 https://www.tyreso.se/download/18.aa1a5ca161c1cf584b75/1522233404873/460_Raksta%20etapp%208_Planbeskrivning.pdf https://www.tyreso.se/download/18.61453b5c17292e5c26e47e03/1591885796174/Gatukostnadsutredning.pdf OBS! Besiktning och fotografering kommer ske inom snar framtid. För mer och löpande information eller privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Poppelvägen 31 - tomt, Fornudden, Tyresö kommun

Poppelvägen 31 - tomt

Tomt
Fornudden, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

2 700 000 kr

1 000 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning! Annonsen avser del av fastigheten Kumla 3:841. Möjlighet att förvärva tomt om ca 1000 kvm i Fornudden. Tomten är idag inte avstyckad men avstyckningen planeras att påbörjas omgående. Här har ni möjlighet att vara med under hela processen och komma med önskemål/förslag på hur ni vill ha tomten utformad. Bland bilderna finner ni förslag på hur tomten skulle kunna se ut. Det åligger köparen att undersöka med Tyresö kommun vad som får byggas på tomten, se vidare information om gällande detaljplan för fastigheten: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/69---del-av-kumla-tradgardsstad-naset-m.m..html För den som söker ett lugnt, familjevänligt och sjönära läge är detta ett perfekt område. Inte långt från tomten finns förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och badsjö.

Videvägen 78, Tyresö Strand, Tyresö kommun

Videvägen 78

Lägenhet
Tyresö Strand, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge

2 595 000 kr

68,2 m²

3 rum

4 438 kr/mån

38 050 kr/m²

Välkomna till Videvägen 78 och denna stilrena trean i Tyresö Strand! Här bor ni i närhet till allt man kan behöva och lite till. Bostaden erbjuder en trevligt planlösning med genomgående hög standard och en generös balkong i soligt läge. -Exklusiva tillval -Balkong i soligt läge -Garage nås från hissen -Närhet till strandtorget, matbutiker, grönområden, kommunikationer, gym och skolor/förskolor Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin trea. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är hallen som ligger i anslutning till köket och matplatsen. Det L-formade köket är välutrustat och är i beklätt med grå luckor och ljus bänkskiva samt rostfria vitvaror. Intill köket har vi vardagsrummet med härliga ytor för soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås balkongen som erbjuder många härliga soltimmar. Sovrummet har gott om plats för dubbelsängen, nattygsbord och plats för garderober. Det rummet som idag används som arbetsrum går även bra att nyttja som barnrum. Lägenhetens badrum är helkaklat och utrustat med allt du behöver. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! Området Attraktiva Tyresö Strand ligger naturskönt och med det bästa av det mesta på komfortabelt avstånd. Kombinationen av härliga naturområden inpå knuten och Citys puls på bekvämt avstånd gör detta till ett optimalt läge för den kräsne. På promenadavstånd från bostaden nås Erstaviken med havsbad och bryggor med direkt tillgång till Stockholms vackra skärgård. Åt andra hållet finner du Alby naturreservat med motionsspår, bad och ängar som under sommaren är fulla med hästar, får och kor. Ett stenkast från bostaden finns det en nyöppnad sushi. Föreningen Brf Grindstolpen består av flerbostadshus om sammanlagt 63 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler med adresserna Videvägen 50-78. Föreningen har även 44 parkeringsplatser, vilka upplåts med hyresrätt. I föreningens byggnader finns det idag vårdcentral, BVC och frisör. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för visning

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5