Mäklare Ola Andersson

Ola Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pål Pålssons gata 36, Pilsbo, Sigtuna kommun

Pål Pålssons gata 36

Villa
Pilsbo, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
5 675 000 kr
120 m²
325 m² tomt

Villa i 2-plan, med en yta på 120 kvadratmeter som passar perfekt för barnfamiljen. Huset har med dagens planlösning 3 sovrum, med det går lätt att få till 4 sovrum om man behöver. Bostaden har ett modernt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer du ut på en härlig altan mot allmänning. Altanen som har ett mycket bra läge, blir ett idealiskt ställe att njuta av sommardagar på. Dubbla badrum/duschrum gör livet lite enklare. Dessutom finns en tvättstuga och klädkammare/förråd. Huset ligger på lugn återvändsgata med förskolor, skolor och fritidsaktiviteter inom bekvämt gångavstånd.

  • Plus
Venngarn 304 E, Wenngarn, undefined

Venngarn 304 E

Lägenhet
Wenngarn
Öfverholms i Sigtuna AB
1 050 000 kr
24 m²
1 rum
2 198 kr/mån
43 750 kr/m²

Yteffektiv loftlägenhet om 23 kvm, där juridisk person kan köpa och andrahandsuthyrning är tillåten. Rummet är utrustat med parkettgolv och funktionellt kök/pentry med arbetsbänk, spishäll, micro/ugn, fläkt och kyl. Rymligt badrum med golvvärme, wc, handfat med kommod och inglasad dusch. Mysigt loft med plats för byråer/förvaring och säng upp till 160 cm. I anslutning till entrén finns en uteplats med soligt sydvästligt läge. Lägenheten säljs fullt möblerad. Separat tvättstuga där även eget frysfack finns i gemensamma frysskåp. Fastigheten är byggd 2016 i Venngarns slottsområde, där det bla finns förskola, gym med golfsimulator, Betongfabrikens företagscenter, hunddagis, ett härligt bageri/café och restaurang. I direkt anslutning till det vackra slottsområdet finns Askarehage naturreservat och omtyckta Sigtuna Golfklubb.

  • Uteplats
Vassundavägen, Glädjen, Sigtuna kommun
Vassundavägen, Glädjen, Sigtuna kommun, bild 2
Vassundavägen, Glädjen, Sigtuna kommun, bild 3

Vassundavägen

Tomt
Glädjen, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
3 475 000 kr
1 062 m² tomt

Byggklar tomt om 1062 kvm, med närhet till förskolor, skolor, affärer, gym m.m. Tomten ligger naturskönt med löp, skidspår och mountainbikebana inpå knuten. Förhandsbesked för nybyggnation av enbostadshus på fastigheten finns. Skattebefrielse Nybyggda småhus är helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Innan huset är färdigbyggt belastas fastigheten med fastighetsskatt (1 % av taxeringsvärdet). Servitut mm. Förmånsservitut finns för tillfartsväg. El och VA Anslutningspunkt för kommunalt vatten och avlopp finns vid Sigtuna Stadsängar.

  • Premium

Visar alla 3