Mäklare Sanna  Pickelner

Sanna Pickelner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Paternostervägen 96, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun

Paternostervägen 96

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 995 000 kr
59 m²
3 rum
vån 1/3
4 684 kr/mån
50 763 kr/m²

Välkommen till en fint inredd 3:a på en populär adress. Mycket välplanerad bostad med fina ytskikt och gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har bra storlek på alla rum, hög takhöjd och fönster i två väderstreck. Bostaden ligger i ett lugnt men centralt läge med närheten till det mesta. Föreningen är välskött med god ekonomi. Lugnt och fint läge vid Nytorps gärde med utomhusbad och motionsslingor runt knuten samt med Nackareservatet på kort promenadavstånd. På Paternostervägen bor du trivsamt med kort gångavstånd till tre olika tunnelbanestationer; Hammarbyhöjden, Blåsut och Skärmarbrink. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

  • Balkong
Forsskålsgatan 13C, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Forsskålsgatan 13C, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Forsskålsgatan 13C, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Forsskålsgatan 13C

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 795 000 kr
47 m²
2 rum
5 477 kr/mån
59 468 kr/m²

Välkommen till en unik bostad i hjärtat av söder om söder med påtaglig radhuskänsla i lummig grönskande miljö. Med promenadavstånd från Hammarbyhöjden, Södermalm och alldeles invid Hammarby Sjöstad finner ni denna optimalt planerade 2:a om 47 kvm med en väl tilltagen uteplats som under de varma månaderna utgör en förlängning av bostaden. Umgås med vänner och familj i stora sällskap till härliga grillkvällar i lugnt och privat läge vid återvändsgata. Hela lägenheten uppfördes 2010/11 och är i mycket gott skick med social öppen planlösning, modernt kök & badrum samt fräscha ytskikt. Genomgående golvvärme i lägenheten och alla bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Sammantaget ett boende i toppklass som borgar för hög trivselfaktor. Något som är alldeles extra är att denna förening tillåter sina medlemmar att hyra ut sin bostad både på kort (airbnb) och längre tid. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Mariestadsvägen 23, Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Mariestadsvägen 23

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Johanneshov, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
2 995 000 kr
58,4 m²
2.5 rum
vån -1/3
4 221 kr/mån
51 284 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en mycket trevlig gavellägenhet i hjärtat av Hammarbyhöjden. Här finner du en smakfullt inredd bostad med fina ytskikt, modernt inrett kök, gott om förvaringsutrymmen, ljust vardagsrum i gavel med fönster i två väderstreck och ett bra sovrum i insynsskyddat läge samt ett praktiskt arbetsrum. Lägenheten står som en 2:a i lägenhetsregistret men nyttjas som en 3:a. Lummig och trevlig utsikt mot Hammarbybacken. Här bor du lugnt och trevligt med ett par minuters promenad till tunnelbanan och torget. Nackareservatets skid- och motionsspår samt badsjöar ligger runt hörnet, samtidigt är Södermalms puls bara tre stationer bort. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning.

  • Plus

Visar alla 3