Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brunnsviksallén 24, Brunnsvik, Motala kommun

Brunnsviksallén 24

Villa
Brunnsvik, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 995 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
784 m² tomt

Välkommen till detta fint renoverade enplansvilla med källare belägen på välplanerad hörntomt. Här möts ni av en hall i industriell stil som tar er vidare till ett rymligt och välplanerat köket med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, i vardagsrummet finns en mysig braskamin och utgång till det stora vinterbonade uterummet med vidbyggt tralldäck i västerläge. Vidare finner ni fyra välplanerade sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med golvvärme och en gäst-WC. I källaren väntar en gillestuga i vinkel med braskassett, tvättstuga, duschrum, WC, stort inrett sovrum och ett stort förråd. I den välplanerade trädgården finns stenläggningar, buskar, gräsmatta och uteplats med utespa som bjuder in till avkoppling efter en lång dag. En perfekt fristad med närhet till centrum, Bråstorps köpcentrum och skolor. Varmt välkomna på visning!

Strandvägen 13B, 3 vån, Strandvägen, Motala kommun

Strandvägen 13B, 3 vån

Lägenhet
Strandvägen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 931 kr/mån
14 014 kr/m²

Välkommen till en högt belägen 3:a med ett fantastiskt läge och utsikt! Visst har lägenheten ett visst renoveringsbehov men wow vilket läge! Ny inglasad balkong som känns som ett extra rum om ca 7 m2. Interiört möts vi av hall vid entré med gott om förvaring. Ljust kök med matplats och utgång till balkongen mot Motala Ström. Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och fantastisk utsikt mot vattnet. Två sovrum med garderobsförvaring. WC/Badrum stamrenoverat -09/10 med egen tvättmaskin. Till lägenheten följer även ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Föreningen har en mycket fin gemensam uteplats vid vattnet där det finns trädgårdsmöbler och gott om plats för trevliga tillställningar. Föreningen har även en gemensam badstege ned i vattnet. I föreningen finns även tillgång till ett uthyrningsrum för gäster beläget i källaren på Strandvägen 11. Gemensam nyrenoverad tvättstuga med nya maskiner i källaren på Strandvägen 13B där det även finns en enklare samlingslokal. För en kommande köpare finns parkering att hyra och det finns även tillgång till gästparkeringar för dina besökare. Föreningen tillämpar individuell mätning av el vilket innebär att man ej behöver betala egen nätavgift. I månadsavgiften ingår även TV och bredband 50/10 mb från Tele2. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Östermalmsgatan 111, Verkstadstorget, Motala kommun

Östermalmsgatan 111

Villa
Verkstadstorget, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
110 + 59 m²
4 rum
961 m² tomt

Välkommen till ett välvårdat 2-planshus som genomgått en totalrenovering på 90-talet med ny fasad, tilläggsisolering, nytt tak, nya fönster samt invändig totalrenovering. Uppvärmning via bergvärme. Vidbyggt garage. Gäststuga. Inglasat uterum, altan, takad veranda och balkong. Interiört möts vi av hall vid entré med gäst-WC, stort kök med öppen planlösning mot matrum och utgång till inglasat uterum och altan på trädgårdssidan. Vardagsrum med fint parkettgolv. Övervåning med möblerbar hall, 2 möjliga sovrum, WC/Duschrum samt klädkammare. Källare med bra utrymmen, tvättstuga och hobbyrum. Trivsamt område där man bor granne med konditori och flera livsmedelsbutiker. Här har man även nära gångavstånd till Göta Kanal och Verkstadsområdet med alla fina byggnader och mysiga Mallboden med servering och underhållning. I Verkstadsområdet finns nu även gästhamn och det är ett sprudlande liv på sommaren. Man kan gå utmed kanalen ned till Borenshults slussar - ett populärt besöksmål - som binder samman Göta kanal med sjön Boren. Välkommen på visning!

Stjärnorpsgatan 13, Holm, Motala kommun

Stjärnorpsgatan 13

Villa
Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
144 + 138 m²
6 rum
879 m² tomt

Välkommen till ett hus med mycket potential! Rymligt med många rum, högt till tak och fina trägolv. Vidbyggt dubbelgarage med nytt tak -23. Hall vid entré, inre möblerbar hall. Kök med matplats och utgång till takad altan och trädgården. Vardagsrum och matrum i fil med trägolv. WC/Duschrum renoverat -07. Övervåning med möblerbar hall, 3 sovrum och ett allrum/TV-rum. WC/Badrum renoverat -07. Källare med mycket utrymmen. Rymlig tvättstuga, förrådsutrymmen, pannrum och utgång till dubbelgarage. Vattenburen uppvärmning via 3-kombipanna som idag används med pelletsbrännare. Fiber finns indraget. Här bor man centralt med några minuters promenad till centrum och centralstationen. Några minuter bort åt andra hållet ligger Fålehagens fina naturområde, som idag är idag ett av Motalabornas populäraste rekreationsområden med elljusspår, terränglöpningsspår och terrängcykelspår.

Lasarettsgatan 29, Centralt, Motala kommun

Lasarettsgatan 29

Villa
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 850 000 kr
150 + 70 m²
6 rum
835 m² tomt

Rymlig och gedigen fasadtegelvilla i 2-plan med källare nära centrum, skolor, Bondebacka, vårdcentral, apotek, bageri, elljusspår och frisbeegolfbana. Det är endast några minuters bilväg till Bråstorps köpcentrum med stort utbud av butiker. Boarean är 150 kvm fördelad på 6 rum med kök på både entréplan och övre plan, vilket göra att detta hus kan passa för både en eller två familjer. Under de senaste 20 åren har fastigheten genomgått större renoveringar såsom nya 3-glas fönster, dränering, nytt duschrum i källaren och nytt tak. I trädgården finns gräsytor, stenlagda gångar och rabatter, uteplats under tak, fruktträd och ett vidbyggt garage. I området finns fina gång- och cykelvägar och vill man ta ett bad sätter man sig enklast på cykeln och är i Varamobaden - Norra Europas största insjöbad på några minuter! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Östermalmsgatan 37C NB, Centralt, Motala kommun

Östermalmsgatan 37C NB

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 350 000 kr
74,5 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 792 kr/mån
18 121 kr/m²

Välkommen till denna centrala bostadsrättslägenhet på nedre botten. Med sina 3,5 rum och kök, samt en avkopplande balkong, erbjuder den ett bekvämt boende. Lägenheten är genomgående renoverad och det fina IKEA-köket är både elegant och funktionellt, det helkaklade duschrummet skapar en fräsch och avslappnande känsla. Här finner du det bästa av både stil och komfort för ett trivsamt hem. I avgiften ingår TV och fast kostnad för el då föreningen har ett gemensamt abonnemang för alla med individuell mätning. Välmående förening med god ordning och fina gemensamma utrymmen. Gemensam tvättstuga i huset, i föreningen finns även en fin gemensamhetslokal med kök, dusch och bastu som även fungerar som övernattningsrum för gäster. Centralt läge med gångavstånd till både centrum, hamnen, sporthall och centralstationen.

  • Balkong
Prästgårdsvägen 13, Rogslösa, Vadstena kommun

Prästgårdsvägen 13

Lägenhet
Rogslösa, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/1
3 420 kr/mån
6 346 kr/m²

Välkommen till detta fridfulla läge på Östgötaslätten, här kan du skapa dig ett bekvämt och trevligt boende i detta bostadsrättsparhus som är uppfört i ett plan och består av 3 rum och kök. Planlösningen består av en rymlig hall, två sovrum och ett vardagsrum med den inglasade altanen i anslutning med utsikt över Östgötaslätten och Omberg, rymligt kök, badrum och tvättstuga. På tomten finns en carport med isolerad förrådsdel. Parhuset ligger längst ner på lugn en återvändsgata, granne med grönområde och förskola. Den uppväxta tomten består av gräsmatta, träd och buskar och härlig utsikt över Östgötaslätten och Omberg. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Hårstorpsgatan 32B, Centralt nära sporthallen, Motala kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00

Hårstorpsgatan 32B

Villa
Centralt nära sporthallen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 195 000 kr
208 + 104 m²
7 rum
1 580 m² tomt

Här hittar du en fastighet i stort renoveringsbehov belägen på en stor uppvuxen tomt om 1.580 kvm med närhet till skolor, sporthall, Motala centrum, Bondebacka och Centralstationen. Byggnaden är uppförd i två plan med källare och består idag av 3 st lägenheter, en stor paradvåning på entréplan om fyra rum och kök och på övre plan finns två lägenheter om två och ett rum och kök med dubbla WC i trapphuset. Huset har många möjligheter och det finns många härliga detaljer att bevara så som golv, skjutdörrar, öppenspis, vedspis och en härlig äldre trapp. Befintlig ägare har ett beviljat bygglov för plan- och fasadändring för att förädla de tre lägenheterna. Fastigheten är taxerad som 213 men är enligt bygg - och miljöenheten registrerad som flerbostadshus då det är dess senaste användning. Vill man ändra användandet till villa så gör man en anmälan till bygg - och miljöenheten om detta. Huset säljs med friskrivning gällande ev dolda fel. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Enbacken 17, Borensberg, Motala kommun

Enbacken 17

Villa
Borensberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 100 000 kr
178 m²
6 rum
837 m² tomt

Välvårdad villa i 1,5 plan i hjärtat av Borensberg. Huset är välskött såväl utvändigt som invändigt. Entréplan har en bra planlösning med stor hall, kök, matplats, tvättstuga, vardagsrum, kontor och duschrum. Övre plan består av allrum med utgång till balkonger, tre sovrum samt badrum. Huset har en bra insynsskyddad trädgård och friliggande garage. Borensberg har mycket att erbjuda som skolor, förskolor, flera matbutiker, härliga strövområden och nära vatten tack vare Göta kanal och sjön Boren. Varm välkommen att anmäla dig till visningen!

Gnejsvägen 49, BRÅSTORP, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gnejsvägen 49

Radhus
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 250 000 kr
68 m²
2 rum
271 m² tomt

Äntligen ett friköpt radhus i ett plan på Gnejsvägen till salu! Huset har ett mycket bra läge i området med baksida med trädgård som vetter mot en härlig dunge med b l a rhododendron som blommar vackert på försommaren. Bostaden har en praktisk planlösning med rymlig hall, ljust kök med fönster i två väderstreck, sovrum, helkaklat duschrum, klädkammare och vardagsrum med utgång till inglasad altan. Som ägare av Gnejsvägen 49 har man obligatoriskt medlemskap i samfälligheten Stenröset I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning med luftburen golvvärme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, förråd, garage och kabel-TV. Driftskostnader som tillkommer förutom samfällighetskostnaden är hushållsel och hemförsäkring. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

Spolegatan 8A, Nedre Holm, Motala kommun

Spolegatan 8A

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
445 000 kr
39,9 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 837 kr/mån
11 153 kr/m²

Bostadsrätt på andra våningen med bra planlösning bestående av hall, kök, vardagsrum, litet sovrum, duschrum och klädkammare. Från vardagsrummet är det utgång till balkong med härlig utsikt över området. Bostaden är i gott skick med duschkabin och kommod bytta i duschrummet 2023. Lägenheten har ett trevligt läge i Motala med några minuters promenad från centrum och nära resecentrum. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Lugngatan 16, Björkelund, Motala kommun

Lugngatan 16

Lägenhet
Björkelund, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
695 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 604 kr/mån
14 184 kr/m²

Bo med låg månadsavgift i bostadsrätt i markplan med hall, kök, sovrum och vardagsrum med utgång till rymlig balkong, Här bor man i ett lugnt område där bostadsrätterna ligger i ett trevligt villaområde nära skola, förskola, natursköna Göta Kanal och Borenshults slussar. I närheten av bostaden ligger Verkstadstorget där det finns flera mataffärer och bageri. Till stan eller Motala resecentrum tar man sig enkelt med cykel längs Östermalmsgatan eller längs kanalen. I månadsavgiften ingår hushållsel, bredband och parkering. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong
Magnus Erikssons väg 12A, Centralt, Vadstena kommun

Magnus Erikssons väg 12A

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
675 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 152 kr/mån
11 066 kr/m²

Välkommen till en rymlig ljus tvårumslägenhet med bra planlösning. Lägenheten är genomgående i ett bra skick med renoverade ytskikt. Här bor man verkligen billigt då föreningen har en mycket god ekonomi vilket avspeglas i de låga avgifterna. Bra planlösning med rymlig hall med klädkammare, renoverat kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydvästläge med fin utsikt ut över föreningens innergård. Sovrum med gott om garderober. WC/Duschrum stamrenoverat av föreningen -98 med egen toppmatad tvättmaskin. Gemensam jättefin tvättstuga i grannhusens källare. Föreningen har även tillgång till en gästlägenhet (belägen i denna trappuppgång) samt en gemensamhetslokal i ett av grannhusen där man kan samla släkt och vänner för födelsedagsfesten. Bredband 500/50 ingår i avgiften samt även 18 TV-kanaler. Här bor man nära Vadstena Centrum och Vätterns strand - en promenad på ca 10 minuter tar dig ned till hamnparken och badmöjligheter finns utmed hela strandpromenaden. Närmaste livsmedelsbutik ligger endast ca 500 m bort. Busshållplats finns utanför huset. Parkering finns med separat kö.

  • Balkong
Johan III:s väg 15C, 2 vån, Centralt, Vadstena kommun

Johan III:s väg 15C, 2 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
7 327 kr/mån
24 329 kr/m²

Välkommen till en fin våning med härlig takhöjd och mycket ljusinsläpp. Detta är för dig som kanske inte har sjöutsikt som ett krav - men som ändå vill bo nära vattnet. Här erbjuds man att kunna njuta på en stor balkong med sol större delen av dagen och bara någon minuts promenad till badplats i Vättern. Rymlig hall vid entré med bra förvaring i garderober. Rymligt vardagsrum med stora fönster och mycket ljusinsläpp och utgång till den stora balkongen med markis i söder/västerläge och sol större delen av dagen. Kök med matplats och även här utgång till balkongen. 2 sovrum. WC/Dusch kombinerat med tvättavdelning. Klädkammare. Separat lägenhetsförråd beläget på innergården. HSB BRF Katarina är en välskött förening som även har fina gemensamma utrymmen - belägna i detta huset - såsom samlingslokal, gästrum, och gemensam tvättstuga. Fin innergård med planteringar, flaggstång och boulebana. Parkering finns att hyra för kommande köpare. Nedanför huset finns badplats och de vackra kolonilotterna som sköts exemplariskt av sina innehavare. Det finns även en fin nyligen anlagd uteplats nere vid vattnet, boulebanor m.m. Tillträde omgående enligt överenskommelse! Vadstena - storhet i det lilla med ett aldrig sinande kulturutbud och med så mycket historia, vackra byggnader och ett levande centrum med butiker som lockar kunder från när och fjärran!

  • Balkong
  • Hiss
Almedalsgatan 17, Österstad, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Almedalsgatan 17

Villa
Österstad, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 525 000 kr
122 + 122 m²
4 rum
1 168 m² tomt

Enplansvilla med källare i familjevänliga Österstad strax öster om Motala. Huset består av hall, kök, vardagsrum, två sovrum, kontor och duschrum. I källaren finns allrum, gillestuga, pannrum, tvättstuga med torkrum, förråd, duschrum, hobbyrum med uppgång till garage med utgång till både fram och baksida av huset. I bostaden kan man bo med låga driftskostnader tack vare vattenburen värme via bergvärmepump. Huset har ett vidbyggt isolerat garage. I Österstad finns förskola och skola till och med årskurs 3 och det ligger med bekvämt pendlingsavstånd till både Motala och Linköping. Varmt välkommen på visning!

Snickaregatan 7, Borenshult, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snickaregatan 7

Radhus
Borenshult, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 900 000 kr
109 m²
4 rum
572 m² tomt

Praktiskt och trevligt parhus i två plan med ett trevligt läge nära kanalen o Borenshults slussar! Det här välskötta huset består av entréplan med hall, kök, vardagsrum, duschrum, tvättstuga och litet förråd. Övre plan är inrett med hall, tre sovrum, duschrum och klädkammare. Trädgården är lättskött med två uteplatser och det finns ett friliggande garage. Från huset är det ett stenkast till skola, förskola och härliga promenadvägar längs kanalen in mot Motala centrum. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!.

Kölgatan 8, Marieberg, Motala kommun

Kölgatan 8

Radhus
Marieberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 795 000 kr
139 + 124 m²
6 rum
348 m² tomt

Här bor man i en rymlig familjevilla med stora sociala utrymmen och hela 4-5 sovrum i ett barnvänligt område angränsande mot grönområde. Några minuter bort finns badmöjligheter i Vättern! 2 luftvärmepumpar, braskamin i källaren. Renoverat påkostat kök -14 med högblankt klinkergolv med golvvärme och arbetsbänkar av granit - öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till det inglasade uterummet och trädgården som angränsar mot områdets grönområde. På entrévåningen finns även 2 rymliga sovrum och ett renoverat WC/Duschrum -14. Övervåning med hall/allrum, 2 sovrum och WC/Duschrum renoverat -14. Rymlig renoverad källare med stort allrum med braskamin och öppen planlösning vilket möjliggör stora sällskap och socialt umgänge. I källaren finns även mycket bra förrådsutrymmen, WC, tvättstuga och utgång till det vidbyggda garaget. Garage med fjärrport. Tak bytt 2014. Lagom stor trädgård med inglasat uterum och utgång till uteplats och trädgårdstäppa med växthus. Ett rymligt hus i fina Marieberg och närhet till bad i Vättern och många olika badplatser - Varamon, Råssnäsbadet eller Pariserviken - bara att välja!

Ängserydsgatan 15C, Mossen, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ängserydsgatan 15C

Lägenhet
Mossen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 100 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
4 952 kr/mån
19 091 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga bostadsrätt i två plan i bra förening! Fin baksida med egen liten trädgårdstäppa med uterum och uteplats där det finns plats för grill och utemöbler. Bostaden är fördelad på två plan - entréplanet består av en hall och i anslutning finns här tvättstuga och ett helkaklat duschrum med golvvärme. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum med utgång till uteplats och uterum. Köket har gråmålade skåpluckor med vitvaror från 2018. På övre plan finns en hall som binder samman tre sovrum varav ett sovrum har utgång till balkong. Du finner även ett duschrum och en stor klädkammare. Vid entrén finns ett förråd som hör till bostaden med plats för exempelvis verktyg, kyl/frys etc. Garage ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Unnarydsvägen 10, Godegård, Motala kommun

Unnarydsvägen 10

Villa
Godegård, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
685 000 kr
150 + 37 m²
6 rum
936 m² tomt

På Unnarydsvägen 10 finner du denna praktiska och välplanerade 1,5 plans villa från tidigt 80-tal, med rymlig och lättskött tomt och en delvis takad altan i västerläge. På entréplan möts du av en rymlig hall med två sovrum i anslutning. Ett stort och välplanerat kök som gränsar till både vardagsrum och den delvis takade altanen i västerläge. Badrum, tvättstuga, groventré och pannrum med intilliggande förråd och garage. På övre plan finns ett rymligt allrum, två sovrum med rymliga klädkammare och ett duschrum. Här bor ni på en lugn gata i ett trivsamt område. I Godegård finns ett rikt föreningsliv med skid- och cykelåkning samt många fina skogar för bärplockning och sjöar för fiske och bad. Här finns även förskola och skola upp till årskurs 6.

Herrestad 137, Herrestad, Vadstena kommun

Herrestad 137

Villa
Herrestad, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 300 000 kr
87 + 35 m²
4 rum
6 015 m² tomt

Fastighet på landet för den som vill ha gott om utrymme för fritidsintressen som kräver stora ytor eller för den som vill satsa på rumsuthyrning med ett fint läge i Herrestad strax utanför Vadstena. På fastigheten finns ett boningshus, maskinhall, verkstad med garageplats och stora förvaringsutrymmen samt ett uthus som är ombyggt till rumsuthyrning. Boningshuset består av hall, kök, matrum, vardagsrum samt tvättstuga med dusch. På övre plan finns två sovrum samt hall med utgång till balkong med fantastisk utsikt över Östgötaslätten. På baksidan av huset finns ett trädäck med jacuzzi att njuta av. Uppvärmning sker via ett vattenburet system via luft-vattenvärmepump det finns även solceller installerade. På cykelavstånd når man både Vättern samt fågelsjön Tåkern. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Strömpromenaden 20, Ekenäs, Motala kommun

Strömpromenaden 20

Villa
Ekenäs, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 450 000 kr
138 + 70 m²
5 rum
985 m² tomt

Här finns nu möjligheten för dig som söker ett lugnt läge invid vatten! Charmigt 20-talshus granne med Motala Ström och från fastigheten har man en härlig utsikt mot vattnet och bara några meters gångväg till bad. Boningshuset - ett charmigt 20-talshus med ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Interiört möts vi av en ljus rymlig hall vid entrén med härlig sjöutsikt. Rymligt kök med matplats och utsikt mot Motala Ström från köksbordet. Stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum och utgång mot den härliga solaltanen med utsikt mot vattnet. I anslutning till hallen finns även en gäst-WC. Övervåning med allrum med öppen spis och utgång till balkong med utsikt mot vattnet. 3 sovrum och WC/Badrum. Källarvåning med extra rum, bastu som idag används som förråd, WC/Dusch, tvättstuga, pannrum, förråd och matkällare. Fristående garage med fjärrstyrd port och stenlagd infart med plats för flera bilar. Vedförråd. Välskött trädgård omgiven av en tät häck med utsikt mot vattnet. Närhet till förskola och Södra Skolan och gångavstånd till omtyckta ICA i Charlottenborg. Bra bussförbindelser till Motala centrum där det finns ett brett utbud av butiker och restauranger. I anslutning till centrum ligger Motala resecentrum med buss-, tåg- och pendeltågsstation. Ägaren har idag ett arrendeavtal för brygga och mark med Tekniska Verken. Detta kan eventuellt få övertas av en kommande ägare men prövas först när den nya ägaren ansöker om det då det ej följer fastigheten. Förhandsbesked ges ej.

Högalidsgatan 16, Brinken, Motala kommun

Högalidsgatan 16

Villa
Brinken, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 295 000 kr
142 + 64 m²
5 rum
947 m² tomt

Välkommen till denna härliga enplansvilla där smakfull renovering och tillbyggnad gjorts. Här kan du njuta av solfyllda dagar på den inbjudande inglasade altanen och i det generösa poolområdet om 120kvm. Boarean är fördelad på hall, kök, vardagsrum och matrum i fil, tre sovrum, ett duschrum och en gäst WC. I källarplan finner du kontor och hobbyrum, duschrum, tvättstuga och pannrum/förråd. Upptäck det stilfulla Attefallshuset, en utmärkt fristad för besökare eller en extra inkomstkälla. Dessutom erbjuder hemmet moderna bekvämligheter med solpaneler, batterisystem och elbilsladdare, vilket passar perfekt för en hållbar livsstil. Upptäck balansen mellan stil och funktion, där varje detalj är noga vald för att skapa en inbjudande och behaglig atmosfär. I brinken har du närhet till förskolor, skolor, härliga motionsspår för löpning och cykling i Fålehagen. Varmt välkomna på visning!

Storgatan 19B, Centralt, Motala kommun

Storgatan 19B

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
595 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
4 019 kr/mån
13 523 kr/m²

Lägenhet i gott skick om två rum och kök på första våningen. Bostaden består av hall som är försedd med hatthylla och garderob, fint kök med inredning som är snyggt inrett i grått och vitt, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, sovrum med gott om förvaring i platsbyggd garderob samt helkaklat duschrum. Lägenheten ligger nära centrum och Motala lasarett. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Strandvägen 100B, 1 vån, Ekenäs, Motala kommun

Strandvägen 100B, 1 vån

Lägenhet
Ekenäs, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
3 984 kr/mån
10 373 kr/m²

Välkommen till en rymlig 2:a på första våningen med balkong och närhet till natur och bad! Bra förening med god ekonomi och ett lugnt läge. Rymlig hall vid entré, kök med matplats, vardagsrum, sovrum med utgång till balkong i söderläge och utsikt mot föreningens fina innergård. WC/Duschrum stamrenoverat av föreningen -10/11 med helkaklade väggar och klinkergolv. Klädkammare och stort förråd som rymmer mycket förvaring. Gemensam tvättstuga i husets källare. Tele2 levererar TV och bredband och det ingår hastigheten 100/10 i månadsavgiften. Fri parkering finns i området i nära anslutning till lägenheten. Här bor man i ett lugnt område nära naturen med skogen inpå knuten. Man har även nära till det vackra friluftsområdet Sjöbo-Knäppaviken som ligger invid sjön Boren. Närmaste badplats ligger mitt över vägen med möjlighet till bad i Motala Ström. Här är även nära till Göta Kanal, Borenshult och de fina slussarna.

  • Balkong
Mandelblomsgatan 10, Marieberg, Motala kommun

Mandelblomsgatan 10

Villa
Marieberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 895 000 kr
175 + 112 m²
6 rum
784 m² tomt

Välkommen till denna charmiga soutterängvilla i ett lugnt och fridfullt område. Närheten till populära badplatser som Varamobaden, Pariserviken och Råssnäs gör detta till ett attraktivt läge. På entréplanet hittar du en välkomnande hall, ett modernt kök med stor köksö med en öppen planlösning mot vardagsrummet med en mysig braskamin. Två sovrum varav ett med egen walk-in closet, helkaklat duschrum med golvvärme och en härlig gäst WC i originalutförande. I soutterängplanet finns ett stort vardagsrum med utgång till trädgården och en uteplats, ytterligare två sovrum, ett rymligt träningsrum, ett helkaklat duschrum och en tvättstuga med bastu och dusch. Fastigheten är utrustad med solpaneler, batterisystem och en laddningsstation för bilen. Varmt välkommen att besöka detta trevliga hem på visning!

Visar 1 - 25 av 54