Mäklare Agneta Öfverholm

Agneta Öfverholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ladugränd 3B, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
  • Imorgon kl 11:00

Ladugränd 3B

Lägenhet
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
5 295 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/2
3 641 kr/mån
74 577 kr/m²

Unik topprenoverad tvårumslägenhet i anrik kulturmiljö mitt i centrala Sigtuna.. Här bor du vackert i insynsskyddad privat miljö omgiven av allt det vackra naturen kan erbjuda. Gångavstånd till allt du behöver i vardagen och inte långt ifrån världen utanför, dvs till Arlanda. Del i en förening som värnar om vår kulturhistoria, gemenskap och inspiration till förnyelse och skapande. . En liten bostasförening som präglas av god ekonomi, harmoni och nytänkande. Vill du bidra till Sigtunas kulturarv är detta bostaden för dig! Låg boendekostnad! Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Blåsippsvägen 8, Holmen, Sigtuna kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Blåsippsvägen 8

Fritidshus
Holmen, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
3 500 000 kr
48 m²
3 rum
1 616 m² tomt

Välkommen till ett totalrenoverat charmigt hus på Holmen, 15 minuters bilväg från Sigtuna. 1616 m² stor uppvuxen tomt med äppelträd, vinbärsbuske och blomster. Carport med förråd, bastuhus och en sommargäststuga finns på tomten. Båtplats ingår. På framsidan finns en 25 m² stor altan under tak. Söker du lugn och ro, trevliga grannar, fin natur och närhet till vatten? Här finner du allt detta!

  • Plus
Trädgårdsgatan 3B, null, Sigtuna kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Trädgårdsgatan 3B, null, Sigtuna kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 3B, null, Sigtuna kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 3B

Villa
Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
10 950 000 kr
141 m²
5 rum
517 m² tomt

Del av anrika vackra Malmgården, det s.k. Grändhuset är till salu. Denna f.d. kuskbostad är hopbyggd med Malmgården sedan 1973. Det har i etapper genomgått en pietetsfull totalrenovering och all den gamla charmen finns kvar. I hjärtat av Sigtuna och ett stenkast från Sigtunafjärden. Sjöutsikt från nästan alla rum. Eleganta materialval och fiffig planlösning. Vackra kalkstensgolv, höga glasskjutdörrar ut mot trädgården, duschrum på bägge planen, bastu och öppen spis i köket. Ett drömboende av rang!

  • Premium
Trädgårdsgatan 3A, Malmen, Sigtuna kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45
Trädgårdsgatan 3A, Malmen, Sigtuna kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 3A, Malmen, Sigtuna kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 3A

Villa
Malmen, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
16 000 000 kr
222 + 11 m²
8 rum
1 287 m² tomt

Sigtunas anrika Malmgård är nu till salu. Malmgården är en centralt belägen två-plansvilla med anor från mitten av 1700-talet. Den ligger i hjärtat av Sigtuna och endast ett stenkast från Sigtunafjärden. Villan har varsamt renoverats med god smak av tidigare ägare. Huset värms upp med vattenburen värme via bergvärme. Villan har vackra sällskapsytor, modernt kök i klassisk stil, nya våtutrymmen och har en magnifik parkliknande trädgård med en gammal paviljong.

  • Premium
Myntvägen 4C, Munkholmen, Sigtuna kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00

Myntvägen 4C

Radhus
Munkholmen, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
3 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
4 963 kr/mån
38 786 kr/m²

Ytsmart parhus med mysiga sällskapsytor och tre sovrum med soligt läge på Myntvägen vid Munkholmen. Huset håller genomgående hög standard och har vattenburen golvvärme i hela huset. Utgång från vardagsrummet till den väl tilltagna altanen med härligt utespa. Öppet entréplan. Promenadavstånd till det härliga och barnvänliga Munkholmsbadet och Tilskogens magiska stigar. Enkla kommunikationer med buss eller cykel till närliggande skolor.

  • Plus
  • Uteplats
Broholmsvägen 45, Sjudargården, Sigtuna kommun
Broholmsvägen 45, Sjudargården, Sigtuna kommun, bild 2
Broholmsvägen 45, Sjudargården, Sigtuna kommun, bild 3

Broholmsvägen 45

Villa
Sjudargården, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
10 900 000 kr
190 + 15 m²
6 rum
1 005 m² tomt

Välkommen till detta sommarparadis i tryggt och omtyckt område längst in på återvändsgata! Perfekt södervänt solläge med en fantastisk uteplats med pool, uterum, spabad, bastuhus och utomhusdusch. Nära till sandstrand vid Mälaren, en omtyckt tummelplats sommartid. Granne med SSHL och Prästängshallen.

  • Premium
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 2
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 3

Kvarnvägen 3

Villa
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
8 995 000 kr
146 + 68 m²
6 rum
726 m² tomt

Denna 60-talsvilla i vinkel med souterrainvåning är ett mycket väl omhändertaget hus med många stora fördelar. Med sitt centrala läge i den lilla staden är huset omgivet av historia med utsikt mot S:t Olofs ruin och Mariakyrkan samtidigt som det är en lugn gata utan någon genomfartstrafik. Tomten ligger perfekt med sol från 8 på morgonen till 20 på kvällen med stora uteplatser och pooldäck som badar i sol. Närheten till stadens utbud av restauranger och fritidsaktiviteter gör din vardag enkel och trevlig. Njut av det bästa Sigtuna har att erbjuda! Entréplanet har kök, matsal och vardagsrum i fil. Två sovrum och badrum. Souterrainplanet har nytt stort spa med bastu, dusch och badkar, handfat och WC samt tvättmaskin och torktumlare. Två stora sovrum även på detta plan. Vardagsrum och master bedroom har eldstäder. Matkällare. Altan med morgonsol med utgång från matsalen. Välplanerad och vacker trädgård.

  • Premium
Gamla landsvägen 27, Södertil, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår

Gamla landsvägen 27

Villa
Södertil, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
7 300 000 kr
180 + 65 m²
8 rum
1 155 m² tomt

Mycket rymlig souterrainvilla i populära Södertil med möjlighet att bo billigt. Nedre planet har en lägenhet på två rum, kök, badrum och hall med egen ingång. Övre planet består av vardagsrum, kök, fyra sovrum, hall och badrum med bastu. Nästan alla fönster är utbytta till 3-glas och maskinparken är uppgraderad. Balkong på framsidan med morgonsol och baksidan har en stor terrass under tak med öppen spis. Högst upp på slänten finns ett trädäck med utespa och loungedel. Här kan man njuta av den härliga kvällssolen. Det finns fungerande eldstäder i både gillestuga och vardagsrum. Garage, verkstad och gott om förrådsutrymmen. Inredningsbar vind.

Visar alla 8