Mäklare Agneta Öfverholm

Agneta Öfverholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
  • Sön 3 mar kl 13:00
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 2
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 3

Kvarnvägen 3

Villa
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
8 995 000 kr
146 + 68 m²
6 rum
726 m² tomt

Denna 60-talsvilla i vinkel med souterrainvåning är ett mycket väl omhändertaget hus med många stora fördelar. Med sitt centrala läge i den lilla staden är huset omgivet av historia med utsikt mot S:t Olofs ruin och Mariakyrkan samtidigt som det är en lugn gata utan någon större genomfartstrafik. Tomten ligger perfekt med sol från 8 på morgonen till 20 på kvällen med stora uteplatser och pooldäck som badar i sol. Närheten till stadens utbud av restauranger och fritidsaktiviteter gör din vardag enkel och trevlig. Njut av det bästa Sigtuna har att erbjuda! Entréplanet har kök, matsal och vardagsrum i fil. Två sovrum och badrum. Souterrainplanet har nytt stort spa med bastu, dusch och badkar, handfat och WC samt tvättmaskin och torktumlare. Två stora sovrum även på detta plan. Vardagsrum och master bedroom har eldstäder. Matkällare. Altan med morgonsol med utgång från matsalen. Välplanerad och vacker trädgård.

  • Premium
Gamla landsvägen 27, Södertil, Sigtuna kommun

Gamla landsvägen 27

Villa
Södertil, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
7 300 000 kr
180 + 65 m²
8 rum
1 155 m² tomt

Mycket rymlig souterrainvilla i populära Södertil med möjlighet att bo billigt. Nedre planet har en lägenhet på två rum, kök, badrum och hall med egen ingång, som passar väl för generationsboende, hemmakontor eller uthyrning. Övre planet består av vardagsrum, kök, fyra sovrum, hall och badrum med bastu. Nästan alla fönster är utbytta till 3-glas och maskinparken är uppgraderad. Balkong på framsidan med morgonsol och baksidan har en stor terrass under tak med öppen spis. Högst upp på slänten finns ett trädäck med utespa och loungedel. Här kan man njuta av den härliga kvällssolen. Det finns fungerande eldstäder i både gillestuga och vardagsrum. Garage, verkstad och gott om förrådsutrymmen. Inredningsbar vind.

Broholmsvägen 45, Sjudargården, Sigtuna kommun
Broholmsvägen 45, Sjudargården, Sigtuna kommun, bild 2
Broholmsvägen 45, Sjudargården, Sigtuna kommun, bild 3

Broholmsvägen 45

Villa
Sjudargården, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
11 500 000 kr
190 + 15 m²
6 rum
1 005 m² tomt

Välkommen till en välplanerad villa från 2007 i tryggt och omtyckt område längst in på återvändsgata. Perfekt södervänt solläge med ett fantastisk uteplats med pool, uterum, spabad, bastuhus och utomhusdusch. Nära till sandstrand vid Mälaren, en omtyckt tummelplats sommartid. Granne med SSHL och Prästängshallen.

  • Premium

Visar alla 3