Mäklare Daniel Marzouk

Daniel Marzouk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ormvråksgatan 9, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 11:00

Ormvråksgatan 9

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Öresund Fastighetsförmedling AB
595 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 1/8
1 225 kr/mån
27 674 kr/m²

Välkomna till denna yteffektiva och hemtrevliga etta i HSB Brf Tornfalken. Bostaden har nyligen genomgått en renovering där bland annat nytt kök monterats och badrummet renoverats av fackman. Här bor ni med låga månadskostnader och med närhet till såväl skola (bara ett stenkast bort finns en grundskola åk 1-9) , matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Tornfalksgatan 8B, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 15 maj kl 18:00
Tornfalksgatan 8B, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Tornfalksgatan 8B, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Tornfalksgatan 8B

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Öresund Fastighetsförmedling AB
795 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1
2 235 kr/mån
20 385 kr/m²

Välkomna in till denna ljusa och ytsmarta enrummare med sovalkov på Tornfalksgatan 8B. Bostaden erbjuder tack vare sin praktiska planlösning, stora fönster samt den inglasade balkongen en bekväm och trevlig bostadsmiljö. Hallen är rymlig med plats för avhängning samt inbyggd garderob. Härifrån når vi ett generöst och välutrustat kök och via allrummet tar vi oss till den fantastiska balkongen som vetter in mot den lugna innergården. Badrummet är renoverat av fackman och är utrustat med tvättmaskin. Här bor ni i ett trevligt område med mycket goda kommunikationer samt med närhet till all daglig service. Välkomna på visning!

  • Premium
Branteviksgatan 20, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Branteviksgatan 20

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Öresund Fastighetsförmedling AB
725 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
1 890 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen in till en kvadratsmart etta med en sällsynt låg avgift! I Östra Sorgenfri erbjuds denna etta på 29 kvm som lämpar sig utmärkt som övernattningslägenhet med sin låga månadsavgift och plats för det viktigaste. Kokvrån erbjuder möjligheter för enklare matlagning samt förvaring. Den anslutande klädkammaren förvarar kyl och frys och erbjuder goda möjligheter för garderobsförvaring. I vardagsrummet finns det en sovalkov som går att skärma av med befintlig gardinskena. Denna smidiga lösning gör att det finns plats för soffgrupp och eventuellt ett mindre matbord. Det stora fönsterpartiet släpper in härligt dagsljus i lägenheten. I Östra Sorgenfri bor man bekvämt, med allt man kan önska inom promenad- eller cykelavstånd. I direkt närhet finner vi utmärkta kommunikationer, dagligvaruhandel och fler skolor, förskolor och trevliga lekplatser. Angränsande S:t Knut och Folkets park bjuder på mysiga caféer och restauranger och trevliga uteställen och matbutiker. Här finns valmöjligheter för veckans alla dagar i ett område som känns mer centralt för varje år som går.

  • Plus
  • Hiss
Sjöblads väg 13, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 13

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Öresund Fastighetsförmedling AB
875 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2
4 676 kr/mån
14 706 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvårummare i utmärkt skick och med stor inglasad balkong. Hallen är rymlig och går att möblera med diverse förvaringslösningar. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och matplats vilket gör umgänget med nära och köra till ett rent nöje. För den matlagninsintresserade återfinns ett modernt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Ett matbord för fyra personer ryms utan att tumma på praktikaliteten! Bostadens inglasade balkong nås från såväl sovrummet som från köket och vardagsrummet. Badrummmet har renoverats av nuvarande ägare och våtrumsintyg finns. Här bor ni i ett trevligt område med mycket goda kommunikationer, närhet till all daglig service samt både skola och förskola i det direkta närområdet. För den bilburna nås ringvägarna på bara någon minut som gör pendlandet till en bekväm del av vardagen. För den shoppingsugna finns Emporia en liten bit bort med sitt breda sortiment av butiker!

  • Hiss

Visar alla 4