Mäklare Sofia Sandflo

Sofia Sandflo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Gravensteinervägen 47, Hälltorp, Trollhättans kommun
 • Tis 5 mar kl 16:30

Gravensteinervägen 47

Lägenhet
Hälltorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 990 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
6 722 kr/mån
24 917 kr/m²

Gavelradhus byggt 2020 i barnvänliga och trivsamma Hälltorp. Här bor du i ett nästintill nytt hus med fyra sovrum, vardagsrum, kök med matplats och två badrum. Stor härlig altan i västerläge och plattbelagd uteplats i österläge för morgonkaffet. Till bostaden hör en parkering med laddstolpe och på baksidan finns ett förråd som hör till. I området finns lekplatser, förskola, skola och mycket annat för barnen. I intilliggande Strömslund finns fler förskolor och skolor, matbutik, idrottsanläggning och motionsslingor. Till centrumkärnan cyklar du på 10-15 minuter. Varmt välkomna till detta superfina radhus!

 • Plus
Hörngatan 43, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hörngatan 43

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 450 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 268 kr/mån
22 137 kr/m²

Välkommen till Hörngatan 43 och denna trivsamma bostad med nyare ytskikt och kök. Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och fönster även i badrummet. Från balkongen kan man sitta och njuta av utsikten inåt den fina innergården i sydvästläge. I badrummet är det förberett för tvättmaskin och i källaren finns även fina gemensamma tvättstugor. Källar och vindsförråd hör till bostaden med gott om plats för förvaring. I närheten finns matbutik, bageri och blombutik och till centrum går du på ca 10 minuter. I intilliggande Hjortmosseparken finns lekplats, utegym och i närheten finns skola samt förskola

Mellerudsvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun
Mellerudsvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 2
Mellerudsvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 3

Mellerudsvägen 6

Villa
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
3 900 000 kr
169 m²
6 rum
1 102 m² tomt

På barnvänliga Mellerudsvägen i Skogshöjden ligger denna fina villa byggd 2003. På entréplanet finner man ett stort kök, vardagsrum med utgång till ett uterum, två sovrum, badrum, tvättstuga/groventré och en relaxavdelning med dusch och bastu. På övervåningen finns två stora sovrum (möjlighet att dela av ett av dem), klädkammare, badrum och ett ljust och mysigt allrum. Intill huset finns ett isolerat garage samt ett förråd. Här har man plattbelagd en stor del av framsidan så här finns gott om parkeringsmöjligheter och även plats för båt eller husbil. Från uterummet på husets baksida nås ett trädäck med utekök. Skogshöjden ligger vackert och högt placerat i Trollhättan och omges av en vacker natur med fina promenadmöjligheter. I närheten av huset finns förskola och skola men även idrottsanläggning, lekplats och utegym. Till NÄL tar man sig på ca 5 minuter med cykel coh till köpcentrumet på Överby tar man sig på ca 10 minuter. Bra bussförbindelser till Trollhättans centrum.

 • Premium
Dicksonsgatan 2, Tingvalla, Trollhättans kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Dicksonsgatan 2, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 2
Dicksonsgatan 2, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 3

Dicksonsgatan 2

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 490 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/5
4 712 kr/mån
37 164 kr/m²

I Brf Dicksonplatsen hittar ni denna fina trerummare som stod klar 2021. Lägenheten är i nyskick med genomgående ekparkett, ljusa väggar och fina materialval i både kök och badrum. Garderobsväggar i båda sovrummen och tillhörande förråd i källaren. Stor plattbelagd uteplats med utsikt inåt den fina innergården med planteringar och liten lekplats. På uteplatsen ryms både loungegrupp och matgrupp och här sitter du och njuter i förmiddagssolen. Till föreningen finns parkeringar och garage med separat kö och alldeles intill ligger resecentrum vilket gör detta läget ypperligt för pendlaren då du tar dig till Göteborg på endast ca 35 minuter. Så är du på jakt efter ett nytt och fräscht boende med närhet till allt du kan behöva och dessutom vill ha en uteplats, ja då kan denna passa dig toppen!!

 • Premium
 • Hiss
Österlånggatan 56B, Centralt, Trollhättans kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Österlånggatan 56B

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 190 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/5
6 539 kr/mån
14 000 kr/m²

Charmig trea med närhet till centrumkärnan och fina promenadvägar kring kanalen! På Österlånggatan 56 ligger denna genomgående och mycket rymliga trea med fönster åt kanalen men också föreningens innergård. Stort fint vardagsrum med en öppen spis (ej eldningsbar) och skjutdörrar in till lägenhetens största sovrum. Fina detaljer bevarade sedan byggnationen i forma av fönsterbrädor och fina golv. Lägenheten är belägen endast en trappa upp i huset så för dig som inte vill springa i trappor är detta toppen. Lägenheten ligger i ett lugnt kvarter mitt i centrum med kanalen alldeles utanför dörren så för dig som gillar härliga promenader eller vill ta en löptur runt kanalen och slussarna ligger denna toppen. En kort promenad bort ligger centrumkärnan, högskolan men även resecentrum. Trevlig innergård hör till föreningen och här finns även garage och parkeringar med separat kö.

 • Hiss
Bergkullevägen 291, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 291

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
250 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 019 kr/mån
6 667 kr/m²

På Bergkullevägen 291 hittar ni denna trivsamma och välplanerade etta. Lägenheten är genomgående med loftgång på framsidan och rymlig balkong från vardagsrummet. I köket finns bekvämt nog en diskmaskin och badrummet är renoverat. Till bostaden finns ett stort källarförråd och i föreningen finns gott om parkeringar. Ett stenkast bort ligger matbutik och i närheten finns bra bussförbindelser till centrum. Lägenheten ligger endast en trappa upp. I föreningen finns gemensamma tvättstugor och fina lekytor för barnen men också gemensamma grillplatser.

Nohabgatan 39B, Innovatum Södra, Trollhättans kommun

Nohabgatan 39B

Lägenhet
Innovatum Södra, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 671 kr/mån
43 000 kr/m²

I Brf Traversen ligger denna ljuvliga tvåa med öppen planlösning och gott om förvaring. Här har man en stor balkong i västerläge där du ser båtarna skymtas i kanalen och härifrån har man även utsikt mot en fin innergård. I föreningens fantastiska glasgård kan man njuta av vårvärme även under vintertid på de gemensamma loungedelarna men också nyttja föreningens fina gym och mekarrum. När gäster kommer på besök kan man hyra den gemensamma övernattningslägenheten. I det gemensamma garaget finns möjlighet att hyra en parkeringsplats och till bostaden hör även ett lägenhetsförråd. Här kan man ta bilen rätt in i garaget och därifrån ta sig in i glasgården vilket kan underlätta vid busväder. Innovatum sprudlar av liv och här finns ett rikt kulturutbud, restauranger, matbutik, vårdcentral, bank och mycket annat. Strax intill rinner kanalen och kring den finns många vackra promenadstråk.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nohabgatan 39B, Innovatum Södra, Trollhättans kommun

Nohabgatan 39B

Lägenhet
Innovatum Södra, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 200 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/4
3 671 kr/mån
44 000 kr/m²

På våning fyra med balkong i västerläge där man ser båtarna glida förbi i den närliggande kanalen, där ligger denna tvåa på 50 kvm i Brf Traversen som snart står klar för inflyttning! Stor härlig balkong i västerläge där du kan sitta och njuta i kvällsolen. Fina genomtänka interiöra val som klinker i samma nyans och matchande bänkskiva. Bra planlösning med rymligt sovrum med skjutgarderob, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt badrum med integrerad tvättstuga och en rymlig hall med ingång till en klädkammare. Här har man tillgång till den inglasade vinterträdgården där man kan sitta och njuta i behaglig temperatur oavsett väderlek utanför. Här kan man också sitta och umgås med grannar och bekanta i den gemensamma loungedelen. I föreningen finns ett fint gym till de som är boende i föreningen, ett mekarrum men även en övernattningslägenhet och förråd. Alla har möjlighet att teckna varsin garageplats i det gemensamma garaget alldeles intill. Gott om gästparkeringar i området. På Innovatum finns restauranger, idrottsanläggningar, förskola, vårdcentral, självbetjäningsbutik och mycket annat. Vackra promenadvägar kring kanalen och slussarna har du runt hörnet och vill du ta dig till centrum och resecentrum kan du ta cykeln på 10 minuter. Varmt välkommen att höra av dig för mer info!

 • Hiss

Visar alla 8