Mäklare Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Om mig

Jag är verksam mäklare i Tyresö och Haninge med flera års erfarenheter inom fastighets- och försäljningsbranschen. Med mig får du en driven och hungrig mäklare som strävar efter att överträffa dina mål i affären och samtidigt ha en trygg och personlig kontakt. Jag finns med dig genom hela processen som ett bollplank där vi tillsammans lägger upp den perfekta strategin för just din bostadsaffär. Först när ni som nöjda kunder rekommenderar mig vidare, då har jag lyckats!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmervägen 16C, Kolartorp, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Timmervägen 16C, Kolartorp, Haninge kommun, bild 2
Timmervägen 16C, Kolartorp, Haninge kommun, bild 3

Timmervägen 16C

Lägenhet
Kolartorp, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
2 495 000 kr
48 m²
2.5 rum
vån 1/1
3 362 kr/mån
51 979 kr/m²

Varmt välkomna till Timmervägen 16C och denna kvadratsmarta etage bostaden om 48 kvm. Här bor ni med närhet till allt ni kan tänkas behöva. Bostaden är fördelad på två plan och har både balkong och uteplats. Här hittar vi det perfekta boendet med ett välplanerat och kvadratsmart hus samt en solig tomt. Huset är fördelat på två plan där övervåningen/entréplan har kök som är utrustat med all maskinell utrustning ni behöver. Köket har luckor i vitt och mörk bänkskiva - i anlutning till köket finns plats för matbord. Vidare in har ni ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. På undervåningen har ni ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns ett till sovrum som kan nyttjas som barnrum/gästrum eller kontor. Tomten bjuder på sol hela dagen med och har flertalet platser att umgås på. På framsidan finns en balkong där ni kan njuta av morgonsolen. Baksidan har en altan och gräsyta att njuta av eftermiddags- och kvällssolen på. - Genomgående hög standard - Uteplats med kvällssol - Balkong med förmiddagssol - Parkering ingår i avgiften - Närhet till natur, Vega station, affärer, skola och kommunikationer Föreningen består av nio styckna bostäder fördelat på tre parhus och tre designhus. Området I populära och expansiva Kolartorp är det nära till det mesta. På bekvämt avstånd nås exempelvis vackra Rudan med strövområden, motionsspår, badstrand och skidspår på vintern. Närhet till ytterligare naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär samt nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa bort. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vega allé 69, Vega, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vega allé 69, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega allé 69, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega allé 69

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
3 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/5
4 764 kr/mån
45 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Välkommen till denna fina trea på Vega allé 69! Belägen på våning 4 i en modern och välskött fastighet, erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av komfort och funktionalitet med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva i närheten. - Inglasad balkong - Högt upp i huset - Flexibelt tillträde - Insynsskyddat läget - Närhet till Vega station, matbutiker, grönområden, gym och skolor/förskolor Köket och vardagsrummet utgör hjärtat i hemmet. Köket är välutrustat och moderna samt att det erbjuder generösa arbetsytor, perfekt för matlagning och underhållning. Det anslutande vardagsrummet erbjuder en avslappnad atmosfär för sociala sammankomster och avkoppling. De övriga utrymmena i bostaden inkluderar två generösa sovrum med rymliga garderober, ett praktiskt helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall med träpanel och en rymlig klädkammare. Vega Här har man direkt närhet till natur, shopping, flertalet bussar och pendeltågsstationen Vega som tar dig till city på ca 20 min dörr till dörr. Precis utanför bostaden har Vega skola & aktivitetshus precis öppnat upp. Huset rymmer både F-9 skola, idrottshall, bibliotek, kulturskola och öppen ungdomsverksamhet. Här finns också ett rörelserum, café och rum för möten, aktiviteter och evenemang. Ett stenkast från lägenheten finns Ica butik, flertalet restauranger, Hemköp, flera gym, bageri mm. Ett optimalt läge för dig som vill kombinera stadspuls och lugnet i naturen. För mer information eller visning vänligen kontakta Felix Winnersjö på 070-919 27 72 eller [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oxens gata 259, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Oxens gata 259, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 259, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 259

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/8
3 982 kr/mån
21 630 kr/m²

Välkomna till Oxens gata 259 och denna stereotvåan på 46 kvm i populära Brf Väduren! Här bor du centralt med närhet till allt du kan tänkas behöva. -Stabil HSB förening -Flexibelt tillträde -Ett tillhörande förråd till bostaden i källarplan i samma fastighet -Närhet till brandbergen centrum, förskolor/skolor, matbutik, gym och kommunikationer Snart finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en tvåa belägen med närhet till allt. Planlösningen är smart upplagd med sovrum och vardagsrum på varsin sida om hallen och köket. Lägenheten är högt belägen med mycket ljusinsläpp från de åt väst belägna fönsterna. Dessa ger eftermiddagssol samt en milsvid utsikt över och förbi skog och byggnader. På sommaren kan man njuta av de grönskande träden utanför. När du kliver in i bostaden möts du av den öppna hallen med gott om avhängningsmöjligheter. I hallen har du även badrummet som är utrustat med wc, handfat och badkar. Vidare in i lägenheten har vi vardagsrummet som bjuder på en stor socialyta med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet kommer vi in till köket. Köket har goda arbetsytor och ordentligt med förvaring. Sovrummet är stort och ger gott om plats för sängen, skrivbord och har bra förvaring genom dom platsbyggda garderoberna. Föreningen Föreningen består av 913 lägenheter fördelat på 7 höghus med 25 portar och 22 låghus med 69 portar. Brf Väduren är medlem i HSB vilket innebär att alla Brf Vädurens medlemmar även måste vara med i HSB. Föreningen beskattas som äkta och äger marken huset står på. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastum. Grilllplatser finns även på flertalet gårdar, barnvagnsrum i alla hus samt cykelrum finns i området. TVÄTTSTUGA Se separat karta för lokalisering av närmaste tvättstuga. Bokning sker på bokningstavlan vid tvättstugan eller via hemsidan. Området Området är ett familjevänligt område med närhet till det mesta. I området finns det mesta, stort utbud av lekplatser, parker och utomhusbad. Friluftsområdet med sjön Rudan vid Haninge C finns 30 min promenad alt 5 min bussresa bort. Tyresta By med intilliggande nationalpark finns även tillgängligt via ca 30 min promenad eller 5 min med buss.Skutans gård med barn och ungdomsverksamhet med inriktning mot hästar och andra djur ligger ca 15 min promenad bort. Här finns stall, betesmarker, skogar och en fågelsjö. Brandbergen Centrum med affär, apotek, restauranger, hårfrisör och bio på gångavstånd, samt pizzeria och mindre livsmedelsaffär nära bostaden. Läget innebär närhet till fina grönområden. Sörmlandsleden ligger ca 15 min promenad bort.

  • Premium
  • Hiss
Ugglevägen 21, Brevik, Tyresö kommun

Ugglevägen 21

Tomt
Brevik, Tyresö kommun
MOHV Tyresö/Haninge
4 495 000 kr
2 786 m² tomt

Varmt välkomna till Ugglevägen 21 och denna fantastiska tomt om 2786kvm med utsikt över Kalvfjärden! Nu finns chansen att förverkliga drömmen om att bygga hus på en av Tyresös vackraste platser. Här har ni Kalvfjärden som grannar och en tomt som kan nyttjas på många olika sätt. Tomten har kommunalt VA och den gällande detaljplanen erbjuder en generös byggrätt - så här är det bara att låta fantasin flöda fritt. På fastigheten finns idag ett förråd med carport och del av grund till ett tidigare hus som stått där. Det finns förslag på hur ett hus skulle kunna placeras och utformas på tomten. Är du intresserad av att ta del av det så tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare. - Generös byggrätt - Kommunalt VA - Sjöutsikt - Förråd med carport - Flexibelt tillträde - Närhet till natur, vatten, kommunikationer, skola och förskola Området Brevik utgör en unik pärla i Stockholms skärgård, med en fantastisk natur, modern bekvämlighet och närhet till storstaden. Här kan du njuta av skärgårdens skönhet, oavsett om du gillar vattensporter, vandringar eller bara avkoppling vid vattnet. Området erbjuder olika bostadsmöjligheter och en av Tyresös bästa skolor. Smidiga kollektivtrafikförbindelser gör Brevik till en idealisk plats för de som söker en harmonisk livsstil där stad och skärgård möts. Välkommen till ditt nya skärgårdsparadis! Läs mer om gällande detaljplan: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/426---ugglevagen-etapp-9.html Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

Fiskarnas gata 179, Brandbergen, Haninge kommun

Fiskarnas gata 179

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
MOHV Tyresö/Haninge
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 204 kr/mån
22 438 kr/m²

Varmt välkomna till Fiskarnas gata 179 och denna fantastiska trea om 80 kvm i den mycket populära Brf Väduren. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi samt att ni har alla tänkbara bekvämligheter i närheten. - Stabil förening med god ekonomi - Flexibelt tillträde - Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol - Helkaklat badrum - Närhet till skog, vatten, Haninge centrum, kommunikationer, skolor och förskolor Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin trea. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med mycket förvaring i garderoberna på höger sida. I anslutning till hallen har du två sovrum, båda med gott om plats för dubbelsäng, nattygsbord och bra med förvaring i garderoben. Vardagsrummet är stort och öppet vilket ger plats för soffgrupp, tv-möbel och även matplats för den som önskar det. Från vardagsrummet nås balkongen som erbjuder härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenhetens badrum är helkaklat och utrustat med allt du behöver. Köket är välutrustat och är i beklätt med ljusa luckor och ljus bänkskiva. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! FÖRENINGEN Föreningen består av 912 lägenheter fördelat på 7 höghus med 25 portar och 22 låghus med 69 portar. Brf Väduren är medlem i HSB vilket innebär att alla Brf Vädurens medlemmar även måste vara med i HSB. Föreningen beskattas som äkta och äger marken huset står på. OMRÅDET Området är ett familjevänligt område med närhet till det mesta som butiker, restauranger, sjukhus, skolor och förskolor. Närhet till både Brandbergen centrum och Haninge centrum med sitt stora utbud av butiker och restauranger. I området finns det mesta, stort utbud av lekplatser, parker och utomhusbad. Från bostaden finns det goda kommunikationer som direktbuss till Stockholm city (ca 30 min) och bussar till Gullmarsplan (ca 25 min) samt närhet till pendeltågsstationen. Ett stenkast bort ligger även Tyresta by, Rudans frilufsområde och nära till flertal badplatser. Varmt välkomna på visningen!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5