Mäklare Safeer Samawi

Safeer Samawi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klagshamnsvägen 153, Klagshamn, Malmö kommun

Klagshamnsvägen 153

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
14 500 000 kr
260 + 50 m²
6 rum
2,1 ha tomt

Vakna upp till havets doft och njut av den rogivande utsikten från denna magnifika och unika villa belägen på en förtrollande strandtomt. Här erbjuds ni en naturtomt på imponerande 21 080 kvm med ett ståndsmässigt hem där havet är er närmaste granne och ingen bebyggelse stör den idylliska omgivningen. Den rymliga tomten är lättskött och inkluderar en generös uteplats i soligt läge som vetter mot Öresund samt en stor, välskött gräsmatta som leder er ner till stranden. Innemiljön är något alldeles extra, där en harmonisk atmosfär möter stilren och unik design som ger hemmet dess unika karaktär. Det rymliga vardagsrummet, med stort ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet och en mysig braskamin, skapar en perfekt plats för familjesammankomster och trevliga kvällar tillsammans. Köket är fullt utrustat med allt som behövs för vardagen och erbjuder generösa arbetsytor. Badrummen är av högsta kvalitet från Italien. Här kan ni även öppna terrassdörren till uteplatsen och njuta av lugnet medan de små leker fritt i den grönskande trädgården. På tomten finns dessutom ett dubbelgarage, carport och en stor uppfart som perfekt rymmer besökande vänner och familj. Bara ett par minuter bort hittar du Kalkbrottssjöns badbrygga, där du kan ta ett uppfriskande dopp eller bara njuta av den rofyllda omgivningen. Dessutom ligger Klagshamnsstranden endast två minuter bort, ett av områdets finaste sandstränder, idealisk för solbad och avslappnande strandpromenader. Välkommen till ett liv där varje dag kan börja med solsken och bad i en oas av ro och skönhet! Närhet till förskola, skola och en välsorterad matbutik fulländar denna magiska plats. Perfekt för den som kräver absolut förstklassighet i sitt boende. Endast det bästa är gott nog här, i en bostad som är designad för att tillfredsställa även de mest kräsna. Detta är ett hem utöver det vanliga som måste upplevas på plats. Hjärtligt välkomna på visning!

Tallstigen 1, Lilla Habo, Lomma kommun

Tallstigen 1

Fritidshus
Lilla Habo, Lomma kommun
1 295 000 kr
25 + 6 m²
2 rum

Ta chansen att förverkliga drömmen om ett eget lantställe. Här kan du koppla av från vardagslivets rutiner och njuta av dagen i lugn och ro. Beläget på en av de mest avskilda och bästa platserna finner du denna underbara stuga, som nyligen genomgått en totalrenovering, både interiört som exteriört. Omringad av höga tallar, lummiga syrenbuskar och annan frodig växtlighet, skapas en känsla som påminner om en John Bauer-målning. Detta är den ultimata tillflyktsorten för de som söker en lugn oas för att umgås med familj och vänner eller för att enbart njuta av skogens lugn. För surfingentusiasten erbjuder läget nära stranden en perfekt bas. Omringad av natursköna vandringsleder och bara en kort cykeltur från stranden, är detta en dröm för den som vill ha nära till havets brus. Stugan är utrustad med ett omfattande trädäck i tre väderstreck och en skyddad uteplats för avkopplande stunder oavsett väder. Bredvid stugan finns även en verktygsbod/förråd. Ta en paus och låt dig uppslukas av den stillhet och harmoni som omgivningen erbjuder. Sammanfattningsvis är detta en idealisk plats för avkoppling och naturupplevelser, där du och dina nära kan njuta av den öppna himlen och närheten till både strand och bad under lummiga sommarmånader.

Boelundsvägen 7, Åkarp, Burlövs kommun
  • Sön 16 jun kl 13:00

Boelundsvägen 7

Lägenhet
Åkarp, Burlövs kommun
3 495 000 kr
95 m²
5 rum
vån 1/2
5 721 kr/mån
36 789 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva ett av de populära parhusen i Brf Åkarps Ängslycka! Detta gavelparhus charmar med sin vackert vitputsade fasad och snyggt spröjsade fönster. Bostaden erbjuder 95 kvm välplanerad boyta fördelad på två våningsplan, inkluderar dubbla uteplatser för avkoppling utomhus. Invändigt erbjuder huset rymliga sociala ytor och möjlighet till upp till fyra sovrum, samt ett badrum på varje våning. Perfekt placerat för att njuta av Åkarps natursköna och lugna omgivningar, med endast en 10-minuters resa till både Malmö och Lund, oavsett om du föredrar att resa med tåg, buss eller bil! Till Lomma Strand är det bara en kort bilresa eller cykeltur, en pärla längs den skånska kusten. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö kommun

Grynbodgatan 15E

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
4 295 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1,5/4
4 651 kr/mån
56 887 kr/m²

I den lugna atmosfären på idylliska Gamla Väster hittar ni denna nyrenoverade sekelskifteslägenhet som perfekt kombinerar modern komfort med historisk elegans. Lägenhetens inredning är tidlöst elegant med subtila färgval, vackert bevarad originalstuckatur och högkvalitativ ekparkett, vilket skapar en enhetlig och inbjudande miljö. Köket och vardagsrummet är i en öppen planlösning som inte bara erbjuder utmärkta umgängesytor men också en luftig känsla där kökets minimalistiska stil integreras sömlöst med resten av bostaden. Lägenheten innefattar även två väl tilltagna sovrum där det ena enkelt kan användas som barnrum, samt ett helkaklat badrum med badkar. Den charmiga innergården erbjuder en lugn oas där ni kan njuta av middagar med vänner under varma sommarkvällar. Boendet ligger perfekt till för att uppleva stadens utbud med Slottsparken och dess vackra promenadstråk längs kanalen bara ett stenkast bort. Inom kort avstånd finns också ett rikt urval av restauranger och butiker, samt promenadavstånd till Malmö C för enkel pendling till jobbet eller en utflykt till Köpenhamn. Varmt välkomna till denna underbara bostad där ni kommer trivas! Kontakta 0736-77 30 03 för visning!

Visar alla 4